Mysiga tisdag.

Brr... jag fryser lite. Kom hem för en timme sedan efter att ha bättrat på min kropp i en och en halvtimme. Sedan... råkade jag hamna i solariet i 20 minuter. Men idag var nog sista gången på länge, man har ju hört att det inte är så bra för cellerna och sånt.

Ska snart krypa till sängs och då när det blir så mysigt så kan ovädret börja igen så kan jag höra regnet dundrandes på mitt plåt-tak. I morgon ska jag sova ut, eftersom att jag är ledig fram tills tisdag nästa vecka. 

P.s. Adele är så himla bra. Och jag är typ förälskad i henne.



Träna


Nu ska jag åka och bygga lite muskler. Kram!

Amsterdam och kladdis

Jag har en ny datamus. Och jag är en glad kicka nu!:D:D


Ett tivoli som stod mitt i Amsterdam.

Igår åt jag min egen kladdkaka som blev perfekt!

Så jag njöt ute av solen i våran hammock och drack lite saft, kisade och åt kladdkaka.

Kisade mycket.

Sommar.♥


Jag gillar inte att vänta ju.

Åh... jag vill bara ha mina paket från Nelly nu.

Jag kanske behöver rehalibitet

Jag funderar kanske alldeles för mycket. Även om jag är en tankspridd individ så är det så svårt. Jag har aldrig insett att man måste ta död på saker, för jag vet inte hur man gör. När svåra val flyter upp till ytan blir allting plötsligt så verkligt.

Vem gör det svårt? Du, jag och vi. Kanske är det så lätt att välja, eller så svårt att välja och göra fel. (Förresten så hackar datorjäveln sönder hela jävla tiden.) Och du, du kan rinna ut i sanden som ett timglas. Men egentligen är det mitt eget fel. Jag har gått in för något som jag aldrig trodde skulle vara så satans jobbigt att släppa. Tänk om jag aldrig hade haft Julia. Då hade jag varken vetat vem jag var idag eller var jag skulle ha stått. Egentligen går jag sönder hela tiden fastän jag blundar för det, kanske alldeles för mycket. I lördags var jag typ lyckligast på jorden. Mamma var hemma, Simon var hos mig och allting kändes som ett färdigt pussel som jag hade försökt med i flera timmar. Och nu? Varför vänder sig bra saker till mindre bra? Och alltid ska det gå så himla fort. Så fort att mina hjärnceller inte hinner med. Så fort att mina känslor hinner vara euforiska och sedan, när det har gått en lång tid, då blir de ledsna. För varje gång jag blir ledsen inser jag egentligen vad som händer, och vad som kommer att hända med mig.

Förresten så har jag lov nu. I en vecka, jag kallar det för-lov. Sen så, så står jag med öppna armar för sommaren. Gör ni också det?






You can almost feel it

Anlände i mitt hem för någon halvtimme sedan. Upptäckte att det var jävligt tyst hemma, nästan så att man kunde ta på den. Annars så sitter jag där jag aldrig brukar sitta, i musikrummet och skriver lite.

Jag gjorde ett toabesök förut och efter det så nös jag fyra gånger efter varandra. Det var som om någon hällt en massa pepparspray i näsan på mig.


Old old old


Tänk gammal. Den här bilden är rätt gammal. Från September 2010. Jag hade inte fått min tandställning än. Och det ser man ju, så fort jag log litegrann förut så syntes min tand där. Det var så jag fick vecket. Och nu är jag utan, wii!

Moget!

Läraren svek oss och Cooper-testet. Han dök aldrig upp.
Så här sitter jag i träningskläder och ser dum ut.

Ready steady go!

Godmorgon kära barn.

Allt jag har fått ner i magen är en tunnbrödrulle och lite hallonkräm toppat med mjölk. Så nu undrar jag om jag klarar cooper-testet. Laddar med lite ''Om sanningen ska fram.''. Egentligen är det ganska dumt att vara kär i en sådan låt, haha.

Liv och död, typ.

Fan, jag lånar fortfarande pappas dator och mitt minneskort vill inte funka här. Så jag blir lite arg. Vill ha en fungerande mus så jag kan gå tillbaka till mitt normala dataliv.

I alla fall så är det dags för mig att krypa ner i sängen, i morgon ska jag kliva upp tidigt och ladda iPoden. Samt ladda inför idrotten, eftersom att jag har Coopertest. Kul. (På två kilometer konstant löpning.) Får se om min kondition är i det skicket. Hoppas, hoppas, hoppas. Viktigast är ju att komma i mål. Hihi.

Puss!

Heartbreak Warfare

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
Typ dra.


Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med.)

Två, på riktigt.


Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?

Ibland vill jag gifta mig. Jag vill gifta mig då det känns som om det bara är Simon och jag på hela jorden. För att giftemål är fint.


Blir du lätt kär?

Förut var jag kär i kärleken. Därför var jag tillsammans med några pojkar under ett år. Men jag var aldrig kär i dem, aldrig på riktigt. Jag ville bara ha det bra. Men nuförtiden så skulle jag inte bli kär lätt.


Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?

Att de är sig själva. De får massa plus i kanten om de är spontana, charmiga, har humor och gillar att prata på om relevanta saker.


Vad är det mest avtändande du vet?

När de är arroganta, kaxiga och tror att vilken tjej som helst öppnar sig för en liten blink.


Hur viktigt är det att man har något gemensamt?

Det är viktigt. Men kanske inte alldeles för mycket, å ena sidan måste man ha ett eget liv att leva. Men om man inte har något gemensamt så kan man ju inte leva tillsammans...?


Hur länge varar dina förhållanden?

Bestämmer man sådant i för väg? I så fall vill jag att mitt nuvarande förhållande varar tills jag blir gammal och försvinner från jorden. Mitt längsta förhållande varade i 2 år och 1 månad.


Har du fått ditt hjärta krossat?

Ja.


Vad är det mest romantiska du varit med om?

Jag är inte så mycket för romantik. Men blir det sällsynt är det fint. När Simon och jag firade ett halv år så gav han mig sex rosor, när vi firade ett år så var vi ute och åt och gick på bio. Och sedan alla mysiga kvällar på Kreta.


Hur raggar du?

Är uppmärksam, trevlig och ger de lite mer uppmärksamhet.


Har du en ”utseendetyp” hos killar?

Även fast jag alltid har föredragit brunetter, de har liksom alltid passat mig. Och när jag var mindre tänkte jag till och med att jag aldrig skulle bli tillsammans med en blond pojke. Men titt nu, jag är tillsammans med en blond. Och i grund och botten är brunetter vackrast i mina ögon. Fast trots det, så är Simon ett stort undantag. För han är världens finaste, och inte är det konstigt att jag föll pladask för hans utseende.


Beskriv en perfekt första dejt:

Bion. För det blev en lyckad dejt som har fört mig dit jag är idag.


Vem var din första kärlek?

Min första riktiga kärlek var Kalle Bergström. Det var vi som var tillsammans i 2 år och 1 månad. Han började i min klass i 6:an. Och jag blev typ inte kär på första ögonkastet. Men tyckte att han var massa söt. Så, det ledde till det ena och andra.


Vad tycker du om att ligga på första dejten?

Skulle jag vara emot det så säger jag emot mig själv, mycket. Men känner man sig bekväm med det så är det kanske meningen att det ska hända. Så, just do it.


Vad tycker du om one night stands?

Dislike.


Hur är du som flickvän?
Mitt humör avgör. Men mestadels är jag snäll, kärleksfull, kramgo, rak på sak, öppen, pålitligt, ödmjuk, givmild. Men... det beror fortfarande på vilket humör. (Förresten, får man säga sånadär snälla saker om sig själv?) - JA!


Ja, alla fyller ju år någon gång. Och det är klart att det fotograferas.


Pappa fick ett digitalt trumset utav mamma. Han blev jätteglad och spelar på det konstant.



Jag låtsades att jag kunde sjunga.
Mamma och jag lagade ihop väldigt god mat, rostbiff med potatisgratäng och till det rödvinssås med sparris och grekisk sallad.



Till efterrätt blev det köpt tårta. Och jag lovar att den mamma bakar är tusen gånger godare.

Först kom askmolnet och sedan började himlen gråta








Almost free

Nu ska jag räkna matte. (Not.) Hej då.

En spiral

Ville bara säga att jag är uppe i 5 millimeter i töjningen. Min gräns är 6. (Efter 8 så blir det inte som vanligt.) Och därefter hoppas jag att jag kan sluta, för jag vill gärna ha tillbaka mitt vanliga hål när jag har blivit femtio. Skulle vara fint.

This is what I'm talkiiiiin' aboooout!

I went to a blue woman, did I?

Jag gick med i Blue man group idag. Nice, eller hur? Lyssnar för övrigt på en jättefin låt som jag blir massa varm utav. Idag är en sådan dag då jag helst av allt vill vara med de som gör mig gladast i världen. Men eftersom att jag har tusen ärenden som svävar uppe i luften så har jag inte alls tid. Och det är så tråkigt. Också längtar jag massor tills jag får hämta ut mina paket från Nelly. Jag har typ aldrig hämtat ut en paket. En gång till Simon. Men aldrig åt mig själv. Så jag känner mig lite som ''ett barn på Julafton''.

Varför inte?

Vi kollar på Winter's bone på engelskan och svenskan. Andra gången jag ser den och jag rekommenderar den inte.

Until the end of time

Hej måndag morgon. (Måndagmorgon.)

Jag fick ta stryk för lite sömn i natt. Jag är ganska trasig idag, mina ögon svider så mycket som om någon har hällt tvål i dem. Men jag överlever. Fastän idag kommer vara den längsta dagen på hela veckan. Skola, jobba, göra lite ärenden på ST, träna och sedan hoppas jag att jag kan åka hem. 

Idag avslutades tyskan. Sista lektionen i mitt liv. Tiden har gått väldans fort med tanke på att jag har läst tyska sen jag gick i sexan. ''Tiden går fort när man har roligt.''

Om några minuter ska jag redovisa min engelskabok (som jag inte ens har läst ut.) Men jag skall nog kunna röra ihop något muntligt som blir bra.

Bildbomb utav påskveckan.

Ni får se MASSA bilder som är fotade med digitalkameran (inte så bra kvalité.) Men det gör inget. Några är redigerade och några är inte. Bilderna är från första dagen hemma hos farmor och farfar, Efteling, Amsterdam och sista kvällen hos min faster Else.

Pappa i tåget på väg till Arlanda.

Min kusin Rowdy, farfar och pappa. :)

Farmor och pappa.

Jag tiggde om massage, hehe.

Min kusin Daimy som lånade farfars krigshjälm. ;)

Hahaha.



Hela truppen!

Älskade söta farfar.

Söta farmor.

Efteling!

Pappa och mamma i ''Droomvlucht''.

Den här attraktionen heter ''Droomvlucht'' och det betyder ''Drömfärden''. Den är så underbar. :')









Else och mamma i tåget som går igenom hela Efteling.

Pappa!

Else och mamma.

Jag redo vid ingången till Python! ''120 cm, så lång måste du vara för att få åka med.''

Wiiii. Där satt jag. Och jag har aldrig haft så mycket fjärilar i magen.

I loopen!

Mamma, jag och Else.

Jag (min dåliga hy som har blivit bättre) och Else.

Mamma och pappa.

Det här är en papperskorg som säger ''Här papper''. Men översättningen blir inte riktigt korrekt, det ska ju vara ''Här kastar ni papper!''

Amsterdam.



Pappa njuter!

Andra dagen vi skulle till Amsterdam.





Sara och jag. (Jag ser ut som en turk.)

Celie på tåget!

Tom, pappa och Celie.

Wendy och Daimy.

Wendy.

Tom.

En massa öööööl...

Skål!

LillSara med poliserna. ;)

Det här var sista kvällen hos Else, på bilden är världens underbaraste Rebelly.

Elroy, Shanti och mamma på Else's balkong.



