If somebodys going to make it - IT'S ME!

Jag tar en bloggpaus av en jäkla massa personliga skäl.


Bara en sak, låt er aldrig bli söndertrampade om det inte är ni som är ansvariga.

Lämna inte mig för det beslutet jag tar just nu, kram på er och sköt om er.

Var SAW 3D bra?

Hej halloweenbarn!


Jag fick en kommentar ifall SAW 3D vad bra, here we goooooooooo!


Jag har sett alla Sawfilmerna och tycker att alla är spännande och bra och SAW 3D likaså. Själva filmen var bra men det var inte speciellt mycket 3D effekter, nästan ingenting alls så filmen hade likagärna kunnat vara utan 3D. Det gjorde ju allting bättre men det var väldigt dyrt att gå och lite besviken blev man ju eftersom att man trodde att det skulle vara 3Deffekter mer än vad det var. Plus att filmen stämmer inte riktigt med trailern heller... Men ni om ska se den så borde ni ändå göra det eftersom att det är sista filmen:(

Plötsligt händer det

Hejhehejhejhe!!!!! jag har varit världens upptagnaste människa idag. Slutade 13.15 > utelåst > hämtade ut biljetterna > åkte till birsta > shoppade > sitter hemma och längtar.


Snart far VIIIIIIIIIII!!

Tänk på oss 21.15



13 månader tillsammans med dig

Simon och jag har 13 månader tillsammans idag♥... det firar vi genom att gå på världens romantiskaste film - SAW 3D. Hehehe. Men det gör ingenting, huvudsaken vi är med varandra.

Det är helt sjukt vad jag älskar honom!

Spider

Är inte den här bilden HUUUUR BÄST SOM HELST?!?!?

Förstår ni vad jag menar?

Hej På EEER! Jag har precis kommit till skolan från röntgen. Jag fick inte svälja på 1 minut och jag klarade det på första försöket. I'm the best!!!!

I alla fall, angående bion ikväll. Jag har fått en biljett av min mamma som är en företagsbiljett och jag reserverade två biljetter åt Simon och mig och reservationsavgiften är 10 kr per person.

SÅ jag mejlade [email protected] och frågade om jag behövde betala någonting eftersom att jag hade biljett. Men det behövde jag inte så länge jag hade en företagsbiljett.

Totalt kostar det 260 kr för Simon och mig så alltså ca 130 kr per person. Men eftersom att det kostar 30 kr att reservera om man gör det åt ett företag så blir det 165 kr.

Men det skulle bara vara SJUKT om jag måste betala 30 kr i reservationsavgift när jag inte ens är företagare utan en brud på 16 år och har bara fått en biljett av min mamma. Eller huuur?!


Hoppas jag förklarade måttligt.

Vad ska den här rubriken heta då?

Nu har jag precis kommit innanför dörren efter att ha sagt hejdå till mitt hjärta...:( men nu är det äntligen nära till FREDAAAAAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorgon ska jag röntgas kl 09.00... spännande. MEN NU ska jag se Kenza & Tyra show... har inte uppdaterat lika mycket idag, men ni är ändå kvar. Bra ju!

Hejdå och god natt korvar:)

Robinson

Har precis slinkat ner lite glass och frukter, sitter framför tvn med familjen och min pojkvän:)

MYSIIIIIIIGT!!!!!! hihi.

Hejdå.


I ren tidsfördriv så gör jag detta - glöm inte, jag tycker att det är roligt

Anonym om Sjätte inlägget idag, rekord säger jag bah!!!!!
1. Kan inte du lägga ut lite mer foton?
2. Hur kan du vara så smal? äter du något spceillt? 
3. Din klädstil är skitsnygg, ditt favoritplagg?
4. Brukar du festa?
5. Vad brukar du och Simon göra när ni umgås? 
Och måste bara säga att din blogg är jättebra, speciellt när du uppdaterar mkt och med mkt bilder! Kram

Hej du!
1. Jo visst kan jag göra det, menar du bilder jag fotograferar?
2. Hehe, det ligger nog i generna! Jag äter ingenting speciellt, jag äter allt som mina smaklökar är sugna på. Alltså oftast onyttig mat men ibland äter jag nyttig mat också, äter helt enkelt det jag känner för:) Rör aldrig på mig heller... men det ligger nog i generna och att jag inte går upp i vikt lätt. Men om du känner dig för kraftig så är det bästa att träna och äta bra... kan jag tänka mig.
3. Tack:O glad jag blir:) hm, det är mina mjukisbyxor från H&M och mina kängor! Har lagt ut båda grejerna men hittar inte igen dom nu...
4. Nej det brukar jag inte
5. Vi gör allt och ingenting tillsammans, vi myser oftast och bara umgås och njuter utav det:)


Tack så hemskt mycket för din feedback!



Förvirrande

En känsla och en tanke som är väldigt irriterande för hjärnan och hjärtat är att det är torsdag idag. Hela tiden har jag i huvudet att ''det är fredag, wiiihoo! underbar dag, sova med älskling ikväll, gå på bio och bara ta det lugnt vilket senare innebär lov'' MEN NEJ. Sedan slås jag av att det faktiskt bara är torsdag idag, det är fasiken inte fredag än.

Veckan har gått så fort så dagarna har placerats om i mitt huvudet. Ligger alltså en dag före. Hur känner ni, är det likadant? det är i alla fall enoying in my head. Nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel - Phantomrider, underbaringar♥

Imorgon är det bio, SAW 3D, men innan det Idol. Hoppas Linnea gör bra ifrån sig en till fredagkväll.

Fan... Olle klev precis in i datasalen, vi har lektion nu... måste dra. Hörs Häej.
Ett spöke besökte bilden, oredigerad så jag vet inte vad. Har ni sett filmen Shutter? Liknar det...

Darin Zanyar (tidsinställt)

Har ni sett Darins nya video ''Lovekiller'' ? Låten har ni ju hört men videon, wiiiii. Den är faktiskt riktigt bra! Måste berömma Darin för vilka framsteg han gör, jag har ALLTID tyckt om honom. Ända sedan audition 2004 på Idol, när han var i final så hoppade jag i mammas säng och slog sönder hennes lampa, när han var på IKEA så duschade jag på 4 minuter för att inte missa honom, när han hade konsert i Sundsvall 2006 så var det bara sittplatser men när min kompis och jag inte ville sitta så sprang vi fram till scenen (vilket man inte fick).

JAaaaa!! Jag gillar Darin. Han är ju hur bra som helst! Jag har hans autograf och en bild på han och mig, han borde få ett MVG.


Here you got it.

Jag ska svara på frågorna - när ni frågar mig mer

Heeeej och godmorgon korvar. Sista torsdagen innan lovet, SKÖNT?! JAA.

