Urklipp utav mitt dokument, skrivet av mig.

Hej fina läsare. Här är en text som jag skrev i helgen. Jag skrev, skrev och skrev. Jag kollade inte utan lät allt rinna av mig. Jag har bara tagit några rader av hela texten, resten låter jag ligga kvar på dokumentet då mitt privatliv är skrivet där. Så det håller jag för mig själv! Men ni får gärna läsa det här och kommentera!

Ibland vill jag bara vara en del av allt det bra. Hur ska man göra när livet är på en sådan nivå då allt tränger sig in? I ett enda litet skal och det finns ingen utväg? Hur gör man?

Jag har alltid undrat om man kan skriva en självbiograf. När man har dessa talanger som man bara vill visa. Man vill visa världen vem man är. Men man vill inte göra något fel. Man vill skriva tills man får skrivkramp ända ut i fingerspetsarna och i hela armens byggnad.

Hur gör man? Jag vet inte. Hon var en glad flicka när hon var ung, en underbar familj som brydde sig om alla nära de hade runt omkring sig. Den bästa uppväxten man kunde tänka sig. Hade vackra syskon som fanns där som stora förebilder.

Sedan kom hon in i tonåren, det blev en omtumlande tid. Hon greps av panik och smärta dagligen. Hon fick knappt någon hjälp – bara utav den där underbara familjen som alltid var en klippa för hennes lutande huvud.


Hon klarade sig. Trots alla omständigheterna så klarade hon skolan.


Hon började på gymnasiet och kände en lättnad över att hon hade klarat målet. Hon hade klarat målet att komma in på linjen hon alltid hade drömt om. Hennes största ambition.


Nu börjar jag. Jag träffade många killar. Jag har träffat människor som har hjälpt mig, jag är 16 år gammal snart 17. Och jag har varit med om mycket, jag har erfarenheter av upplevelser som många andra aldrig har varit nära. Jag vet att ingenting är till för att ta förgivet. Men ändå gör vi det dagligen. Och jag hatar det.


Jag slutade träffa killar och ville börja leva. Jag ville börja andas och känna att jag var värd det bästa, att jag skulle lära mig att älska mig själv innan jag kunde börja älska någon annan. Jag hade valt att inte lämna ut mitt hjärta i ett ögonblick för att sedan tappa det i backen och falla ner i smärta.


Knappt en månad efter mitt beslut så var Han där. Han som jag aldrig hade träffat, sett eller hört talas om. Jag var inte ute efter en relation där jag kunde börja bygga upp mitt förtroende för denne igen. Det skulle dröja länge innan det kunde ske.


Men jag la min åsikt i hans kommentarsfält och han svarade mig, han gav en bekräftelse med ’’kan jag få din msn?’’ – visst tänkte jag. Bara det inte blir något.


Vi bytte ord i över en månad. Allt kändes magiskt. Det var magiskt att det var ödet som hade skapat det här åt oss.


Vi pratade, pratade och pratade. Jag kände mig obekväm i mig själv och ville fly, men jag var kär samtidigt som jag hade kalla fötter. Kär i någon jag aldrig hade träffat, jag blev förundrad utav känslor. Jag blev galen av att han drev det här i mitt hjärta. Vi bestämde en träff. På bion.


17 månader senare är det han och jag. Vi är ett par. För 17 månader sedan så hade vi precis blivit tillsammans, vi svävade på rosa moln och vi dansade på rosor. Allt var bra, jag kunde inte ha något bättre. Jag hade fått kärlek från rätt sort. Han charmade både mig och mina föräldrar, på det där rätta sättet som man aldrig skulle glömma. Han blev ett fotografiskt minne för oss alla.


Plötsligt förändrades allt. Vi sitter här. Vi är kära och vi älskar varandra över allt annat. Vi har gått igenom så mycket och jag vill bara, bara springa tillbaka. Till allt som var bra.


