Mobilblogg / Stockholm

Kirrade plats längst fram i bussen igår med eluttag, aaaah den känslan. Hursomhelst, ett dygn senare och jag är i Stockholm! Ska snart in till stan och käka lite middag med Islam! C-yyyya.


Niggas in Paris

Såg att mitt inlägg som jag skrev igår hade kommit upp ca 5 gånger för att varje gång jag skulle uppdatera så knasade det och det stod ''Något har gått fel!'' och den där fula kossan ville inte springa tillbaka till sin hage. Ja, ni fattar. Så det blev lite spamm. 

Om tre timmar sitter jag på bussen till Stockholm och jag har blandade känslor men antar att det kommer att bli bra! Och som sagt, sluta fråga om Simon och mig hela tiden, det är ca 10 personer som har frågat och har jag svarat dem? Nej. Så fortsättning följer på frågor utan svar. I alla fall till anonyma retards. Hursomhelst, egentligen skulle vi ha fikat idag innan jag åker men det hinns vi inte mä, så det får bli när jag kommer hem på tisdag! Kuligt mysigt pysigt. 

Nu måste jag packa färdigt (jag har packat som om jag ska iväg i en vecka) aja det är fyra dagar i alla fall, hehe. Och sedan måste jag klä på mig, och proppa i mig mat är kanske ett bra val. OK, ses om några dagar.

Hade en veckas uppehåll bara.

FÖRLÅT för att jag är helt SÄMST på att blogga. Men ni verkar inte sakna mig så dä ä lugnt! Men jag saknar mig själv. Lol.


Okej, ena dagen mår jag asbra, andra dagen mår jag bara dåligt hundra dagar i rad. Imorgon åker jag till Stockholm, och jag ångrar att jag inte åker till Storsjöyran istället. Fast 1000 spänn för att bara se Rebecca&Fiona och Den svenska björnstammen säger vi är ovärt. :-))))


Aja, jag ber er att följa mig på Instagram för där är jag uppdaterad varje dag minst!! Idag har jag jobbat och det tog död på mina sista krafter, jag orkaaaaaaaaaar inge meeeeeeeeeer. Jodå. Imorgon åker jag som sagt så då ska jag försöka att koppla av (om det ens kommer att gå) och bara CARPAAAAA. Och när jag kommer hem ska jag gadda mig, wihu. Och sen är det bara en månad kvar tills jag blir 18, utan körkort, och ska åka till Stockholm och göra en till tatuering (den tredje blir en stor). Fattar ni att jag ska åka till Stockholm för att göra den???? Jaaaaaa, för att bästa Lisse som svek Sundsvall flyttade dit för att jobba på Salong Betong, jaja dä ä klart hon ska jobba där för hon är ju asgrym.


OK, med detta inlägg ville jag bara säga att jag lever. Och sluta fråga nyfikna frågor! Är det några förändringar i mitt liv så tar jag upp det om jag vill. Hasta la vista, lolzzzzz.


Don't you let me go, don't you let me go, tonight.

Hej mina nyfikna kycklingar! 

Idag har jag inte gjort någonting, som vanligt. Jorå, jag sov ut till tolv. Sedan har jag promenerat till stan och sålt en jacka. Och sedan var jag tvungen att ta bussen hem för annars skulle jag dö av värmeslag. Annars då? Hostar och snorar fortfarande två veckor senare. Har i alla fall fått hostmedicin nu, som jag hoppas hjälper annars så bryter jag ihop.

Hursomhelst, igår hängde jag med Simon. Vi hade inte träffats på länge så det var treeeeeeeeeeevligt. AJA, jag vill BADA nu. Ligga på en strand och bara carpa för fan, jävla sjuka jag får damp. Så ikväll ska jag trösta mig med att äta grillat och vara med min finaste vän Leslie.♥

Just det, jag gjorde ett fynd på ett par jeans igår (I'm so happy I'm so glad that I fouuuuuuund you) också köpte jag den sista svarta plånboken i Gina Tricots lager, och två par solisar! Wuhu.


