Stopp och belägg.

Idag har jag haft en supermysig dag. Lunchade tapas och pepparbiff med stekt potatis på restaurangen Saffran med mamma idag, slutade hyfsat tidigt och tog en mamma -och dotter-runda på stan. Jag har någon slags tendens att bränna pengar alldeles för mycket. Men nu har jag låst in mitt kontokort och kastat iväg nyckeln. Okej, inte riktigt bokstavligt talat men nästan. Fyndade lite idag som dessutom är det sista för den här månaden och hela februari. Hehe...


Mysig och behövlig almanacka, bh (egentligen bikini men kan använda som både och), supermjuka tofflor och ett färgglatt linne. Och en till earcuff men glömde den på bilden.





La mig på min mysnivå och fyllde i några rader. Finaste och enklaste kalendern jag har haft. Jag har bara haft fula innan så nu känns det bra! Kommer försöka använda den flitigt och inte glömma bort den.


Mobilblogg.

Min sidenpyjamas med Snobben på hälsar godnatt.


Lite nytt och behövligt.


Lång tjocktröja, mörklila/vinröda byxor (bilden gör inte färgen rättvis), två tjocktröjor, en liten portmonä från Thailand (dock fick jag den utav Shalony, superfin), två par örhängen, concelaer och lite nytt till skolan. 







Så, nu är det färdigshoppat för den här månaden. Nu får resten av lönen åka in på sparkontot till nästa månad, eller ja. Imorgon ska jag bara köpa en kalender och sedan är jag färdig. Nästa månad, eller när vi närmar oss den 25e så har jag bestämt mig för att tatuera mig så jag också har en buffert att leva på. Åh, längtar så himla mycket. Försökte skriva citatet där jag ska ha det men det var i princip omöjligt så det blev så himla fult. Men eftersom att jag inte ska tatuera mig själv så kommer det bli dunderfint.

Mitt bloggande har varit lite på efterkälken pga av att jag är för upptagen med annat. Jag har i alla fall haft en superbra helg. I fredags slutade jag hyfsat tidigt, pappa hämtade mig och vi for till Nordic där jag övningskörde lite och sedan vidare genom korsta och skönsberg. (Börjar få ännu mer grepp om det här nu vilket glädjer mig väldigt mycket). Sedan åkte jag ner på stan, där Simon väntade och vi strosade runt lite. Åkte därefter hem till honom och myste på. På lördagmorgon åkte jag till Himlabadet med Simons familj vilket var världsmysigt och hur roligt som helst, efter badet for vi hem till mig och var i princip slutkörda. Igår var vi på både stan och birsta, tog en fika på underbaraste fiket Tant Anci & Fröken Sara också. Senare åkte vi hem, jag övningskörde igen, först på Nordic och vidare genom korsta och skönsberg fram till Marco Polo där vi beställde söndagspizza och proppade i oss. Sedan sov Simon över också, vilket är det allra bästaste jag vet.

Idag var jag, kan man säga, ledig. Egentligen inte då jag inte har gjort det jag ska, men jag orkar inte. (Inte för att jag är lat, men ni förstår). Så Simon och jag for ner på stan och mötte mamma. Strosade runt lite och sedan for Simon och jag hem till honom, åkte hem ca åttatiden och körde från Timrå hem till mig. Wohohoh. Så, det var min långhelg. Lite ovanligt inlägg men ville att ni skulle ta del utav min myshelg. Kram!


Några omtumlande moment.

Jag har aldrig varit med om så mycket i hela mitt liv på en och samma gång. Kommer gå igenom en hel del saker framöver som kommer påverka mig mycket överallt. Vill bara säga att jag älskar min familj, pojkvän och vänner mer än någonting annat.

Kram.


Stolt.

Jag är så himla stolt över mig själv så det kan ni nog aldrig ana. Jag klarade psykologiprovet som jag gjorde idag, när jag kom hem så satte jag mig vid sekretären och gjorde 30 matteuppgifter vilket är enormt mycket för mig som inte alls brukar plugga. Det känns som att jag hinner ifatt skolan nu och motiveras betydligt mer än vad jag har gjort förut. Satt ca två timmar med matten och för första gången kändes det bra, och dessutom lärorikt och roligt.

Ligger just nu nerbäddad med enbart trosor på och jag är lite nervös och orolig. Borde inte säga det här då jag inte vet vilka som läser, alternativt kan ni följa eller läsa på Twitter om ni är nyfikna. Nu kommer jag i alla fall somna så himla skönt, börjar dessutom kvart över tio så får lite sovmorgon.

P.s. på tal om någonting som inte alls har med det jag har skrivit om att göra, så har jag övningskört ca fem gånger och det är bara roligt. Känner mig hyfsat bekväm redan, bara dragningsläget jag har lite svårt för. (Nervös osv). Är jag ensam? Hursomhelst, tack och godnatt. I alla fall snart.

Time flies.


I get weak
I get weary
I miss sleep
I get moody
I'm in thoughts
I write songs
I'm in love
I walk on

Ingen frågestund, bara funderingar.

Anonym om Go ask Sharlii.
jag har alltid undrat om du kommer från Holland? eller är du född här i Sverige? :)

Nu kommer svaret du funsat på. Jag är född i Holland så kommer därifrån, har inte en droppe svenskt eller holländskt blod. Är snarare en väldig blandras med tyskt, indonesiskt och finskt blod.

