Min kärlek till städning........

Nej... inte alls! Det här kanske ska bli en städblogg? MEN GUD VILKEN BRA IDÉ!

Eller inte... för jag kom på att jag tipsar inte om hur städning går fort också vidare. Så jag lägger det åt sidan. Ville bara säga att jag förstår er om ni ''stör'' er på att jag plockar och duttar lite här och var TYP varenda dag. Som om mitt rum blir stökigt efter en sekund eller dylikt.

Nej, det ligger inte till så. Utan jag får ''panik'' när det är damm och hår på golvet, så jag dammsugar åtminstone varannan dag, sedan om det ligger lite kläder på golvet eller sängen är obäddad så fixar jag i ordning det. Så det är det jag kallar städning, ungefär varannan dag! Så nej, jag storstädar inte (ifall det var någon som undrade), utan myser bara till det;) Och jag har kommit fram till att...

...JAG ÄLSKAR ORDNING OCH REDA! Och jag älskar städkickar ibland. När allt är prydligt, organiserat och fräscht. Nu... ska jag lägga mina böcker i mappar. Har insett att om man har böckerna i mappar så känns det som högstadiet och det ger bättre effekt på plugget (jag lovar).

Fast ibland kan jag såklart avsky att städa också. Heh.

En jobbig dag

Todilooo!

Jag har precis ätit mammas goda mat (igen). Idag hade hon gjort nudlar med kyckling, så gott! Tror faktiskt att jag ska äta en till omgång sen...

Efter skolan så var jag förbi mitt blivande sommarjobb... (hoppas)! Och NU... nu ska jag plugga engelska och tyska i min säng. Min mjuka härliga säng. Och efter det ska jag skriva en lapp, som jag INTE får glömma.

Amen, hej så länge då. Förresten, jag har fett ont i huvudet. Huvudvärk.

Jag är bäst

Hej... jag har matte snart. Jag har inte heller någonting speciellt eller särskilt intressant att skriva. Men jag känner att det är ju speciellt överhuvudtaget att jag ens skriver?

Engelska.....

Sitter på lektion och fick en hög utav engelskaövningar inför provet. BARA ATT SÄTTA IGÅNG NUDÅ!

Mobilblogg

Här sitter jag i vardagsrummet och mobilbloggar. Min syster är en surtant och mamma är inne i programmet och Daniel och jag är.... roliga. Haha;) Bloggar mer sedan, kanske! Annars, godnatt till sen.

Internet kraschade

Hanna Wiklander... kommer du ihåg i fredags när jag sa att ''nu är det fredag och inom ett ögonblick är det söndag och då kommer jag sitta och blogga om min söndagsångest att det redan är söndag'' och du svarade ''ja, men låt det vara fredag först! *skratt*''.

OCH NU. Nu är det redan söndag, igen. FATTA. På ett ögonblick. Och ja, jag fortsätter att bli lika chockartad över att den här... söndagen kommer så fort.

Nu ska jag gå ner och kisselikissa och sedan se på ''reportage'', ett holländskt program med mamma och min syster!

Förresten så hade jag skrivit ett mycket bättre inlägg för typ 15 minuter sedan men då kraschade internet så då kraschade inlägget också... så jag försökte göra ett dylikt:(.

Lite bilder fotade med digitalkameran

Efter operationen 15:e november 2010.
~
Inför lite festligheter
~
Inför lite festligheter
~
Någon gång i december, snölek!
~
Simon och jag busade:)
~
Älskliiing!
~
Glada!
~
Nybliven mamma åt Stellan! HEHEHE.
~
Mammas otroligt goda maträtt. Inbakad oxfilé med vitlökssmör, pepparsås och kantareller!
~
...Och rostade potatisar till med vitlökssmör:) Mamma är bäst på att laga mat!

Färskpressad apelsinjuice

Simon och jag smakade på våran färskpressade apelsinjuice! MUUUUUMS.


16 månader♥

Idag firar Simon och jag 16 månader tillsammans, det är så underbart♥ Trots alla bråk och motgångar vi har haft så har det tagit oss dit vi är idag och utan dig är jag inte hel. Du är min själsfrände och mitt livs kärlek! Jag är så glad att jag träffade dig och att jag har dig, du är allt för mig. Älskar sättet du rör vid mig på, älskar när du pussar mig på pannan, älskar att du alltid gör mig glad och att du älskar att busa med mig!:') Aldrig någonsin utan digJag älskar dig min älskling♥. 290909 - för alltid.
~

Psykiatrin.blogg.se

Jag måste bara få tipsa om en bra blogg. Jag blev väldigt upprörd när jag läste det här. Om ni tycker att psykatrin i Sverige är bra, då är ni borta. Efter att ni har läst den här bloggen lite, så ändrar ni nog genast uppfattning (får jag hoppas).

Klicka er in på kategorin ''Svikna änglar''. Så himla sjukt och ofattbart... LÄS BLOGGEN HÄR. Och kommentera GÄRNA till mig vad ni tyckte och så efter att ni har läst lite!

Läs det här också.

Mitt rum är så... mysigt♥

Nyduschad och fräschare än en lingonfläck!! Lingonfläck förresten, vadå... mensfläck.

Har pysslat en massa i mitt rum, dammsugit och dammat av! Var längesen jag dammsög. Så nu känns det fräscht och bra i hjärtat mitt:).

Jag tycker att det är så mysigt när man ''mysstädar'' inför helgen, för imorgon ska jag till Simon direkt efter skolan så då kommer det vara supermysigt när vi kommer hit på lördag då båda mina sängar är bäddade (förmodligen har lite damm anlänt också) och bortsett från det är allt mysigt!

När vi sover hos honom från lördag-söndag till exempel, då älskar jag att komma hem på kvällarna (ja, inte från att åka från Simon förstås) men när mitt rum är städat. Då kan jag sova gott! Är inte ni också så?

Imorgon är det äntligen fredag, så himla skönt! HELG igen (!!!) kan inte förstå att tiden går så fort, men helgen kommer ju lika fort som den försvinner... liksom.

Vad ska ni göra i helgen?


Hörrni, förresten. Kolla, jag har skrivit ett helt inlägg utan ''i alla fall'' någonstans...

...........Ack. Nu skrev jag det ändå ju!

Nu fick jag en kick!

Gissa vad jag fick? Världens största städkick (RIM!).

Nu ska jag mysa till det på rummet, städa datarummet och sedan duscha. Ibland älskar jag verkligen att städa!:D.

Svaren får ni bara i skriftligt... jag är ledsen

Suck... jag hade suttit och svarat på alla frågorna i en videoblogg men det går inte att publicera, så det får bli skriftligt ändå:(.




Molly frågar:
Okej Sharlee... Ditt bästa minne med mig? LILLA MIG. Berätta. Hihi.

Molly, det är så svårt att säga eftersom att vi har typ tuuusen minnen. Men två utav dem är hela sommaren 2008 när du tog hand om mig! Och när vi kissade i dockvrån på dagis;).

Hampus frågar:
Hur ofta bajsar du?
Kissar du mycket?
Gillar du twilight?

Hej du Hampus, jag bajsar inte så mycket. Ca 3 gånger i veckan och kissar gör jag ofta. Nej, jag är intresserad utav twilight och vampyrer.

Hanna frågar:
Har du någon gång gjort ett misstag?
Finns det någon människa du kan berätta allt för?
Vad gillar du med dig själv?
Finns det något land du vill resa till?
Vad gör du helst en fredagskväll?

Hej Hanna!;)
Ja, jag har gjort misstag. Alla mina ex är mina misstag, förutom min första kärlek och Simon. Men Simon är jag tillsammans med nu och han kommer aldrig att bli ett ex!♥ Sedan ett annat misstag var hur jag uppförde mig i skolan 7-8. Jag struntade i allt pga av mycket omständigheter, mådde väldigt dåligt under den perioden.

Ja, men det beror också vad du menar med ''allt''. Dem jag kan berätta allt för är Simon och mamma, men jag pratar såklart inte om sex och sådant med mamma (inte detaljerat) medan jag kan prata om sånt med Simon;) Men du förstår nog vad jag menar, det beror på vad för ämne liksom! Men det är dem två.

Mina ögon och läppar, det är någonting jag alltid gillar.

JA! Jag vill bo i USA, i Los Angeles i ett år och Berlin i ett år. Men dit jag vill resa är Indonesien och Malaysia, ååh! Vill resa överallt.

Jag är helst hemma eller hos Simon, är inte ute och ränner så mycket. Mysa kan man säga! Men jag trivs bäst hemma!

Mikaela, mamma till Lucas frågar:
Varifrån härstammar ditt efternamn?:)

Det härstammar ifrån Holland/Nederländerna!:)

Anonym frågar:
Hur träffades du och Simon?:)

Jag har skrivit det en gång förut men kan svara lite kort igen. Jag hittade honom på bilddagboken och hade aldrig hört talas om honom innan, aldrig. Någon vecka innan jag hittade honom hade jag bestämt mig för att slopa alla killar och inte lägga ner någon tid åt deras håll och var inte ute efter en ny pojkvän. Men, så hittade jag Simon där och kommenterade att han var fin, då svarade han tillbaka och frågade efter min msn och så började vi prata i över en månad innan vi sågs. Sedan träffades vi på bio och vi blev blixtförälskade och jag ångrar aldrig det. Jag är så lycklig över att jag just gick in på bdb den dagen. Det känns verkligen som att ödet förde oss samman!