Första paret.

Andra paret. Och båda kommer från herravdelningen. Känner mig rätt maskulin.

Och sen bjöds det dessutom på gratis Vitamin Well på stan, gött!!

Host host.

Byxorna!! Love em'.

Just det, tänkte sova på balkongen i natt också men tanken hann ifatt att jag redan var sjuk.

Börsen!! Haha...... Jag är full av energi. Men här är plånboken i alla fall.

Och här är en osminkad jag från i morse.

Och här är Subwayen min far kom hem med idag.

Och här är dagens outfit. 

Förresten förlåt för att jag aldrig plåtar med systemkameran längre men till hösten ska det bli när vi får Macbook av skolan, då djävlar!!!!!!!

Det tar emot!

Klockan är två och solen steker sönder. Jag har märkt att jag inte klarar av att sola om jag inte solar på en strand eller vid en pool, det blir liksom för obekvämt på balkongen men det som stör mig mest är att jag faktiskt blir negro på uno secundas (hahaha) och därför vill jag sola men det går INTE!!! För mig till Turkiet så orkar jag. Hursomhelst, igår var jag med Jonas och han sov över. Fick ett galet sug på Chai Latte så vi for ner på stan och myste lite på Tant Anci & Fröken Sara. De borde ha stammiskort där. Aja!!! Nu ska jag fixa lite tvätt. Sedan ner på stan och carpa. See u amigos.


Lite från Stockholm.


Naturen på väg till Stockholm. 

SwaggeEEEERrrrrrr. Ellerrrrrrr!!!!!

Och som vanligt så gör dessa mina dagar. Orkar bara inte för att det är så roligt.

I lördags så drog Marielle och jag en heldag på stan.

Fann denna snygga dejt-keps.

Sen kände jag bara för att posa.

Och igår var det dags för hemgång. Väntade på terminalen i typ två timmar innan jag skulle åka med bussen hem till Sönnsvall. Jag hittade i alla fall från Vällingby till terminalen helt själv, good job.

Och sen var det hej då Stockholm och allt annat bra.

Också är det ju bara meningen att jag ska bo i Stockholm.

Nice life på bussen.

Hade ju Red bullen och musiken i alla fall.

Nära hemmet pga av kossor överallt.

Och för att inte hamna i deppmode helt så åkte jag till Alnö för några timmars hängande med Dennis.

Och ska även boka biljetter så fort lönen kommer!

Och idag vaknade jag tidigt motvilligt, somnade om och sket i solen men kände att man är ju tvungen.

Ja, klart den gömde sig då :-)))))).
 

Och här är jackan som ni har sett på föregående bilderna, men lite närmare titt. Aaah, I'm so in love.

Och ska det vara äkta så ska det.



Flummar in i natten på en listjävel.

Vilken är din favoritfärg?
Svart, I'm the black devil liksom.

Prickigt, rutigt eller randigt?
Randigt.

Vilken parfym använder du?
Dkny, chick, calvin klein, david doff (snälla säg inte att jag glömt någon nu, hehe).

Ditt favoritläppstift?
Ja inte rött på mig i alla fall för ser ut som en prostituerad från Ryssland. Orange typ. Hehe.

Vad använder du för underkläder?
Trosisar och bh.

Dina bästa skönhetstips?
Kolla dig i spegeln, le och se glad ut. :-))))))

Vad använder du för eyeliner?
H&Ms liquid eyeliner och den som är flytande, samt från Isadora.

Vilken är din finaste klänning?
Den från H&M som jag säkerligen har lagt upp i kategorin ''Nytt''. Den är svart, ganska kort. Men fin ändå.

Vilken är din favoritbok?
Utan ett ord!

Vad äter du för vardagsfrukost?
Ägg, mackor och allt annat som jag är sugen på.

Vad spenderar du helst en ledig dag med?
Sova, äta, shoppa! Carpa helt enkelt.