Tiggde om massage (igen.)

Myser.

Min kusin Faith.

Cindy och min faster Peggy.

Shanti och min kusin Quess.

Världens sötaste.

Kraaaaam.



Haha. ♥

Familjebild! (Det här är inte ens hälften av min släkt.)

Pappa och Faith.

Och sedan somnade Werner och hans lilleplutt Quess.


Jag är typ stolt ifall ni orkade kolla. Nu ska pappa, Simon och jag spela kubb. Puss!

Oh, I'm so tired this day

Fy vilken fruktansvärt trött söndag. Känns som om jag aldrig har varit med om något liknande. Det första jag gjorde när jag klev upp i morse var att städa mitt rum som såg ut som ett bombnedslag. Och i kväll när Simon har åkt hem så ska jag göra klart det ''sista'' i skolan. Allting som har med det skriftliga att göra. Och fotouppgifterna också.

Ni kanske undrar hur jag bloggar? Jo, jag skriver på datorn. (Ha-ha.) Men jag lånar pappas. Bra, eller hur?

20 months.♥

Oj. Nu när ingen har svarat (än så länge.) så börjar jag fundera på ifall ni kanske tänkte ''Helt okej, asfula, spyr, skitsnygga!''.

Besöket har åkt hem och jag hoppas pappa har haft en bra födelsedag, för det är han absolut värd.♥

För ovanlighetens skull så väller tröttheten över mig såhär en lördag kväll. Och det brukar aldrig hända. Förra helgen var jag i tusen bitar och nu är jag i alla fall hel, som jag sa att jag ville vara. Och som jag har lyckats blivit.

För vet ni? Jag är hel. Mamma är hemma, Simon och jag har inte blivit ovänner en enda gång.


Och idag, nu, 29:e maj. Firar vi 20 månader tillsammans utan ett enda slut. På Facebook står jag fortfarande som singel och jag har blivit ganska van. Men singellivet gäller inte förrän i verkligheten, och det jag älskar är att allting gills i verkligheten. Inte på någon nätverkssida. Så våran kärlek är fortfarande verklighet.♥


Trots allting som händer oss, så är vi ta mig fasiken oslagbara tillsammans. Jag älskar dig.


En varm dag i poolen på Kreta. Nu ska vi sova. Well, good night then.

Skoproblem.

Jag har insett att det går faktiskt inte att blogga om man inte har meningarna rullandes i huvudet. Men jag ska försöka, för jag har rätt mycket jag vill skriva av. Så wii, let's do it!

Jag har beställt sommar/avslutning/studentklänningen nu. (Alltså till Simons student.) OCH skorna. Men jag har aldrig haft så mycket problem med skor och min förbannade storlek. De första som jag visade, de var helt slut. Jag bevakade storleken. Fick mail och någon timme efteråt var de slut igen. Och har inte kommit in. Letade vidare efter ett par svarta pumps. De fanns i min storlek men insåg att kontrasten inte skulle vara så vacker för ögat. Gick över till att leta efter vita skor. Blev kär och tänkte ''Yes!! De här köper jag!''. Men så fanns de inte i min storlek. Åkte till birsta idag och köpte ett par kilklackar. (Dumt, jag ville ju egentligen ha pumps.) I alla fall, de är av tyg, väldigt fina med lite blommor på. Faktiskt fina på. Men jag ska lämna tillbaka dem. För nu har jag beställt ett par pumps på 14 centimeter och platån är 2 cm. (Hjälp.) Hur ska det gå? Hehe...

I alla fall, de kommer inom några dagar och sitter förhoppningsvis lika fint som på bilden. För allt sitter egentligen alltid finare på. Vågar jag visa? Eller kopierar någon mig då...? Jag är rätt osäker på skorna, tänk om världens alla människor tycker att de är fula. Men jag litar på mina närmsta, de tycker inte att de var fula.


Tror ni de passar mig?!?! (Hoppas.....)

Nu ska jag fortsätta fira pappa. Åtminstone vara social. Vi har ätit otroligt god mat och spelat lite kubb. Mamma och jag ägde pappa, hans kompis och Simon. Gånger tre. :)

51 år!

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa.♥
Ik hou van jou!


Dör lite...

KUL ATT ALLT JAG SKA BESTÄLLA ÄR SLUT. :( Nu måste jag bevaka storlekarna och hoppas att jag hinner först-i-kvarn. Hoppas hoppas hoppas.

Mot Birsta

Också var det fredag. Och jag är kvar på skolan. Jag har nog inte fått in det riktigt i huvudet att det är så mycket som helg. Jag ''övertalade'' Simon lite om att vi skulle åka på Birsta City. Fast han var med på det från början. För vi ska köpa present till pappa. (Hoppas han blir glaáá.) Men det farliga är att jag vill shoppa åt mig själv. Det är ju världens bästa shoppingdag. Det regnar och jag har typ noll kronor. Jättebra. Eller inte.



Jag har fastnat i någon sorts nostalgi

Om en halvtimme har jag matte. Jävla matte. Det tar aldrig slut. Och jag kommer få reda på hur det gick för mig på nationella (IG). Så du behöver inte dumförklara mig, för jag är inte dum. Jag är så arg. Men inte för att jag kommer att bli underkänd, utan för att min lärare är allt annat än bra. Och har noll empati.

Och efter lektionen är det fredag på riktigt. Igen, igen och igen. Mamma kommer hem i kväll. Och jag kommer bli glad då. En annan sak som gör mig glad är att jag kommer att få trycka en fin sak på mitt gräddvita linne sedan. Sedan måste jag springa på stan och leta efter en present till pappa. Pappa fyller 51 år och jag har inte köpt något. Men den bästa lösningen vore en försenad present (det hade jag faktiskt tänkt ut innan, kontosiffrorna är inte så höga just nu.)

Ska i alla fall fortsätta lyssna på min och Simons låt. Eller, om man ens kan kalla det så. Men den påminner om oss. Allra första gången.♥


Det här porträttet fotades när jag var på besök i Holland hos min faster. Fokusen hamnade på min byst. Och jag gillar att jag ser elak ut ibland, för det är precis vad jag är nu. Typ.

P.s. Satan vad mycket ''OCH'' det blev.

En riktig pudding!

Jag kom på en sak! Jag har inte lagt upp bilderna från studiofotograferingen med min kusin Elroy som var här i mars. Så här är de! (På två bilder är Simon med också.)




















Ett extratack!

Idag finns krönikan på Unga ST's sida som jag pratade om en söndag kväll. Min snälla lärare gav mig beröm för att jag skriver så bra. Och ni har ingen aning om hur mycket det värmer mig i hjärtat. Jag blir så jäkla glad. Min mammas kollegor har också gett mig beröm och vissa av dem har jag till och med fått i tårar. Och era kommentarer när ni uppskattar det jag skriver. Det betyder verkligen mycket. Och ännu roligare är det att människor känner igen en från någonting som är så offentligt, och vet vad man tycker och tänker när man har fått publicera det man vill.


JAG ÄLSKAR DET
!♥ Tack ska ni ha!

För övrigt så ser jag ut som en åsna på den här bilden. Men det gör inget, ful får man också vara! Ha ha.

Tagen utav Tova Andersson. :)

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? i två.
Vad tycker du om kärlek? man klarar sig inte utan kärlek. det är liksom något som alltid måste finnas. för vänskap är ju också kärlek.
När kramade du någon sist? Jonas fick en hej då-kram.
Saknar du någon speciell person? jag saknar massor med människor.
Har du svårt för att bli kär? jag är nog mer svårtflörtad nuförtiden. förr i tiden föll jag lätt, men om jag blev kär kan jag inte riktigt svara på. så ja, jag har nog svårt för att bli kär.
När fick du senast en komplimang? igår. Jonas sa att jag passade i tandställning. (Haha, tack!)

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: man är väl medvetslös under operation?
Hånglat med nån riktigt ful: ja.
Gjort något riktigt dumt? ja.
Gjort något du verkligen ångrar? ja
Gjort nåt olagligt? ja.
Fått din mamma att gråta? ja. men min mamma är överkänslig. hihi.
Slagit ner någon? heh, ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? ja.
Dricker du? kan hända.
Vilka kläder sover du i? t-shirt.
Vad hatar du verkligen? människor som gör en illa. sprider rykten, gör saker när det passar dem, är falska, ljuger också vidare.
Varit kär? jag är kär.
Är du ensam nu? nej.
Vill du gifta dig? jag tror det.
Vill du ha barn? JA!

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
jag.
Såg dig gråta? Julia.
När grät du senast? igår grät jag en liten skvätt. innan det var det i söndags.
Vad fick dig att gråta? typ Simon och allt runtomkring. 
Du delade en dricka med? Tina, litegrann.
Du gick på bio med? Simon tror jag. eller vi skulle på bio, men filmen gick inte.
Skällde på dig? pappa.
Sa någonting till dig och vad var det? Emelie Högberg, hon frågade mig en sak om mappar.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
ja.
Kramat någon? ja.
Pussat någon? nej.
Köpt någonting? ja. 
Sjungit? nej.
Saknat någon? ja.

JAG HAR:
Digitalkamera?
nej. eller familjen har.
Telefon på rummet? mobilen.
Egen dator? ja.
Könssjukdom? nej.
Bra kompisar? oslagbara.

Jag tog mig tillbaka till dit jag hör hemma

Ber om ursäkt för att jag inte är så bra på att skriva. Inte de senaste dagarna i alla fall. Musen är fortfarande trasig och jag har inte tillgång till min dator då. Ibland hade det varit bra med touch.

Jag måste beställa klänningen och skorna (som verkar vara slut för evigt.) Om så är fallet så får jag gå på skojakt någon annanstans.

På tal om någonting helt annat så gjorde jag något igår som jag har velat göra länge. Jag träffade Jonas Björklund och Julia och tillsammans gjorde vi en liten nostalgitripp till Hagaskolan. Det blev så mycket nostalgi så det bet sig fast i mig. Och underbart var det. Jag hatade gymnasiet just då. Jag saknar min gamla klass så himla, himla mycket. För ett år sedan var man placerad där och nu står man här. Och man är inte ens välkommen på en lektion där om man så skulle vilja. Det är så konstigt. Jag är typ stor nu. Fast jag vill inte det. Jag vill alltid vara ett hagabarn.


Jag snodde bilderna utav Julia. Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg.

Bästa vän!♥

Smakråd, tack!

Hej. Jag undrar en sak kära läsare, alltså vad ni tycker.

Kan man ha en relativt lång fast tajt klänning till högklackat? GÅR DET?! Eller ser det... för... (kalla det vad ni vill) ut?


Gånger 2

Anonym om Tittut
Hur gör man en sådan bild?

Lätt som en plätt! Du laddar ner Photoscape, sedan finns det massa olika alternativ uppe i hörnet. Där ska du leta efter ''Anigif'' och sedan animerar du på som du vill! Lycka till. :)


Världens bästa Tina.♥

Ingen rubrik

Har typ bara tillgång till dator på skolan. För en viss Simon förstörde min datamus i helgen. SÅ SÅ ÄR LÄGET.

Nu har jag något att läsa

Jävlar vad människor sitter vid datorn mycket, egentligen. Haha.

THIS MUCH in a few days.

Klandrar mig själv lite

Hej. Jag har glömt att säga att jag faktiskt lever även fast bloggen har varit min sista prioritet de senaste dagarna. Jag har haft det satans jobbigt i helgen och har i princip haft ''dataförbud''. Känns som att jag har spolats tillbaka i tiden när jag var mindre. Men, i vilket fall som helst så har jag inte haft någon större lust för dator heller. Nu vet ni att jag lever och det är väl det viktigaste. (Jag tror inte att ni trodde att jag var död för den delen). Kul att inte statistiken lagt sig på noll trots att jag inte funnits här.