Sandra Nylund frågar:
Har du några saker som du verkligen vill göra innan du dör?:)
Drömmar om framtiden?:)

JA JA JA! Jag vill att Kat von D ska tatuera in ett porträtt på min vad. Sedan vill jag ut och resa mycket! Uppleva livet.

Att bilda familj med Simon, få det jobbet jag vill jobba med och uppnå mina ambitioner:).

Anonym frågar:
Vad vill du bli när du blir stor?:)

Jag vill bli advokat eller åklagare som det ser ut just nu (och som det har sett ut några år bakåt i tiden). Men vem vet, det kanske ändras efter tre år att jag vill bli fotograf;).

Anonym frågar:
Hur var det att tappa oskulden i den lilla åldern du va i? visste man nånting om sånt på den tiden haha

Åh herregud. ''Lilla åldern'' även... du behöver inte prata som om jag vore 3 år när jag förlorade oskulden. Jag tänker inte prata mer om detta men jag vet vem jag förlorade oskulden med och det var med någon jag älskade. MEN DU KANSKE VILL HA EN LITE MER DETALJERAD HISTORIA, typ som: Det var jättebra! Jag var så liten och visste knappt vad en snopp var:) trodde jag hade samlag med en french hot dog eller något liknande.
Ja, jag visste vad sex var ''på den tiden''. Som sagt, jag var inte 3 år. Sedan så visste man nog vad sex var när man redan började 1:an på lågstadiet.

Anonym frågar:
- Hur många har du legat med?
- Känner du dig aldrig ''bunden'' på grund av att du har pojkvän?
- Vilken är din favoriträtt? :D

Jag har legat med typ... 1400, eller så tror jag det var 14000, eller till och med 250000. Jag vet inte, har tappat räkningen.

Jag förstår inte riktigt vad du menar med ''bunden''. Men ska försöka svara, jag känner mig inte bunden alls. Menar du så att jag inte kan vara med mina vänner eller gå ut och festa? Svarar på dem frågorna nu, jag vill vara med Simon. Jag vill det själv, jag mår så sjukt bra av att vara med honom. Hans närhet och glädjen han ger mig.

Jag trivs bäst med honom och om jag vill vara med mina vänner så är jag det. Och festa ligger inte i mitt intresse.

Hanna frågar:
Har du några saker du skulle vilja göra i ditt liv?:D

Ja, bli tatuerad utav Kat von D!

Jozzan frågar:
VARFÖR ÄR DU SÅ COOL FÖR?:(

Jag vet inte Jossan;) du får bli som  mig!

Hoppas ni blev nöjda med svaren, annars får ni fråga mer!

Hehe... ytterligare en videoblogg


Ja... en videoblogg. Vet inte vad jag ska döpa den till.


Sista chansen!

Hehhh. Fortsätt ställa frågor här, sista chansen nu! Dessutom så undrar jag fortfarande, ska jag svara skriftligt eller i videoblogg när jag ska svara på frågorna?

Vad tycker ni?

Hur tycker ni att jag ska svara på frågestunden? SKRIFTLIGT ELLER I VIDEOBLOGG?

Mobilblogg - svar på tal

Jag har fått några frågor, och mestadels från anonyma. Vissa frågor förstår vem som helst att jag inte kommer att svara på, lite respekt, tack. Jag skulle aldrig prata om Simons kön t.ex. Som en konstig människa ville veta om. Han är min pojkvän och hans kön... snälla, det är en privatsak. Bara irriterande, dock kan jag svara på en annan fråga som samma person ställde. Jag tycker att Simon på en skala 1-10 i fin, snygghet och allt annat är 1000000000000000000000000 osv. Han är världens bästa och min!:) hoppas du också hittar den rätta.

Mer frågor!

Nu har jag fått in lite frågor... alla var från anonyma! Hehe... men det gör inget. Ni får gärna ställa mera;)

...HÄR

Tv-kväll (tv kväll)

Nu blir jag bänkad framför tvn från 19:30 till 22:00.

- Halv åtta hos mig
- Sveriges mästerkock
- Bibliotekstjuven

Så himla mysigt. Ska krypa ner i sängen och bara ligga där och jäsa, hoppas att jag inte somnar.

Hörrninini! Nu är skolonsdagen förbi också, SÅ HIMLA SKÖNT! Snart... redan torsdag. Typ. Wünderbar.

Och förresten, till dig Denise Woxström. Som inte trodde på att det var ett spöke i bakgrunden på bilden som jag visade idag. Jag är fortfarande bitter och så IRRITERAD över att du inte tror mig och min syster! Du är bara rädd och inte vill erkänna. Sedan skyllde du på att det var taget med en dålig kamera och att det var därför man inte såg öga, näsa, ögonbryn och mun. Men titt här, här ligger min syster Shanti och den här webb-camen är ännu sämre och på henne ser man visst ögon, näsa, ögonbryn och mun!

Plus att Shanti och Sahar var helt själva i korridoren när hon tog fotot, men du är fjantig. ARG ÄR JAG I ALLA FALL SOM TROR MAN ÄR DUM I HUVUDET OCH HITTAR PÅ! NEJ NEJ NEJ. Det var ett spöke. Jag har i alla fall aldrig sett en människa utan ansiktsdelar (ögon, näsa, mun osv) och inte utan hals heller. Men, det är just därför man aldrig vill visa människor bilder när man har ''fångat'' ett spöke på bild. För ingen människa tror en ju, tror ni inte på medium då heller? Irriterande.

Dummaste DIG!:@

Skäll...

Det här med frågestund har aldrig varit på min sida. Jag har det inte så ofta och därför förväntar man sig rätt många frågor när man väl drar igång en.

Antingen är det ni som är SK*TTRÅKIGA eller så är det jag som öppnar mig väldigt mycket i bloggen, som gör att ni inte behöver ställa några frågor eller så är jag ointressant. Men NÅGOT borde det ändå finnas? Det är väl klart att jag inte vill tjata mig till en fråga, men uppmanar er bara att jag inte är farlig och ja, ni får vara anonyma om ni inte vågar skriva erat namn.

Så om ni har en fråga, så fråga bara. Typ vad jag tycker om homosexuella, heterosexuella, gymnasiet, grundskolan, kiss, bajs, spyor, killar, tjejer, vårtor, spindlar också vidare. Don't be afraid.

HÄR kan ni ställa frågor om ni har någon!

Nu drar jag igång en frågestund, så fråga på som aldrig förr! Frågar man inget, får man inget veta.

Det var ett tag sedan jag körde på en frågestund, så nu får det bli en! Ingen fråga är för dum så fråga på bara! Känns som att det kan bli mer frågor nu, hoppas!

Kör hårt:D

Om att välja en annan linje när man påbörjat första handsvalet

Jo! Men nu kom jag på något jag kunde skriva. Att det är ytterligare en som har lämnat Hantverk Foto (10).
Den första som slutade, slutade efter en vecka. Andra som slutade, slutade i oktober någon gång (hon var med från startelvan). Tredje som slutade, slutade veckan efter (var också med från början). Fjärde som slutade, slutade också efter en vecka (hon kom in ny efter jul) och den femte (som säkert inte är den sista heller) som slutade, slutade idag och kom in i början på november någon gång.

1. Hon slutade pga av att det var för långt avstånd, det förstår jag.

2. Hon slutade pga av att hon upptäckte att foto inte var hennes grej.

3. Hon slutade pga av att hon inte tyckte att hon lärde sig något (för slappt).

4. Hon kom in efter julen, nu i januari. Hon fick komma in speciellt, men hon gick en vecka och sedan slutade hon. Fotointresset var tydligen inte så stort.

5. Hon slutade idag och jag vet inte varför.

Det är så trist när människor lämnar. Speciellt när alla dessa har slutat så finns det säkert tjejer eller killar där ute som hade velat haft deras platser och nu är det för sent att komma in också. Men det kan man inte heller veta i förväg och om fotointresset inte finns där, då undrar jag varför man söker. Man blir ju så fundersam! Skulle aldrig kunna byta, verkligen inte nu heller. Men såklart, trivs man inte, så funkar det inte! Men TÄNK noga innan ni väljer, alla ni som ska välja i år och efter det.

Vad tycker ni? Man borde ändå ge det en chans...

Mobilblogg

Ligger i sängen och myser med hjärtat:) dessutom så bloggar jag från mobilen. Det tog typ hundra år. Men det funkar ju!

Ahapp

Jag har inte alls haft någon bloggabstinens, är bara trött och mesig och har inget sug efter att uppdatera er. Tråkigt, eller hur?! Fast ni har ju inte klagat så det gör väl i-n-g-e-n-t-i-n-g.

Nu sitter jag nere i köket och håller min lagande mat syster sällskap. Kan man säga så? Nääh... jag tror inte det.
Känn dig träffad.

Tröttast

Jag är trött. Måndagen är i alla fall över! Skönt. Nu måste jag säga godnatt. Godnatt.

Plåtning

Från studiofotograferingen för två veckor sedan tror jag. Hoppas detta inte är för vågat.