Det känns som om det inte är någonting alls, inget över huvud taget. Vi har varit i strid som om vi vore gifta i tusentalsår. Och vi har aldrig kommit fram till en direkt bra lösning. Det är som en repetition för det här dramat. Det är som en lång dramaföreställning som du aldrig kan tänka dig ta slut, det finns inget förutspått slut. Det håller på i en all evighet.



Jag kan förklara. Två människor. Det enda som behövs för att man ska kunna dansa tango och de enda som behövs för att man ska kunna gå ut i krig.


Våld och fel vokabulär. Provocerande situationer.


Jag känner explosionen krypa fram sakta. I all hast när provokatören står framför mig med hans **** ordval och hans ansiktsuttryck kommer som en tsunamivåg över mig som får mig att vilja riva upp golvet mina fötter står på. Riva sönder tapeterna så mina naglar skriker efter att få vila.


Medan motparten njuter av att se denna ilska krypa fram men som lika snabbt håller på att explodera. Att driva mig till vansinne och sedan gå därifrån med ett ytligt flin för att sedan stänga av trumhinnorna när jag ropar efter dig.


Jag mår för dåligt för att det ska vara sant. Det är så många bollar i min luft där jag ska andas. Och jag har kommit till den där punkten då jag kvävs utav min egen luft. För jag får ingen. Det känns som om min egen strupe sviker mig och stänger locket för luftvägarna.


Det känns aldrig fulländat när man har skrivit ner något abstrakt till konkret. När personen man har gjort det till inte uppskattar det lika mycket som man själv gör det när man läser. Man förstår sin egen känsla bättre än någon annan.


Ordvalen han alltid väljer, så slutar det alltid med han nästan ber för sin sjuka mor.


Phantomrider

Promenerade i två timmar. Det var skönt. Jag fick lätta mitt hjärta en hel del, som jag alltid gör när jag får prata med Julia. Hon är den bästa människan, den bästa vännen man kan tänka sig.♥

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Tokio Hotel - Phantomrider live!!!!!!! Åh bästa. Jag kommer ligga här fram tills att jag somnar, så några inlägg till blir det!

17 months.♥

'

Fantasilöst

Det fick bli pannkakor! (Älskar att man doftar så gott efteråt när man stekt dem.)

Jag hade ingen fantasi och det hade varit försent att ta ut kött eller dylikt nu eftersom att det måste tina upp. SÅ DET SKULLE VARA ASBRA OM NI KUNDE TIPSA OM LÄTTLAGAD MAT!

Jag åt en fet pannkaka med ost och skinka på. Det var GOTT! Mättande. Och nu vill jag spy om jag tänker på pannkakor, jag åt tre stycken och jag är proppmätt. Haha.

Nu ska jag ut på promenad med min Julia och sedan ska jag se ''Familjen Annorlunda'' och till det... red bull, chips och oliver. Mums.


SEE YA.

Dem vackraste människorna på den här jorden

 

 

 


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person(-er) som är snygg(-a).
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Mattedags!

Jag är klar med engelskauppgiften så nu ska jag plugga geometri! Har godispåsen bredvid mig... samtidigt som jag pluggar ska jag fundera över vad jag kan laga för mat idag. (Skulle vara gott med en köttbit och potatis, eller en stor pizza från Kebab House i Timrå!). Har ni några förslag?

Förresten, för ungefär en timme sedan så var det 14 plusgrader! FJORTON! Fatta. Och nu har det gått ner sig till 4-5... det var ju mindre roligt. Men... VI HÖRS.


Sl...i.t.en.

Jag känner mig SLITEN! Brukar aldrig göra det. Men nu gör jag det. Och det är otrevligt.

Så jag ska bädda sängen och dammsuga rummet för en andra gång idag och sedan ska jag plugga klart och kanske träna vid fem. Får se! Ska i alla fall ut och promenera med Julia eller något... i kväll.♥

Pluggar

Och här ligger jag och väntar på bättre tider! (Skämt åsido).

Drama


Jag älskar Solsidan

JA! Äntligen är det Solsidan igen.♥ det bästa programmet som finns. Hur dåligt jag än mår, vilket humör jag än är på så blir jag alltid så sjukt glad av att se det! Så nu laddar jag upp med lite soffmys.