Kom från Hedbergska för en stund sedan och har förmodligen gjort det sista provet innan lovet... hahaha. Lät precis som om jag hade haft många prov.

Det här med frågestund förresten, har fått TYP 5 frågor från en anonym människa men seriöst... är det allt????? Frågestund innebär många frågor men å andra sidan måste det ju betyda att ni ''vet'' tillräckligt mycket om mig:D:D:D eller har jag feeeeel?

I alla fall så sitter jag i en rätt tom datasal med många MACdatorer men det sitter bara en person här, mitt emot mig. Frid och fröjd.


Här är Denise och jag från igår under redovisningen!!
(saknar min kompanjon som är på Hedbergska...)
,

Sjätte inlägget idag, rekord säger jag bah!!!!!

HaaaaaaHaaaa! Sjätte inlägget idag. En onsdag fylld med saker att dela med mig. Det var länge sen. Men det GILLAR NI ELLER HUR?! jag gör det i alla fall. Det här blir sista inlägget. För nu ska jag gå och lägga mig, eller... snart.

Det enda jag ville fråga er, ska jag ha FRÅGESTUND? Ja! Alltså, att ni frågar... på.

FRÅGA PÅ NU, ALLVARLIGT... det var ju aslängesen.

SAW (7) 3D - sista pusselbiten

HaLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!! Har jag berättat för er att jag har reserverat biljetter till Simon och mig på SAW 3D på fredag då vi även har 13 månader tillsammans!♥

Helt CrAzY! I 3D. Jag kommer nog bajsa på mig.
...........

Det regnar i Sundsvall idag (tidsinställt)

När jag kom hem fotade jag förresten hur mysigt höstmörkret är blandat med regnet.

På något sätt så gillar jag den här bilden även fast blixten slår igenom och breder ut sig ganska mycket över bilden. Men färgerna och regndropparna som får det hela att se lite dramatiskt ut gillar jag. Vad tycker ni?

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på Paradise Hotel, Bonde söker fru och kanske Välkommen åter.
Hjälp. Då är klockan mycket.

Hörs kanske.

Idag älskar jag mitt liv lite extra!

Hej på er. Har äntligen landat i hemmet efter en lång onsdag.

Jag måste bara få säga att jag älskar min underbara familj, pojkvän, mina vänner, min gymnasieutbildning och mitt jobb! Även fast jag inte visar det alla gånger.

IDAAAG så jag har jag mått bra... eller... jag mår BRA! För typ andra gången har jag knäppt lite vad jag har haft på mig. Bara för att min tröja jag har på mig idag är made by myself och den har en ganska rolig historia.

Jo! denna tröja sydde jag ungefär på tre lektioner på slöjden under mina hagatider. Jag valde tyg och allting gick bra tills jag skulle sy fast andra ärmen... jag nålade så som man skulle och började sy. När jag hade sytt klart så skulle jag prova den och jag liknade en giraff.

Jag hade sytt fast ärmen i halsen, HaHa! tror ni att alla skrattade med mig? Japp, det gjorde dom. Och det var hur roligt som helst.

Så jag sprättade loss ärmen från halsen och gjorde om, nålade och började sy. Sedan när jag hade sytt klart så skulle jag prova den igen...

...Och då... då såg jag att jag hade sytt fast ärmen utochin!

HaHaHaHa!!!!!!!!!!!! Så så roligt hade alltså jag med denna tröja. Och ärmen fick förbli utochin så nu är den det.

Det här är första gången jag faktiskt har på mig den, inte för att den är ful eller har varit med om roliga saker eller dylikt. Utan endast för att den har legat i garderoben. Har väckt den till liv idag. Bra va?! Tycker jag i alla fall.

Fotograferingen igår










Söker en pizzakompis, är det du?

Jag har hål i hundra år och ingen vill dela en pizza med mig. Känner mig överlämnad:(

Världens bästa present

Mellan min snabbstädning så passade jag på att packa ner mina saker i väskan som måste vara närvarande imorgon, onsdag. Den jobbigaste dagen då alla kärnämnsmapparna ska packas ner.

Hursomhaver så ville jag säga att jag måste beröma min exklusiva väska, som den faktiskt är. Jag har bara sett en tjej med en exakt likadan som mig. Förstår ni vad jag vill komma fram till...? den svarta stjärnan såklart. Jag har sett många utav dom här väskorna fast med vita stjärnor på.

När jag öppnade min käraste ägodel 26:e september (som för övrigt är en månad sedan) HAHA. *Firar*. Så blev jag så jäkla glad, hade faktiskt önskat mig den och Simon berättade för mig att dom bara skickar ut 2 stycken utav just dom här sorterna - med svart stjärna. Och jag fick den, Simon som var snabb som blixten och gav mig den i födelsedagspresent.

Vill beröma den för att den är världens praktigaste väska, skön att bära på och dessutom har den världens grymmaste look! Tack min underbara älskling (Simon):)

Den är inte redigerad, försökte redigera kontraster och ljuset på PHOTOSCAPE... som suger på min dator. Kraschade totalt och sket på sig. AA så gick det till. Så originalbilden är här, varsågod.

Tack!

Tack för alla kommentarerna dom senaste inläggen fina människor! Forsätt så:)

Älskling har åkt hem så jag passar på att snabbstäda rummet innan sovdags:) Hörs latero.

Jag är lycklig

Hej. Jag ville bara säga att jag älskar min Simon jättejättemycket mycket mycket mycket.

Han är bäst, underbar, fantastisk och oslagbar♥

Wähäää, nu drar jag hem

Jag har varit på skolan sedan 8.30 imorse, slutade 11 och åker hem NU... 16.08.... typ.

Jag ska plugga i MÄNGDER!!!!!!! senare ska jag pussa på mitt fina hjärta. Amen hejdårårå stjärthål.
HAHAHAHA!! Bästa photo booth bilden ever.

Fotouppgift

Sunken kvalité.

Hemmakväll

Titt! Jag har varit på skolan sedan 8.30 imorse och för cirka en timme sedan så var Molly och jag och handlade på Hemmakväll.

Kan ju inte låta bli när det ligger så nära, vi ska plåta i studion från 3-4 så........ detta köpte jag för att unna mig lite.
En hemmakvällspåse med massa gotta. Bland annat två chipspåsar, en powerking och en trocadero.

Guiness rekordtårtutblåsning!!!!

Ha! Känn på den här ni, ingen är lika bra som jag på att blåsa ut 16 ljus på en tårta. Det var en stor utmaning men när jag hade blåst ut det så var det ju lätt som en plätt.