Barnmatsdieten

Är barnmatsdieten. Så himla töntigt. Att äta en burk barnmat och dricka vatten, varje dag. Allvarligt... det håller inte i längden plus att det inte är bra för kroppen nånstans. Vill man bli smal och komma i form kan man inte sitta hemma i soffan och tro att det ska hjälpa att äta barnmat och dricka vatten. Förlåt att jag säger det, jag uppmanar ingen, men då kan man lika gärna sluta äta och bara dricka vatten. Man måste äta frukost, middag och kvällsfika för att må bra. Ät normalt, möjligtvis nyttigare och köp ett gymkort i stället, dessutom är det töntigt att dem flesta har börjat med det efter Kissie. Aftonbladet har också skrivit om att barnmatsdieten inte är bra.

Vad tycker ni om BMD?

Kom ihåg, MIN åsikt.

Information om istak

Det är verkligen bra att de informerar eleverna som går hantverksprogrammen på Sundsvalls Gymnasium! Jag är redan jätteförsiktig när jag går ute, går alltid 1-2 bort från höghusen men andra som inte vet ska vara tacksamma över att de har blivit mailade. Det är hemskt... för två år sedan var det en ung kille som dog i Stockholm och på det viset vill jag inte dö och vill inte att någon utav mina nära och kära ska drabbas heller!

Så gå försiktigt:)

Meningslöst. Ni behöver inte läsa, fast ni väljer själva.

HEJ...

Ja, nu har jag i alla fall haft språk och engelska och så hemskt var det inte. Längtar tills jag slutar för då ska jag åka till Simon.

Nu har jag svenska och matte kvar... åhhhh. De två jobbigaste lektionerna kvar! Men jag härdar. Står ut. Ja, men nu fick jag slut på rader helt enkelt. Förutom att jag är väldigt trött och längtar hem och vill må bra... saknar det. Saknar att inte ha några bekymmer överhuvudtaget. BLÖ. Men, SÅÅÅÅÅNT ÄR LIVET! Så mycket falskhet. Oooosvvvvv.

AJA. Jag slutar 15:15.

(Vilket meningslöst inlägg)

Brrrrrrr... arg

JA NU ÄR JAG HEMMA. Förlåt om jag verkar aggressiv. Men är det för tillfället. Förstår fortfarande INTE hur helgerna kan gå så SNABBT! Hur hur och hur?! Alltså........ Jag fattar det ännu inte. Jag blir arg. Man hinner ju knappt göra någonting innan det är över.

VARFÖR KAN INTE HELGEN VARA I 5 DAGAR OCH SKOLAN I 2 DAGAR?! Skulle vara SÅ mycket bättre. Imorgon har jag sämsta dagen på hela veckan.
Min dag imorgon alltså. Under skoltid i alla fall. Sedan avskyr jag att när man ritar, skriver eller gör VAD SOM HELST i paint så om en sak ska vara en sak, så ska allting annat också vara det. Som till exempel om man vill att en text ska vara fet och resten vanligt, nä då måste ALLT vara i fet eller allt i vanligt. Det är verkligen paint i ett jädrans nötskal.

Effektiv målning

Simon och jag håller på att måla om hans rum, vi har nog två-tre omgångar kvar! Men effektiva är vi:D

Hans rum var svart och grått så det blir en himla kontrast nu när det ska bli vitt! Skönt och fräsch det kommer att bli:)
Simon drog rollern över mig...........

Slagsmål i sömnen

Hejjjjj. Idag har jag haft noll blogginspiration. Känt mig så himla anti(-)bloggning. KUL! Har i alla fall strosat runt på birsta med Simons mamma och han. Vi ska förmodligen måla om hans rum imorgon och det ska äntligen bli VITT. Skönt.

Men det enda ''roliga'' jag kan säga är att igårnatt då Simon skulle sova, så sa han innan han skulle sova att jag skulle väcka honom när jag kom upp. Så jag gjorde det, pussade på honom och smekte honom på kinden. Och han var jätteaggressiv... jag blev rädd!

Han sa saker som ''Vi måste lisa av oss innan vi går'' och ''Om vi skulle mäta oss så skulle vi vara duk 2 cm''.

Hahaha! Sedan slog han mig också och sa en massa andra konstiga saker, jag blev till och med ledsen:( haha. Ja, det var väl sista gången jag väckte honom, men nästa gång tänker jag isåfall väcka honom med kittling. Det värsta var att när han var ''vaken'' och kollade på mig och pratade med mig så SOV han! HAHAHAHA. Det var läskigt.

Birsta

Nu ska jag åka på birsta. Eller snart. Simon och jag ska måla om hans rum i mörkret.............

Är ni ute och ränner?

Ahapp. Här var det dött.

''Stjärntecknen har inte ändrats'' experten Gahl Eden Sasson talar ut

Alla kan vara lugna! Inklusive jag (även fast jag inte hade tänkt ''byta'' stjärntecken) så har denna gubbe rätt.
Läs hela artikeln här.

Frustrerad

Jag har till och med mejlat honom, hahahahaha!


Begging you please...

Och nu var det helg igen... jag hoppas verkligen på en bättre fredag och lördag. Åh. Gruvar mig. Jag ber.



Här är förresten en facebook update från igår!
Jake Gyllenhaal. Ja, han är ju på bioduken ikväll. Dock ska jag inte gå, no money:( MEN NI KAN JU SE DEN ERA....!!

Den nya stjärntecknet - ett skämt

Om jag får säga det själv så är det här så fruktansvärt löjligt! Att en amerikansk astronom TROR att man inte var sitt förra stjärntecken (fast vi alla är fortfarande vårat ursprungliga, men inte enligt den gamla gubben!) Men han har ju helt fel. Vi är födda på ett datum och efter det får vi vårat stjärntecken och där instämmer även alla egenskaper till det stjärntecknet. Och jag är faktiskt en äkta våg och kommer alltid att vara. Han har ju även kommit på ett nytt stjärntecken, ormbäraren. Vad är det? Pff. Löjligt! Vi alla är våra ursprungliga stjärntecken och bry er inte om den där Erik Hesser. TYVÄRR! Dra något gammalt över dig!
-
Här kan ni läsa artikeln. Jag är vågen och kommer alltid att vara♥

Shoppingsugen

Jag gick aldrig och la mig........ hehe. Jag vek kläderna och la in dem i garderoben i stället! Och det kändes som om jag hade väldigt lite tröjor, kanske för att de var så fint vikta? Hmm... dags att shoppa så fort jag får pengar;).

Och du Hanna, du vet när jag sa att jag inte skulle shoppa mer? Att jag skulle låta plånboken vila ett tag och att det var mitt nyårslöfte? Tänk att jag har hållt det;).

Almost friday

Nu är jag trött och kall som en istapp! Så jag kryper ner i säng. FÖRRESTEN SÅ ÄR DET REDAN FREDAG IMORGON! Jag slutar aldrig förvånas. Godnatt.

Nyduschad

Åh vad skönt! Har precis kommit ur duschen. Innan det dammsög jag mitt rum och vet ni vad? I TVÅ dagar så har det legat grejer på mitt golv utan att jag har orkat plockat undan det, och min säng har varit obäddad två dagar i rad också. Men idag bäddade jag den och så kommer det fortsätta vara igen framöver!:)

Det låg kuddar på golvet och lite kläder samt en massa kläder på min loftsäng, som jag nu har lagt på min nedre säng för att jag sedan ska lägga in det i garderoben. Det är en härlig känsla när golvet är rent och rummet likaså, utan dammråttor överallt. Nu ska jag försöka äta lite kvällsfika... och sedan gå och lägga sig kanske?! Vet inte!

Förresten så har mina unika läsare minskat med typ 60 läsare från igår. Konstigt. Också har ni varit lama med kommentarerna, hihi. Ska inte klaga mer.

Bild tagen för några minuter sedan.

Speciellt inlägg till den anonyma läsaren som ville ha receptet på skagenröran

Så! Som jag hade lovat så skulle jag publicera ingredienserna och hur man gjorde:)

Ingredienser:
Créme fraiche (en burk)
1 msk majonnäs
Citron
Purjolök och dill
Färska räkor

Blanda i créme fraiche och majonnäs, lite goda kryddor (t.ex örtsalt, det är en smaksak) och några droppar pressad citron. Också måste man ha i goda räkor (helst färska). Sedan hackar du räkorna och blandar i dem och lite hackad purjolök och dill!

Så enkelt är det! Mammas egna recept. Och till det kan du servera skagenröran i t.ex avocadohalvor, eller på rostade mackor med ett salladsblad till och tomater. LYCKA TILL!:D

Kat von D

Åkte till LA och fotade Kat. Det var så himla underbart och inspirerande! 
NAM NAM NAM. Älskar henne.

NEJJJ. Jag har inte fotat henne. Men det är min högsta önskan.

En rolig incident i köket

Jag fick världens rus i mig och jag började laga mat, städa hela kylskåpet och diska:D Efter maten så var pappa sugen på en liten gobit. Så han letade efter något i skafferiet. Så hittade han mjölkchoklad från IKEA.

Han öppnade och åt ca 2 rutor. Sedan sa han innan han kollade på förpackningen ''undra när den här gick ut'' också kollade han och sa ''30:E MAJ!! TVÅ ÅR GAMMAL!!! YACKKKKKK!'' och jag utbrast i skratt! Fick magknip. Det var SÅ roligt! Han gick och spottade i papperskorgen, spolade munnen med vatten och sa ''TVÅ ÅR?! Det kan inte vara sant!'' (men inte seriöst seriöst. Utan på ett roligt sätt, ni förstår) och medan höll jag verkligen på att skratta ihjäl mig. Det var så roligt att se hans reaktion! Hahahaha.

