sharlees.wordpress.com.

Ni som saknat mina inlägg... Gå vidare till http://sharlees.wordpress.com/.

Jag vägrar uppdatera här tills ni går in där. Lol. Näe men gå in där PUSS!

Jag lämnar blogg.se.

Hej finisar.

Nya, som gamla följare. Jag startade den här bloggen i maj 2010 tillsammans med Simon, därav bloggnamnet eftersom att det är mina och Simons initialer. Något som jag aldrig har berättat tror jag. Men det är dags för mig att ta mina steg vidare och jag vill få min blogg att andas och komma till liv igen. Jag har aldrig bloggat längre på någon blogg överhuvudtaget i mer än ett fåtal månader, men den här bloggen har fått mig att vilja stanna kvar. Men nu vill jag byta om och prova nytt.

Jag finns numera på WORDPRESS.COM där mitt bloggnamn är http://sharlees.wordpress.com/. Det här kommer bli spännande och nytt. Just nu ekar det där för det är helt nytt för mig och jag hatar att vara ny, haha. Men det ska nog gå an!

Hoppas ni fortsätter min nya färd på sharlees.wordpress.com där jag kommer liva till det rejält mycket. Och går det inte för sig så kanske det poppar upp ett ''I'm back at this one-inlägg'' igen. Vem vet.

Hursomhelst, vi fortsätter på sharlees.wordpress.com tillsammans. Kramar!!

Byter om.

Tänkte bara uppdatera er om att jag kommer tillbaka inom kort men att jag förmodligen kommer tillbaka på en annan bloggportal, behöver stadga mig från ruta ett någon annanstans. Imorgon kommer jag dessutom få en Macbook och allt inom fotovärlden kommer bli triljarder gånger roligare. I will be back in happiness!


Vi förtjänar att bli lyckliga.

Sofie om Det ekar.
Hej Sharlee! (stavning?) Synd att du har gått ner dig.
du verkar så stark och positiv. på något sett ser jag upp till dig. och jag tror att det beror på att du tog dig ur din depperiod du hade för några månader sedan. att du liksom visade att du var stark nog att ta dig ur svåra perioder. Hoppas allt löser sig och att du mår bättre snart! ( saknar ditt bloggande) förlåt om jag verkar tjatig om ditt bloggande men saknar det :$ kram!

Tack så jättemycket!! Ibland ser man väldigt stark och positiv ut i andras ögon fast egentligen är man väldigt trasig inombords. Jag har aldrig kommit ur den depressionen riktigt jag hade för ett halvår sedan, den är fortfarande kvar och i grund och botten är det fortfarande samma sak som ligger och gnager. Och på det så kommer det nya saker hela tiden. Men ibland är vissa saker inte värda att gräva ner sig för, så därför är det viktigt att hålla sig stark men även ventilera ut allt som gör ont. Det är viktigt att skaka av sig det som trycker på en. Hursomhelst, någon dag kommer jag att berätta lite ytligt hur det ligger till. Och tack igen, det hoppas jag också. Jag försöker tänka att det ALLTID blir bättre sen och det måste alla tänka, för annars går det inte. Och det är inte tjatigt, det känns bara härligt att det är någon som saknar det! Varma kramar!!

Fatima om Mobilblogg / Stockholm
Det är jättetråkigt att man inte kan följa in i din instagram längre:( Har varken instagram eller mobil, men jag följer din via statigram, jag följer dig även fast du kanske inte ser(?) 

Jag tror det är för att jag gjorde min Instagram privat i några dagar men nu är den öppen igen så det är bara att följa! Och nej, jag har inte sett det, har man en användare på statigram? Kram!



Det ekar.

Sofie om Förlängd resa.
blogga då! jag saknar dina inlägg! kollar din blogg flera gånger om dagen. kram!


Hej söta rara du. Och alla andra finisar. Förlåt för att jag har svikit mitt bloggande så himla hårt. Men det finns ingenstans där jag orkar, jag har gått ner mig jättemycket... Alltså, inte gått ner i vikt utan bara i psyket. Den här bloggen känns inte som mig längre och den påminner ibland om saker som gör ont. För exakt en vecka sedan kom jag hem från Stockholm. Spola tillbaka till onsdagen den 1a augusti. (Drömmer mig bort oså).

Men, jag kommer att komma tillbaka för så gör jag alltid. Till exempel så har jag inte tränat på två månader men imorgon ska jag börja igen. Jag har perioder och jag saknar både bloggandet och träningen väldigt mycket. Men hade jag inte mått som jag mår (inte så bra med andra ord) så hade jag gärna delat med mig av lite livsglädje! 

Hursonhelst, hade det inte varit för din kommentar Sofie så hade jag inte skrivit detta inlägg idag. Så tack, det värmer jättemycket. Håll utkik framöver, jag kommer tillbaka! MASSA KRAMAR TILL ER.

Förlängd resa.

Hej göllhönor! 

Jag ville bara säga att jag har förlängt min resa tills imorgon, skulle egentligen komma hem igår men ibland gör man inte alltid det man har tänkt! Jag har i alla fall inte bränt mina pengar, nästan ingenting. Bara 598 kr på ett par feta skor och 250 kronor på en tröja. Det var allt. Plus mat och sånt. 

C-yyyya at home!!!!!!!!!!


RSS 2.0