Jag struntar i bloggpausen och visar det som är nytt istället! - Som jag lovat.

.
.
.
.
.
.
.

Så! Nu har jag äntligen visat vad jag köpt och fått. HEHE. Det ser ut som om jag har världens största fötter med skorna på bild. Men det förstår ju alla att det inte är så!

Adidasbyxorna är inte sådana ''fjortisbyxor'' utan löparbyxor. Behövs nu när jag ska börja träna.

17

1a bilden: En bild på någon du umgås mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Har ingen ovanlig bild!

1a bilden: En bild på någon du umgås mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

No words

Hej...

Jag mår inge bra.

Har i alla fall varit ute och promenerat i två timmar idag, och det är 12 plusgrader. Det är magiskt. När jag var på väg hem så såg jag även en bilolycka vid Hagaskolan (min förra skola). Läskigt!

Hilf mir fliegen

Ich bin hier irgendwo gelandet
Kann nicht mehr sagen, wer ich bin
Hab die Erinnerung verloren
Die Bilder ergeben keinen Sinn
Bring mich zurück, bring mich nach Haus
Ich schäff's nicht allein hier raus

Komm und hilf mir Fliegen
Leih mir deine Flügel
Ich Tausch sie gegen die Welt
Gegen alles, was mich hält
Ich tausch sie heute Nacht
gegen alles was ich hab

Erzähl mir alle lügen
Mach es so, dass ich es glaub
Sonst krieg ich keine Luft mehr
Und diese Stille macht mich taub
Nur graue Mauern und kein Licht
Alles hier ist ohne mich

Ich find mich hier nicht wieder
Erkenn mich selbst nicht mehr
Komm und zieh mich raus hier
Ich gib alles dafür ihm
Ich habe Fernweh und will züruck
Entfern mich immer weiter
Mit jedem Augenblick

Varför dra in 3D när det inte behövs?

Ja... precis som rubriken lyder. Varför ska man dra in 3D när det inte behövs? Det fanns inga 3D-effekter under hela filmen och ibland så kunde man vara utan glasögonen för att det var vanligt. Alltså inte 3D.

Lurendrejeri! Men de tjänar ju pengar på det. 15 kronor dyrare är det i alla fall. Men filmen i sig var bra, den var sevärd. Så, ni borde se den! Men inte på bio, för att alla prasslar med sina jäkla godispåsar och PRATAR under filmen. Respektlöst löjligt.

Jag tänkte fota mina nya prylar nu... men så är batterierna till båda kamerorna döda. Så jag låter dem ladda under natten så fixar jag det imorgon!

Trots allt så är jag glad ändå, för jag har beställt två par skor!:D

Simon och jag♥

Anonym om Mot birsta!
Inte för att snoka på något sätt, men har du & Simon gjort slut/tagit en paus? :( Eftersom du aldrig skriver om honom nuförtiden?

Hej du.
Vi har inte gjort slut, vi har bara inte varit med varandra lika mycket som förut de senaste veckorna. Och jag la ju upp en bild på honom för två dagar sedan!:) Men i kväll så ska vi gå på bio och på måndag har vi 17 månader!:) (även fast det är den 28:e).♥

Sanctum 3D

Är hemma från birsta nu! Jag har fått några saker av mamma och pappa också köpte jag jeansen.:)

Nu måste jag klä på mig lite fort och ''piffa'' upp mig. Hehehe. Ska på bio halv nio, ska nämligen se Sanctum 3D med Simon.♥ Sedan åker vi hit och sover, kanske hinner fota det jag fått/köpt och lägger upp då.

Haaaaaaaa det göööööööttttttt.:D

Mot birsta!

Nu åker jag till birsta med pappa. Jag har verkligen det skönaste på mig! Mjuuuuukaste jeansen på hela jordklotet och en tröja ur mammas garderob. Heheh...

Ska köpa ett par blåa Dr Denim-jeans också (bästa jeansen som finns!!), så jag har något att ha på mig på bion i kväll. Alla mina kläder är smutsiga och ligger i tvätten.......