Det sa bara ''poffff!'' på en sekund blåste jag ut alla ljus med ett enda andetag.

Haaahaaaah!

SNälllllaaaaaaa, hjäääääääälp miiiiiiig

Okej, hörrni! Lyssna på det här då...

Jag är nästan klar med featurereportaget. Det enda jag har kvar är sportbilden plus en komplettering från förra veckan som jag ska göra. Men imorgon har jag bara tid för att nöta in onsdagensPROOOOOOOOV. Hjälp.

Och en annan sak. Det är skittråkigt att blogga, känner ingen lust längre. Bloggen går snart i graven. Ni kommenterar aldrig, jag är ointressant och jag kommenterar aldrig andras bloggar. Jag skriver ett inlägg om dagen och sedan låter jag Er avgöra resten. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah I'm exploding.

Jag vill ha lov nu, BARA DEEEEET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det behövs verkligen.

På rostad macka

Denise och jag har någonting gemensamt, makrillfilé i tomatsås♥

 


Stress ger svaga bäckenben

God morgon. Så, mitt tidsinställda inlägg funkade! YIPPI.

Jag gillar inte stress, det är första gången på väldigt länge jag är med om det, jag satt till och med och skrev upp hur jag skulle hinna med allt den här veckan. HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!! Läxor :(:(:(:(:( *BÖLAAAAAAR* apa.

Måndag (idag) - fotografera pressuppgift, plugga matte
Tisdag - plugga matte, göra engelska uppgift/glosor, plugga tyska
Onsdag - repetera tyska

Dom här tre pest och pina dagarna. Jag håller i hatten för att det var länge sen jag hade såhär mycket.

Jag vill ha lov nu.

God morgon, första tidsinställda inlägget

Nu kämpar jag mig upp för hedbergskas trappor inför en ny vecka på Hv Foto. Har tyska nu.

ETT TIDSINSTÄLLT INLÄGG!!!!!!!!!!!! cooooooooooooooooolt. Längtar tills jag får se det imorgon!


Denise, jag gör någonting som inte du gör - skriver långa inlägg

M.

Jag är usel på att blogga. Jag har haft det trevligt i helgen, helt underbart... jag kan inte sluta längta tills det är lov. Imorgon är det alltså en vecka kvar.

Jag avskyr söndagar, när klockan blir 22:00 innebär det att Simon måste åka hem. Fan.............

Snart ska jag gå och lägga mig... ensam:(

Vill ha lov lov lov nu nu nu! Älskar min familj och min pojkvän♥

God natt korvhövven. Jag har inge mer att skriva nu för jag är bara trött och inte på blogghumör, imorgon är det skola - IGEN. Jag är skolless.............. har sjukt mycket att göra den här veckan. MYCKET. Första gången på hundra år. Det är nu svettet börjar rinna och jag börjar undra hur jag ska hinna... bajsar på mig på riktigt nu. Jag har inte börjat med pressfotouppgiften heller.

Svanthe jag hoppas att du inte läser det här inlägget, hehehhh--eh-eh.e.h.eh.ehe...eeeeeheeeeeeeeee.

Jag ska göra det. Hejdå.

Vinn 3000 kronor att handla för

Dags för en tävling i samarbete med Eniro och Tailsweep där du kan vinna 3000 kronor att shoppa för. 3000 kronor i shoppingpengar, inte kontater.

Gör så här:
Gå in och joina Eniros facebook-grupp HÄR
Sen följer du anvisningarna på tävlingssidan http://vinn3000kr.feber.se/

Lätt som en plätt;)

MIN MOTIVERING
''Nu inför hösten så känns det aktuellt att handla lite nytt, jag har ärvt mycket kläder utav mina syskon och skulle bli jätteglad om jag äntligen kunde få shoppa loss själv med mina egna påsar som jag har valt själv! Jag gillar bekväma kläder och är extremt ute efter ett par sköna bekväma jeans, men har bara hittat som inte passar eller för dyra. Det var jätte länge sen jag shoppade så det skulle glädja mig enormt! Eftersom att Weekday är en affär som inte finns i staden jag bor så skulle jag vilja släppa loss där inne bland annat. Och går även en fotolinje där jag behöver nya tillbehör till kameran, samt ett objektiv. Är i stort behov utav detta:)''

Simon Bech-Hansen i Sundsvalls tidning

Morn morn morn.

SNABBinlägg innan jag ska till skolan, jag börjar 10.15!!!!!!!!!!!!!!!!!! Simon är med i Unga St idag, men han sa fel eller så ljög han den lille luringen för han bor ICKE mer än 6 km från skolan;)

Bara så ni vet.

Nu drar jag igen, HÖRS HÄEJ!

Just det hörrni, det är ju fredag igen. För en vecka sedan hittade jag räkor i kylskåpet.....

...För en vecka sedan.

Svart vitt tråkigt skit

Kolla. Ny header, ny färg. What do ya think?!

Fan jag har så förbannat tråkigt på skolan, händer ingenting vill bara hem men orkar egentligen inte. Försöker trolla ihop en headern men det går ju inte eftersom att jag inte har mina bilder. Vill inte göra slarvigt. Så har denna sötnos till bild nu.

KUL VAAAAA!?!?!? Allt är bara svart vitt på min blogg nu så jag vill ha något med färg snart. Bara headern. Det löser sig. Det gör det alltid.


Denise var smart, för en gångs skull

Jag sitter och photo boothar också sa jag till Denise.

- Mäh, dom har bytt namn. ''Kläm ihop t.ex''

- Du har bytt språk på datorn, pucko.


HAHAHAHAHAHAHAHAHA.

O'boy

Okej... KUL. Ser man inte skillnad på macdatorerna? Eller ser ni skillnad på bloggen?

Jag vet inte. Kan ju undra. Förresten, vet ni vart det finns skrivprogram på macdatorerna?


Att leka lite med ljuset


NYTT NYTT NYTT!

Ser ni någon skillnad?????

I do!!!!!!!!!!!!!! Jag är supernöjd, tack så hemskt mycket duktiga Josefine Eklid!

Vad tycker ni?:) ska ändra headern själv bara.

Världens händigaste far!

Min pappa kan mycket, min pappa är händig. Han lagar allting och han är bara helt enkelt bäst. Se här, han har till och med gjort en EGEN stabil ställningsbygg aa..... för att kunna byta ut stuprännorna.

Jah! Nu kan jag ju lägga in bilder från telefån åckså

Denise får bli premiärbilden
Aldrig kommer jag sluta älska dig
Bara nyduschad
Såhär kan det se ut när jag slår in presenter:)
Jag är stolt när jag ser mitt hemland spöa skiten ur Sverige:)
Jag älskar att kolla i evigheter på min fina pojkvän på morgonkvisten
Också tycker jag om min kompis Denise som är lik min mamma - nu när jag tänker efter.