. om Go ask Sharlii.
hur träffades du o din pojkvän? :)

Tror jag har berättat det förut, men tar det gärna igen. Vi träffades 31 augusti 2009 på bilddagboken, kanske det mest ungdomliga sättet att hitta sin dejt på. Egentligen hade jag inga planer på att inleda ett förhållande eller ens skapa mig några kärleksbubblor, men när Simon och jag träffades på bion den 19e september 2009 så blev det på något sätt omöjligt att spräcka den bubblan. Efter bion så var det liksom, som att vi redan var ett och komplett. Min önskan efter det var att vårat datum skulle bli på min födelsedag men den gick inte i uppfyllelse. (Det fick bli tio dagar efter bion i stället, 29e september 2009). De här åren med honom har format mig väldigt mycket på olika sätt. Och det kommer bli många, många fler år med världens vackraste pojke.



Anonym om Go ask Sharlii.

Är Hanna ek förälskelsen??

Kan verkligen inte få loss i mitt huvud att du följer mig på Twitter. Haha. Så himla pirrigt och jag håller på att dö av nyfikenhet här borta. I alla fall så skrev jag ''Jag var kär i en tjej. I alla fall förälskad''. Vem vet om jag bara skrev så för att skriva, om det var sant, osv osv. I alla fall, om det var sant, så var jag. Och inte är. Men, vem vet.

Go ask Sharlii.


Skall försöka att inte utelämna en enda fråga (om jag får några dvs) svarar på de jag vill. Men var inte rädda. Go ahead.

Dyker ner i psykologi A.

Hemma från skolan och min enda lektion. Nu blir det psykologi-plugg i mängder i hopp om att jag sätter första provet. Ja, det icke-pluggandet har fortfarande sina anledningar så jag är faktiskt inte dålig. Tror jag skriver ikväll om jag hinner och orkar. För just nu mår jag hyfsat okej.

Kram, kära läsare. De flesta av er i alla fall :).

Mobilblogg.

Börjar 14.55 och har alltså en lektion. Om det inte vore för den nya csn-regeln så hade jag struntat i den här lektionen. Känns så himla ovärt.


Hela vägen från Thailand.

Min syster var i Thailand från juldagen till den nionde januari in på det nya året. Idag kom ett mjukt och fint paket ner i brevlådan och där i låg några souvenirer.


Jag fick den här superfina toppen. Den är lite tigermönstrad. I alla fall så påminner den mig om tigrar.

Här är färgen mer rättvis. Har dödat lite färg pga av redigering men det får vara så. Den lär vara iskall att använda nu till vintern även om man har jacka också vidare, men får så lov att ha ett linne eller dylikt under. Den slutar ju trots allt lite under naveln. (Bedankt Shalony ♥).

Lätta på hjärtat och berätta.

En anonym läsare som bryr sig om Hopplöst.
Vill bara krama om dig och lösa dina problem, men det skulle bli konstigt eftersom vi inte känner varandra och jag är ingen utbildad typ av psykolog. 

Jag har själv varit på botten, velat dö, försökt att dö. Men det är inte värt det. Allt som har gjort så fruktansvärt ont och skadat mig, har gjort mig till den jag är idag och utan det skulle jag faktiskt aldrig vara så stark som jag är nu. Och även fast ungefär hela min tonårstid försvann (jag är 19 år) och även fast jag alltid kommer vara lite trasig. Och även fast det hindrar mig att leva ibland. Så har det gjort mig lite mer erfaren på livet och jag kan hantera svåra situationer annorlunda nu.

Men det dummaste av mig var att jag aldrig har bearbetat det, jag har aldrig talat ut om det, människor förstår inte varför jag ibland är som jag är. En dag kan det slå mig som ett skott genom bröstet och jag faller igen.

Så, om du har orkat läsa ända hit och inte tycker att jag är den patetiska människan i världen, så vill jag bara säga: gråt, hata, gråt. Men du måste ta tjuren vid hornen en dag, och våga. Ibland måste man offra saker, som att bryta kontakter, flytta.. etc. Eller ägna tid i massor åt sig själv och vara egoistisk. För du och ditt mående kommer alltid först. Och det kommer vara värt det i slutändan.

Så vad det nu än är som tynger dig, låt det inte lyckas. Särskilt inte om det är en människa, låt den inte vinna. Visa dig inte svag, för då vet den att du är mottaglig och allting blir som en ond cirkel och går bara runt, runt. Jag lovar.

Nu ska jag sluta innan din blogg går sönder av mitt skrivande, haha. (Och jag vet inte om detta hjälpte något men jag hoppas). Kram.

Ps. När det är som värst kan det bara bli bättre. Och glöm aldrig, du kommer alltid först, du är prio ett.


Tack så hemskt mycket för din varma kommentar, kära läsare. Den ligger nu varmt om hjärtat och jag fick upp ett leende samtidigt som tårarna trängde sig fram lite. Det känns skönt (misstolka mig rätt) att jag inte är den enda som lever i en bubbla av depression. Det finns människor som mår som jag eller som har mått som jag. Även om det känns som att jag är den enda på jorden så vet jag att det inte är så. Jag tar verkligen ditt råd över att man ska prata om saker och ting även om jag har svårt för att blomma ut alla gånger. Jag är en person som inte vill visa mig ledsen i många fall och där bakom ligger rädslan då jag inte är riktigt säker på om trösten finns i närheten. Detta har i alla fall inte att göra med en grej eller en människa gentemot mig. Utan det är enormt mycket som det handlar om nu och jag försöker att bearbeta och precis som du säger, gråta och ibland haspla ur sig enorm ilska. Utan det skulle jag inte överleva.

Tack för att du bryr dig. Betyder enormt mycket, och jag är jätteglad för din kommentar. Skickar en uppskattningskram tillbaka.


Hopplöst.

Om jag skulle våga så skulle jag göra allt annat än att leva. (Ta mig bort härifrån, jag orkar allvarligt inte mer).

Hej, jag lever.


Vet inte varför jag laddar upp den här bilden men antar att det är för att bloggen inte skall se så död ut.

Jag får må dåligt.

Orkar inte mer.

Tack för svar.