Den gör ett bra men smärtsamt jobb

Såhär ser jag numera ut med tandställning i fulla mun!
~
~
Cheese! Ej fejk.
~
De här bilderna är roligast. För på första bilden kollar jag in i dataskärmen och på andra bilden kollar jag in i kameran med exakt samma min! Så därför borde ni spara de här bilderna på eran dator så kan ni kolla på dem i ''Windows Picture'' eller vad ni har. Ni vet det där programmet när man kollar på bilder. Och kollar man på dem fort efter varandra så blir det som en film, ser jätteroligt ut! Haha!
~
Och... med stängd mun!

Drömmen jag aldrig trodde skulle bli sann. Jag är så otroligt GLAD över att jag har tandställning eftersom att jag trodde att det skulle bli helt uteslutet och att jag skulle gå med förskräckligt sneda tänder resten utav mitt liv. Då hade jag gått under jorden. Nu är jag så tacksam över att jag har fått den här chansen och möjligheten till att få R.A.K.A tänder resten utav mitt liv. Tandställningen sitter liksom på mina tänder och nu kan de inte ångra sig! W0h0.

Fick två kommentarer om att jag passar i tandställning, om man nu kan göra det. Haha! GÖR JAG?!?!

Svarar... älskling!

Snyggsimon om Världens finaste
Fyfan vilken duktig fotograf du är! vill ta mer bilder med dig nån dag! älskar dig mest <3

Hej, min snygga Simon;) charmigt att du kallar dig själv det;) Tack hjärtat, det vill jag med! Jag älskar dig♥

Lekt lite i PS

Jag har trixat lite i photoshop! Jag har lagt ihop två bilder i varandra. Jag valde dessa två bilder...



... Och det blev såhär!:)
Ser ni vad som har ändrats?

Världens finaste

Här är lite mer bilder från studiofotograferingen i onsdags!:)


Den här bilden gjorde jag om, den var svartvit förut men valde att göra om den till färg igen.
Vackra Simon
Jag älskar dig
Den här bilden ser man i princip ingenting på, men på något sätt så tycker jag att den är rätt cool. Vet inte varför, den bara är;)

Soppa

Wanna go home... men nu ska jag äta lunch. Gulaschsoppa med smörgås. Bra för min mun, för kan ej tugga. Men... det är just därför jag inte vill äta skolmat i vanliga fall. Heh.h.he.ehhhh.

Bibliotekstjuven

Följer ni bibliotekstjuven? det gör jag! Och det är jättebra:) Gustaf Skarsgård är med♥ så bra skådespelare. Det sänds varje onsdag 21:00. Nästa onsdag är det i och för sig (iochförsig) sista avsnittet. Del 3 av 3. Men ni kan ju alltid kolla på SVT play! Läs mer här.

Nu ska jag äntligen äta lite kvällsfika, gott. Jag längtar tills jag kan äta normalt igen:( det här gör så ont...

Godnatt på er!



Jobbade ÖVER!

Jag kom hem 19.36!!!!!!!! Inte lagom tid. Satt över på ST pga av att Jasmin och jag gjorde lite fel saker när vi skulle lägga in jobb osv, fick göra om allt och bla bla bla............. det var jobbigt. Jag började löka.

Och dessutom så har jag kommit på att alkolister är underhållande när man sitter på Navet och väntar på bussen. Och idag när jag skulle äta en macka (mjuk) på mötet så trodde jag att jag skulle dö utav smärta. Det gjorde så sjukt ONT i hela min mun. Kan inte beskriva. Det blev som världens tryck över tänderna, började klia i tandköttet...... och massa mer. Obehagligt.

Nu Sveriges mästerkock.



Sedan så vill jag även tacka gulliga Sanna om Studiofotografering med Simon Bech-Hansen:
va duktig du är!!:)

Tack så himla mycket! Det glädjer mig VERKLIGEN av att få höra sådant. Får mig att vilja fota ännu mer och lägga upp, tusen tack:D Kram!

Sundsvalls tidning

Nu åker jag ner på ST och ska inte glömma hårddisken den här gången! See you laterrrrrr!

Therese Johansson Rojo

Kommer ni ihåg 15-åriga flickan Therese som blev mördad i Stockholm? Sturebymordet.

Jag följde det som hände från början till slut och det var så chockerande. Att de var så unga och för en liten puss. Ni som har följt vet vad som hände, men det är så himla sjukt. FÖR EN LITEN PUSS, att hon skulle dö för det. Det är fortfarande så många frågor men ingen kan svara på varför. Jag som inte ens kände henne men blir verkligen så himla berörd.

Så himla hemskt att Therese inte hade en aning om att det skulle hända, för en liten puss som hon mådde dåligt över och att hon skulle behöva dö för det. Jag var verkligen insatt i det som hände och det var nog många andra också eftersom att det berör en så mycket att något sånt hemskt kan hända. Ren svartsjuka och någon form av psyskisk sjuka i huvudet på dem båda två. En relationsskada som gått över styr... så sjukt. Och sedan att mördaren TIM fick 1,3 års fängelse. Förstår inte. Vad är det? ETT ÅR OCH TRE MÅNADER?! Han är redan ute. Det är helt ofattbart.

Vilken chock. En närstående går bort. Så ung, så hemskt och så plötsligt. Vilka skuldkänslor man ska ha. Fast det inte ens är sitt eget fel. Åh...

Här är en dokumentär om vad som egentligen hände. Jätteintressant och hemskt:(, lyssna!

Tänker på alla hennes nära och kära:(



Vårsolen

Aj.............. min tandställning gör fortfarande ont. Ja. Jag har inte ens haft den ett dygn än. Och Simon slog mig imorse (i sömnen hoppas jag) tre gånger på munnen. ÅÅÅÅH! Aj aj aj! Jag har insett att dem två värsta smärtorna som finns är tandställningsvärk och mensvärk.

Nu är jag hemma. Slutade 13.15 i stället för 16.05! w0w! Så... jag är hemma för att hämta min hårddisk. Som jag kom på i morse att jag hade glömt hemma när jag stod på busshållsplatsen, suck! Ska på ST-möte sedan och måste lägga in lite jobb. Är hemma runt 18.00 snåret och förblir hemma då... ikväll i alla fall. Vill bara vara hemma, i min trygghet.

OCH HAR NI LAGT MÄRKE TILL VÅRSOLEN? Åh så underbart!:)

Studiofotografering Simon Bech-Hansen

Fotade världens finaste imorse♥
Foto och redigering: jag

Godnatt mvh Simon och Sharlee

Ska äntligen få krypa ner i sängen och värma mig under mitt varma (förmodligen kalla just nu!) täcke. Men Simon får värma mig i stället. Hihi.

Tack till alla som har varit så snälla och kommenterat och svarat på min tjänst:)

Godnatt!

Det gör ont

Vackert. Mina läppar är torra och sönderknaprade. Men numera ser min överkäke ut såhär. Jag har ont ont ont.

Förresten, när Simon bloggar så skriver han under kategorin ''Gästbloggning''. Så observera det och han la till och med in ett inlägg idag. Duktig pojke!

Snöbolls...krig kanske

Ursäktar den fruktansvärda kvalitén blogg.se erbjuder! Fyfan...
-

Darin

Ibland är tillochmed han bra!  - check it out;)

Svar till Anonym

Anonym om Avocado fyllda med skagenröra och räktopping
ååh, kan du inte skriva receptet på det dära? Ps, älskar din blogg:D

Hej! Det är inte jag som har gjort dem, men jag kan mer än gärna fråga mamma hur man gör så kommer det uppe på bloggen så småningom:) håll utkik! Gud vad roligt att höra! Du får jättegärna skriva vem du är och varför du läser min blogg här. Kram!:)

OMG - hate copycat's

Hehe. Ja. Såg att en annan hade gjort likadant som mig här... Kul att man inspirerar folk då! Nä, men detta får bli sista inlägget för ikväll. Sedan säger jag godnatt;)

...godnatt.

Avocado fyllda med skagenröra och räktopping

Det är nästan så att jag inte vill publicera den här bilden. Detta var i fredags, mamma hade fyllt halva avocados med skagenröra och färska räkor som topping och till det knapriga baguetter. Om det var gott? Det smällte i min mun. Gudomligt. Så såg jag hur fint hon hade lagt upp det och tog kameran och skulle fota på lite avstånd och sedan på nära håll.

A. Då dog ju kameran - såklart. Så den här bilden är ju representerar egentligen ingenting. Den är av så himla dålig kvalité och nä, ingenting blev bra. Men ändå, ni kanske ser hur gott det var och kan föreställa er?! Det kan jag... det var så gott.

OBS!! Frågan till er, inlägget hittar ni här!:p

Glöm inte att svara på frågan!

Hittills har det varit dåligt med svaren men är tacksam för de som har svarat! Jätteroligt att höra verkligen, tack!:D Men ni som inte svarat, svara!!!! Och det gör ni HÄÄÄÄÄR!





Tro det eller ej, jag har faktiskt inte bara 4 läsare.

Varför just min blogg? - Uppskattar svar. En liten tjänst jag ber er om!