Såhär såg dagens efterrätt ut. Rätt slibbig bild men på tallriken serverades vaniljglass, sirap och friterade tacobröd. Hur gott som helst!! (speciellt för sockerlovers)

Och nu avslutar jag den här dagen och det här inlägget med ett godnatt och sovgott, i morgon är det redan onsdag.... hjälp.

Ljuga och ta förgivet, vafan är det för nytta

Jag är så jäkla förbannad, besviken och irriterad. Ibland förstår jag inte hur en männsika(or) kan ljuga om saker hela tiden och aldrig ha dåligt samvete och dessutom TRO att det inte märks. Tänk vad skönt det skulle vara om man kunde stoppa den personen i papperskorgen, skulle vara min dröm. Kenza & Tyra. Uppfyll min dröm. Hehe.

Mamma är människan i mitt liv som faktiskt är den enda som förstår och jag är så glad att jag henne som mamma och ingen annan.

Onödigt - igen



Imorse när väckarklockan ringde så tänkte jag ''bara fem ynka minuter till''. Jag ÅÅÅÅÅKTE till skolan. Kom till skolan. TYP 6 utav 25 brudar var här. Våran lärare var inte här, utan han är på västermalm för att vara med resten av klassen som ska framkalla bilder (vilket jag redan gjort) och Malte skulle vara här med oss i datasalen ifall vi behövde hjälp med uppgiften som Olle gett oss.

HAN HAR INTE GETT OSS NÅGON UPPGIFT!!!!!

Så...... vi kom hit i onödan. Finns ingen uppgift, finns ingen Olle. Finns bara trötthet och onödighet.

Jag hade kunnat lega kvar i sängen. AAAA MEN OKEJ, sånt är LIIIIFEeEe. Fuck YA. Hejdå.

TAJMING

Jamen jööööst ja. Glömde och säga att jag var på ett sjukhusbesök imorse. Jag var på käkkirurgi.

Jag blev undersökt och fick veta hur dom kommer laga min mun. He.heh.ehe. Nu till det roliga...

Simon ska också operera munnen och egentligen skulle han bli opererad idag (18e oktober) och jag hade tid idag för undersökning alltså. Men så blev hans operation framflyttad till den 15e november istället och idag fick jag tid för operation den 15e november. AAAAHahahahaha.

Snacka om tajming, tajming är ju hur roligt som helst. Två gånger till och med. Kuuuuuuuuuul.

Eller hur????????


VG

Jag lånade en dator för att kunna uppdatera er!!!!!!!!!!! Snelt va????

Jag fick VG på min slarviga novell. FaAAAAAAAAN. Något bra ändå, för att inte har varit speciellt engagerad. Grattis grattis, tack tack.

Sitter bredvid Denise här. Hon är snäll.

Söndagsdepp

Söndag... söndag igen. Jag avskyr dom här dagarna. Jag har den värsta SÖNDAGSÅNGESTEN... Simon har åkt hem och jag sitter här... det var fredag alldeles nyss och imorgon väntar en ny skolvecka. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL. Jag skulle aldrig klara mig utan Simon, jag älskar honom verkligen över allt annat, han är den bästa killen i mitt liv och den jag litar på mest. Jag älskar diiiiiiiig!!!!!!!!!!!!!


Imorgonbitti ska jag på sjukhuset så jag slipper tyskan i alla fall. Heheeeeeh.e.e.e.h.e.

Pappa, Simon och jag satt ute vid brasan en stund förut och jag fotograferade lite med ljuset, det var hur roligt som helst=D ska visa er imorgon. Nu är jag bara jäkligt deprimerad.

Fan.

Hejdå.

Stel affärskvinna

Hej. Jag har ingenting att blogga om, ingen inspiration. Förutom att jag blev jätteglad igårnatt då jag hittade mitt linsskydd till kameran.

Fast nu vet jag inte vart jag har lagt av mig det.

Nu ska Simon och jag gå och duscha... efterlängtat♥

Tiden går för FORT................... det var ju nyss jag skrev att jag hade hittat räkor i kylen. Men det var i fredags. För två dagar sedan. Det är inte okej.

Jag går som sagt och duschar nu. Hejdå.

Djino Benz, ik mis jou

8 månader sedan du lämnade oss:(... Saknar dig mitt älskade hjärta
Ik hou van jou echt heel veel en ik hoop dat alles goed gaat daar boven

Idol 2010

Hej. Jag älskar Linnea, Elin och Olle.       
Vilka hejar ni påååååå?

GOOOOOTTTTTTTT

Jag blev SÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad när jag kollade in kylskåpet. Tänkte genast ''ÅH, MYSIGT IKVÄLL!! SÅ JÄVLA GOTT!!!!!!!''

Detta var surprisen...



Världens godaste snacks. Inte bara det mamma hade överraskat med i kylen, utan även skagenröra, brie ost och coca cola i mängder!

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det kanske finns mer,
har inte hunnit kikat in allt än. Nu är det dags för fredagsmys med mamma, pappa och älskling!:D


Vilket märke kör du med?

Gå in och rösta på veckans webbfråga på Unga St HÄR!

Scrolla ner lite så kommer du fram till frågan;)

Före, under och efter

Jag har gjort 22 uppgifter i matten idag och ligger dessutom 5 uppgifter före, mer ska det bli. Faktiskt så är jag så jäkla glad för att jag har pluggat, jag tänker INTE ligga efter.

Också har jag storstädat rummet, det är äntligen fredag imorgon så då ska det vara fredagsmys och inte fredagsdammofräschtrum. Det är inte klokt vad tiden går fort, lov om två föcking veckor. Skönt elle?!?! aaaaaa!

FÖRE:


UNDER:


EFTER:

Tre utav mina favoritbilder från framkallningen, har ramat in dom men har inte hängt upp ramen än. Dock jävligt dåligt ljuuuuuus jöööö.

Framkallning, wiho!

Idag har vi framkallat och det var HUR ROLIGT SOM HELST... med Malte alltså.

Den här dagen har varit kanon. Åt god lunch, klassen fick mössor utav Svanthe (snällis) också har vi framkallat i stort sett hela eftermiddagen. Nu är jag på ett sådant toppenhumör så jag ska gå och plugga väldigt många uppgifter i matten, det känns bra. Jag gör något bra!!!!!!! Först ska jag bara se kungarna av tylösand. Men.

Från rullar...

Till...




Svartvita bilder. Helt underbart.
Jag är jättenöjd för att alla bilder blev bra förutom en:) min medarbetare var Deniiiiiiiiiiiiize!