Jag sitter på skolan nu och ska snart åka hem. Gjorde nationella i matte a, som lika gärna hade kunnat varit ogjort. Jag mår i alla fall bättre, om man ska jämföra med tillståndet i lördags och söndags. Helvetet brakade ur. Och fy fan vad någon som sitter bredvid mig sitter och smaskar. (STÄNG MUNNEN TACK!). Nu nu nu ska jag hem och sova. God bless me.

Klassfest #2 (den blöta delen!)

Efter ett tag hade några utav oss poolhäng! 


Sött bebishår.

Emelie och jag. Den här bilden är snodd utav Emelie Blom!
Emelie och jag på G! Jag har både rynkmage och dubbelhaka.

Jag var nog vildast av alla igår och tog för mig mycket. Tina fotade mig och höll på att dö av skratt när hon såg mig sitta like that. Jag med. Liksom ''GRRRRR!''.

Vattengympa.

Puss.

Zombieland.

Emelie.

Tittut.

Emelie och Hanna!

GLAD!

Emelie och Hanna.

Älskade HVFO10.♥

HAHA. Den här bilden är så jävla, jävla äcklig. Men jag älskar Nike's min.

Vid den här tidpunkten var jag ensam i poolen och släppte loss. HAHA.


Såhär!

Och såhär.
Blev plåtad i poolen. Körde på Kenza-style.
Hade roligt åt mig själv.

Sen ramlade jag lite.

Hade brist på fantasi.

Moa och Pisa.
Fruktansvärt glad!

Hej, här gick det vilt till. Denise, Emmy, Pisa och Moa kom och gjorde mig sällskap.

Denise och jag.♥

Denise och jag släppte lös!!!! Snygga.

Chillar fett mycket!

Vi blev trötta.

Denise och Emmy.

Denise.

Jag hade badat klart.

Och kvällen var så jävla rolig och bra!

Klassfest #1 (den torra delen)

Fanny, Jennie, Tina, Emelie och Pisa!

Hanna, Evelina och Sofie.

Glada flickor! Caroline och Hanna.



Hur snygga som helst.

Det gick vilt till.

Fina flickor.

Emmy och jag.

Emelie, jag, Sofie.

Emelie och jag.

LikZom snygga.


Wiii! Tina, Hanna och Emelie.

Världens bästa Tina och jag.♥

Så fin!♥

Tina och Emelie.

Jag! (Tagen av Emelie Blom)

Ohhhh myyyyyyyy GOD

Jävlar vilken kväll! Nu har jag återhämtat mig lite. Jag var vaken hela natten. Kom hem. Däcka. Och nu är jag vaken och ska äta äta äta.

Det togs en hel del bilder igår, ja. Med tanke på att det var HVFO10! Så bilder kommer. ROooooliiiGTtttt!

O-FAKKING-REDIGERAT

BRÅTTOMMMM!!!!! Ska möta upp bästaste Tiny Palm för lite pizza-date. Därefter vankas det utgång, parteeeeeej!!!! Det här nedanför har jag på mig i kväll! Heråååååå.




Until the end of time

Försöker fördriva tiden genom att sitta stilla och lyssna på äldre-dagar-låtar. Kärlek.♥

Botox för barn?

Okej. Jag kan bara säga okej.
Att en mamma injicerar sin 8-åriga dotter med botox för skönhetstävlingar unt zo weiter. Ja, det är ju helt normalt.
Här, läs här.

2 steg från paradise

Ber lite om ursäkt för att jag aldrig sa godnatt igår. Men jag bara orkade inte och då gick det inte. Som jag sa var jag ute och promenerade med min bästis. Och det var mer än behövligt. Bråkade lite på mamma i telefon, Julia filmade mig och var allmänt störande. Så skrattade vi. Hon träffade sin pojkvän Axel på 6 år. Han gav henne till och med en present. Ett helt gratis skosnöre.

NICE!

Jag har bild och form nu. Och jag har aldrig varit särskilt duktig på att rita och så. Så jag bloggar i stället och gör i ordning mitt screen-tryck. Jag ska trycka... en hemlig människa på ett linne. OCH JAG ÄR SÅ GLAD! Fan vad bra.

Oj, vad jag är bra

Jag hann duscha. Jag hann fixa potatisen och broccolin innan pappa kom hem (han är inte hemma än heller). Och nu ska jag damma, dammsuga och ta ner bortglömd disk.

Jag känner mig lite som en ny människa. Tog på mig det skönaste jag hittade i garderoben och tänkte att vad skönt det skulle vara om man aldrig brydde sig. 

Gräddvit typ, magtröja. Och fula jeansleggings. De hade varit fina om de var äkta jeans.

Precis på det här stället värmer solen så skönt.

Det låter konstigt när jag säger det, men jag är kär i den fulaste flickan i världen.

Jag kom hem för flera timmar sedan. Och vad har jag gjort sen dess? Jo, jag har ju suttit här. Bara, bara, bara suttit här. Jag är inte riktigt normal.

Jag ska ta mig an och duscha nu. Sedan möta Simon. Säga hej då till honom och sedan äntligen, äntligen träffa min bästa Julia igen.♥

Alltså, jag får lite panik. Jag gör ingenting. Det känns som om hela världen är död, är ni det?!?! Det är stökigt och äckligt runtomkring mig. Jag måste fixa potatis och broccoli. Jag fixar det sen! Sen sen sen!!!! Hej då.


KÄNNER MIG PRECIS SÅHÄR JUST NU!

Tittut


Jag skulle vilja säga det här till dig

Du behöver inte säga
(Att du har hittat någon annan)

För jag kan känna det
(Varje gång vi är tillsammans)

Hur kan du be mig
(Be mig att förstå)
Sätt dig själv i min sits så kan du, kan du leva så?

Låt honom inte ta din kärlek från mig
Låt honom inte ta dig
Låt honom inte ta din kärlek ifrån mig

Så om han viskar
(Hur mycket han älskar dig)
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig
Och akta dig för människor
(För människor gör en illa de kan)
Och var försiktig du har mitt liv i din hand

Allt det bästa till dig min vän
(Allt det bästa till dig)
Och må kärlek och din väg igen
(Även om det är slut med mig)
Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam.

Tisdagskväll


Jag har hamnat i en sakna-haga-period. Man kan säga att jag har haft den sedan jag slutade på Hagaskolan. Och jag fattar inte, men det måste vara någonting magiskt. Jag saknar min gamla klass så jävla mycket. Jag kan typ, börja gråta när jag tänker på det. När jag stod och väntade på bussen i tisdagsmorse så såg jag min förra handledare gå mot Haga. Och jag var nära att fälla en tår. Då måste man sakna något... mycket. Och jag vet precis vad jag saknar. Den där tryggheten som jag aldrig har haft på gymnasiet. Min klass. Jag visste var allt låg. Visste vilka alla var. Och jag visste vad människor tyckte och tänkte. Nu är det så jävla annorlunda.


Jag öppnade min byrå, och i en utav lådorna ligger en massa minnen. Så jag började rota fram...

...Och hittade det här. Jag satt och skådade de här korten länge, hur mycket vi hade förändrats på bara ett år.

Det här låg bland allting annat också. Jag hade skrivit det här dagen efter att Djino hade dött. Läste igenom det en gång och började gråta massor. Sakna. Varför måste man göra det...?

Och det här fick jag utav snällaste Emmy idag. Så, det pryder min dörr nu. Jag har fem över, någon som vill köpa?

Run forrest, RUN

Emmy och jag sprang för våra liv förut, nästan så att korridorerna började eka. Det var kul.

Har i alla fall datakunskap nu. Och jag hatar kalkyl. Och det är kvavt här inne och jag förstår ingenting. Jag har fett hår också, men jag överlever det idag för jag har det uppsatt. Efter den här sunkiga lektionen så slutar jag. Yiaaaah!

(Kvart över elva förhoppningsvis).

Fan också, det måste ju göras.

Okej. Såhär dags, vid det här tillfället. Klockan är 21:45 och jag insåg att jag kanske behöver städa rummet. I alla fall pyttelite innan läggdags. Fast jag vill inte sova, för jag hatar när mina tankar sprängs. Kommer vakna upp i morgon med överfett hår. Vilken tur jag har som bara har en lektion. Inte ens en behövlig, men jag måste väl.

Förresten så hatar jag blogg.se på kvällarna. De har fått ett nytt strul nu. Efter nio så tar det tid för inläggen att komma upp. De kommer sisådär en halvtimme senare. Same problem as me? (Might be so).

Fotografi tilltalar mig, och dessa gör mig tokig.

Jag dör jag dör jag dör. Vill fota nu nu nu.




Hope it's ok with you

Jag dör utav foto- och redigeringsinspiration. Jag brukar aldrig nämna det. Men jag kunde inte hålla mig.

Something that's impossible to ignore


Sitter här igen. I mitt lilla vita datarum och gör det jag gör varenda dag. Strömmar igenom Facebook tusen gånger på en kväll, loggar in och ut på bloggen, lyssnar på fin musik och redigerar bilder. Jag kan lyssna på Phantomrider flera gånger om och aldrig, aldrig tröttna. Men det jag gör just nu är att sitta här och vara så jävla ledsen. Och jag känner mig som en vilsen liten rymdvarelse som inte riktigt har hittat sig själv. Och jag känner mig dum, så egoistisk som inte vill uttala mig om något. Men jag hatar att göra det när jag inte är säker. För mun går till mun och det tar aldrig slut. Så den dagen då jag har gjort ett bra val, som jag kan leva med. Så kan jag öppna min värld. Och just nu känns det som att det är det sista jag kan göra. Jag saknar knappt någon. Ibland jo, visst gör jag det. Men aldrig lika ofta nuförtiden. Det är fruktansvärda saker som tär på människor. Och framför allt mig, nu. Jag vet att det är så många som saknar att vara lycklig. Som skriker efter lycka, dessa människor får det nästan aldrig.

Och det är alltför-jävla jobbigt när man har en lycka. Men som man inte riktigt kan värdera. Som man inte kan hålla fast vid. Hur lyxigt har man det inte om man får välja? Men vad man än väljer så blir det aldrig fulländat ändå. Så då fastnar jag där mittimellan. Just precis i min levnadssituation idag, så är det precis som att en vakt står på en strand. Och det enda som finns bredvid honom är två gångar. En åt vänster och en åt höger. Jag frågar honom ''Åt vilket håll skall jag gå?'' Han svarar mig ''Ena gången leder till döden och den andra gången låter dig vara vid liv''. Men han får inte säga till mig vilken gång som är vilken. Och precis så förjävligt känns det nu. Jag vet inte vad ödet vill ge mig. Och kanske kommer jag dränkas i ångest, fortsätta vara mittimellan eller bara försöka och kanske till och med få vara sådär glad igen. Jag undrar vad fasiken jag har gett mig in på. Varför jag har gått in på det här, på något som känns helt jävla omöjligt att avsluta. För hur jag än avslutar det blir det så sablarns fel. Den enda djävulen av oss två som förstör är du. Du har förstört allt. Och jag. Vem fan är jag? Och vad ville jag? Jag vill bara vara med dig. (Om hjärtat tillåter). Jag trodde det var en tillfällighet och ja, kanske. Vem vet. Men jag hoppas att denna känsla, som inte alls är en känsla enligt mig. Försvinner snart, och jag hoppas jag aldrig behöver stöta på den igen. Jag vill bara vara glad. Precis som varenda jävla annan människa. Och jag borde vara glad. För jag har allt bra. Men du fattas, du gör det. Så himla himla mycket. Jag är så förbannat begränsad i vad jag skriver. Hade det här vita papperet varit min dagbok så hade jag skrivit ut allt som ni aldrig någonsin skulle få veta. Men jag kan inte. För jag är så satans hemlighetsfull. (Och nej, säg inte att jag inte pratar med er). Jag pratar med vem jag vill om jag så behöver.