Ronja Sjölander om Hjälp
Jag tycker du ska tatuera dig, då får håret vila lite också innan du färgar det igen! Vad ska du tatuera?:)

Jag försökte svara på din blogg men det går inte att kommentera...? Ordna det! Men jag tror jag ska tatuera mig fast jag vet inte. Haha.. Känns som att jag börjar bli osäker på tatueringen ENBART för att jag är rädd att det ska bli fel. Men det tror jag inte alls att det kommer bli. De vet ju vad de gör. Jag ska i alla fall tatuera in ett Håkan-citat som ligger mig enormt varmt om hjärtat.

Hjälp.

En lektion kvar och sedan kliver jag på helg. Det ska bli precis lika skönt som alla andra helger, eller inte riktigt. Eftersom att jag jobbar hela helgen, men sovmorgon får jag ändå. Och pengar (det är plus i kanten). Nu har jag en fråga bara. Jag vet inte riktigt hur mycket lön jag kommer få när det är löning. Men jag ska ju tatuera mig och fixa om håret. Vet bara inte om jag vill ha rött. Jo, det vill jag. Men någon form av dip dye så det inte blir samma färg över hela huvudet. Hursomhelst.

Tycker ni att jag ska tatuera mig den här månaden (kommer gå på ca 800 hoppas jag) eller färga håret och tatuera mig nästa månad? Huh. Svårt beslutsångest. Men kanske att jag har råd med både och. (Vill shoppa också. Höhö).

Förväntar mig inget svar eftersom att ni inte brukar våga svara så ofta. Men svara om ni vill, skulle göra mig litt glad.

Jag orkar vissa dagar mer än andra. För jag tänker aldrig ge upp.

Åh vad trött jag är. Jag känner mig enormt duktig efter att ha pluggat idag. Som när jag skrev sist att jag skulle börja sköta skolan så lyckades jag inte för att min depression styr och ställer. Men jag försöker när inte det här tar över alldeles för mycket. En dag kommer jag berätta vad som händer. Och den dagen kommer jag vara redo för att den här smärtan kommer att ta sin tid. Och att jag får leva med det.

Jag orkar inte låtsas vara glad och det är det som är mest påfrestande till att blogga för jag vill inte vara deprimerad över något som ni inte vet om. Eller alltså. Det är klart att jag kan vara det. Men inte om sådana här allvarliga saker då jag vet att ingenting kommer att bli som förut. Därför är det jobbigt.


Jag känner mig sviken och ledsen inombords och jag försöker hela tiden. Jag saknar en vän så enormt mycket men jag orkar inte älta i någonting som aldrig växer fram. Förlåt till människor som jag har stött bort eller varit otrevlig mot men det är just av den här anledningen och jag har svårt för att prata om det (förutom med Simon) just för att jag har svårt för att inse att det är faktiskt min framtida verklighet. Overkligt är vad det känns och jag trodde aldrig att jag skulle vara med om det. Och att det just går ut över skolan är inge konstigt. Jag går på skolan, jag försöker hänga med men trots det så gör jag inte allt jag ska och det är för att det här flyter ut på det mesta runtomkring mig nu. Men som idag så kände jag verkligen att det är så skönt att lämna in saker i tid och att jag fann energin till att orka idag. 

Jag är enormt trött på skolan och hur allting är upplagt. Lärare tar inte sitt ansvar och det påverkar mig också. Jag läser om matematik a eftersom att jag blev underkänd i det förra året. Jag försöker mest hela tiden men ibland funkar det inte alls. Och jag är glad att jag har en vän i skolan som kämpar med mig. Vi båda är lite på efterkälken och det ger oss energi till att kämpa. Jag önskar bara jag hade Simon i skolan för att gråta ut i hans famn är som att gråta när jag är ensam. Det känns så tryggt och bra. Och det skulle underlätta enormt mycket för mig. Jag behöver bara finna trygghet och det gör jag på vissa ställen. Men jag orkar inte vara stark varje dag. Därför befinner jag mig hos Simon så ofta jag kan så jag kan finna lite ro och glädje i det jag lever idag.

Svar med en mängd av information. Fortsätt att söka.

Anonym om Videblogg. Ha ha ha.
Hej ! 
Skulle du kunna berätta lite mer om ditt jobb ? Hur många gånger sökte du innan du fick det ? 
Hur gick intervjun ,utbildningen ? 
Hur lång tid det tog innan du börja jobba ? 
Har sökt ungefär 3ggr men tyvärr inte fått det ,några råd ?

Jag känner inte dig men du verkar en jätte snäll tjej ! :)

Det gör jag mer än gärna för din skull!

Jag har sökt en gång och fick komma på gruppintervju två dagar senare. Då var vi cirka 16 personer som var där och det var både intervju för McDonald's Birsta Mcdrive och McDonald's SJ. På gruppintervjun så blev vi indelade i fyra grupper och fick framföra bra och dålig service. Sedan skulle vi gå fram i gruppen och berätta vad vi hade kommit fram till och varför vi tyckte som vi gjorde. Och därefter skulle man en och en berätta lite om sig själv. Efter gruppintervjun berättade de att de skulle ringa upp en om de var intresserade av en och då skulle man få komma på en andra intervju. Det innebär att man är själv på intervju med (oftast) chefen. Båda intervjuerna gick bra även om jag var väldigt nervös. Det gäller att visa fram fötterna.

Efter det så tar det ungefär två veckor tills man får veta ifall man är anställd. Och i det här fallet så var jag i Turkiet när de ringde mig och då berättade de att jag skulle få komma på introduktionsmöte. (Man får en massa information, papper osv). Och sedan fick man berätta när man kunde börja jobba. Så jag började en vecka efteråt. När jag kom dit så hade jag en underbar arbetsledare så de första tre provdagarna gick jättebra (som jag skrev i bloggen). Jag längtade till morgondagen när jag hade kommit hem efter första passet! Allt är väldigt enkelt i kassan osv. Det enda som är lite svårt ibland är stressen som kan uppkomma. T.ex när jag hade min första rush som gick enda till dörren, då kan man lätt bli stressad men det gäller att behålla lugnet bara! 