Snälla söta rara bloggläsare. Ni är inte så många, men ni är några. Häromdagen så fick jag reda på att en tjej läste min blogg som jag inte hade en susning om gjorde det. Och därför vill jag att ni gör mig en tjänst, en ytterst liten och svarar på denna fråga. Om du läser min blogg, så kommentera vem du är och varför du läser den?

Det skulle vara så roligt att veta och jag LOVAR er att jag inte bryr mig vem som läser den, vill bara veta vem du är och varför du läser den. Det skulle verkligen vara skitroligt att veta! Sedan om du är min fiende, om vi har varit före detta fiender, mitt ex också vidare. Spelar ingen roll. Lägger ingen större vikt vid det i bloggen.

snälla snälla snälla snällisar! Svara!

Vem är du och varför läser/följer du min blogg?:)


Ska klippa mäh ikväll

Ohohoo. Jag är så mätt nu. Ser ni? Jag äter. Eller, ni ser inte men ni läser ju att jag skriver de. Jag åt makaroner blandat med någon köttfärsmix. Vet inte om det är en holländsk rätt, kommer inte på vad det heter. Gott. Väldigt gott. HaHa. Tänkte skriva ''i alla fall'' efter ''Gott'' men så tänkte jag att, det gör jag alldeles för ofta. Så skrev jag ordet ÄNDÅ! Tänkte skriva det igen. Hahaha.

Ej torr humor.

I kväll ska jag klippa mig, håret har växt ut mycket nu. Fast vet inte om jag trivs i det såhär, men kortar jag av det nu så slipper jag få mellanlångt sedan vilket jag tycker är ofint.
~
Ser ut såhär nu. Min cam är skabbig. På nå vis.

Oups

Förresten, kom på mig själv imorse att jag inte visat DAGENS..... men eftersom att ni inte har klagat så gör det inget! Går dessutom bara runt i pyjamas eller långkalsonger. Samma sak. Sköna trasor helt ÄNKÄLT (enkelt). Moaha. Mennn... så jag behöver alltså inte göra det? Just nu är mitt kamerabatteri totally dead.

Pyroman

Jag klarade dagen! W0W!

Idag har det varit en bra dag. Helt OK!

Sista lektionen var i alla fall roligast, matematiken. Vi har precis börjat på geometri, så vi gjorde en labb om det. Vi byggde med tändstickor och skulle räkna omkrets, area m.m.

Sedan så skulle min lärare hjälpa en i klassen också hade hon tändstickorna, pyttesmå pappersrutor, trådar och tändsticksaskar i en glasslåda ungefär. Så när hon hjälpte eleven så tog hon med sig lådan och ställde den på bordskanten och sedan gjorde hon något så lådan ramlade ner på golvet och alla dessa små rutorna som hon hade klippt ut själv ramlade ut så jag skulle hjälpa henne att plocka upp (eget initiativ! ej smör!) hon satt på golvet och jag satt på en stol också råkade jag typ sparka framåt med foten så jag sparkade på en tändsticka, så tändstickan flög och tände eld på sig själv på tändsticksasken GENOM ATT JAG SPARKADE LITE LÄTT! Hahahahaha!

Det såg mycket roligare ut än vad ni läste. Lovar! Min lärare skrattade jättemycket, några elever och jag med. Det var roligt. TYP dagens händelse. Sedan var hon allvarligt rädd för att jag var pyroman eller något. Men det är jag ju. Waaaaah.

Min säng

Godmorgon. Måndag igen.

Jag uppoffrade så himla mycket i morse. Nämligen hela sängen. Jag låg på rygg när klockan var 7:20 och tänkte ''nej, faaaan''. Det är verkligen första gången jag har haft riktig ångest över att ha behövt lämna sängen. Den var så VARM. Alla mina gosedjur och kuddar var kvar i sängen, den var fräsch och jag sov riktigt skönt.

Men, jag ska inte längta till helgen för då blir det mesta fel. Men om jag säger såhär, jag längtar tills sovmorgonen. Varför ska alltid sängen vara allra skönast på morgonen? För jobbigt.
Dock ser den inte alls lika mysig ut på denna bild eftersom att jag inte har samma bäddset. Men annars så. Den ser ju i alla fall gosig ut för att mitt hjärta ligger där, jag älskar honom.

Godnatt

Visst borde Simon blogga oftare?! Tycker jag med.

Hans inlägg hittar ni HÄR som han skrev för en stund sedan, han var nämligen in och gästbloggade litt!:)

Nu ska jag slinka i mig lite bananyoghurt och sedan krypa ner i min nybäddade säng, dock duschade jag igår... men jag är ju fräsch ändå.

GODNATT:)

The hurt locker

Ikväll blir det en filmkväll utan sharlee :( Ska se filmen The hurt locker och jag tror den är grym efter att ha sett trailern. Dessutom vann den hela 6 oscar 2008.
http://www.youtube.com/watch?v=2GxSDZc8etg - Trailern

Söndag... REDAN?!

Hejjjjjjj! Jag är hemma nu. Jag svettas, mår illa och har yrsel. Vet ej varför. Blev åksjuk på bussen och denna konstiga känsla har ännu inte gått bort, hatar det...

I alla fall så tänker jag inte säga förlåt för att jag inte har bloggat för så har fallet varit. Jag har inte lagt någon tid på internet överhuvudtaget med tanke på hur jag mådde i fredags. Så jag var tvungen att rå om min Simon lite extra för jag älskar honom så mycket!

Igår var en bra dag + kväll och idag också:) Vi har bara myst på, varit och handlat och åkt madrass med Simons lillebror Beppe!

Men... så var det söndag igen och den här helgen har verkligen gått snabbare än alla andra. Mår dåligt. Ångest. Vill verkligen inte ha skola imorgon! FEM dagar kvar tills nästa helg. Jag saknar min älskling. Och dessutom så kändes det som att det var fredag alldeles nyss, kommer ni ihåg när jag videobloggade om min konstiga bussresa? ÅÅÅÅH!!!!! Två dagar sedan. Men Simons mamma sa till mig ''man somnar liksom på fredagen och sedan vaknar man upp på söndagen''. Och det stämmer ju. Lördagen är ju bara ett ögonblick.

Ahapp. Så var det med det. Vad har ni haft för er?

Simon gästbloggar

Simkotngcioikm vcdvefb cjyrmntdkb-,+
-
96
+9*+96*3/+3
*

Svar till Frida Gröndahl

Frida Gröndahl om It's real
Verkligen grymt snygga bilder Sharlee! :)

Åh:) tack så mycket, vad glad jag blir!:D

Timrå

Nu åker jag till Simon och sover!

HEJ SÅ LÄNGE.

Tack för idag

Nu är jag så himla trött. Efter att ha gråtit ungefär hela dagen och hela kvällen så är mina ögon uttorkade och dem svider. Så. Lägger jag mig i sängen nu så somnar jag på en sekund, jag längtar. Ska sova ut imorgon också.

Ser ni? Dem är nästan borta. Svullna ögon. Så... godnatt :)

Svar till Kimberly

Kimberly om Grattis<3
din blogg är underbar, jag har bara kollat igenom lite & märker att du tar väldigt fina bilder så man vill bara kolla mer & mer! ^^ hehe

När jag läste denna kommentar så blev jag verkligen jätteglad och varm i hjärtat! Får nästan aldrig sådana här kommentarer så det är verkligen jätteuppmuntrande:D Tack så himla mycket! Stor kram till dig!:)
Så glad blev jag! Bild från Kreta i somras

Att man kan ha så fel..

Jag är förkrossad.

Arg

Tro på *** att det inte blir någon träning. De stänger 18.30. Åh vad less jag blev nu. Skitfredag på ren svenska.

Nu drar vi och blir lite mer muskulösa. Ha det fint.

Mitt nyårslöfte som jag kom på igår, det är att jag ska försöka träna varenda fredag för att få ett skönt avslut på veckan. Och vi håller till på Friskis & Svettis! Pinigt. Hihi. Och nej, såklart inte med smink och juveler!

Hörs ikväll, PÖSS;)

White

Idag är jag mjukisklädd igen! Har bara en annan topp idag.
En sån där kofta från Monki och en genomskinlig tröja från H&M.
Sedan är det samma mjukisbyxor som jag hade på mig i onsdags!:)

En bussresa som inte var någon annan lik. Konstig är allt jag kan säga. I video.

Ja, kollar ni på mina videobloggar så säger jag allt där. Bra. Mycket lättare så. En konstig bussresa var jag med om i alla fall, en väldigt konstig. Och jag säger i alla fall allt för många gånger i videon och skriftligt. Men det är ett bra ord. I ALLA FALL!

Del ett


Del två

Repetition

Dags att repetera lite matte innan skräckens timme är här...

It's real


Urusel kvalité


Studiofotograferingen

Godmorgon! Jag är på skolan.

Jag börjar egentligen 12:45 men jag är här 8:30 för jag har tid i studion. Har med mig kostymer och smink. Kan bli intressant och rätt roligt. Hoppas!

Denise är min modell och nästa onsdag blir Simon det:)

Fredag

Nu tror jag att jag kryper ner i säng och ringer älskling.

Imorgon är det äntligen fredag. Aldrig längtat så mycket i mitt liv, ska bli så skönt att sova ut och bara lata sig. Imorgon bitti (stavas så, så himla fult...) i alla fall. DÅ, står jag i studion och ska fota Denise. Därefter har jag... matteprov och för att avsluta denna skolvecka så ska jag åka och träna.