Hur lång är du?
Jag är nog 1.63!

Roligaste skolämnet?
Hemkunskap! Synd att man inte har det på gymnasiet bara, det bästa var att man fick äta.

Hur många relationer har du haft i ditt liv?
Två på riktigt, eller vad man säger.

Får vi se en bild på dig osminkad?

Sorry......... Hittade fan ingen bättre. 

Tycker du om disneyfilmer?
Inte så insatt.

Hur var ditt första hångel?
Fint.

Om du bara fick äta en färg på mat för resten av ditt liv, röd, grön, beige, gul, blå eller lila,vilken skulle du välja då och varför? 
Haha omg vilken fråga, ja rödbrunt då eftersom att kött är det bästa som finns!

När grät du senast?
Idag litegrann då.

Vilken är din favoritstad i världen?
Amsterdam, Berlin, Stockholm.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med hos dig själv?
Ingen aning. Allt känns så otränat just nu.

Vad faller du för?
Människor som är sig själva, har en känsla för humor, generösa och får mig att känna mig speciell.

Och vad tror du att andra faller för hos dig?
Ask em'.

Och till sist – vad önskar du just nu?
Att jag kunde få vara där jag var för ett dygn sedan. Tack och godnatt, nu ska jag sova! Adjöken sa fröken.


Världsbäst.

Hej finisar. 

Nu är jag hemma från Stockholm sedan några timmar tillbaka, det var tänkt att jag skulle blogga i helgen men hade min hjärna och hjärta på annat håll. Tack för överseende och så i alla fall! 

Såg att jag hade fått några kommentarer och har svarat på det nya sättet, alltså direkt på kommentaren i inläggen som ni har frågat. Hoppas ni ser svaren! Hursomhelst, jag har haft världens bästa helg, i alla fall på riktigt länge och jag längtar så himla mycket tillbaka. Och jag saknar allt redan. Men det som jag kan se framemot är att om tio dagar åker jag ner igen, jag längtar så himla himla himla mycket!!!!!!! 

Och just, jag har köpt den snyggaste skinnjackan på hela jorden. Nog för att det fick svida för kortet men det var det fan värt. Visar er och allt sådant imorgon, jag måste carpa lite nu... Hehe. Närå, men ska stadga mig i min egen säng och försöka tänka att tio dagar går rätt så fort. För tio dagar sedan spelade Sean Paul precis just nu på Stora Torget. 

Ok, tiden går fort.

Too young for you.

''Today is the day''. Åhååååååååååååååååååååååå. Jag ligger i sängen och fördriver mest bara tiden, jag tänkte kolla på Criminal Minds men insåg lika snabbt att jag hade sett alla avsnitt. Up next: ladda ner hela säsong sju. Fast kommer inte ens hinna kolla, men ja ja ja.

Så, jag ska ligga här i en och en halvtimme till. Sedan ska jag göra mig i ordning, packa det sista, åka ner till stan. Vara glad. Jätteglad. Alltså, jag är så lycklig. Snart där...♥


Resfeber???

Nu är väskan(orna) färdigpackade och jag längtar sönder. Kommer väl missa bussen eller nåt, neeejdå Sharlee. Det kommer att gå asbra. Packat alldeles för mycket som vanligt men det är så att vara tjej. Jag tror att jag ska på storresa, men lite så är det ju...(??) Ok... Natti natti. Nedanför bjuder jag på en bild, så kände jag mig tidigare ikväll. Var väldigt busig!


Mobilblogg / Carpe.

Hemma från stan. Köpte en myströja. En bh (jag behövde verkligen en ny, mina andra är utnötta). Sedan åt jag lite kebab, och till efterrätt drack jag Chai Latte på Tant Anci & Fröken Sara. Bästa fiket i Sundsvall. Nu ska jag packa lite så jag kan sova ut imorgon. Som sagt, längtar.


Mot Stan.