Jag ville gå på ytterligare en promenad i kväll. Men misslyckades. Vågade inte smyga nerför trappen, trycka in mina tårar i pupillen och säga till pappa att jag skulle gå ut och gå. Jag behövde en vän, men mina vänner fanns inte där. Jag ville bara röka upp mina tusen cigaretter och aldrig behöva återvända. Aldrig någonsin mer till verkligheten. För fan vilken känsla, att bara försvinna när man vill. Och fan vad detta blev jobbigt. Jag trodde aldrig att det skulle hända mig. Jag trodde bara att folk lyckades göra så mot mig. Aldrig att jag skulle behöva känna. Tänka tanken. Att ens vara i närheten av att behöva utföra det.


Jag är ett freak

Idag skiner solen! Utan en enda tår från himlen. Det var på tiden, för det har varit alldeles för dåligt i exakt en vecka. (Ja, jag säger att jag är världens tidfreak)

För övrigt så gick intervjun väldigt bra. Och det var spännande. Nu väntar jag på mat, mat och mat. Också vill jag säga en annan sak, i morgon har jag sovmorgon. En lektion. Sedan slutar jag. Har i princip helg då. Wiii! 

Dör vi på lördag så dör jag bakfull. (Haaa haaaa. Med tanke på att leva livet som om det vore den sista dagen).





Kram mitt lilla hjärtebarn

''Folk säger att framgången förstört dig så''
''Ja, men något skulle ha förstört mig ändå''


Någonstans där mittimellan

Jag hatar motsatsen till frysa. Och jag hatar motsatsen till svettas. Och jag hatar att det är äckliga människor som har kletat fast sina äckliga tuggummin under våra databord. För att de har varit alldeles för lata för att slänga deras salivdränkta gummi i papperskorgen.

Bortsett från det är den här dagen väldigt fin. Jag vaknade upp till solsken, rotade fram lagom varma kläder. Trodde jag. Jag fryser litegrann. Ganska mycket när jag tänker efter. (Fast det är bara när jag sitter i datasalen). Nu längtar jag bara en massa till Fredag.
Klassfest á la HVFO10.

Mina fingrar gör allt annat än blöda

Åh. Min mage är minst lika nöjd som jag, nog för att jag inte åt ''mat'' till lunch. Men jag åt en himla god yoghurt med müsli och därefter en macka med skinka och skivade gurkor. Det mättar (i alla fall ett tag).

Jag har inte alls känt mig bloggsugen och då går det inte att skriva. Det blir som ''Aa hej, idag vaknade jag upp, la mig i sängen, dog lite, klev upp, sminkade mig, gruvade mig inför skolan, sprang till bussen, sa hej till busschauffören''. Jag gruvade mig lite för skolan faktiskt. Vi hade nationella i matte A. Precis som alla andra vanliga svenskar. Och matten tynger ner mig så jävla mycket. Så jag hoppas att det gick rent åt helvete. Nej, jag menar det inte. Men jag kan känna så. Så jag hoppas att jag inte slutar med noll poäng.

Idag ska jag ut på äventyr. Jag ska göra ett reportage (fast än så länge är det hemligt om vad). Jag ska fota och sen allt jobb efteråt är lite jobbigare. Men det är pengar. (Om man får tänka så?).

TRISTAN & ISOLDE

Jag var ju tvungen att kolla på Tristan & Isolde någon gång eftersom att det var en skoluppgift. Jag myste aldrig till det i mitt rum. Så jag kröp ner under täcket och kollade på filmen med regnet dundrandes utanför. Egentligen var jag alldeles för trött, men James Franco var ju med. (Jag dog lite). Men mest för att det är en sådan mäktig film. Fan, jag tror jag blev full av en massa nostalgi som fick mig att rysa tusen gånger om. Otrohetskärleken i den här filmen var djupare än all kärlek på hela jorden.






Det är som att du sjunger om mig

Det är alltid så himla skönt att komma in till ett varmt hem. Konstigt nog känns inte mitt skelett i händerna riktigt hela. Huvudsaken är att jag kan skriva. En sak av alla saker jag avskyr är sura och misstänksamma föräldrar. Det är så jobbigt när de inte litar på en. När de nästan alltid gör det. Då önskar jag att jag hade en egen etta jag kunde komma hem till och vara med precis vem jag vill.

Men i min fantasi får det vara så. Jag hatar situationen jag lever i. Jag är så jävla velig och full av känslor så jag snart håller på att, typ explodera. Åh. Jag vill dansa och vara full för evigt.

''Och alla bara pratar, ''är det sant'' och ''jag har hört om dig''?

Jag kommer aldrig tillbaka hit igen.
Neonskyltar på gatorna. Sänder ljus till mig och skatorna.
Alla dansar, och jag tänker, är du också själv?
Var är du i kväll...?

Vem kysste Elin, bakom ryggen på Marie?
Var det den store poeten, som hon var förälskad i?
Fanns det en plats, i hennes värld för
två?
Snälla skicka ett vykort, för jag undrar så...

Och jag undrar vad som händer, i vår del av stan.

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt.''

In this sunlight

Magen kurrar och jag har ingen mat där i. (Logiskt?). Jag ska åtminstone få ned en macka och sedan ska jag ut och promenera (för tillfället i solsken). Med Fatima. Kan bli trevligt, för jag behöver ventilera och vara fri.

Tänk om jag tar med mig kamera-a-an. Fun fun. Kanske händer. Kram!

Animationssugen

Tn om Dansa din djävul
vart fixar du så det blir bildspel?:)

Lätt som en plätt! Du laddar ner Photoscape, sedan finns det massa olika alternativ uppe i hörnet. Där ska du leta efter ''Anigif'' och sedan animerar du på som du vill! Lycka till. :)

Dansa din djävul


Jag kan höra dropparna slå sönder hela området










Fan fan fan

Ångesten börjar krypa över mig lite. Jag har inte tränat (styrka) sen i lördags. Och jag borde ha tränat igår, likaså idag. Men det gör jag inte. Jag bara sitter här igen, igen och igen. Men i stället för den här satans vanan så tänker jag mysa till det i mitt rum och äntligen se Tristan och Isolde (skoluppgift). Men nu fick jag inte alls lust för det heller.

Jag vill ut och promenera. Helst av allt själv. Men jag orkar inte. Det är kallt och jag är för ovanlighetens skull ganska jävla trött. Tittar jag åt höger ser jag en vit himmel och tittar jag åt motsatt håll så är himlen alldeles grå och daskig. Jag tror jag stannar inomhus och funderar lite till.

NUMBER ONE!

Tack för eran stora tjänst ni gjorde mig. Angående skorna, och de flesta röstade på de första. (Förutom Emelie Högberg och en anonym Emelie, för de är utanför). Men de skiter man väl i............. Moaha. (SKOJA!!)

Thriller...

Stackars kristna föråldrade gubbe. Han vill att vi ska ha medlidande för att han inser att han snart kommer att dö så han måste skrämma upp hela världen.

‎''Den kommer att öppna upp alla gravar, och kropparna kommer att förhärligas till alla andliga varelser och komma till himlen''

Det kommer bli en ny thriller-video. :)

En smygtitt i duschen

Glad glad glad.

En liten del utav våran källare. Där vi duschar. Och där finns det en bastu.

Använde min ansiktsmask efter en uppfriskande dusch. Jag kunde inte röra en enda nerv i ansiktet. Undra om det är så Kissie känner sig varenda dag. (Hehe).

P.s. glöm inte att rösta på Alla måste svara!

Alla måste svara!

Jag brukar aldrig fråga er vad ni tycker att jag ska ta för beslut. Men nu behöver jag verkligen hjälp.

VILKA
utav dessa tycker ni jag borde ha på Simons student?????? (Ni gör mig en stor tjänst ifall ni svarar, för jag behöver hjälp!) Och om ni svarar så vill jag veta vilket kön ni är. ENDAST för att se skillnaden på vad ni tycker.

Tack på förhand!


Eller





Omtumlande väder

Kom i precis tid in tills det började ösregna. Den här timmes promenaden gynnade både mitt huvud och kroppen. Mot slutet så ville jag ropa på hjälp ifall någon kunde bära mig hem. Jag kände mig som en Marionette-docka och mina öron blev iskalla så jag fick huvudvärk.

Men nu har jag trillat innanför dörren och jag är nöjd. Någonting måste jag ha åstadkommit. Just nu väntar jag på att pappa kommer hem från sin träning, då ska vi laga mat och sedan kommer Simon hit och håller mig sällskap för kvällen...♥

Långpromenad...(?)

Jag hoppar över inomhusträningen på Friskis och försöker renska skallen utomhus. En promenad kanske glädjer mig lite mer. Jag hoppas jag får vara själv, var jag än går. Så slipper jag försöka se smart ut med min iPod och mobilen. För att säkra mig om att jag ser väldigt upptagen ut.




Min kärlek till dig...


Jag önskar jag kunde få skriva ''Fotograf: Sharlee van Stralendorff''.

Jag gör inte det jag borde göra. KRAM!

Jag lyssnar på… håkan, lykke, shakira, tokio hotel m.m.
Jag mår bäst när jag… är glad, lyssnar på musik, festar, äter, känner mig älskad och är med de jag älskar!
Stockholms bästa stadsdel är… jag vet inte.
Den bästa krogen heter… finns ingen speciellt bra krog i Sundsvall.
Jag pratar… svenska och holländska.
Jag älskar/tycker om… mina nära och kära. mat. musik. fotografering. vara själv. promenera. sova. massage. redigering.
Min bästa vän är… Julia Nordlander
Min första riktiga kyss… var underbar.
Jag avskyr när folk… tänker på sig själva. giriga. självupptagna. förändras.
Kärlek är… fint. behövligt. bra. och allt i hela världen.
Någonstans, tänker någon… på hur tråkigt vädret är.
Jag kommer alltid att vara… ha barnasinnet i mig.
Jag är hemligt förälskad i… shakira.
Sist jag grät var… igår.
Min mobiltelefon är… funkar liksom. men funderar på att skaffa en 4.
När jag vaknar på morgonen… besöker jag toaletten.
Just nu tänker jag på… fredag och hur trött jag är.
Bebisar är… ömtåliga.
Homosexuella är… precis som heterosexuella. (alltså normala och inte äckliga på något vis).
Blondinbella är… smart.
I kväll ska jag… sitta vid datorn.
I morgon kommer jag… gå i skolan.
Jag vill verkligen… bli lite piggare och fräschare.


Grattis bloggen!

I kväll är det ett år sedan jag startade den här bloggen. Det blev nästan lite pinsamt när jag frågade Simon ifall vi skulle starta en blogg tillsammans. Det blev liksom ''Jaha, så nu ska jag skriva om mitt liv för andra?''. Meningen med mitt bloggnamn var ''SharleeEsperanzaSimonPhilip'' eftersom att Simon och jag skulle blogga tillsammans.
Men trots att Simon aldrig bloggar så fick det ändå fortsätta att heta så. Och jag har fortsatt bloggat och det är jag själv ganska förundrad över. Jag har haft så många bloggar men alltid slutat blogga, helt utan anledning.

Undra vad det var som fick mig att stanna nu. Ni kanske? Eller att jag känner att jag utvecklats och att jag faktiskt behöver någonstans där jag kan skriva av mig. Det blir som att man bygger ett pussel när man får blogga ibland. Och den känslan är härlig. Jag når ju ut till er, till er som jag knappt vet vilka ni är. Ni är så hemliga. Precis som jag är. För egentligen är jag mycket mer än vad jag är i bloggen.

För ett år sedan så gick jag på Hagaskolan. I efterhand är det nog den bästa skolan jag har gått på. Jag gick med världens bästa klass, 9A. Ingen klass kommer någonsin kunna ersätta den klassen (hur bra min nuvarande klass än är). Jag saknar alla personligheterna i min klass så himla himla mycket.