Kommer må så bra om ett dygn. Längtar. Så det är bäst jag går och lägger mig nu så går tiden fortare.

Godnatt.

Jag är beroende. Beroende utav min egen dagbok.

Here I stand,
I'm the light of the world,
I'll feel grand.
I've got
this love, I can feel and
I know, yes for sure.
It is real and
it feels as though I've seen your face a thousand times and
you said you really know me too yourself and
I know that you have got addicted with your eyes.
But you say you're gonna leave it for yourself.
I never heard a single word about you, falling
in love wasn't my plan.
I never thought that I would be your lover.
You're stealing my heart away. I can feel your heartbeat, running through me.

Jag älskar dig över allt annat, alltid du och jag

Alfons Åberg

Hahahahaha. Om jag skrattade? Ja. Så himla bra och så skön humor. Pappa!♥ Hahaha.

Maria Larssons eviga ögonblick

Aj! Jag följde Simon en liten bit till bussen och när jag vände mig om så kändes det som om jag fick en kniv rakt in i skulderbladet. Samt sendragssmärta. Det var hemskt och det gör fortfarande ont, är ÖM.

Hur som haver, nu ska jag kolla på film på ettan. Med Mikael Persbrandt... så... jag måste dra nu. Till tvn. Till min make. Han är ju bara... 47 år♥

Simoooon

Åh! Min fina pojkvän är på väg hit. Jag är glad och lycklig! Än så länge, hoppas han inte gjort nå hyss........:P

Flash

Halvt bländad utav blixten. Ögats form ser busig ut. Eller, vad tycks?

Just a taste of soft

Kanske dem mest vardagligaste och tråkigaste plaggen man kan ta på sig.
När jag vaknade upp imorse så tänkte jag mjukt. Jag tror på en stil där man kan vara avslappnad ibland också.

Kommande header...

Jag har fixat en ny header! Men måste göra om den på skolan för här blev det jättedålig kvalité.

Hemma

Den mest döda videobloggen på länge.

Math...

Snart ska jag åka hem. Först gå på matte, sedan plugga matte hemma. Åka och träna, kanske. Vara med Simon, kanske. Jag får se.

Hoppas jag klarar matteprovet imorgon. Annars får jag för mycket ångest.

Mixat om lite

Så! Jag har suttit och småpillat med min blogg nu. Ser ni texten under min profilbild, till exempel? Jag har fixat så att texten inte STICKER UT EN HIMLA MASSA I INLÄGGEN!!

Har ändrat texterna för kategorier osv. Gjort en liten annan bakgrundsfärg, så alltså inte bara vitt.

Nu saknas en header och bild på sidorna utav bloggen, under menyn. Typ. I alla fall. Måste redigera bra header bilder. Jag måste bli nöjd. Annars kan jag inte vara nöjd.
Denise och jag.
Jag tror jag saknar mitt långa hår lite... eller? Vad tycker ni? Långt eller kort?

Godnatt

Vet ni vad? Sängen kallar. Måste krypa ner nu, min trötthet börjar komma ikapp. Ikväll är jag så djävulskt trött, tidigt.

Så nu ska jag krypa ner i den efterlängtade varma sängen och ringa Simon. Och inte tänka nånting på tyskan imorgon. Godnatt!:)

Saknar dig... älskling

Jag blev halvt kär i mitt nya typsnitt. Det funkar okej. Jag hade blivit lite less på verdana. Rätt bred stil. Så jag kör på denna en svängom. Det blir nog bra.

Hoppas Hanna Wiklander svarar på min kommentar. Hoppas hon kan hjälpa mig, eller någon annan!

Jag är ruskigt fotosugen. Men har noll inspiration. På fredag ska jag fota Denise i studion och förhoppningsvis, nästa onsdag. Så ska jag fota min fina pojkvän. Jag vill verkligen ha helg nu, har inte träffat honom sedan två dygn tillbaka, imorgon tre. Det känns sunket.

Samtidigt är den här saknaden så värd allt detta, mitt hjärta kommer slå 18000 nästa gång vi ses.
Bild fotad för längesen.

Pommes pinnes chips

Jag sitter och äter världens godaste chips. Det är mina absoluta favoriter. Mums. Godare än alla andra♥

Jag behöver hjälp... så snälla svara om ni kan

Vet ni hur man skapar mellanrum mellan inläggen, profilen och headern?
Förstår ni vad jag menar? Där dom svarta strecken är, där vill jag att det ska vara mellanrum emellan. Hjälp mig. Snälla. Ifall ni vet!

Sveriges mästerkock

Premiär för Sveriges mästerkock! Nu kryper jag ner under täcket och myser:) Fast utan hjärtat... :(

En lång dag så ska man vara mjuk

Helheten framifrån
Kofta (second hand) Affären // Tröja Monki // Byxor H&M // Strumpor Monki
~
Lite från sidan och bakifrån. Där det för övrigt ser ut som att jag har bajsat på mig.

Ja, det här blev väl bra?! Tycker det funkar helt ok med att fota i spegeln i stället för att pilla med självutlösare och stativ. Oskärpa osv. Min svaga sida när det gäller att fota. HEHEEE! Och sen är jag en sådan människa som kan använda en tröja en dag och inte slänga den i tvätten (för jag svettas ju inte, utan är en fräsch person) och använda den tröjan hundra gånger om samma vecka eller veckan därpå. Och förresten, ska man säga vart allt kommer ifrån eller ska ni fråga det?

Skoja ju bara, det gör man ju som man vill. Men ni kan JÖ fråga om ni vill nå. SÅ NU VET NI DET!

Ny design en fin dag

Jag har i alla fall bytt header på bloggen. Som man inte kan se, som vanligt då. Men om ni trycker på F5 eller uppdaterar sidan så dyker det nog upp.

NÅGON dag... så ska jag lägga ned tid på min blogg. Jag vill verkligen ha en personlig sida, så att man kan se det. Och inte som alla. Ska verkligen ta mig an det och min vän Denise får gärna hjälpa mig!:) Psst... hon fick ju t.o.m en länk. Helt gratis.

Today I'm wearing this

Å äntligen så var det några som svarade på Svara nu, tack!

Och det var positiva svar, så jag ska börja med det och se efter hur bra det blir och om det blir ''populärt'' och att ni vill fortsätta se det. Det blidde nog bra om jag kommer ihååååg!

Pappa<3

Igår var jag på bio. Det vet ni ju. MEN... jag hade ju bara skrivit att jag skulle åka med mamma. Men pappa hängde också med, men jag hade bara skrivit mamma eftersom att jag INTE visste att pappa skulle med. Fick så dåligt samvete!:( Mamma hade ju inte sagt det. Fick verkligen jättedåligt samvete!

Men, det blev i alla fall en jättemysig biovistelse:) Filmen var väl okej... den var lite enformig och överskattad kan jag tycka.

Värd att se pga handlingen men inte på bio. Hyr den i stället!

Hörlurar, behöver dessa nu

Önskar jag hade hörlurar nu. Hade jag haft det hade jag tagit på mig dom för längesen. Det spelas nämligen Jay Smith i datasalen. STÄNG AAAV!!! Eller sänk åtminstone!

Nu - bio!

Nä. Jag struntar i det. Ni svarar ändå inte. HERREGUD! Jag är inte farlig:)

Nu ska pappa och jag åka på coop och handla ''lite'' gotta, sedan hämta mamma på IKEA och sedan åka ner på bion. Hoppas jag inte somnar!

Kommer nog inte blogga när jag kommer hem, så vi ses imorgon. Godnatt - i förväg.

Svara nu, tack!

En fråga till er, skulle det vara roligt eller VAD MAN NU SKA SÄGA... att jag fotar det jag har på mig? Typ varannan dag, eller varenda. Om jag orkar.


Så, ska jag börja visa ''dagens''???????

Svinalängorna

Hittills är jag stolt. Jag har gjort någonting bra.

Direkt när jag kom hem så tog jag ner några jullysen i våra fönster, jag fick världens anti julkick! Det enda som är kvar från julen nu är tre snöbollar som hänger i mamma och pappas rum, köket och vardagsrummet. Allt annat är borta och det är skönt!

Sedan satte jag mig och pluggade matte direkt, how good? So good! Gjorde några uppgifter och nu sitter jag här och väntar... på i princip ingenting. Jag ska snart laga lite mat och ikväll ska mamma och jag på bio:) Vi ska se svinalängorna. Åh. Noomi Rapace. Bra kvinna.

Någon som har sett den?

Sova sova sova

Gissa vem som börjar 12.30 imorgon? Jo, för det är ju JAAAAG!:D

Så himla skönt. Sovmorgon igen:) Ni är så avundsjuka, ni är så avundsjukaa-a-a-a-a.

Första skoldagen 2011

Jag klarade den! Skönt! Den var väl... helt ok.