Stressssssigt!!!!

Om tio minuter sitter jag på engelskan... tråkigt men sant. Vet ni? Idag ska jag äta lammkottletter med klyftpotatis och coca cola till lunch. Så gott blir det ifall man tar med sig egen lunch;)

Sedan ska jag över till västermalm för att framkalla min fotorulle som jag fotade med analoga kameran för några veckor sedan. KUUUL, men måste även hinna att fota några utav mina vänner på lunchen.

Hejdåååh!

Gruvarbetarna, beundrar er

Jag håller på att kolla på när gruvarbetarna räddas på nyhetskanalen.se Live... helt underbart. Blir sjukt glad för deras och deras nära och käras skull.

Den 24:e mannen har precis räddats och nu är det 9 kvar. Allt har gått bra hittills och jag hoppas allt går bra tills siste man är uppe! 54 på diametern är den där grejen dom står i när dom ska åka upp och det tar ca 20 minuter. Dom är riktigt duktiga och modiga. Beundrar dom:)

Över till något annat så har jag fixat en massa nya fotokategorier så det blir enklare att skilja på vad det är på bilderna, eftersom att jag går en fotolinje och ska börja publicera det mesta jag fotar och gör på skolan. En fotoblogg kan jö va KUUUL!

Nu ska jag äta harbajs med amning. Heheeeeeeeehe. Jag menar... choco pops med mjölk.

Godnatt.

Grattis<3

Mamma och pappa firar bröllopsdag idag, 24 år:) Så efter skolan och mötet gick jag och köpt dessa fina.
Det är dom värda, jag älskar er världens bästa föräldrar!

Foto

Han blev sur för att jag fotade honom i smyg.


Nu drar jag på möte... hejdå.

Konstigheter

Idag har jag STmöte igen... det känns nervöst. Konstigt, eller hur? Jag har ju varit på flera STmöten... men känner att jag måste ta mig i kragen och faktiskt göra ett jobb nu, mitt jobb publicerades inte förra veckan eftersom att jag inte hade gjort något. Men jag känner mig jättetaggad för att skriva en krönika, en spännande. Det vore min grej för nästa fredag.

Ett reportage skulle jag vilja ta del av... men det känns läskigt och stressigt eftersom att det är nytt, måste komma ur skalet först.

Också över till en helt annan grej, vissa saker känns falskt. Då vill man inte befinna sig i den cirkeln, det känns bara ''ååååh, irriterad, kan du dra ur mig ur det här nu? vill dra!'' Och just så känner jag nu. Vill hem och lägga mig under täcket och inte titta upp, bara gömma mig en sväng. Men då påminns jag utav mig själv att det finns inte plats på kartan att göra det just nu. Jag har saker som måste bli gjorda innan jag kan lägga hjärnans funderingar på en annan plats. Inte förrän ikväll kan jag andas ut och tänka ''idag har jag gjort någonting bra''.

Det är liksom... finurligt. En konstig känsla som får mig att stanna upp och tänka till och drivas bort. Känner att jag är en annan person som inte tillhör just den kretsen av människor. Men det är bara idag jag känner så. Dum humor. Och jag är sur och bitter.

Även fast den andra människan inte vet om det. Så vet jag om det och det är ganska svårt att det bara är jag som vet det.

Idag kanske den bitterheten försvinner, spricker upp och jag känner en viss lättnad. Men jag tvekar på att det kommer hända... tvekar mycket.

Chile

Efter att jag har kollat på räddningen i Chile så ska jag gå och lägga mig i sängen och sova så gott.

Jag hoppas att allting kommer att gå bra när dom ska rädda gruvarbetarna, verkligen! Ett lycka till behövs♥

Godnatt koooorvar!

Jajamensan, dom gjorde det igen!

4-1

Jag är faktiskt så jäkla nöjd.
''Zlatan hit, Zlatan dit, Zlatan kommer krossa Holland''. Jag tyckte att han var mer anonym än synlig i matchen.

Pff. Nu ska jag inte klaga på Sverige, för dom 20 sista minuterna kämpade dom men Holland spelade riktigt riktigt bra och jag är stolt över mitt hemland, dom gjorde det igen:D Det var en rolig match och jag är svettig som en gris. Jag är nöjd för att media kanske slutar klaga på att Holland spelar dåligt när dom inte gör det. Ha.Ha.

Och Erik Niva... han sa att Holland var chanslösa för att dom spelar som grisar.

YEEEEEEY HOLLAND!:D


Handelshuset

sara om Äntligen!
vart köpte du jackan?:)

På Handelshuset/Outlet i Sundsvall:D

Äntligen!

Presenten av mamma och pappa!:)

Tadaaaaah! Superduperfin från H&M Trend... Ha.Ha i Sundsvall finns inte H&M Trend så ni kan inte härma mig. På baksidan är det också spets, fast den går lite längre. Hade nämligen fotat baksidan också men så fick redigeringsprogrammet något fjutt och kapade bilden så ni får bara framsidan.
Jackan

Mmmmmmmh, love it! Nu skulle det vara skönt med vinter när man har en vinterutrustning.


AAH, vad tycker nirå?!?!?!

Vinterjacka

Igår när pappa och mamma kom hem hade dom en fin present till mig och jag älskar den:D

Det ska jag lägga upp och visa er! Också har jag köpt en vinterjacka idag, jag är supernöjd för den är varm, tål vind och är snygg. Vill aldrig ta av mig den;)

Gick på 799:- kostade 1600:-

Klev in och köpte den direkt! Är alltid förbannat kräsen på jackor men den här föll mig i smaken.

SHOW U LATERRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! JA JA.

Förresten så förvandlades min dag från hemsk till bra. Imorse vaknade jag med en ickerolig sak... som hade kommit tillbaka. Grät grät grät grät som ett spädbarn pga det så jag var inge trevlig imorse, gick till skolan på EN lektion... igen. Efter ett läkarbesök mådde jag genast bättre och åkte hem:) Min älskling som jag saknat sönder så mycket är här nu också, i och för sig har vi varit med varandra sedan lunchtid.


Men bortsett från det har jag smärta överallt. I mina ögon (är så jäkla trött!!), i min MUN!!!!!!! och i min menslivmoder.

Men det är okej, så länge jag är med Simon så är det lööghnt.

En livsglädje av lycka

Mamma och pappa har kommit hem och det är jag glad för! Däremot har min älskade älskling åkt hem och saknaden gör så fruktansvärt ont.

Jag har haft en underbar helg tillsammans med Simon, jag älskar honom verkligen ännu mer för varenda dag som går och jag skulle aldrig kunna leva utan honom. Tio minuter innan han skulle åka så brast det inom mig, kunde inte hålla tillbaka en enda tår så allting fick komma ut och det är så skönt att jag kan vara just mig själv, bara mig själv inför den jag älskar.