Vart har du sökt? Alltså på vilka McDonald's i Sundsvall? (För jag antar att du bor här). Det är positivt om man skriver ett personligt brev där man presenterar sig själv bra och även om du har några som du känner eller är bekanta till dig som jobbar på något McDonald's i Sundsvall så skriv ner det. Och lämna in CV:t inne på McDonald's. Skicka helst inte över nätet. Då kan du t.ex fråga ''Hej, har ni någon arbetsledare här idag?'' också skakar du hand och presenterar dig lite fort och att du är intresserad av att jobba där. Varför det är bra är för att då får de se dig i verkligheten och förhoppningsvis lägger de dig på minnet om du är positiv och glad!

På intervjun så ska du behålla lugnet, visa fram fötterna och visa framförallt att du vill jobba där! Säg inte korkade saker som (vet inte varför jag vill jobba här. för att jag vill ha pengar. för att jag gillar hamburgare). Det är nog mina bästa råd och tips jag kan ge! Och sist men inte minst: Ge absolut INTE upp! Du kan! McDonald's söker folk mest hela tiden. I alla fall ofta, så det finns en chans åt alla! Och jag lovar att det är jättebra att ha på CV:t i framtiden. 90% av cheferna i Sverige tycker om när det står McDonald's som jobberfarenhet på CV:t.

Lycka till! Kramar till dig!

P.s. Om du tycker att jag verkar snäll så kanske vi kan lära känna varandra om du inte var anonym! Show me who you are! Jag är inte farlig i alla fall!




Mobilblogg / Om ni ens saknar mig?

Ber lite om ursäkt för att det har stått tomt här sen i söndags. Men livet är allvarligt... Massor av plugg och jag sover hos Simon för andra natten den här veckan. Natti.

P.s. Jag mår hemskt illa..


Videoblogg. Ha ha ha.


Why so serious... (Ha hahahaha.aahhohoho. Kolla min blink blink när jag säger att jag inte ska ha)
Blinkar ju fan med hela ansiktet.

Idag har bestått av fetma.

Idag har jag förtärt över tvåtusen kalorier. Mer ju. Man vad gör det? INGEEEEET. 

Jag slutade skolan halv tio i morse men blev kvar till halv tre då Sara plockade upp mig, sedan åkte vi vidare till Belle Visage och därefter slukade vi ett McFeast-mål med extra ost. For hem, spelade wordfeud osv. Sedan åkte vi på bio och mötte upp Simon och hans lillebror Jonas. Vi såg premiären av Hamilton och salongen var fullproppad så vi blev placerade längst fram. Ju längre fram, desto bättre. Närmare Persbrandt dvs. Åh, han är så jävla vacker. (Har fått en hang up). Det är nästan vansinnigt att han blir sexigare med åren. 

Titt här.



P.s. Vi kom nyss hem från McDonald's för andra gången. Nattfikat bestod utav tre påsar hot wings, en påse chili cheese, tre cheeseburgare (som McFeast) och en vanlig cheese. Nu ska vi se Hostel 3 och äta godiset som blev över från bion. 

You won't even call us hungry.

Snart helg.

Sitter på skolan och borde egentligen jobba med en liten uppgift i photoshop men jag har inte riktigt koll på hur jag ska göra. Så Emelie och jag ska hjälpas åt. Jag är dålig på att försöka om jag inte förstår direkt. Så nu ska jag göra det! Sedan tar jag helg för den här gången.

Vi förtjänar att bli lyckliga.


Rubrik från en dunderfin låt. Hjärtat har precis ringt och sagt godnatt och jag ligger bekvämt i min sköna säng och surrar på med min två år yngre kusin i Holland. Saknar mitt hemland så mycket ibland. Önskar man var lite rikare så kunde man hälsa på oftare. I alla fall så har jag inte lyckats somna före tolv igen... Dock av mitt eget val för om jag inte hade börjat nattstäda så hade det säkerligen gått bättre.

Godnatt peepz.

Nystädat rum.

Före:








Efter:










Klart och betar't. Närå. Jag får inte betalt för att städa rummet, det är bara löjligt. Förresten så vet jag att det kanske är dags att ta ner julgrejerna. Är det bara jag som inte har gjort det? För ärligt talat är jag lite less nu. Förstår inte hur jag kunde bli det så snabbt men årets julafton har inte varit som någon annan så vill nog bara ha bort detta nu. Men det får bli när jag har köpt en stående lampa, en sådan som stjärnan fast det inte ska vara juligt. Ja, ni förstår. Kommer bli fin fint tror jag.

Imorgon ska jag bara dammsuga sedan är rummet städat. Och imorgon kommer Sara också (min systers kompis) så då ska vi hänga. Mysigt. Det är nästan som att man har fyra systrar ibland.

Ni är så tysta.

Tänkte städa rummet och ett försök på att göra det hemtrevligt och mysigt. Har saknat den stämningen lite (mycket). Kanske väljer jag ut morgondagens kläder (fast det brukar aldrig bli så ändå) men jag får i alla fall sova längre om jag lyckas. Ja just det, alltid när jag ska välja kläder så stressar jag för att jag tror att det är morgon och jag har tidspress på mig. Lol...

Fast nu ska jag städa. Sedan fika. Kolla Solsidan och lite Andra Avenyn. Det låter typ überbra.



Mobilblogg / För snabb.

Och glasögonen på... Den här bilden skulle med i förra inlägget. Heheeh.


Mobilblogg / Tvrutan.