Woho, jag mobilbloggar! Nu ska jag åka till stan och träffa Jullanpullan. Känner ni hur jag håller er uppdaterade? Bra!


I den här staden.

Morn' morn'.. Idag kliar min näsa sönder. Men det gör ingenting för nu ska jag duscha och fräscha till mig och sedan ska min favorit och jag ta en fika på stan. Äntligen få komma ut lite, jag blir kanske frisk då. Den här dagen kommer få fort, därefter ska jag packa väskan. Och imorgon är det dags. Här nedanför är ett rop på hjälp.


Två dagar.

Julia och jag dissade varandra idag, i vanlig ordning. Nääääärå. Vi ska leka imorgon. Och jag måste duscha men vågar inte för jag är för rädd för spindlarna i vår källare. Alltså kan någon snälla hjälpa mig med den här fobin?!?!!?! Ja ja ja.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Criminal Minds, och jag inser att om två dygn är jag i Stockholm. Är ca lyckligast i världen. Ska bli s-å-h-ä-r jätteskönt att komma bort litegrann. På lördag ska Marielle och jag ta en heldag på stan. Wiee.e.e.e.

P.s. blogg-appen funkar så nu kan jag uppdatera er mycket mer. Kul? Ja.

Hundra frågors-lista.

Vem är du?
När jag ska svara på det, så vet jag knappt. Jag är 17 år, bor i Sundsvall, är en blandras av tre länder och mitt namn är Sharlee van Stralendorff. Född i Holland? Ja.

Är du självständig?
Jag måste ju.

Vad har du för personlighet?
Kort stubin, i vissa fall envis, trevlig, blyg, social och ofta snäll.

Vad är du för stjärntecken?
Vågen!

Vart kommer du från?
Jag är född i Holland.

Vart bor du?
Sundsvall, som sagt.

Vad har du för mentalitet?
Är nog lugn för det mesta även om jag kan flippa ur lite ibland.

Vad spelar du helst för spel?
Förferke-spel. 


Mac eller PC?
Maaaaaaaaaaaac, wtf.

Internet Explorer eller Netscape?
Lol, Google Chrome.

Din bästa egenskap?
Lugn, snäll, givmild kanske.

Din sämsta egenskap?
Paranoid, hypokondrisk och blir lätt arg.

Har du några husdjur?
Nej, inga.

Familj?
Madre, padre och två äldre systrar.

Kroppsdel du har mest nytta av?
Ryggen och magen annars är min kropp som en tråd. Och benen. Och hjärnan och hjärtat, fast det är organ.

Kroppsdel du tycker bäst om?
My aaaaaaasssssssssssssssss kanskerå?????? Eller mina biceps, hahah.

Du sover?
De senaste dagarna alldeles för lite.

Är du lik något djur?
Haha, aaa fett lik... En Herr Nilsson-apa.

Tror du på något?
Livet.

Vad har du för frisyr?
Mittbena.

Och hårfärg?
I grund och botten mörkbrunt, nu mörkbrunt med lite röda nyanser, men mest mörkbrunt med ombre har jag nu. MINDFUCK.

Ögonfärg då?
Brungrön.

Och hur lång är du?
1.63 typ. Jag kallar mig själv lång men får bara höra att jag är kort...........

Jeansstorlek?
25/30 typ.

Skostorlek?
36-37.

Vad gillar du att göra?
Carpa!

Vad gillar du inte?
Mycket.. Bland annat killar som ''KSS KSSSS:ar'' efter en. Jag är ingen jävla katt.

Din favoritmat?
Surströmming, grillat, laxpasta. MAT ÄR MITT LIV.

Favoritglass?
Får vara någon glass med massa strössel, banan, maränger, grädde.

Favoritdessert?
Kladdkaka och grädderåå.

Favoritpizza?
Kebabpizza dränkt i vitlökssås.

Favoritdricka?
Allt som jag är sugen på.

Gillar du godis?
Om jag är sugen på det!

I så fall vilken sort?
Men lösgodis.