Kategorier och Leif

...Är bloggar som har kategorier! Det är verkligen jättebra med en blogg som har det. Istället för en där det bara är ''allmänt''. Det finns många bloggar som bara har den, oftast är det bloggar som bara skriver vardagligt. Bara skriver om vardagen. Men har man mycket bilder inblandat, musik, videobloggar också vidare, så är det en höjdare med olika kategorier! Det är så mycket lättare att hitta och vill man se någonting speciellt så är det kalasbra om den kategorin finns!
Leif Mannerström i Sveriges mästerkock. Jag tycker är löjlig som spelar arrogant. Han är inte sig själv.
Han är säkert bra på att laga mat, men att han försöker att vara som Gordon Ramsay. Han försöker vara ''häftig'' genom att låtsas vara sur hela tiden och säga vad som helst. Precis som Gordon. Nej, jag gillar inte Leif för att han försöker vara cool inför svenska folket bara för att det är ett matlagningsprogram och för att det är Sveriges mästerkock och att han inte är sig själv. Löjligt!
.
Här till exempel, här är han glad och ler! Det har han inte gjort en enda gång i Sveriges MK bara för att han ska vara som Gordon, lika ''kylig'' och sur. Men Gordon är sån, det är inte Leif.

(JA FÖRHOPPNINGSVIS SÅ FÖRSTÅR NI HUR JAG TÄNKER NU! Haha...)

Jag i bildform

1a bilden: En bild på någon du umgås mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Oredigerad!

1a bilden: En bild på någon du umgås mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Hej, igen

Men heeeeeej!

Jag behöver inte säga att jag inte har bloggat. För det har ni ju märkt. Ha-ha. Jag bloggade inte igår för att vi fick gäster, och gästerna var familjen Daams! Det var jättetrevligt.:D

Så jag slänger upp bild 16 idag!

Frida Gröndahl & Caroline Jansson

Här är några bilder från studiofotograferingen igår! Jag är inte klar på långa vägar...

En stor saknad... så himla mycket. Långt in i mitt hjärta.

Kom in för en stund sedan efter att ha följt Julia en bit på vägen!

Vi har pratat så himla mycket. Om allt. Allt mellan himmel och jord, nya som gamla tider. Det är helt sinnessjukt vad mycket vi har att ta igen. Vi var tvungna att avbryta för att säga hejdå.

Jag är så glad just nu! Jag känner bara att allt är bra. Jag mår bra. Förutom att jag har ångest inför matteprovet imorgon... Men. Det får gå som det går. I alla fall så har jag verkligen insett vilken ALLRA BÄSTA VÄN jag har! Finns ingen som är lik. Julia är en vän som alla borde ha, hon är så bra, så bäst.

Vi började komma varandra nära sommaren 2009, vi pratade varje dag och umgicks och sedan så hände det en grej som gjorde att vi slutade umgås och nu har vi hittat tillbaka till varandra! Det känns sjukt bra. Är verkligen evigt tacksam.

Vi pratade mycket om hagatiderna och ni förstår inte hur mycket jag saknar det. Det gör typ, jätteont att sakna något så som jag saknar haga. Klass 9A. Det finns ingen bättre klass, kommer aldrig att finnas och har aldrig funnits en bättre klass än den. Jag kommer ihåg balen som om det vore igår. ÅH. Spola tillbaka tiden. Vill göra det tusen gånger om, med samma fina människor. Fy-fan. Om man får svära utan att det ska bli fult. Den kvällen/natten. Bland den bästa kvällen i mitt liv. (Suger ganska hårt att jag inte har några bilder sedan vi tältade. ååhå.:()

Hösten 2009.♥

Lite ändringar

Så! Jag har gjort om lite i min blogg nu. Byt textsnitt och tagit bort bakgrundsfärgen på rubrikerna. Jag behövde lite förändring. Kände hur det började krypa i bloggnerverna!

Jag hoppas att texten är ''läsbar''. Men jag gillar min blogg lite mer nu, lite mer personlig.