Nu börjar min tvkväll på två timmar! Sveriges mästerkock och Biggest loser Sverige.


Mobilblogg / Desperat efter S-närhet.

KAN INTE SOVA ENSAM. Och allra helst inte i natt. Det är fan fullmåne.


Kärast i världen.

Sov hos kärleken igår och kom hem för ca tre timmar sedan. Har varit lite... dyster och nere sedan dess. Det känns nästan som att vi borde flytta till en etta. Eller tvåa. (Kanske ska börja spara lönen nu då). Men nu ligger jag i sängen mot en hård jävla spegel så var tvungen att sätta mig upp men inser nu att jag bara fick ännu ondare. Och blev varm och hungrig på någonting. Men mina föräldrar har gått till sängs så jag kan inte gå ner för den knackiga trappen för att sedan gå upp osv osvosovosv. 

OKEJ OKEJ OKEJ. Jag hatar att sova ensam. Jag hatar att sova i det här huset nuförtiden. Jag hatar mitt liv här hemma. Och jag hatar att jag plötsligt började få det väldigt varmt.

Och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre. Inte för att det behövdes hjälp med det förut men det skulle liksom. Gynna mig. Och er kanske. Publicera mer outfittor? videoblogga? frågestund? BESTÄM NI. Lite i alla fall. Jajaja. Imorgon börjar jag halv ett. Så tänkte sova ut. Fast nu ska jag se Solsidan och vänta tills S ringer. (Godnatt-call). Godnatt mina små kycklingar.


P.s. Det här är världens finaste bild.

(Ik hou van jou lieverd betyder jag älskar dig älskling/hjärtat).Den enda anledningen till varför jag öppnar mitt räknehäfte. Jag blir så mycket gladare när jag ska räkna matte pga av detta. Jag har världens finaste pojkvän. Det är helt magiskt.

Mobilblogg / Nu ska vi se...

Om det går att mobilblogga med bilder för mig också.


Jag har damp eller kalla det vad fan ni vill.

Ber om ursäkt för mina 22 timmar som jag inte har bloggat. Men idag är jag tröttare än någonsin och jag skall verkligen, verkligen sova nu. (Okej, ett Solsidan-avsnitt sedan bums i säng). Fast jag ligger redan i sängen men jag menar det ni redan fattar utan att jag måste förklara.

TRÅK TRÅK. Har ej plåtat idag pga av övertrött. Jag har varit vaken i mer än ett dygn. Alltså ca 30 timmar. Inte med flit det har bara blivit så. Vred och vände mig igår och gav upp hoppet om att kunna somna och den här dagen har varit så jävla kämpig för att inte somna. Jag har liksom kämpat mig tills kvällen är kommen... Och nu är den här... Free to sleep. GOD BLESSSSSSSS MEEEEEE!!!!! Gött.

Imorgon går vi andra dagen på det här skolåret och det känns... huh. Onödigt. Vet ej när jag börjar imorgon, vet bara att jag måste lämna in en bok annars får jag en räkning hemskickad. Och det är ju inte så roligt=)))). I alla fall så har jullovet likamed tre veckor gått så himla fort och om jag fick bestämma så skulle det vara minst en vecka till om inte det så hela livet. Hursomhelst så har jag haft världens bästa jullov med världens vackraste, finaste, gulligaste, kärleksfullaste, snyggaste osv osv pojkvän. GUD SÅ MYCKET SOM JAG ÄLSKAR HONOM. 

Men Solsidan är det nu. P.s. fick min första ogiltiga frånvaro idag (fyra timmar per månad numera). Det skulle inte ha varit ogiltig för jag var fan hos GYNEKOLOGEN!!!!!! Nääääää. Jag har inte aids osv. Och p.s. Idag grät jag för första gången det här året. Mycket.


Pga av sömnlösa ögon i natt så gjorde hjärtat och jag en frukost man egentligen bör äta varje morgon. ♥

Dagens något.

Och titta så långt hår jag har fått! Även fast jag inte bryr mig eller vill ha långt för att jag inte passar i det så måste jag skryta lite. HADE LIKSOM PAGE... Fast det var för mer än ett år sedan jag klippte page nu. Men ändå. Heh.e.h.e.




Första skoldagen det här året.

Jag ska upp till skolan imorgon och mitt sinne hänger inte riktigt med. Ska i alla fall lägga mig innan ett. Och slipper sova själv i natt också, för jag har S som sover med mig. LYxXXXxXx.

Hoppas ni inte försover er. Jag ska till läkaren imorgonbitti också, men har glömt bort vilken tid. Bra =)))))

Inte för att jag vill ha söndag men.

S och jag lyckades inte dygna i natt och tur var väl det annars hade det varit pannkaka utav oss idag. Jag somnade sju i morse och sov till fyra idag. Hade det inte varit för pappas tjat och mitt eget tvingande till att kliva upp så hade jag kunnat sova tills imorgon. Men nu är jag väldigt glad för att jag klev upp. Har både duschat och ätit... frukost. 

Tänkte laga mat nu. Kram så länge.

Vill göra det på nytt.

Nu när jag tänker efter så älskar jag tropisk värme så enormt mycket. Jag känner mig stadig på benen när jag inte befinner mig hemma och vad jag kan göra utanför dessa gränser då är verkligen att slappna av. Värmen som kryper upp i mig gör mig lycklig. Har nu varit utomlands med Simon två gånger och jag vill göra om det igen, igen och igen. Det är bara magiskt.

Varning för bilder ni säkerligen redan har sett. Men vad gör det igen. 






Ibland är man så väldigt fager runt ögonen. (Haha).


Dokumenterärfoto & små gifar.

Mmmh. S kom in i vardagsrummet med världens godaste chips (som självklart inte finns här) så himla dåligt.