Din favoritdrink(ar)?
Shot shot shot. Eller Gin&Tonicccccccc. Cuz I am an alcoholiccccccc. Kiddin'!

Din favoritfilm?
Asså... Så svårt. 

Din favoritdag?
När man kan carpa hur mycket man vill.

Ditt favoritplagg ur garderoben?
Allt. Närå men ett par leggings från gina, mjukisar, kängorna osv osv.

Din favoritbok?
Utan ett ord och dyngkåt och hur helig som helst.

Din favoritmusik?
Chillnani, Mixtape från alla listor, Skön, party osv. Ge mig meeeeeer.

Din favoritlukt?
Lukten av mat. :-))))))

Din favoritblomma?
Köttätande växter.

Öl eller vin?
Heineken eller Carlsberg om det ska vara öl. Inget om det ska vara vin.

Liknar du en kändis?
Näääe.

Senast köpta skiva?
Tokio Hotel typ.

Senaste filmen på bio? 
Project X: Hemmafest!

Bästa låten i hela världen?
Lyssnar på musik 24/7... Svårt att säga.

Senast lästa bok?
Dyngkåt och hur helig som helst.

Favoritförfattare?
Mia Skäringer!

Skriver du dagbok?
Min blogg osv.

Bästa årstiden?
Ja, jag trodde sommaren men vädret är ju som hösten så hösten då.

Favoritfärg?
Svart.

Vad skulle du aldrig ta på dig?
Det som inte är min stil.

Vad ville du bli när du var liten?
Advokat, och är alltså fortfarande liten för vill fortfarande bli det.

Blev du det?
Nej, men ska ju.

Brinner för?
Shopping, haha.

Katt eller hund?
HUND. Katter är inga djur.

Har du någon noja för något?
Mhhhhhhm, många. 

Någon fobi?
Klaustrofobi, trypofobi, araknofobi.

Är du deppig eller glad?
Just nu glad.

Politiskt insatt?
Nääääe.

Värdesätter du ärlighet?
Jag hatar när folk ljuger, så ja.

Brukar du dra vita lögner?
Hehe, mm.

Är det ok med vita lögner?
En vit lögn innebär kanske en gång om året. De som utnyttjar vita lögner kan dra.

Känner du en mytoman?
Ja.

Bio eller hemmakväll?
Beror helt på.

Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?
Ja ja JA.

Hur tidigt kliver du upp?
Senaste dagarna klockan sju, nu ska jag sova uuuuuuuut.

Bra eller dåligt?
Nu är det kung!

Vem eller vilka vet mest om dig?
Jag vet mest om mig själv........

Gillar du att slåss?
Söker alltid bråk på stan.

Vad har du på dig just nu?
Mjukisar + sovtröja.

Vad ska du göra ikväll?
Sova.

När var du senast full?
Lördags.

Är du seriös?
Why so serious? Aldrig seriös.

Hur många väskor äger du?
För många som jag inte ens använder.

Hur många bilar har du/din familj?
En.

Hur många biologiska syskon har du?
Två.

I så fall, vad heter de?
Shalony och Shanti.

Hur många timmar sover du per natt?
För lite, men helst 9.

Vem är snyggast i världen enligt dig?
Sergio Ramos, Shakira, Mikael Persbrandt, James Franco.

Vad är du allergisk mot?
Lösa tjejer!

Ska du duscha idag?
Vet inte, carpar ju.

Vad är det för veckodag?
Onsdag.

Vad är det för datum idag?
Elfte juli tvåtusentolv.

Vad gör du nästa år?
CARPAR.

Är du likgiltig?
Nja, ibland.

Hårdrock eller synth?
Hah, ingenting.

Är du uppväxt i stan eller på landet?
I stan.

Har du utländska föräldrar? 
Ja.

Gillar du att laga mat?
Ja, men jag älskar att äta den!

Märkeskläder eller second hand?
Second hand fo shooooo.