Det är en stor våg inom mig av ensamhet. Efter att ha spenderat 5 dagar i rad och 4 nätter i rad tillsammans så är det obeskrivligt jobbigt att vara själv och att behöva sova ensam. Jag vill ha min pojkvän tätt intill mig när jag ska sova, känna hans kroppsvärme och pussa på hans kind samtidigt som jag drar in hans underbara doft. Han är fasiken den bästa killen på jorden. Utan Simon, vad skulle jag vara då? Ingenting. En människa som skulle sakna sin livsglädje. Även fast jag kan vara så komplicerad så är Simon den bästa, det finns ingen annan jag skulle vilja ha. Ingen annan.

Min Simon. Världens bästa Simon. Han är min själsfrände, han är pest och pina ibland men bortom det mänskliga så är han absolut a gentleman

Kunde inte ha önskat mig en bättre halva. I flera år av längtan, svartsjuka, hat, kärlek, misslyckad kärlek och saknad... så stod du plötsligt där. Det finaste jag kunde önska mig, det allra bästa som stod där med en famn öppen för mig. Min kärlek till dig är gränslös.

När vi skiljs åt känns en natt och en dag som en evighet medan du bara är några timmar bort. Jag är den lyckligaste människan på jorden. Det gör mig lycklig och trygg att jag är medveten om att jag har den bästa människan i mitt liv, medveten om att jag aldrig kommer att överge dig för något annat, medveten om att jag skulle uppoffra allt för dig. Jag vill kunna säga en gång att jag älskar dig fast jag vet att det inte är tillräckligt för hur mycket jag älskar dig. Jag kommer aldrig kunna bevisa hur mycket det är, jag är nöjd bara jag vet om det själv.

Du är allra finast, min underbara fina pojkvän Simon Bech-Hansen♥
Kanske den mest oredigerade bilden, kärleken som räknas.

WE ARE THE WINNERS!

HEJ!

Nu är tandställningen nere på plats, skönt:)

Idag när jag kom hem så var det faktiskt mycket post till mig för en gångs skull... och en ganska rolig sak som jag fortfarande är stolt över... mig själv alltså!

När jag var på Nataliemanifestationen i Timrå... kommer ni ihåg? Den manifestationen var mot våld och droger och då var Simon och jag med i en tävling där man skulle svara på några frågor och skriva den bästa slogan varför alkohol och trafik inte hör ihop.

Nu kommer det roliga...

Både Simon och jag vann! HaHa! Han fick reda på det för någon vecka sedan och jag fick en present på posten idag. ROLIGT JU!
Grym t-shirt.
I morse när jag satt på tyskan åt jag upp mina sista mintpiller.
Jag ba: Noooooooooooo! Nu är dom slut:(

Också fick jag nya på posten idag för att jag vann, yey!

Bilder från igår

Ronja sätter fast.............. LÖSHÅR i mitt hår. Simon trär på en kondom över huvudet.

Jag förstår inte hur man kan ha löshår, det är ju tortyr i huvudet. Det kliar och gör ONT!!

Bästa helgen på länge

Jag har haft en helt UNDERBAR helg med mina fina! Idag vankas det städning, lämna tillbaka film och bara mysa utav... den här söndagen. Enda anledningen till att jag längtar till imorgon är att jag ska få tandställning nere:D annars så gillar jag inte att det är en ny vecka.

Vardagar går så segt, medan helgerna går på 1 sek. Jag har ångest för skolan imorgon... tråkigt.

Berömmer oss

Vi vaknade sent idag. Men har hunnit göra MASSOR även fast vi sov länge. Ronja och jag har städat hela köket, jag städade övervåningen och badrummet och har dammsugit nere. Nu lagar jag laxpasta....... så gott.

P.s Simon gör ingenting...

Det är roligt att ha roligt!

HEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!

Nu har vi spelat alias och singstar, men singstar ville inte Simon vara med på för att han är så kallat ''trött''...... PFF!

Nu är vi rätt så nattflummiga men ändå pigga, helgen är så jäkla kort så man måste utnyttja det lilla man har:D

Vad har ni gjort ikväll? Fast... det kommer ni svara på imorgon säkert. Eller, det gör ni ju inte heller.

Nu ska vi spela!

Simon, Ronja och jag är tre soffpotatisar som har suttit och babblat tandvård... medan jag skriver det här så sitter Ronja och pillar mig under fötterna.

Nu ska vi göra ett eget aliasspel. Den här kvällen är underbar med min fina vän och min fina pojkvän!♥
Thumbs UP!!!!!!!

Äntligen helg!!!!!!!

Jag ligger i soffan och väntar på bättre tider... skoja. Jag väntar på att Simon ska komma så jag kan duscha, sedan ska vi lite senare börja med maten. Vi ska laga mat tillsammans ikväll och det blir våran specialitet oxfilé, klyftpotatis, sallad och bearnaisesås♥

Underbart på en fredagkväll, sedan ska vi se idol. Tävlingen börjar nu! Woho. Som jag längtat efter denna helg, ska bli så mysigt utan att bli osams trots att jag har pms.

(Skärp dig nu!!)

Jag försöker OXÅ att få tag i mamma så jag kan få hennes lösenord till administratör... någonting. Jag har laddat hem photoshop cs5 som jag tänkte upptäcka litegrann. Men så svarar hon inte... och då går det inte. Logiskt tänkande va?

Och det gick inge vidare på matteprovet, jag gjorde fel fel fel. Jag svarade på mindre än hälften...

Klump i magen...

YEYEYEY! Redovisning avklarad... men har fortfarande hjärtat i halsgropen när jag tänker på det där matteprovet som väntar mig. Men det GÖR inget. Jag klarar det sedan. Efter det här. Jag kommer att ta tag i det här efter det här kapitlet. MEN jag tänker fortfarande göra mitt bästa. Kan ju inte ge upp i förväg.



Nu ska jag kämpa som aldrig förr

Jag har matteprov idag och jag har sån jävla ångest... ångest som aldrig förr. Jag har gjort dåligt ifrån mig i matten, måste jag erkänna. Och jag vet att jag kommer att få underkänt, men det hindrar inte mig från att kämpa. Jag gör mitt bästa och jag vet att det kommer att vara svårt. Första matteprovet på gymnasiet, det känns... nytt.

Efter det här underkända provet kommer jag att ligga i och plugga matte varenda dag och söka hjälp. Jag har varit så jäkla lat den senaste månaden men nu ska jag skärpa till mig och vara lika kär i matematik som jag var i slutet av nian. Då kommer det att gå så himla BRA!