Förövrigt ser de ut som maggots. Väldigt smak-och saltrika maggots.



FIFA-gam med ostkrokar i famnen.


Det kanske inte är en bra idé.


S och jag har bestämt oss för att dygna i natt. Det gjorde vi igårnatt också men vi höll inte det utan vi somnade halv sju istället. Fast det kanske räknas som en halv dygning. Jag har laddat ner Solsidan säsong ett. Kanske för att det är världens bästa serie och för att det kanske håller mig vaken. Egentligen har jag ingen aning om varför vi har bestämt oss för att dygna då vi båda vill vara trötta imorgonkväll för skolan. (Jag vill inte till skolan. Jag måste liksom börja gå för att jag är helt pank).

Jag har en lista till nästa månad vad som ska göras.

• Färga håret hos frisör. 
• Boka in tatueringstid hos Arahant.
• Ingen shopping.

Bra. Hoppas jag håller den.


Skulle kunna gå runt såhär varje dag då det här är det skönaste jag har haft på mig på evigheters evigheter. Daaaadaaaaa. This pic freaks me out.

En konstig omvändning.


Ikväll har det här gänget och jag spelat ett holländskt spel som är världsbäst. Ska fota och förklara någon gång om ni är intresserade. (Jag vann, jag vann. Har tillochmed ritat prispall).

Jag säljer den här parfymen CLEAN 30 ml. Aldrig använd så den är helt full. Nypris 455 kronor. Mitt pris 400 kronor. (PRIS KAN EVENTUELLT DISKUTERAS!!)



FIFA-nördar.

Flum. Här har ni en bra låt. Pumped up Kicks.

Tänker på dem mer än någonsin Denise!

Denise om Jag kanske är realistisk.
Skitbra skrivet baby. Håller med dig till hundra procent. En sak bara: tänker du på dina lungor då? Puss! <3

Tack hjärtat. Tur att det finns några som håller med. Hehe, ja. I always do. :)

Jag borde verkligen göra det.

Anonym om Nattvaka.
Du borde verkligen lägga upp fler bilder. Stora och många. Det är så tråkigt med bara text hela tiden.

Svar: Jag vet. Jag borde verkligen lägga upp mer av allt. Uppdatera som förut. Som när jag väl bloggar så mår jag bra och det känns roligt. Men när jag inte gör det så tänker jag knappt på det. Jag har som mål att börja spontanfota mer. Och jag ska försöka uppnå det. Hade jag haft en iMac och photoshop så hade min blogg varit en fotoblogg. Men jag har inte kommit dit än. Om det är något mer ni eller du önskar så lämna fler spår!

Alla tycker olika eller har jag hamnat helt bakom flötet?

--- om Jag kanske är realistisk.
du ville ha en kommentar så här ska du få en: jag tycker att du ska låta folk få göra vad de vill! ok?

Tack för kommentaren! Tänker aldrig låta någon hindra från att tycka som de vill. Men jag har aldrig riktigt bestämt över andra och sagt att de inte får göra som de vill. Eller har jag? Nä. :D Jag har uttryckt mig med ''kan människor sluta'' men det är ingen dominering jag försöker med. Jag försöker mest önska och därmed säger jag vad JAG tycker. Precis som du tycker om saker och ting. Jag har aldrig bestämt över människor och jag har aldrig sagt att människor inte får göra som de vill. För mig får de göra precis som de vill för det är inte min lever som ruttnar bort i detta fall eller när det handlar om annat. Så länge jag inte är mamma så har jag ingen att bestämma över och jag låter alla göra precis som de vill. Men det finns mååånga anledningar till varför jag inte värdesätter alkohol lika högt som andra gör. Den karamellen får du suga på så länge. Och nästa gång du lämnar en kommentar. Så tycker JAG att du ska vara mogen att stå för vem du är. Det är bara du som drabbas av din töntighet. Hursomhelst så tror jag ingen kallar dig för tre bindestreck. Tack och bock!

Ida Altti om Jag kanske är realistisk.
Varför är du så sjukt klok för? Du säger alltid saker som verkligen är sant eller har en enormt betydelsefull innebörd. Du skriver aldrig något som är sådär ruttet att läsa!

Hoppas du får en bra morgon =)

Jag vet inte om jag är klok. Men om du säger det så blir jag dunderglad. Jag inser mest saker som vissa andra kanske blundar för. Eller så tycker jag bara så för att jag själv inte beter mig på vissa sätt. Det känns enormt kul att du tycker så! Hoppas du får en bra kväll (eftersom att det är kväll nu). Kram!



Jag kanske är realistisk.

Kan ungdomar sluta bli alkoholister tidigt. Jag fattar inte grejen.
Supa. Skapa problem. Bråka. Gråta. Vara bakis. Och någonstans däremellan kanske man finner en slags glädje. 
Men inte mycket. Kan människor sluta bli alkoholister överhuvudtaget. 

Ni tänker inte ens på era levrar. Och rätt åt er när ni får gulsot pågrundav att levern ruttnar bort. Jag säger inte att jag aldrig har druckit eller att jag inte dricker. 

Men jag kallar mig själv för att dricka med måtta. Kanske är jag onormal som inte lägger mig upp i en nivå på varje helg och känner ett sug varje helg efter en cider. öl. eller ett glas vin. Vad fan vet jag. Men jag vet i alla fall att jag inte behöver dricka alkohol. Jag tror jag kommer sluta som nykterist senare år.

Kalla mig tråkig. Kalla mig smart. Kalla mig ''önskar jag var som dig''. Kalla mig tönt.

Jag mår bra. Alkohol är endast kul för att man blir full och vinglig. Annars smakar det piss. Så länge det kanske inte är en grogg. Som typ Gin&Tonic. Men de flesta förtär alkohol som om det vore vatten. Också finns det de som bara ser alkohol och ingenting annat. Jag talar alltså om att det finns sådana i våran ålder också. 