Simon och jag firade åtta månaders kärlek i slutet av maj. Jag skulle åka till Polen. Kämpade i skolan, också vidare. Och det gjorde jag för att komma in där jag sitter nu. Jag lyckades.
Ni som följt mig från början. Tycker ni att det har förändrats mycket?
(Här var i alla fall första inlägget!) :D

Hur, varför och när

Jag kan bli så förgrymmad över att vissa människor förändras helt utan mening. Bara för att vilja vara som alla andra. Och den grejen har jag aldrig riktigt förstått, varför vill man vara som alla andra för att kunna passa in? Vi alla är väl individer och alla har varsin unik sida.

Varför, varför vill man slösa bort det på andra? Varenda jävla människa på den här jorden är så rädd. Och det är jag också. Rädd för människor som inte alls värderar en i livet. Som bara vill bli av med en. Men egentligen borde man inte vara rädd. Det är helt okej att vara sig själv, fast vi förstör det ändå. Vi gör det varje dag. Vi är så olik alla andra och sedan förstör vi det. Jag hatar det.

Aja, kära läsare. Nu ska jag sluta vara så negativ. Jag hatar bara att vissa i min omgivning har förändrats på ett negativt sätt alldeles för mycket. (Varför varför varför).

Å vad tråkigt

Känner mig såhär nu!!!!!!

Nyvaken för 24 minuter sedan. Jag har gjort mig skolklar och idag är jag klädd i en otroligt ful grön cardigan. Men den är så gudomligt skön. Också har jag mitt favoritplagg (mjukisbyxor) och min ''tunika/linne'' från Indiska. Där försökte jag ge en liten skymt av dagens outfit. Egentligen borde jag gå och äta frukost. Men jag har lite tid över. Och jag kan maska på lite till. För jag vet vad som ska packas, och vad jag ska ha med mig. Men det slutar ändå alltid med att jag stressar sönder.

Ha en bra dag!

Det kan liksom aldrig bli nog

Det är som att jag har blivit doppad i ett mörkerrum, i sådan vätska. Och allt bara har runnit av mig. Precis så har det varit idag. De gångerna man mår som sämst, det är då bloggdagarna funkar som bäst. Pappa kom in och sa att mamma hade hälsat honom att jag skulle se en film. Eller att det gick något bra på tv. Jag kollade upp tv.nu. Och såg att P.s. I love you fortsätter på tv4 kvart över tio.

Är inte det här ödet på något vis? Söndag, vädret ute är inte glatt och det är en otroligt bra dramafilm på tv. Och jag, jag mår inte som jag vill göra.

Godnatt söndagsbarn.

Två i en

Den här gurkan fick mig att tänka på Julia och mig! De sitter ju fast i varandra. (Roligt).

Tack ska du ha för dina fina ord.

Ida Altti om Jag orkar knappt. Inte med den här stämningen.
Alltså du måste ha sundsvalls bästa blogg & sveriges bästa blogg för din ålder.
Du skriver på ett sånt sätt att man ryser, du får en att förstå så mycket och du är väldigt mogen för din ålder! (:

Trots att jag mår som jag gör nu, så fyllde din kommentar otroligt mycket glädje hos mig! Den gjorde nog hela min dag. Och tack så hemskt mycket för det! Jag blir så glad när människor gillar något man gör. :) Tack tack och återigen tack! Kram!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Världens ände

Varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat
Du är värd mer än allt fåglarna samlat
Inga tårar har du fällt, inga sorger har du mött

Sov lilla klumpeduns, sov nu sött

Jag säger till alla jag känner om dig
Den här klumpedunsen vet mer än mig

De slänger silverpärlor till svin
Må dina dagar bli guld i ditt liv

Dagen vet vad som väntar dig
Att natten kommer och hämtar dig
Vägarna som du strövar på nu
Där stoppar ingen mur

Somna nu och spring till världens ände, sov nu 
Och må du springa länge

Somna nu och spring till världens ände
Jag hoppas du springer länge



Jag orkar knappt. Inte med den här stämningen.

Jag sitter i mitt ihoptryckta lilla datarum. Det känns nästan som om väggarna kan ta i mig. Lyssnar på Håkan Hellström, på ''Grooveshark''. Typ nya Spotify. Fast jag gillar det inte alls lika mycket, trots att det fyller samma funktion.

Jag försöker skriva något vettigt, få ut någonting bra av att blogga. En sekund efter att jag har klickat på ''Spara & Publicera'' så känns det lite bättre. Och ännu bättre när jag har strömmat igenom det jag fått ned till ord. Men så vänder det lika fort och jag mår sådär jävla värdelöst igen.

Mamma har åkt ''hem'' till sitt Helsingborg. Jag bara rullar igenom varje dag. Ibland är jag helt jävla euforisk, också finns det sådana dagar som idag. Men idag är det annorlunda, så himla annorlunda. Det är som om jag gråter inombords och bara jag tänker lite så kommer allt ut. Alla runtomkring mig verkar så jävla glada. Och jag vill också vara det. Men jag lyckas liksom aldrig riktigt. Jag känner mig så taskig och så himla velig. För det är precis vad jag är. Jag vill bara vara hel.

Vädret gör mig glad. Det är precis som menat ''att idag ska du må dåligt för vi vädergudar gör likaså''. När jag låg i sängen förut så kände jag mig så jävla rutten. Ville läsa igenom gamla minnen och tänka tillbaka några år. För då skulle jag må bra. Men jag gjorde inte det. Jag ville gråta, men jag ville inte få uppmärksamhet. Jag ville bara vara själv. Jag hatar det här. Jag hatar nostalgi. Jag hatar att påminnas om saker som gjorde mig lycklig förr. Varför är allt så annorlunda nu?

Ber om ursäkt för all denna röra. Mitt upp i allting så försöker jag få andra tankar i huvudet och jag försöker fixa om så att du bara kan försvinna. Men jag hoppas att det är okej att läsa, trots att jag inte riktigt är Sharlee idag. Jag har gått ner mig.

''Först skratten, och sen de där tårarna. Vem tror på evig kärlek? Ja, vem tror på den nu?''

Jag är inget emo. Jag har inga självmordstankar. Jag behöver ventilera.

Fan vilken jävla hemsk söndag. Jag hatar den här dagen. Det verkar fan inte som att någonting blir bättre. Jag har varit så jävla tankspridd idag, och hela helgen för den delen. Jag vill vara ensam. Jag vill verkligen det. Långt borta från allt annat. (Nej, jag är inget emo). Men jag vill bara vara själv. Och skita i precis allt annat.

En pojke jag var kär i förr. Som jag älskade mest av allt på jorden gör mig inte glad längre. Jag hatar att känna så. Jag hatar att vara den jag är. Och jag hatar fan livet. Jag hatar att jag är så olik alla andra. Det känns så. Och det är så jävla frustrerande. Jag hatar att bråka. Jag hatar att jag troligen lider utav ADHD eller damp. Något sådant i alla fall. Jag hatar att du bara ser allt dåligt jag gör. Det är det enda du fokuserar på. Och du berömer mig aldrig för något bra som jag gör. För du är så jävla självupptagen och egoistisk. Du är så jävla värdelös på att förstå mig. Att läsa av mig.

Det är bara en sådan jobbig luft att vara i din närhet. Jag har för mycket att berätta så det blir jobbigt. Jag kvävs. Och jag hatar den känslan. Jag hatar att du inte vet någonting om mig. Det är bara vi två som vet. Jag hatar att du är så jävla oskyldig och alltid ska vara så fastklistrad. Jag klarar inte av det. Det är för mycket, alldeles för mycket. Jag vill kunna leva. Och vara fri. Aldrig behöva anstränga mig för att göra dig lycklig. För jag är så jävla lycklig när jag får vara själv. Och det är det enda som betyder något. Det är det enda jag behöver. Och det enda som är viktigt för mig. Just nu. Jag behöver det just nu. Jag är för instängd för att kunna sprida lyckan vidare. Och så länge jag inte är lycklig, så kan jag aldrig göra någon annan lycksalig. Varför gråter jag okontrollerat? För du gör det med mig. Du gör mig så jävla, jävla ledsen.

Jag skiter i vad varenda individ säger. Den enda människan jag tänker lyssna på är min inre röst som leder mig till väga. Jag har förstört saker. Jag förstörde mitt svarta nagellack idag. Det kommer torka ut och aldrig mer vara användbart. Precis som du och jag. Jag mår fan inte bra. Inte ens okej. Inte idag. Jävla söndag.

(Jag ska ta en promenad så jag får ventilera lite till.)

Sådana här mornar är inte riktigt det man vill ha

Simon bara sover sover sover. Funderar på att göra en stor söndagsfrukost. Eller låta honom ligga kvar och sova, också gör jag bara det åt mig själv. Eller vara söt och väcka honom, tills att jag har fått säga till 20 gånger och sedan bli arg. Eller sitta här, låta magen lida en stund till.

ELLER SÅ GÅR JAG OCH ÄTER FRUKOST NU. Förresten så drömde jag mardrömmar i natt. 


Det får inte glömmas

Jag hade nästan glömt bort vad det är för dag i morgon!!!!!!!! (Något speciellt alltså). Jättesuperduperspeciellt. xD

Tre olika linjer

Som sagt så var jag och solade idag. Och kom på att jag hade fel underkläder på mig på vägen dit. Så jag försökte få underkläderna att likna de underkläderna jag hade sist. (Alltså att dra in trosorna och vika ner kanten lite. Snaaaap). Jag fick världens snyggaste rand i stället........


Som ett litet berg. Plus att det är över den förra linjen. Och under den förra linjen har jag ännu en till linje. Men den var för långt ner för att visas. Vad fint!!!!!!

En köttbit

Vi hade grillpremiär idag. Och gott var det, som alltid.

Hungrig icke-vegetarian.




Dinner is served.

Filmtajm!

Vi ska se film nu. En skräckis (The last exorcism). Så jag bloggar vid midnatt, medan ni nervöst väntar vem som vinner Eurovision. Hahaha.

SES!


Just det. Var och tog en 20-minutare förut på Två bleka. Jag ser ut som en svullen hamburgare.

Man blir ju rädd


HAHA. Jag säger godnatt nu och tackar för mig.

Mitt hjärta


Simon och jag kokade ihop lite nudlar förut.♥

Och nu ska vi sova.

Och i morgon ska vi träna. Biceps, triceps, hamstring, stjärtmuskel, tåmuskeln.
SES!!!!!!!

Jag uppskattar något som alla inte har. Men jag förväntar mig ingenting tillbaks.

Jag skulle aldrig klara mig om jag inte hade den där personen i mitt liv som jag kunde berätta allt för. Mina djupaste hemligheter. Jag har många fina, nära vänner. Men jag kan aldrig kalla någon annan för allra bästa vän. Min andra halva. Min bästis. Inte någon annan än Julia.

Jag har haft en allra bästa vän sedan barnsben. Och jag har haft en bästa vän som jag har stått väldigt nära under min högstadieperiod. Men det har aldrig någonsin känts så äkta. Det är en ära att få känna så. Att få känna att man är uppskattad och att man har någon att uppskatta. Ibland kan jag känna att jag inte förtjänar att ha en sådan fin vän. Det är liksom för bra för att vara sant.

Julia och jag har gått i samma klass sedan 1-års. Och hon var min fiende.
(Haha). Hon hade glasögon och jag retade henne för att hon hade köpt sina jeans på Stadium. Jag hade på något sätt aldrig sett henne. Utan hon hade alltid ''bara'' varit Julia för mig. En klasskamrat. Tills hösten 2009. Vi fann varandra då. På ett sätt jag aldrig haft någon annan. Och det var den nervösa tiden jag träffade Simon. Då han och jag blev till ett. Då lämnade jag Julia. Ett ganska långt tag. Jag var så jävla nykär. Och hon stod ut med mig. Fastän jag visste att hon hatade det, så himla mycket ibland. Vi ''separerades''. Skiljdes åt.