Hur många par skor har du?
För många, köp.

Fixa håret eller sminket?
Sminket.

Vem är snällast just nu?
IIIIIIIIIiiiiii.

Var har du ont?
Haha wtf... Vilken fråga. I kroppen.


En liten förändring.

Min blogg ser så snål ut just nu, men jag var tvungen att byta för kände att jag ville spy lite över min andra header eftersom att jag är cp-less på den. Så, här är en förminskad bild av originalet till header. En bild från när Hanna Åberg plåtade mig. Nedanför kan ni se en till, och gå in på Hannas blogg så kan ni se två eller tre till, om ni vill. Azum.




Dör sjukdöden snart.

Fattar inte riktigt vad jag har gjort världen för att förtjäna att bli så här sjuk. Mitt huvud dunkar, min hals kliar och är full av slem, min näsa är full av snor. Och på detta så hostar jag tills jag får kramp i magen, tårarna sprutar och jag nästintill spyr. KARMA är väl en bitch som man säger.

Förövrigt så var min plan att sova ut till eftermiddagen minst, men när man väl får sova ut så går det inte. Ok, jag vaknade klockan elva. Men det är för tidigt för att inte ha sovit ut sen skolavslutningen ungefär. Nog för att det är pissigt dåligt jävla väder, jag förstår inte vart sommaren är, och jag fattar inte att jag inte har badat en enda gång den här sommaren. Att jag får ett sms från H&M där de erbjuds 75% rabatt på sommarmodet, då känner jag bara, hej då sommaren och hej hej hösten. Men det kan lika gärna bli höst eftersom att vi redan känner touchen av höstvädret mer än sommarvädret.

Räknar ner dagarna gör jag tills jag sätter mig på bussen till Stockholm också. Nu är det exakt två dagar kvar och det känns så bra. Jag håller alla mina tummar och tår på att det blir bra. Hursomhelst, idag är det tänkt att Jullan och jag ska hänga. Vet dock ej vad vi ska hitta på. Filmkväll och sånt bra tjejmys, whateveeeeerrrr. Det blir bra.


Stockholm.

Hola hola hola.

Idag var sista dagen i skolan, och jag kommer sakna det om jag ska vara helt ärlig. Cp-klassen som vi kallades för, vi var en knoddklass på ca fem pers. Kändes som så i alla fall. Mys mys. Nu är det i alla fall över och jag är godkänd, friheten och lyckan jag bär på är så stor så ni kan aldrig ana. 

Gullisar.
Jonas bjöd på ''Äntligen godkänd i matte-tårta''. Sweeeetness.


Hursomhelst, vädret suger apa i Sundsvall och det regnar. Jag är as-sjuk och det verkar som om slemmet i min hals inte vill försvinna. Och försvinner inte min hosta snart så kommer jag hosta upp mina organ inom en kort stund. Trots detta är jag ganska lycklig för att jag ska åka till Stockholm nu på fredag. Wihooooo. 


Var inte lika lycklig tidigare idag.

Men nu är jag, längtar längtar läääääängtar.

Kram från mig och Shanti.

Ett litet ''come back''-inlägg.

Hej igen min bortglömda blogg och mina bortprioriterade läsare. 

Förlåt, jag har verkligen, verkligen inte haft tid. Och ingen känsla till detta alls. Men, nu tänkte jag göra en come back eftersom att jag saknar att prata med er, jag har under denna tid som jag har varit borta mest jobbat, gått i skolan, sovit, ätit och festat. Inte alls så märkvärdigt som man kanske kunde ha trott för att jag inte bloggade. Hursomhelst, vill till och börja med, säga att jag aldrig någonsin varit så stolt över mig själv som jag är idag, för två veckor sedan började jag sommarskolan med ett enda mål och med sex kapitel ogjorda. Jag tror jag aldrig har motiverat mig själv så mycket och kämpat så intensivt med den här förbannade matten. Och idag gjorde jag mitt sista prov, på väldigt länge, och jag kan med handen på hjärtat så stolt säga att jag äntligen är godkänd och att jag är värd det. Så, till er alla som tänkte att ''aldrig att jag går sommarskola, vill ha sommarlov''. Ni skulle ha tänkt om, de här två veckorna flög förbi så snabbt så att jag knappt märkte av det. Helt ärligt, det var så himla värt det. Nu kan jag slappna av med gott samvete på mitt sista år i gymnasiet.