Töntigt? Ja.

Vi är 18 år och jag tycker vi inte är för unga för att dricka. Våra föräldrar är 40+ och jag tycker inte att de är för gamla för att dricka. Jag tycker bara att det är helt jävla sanslöst att man bara kan släcka törsten med en hög procenthaltig dryck på helgerna. Pfft. Gå och lägg er.

Nattvaka.

Hallå... Jag känner inget flow i bloggen. Gör ni det? Nä förmodligen inte. Hör och häpna, nu överlåter jag detta öde i era händer. För jag vill blogga, men har inga alternativ att blogga om. Jag brukar inte ha problem. Men mitt huvud är fantasilöst även om det brukar vara simpelt för mig att skriva.

Frågestund kanske? Det var längesen jag hörde något från er läsare. Ni undrar inte så mycket och lär väl inte göra det mer för att jag startar igång en frågestund. Men ni är så himla tysta. Jag har säkert skrämt er. Tänkte i alla fall sova nu. Simon spelar dock Fifa men jag la av för jag är sämst. A. Jag får alltså vänta tills matchen är klar. Men ni kan sova på saken om hur den här bloggen ska fortsätta drivas osv.

P.s. Utmana mig på Word-fakking-feud. Sharliis. That's it.

Morn' Morn'

Vet inte riktigt om jag har vänt på dygnet helt men Simon och jag sov till halv fyra idag. Och i natt har jag haft feber och det kanske beror på det. Jag har ångest över att skolan börjar snart då jag borde plugga matte så himla mycket och jag mår bara dåligt pågrundav att jag inte gör det. Men mitt nyårslöfte börjar när skolan börjar, alltså att ta plugget på största allvar. 

Nu ska älskling, pappa och jag se på In Time. (Tror den är bra). Någon som har sett den? 

P.s. Ni får jättegärna börja lämna kommentarer osv. Känns som att ni har dött ut lite.

On the red way.

Har färgat håret igen. Hade inget tålamod för att vänta men det enda som har blivit rödare är hälften av håret och neråt (eftersom att det var blekt där) och uppe på huvudet. Mittenhåret vill inte ändra färg så mycket. Men snart så ska jag ändra på det också. 


Tänkte visa min fina kofta som jag köpte igår. Eller inte kofta. Baseboll-jacka kanske det heter. (Här syns inte håret pga av färgerna i bilden).

Typ såhär då. Ni får gärna säga vad ni tycker. Även om ni inte har sett så jättebra bilder. Säg säg säg.

Mobilblogg / Hej och hå, några timmar bara

Ja just det... Ska ju jobba idag. Till 17.30. Sedan åker jag till S. Låt dessa timmar gå undan... Så kom och köp mat.

Tack.


Mobilblogg / En liten nedåt-dipp.

Surrar med älskling. Egentligen borde jag sova. Och om två timmar så åker min syster hem till Polen igen. Det känns inte alls bra. Vill ha mina syskon hemma jämt...


Söndagnatt, vad är det här för dag egentligen?

Ja. Jaa. JA! Blogg.se har återupplivats. Nu trillar det in människor. Så som Shanti (min syster), Celie, Sara, Admir och Albon. Trevligt. Nu ska jag äta donken, hej.

Aldrig utan dig.

Första dagen på året har varit konstig och gått så sjukt fort så jag hinner inte ens med. Halv tolv vaknade jag av att Simon pussade ihjäl mig och var världens kramigaste (klagade inte). Jag somnade om lite men vaknade till och sen låg vi i sängen och myste och var hur lata som helst. Vi somnade om och vaknade halv tre, klev upp och åt rester från igår. Sedan åkte Simon hem till sig vid fyra och sedan dess har jag legat i soffan med datorn i knät och gjort absolut ingenting och jag vet inte vad som känns konstigt för allt går ju så fort hela tiden. MEN DEN HÄR DAGEN HAR GÅTT SÅ JÄKLA FORT. Känns som att jag precis har vaknat och snart ska gå och lägga mig igen. 

Längtar i alla fall hur mycket som helst tills imorgon. Just nu är jag lyckligast på jorden.

Motgångar ger medgångar.

Om jag ville så skulle jag berätta allt i minsta detalj till varför jag inte bloggar som förut, är väldigt upp och ned i mitt liv och kan verka lycklig en period och en annan har jag stupat ner och dött. Året vi lämnade igår har varit så enormt omtumlande för mig men trots det så har jag från den djupaste grottan tatt mig upp till toppen av... ja, kalla det precis vad ni vill. Men jag har pendlat mellan att vara känslomässigt trasig till att försöka ta så mycket som möjligt och placera det i olika fack och hela tiden tänka i banor att allting kommer att ordna sig. 

Ibland går det bra men oftast blir det för mycket. Jag skulle inte kalla det att jag har hamnat i en depression då jag precis har tagit mig ur en för det här handlar absolut inte om mig själv men om andra som jag med respekt mot dem inte tänker dra upp här även om ni har tusentals frågetecken så är det något som aldrig kommer att angå er. (Och det förstår visserligen några av er också men för er som inte gör det). Jag har haft det jobbigt på alla möjliga plan som säkerligen andra också varit med om men i olika grader. Jag lever i ett underbart förhållande med världens vackraste pojkvän och vi har varit tillsammans i 28 månader den här månaden och det är jag obeskrivligt lycklig för. Utan honom hade jag aldrig klarat av det här som jag går igenom nu. (Älskar dig mest i världen Simon).

Ur erat perspektiv kanske allt har sett enormt lätt ut och att jag har dansat på rosor och glidit på en räkmacka men så har det inte alls varit och jag vill inte framstå som komplicerad eller att mitt liv har trasslat ihop sig till en enorm knut men jag försöker få er att förstå lite mer. Eller bara byta synvinkel. Fast och andra sidan har jag ingen aning om vad som snurrar i era huvuden.