Det här året i februari 2011 hade jag aldrig klarat utan henne. Vi hade inte pratat på flera månader, och inte umgåtts riktigt sedan november 2010. Jag är så otroligt tacksam över att jag får vara hennes allra bästa vän, och hon min. Jag är evigt jävla tacksam. Jag hade aldrig, aldrig klarat mig. Och jag skulle aldrig vilja göra det heller.

Julia är den enda människan som vet allt om mig. Allt. Mina djupaste hemligheter. Och hon är den enda som jag vill ska veta det. Den enda som jag vill och kan berätta minsta lilla handling för.

Jag mår så jävla bra, oavsett vad. När jag är med henne. Jag älskar att Julia står ut med mig, hur mycket jag än tjatar om samma saker tusen gånger om, hur ledsen eller glad jag kan vara, vad jag än säger. Och jag älskar att det finns någon för mig som jag kan luta mig mot närsomhelst. Utan att ens veta av vilken anledning jag behöver gråta. Julia och jag står varandra närmare än någonsin. Och det finns ingen som kan ta mig ifrån det. Det finns ingen människa som kan ersätta hur mycket jag behöver henne i mitt liv. Jag funkar inte annars.

Som många andra säger att de har så många minnen tillsammans. Vi har inte så många. Men vi har så jävla mycket glädje tillsammans. Du har spridit så mycket glädje i mitt liv. Jag minns avslutningsbalen. Det är något jag sent kommer att glömma. Sent sent sent. Och jag längtar sönder till fredagen den 8:e juli. Stora scen klockan tio. Framför Håkan.

Jag skriver aldrig det här menat som att det bara är tillfälligt. Jag säger det nu och kommer alltid att säga det, du kommer ALLTID att vara min allra bästa vän. Hur lite vi än träffas eller pratar med varandra. Så vet jag alltid var jag har dig. Jag kom på det 19:e februari 2011. (Jag är ett freak när det gäller datum). I alla fall så finns det alldeles för mycket i min hjärna som inte riktigt kan beskriva hur lycklig jag är att hon finns i mitt liv. Och även om jag kan berätta mycket för andra. Även om jag inte riktigt litar på många, men några stycken. Så är ingenting likadant jämfört med dig.

Du förstår mig precis som jag vill att du ska förstå mig, vi förstår varandra. På det sättet kanske alla bästisar gör. Men jag tror inte alla gör det. För för mig är du som min syster (som jag aldrig fick). Som om någon har förvillat bort oss och sagt att vi inte har samma blod. Hur lite eller mycket jag än säger till dig så gör du något som får mig att må bra. Jag ser att du förstår. Och det är så skönt.

Som 8-åring hade jag aldrig kunna trott att Julia skulle vara en utav de jag behöver mest i mitt liv. Livet överraskar en mycket. Jag har så mycket jag vill skriva. Men det får komma i nästa stund. Jag behövde få ur det här.

- Jag älskar dig. Tusen gånger om och tillbaka. Oavsett vad som någonsin händer, aldrig utan dig.



En sådan grym vänskap. Och vi har typ en bild tillsammans!

Insidious

Det blev inge bio. Det blev tankafetast.se. (Heja Piratbay).

Fett chill

Fjortiiiiizzzzz xD

I kväll ska Simon och jag på bio. Fredagen den trettonde såhär. Insidious. Om det går att boka.
Unt zo weiter. För det verkar inte som det går nu. VI HÖRS!

Thai air (oredigerat)

create avatar

Thai air är ett sådant galet stort flygplan. Det var häftigt att se när det lyfte i jämförelse med ett mini-plan.
Det såg ut som om stjärten inte orkade lyfta upp. Så jag fotade och gjorde ihop det lite snabbt i dålig animation.

Jag älskar fan dig.

make a gif

''Jag kan säga att just där så grundlade jag ändå min syn på typ all svensk musik, jag kände att jag ville göra någonting. Samma sak gärna, ännu större, ännu bättre, ännu vackrare och ännu finare. Jag ville knocka någon. Jag ville visa de jävlarna. Och jag är väldigt glad att den här skivan på något sätt gjorde det när den kom. Att den bröt mig. I alla fall en del av det som varit innan, och är det någon som är stolt här i kväll, så är det jag. Jag är fruktansvärt stolt. Den här skivan har klarat sig i tio år. Och det är er förtjänst, det ska ni ha ett stort tack för. Nu är vi framme vid spår nummer tio, och jag vet inte riktigt. Det är så mycket mer man vill säga, men jag antar att det får bli på nästa skiva.''

Fy satan, vad många meningar.

Mitt lilla internet-beroende satt och hoppades på att internet kunde återställa sig till sitt vanliga jag. Men icke. Det hände inte. I morse var jag tvungen att kolla, bara för att säkra mig om vilken inställning jag skulle ha. Jag var tvungen att kolla mitt konto. Den runda Google Chrome-ringen rullade på och plötsligt kom jag fram till Handelsbanken.se. Wii!

Så när jag kommer hem kan jag blogga igen. Bara för att internet inte funkade igår så var mitt bloggsug extra starkt. Ja (typsikt kan man tycka). Och igår var det precis en vecka sedan jag mådde dåligt. Jag var deprimerad. En torsdag. Och Igår var jag så jävla, jävla ledsen. Igen. Jag vet inte varför. Simon kom och gjorde mig glad (som vanligt). Och sedan brast det. Hur går det? Hur kan man bara vara ledsen över ingenting? Jag borde egentligen vara glad. Jag blir förundrad över sådant. 

Jag åkte till Friskis & Svettis och tränade igen allt jag inte tränat. Jag känner det. Och det fick mig att må bra.

Det här är lite av mig idag. Mamma kommer hem idag också. Om hon inte redan är hemma. Hon har tjatat så mycket med sms att hon saknar mig, jag saknar henne också. I kväll och hela helgen så ska jag ta vara på tiden att hon är hemma.

För övrigt
så har jag ingen lunch med mig. En risifrutti. Men jag gillar inte det. Jag håller mig till kvart över två. Slutar min matte då. Jag orkar inte inte inte. Min hjärna vill inte.

Anouk

It's funny how I blind myself, so I don't have to see. You're taking me down, and bringing me to my knees. Letting me know I'm alone. I'm not afraid to die no more, the house above, heaven won't you pick me up now?

All I needed was love, someone give me some lovin'. I guess it's only meant for some of us. Life has made me lose my mind. I'm not doin' alright these days. Lying naked on my kitchenfloor. So cold.... I thougt I had a lion's heart. I guess I was wrong. I feel so damn lonely.

My nights are getting darker as time goes by. How I tried to keep these walls from falling down, one way or another, they shut me down. This is more than I can bare.

En bild från känslouppgiften.

I'm alive!!!!!

JAAA!!! Internet funkar hemma igen. Men jag har inte tid alls. Vad håller jag på med? Måste rusa till bussen nu. Vi ska nämligen kolla på de nya lokalerna i GA.

Hej så länge!

Cykeltur

Jag cyklade lite på lunchen!!!! Klicka på bilden så ser ni vem jag baxade den av. (Bilden asså). xD

Efteling #4




Tummeliten.

Ett pratande träd!
''Droomvlucht.''

Efteling #3

Här är lite bilder från attraktionen Fata Morgana i Efteling. Den är svår och förklara, men man åker i en båt. Och det är som att man åker igenom Irak, Iran eller ett sådant land. De har gjort det så sjukt bra. Men utan musik är det inte samma sak. Det går inte att se och föreställa sig genom bara bilder.

Min faster Else.





Efteling #2

Efteling
Efteling
Toalettbesök.
Så exalterad och ovacker.
Ingång till Fata Morgana.


Världens bästa och finaste föräldrar.

17:e året!

GRATTIS världens bästa Denise Woxström.♥

D.Ö

Idag har jag en känsla av att jag hatar världen. Egentligen borde jag inte göra det. Men jag gör det. Vädret är precis som menat för min känsla idag. Jag vill inte vara i Sundsvall. Vill inte vara någonstans. Bara för mig själv och med någon som jag älskar.

Jag ska sluta skriva för meningarna i mitt huvud har slutat rulla.

Hej

Nu funkar internet igen! Fast jag är på skolan. Jag vet inte om det funkar hemma än. Det var därför min blogg var så himla död igår. Så ni vet.


Jag lägger mig nu

JÄVLA CP-BLOGG.SE! Jag byter snart. Allvarligt. Döds-seriös. Och allt jag är. Hotar!!!!!

Vad utmattande

Nog för att jag är trött. Men jag började bli sömnig redan vid åtta - halv nio. Det måste bara betyda att jag egentligen borde gå och sova nu. Ååh. Det skulle vara skönt. Då får jag sova riktigt länge. Ett varmt bad skulle verkligen passa mig också. (Simon?)

Kvällssolen

Jag lovade nästan mig själv att gå och powerwalka idag. Men jag har ju som sagt inte gjort det. Jag kan fortfarande göra det om jag vill. Solen skiner. Jag har musik. Men idag vill jag inte gå själv och jag känner mig äcklig. För det är jag. Fett hår, fet hy, orakad överallt (haha) också mina ögonbryn. Fast de noppar jag. Vilket jag bör göra hemskt mycket nu. Fast vet ni? Jag börjar ju halv ett i morgon. :') Ska duscha innan skolan.

Fick faktiskt solen rätt i ansiktet. Idag hade jag långklänning också. Jag trivs!
Såhär fint skiner solen, fast det är lite kallare idag. Men äh.


Fötter.

Utbröt lite panik

Lite förändringar. Ny header. Plus att jag råkade ta bort hela texten under min profilbild.

Jag hamnade i panik när jag förstörde hela kodmallen. Det blev bara SHIiiiiittttt! Vad nu? Sedan återställde jag allt. Då blev det så som det ser ut nu. Funkar det också.

Om inte jag går och äter eller lägger mig nu så kommer jag svimma, spy eller dö. Jag har ont i huvudet. Men snart ska jag äta kebab... MMH!♥

Så länge du är med mig

Jag saknar dig fortfarande. Och det som finns ovanför oss har redan tagit hand om dig så länge. Men för mig känns det som om du är här hela tiden. Jag vet att du är här och jag kan känna det. Jag kan höra dig ibland. Igår när jag kom hem från träningen så ställde jag mig utanför våran olåsta dörr, jag plingade på som om jag trodde att det var någon som väntade på oss. Jag sa ''Djiiiino!'' och plingade på. Jag saknar dig så mycket så det gör ont. Din nos nafsandes vid hall-dörrkanten när man kom innanför ytterdörren och för varje gång jag sa ''Djino!!'' så skrattade du. Du gjorde verkligen det. Och det var så fint. Det gjorde mig alltid så glad. 

Mitt ansikte är censurerat. Jag var nyvaken på eftermiddagen.

Världens finaste.


Fastän du hatade att kramas så älskade du det här. Du älskade när du ville mysa. Men du ville inte bli störd. (Mycket förståeligt med tanke på att människan funkar likadant). Just den här eftermiddagen så var Shalony och jag ensamma hemma. Och vi visste att vi inte fick ha dig i vardagsrummet. För dina tassar och naglar skulle göra sönder golvet. Men vi tog chansen och lät dig hoppa upp på soffan. Där låg vi, du och jag. Vi. Trötta.

Ja, du var ett djur. Men fan. Tänk inte så, ingen borde tänka så. För ingen människa förstår vad man har för relation till sitt djur förrän man har det själv. Djino, jag saknar dig varje dag. Jag älskar dig också, en himla massa. Så jag tänker på dig lite extra. Som jag för övrigt alltid gör nu när du inte finns hos oss längre.

Studio (14:e januari)

Fotograf: duktiga Deniseeeehhh!

Ett glädjeskutt

Jag tror att jag är en spågumma. Eller synsk. Eller en bra magkänsla. Jag fick reda på att vi har sovmorgon till halv ett i morgon. Först blev jag lite less (för jag har extramatte på morgonen). Så då tänkte jag att jag struntar i matten för sovmorgonen. Men så fick jag lite dåligt samvete. Så jag kollade på First Class och gissade på att min lärare hade skickat ett mail att det var inställt.