Och just ja, jag kommer inte lägga upp vad jag har på mig idag. För jag har bara en tråkig klädsel. Alltså, jag menar inte att man bara kan publicera vad man har på sig om det är något som sticker ut. För det är så töntigt. Utan jag har bara på mig mina svarta jeans och en blå mjukiskofta från Cubus! Så nu vet ni i textform.;)

Simon.

2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild(-ER!!) som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild(-ER!!) som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Oredigerad bild.



1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Känns nästan som om jag har fullt upp

Den här dagen har varit över förväntan!

Studiofotograferingen gick superbra (sa ju det, det löser sig alltid). Jag har valt ut de bästa bilderna så ska sätta igång med redigeringen för fullt imorgon. Så hoppas jag att jag hinner publicera dem innan jag går hem.

MEN... jag var hos tandläkaren idag! Och gissa om jag har ont i mina tänder igen. Åh. JOBBIGT.

Nu sitter jag bara här och sitter... älskade Julia kommer sen ocksåååååå! Wihooooo. Äntligen ska vi träffas. Var TYP hundra år sist!

Här är en bild som jag fotade igår när jag låg i sängen. Den är... mysig. Hihi.

Olympus E-510

Morgondagen blir som den blir

Onsdagen börjar leda mot sitt slut. Helt okej, jag mår helt okej. Kom hem rätt sent och kände att det var skönt att göra någonting annat än att sitta vid datorn i 10 timmar. Typ.

Jag är trött som bara den, känner hur ögonen torkar ut längst bak. Så jag måste sova nu. Krypa ner i mitt lilla hörn (säng), under mitt fluffiga täcke och känna tryggheten.

Imorgon har jag tyska på morgonen, och jag har beslutsångest ifall jag ska/måste duscha när jag vaknar imorgonbitti. Än så länge är inte mitt hår en smörklump in i hårbotten. Får avgöra det imorgon helt enkelt. 10.30 ska jag till tandregleringen också. Igen. Vill inte spänna. Aj.

Också ska jag fotografera Frida Gröndahl kl 13.00. Jag är lite nervös. Eftersom att jag inte är bosatt i studion så himla mycket, herregud, tänk om allt blir fel. Men som sagt. Allt löser sig. Det löser sig nog. Och bilder blir det i alla fall. Hoppas de blir bra. (Presentationsångest).

Nu ska jag i alla fall sova. Vi ses imorgon och jag publicerar resultatet av studiobilderna antingen imorgon eller dagen därpå! Vilket himla olikt inlägg det blev. Av mig. Jag brukar inte skriva såhär. Fast jo, ibland. Det kan vara skönt.

Godnatt.:)

Detta inspirerar mig så himla mycket! TACK!

Jag tävlade om att bli dagens blogg på Tova Anderssons blogg! Och jag blev delad 1:a med en annan tjej. Det här är andra gången jag har vunnit och jag blir verkligen jättevarm i hjärtat. För det är sånt här som inspirerar mig till tusen. Det är roligt att göra något som andra människor gillar och följer.:)

Motiveringen blev jag bara ''Ååååh'' av! Så sjukt mycket tack! Hur fint som helst!

Långt ifrån en bild.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
Åh... jag har så sjukt många bilder som påminner mig om gamla tider. Hela min bilddagbok består bara utav såna bilder. Och pga av det så kommer jag aldrig radera mitt konto eftersom att jag har ungefär halva mitt ''gamla'' liv där. MINNEN!

Ibland kan jag sitta och kolla igenom min bilddagbok flera gånger om bara för att få blicka tillbaka lite.