Hursomhelst, har handlat lite nytt. Skor för 40 spänn, inte illa.

Ätit pizza med mamma och Shanti.

Varit på surströmmingsmiddag och varit lite swag. Haha.



Belönade mig själv med ett par nya mjukisbyxor pga två godkända matteprov på en dag.

Blåst såpbubblor.



Tack Leslie för att du gjorde ombre på mig.

Annars? Jag mår helt okej, jag försöker ta tag i livet i små tag och känner att det funkar med jämna mellanrum. Undrar också hur Ni mår. Känner liksom att jag har tappat er väldigt mycket nu när jag tittar på statistiken, blir skrämd för det ser ut precis som i början när jag skrev mitt första inlägg här. Men nu tänker jag fånga er tillbaka, eller man kan ju hoppas i alla fall. Fast ni kanske inte har saknat mig för att ni gav upp mitt bloggande, hursomhelst sen senaste har jag firat Midsommar också. Med familjen och sedan mina finaste vänner.


Första skoldagen väntade.

Fikat med finaste syster.

Yum yum

Gosigos, mosters bäbo.

Åh åh åhhhhhhhh, jag saknar min bäbo så mycket.

Här var det dags för Glaaaaaad Midsommar.

Fyllesviiiiiiin.

Vän för livet, älskar dig.

HApPiNeSs.


Hjärta Johana och Leslie, de bästaste tvillingarna som finns.<3


Sen, så har jag hunnit med Gatufesten och har haft fyra dagar fyllda av kärlek, eufori, fylla och allt som en Gatufest ska innehålla. Kan inte förklara så bra. Jag kan inte förklara Rebecca&Fiona med ord, alltså för mig är det helt omöjligt. Jag stod inte stilla en enda minut under deras spelning och jag såg ut som en svettig valross när de var färdiga. Nu vill jag åka till Yran trots att jag inte kan bara för att se dem igen, igen och igen. Alltså, ni förstår inte. Det går inte om man inte har sett dem. Jag kan bara säga tack tack tack för att jag fick uppleva det, it was freakin' fuckin' azum. Och även Sean Paul, Familjen och Svenska Björnstammen gjorde det hela minnesvärt. Och tack till mina vänner och ovänner som gjorde det hela ännu bättre. LOVE LIFE.


Gatufesten i onsdags.

Hanny och jag.<3

Fick även se Amanda Fondell live, det var magiskt.

Dagen efter måddes det såhär pga jättejättesjuk.

Fast då var det bara att tuta och köra.

Gatufesten i torsdags.

Den här väntan var såååååå himla värd allt.





ALLTSÅ JAG DÖR OM OCH OM IGEN. REBECCA ÄR KANSKE DEN SNYGGASTE TJEJEN JAG VET. Älskar dem så mycket!

Även om jag mådde skit på fredagmorgon mådde jag asbra!



Oj oj, jättemycket egoboost.

Shot shot shot.

Hangover-brud skulle jobba.

Efter jobbet, färdigfixad. Lördag. Bästa.

Och igår var jag väldigt mycket död.
Och då är allt i matväg sånt här.



Jobbade i söndags också. Är verkligen en härdare.

Trött.

Nu kurerar jag mig med te och honung.

Såpp. En glad jag efter min prestation de senaste veckorna.

Så, där fick ni mitt liv under de senaste veckorna. Ni som inte följer mig på Instagram, får bli bombade såhär.  (Ska försöka föra över när jag filmade på R&F också) waaaaah.


RSS 2.0