Efter skolan så gick jag en stanrunda med min älskade mamma♥ vi hade det jättemysigt tillsammans och hon är världens bästa!♥

Vi gick in och ut i olika affärer och kollade runt. Jag fick även lite saker utav mamma:)
Rutig pojkskjorta från affären,
kostat runt 200 och den fick på 50 nu.
~
Kofta från affären
~
Tandborstsfodral från Åhléns,
passar perfekt när jag ska sova över hos Simon!:)
~
(''skabbiga'' bilder)
Men detta är min första äkta skinnjacka från Carlings! Den ser töntig ut på galgen men jag tycker personligen att den sitter mycket mycket bättre på! Jag tänkte ''Blä'' när mamma höll upp den eftersom att jag var ute efter en äkta MC skinnjacka. Men en sådan har jag redan, fast fejk. Och alla har en sådan så jag körde på denna, tänk så fel man kan ha. Tur jag provade den. Trivs i den perfekt:)

Tack för en mysig dag mamma, jag älskar dig!:)

Lov

Anonym om Jag vågar kanske inte säga det för högt
Eftersom att man bara går i skolan måndag till fredag så blir ju lovet 7-11, man är ju alltid ledig på helger liksom :)

Ja, precis:) Jag pratade med mamma så hon förklarade. ''Till och med fredag''. Haha;)

Hand made by Shalony van Stralendorff

Den här lampan har min syster Shalony gjort helt själv. Hon har klippt och klistrat SJÄLV, hon har gjort denna för hand. Hon kommer att ställa ut denna på en mässa i Stockholm och hon är så sjukt duktig! Nu tänker ni säkert ''det kan väl vem som helst, ser inge svårt ut, pff'' men då har ni verkligen fel. Det är 1200 (tror jag hon sa) pinnar hon har suttit och klippt till själv och klistrat ihop. Imponerande!
.

Jag vågar kanske inte säga det för högt

MEN MITT INTERNET FUNKAR OCH ÄR BRA IGEN!!

Och så var lovet slut... Nej, jag slutar aldrig förvånas över hur fort tiden egentligen går. Allting känns som ''alldeles nyss''. Tre veckor, eller 19 dagar går på ett ögonblick. Idag är det 20 dagar kvar tills Simon och jag har 16 månader. Ungefär lika länge som lovet har varit. Tid tid tid. Går för fort.

I alla fall så var det här lovet jättebra, men som alltid så hade man kunnat göra det bättre om man sluppit allt tjafs och allt onödigt gnäggande. NU ska jag ta den här terminen på blodigt allvar och göra mitt bästa, försöka. Hoppas att det inte är lika slappt så jag får in lite rutiner. Men det verkar ju vara omöjligt på hantverk foto............... hehehe.

Nu ska jag tänka långsiktigt och längta tills nästa lov. Inte så långt kvar. Sportlov 7/3-11/3. Hittade det på Sundsvalls gymnasiums hemsida. Men... sportlovet kan väl knappast börja på en måndag och sluta på en fredag? Eller räknar dom inte in helgen??????? Alltså, dom menar väl inte att vi skulle börja på en fredag? Okej. Det är hundra år kvar tills dess.

Vill inte tillbaka till skolan:(. Vill ni?

Ingen reaktion

Alltså... jag har aldrig varit med om ett mer cirkulerat internet än vad mitt är idag. Har varit dom senaste dagarna. Seg......... Orkar inte ens reagera längre.

Ååååååååååååh orkar inte söndagar

God morgon!!! Eller vad säger man vid denna tid? Just ja. God eftermiddag!

Idag... är det söndag. Imorgon är det måndag... skola. Jag har sån ångest. Vill inte tillbaka. Vill inte träffa människor. Blö. Vill bara vara hemma i mitt trygga hem med dom bästa människorna i mitt liv. Där får jag inte ångest. Guuuuh.

Hittills har jag bara städat (som vanligt) kanske ska öppna en städfirma. Väntar på älskling. Han är på city gross.

Förresten så var The Watcher bra, men ett sunket slut. Värd att se men som sagt, slutet... nu ska jag ställa mig under duschen och sörja för att det är skola imorgon men ta vara på den här sista dagen med mitt hjärta:(

Ja. Jag har blivit beroende utav videobloggning

Sista för inatt. Godnatt;);)

New year

Min nuvarande profilbild på facebook. Nyårsafton såklart!

Videoblogg del 2 inatt. Detta är skoj


Videoblogg!!!!!

AAAAAH!! FYFAN VAD BRAAAAAA!! Min mammas cam är bara så bäst! Jag kommer att cama med denna nu framöver och videoblogga mycket mera. Rooooooligt!!!:D:D:D:D

Vaken hela natten

Öööh okej, Simon spelar fifa och jag sitter vid datorn. Nej. Hellre ett tråkigt tidsfördriv än att gå och lägga sig väldigt tidigt sista lördagen på hela lovet.

Nu ska jag gå och dra en nummer TVÅ!

Hehh..ehe.

Bubble

Hahaha, jag försökte ta på en bubbla.

Upptäckte mammas cam!

Och då blev jag lycklig!

Huset vid vägens ände och the watcher

Sista lördagen på lovet spenderas med älskling, mamma och pappa naturligtvis:) vi ska se film och det blir huset vid vägens ände och the watcher. Och till det glömmer jag inte min red bull och baconchipsen. Åh. Älskar kolhydrater.

Världens bästa salva för dina läppar

Det här är verkligen världens bästa ''läppräddare''! Inget som vaselin, idomin, lypsyl eller försvarets hudsalva. Utav det får man bara torrare läppar, försvarets hudsalva är bra men det försvinner från läpparna så lätt och sedan blir det torrt. Men den här är verkligen superBÄST! Hur torra eller sprickiga dina läppar än är så hjälper den verkligen, det är en brun, mjuk salva som jag älskar! Tyvärr finns den bara i Holland vilket suger... men har i alla fall två burkar än så länge:) I love iiiiiiit!

Hos Simon

Ja, precis. Det är jag:)

Sällskapsspel

Nu ska Ronja, Simon och jag spela BRAINSTORM!:D

Vi har förresten precis sett klart på Brothers, riktigt bra film och ett plus är ju att Jake Gyllenhaal är med;)

Tider!

JAG VÄNTAR FORTFARANDE!!!!!!!!!!!!! Gud. Nä nu börjar tålamodet dö ut...

Typ runt tre-fyra snåret Ronja!! Inte runt sju-åtta! Pöng.

''Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge''... jo

Jag bara väntar, väntar och väntar...

Favoritord!

Haha:D
Också vidare...

Hur ofta är det egentligen?

Det är väldigt ofta att jag småplockar i mitt rum. Om det är dammigt och en massa hår på golvet så är det smutsigt, älskar när mitt rum är RENT!!!!! Och det är aldrig stökigt nu för tiden, bara lite småsaker hit och dit:)

Nu ska jag i alla fall mysa till det eftersom att Ronja segaste Sjölander ska komma hit, undrar när hon kommer hit, snart hoppas jag! Sedan ska jag duscha och bli fräsch igen, senare ikväll kommer älskling hit också och umgås med oss. Åh! Mysig kväll detta kommer att bli:)
.
Från nyårsafton! Oredigerad.

Facebook uppdatering #2


Simon och jag

Jag har ingenting att skriva. Har mensvärk och Simon ligger och lutar sitt lillhuvud mot min axel. Vi kollar igenom olika bloggar och skrattttttttaaaaarrrrrrrrr!:)

Mensvärk... ingen vanlig sådan

Jag har legat och dött i mensvärk hela förmiddagen och eftermiddagen. Det var HEMSKT! Jag trodde jag skulle svimma utav värkarna. Låg och skrek som om jag skulle föda barn, det är så himla hemskt att ha så ont... fruktansvärt.

Men nu mår jag i alla fall lite bättre! Mycket bättre jämfört med då. Mitt hjärta är här och tar hand om mig lite, men just nu sitter han och spelar fifa;) ikväll ska vi bara mysa och se på film med mamma och pappa:)

CyA

Facebook uppdatering!

Har precis sett klart på Karate Kid och gud vad bra den var, min favoritfilm nu i alla fall!:D Rekommenderar starkt. Älskar filmen!

Men nu ska jag ta och sova, godnatt:)

Black nails

Tog en paus från datorn och kollade på bygglov och under tiden fräschade jag till mina naglar. Rensade, filade och målade dom med svart nagellack och nu har jag lackat så det håller längre. Oooooooh. Jag låter som Paris Hilton. Men nu är dom svarta i alla fall. Inge julfärg längre.
¨

Svarar Hanna

Tack Hanna Wiklander, du pushar mig i alla fall! Imorgon ska jag träffa Simon, skönt:) du frågade även om något kan lindra depressionen och jooo, Simon där oxå! Men han är hemma, haha:(

Svarar Hanna

Tack Hanna Wiklander, du pushar mig i alla fall! Imorgon ska jag träffa Simon, skönt:) du frågade även om något kan lindra depressionen och jooo, Simon där oxå! Men han är hemma, haha:(

Åh

Eftersom att jag har så himla roligt så ska jag nog fixa mina naglar lite fina............ jag. Mmmmh. Åå den här dagen har känts som om jag bara slösat bort. Kunde ha gjort någonting roligare utav den. Men nä, då ska jag måla mina naglar. PuttinuttibuttiiibajsjSSS!
Jag.

Snöflingor

Plötsligt så ser jag en massa snöflingor trilla ned utanför fönstret. Jag är deprimerad.

Blä blä och BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fyfan vilken misslyckad kväll. Jag är världens känslosammaste människa just nu. Vill bara lägga mig ned och gråta ut över allt. Dö. Okej, nä det vill jag inte. Läs svimma. Bara komma bort från allt och alla en stund.