Det här var en vinterkväll 2007 då Michaela Engstrand och jag var så otroligt less på allt. Så vi gick upp till Hagaskolan och gjorde kramsnö till text på en stenvägg. Haha!:')
Sommaren 2008 då Molly och jag hade roligt framför camen!
Samma kväll med Michaela. ''Kalle ♥ Sharlee''.
Jag kommer ihåg hur stolta vi var för att vi hade lyckats göra det så snyggt! Hahaha.:D
''Michaela ♥ Sharlee''

En sommarkväll när Molly och jag gick upp till Hagaskolan.
En sommarkväll 2008 då Molly och jag camade hemma hos henne!
Låg rätt utmattad i soffan några dagar efter att jag hade brutit benet.
Hahaha. Kalas hemma hos Molly... 2005 eller 2006.
Tova Andersson, jag och Anna Esterfors!;)
Maj 2008 var Ken Ring i Sundsvall. Kommer ihåg att Lovisa Ahlberg och jag stod utanför 2 timmar före för att komma längst fram, vi hade köpt med oss subway! Haha. Lovisa till höger, Elin bredvid Ken och jag.
Jag på kryckorna!
Midsommaren 2008!
Hade fått nytt gips och satt i rullstolen.
Håkan Hellström var på gatufesten 2008!
Åh vad han var helt obeskrivligt underbar att både lyssna och se på. Bästa Håkan.
Hahaha, det var så roligt! För jag fick placeras på ''handikappsscenen'' eftersom att jag satt i rullstol! Hahaha!

...Det här var några bilder. Och såhär kan jag fortsätta i all evighet. Jag minns verkligen sommaren 2008. Året 2008 överhuvudtaget. Det var mitt värsta otursår. I alla fall så bröt jag smalbenet 5 dagar innan sommarlovet och var gipsad hela sommaren, jag blev förkrossad när jag fick veta att jag skulle vara gipsad hela sommaren, men som tur var hade jag världens bästa vän (vilket jag fortfarande har) och mamma! Molly och mamma tog hand om mig hela sommaren och trots att jag hade en sådan jäkla otur så blev det ändå en riktigt rolig sommar!:')

''Det blir vad man gör det till''.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild(-ER!!) som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Jag är bra

Jag har alltid haft svårt att fota ''dagens outfit'' eftersom att det blir så jobbigt när man ska ställa in skärpa själv, måste ställa kameran på ett lämpligt ställe också vidare... Det är därför jag alltid lagt av med att visa vad jag har på mig efter ett tag för att det har blivit så jobbigt. Men nu har jag kommit på ett sätt (som förhoppningsvis får mig att börja och inte sluta!). WOHO. Eftersom att jag har två kameror så tänkte jag börja använda olympusen på stativet och fota med den om jag vill t.ex fota ''dagens outfit''BRA VA?! Smart jag är... Så... här är det jag hade på mig idag!

(Oredigerade bilder)
.
.

Lista snodd av Sanna Näsström.

Är du uttråkad? - Varsågod och svara.
Vem var den senaste du pussade? - Simon.
Gillar du någon nu? - ja.
Vad gjorde du inatt? - sov.
Och i förrgår natt? - sov.
Vad gör du innan du ska sova? - facebookar (heh!), smsar och lyssnar på musik.
Kan du prata med dina syskon om allt? - nej.
Hade du blivit glad om din pojkvän friade till dig? - kanske.
Choklad eller glass? - beror alldeles på!
Mjukis eller jeans? - mjukisar.
Kängor eller gymnastikskor? - kängor.

Tio fakta
Hemstad/ort? - egentligen nieuwegein i Holland. men bor numera i Sundsvall, satt.
Hårfärg? - mörkbrunt.
Längd? - 1.61
Frisyr? - oftast utsläppt.
Ögonfärg? - brungrön.
Skostorlek? - 37/38
Brun eller blek? - brun.
Ålder? - 16.
Födelsedag? - 26:e september.

Tio saker om ditt liv
Har du någonsin varit kär? - jaaaa!
Tror du på kärlek? - ja!
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - ja.
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ja.
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja.
Har du någonsin älskat en kille utan att tala om de för honom? - nej.
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - det är alltid lite halvläskigt.
Har du någonsin haft en hemlig beundrare? - hemlig beundrare är väl en hemlig beundrare, eller?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja! det hände för mig.