Push me push me... I need it.


DET ÄR FREDAAAAAAAG!<3

Nu ska jag äta frukost sen åka till skolan, jag gillar macdatorerna så mycket.

Hejdåååhåhåhlhå!

Ombyte

Jag är så jäkla less på min bloggdesign. Jag är så sugen på att fota men det är så himla kallt så kylan tränger igenom och knuffar in mig genom dörren. Jag har varit hemma en timme och lite mer och då var det ljust medan det är kolsvart nu.


Hur jävla roligt kan man ha med två snygga utseénden och photo booth? ROLIGT!



Jag fastnade med halva ansiktet i hissen igår...:(







Denise och jag är nästan dom enda kvar här på Hvfoto place. Vi har bildat ett eget kontor.


Reportage

Här är mitt reportage om graffiti! Jag är nöjd:)

What do you think?



Färgerna som ingen annan årstid kan slå

Höstens färger som faktiskt tar mig med storm. När jag var på väg hem från jobbmötet så blev jag tagen utav alla dess fina färger som lyste igenom. Grönt, gult, orange och rött... jag kan bara stå och kolla så länge för att det är så fint, den bästa årstiden att fota är hösten. Mode och färger.

Strålande sol och löven som faller. Jag blev så frestad att åtminstone ha EN bild utav höstens vackra träd. Så jag gick ut och fotade när jag kom hem och imorgon tänker jag fota mer. Jag skulle kunna ha en portfölj med massor av dessa träd. Så himla fina, dom strålar ut så mycket kärlek. Man blir lycklig och varm.

Det här är det enda som lyser upp gatan jag bor på. Man blir kärleksfull! Så sjukligt fint.
Inte den bästa bilden då den är tagen vid 18.00 tiden och jag frös och stod längre bort än vad den är inzoomad. Annars underbar.

Vad vore jag utan mat?

Om en timme sitter jag på STmöte... jag har precis ätit Dr Oetker pizza med Simon, godaste frysta pizzan man kan köpa från affären annars så är den färskaste pizzan från Timrå och deras VITLÖKSSÅS!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har provat dom flesta vitlökssåserna på olika pizzorior. Men Timrås är oslagbar... på kebab house. Så jädrans god... liksom kvinnlig aa i munnen. GOTT! Mammas är också mumsimumsi.

Om en timme får jag mackor och läsk på mötet... ännu mera mat. Underbart!

Ska dock säga hejdå till min älskling snart, ses inte förrän på fredag igen. Suger ju, sen ska jag plugga och repetera inför matten och fota...

Jag blev plötsligt deprimerad när jag insåg vad som hända skall. Hejdå:(

Simon jag älskar dig

GOD MORGON HÖNOR.

Jag börjar 12.25 och slutar 13.15. Simon började 8.00 och slutade 9.00... när jag låg och sov imorse så kände jag en kall kropp ligga tätt intill mig, jag vände mig om och kände min älsklings doft. Det var världens underbaraste morgon, jag höll om honom tills han blev varm och packade in honom i mitt täcke. Jag har världens bästa pojkvän. Nu ska vi fika en god frukost tillsammans!♥






PÅ TAL OM INGENTING... LÖSHÅR.












Det var ingen som nappade. Jag lurade er... nästan. Det finns inget hår till salu.



Jag skojade... nästan. Jag tappar nämligen jättejättemycket hår. Hela tiden. Hittar till och med hår i mina trosor och i min tröja på min rygg. Huvudhår alltså.

Ääääääähr det ohnormaaaaaalt ?????????? :(

Det blir oftast så här när jag det växlar från varmt till kallt. Tror jag... hoppas jag. Jag släpper nästan som en hund, bara när jag drar i håret. Så försvinner jag kan ni följa långa bruna hårstrån.



Löshår till salu

Jag säljer löshår för 500 kr. Långt, tjockt och brunt (går att platta och färga!). Det är inte ett slitet.

Nappa?!:D

Mejla till [email protected] eller kommentera i fältet!


God natt stjärtar!

Photographs

Ikväll har jag varit ute och fotat min fotouppgift med Simon:) det var längesen jag använde kameran nu så det var roligare än vanligt!

Hantverk foto. Typ världens bästa och slappaste linje, ibland lite fööör slappt. Ja, alltså... jag börjar 12.25 imorgon. Har en lektion sen får jag gå hem. Men jag måste ju säga att det är skönare med slappt en hårt, mwihihihihi!!!!

HURSOMHAVER... här är lite redigerade bilder som jag pysslat om idag.

Foto och redigering: jag

Här kommer jag duschen och tvättar mig med mitt mjäll/fettshampoo

Sajmon har anlänt i mitt hus, nu går jag och duschar... äntligen ska jag använda mitt kérastaseschampoo från jess igen.

fnizzzz.


I rymden finns inga känslor

Ifall ni INTE har sett I rymden finns inga känslor, så säger jag bara... SE DEN!

Det är den bästa filmen jag har sett i hela mitt liv. Bäst bäst bäst!!!! Så mysig och så bäst.

Här är del 1 och del 2

Det stämmer dock inte riktigt i några scener, men se den på bio så stämmer allt:)
Har ni inte sett filmen så är det en stor MISS.

Det är inte hela filmen såklart, bara några delar. Jag älskar Bill Skarsgårds roll, han gör den så jäkla bra. Världens bästa!

HJÄLP OSS ELLER TIPSA OSS OM EN BRA BLOGGDESIGNER!

Jag vill inte gå ut och fota i det här vädret... mitt hår blir fett och det är kallt.

Tråkigt.

Kan Du göra en snygg bloggdesign? Min är lite uttjatad nu...........

Hjaelp oss.

HVFO10.... Surpriiiise!

Hej! Jag kom ner till skolan halv nio och var här för i princip ingenting. Vi hade en konstig hantverksteknik som var bara blandad kaos... och sen kom min andra fotolärare in i rummet och släppte en bomb....

''Ni har ingen idrott idag!''

WOOOOW JYYEEAYHHHH HURRA!!

Kul..... att..... ingen lärare kan sjukanmäla sig. Jätte!!!

Så nu har jag slutat för dagen, kvart i tio istället för halvfyra.



Snart ska Moa och jag gå och köpa en töjning... en början.

Nyheter

Amen häj på er! Det var längesen. Jag funderar på så jävla mycket ändring, jag vet att man egentligen inte får svära ute på offentliga sidor och i tvn, men det här är inte perfektion. Så det är fritt fram.

Idag har varit världens segaste dag. Den sämsta dagen på länge också duschade jag igår och har halvt fett idag, det är pågrund av att det blåser så mycket.......... Det suger ju.