Och i inkorgen fanns detta. Wiii!!


Summer feelings

Snickers.

Nationella-rast

Hej. My name is Donald Duck, what's yours?
Försöker se snäll ut. Misslyckas och ser fet ut.
Jag försöker förmedla att en liten del av läsförståelsen på Nationella i Engelska A gick nyss åt helvete. 
Jag ser ju inte riktigt klok ut! Men OKEJ.
Dagens wathafakk facelook. STARRY EYE....

Blogg.se

Jag tänker inte ge er mitt tålamod längre, för det är så slut. Blogg.se, jag är fan frustrerad. Det är störande. Det får en nästan att vilja byta till Devote.se. Tänk om man skulle göra det. Men de skulle ändå inte gå förlorade.

Jag kvällsstädar nu. Det stökiga börjar ta över min bekvämhet i mitt eget rum, så det är väl dags... Sedan ska jag lägga mig och smsa med fina människor som gör mig glad.

Puss. Kram. Godnatt. Till alla som vill ta åt sig.

Det är klart att du har blivit en del, älskling



Ibland älskar jag dig så himla mycket. Det finns stunder då du är den enda jag vill vara med. Och det finns samma motsats. Även fast du kan vara den jävligaste människan på den här jorden så kan jag aldrig sluta älska dig. Du betyder så mycket för mig. Du är halva mig. Det finns olika känslobitar inom mig som jag vill beskriva för dig. Men hur ska jag göra? Jag kan inte. Det som finns där inne är byggt på så mycket. Och jag tror du aldrig kommer att förstå vad du betyder för mig och inte riktigt varför heller. För du är så komplicerad och jag älskar dig. Jag har försökt så många gånger på olika sätt. Jag har skrikit ut min ilska, att den har blivit så konkret. Så man nästan kan ta på den gripande stämningen. Och samma sak med dessa känslor. Av kärlek. En känsla av Atombomb.

Just nu betyder det ordet mycket. Jag behöver det

Vädret är så fint och mina känslor är någon annanstans. Kan inte riktigt placera var.

Precis just nu, alltså just nu. Så fick jag ett lyckorus. Fast det vände lika snabbt som jag skrev det här. Och det är pengakrisen jag känner att jag har som får mig att svettas. Men skit i det. Det löser sig! För det gör allt. (Jag får ändå ont i magen när jag tänker på det).

Men självaste lyckoruset innehöll ändå bra saker. Jag älskar Simon. Min familj. Jag älskar att jag har världens bästa vän, någon som ingen i denna värld kan slå. Julia är bäst. Också älskar jag Lina och fina Tina. Håkan. Och all musik han tillverkar. Lykke får jag inte heller glömma. Det enda som saknas nu är lite pengar. Men som jag sa. Det löser sig, det är i alla fall det jag hoppas på. (Spara Sharlee, spara!). Nu ska jag motivera mig själv till att träningen idag kommer gynna mig.

Jag var full, jag var dum och jag ramlade på allt.
(Jag var inte dum).

Å vad det är varmt.

Jag tror jag aldrig har svettats på ett sådant äckligt och klibbigt sätt förr. Och att inte få någon luft dessutom.
Det är det som är skillnad med tropisk värme. Åh, vad jag älskar den tropiska värmen. Men, jag klagar inte. För det är faktiskt så himla varmt i Sundsvall idag (säkert resten av Sverige också)

Det kändes som att det tog mig ett år att komma hem. Jag slet som ett fån med min tunga väska över bröstet och mina ihoptryckta fötter i mina tygskor. Det skavde på lilltån och gjorde allt mycket värre. När jag fick in nyckeln i dörren och vred om så var jag exalterad över att få ta av mig. Jag slängde igen dörren efter mig och försökte låsa. Men det gick inte, så av all frustration tog jag av mig skorna och började näcka. Och det var kanske det skönaste på hela den här dagen. Nu har jag bara stekt lite bacon och vet ni vad som händer sedan?

Jag - ska - träna - igen. (Two weeks ago) DET KÄNNS SÅ BRA!

Min goda lunch. 89 riksdaler.

Förresten så åt jag en mättande och god baguette på Innergården. Den var fylld med skagenröra, toppade av räkor. Och en Trocadero till dricka hade jag också.♥

Äntligen

Ja! Vad glad jag är. Nu funkar det att blogga igen, alla mina inlägg som jag skrev igår kom upp idag.

Knulldator

CHILLAR MED KLASSKOMPISAR!!! Och gör ingenting. Emmy sa precis ''Men jävla knullade knulldator-jävel''. (Dessa stora stenar till datorer funkar inte).

MEN NI SER INTE VAD JAG SKRIVER ÄNDÅ! Så irriterande.

Vad är det för fel?

Mina inlägg syns inte och inläggen i arkivet är borta. Varför?
(Nej, bloggen har inte blivit hackad).

Det känns på gränsen till meningslöst

Det här är ingenting för mig. Ändå så gör jag det nästan varje helg. Jag känner mig så tankspridd och borta i mig själv.

Jag vaknade av pappas steg i trappen vid en hyfsad tid, drog ut lite på det och sedan klev jag upp. Tog in tvätten som hängt ute över natten. Sedan gjorde jag en frukost fylld utav kolhydrater till Simon och mig, holländska snacks.

Och vad gör jag efteråt? Ingenting. Som gamla vanliga. Jag satt vid datorn och Facebookade. Och Simon tjatade på mig att jag var tråkig. Ja, jag är så jävla tråkig ibland. Jag har känt mig tråkig hela helgen. Jag har liksom levt på övervåningen.

Fram tills för en halvtimme sedan så drog jag med mig Simon in i duschen för att bli lite levande igen. Återigen, på eftermiddagen. Då halva dagen har gått, typ. Nu håller jag på att städa min garderob och jag dammar av litegrann. Samtidigt som jag viker mina kläder som har varit med i så många år börjar jag bli nervös. Jag behöver pengar. Jag vill ha pengar. Kunna shoppa utan någon gräns. ''Det här tar jag, och det med.''. That may be the good life. Fast såklart. Jag är asglad över att jag är frisk oså. Mina föräldrar likaså.

Men jag har sån ångest.

Sunday

Hej å hå. Vilken dampig dag. Jag tror jag faktiskt har ADHD. Eller damp i alla fall.

Jag bloggar när jag är fräsch. Not feeling like it now. Herrrrååååååååh.....

Hur det kan vända

Jag har växlat mellan att hata och älska den här dagen. I morse hatade jag den, i eftermiddags likaså. Ända fram tills klockan var halv elva och jag kom hem. Till värmen. Och fick i mig lite glass och hörde pappa säga till sin kompis ifall de skulle åka och köpa lite donkenmat. Jag åt en Mc'Chicken, strips och blev glad.

Under kvällen har jag kliat sönder min äckliga hårbotten som jag ska tvätta i morgon (som för övrigt är helt uttorkad).

Min lördag blev bra ändå. Simon och jag har varit sociala med pappa och hans kompis. Som fortfarande är kvar. Det tycker jag är trevligt. Och dessutom att ha lugn och ro ibland. (Herregud, jag låter som en pensionär).

Godnatt lördagsbarn.

En alldeles ny

Jag har precis skrivit klart min krönika som jag ska lägga in på ST under nästa veckas möte. Det var längesedan jag publicerade någonting. Så det känns bra nu. En fulländad uppgift, som jag dessutom är halvnöjd med. Jag får visa mina åsikter i alla fall. Och jag älskar det.

28+

Holland är just nu det varmaste landet i Europa. Varför är jag inte där nu? - JO FÖR ATT JAG ÄR HÄR...........

Idag är jag störd

Jag är levande död!

''1 hours, 50 minutes'' left on Spotify. Then I'm going to buy Spotify Unlimited.

Ikväll? Vet inte. Kanske leka med Simon? Jölia? Träffa Lina? I don't really care. Jag är en svenskengelsk-bitch nu.

I natt drömde jag massa konstigt. Som att en kompis till mig dog. Vi var ett tjejgäng ute på en äng och skulle grilla lite kött. Också ser vi två hästar som har hästsex. Och Molly Jansson tyckte det var jättefascinerande så hon gick dit och störde dem! Då blev de helt galna. Sedan var en annan kompis med som dog för det, hästen jagade henne. Okej. Jag är störd. Men det kändes så verkliget. Att jag var tvungen att kolla om hon levde idag. (Haha).

Idag hatar jag lördag. Jag hatar helg. För jag har inget liv. Jag är sur. Pms-ig. Och bor i Sundsvall. EMO.

(Förresten, märkte ni att vid varje nytt stycke har jag skrivit i kväll, i natt, idag????). Heheh.....

Oh my!


Min första tatuering! Den är grym. Eller hur? Bara benet som ska fyllas i lite..... : )

Ett blekt kärlekspar

Går ner till två bleka och blir två bruna i stället. Fint.

Did I found something new?

(Långklänningar är svåra att fota).
Baksidan av klänningen.

Efteling #1






Den där stora lådan till vänster är en bankomat.



Amsterdam #4









P.s. Jag har mer än 1000 bilder. Det kommer upp bit för bit!

Bungy Jump

Skulle ni våga?







Amsterdam #3


Min kusins flickvän Wendy.♥ Min kusin står där bredvid henne. Fast inte riktigt beredd......

Tom och Wendy.

Fest överallt.


Tom och Shanti ställde upp för två tjejer. Vet inte riktigt för vad. Men Facebook ser det ut som.


Och lite till


I spårvagnen.

Fotad inifrån spårvagnen.

Shanti och jag.

Ett cykelställ i Utrecht. Så himla många cyklar.

Andra sidan.

Holländsk polis.



Gratis, oöppnad alkohol på gatan.

Poliser och en gammal tant som gör ett roligt ansiktsuttryck. (Hahaha).

Min kusins kompis Tom. Så otroligt härlig kille!

Mamma och Tom.

Amsterdam

Här kommer det fler bilder från min weekend i Amsterdam!














Min storasyster Shanti bredvid en statist.

Första gången i år

Julia och jag brummade runt i stan som två förvirrade ekorrar. Jag luktar mopperök. Hela jag. Och det påminner mig om sena sommarkvällar. Då Simon och jag bl.a. åkte från Timrå till Sundsvall. Jag drog mig tätt intill honom. Det påminner om så mycket sommar.

Jag älskar att vara med de jag värderar mest av allt i mitt liv.♥

Jag drar nu

Tänk om jag har gjort bort mig.

Jag är bara så borta

Den här veckan har varit så annorlunda. Jag har varit trött hela tiden. Illamående. Och allt annat än med på jorden. Min hjärna är på ett helt annat håll. Jag la mig i sängen förut,  bara för att vila lite. Jag tänkte inte sova. Och plötsligt så hade jag somnat. Och sovit länge. Jag vaknade konstigt nog av en chock.
Kollade mobilen. Kollade klockan. Kollade ett sms där det stod.

''Jag skiter i pluggningen ett tag, ska ta moppen ner och sola sen, följ med!!<3''

Jag blev glad och klev upp. Fick världens våg av illamående över mig. Försökte leta strumpor till mina kalla fötter. Men det gick inte alls. Satte mig vid datorn i hopp om att komma tillbaka till en normalt levande människa. Och nu sitter jag här. Är fortfarande lite borta. Men jag är på gång. Så nu går jag ut, med min Julia.

Come down little closer

Andra gången idag. (Som jag bloggar).

Jag ska bädda rent sängen nu. Så ni vet, lixoooom.

Försvinn

Det är just sådana här mornar som jag hatar. Jag ska berätta varför. Jag hade ingen tyska i morse. Och duktig som jag är, så åker jag ändå ner. Fast det hade jag inte gjort om jag hade vetat om det (såklart!) hehe. Jag hade i alla fall kunna haft en underbar sovmorgon.