Julia har varit det bästa stödet under så lång tid och det är jag evigt tacksam för och jag älskar henne så otroligt mycket. Under olika perioder har jag burit på olika slags sorger och i två av dessa sorger har hon funnits för mig mer än någon annan. Och det ska du ha eloge för för den fina vännen du är. 

Jag går igenom en tredje sorg nu där jag tar stöd av mina närmaste för det är en sorg ett barn är med om hela tiden. Men i den här sorgen så är jag helt obeskrivligt lycklig över att Simon är min pojkvän och att han alltid finns med mig dag som natt, han finns där som ingen annan och det är jag så himla tacksam för. Vad som än händer i den här sorgen så finns det ingenting jag skulle känna skam över när det gäller Simon för det finns ingen människa jag är så öppen för. Tack tack tack tack för all den här kärleken som jag får.

Hursomhelst, jag vet inte när den här tredje sorgen är över men jag försöker fortfarande vara stark så gott som det går men ibland så faller jag isär och då dör det mesta av den täckta lyckan ut. Pågrundav den här tredje episoden så orkar jag alltså inte blogga jämt och ständigt just för att jag inte orkar vara låtsasglad. 

Ni får ställa frågor om det är något ni undrar över.

Favorit i min garderob.

Om jag inte har visat er världens finaste linne jag fick av Celie som en sen julklapp så visar jag er det nu.





Lite kan göra mycket.

Nu får jag vara färdig för idag. Tror jag. Det är dock lite småpill kvar (som att få rubriken UNDER inlägget och inte under rubriken) kan någon hjälpa mig med det? 

Och sen måste jag få till en header som speglar mig och som känns personlig. Just nu känns min blogg personlig och lite mer som mig. Inte så stökig osv. Jag lär lessna ganska snart men nu får det vara såhär. Jag drömmer om en iMac som jag kan trixa massa i photoshop med för nu lever jag bara på photoscape vilket inte alls förgyller mina drömmar om att vara kreativ och skapa. 

Just det! Ett litet nyårslöfte är att börja fota med både Nikon och Olympus mer. Det mesta hänger som sagt på datorn och mitt tråkiga redigeringsprogram... :c

Designbyte.

Jag håller på att försöka skapa lite magi på bloggen. Dvs en helt ny design men jag lyckas inte så bra då jag inte vågar ge mig på dessa stilmallar och kodmallar helt och hållet. HJÄLP NÅGON. Och säg ett fint och bra textsnitt. Tackar och bockar.

Vi på tolvslaget.


Det här skall bli vårat bästa år någonsin. Vi har klarat så mycket och det vi har gått igenom tror jag inget annat par skulle klara så bra som vi har gjort. Tillsammans är vi starkare och jag älskar dig mer än någonting annat på jorden. Alla runtomkring är som osynliga bara vi står på jorden tillsammans. Inget annat kommer kunna påverka oss och tillsammans är vi som en elchock som stöter bort allt som försöker förstöra något de alltid suktat efter.

Bilder i en liten mängd.


Finälskling med skjorta och fluga!





Efter tolvslaget så blev det mys med spel, ostbricka, oliver, vin, cola, chips och dipp!





Sedan blev det soffmys där vi kollade på lite Youtube-klipp osv.

Mitt första riktiga inlägg 2012.

Skriver för första gången på den här bloggen på det nya året och det känns faktiskt annorlunda. På ett grymt sätt så känns det som att jag har avslutat 2011 på ett bra sätt även om jag storgrät 23:59 så hann jag ner till tolvslaget, skåla och kyssa mitt hjärta som satt placerad på toaletten. I morse tillade han också ''Jag kissade från 2011 till 2012''. Lol xD.

I alla fall så ser jag framemot det här året och jag hoppas att det blir bättre än någonsin för det förgående året har för mig varit ett riktigt turbulent och hektiskt år. Jag tänker mest ta det här som det kommer och inte skapa några större förväntningar. Jag har inga speciella nyårslöften, det som jag mest tänker fullfölja är det jag alltid försöker att göra och det är att:

• Visa att jag uppskattar livet mer.
• Spara pengar bättre. (Dvs från och med idag ska jag spara en hel lön tills jag har råd med en iMac).
• Försöka vara positivare.
• Visa hur glad jag är att jag har de jag har i mitt liv.
• Sköta skolan bättre.
• Inte hetsa upp mig över småsaker.

OSV OSV. 

Jag tänker oavsett vad bli en positivare människa och jag har lärt mig att ärlighet varar längst! Så jag ser framemot att fixa det här med mig själv. Och jag måste träna. Har banne mig ett träningskort som jag använt cirka tre gånger sedan jag fick det i augusti. Så det ska och måste bli ändring på det. 

Och nu när jag tänker efter så har tiden gått så enormt fort. Fattar. Det. Ej. Men så är det. Det är liksom TVÅ år sedan 2010 var. Och det här året har Simon och jag varit tillsammans i hela tre år.♥ Men, nu till det nya året. Ikväll ska jag bara slappa med min syster, hennes flickvän Celie och deras vän Sara (mina vänner ååå, det är så underbara!) och se på film. Imorgon kliver jag på jobb 13.30-17.30 och sedan åker jag på Birsta med älskling och sedan vidare hem till honom för att sova. Om ni viiiiiiiiiiiillllll veta.


NiKON

Anonym om Jag bör använda min Nikon oftare.
Vad har du för kamera:)?

Ber om ursäkt för lite sent svar, men jag använder Nikon D3000. Och jag bör använda den oftare, har bara rört den till skolprojekt sedan jag köpte iPhonen. (BAD!!).

RSS 2.0