Jag sa ju att jag skulle komma med världens surprise, kanske inte världens... men nästan. Jag ska töja 6 mm in my left ear. C00lt va? Jag gör något roligare. Idag har jag varit med Simon, det var jetemysigt, vi spelade Wii.

ÅH FAN!! Vi var med om en jätteläskig sak. Det SPÖKADE som aldrig förr hemma hos mig, det har aldrig spökat så konstigt. Och vi inbillade oss inte, för båda hörde.

Mindre än en vecka kvar så får jag tandställning nere... yammi... yippi... yeah.
Jag är allvarligt såhär trött.....
Okej, nu laddade jag upp den här bilden på 800 PX... men den kommer krympa till 100. Kul. Nä, inte alls.

(1 minut senare) JAG SA JU DET!! Varför blir det så?!

Denise Woxström

JAG HAR HÅL OCH HAR SÅ JÄÄÄVLA ROLIIIIIIIIGT!!



Denise och jag har skitroligt!



Oj oj oj vad blandat

Jag saknar Simon, han åkte för en stund sedan... det var mindre roligt idag. Bajs.

Jag har tappat blogglusten...
typ tappat inspirationen. Inte kul.

Och sen så kan jag faktiskt uppdatera ett sånthär ganska onödigt inlägg för att ''bara'' få det gjort för då nästa gång jag kollar så är det i alla fall inte ''3 dagar sedan och 12 timmar sedan'' jag uppdaterade. Fattar ni vinkeln?

He--he--h-eee.

Imorgon kommer jag säkert återkomma eller alldeles strax då jag har något extra ordinärt roligt att berätta för er.

''HEEEEEJ IDAG HALKADE JAG PÅ ETT BANANSKAL, HOHOHOH''


HURSOMHELST............. TIPSA OSS HAR VI SAGT!! Eller är bloggen bra som den är? Det är ju trots allt Ni som bestämmer, nästan... 90%.


Imorgon är det en vecka kvar tills jag ska få tandställning i underkäken. *LäNgTaR*


I ALLA FALL, TIPSA OSS!


Myser med Simon bland söndagsångesten

Idag är mitt liv tråkigt. Upp och ner vänt.

Privata saker..........

Hade en toppenmysig kväll igår! Verkligen hur bra som helst. Sov över hos Simons pappa:)

Nu ska jag laga fisk i ugnen och sedan ta en vaaaaarm dusch och kolla på LA Ink.

Kat von D, hehe. Lovely♥ Vilken pangbrud.
Nam nam nam!!!!!!!!

Allt är bra idag, jag älskar mitt liv!

HEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!
Igår sa jag att Simon och jag skulle duscha. Jag ljög.


Vi skulle egentligen duscha... men så la vi oss och myste i sängen hade vi tänkt, bara mysa lite. Också somnade vi resten av natten, hehehe.

Nu har jag städat hela rummet, DAMMSUGIT och bädat rent sängen. Samt duschat. Skönt skönt skönt.

Simon hjälper pappa med huset. Och jag sitter här och har precis skickat in min novell till Kerstin. Nu ska jag svara dom sista frågorna på Junofilmen, Juuuuuuno är en jättemysig film!

Jag är klar och fräsch. Det enda som jag inte har gjort är att sminka mig, det ska jag också göra. Ett måste. För mitt ansikte är inte på humör för att vara osminkad. Herregud...........

Ah. .. .. . . . . . . också skulle jag avsluta med något men jag glömde bort. Just ja, Simon och jag ska äta på kinarestaurang med hans pappa och lillebror ikväll.

Nej jag är inte kines. Ni tror det för att Kina är det enda landet ni kan i Asien.

Nu ska vi bli blöta

Nä nu tar jag och stänger av den här surrande lådan. (Kommer jag tillbaka är det för att Simon är otrevlig)

Jag ska faktiskt duscha med Simon nu, så myyyyyyysigt♥ Också är jag glad för att Olle, Linda, Linnea och Geir gick vidare!

Har jag glömt nån?

Inte mina favoriter i alla fall. Ha.Ha!

Också har jag kommit på att jag alltid har svar på tal och att det är roligt att diskutera med tjejer.......
Här är min mysiga prins som jag ska duscha med... är ni avis? det förstår jag att ni är.

P.s kom ihåg att han är min...........! Observera.

67

W0W

67 words

Speedtest


HUR SNABB ÄR DU?

Simon fick 22 och jag... 60 words

Speed test

Slå den ni!


Jag är världens bästa flickvän


Jag är typ världens tråkigaste och mest osociala flickvän.

HEEJ! Här sitter jag och väntar på idol medan min underbara pojkvän ligger bakom mig och är uttråkad och vill inte kramas med mig för det.

Vi lagade mat förut och jag kokade all spaghetti. BE ALDRIG MIG ATT KOKA SPAGHETTI! Typ mer än 500g blev det. Fatta vad mycket, så mycket äter inte ens Hulken.

Är jag den enda flickvännen som sitter vid datorn när sin pojkvän är hos en...? Jag är så taskig men ändå sitter jag kvar. Jag har suttit här sen han kom. Nä nu får jag dåligt samvete så jag tänker gå och mysa med HONOM nu faktiskt!

Jag hoppas du älskar mig ändå...































Jag ångar mig, tänker inte mysa med Simon för han är så jävla otrevlig.

Typiskt mammor som aldrig ger sig

Läs min krönika i dagens tidning HÄR!

Här får ni en liten förhandsvisning...

''När jag kliver innanför dörren efter en ansträngande dag då jag har haft alla kärnämnen, är jag oftast väldigt trött och vill bara krypa ner under täcket för att lägga hjärnan på hyllan en stund...''

Kommentera på min blogg vad ni tycker eller på hemsidan där ni läser krönikan. Då blir lilla jag jätteglad!:)


CSN - KORTET

Hörrni!

Kolla vad som kom med posten alldeles nyss...

TADAAAAAAAAAAA!

Äntligen får jag rabatt som student. *lYcKlIg*

Sovmorgonen rök

God morgon alla lodisar...

Igårkväll fick jag reda på att min klass skulle börja 10:30 idag... jag blev jätteglad! Sovmorgon tänkte jag, YES!!

Också när jag var på väg till skolan idag ringer en tjej i klassen och säger.

- STOPP OCH BELÄGG! Vi börjar klockan ett!

Yes...... Nu sitter jag här och väntar på att jag ska ha EN lektion, matte. En lektion som börjar 13:00 och slutar 14:15.

Jag har precis kollat på Kenza & Tyra show i alla fall. Jättebraaa Kenza och Tyra. Kenza du är så go.




RSS 2.0