Jag är hungrig. Och jag mår fortfarande illa och har ont i munnen. :(


Godnatt kära onsdagkväll (onsdag kväll)

Hur kan jag hellre vilja frysa än svettas? Jag fryser ihjäl nu. Och det är inte skönt alls.
Mina fötter är isbitar. Det känns nästan som om hösten har tagit över. Som om det inte blir någon sommar i år.
Det var ett trevlig bänkhäng utanför Hagaskolan med Fatima. Det sista jag ska göra, vid datorn är att ladda ner en låt. Och sedan ska jag lägga mig. Och förhoppningsvis somna i tid. Och jag hoppas att jag mår bättre i morgon.
På alla sätt och vis.

Kvällspromenad...

Ska ta en nypa frisk luft. Så jag hänger med Fatima på en liten promenad.
Vad vill jag?

Förintelsen

Klockan är kvart i åtta och Simon har precis, precis åkt hem. Det är alltid lika tråkigt. Den där sista kyssen. Kramen. Innan han ska gå.

GUD! Pappa tar kol på mig. Han sitter nere och ropar mitt namn utan att andas. Så jag måste gå ner, och se på den där jävla förintelsen. Nej. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag ska hedra de som dog i förintelsen. De var så himla hemskt.

Smärta...

Det gör alldeles för jävla ont i min mun. I käkarna och i huvudet.
Nu ska jag krypa ner under täcket och gömma mig ett tag, med S.

Det vattnas i min mun

Jag har bytt textsnitt. Men kommer nog byta tillbaka till Sylfaen. Eller, så känner jag just nu. Är lite ovan. Vill helst av allt bara göra om hela min blogg. Flytta upp den. Den är så långt ner. Och den är alldeles för långt till höger (från min sida).

Vet ni? Jag ska laga laxpasta nu. (Nu pratar vi om glad tjej). Och en mycket hungrig sådan.

Mysfaktor

Jag myser så himla mycket nu. Jag la mig i sängen för gåshuden tog över min kropp. Plus att min säng är oemotståndlig. Så jag la mig, och gjorde allt för att inte somna. Jag blundade, vaknade, blundade och vaknade. Jag skulle inte sova. Jag tänkte inte sova. Så jag la mig i en stretch-ställning. Och blundade lite. I drygt tio minuter. Men det var ingen djup sömn.

Så då tänkte jag. Jag kliver upp och klär på mig i myskläder. Jag lyckades. Tog på mig mina varma Hello Kitty-fleecestrumpor, fleecetröja och mina gråa mjukisbyxor. Det känns så bra. Jag älskar att vara måttligt varm. Nu har jag hamnat här och myser med värmen. I hopp om att pappa ska svara på mitt sms, angående laxpastan som jag vill laga i kväll. Det skulle vara höjdpunkten på den här dagen.

Jag har liksom, tråkigt

Namn: sharlee
Piercingar: öronen
Tatueringar: noll
Längd: 1.63
Skostorlek: 37
Hårfärg: mörkbrunt
Vikt: 45,3 eller 46,3 vägde jag för mer än två månader sedan! nu vet jag inte. kanske 47? jag har ju börjat träna och dricka kolhydrater!
Vad är du rädd för? - spindlar. att bli övergiven. kidnappare. dö.
Vem vet mest om dig? - julia.
Gillar du att tvätta? - mys.
Gillar du berg-och-dalbana? - ÄLSKAR.
Vad ska du göra ikväll? - chilla pung.
Önskar du att du bodde någon annanstans? - ibland.
Tänker du på självmord? - nej.
Tycker andra att du är attraktiv? - ofcourse they do!
Vilket shampoo använder du? - sunsilk.
Morgon eller nattmänniska? - natt.
Bio eller promenad? - beror på vilket humör och med vilken person.
Stökigt eller välstädat? - välstädat.
Håkan hellström eller The ark? - håkan hellström.♥
Guld eller silver? - silver.
Spaghetti eller makaroner? - både och.
Thailand eller Hawaii? - bådaaaaaa......
Är du kittlig? - ja. don't ticle me please!
Rädd för insekter? - inte alla.
Vad gjorde du kl 8 i morse? - var på väg till bussen.
Nämn något som gjorde dig glad igår? - pratade med julia.
Vilka är viktigast för dig? - min familj. simon och julia.
Snarkar du? - kanske. ibland.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? vara osynlig.
Vad gör du om du får hicka? - hickar.

HAR DU NÅGONSIN
Gråtit över en pojke? - ja.
Gråtit över en flicka? - nej.
Ljugit för någon? - ja.
Varit i slagsmål? - nej.
Blivit arresterad? - nej.
ANTAL
Gånger ditt hjärta brustit? - några gånger.
Hjärtan brustit på grund av dig? - jag vet inte.
Personer från grundskolan du har kontakt med? - inte så många.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? - många.
Ärr du har på kroppen? - några få.
SENASTE
Bok du läste? - ''ik was twaalf en fietse naar school''.
Personen du fick brev av? - minns inte.
Personen du fick sms av? - DERU xD
Gången hela din familj åt middag tillsammans? - längesedan!
Saken du köpte? - kebabrulle och pizza.
Vad har du gjort idag? - gått i skolan. duschat.
Brukar du svära mycket? - nej.
Hur tidigt stiger du upp? - tillräckligt så jag har tid över.
Gillar du att slåss? - bästa hobbyn.

Vad är du allergisk mot? - att vänta.
Var har du ont? - i min jävla MUN!!
Använder du hårspray? - ytterst sällan.
Gillar du ketchup? - funkar väl det ååå.
Är du glad nu? - helt ok.
Var du glad igår? - ja.
Vad dansar du till? - musik.
Ett land du helst vill besöka? los angeles. a, USA då.
Stockholm är: stort
Göteborg är: större?
Kan du sjunga? - nej.
Gillar du att sjunga? - nej.
VEM
Saknar du? - julia. lina.
Vill du döda? - den som vill döda mig.
Rörde dig sist? - emmy. denise.
Vill du slå? - den som vill slå mig.
Kysste dig sist? - simon.
Vill du kittla? - simon. emmy.
Kramade du sist? - denise. emmy.
Hade du senaste en msnkonversation med? - använder inte msn så ofta.
Vill du prata med? - den som vill prata med mig.
Skrek du på sist? shanti.
Vill du vara som? - den jag är idag.
Sårade dig sist? - simon.
Gjorde dig riktigt glad senast? - simon.
Ringde du senast? - simon.
Är vackrast på jorden? - shakira. min familj. mina närmaste vänner och min älskling.♥


Gör fortfarande samma saker

Fy bubblan vad det var uppfriskande att ställa sig under duschen och höja volymen till max med Håkans musik. Nu mår jag lite bättre. Men jag mår illa hela tiden. Förstår inte varför.

Jag ska i alla fall inte ta en powernap. Nej Sharlee. Det är inte bra. Däremot ska jag sova skönt i natt i stället.

För det är jag, och det var längesedan

Jag har kommit fram till att jag är SJUK! Eller jag känner mig så.

Rabiosa

Hon gör det igen. Som alltid.
Shakira.

Lite till

Åh. Jag har så himla mycket bilder på lager men jag orkar inte redigera alla på en och samma dag. Som idag.
Idag är en sådan dag som jag är så himla utmattad. Jag vet inte vad som har hänt. Men det svider otroligt mycket i mina ögon. Jag har huvudvärk. Tandvärk. Ont i halsen (som bara den) också har jag ont i magen. Och fryser. Det känns inte riktigt som min dag idag. Jag har hål nu. Lunch. Matte. Jag känner inte för att ha matte, jag kommer aldrig orka det. Inte inte inte. Sedan slutar jag, då ska jag hem och vila. Egentligen borde jag skippa det då det bara är dåligt för då somnar man sent på natten. Men jag ska fixa det.

Jag har pengakris också. Eller panik. Jag måste köpa Spotify. Och jag vill köpa en iPhone. Men jag tror jag ska spara ihop de som är kvar för att jag ska ha råd så jag kan betala allt på samma gång. Eller delbetala i två år? Nej. Det skulle bara vara för jobbigt.

Här är i alla fall lite bilder. Mer kommer när det kommer. Blöö. (Fy fan, det gick förbi en flicka med massa barbie-parfym, det gjorde inte mig friskare).

Vinkat av min kära och bytt några ord med min bästa

Sitter ensam och har förbannat ont i munnen. Det kliar ständigt och gör bara... ont.

Att det redan är kväll skrämmer mig lite, dagen har varit som en lång utdragen dag som på ett underligt sätt ändå har gått kvickt. Jag är så trött, men är rädd för att lägga mig. Då tröttheten förmodligen kommer förvandlas till pigghet. Jag hatar det. Jag hatar så mycket. Men den enda räddningen i den situationen är i mitt fall att alltid plocka upp mobilen och skicka sms till underhållande människor.

I morgon ska jag till skolan, min första lektion så ska jag skriva nationella i engelska. Och nu tog det stopp i mitt huvud.

Jag är glad!

Jag glömde och säga att jag var hos tandregleringen idag. Och det var fina nyheter. Min tandläkare sa att det hade hänt väldigt mycket på sådan kort tid och att det går fort plus att det började likna något! (GLAD!!) Kanske jag har turen att processen går liiite fortare så jag får ta bort tandställningen innan jag dör. Innan 2012 alltså (inte för att det rör mig i ryggen överhuvudtaget egentligen och tror inte på det).

TILL SAKEN. De har spänt både uppe och nere. Auch. Så nu kan jag inte äta. Och de har satt dit en plopp på en tand där nere som äntligen ska få flyttas fram så mina nedre tänder ÄNTLIGEN är på en och samma rad! De har de inte varit sedan jag var pytteliten. Det kommer kännas hur roligt som helst att se det. Ska slicka lite med tungan där och känna hur det bara glider. Moahhah :')

Nu ska jag gå och beställa en kebabrulle. Aldrig längtat så mycket.

Coola.
Hahaha!! Simon så fin. Riktigt bög-smile.♥

Jag har ont

KLAR! Och vad skönt det känns. Jag är bara så trött och känner mig hängig. Mår illa och har ont i huvudet som bara den...

Och så fort man kliver utanför dörren fryser man till is. Är det verkligen maj? Det snöade igår också.

Nu ska jag vila upp mig. Och vänta på Simon.

Jag måste göra fint

FIN! Jag ser ut som en drogad milf. Moahah........... Närå. Men jag har sovit tillräckligt mycket nu.
Så nu ska jag städa rummet och vänta på mitt hjärta!♥

Ha den äran!

Grattis på 17-årsdagen min älskade själsfrände!♥
Jag älskar diiiiig!

Jag lever, precis som förut.

Oj. Jag har glömt att säga att jag har kommit hem och jag är fullt levande. Mina Facebook-vänner visste. Och nu vet ni också. Vilka ni nu än är.

Syster och jag


Cheese!


...Och lite till






Koninginnedag

Jag har aldrig sett sa mycket människor i hela mitt liv. Det var FULLPROPPAT i Amsterdam igar. Folkmassor och det var fest överallt. Det var riktigt roligt. Jag säger bara, vill ni festa sa ak till Amsterdam!




Random som rökte pa.

Underbara människor! Min kusin, hans flickvän och hans kompis.
Minskade den här bilden för att den annars skulle skäras av.

Bästa Wendy och Daimy.♥

Folk!



Del 3

Det kommer nog en del 4 och kanske 5 ocksa om jag minns ratt, men det lagger jag upp nar jag ar hemma!
















Del 2

Vissa ar gjorda battre an andra! Men det ar anda sjukt coolt.




















Bilder fran Amsterdam i fredags, aven del ett fran Madame Tussaud






























Lite bilder sen i onsdags














Langtar!

I morgon aker jag hem! Det kanns bade skitroligt och trakigt. Som alltid! Men jag langtar tills jag far visa bilderna och redigera dem. Fran Efteling och Amsterdam! Wiiiiho.


RSS 2.0