Är inte på humör för någonting alls. Sur, ledsen, arg och besviken. Åh! Sämsta dagen på hela lovet. Ska nog gå och lägga mig nu och sova tills imorgon. Allting bara brister och allt kan dra åt skogen. FAAAAAAAAAANNNNNNS jädra skit!

At home

Hejjjjjjjj dudes!

Jag är hemma från Simon nu... åh. Suckar och stönar. Deprimerad. Trodde jag skulle bli kidnappad på vägen hem. Det var hemskt.

Nu sitter jag i min håla i Haga. En fin håla. Fast i alla fall!!! Så har jag fett hår. IGEN!!!!!! Jag duschade IGÅR!! Nu ska jag låta det vila. Dessa festliga jul - och nyårsdagarna har rubbat sönder det. Nu får det gå i graven och mitt hår ska få vila.

Ikväll blir det familytime! Aja. Min bröstvårta kliar och jag saknar Simon - som jag alltid gör när jag inte är med honom. Ja, jag kan inte rå för att han är min själsfrände. Eller, det kan jag ju visste för jag har ju valt det själv och jag vill ju det. Men det känns jättekonstigt att vara hemma halv fem utan honom... vi hade det jättemysigt igår kväll när vi låg i sängen. Vi hade ett riktigt deep talk och somnade kanske runt fem. Det var så himla underbart! Vi pratade om allt mellan himmel och jord♥
.
Aa. Men som sagt. Jag är ju hemma nu.

Kolla hur bra den är alltså! Såhär mycket web-cam bilder har ni nog aldrig sett i era liv. Älskar acers cam.

Här sitter jag och tar cambilder med mig själv. Jag är kär....... mwihihi. I en webcam. Okej. Såhär mycket bilder har ni nog aldrig sett. Detta kan jag kalla en riktigt bildbomb. Är ni beredda? OOOOOOH YOU GONNA LIKE IT!!!!


Här visar jag upp min tandställning

Älskar öppen mun

Älskar Simons häl

Rädd för mig själv

Inser att det börjar lukta illa

Titt här!

Öööh, vad ska jag göra nudå?!?!?!

Såhär...

Baconchips och coca cola, ja det är livet dä! Soffpotatis.

Slöööuuuuurrrppppp!

Jag har bacon, det har inte duduuUUUuu!

En gäst. Denna unga karl heter Simon. Han våldgästade camen.


Awwwwwweeeeeeee, på väg att bli tröettaaaa. Gossisgosiiiiii!

Gris. Nuff nuff. Livar upp stämningen.

Simon sjunker in i kudden, jag tänker ''okej, redan?!''

Men vi fortsätter!


Sen försvann Simon och jag slocknade.

Godnatt för er som har skådat!:)

// två egoboostar

Resten av jullovet

Resten utav lovet ser ut såhär (tror jag):

Tisdag - umgås med Shalony innan hon åker hem
Onsdag - vara med min saknade Lina!:)
Torsdag - på dagen vet jag inte, men jag kommer sova hos Simon i alla fall (klart man tar vara på nätterna att sova med sin pojkvän när man inte gör det på vardagarna) MEN, kanske åka skidor med pappsen, annars vet jag inte. Så, om någon vill vara med mig, hojta till!:) har inga större planer än.
Fredag - inga planer ännu, ska nog vara med hjärtat med tanke på att det är sista helgen innan skolan... blö
Lördag - vara med hjärtat
Söndag - ta en slappadag!


Acer


Jag vill också ha en BRA cam!:(


The experiment

Nu ska Beate (Simons mor), Simon och jag se på film. Det blir the experiment, den ä säkert braaaaaaaaa!

Illamåendet har ruttnat bort lite. TACK O LOV!!! poess haj. Eller, puss på dej!!

Hos sajmon

Sitter hemma hos Simon och blivit slagen utav lite illamående. Blä. Vill inte ha något igen. Men det är nog ingen fara!!!!!!!!!!! Nejeeeeee.

Imorgon åker jag hem och ska umgås med min syster som åker hem på onsdag:(


Jag älskar dig


Organic cotton and two owls

Idag har jag hunnit med tandregleringen och därpå en liten sväng på stan!

Utnyttjade mitt presentkort lite och köpte ytterligare ett par trosor och ett par örhängen.
~
Nu är jag nöjd! Blev inga fjäderörhängen utan dessa i stället, snyggare tycker jag :) Nuuuuuuu får jag stänga plånbocken på några veckor. HEHeHe! Mitt nyårslöfte.

Färskpressad apelsinjuice eller från koncentrat

Färskpressad apelsinjuice och God morgon juice från koncentrat.
~
Vilken ser godast ut...?
~
Den som jag gjorde själv såklart!:)

The Cove - EN FILM NI ALLA MÅSTE SE!

Jag har precis sett en film som berörde mig på alla olika sätt. Och jag pratar om filmen The Cove.

THE COVE - OM DOKUMENTÄREN

''Delfinslakt är ett begrepp som är främmande för de flesta svenskar. Men, vad många inte vet är att, till följd av vår fascination för djuret slaktas årligen tusentals delfiner. Under den så kallade delfinfångstsäsongen, som pågår i den japanska kuststaden Taiji mellan september och mars varje år, för att hitta perfekta exemplar av delfiner till världens djurparker, slaktas de tusentals delfiner som inte håller måttet.

I den modiga dokumentären The Cove har filmaren Louie Psihoyos tillsammans med eldsjälen och före detta Flipper-tränaren Ric O’Barry, lyckats ta sig in i den tungt bevakade viken där slakten av delfiner sker. Genom filmen kan äntligen Taijis mörka hemlighet som Japanska myndigheter arbetat hårt för att dölja exponeras i hopp om att slakten ska upphöra.

The Cove har uppmärksammats enormt världen över sedan den visades för första gången på Sundance Filmfestival i år. Filmen har vunnit en mängd priser, tillägnats ett avsnitt i South Park, gjort aktivister av Hollywoodstjärnor som Ben StillerHayden Panettiere(Heroes) och Zooey Deschanel, och den stöttas officiellt av bandet Coldplay och Paris Hilton. Inte minst har uppmärksamheten kring filmen påverkat Japanska myndigheter så pass att årets delfinslakt tillfälligt skjutits upp.

Världens blickar är riktade mot Taiji och i och med det är hoppet nu stort för världens delfiner''

ALLA SOM HAR LÄST DETTA INLÄGG MÅSTE SE DEN HÄR FILMEN! Genom att se denna film kan ni sprida för att stoppa detta! Det är helt ofattbart vad dom gör mot delfinerna och genom att stoppa det här kan ni göra DESSA saker. Klicka på länken! Där finns även trailern. Japanerna är helt sinnessjuka.


Total djurplågeri. Helt ofattbart.


Som sagt, den här filmen måste alla se. Ser ni den. Så kan ni hjälpa till. Jag ska sprida detta.

 

Detta är en bild från filmen. Efter att dom har slaktat delfinerna. 
Alla måste göra något. Nu!

 


Sunpak B 3600 AF

Igår hade vi filmkväll med ostar och oliver♥

Svar till Hanna

Hanna om Sega konstiga attans internet
Jaha nu fick man skäll igen, jag måste skärpa mig då xD
Hoppas internet fixar sig : D

Haha, nejdå Hanna! Jaa, jag skäller ofta, haha. Läsare skäller när man inte uppdaterar så då får jag skälla tillbaka;) Du gör det bra, alltså... man behöver inte kommentera bara för att kommentera men det är ju roligt att få respons på t.ex vissa bilder, frågor osv:) det jag menar!

SEGA KONSTIGA ATTANS INTERNET

Det är ju jättekul att blogga när jag aldrig får respons från mina läsare. INTE ALLS! BuuuuhHUUUUUUUUUUUU!

Hemkommen från birsta är jag i alla fall med ett pack jättemysiga sockar! Åh. Dom kommer sitta fint på mina fötter. Jag älskar strumpor! Har jag fina sådana så känner jag mig fin.

Jävla, ja ursäkta svordommen. Men mitt internet har något fel och är segt och rullar bara som ett timglas utan större resultat utav hemsidor och jag känner inte igen det alls. Gråteeer! Har i alla fall kopplat i camen igen. Ska nog önska mig en bättre. Då blir det roligt.

I bildform

Min nyårsafton i bilder!:)
Simon som är lite dragen;)
Papa en de olieballen!:)
Mamma och pappa taggade för att öppna champagnen:D
Rolf taggad!
Skåååååååååål!
Skååååål!
Pappa och bomben!;)
Pappa och andra bomben!;)
Party!
Dans för fulla muggar!
Dragen;)
Glad!
Pappa och Daniel, haha;)

Välkomnar 2011

God eftermiddag 2011!!:)

Äntligen ett nytt år, redan januari! Känns jättekonstigt men skönt. Har ångest för skolan som börjar, vill vara ledig för alltid!

Nu är det i alla fall ett nytt år med ny energi:) idag blir det nog bara lite städning och mys, vi är även bjudna på middag hos grannarna ikväll. Och jag får inte heller glömma Fångarna på fortet ikväll!

Gott fortsatt nyår!:D
~
Älskling och jag igår på tolvslaget, nyårskyssen såklart!:)♥

En sväng från igår!


Fulla människor

Här hemma är alla fulla och glada! Speciellt min pojkvän Simon. Han sitter bredvid mig och tittar ned i golvet. Hahahahaha. Ful.

RSS 2.0