Tio saker
Kärlek eller pengar? - båda.
Cider eller öl? - cider eller heineken.
Dag eller natt? - natt!
One night stand eller förhållande? - förhållande.
Tv eller internet? - båda!
Pepsi eller cola? - coca cola.
Vild fest eller romantisk hemmakväll? - romantisk hemmakväll.
Färgfoto eller svartvita? - beror helt på bilden.
Telefonkontakt eller face to face? - mellan fyra ögon.
Bilddagboken eller myspace? - inget.

Tio har du någonsin...
Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? - ja.
Har du någonsin velat ta livet av dig? - ja.
Har du någonsin gjort något du ångrar? - ja.
Har du hoppat bungy jump? - nej.
Har du någonsin varit med i en olycka? - ja.
Har du någonsin ätit en hel tårta? - nej.
Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja.
Har du någonsin gått på bio ensam? - hehe, nej.
Har du någonsin gillat någon utan att det har varit ömsesidigt? - nej.
Har du någonsin tyckt att världen suger? - har väl hänt.

Tio känslor
Saknar du någon just nu? - ja.
Är du glad? - har varit gladare.
Är du fundersam? - ja. väldigt tankspridd.
Är du uttråkad? - det är väl därför jag gör den här listan...?
Är du tysk? - ja. 
Är du italienare? - nej.
Är du fransk? - nej.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja.
Gillar du någon just nu? - ja.

Om dig
Hur mycket är klockan just nu? - 22.37
Namn? - Sharlee
Var bor du? - haga
Hur många barn vill du ha? - 2.
Vill du gifta dig? - jag tror det.
Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär.
Har du ätit sushi? - aldrig smakat.
Favoritglass? - ooh. knäckglass eller gräddcola.
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - typ, 4.
Humör? - trött, fundersam och tom.

Fyra grejer.
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej.
Har du en hund? - nej.:(
Sover du helst själv eller med någon? - med någon.
Tror du på spöken? - ja.

Skulle du...
Skulle du vilja vara längre? - ja.
Skulle du vilja väga mer? - ja.
Skulle du vilja dricka dig full nu? - skulle väl vara skönt med en stänkare.

Kan du
Kan du röra på öronen? - nej, hur gör man det?!
Kan du slicka dig på näsan? - har kunnat.
Kan du kolla i kors med ögonen? - ja.
Kan dina föräldrar lita på dig? - ja.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - under sömnen kanske.
Kan du vara på en fest utan att dricka? - ja.
Kan dina vänner lita på dig? - ja!
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - kanske.
Är du sjuk nu? - var inte det här ''kan du''-frågor? haha. men nej, jag är inte sjuk nu men jag KAN vara sjuk.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har några? - om inte någonting faller mig i smaken, ja.

Har du...
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja.
Har dina föräldrar sagt att de älskar dig? - ja.
Har du syskon? - ja.
Har du ljugit på någon fråga? - nej.
Har dina föräldrar ljugit för dig? - de har dem nog.
Har du ljugit idag? - ja.
Har du redan tröttnat på de här frågorna? - nej, kör på!
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nej.
Har du pussat någon som är två år äldre? - jag är tillsammans med en två år äldre kille! så ja.
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - hm, nej.
Har du haft ett förhållande med någon som är två år äldre? - som sagt, är i ett.

Vem
Vem älskar du? - min familj, Simon och mina vänner.
Vem kan berätta allt för dig? - mina närmaste vänner och sedan de som vill. jag är ärligt en person man verkligen kan lita på.
Vem vill du bli full med? - Julia Nordlander, igen! åh! haha. :D


Jag dog mycket nu...

Alltså... kolla. Jag ser ut som en fågelholk just nu. Seriöst. TITTA PÅ DENNA KVINNA. Jag är kär.
På riktigt. Hur vacker, snygg, fin, sexig och allt man kan vara är hon inte?! Jag har tappat hakan.

Jag är mållös.

Mumsigast i hela världen.

Mumsigt.

-
BLEV UPPHETSAD NU.

Älskling


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Vill inte.

Vill inte åka hem... vill inte känna ensamheten strömma över mig. Vill inte komma på de här tankarna igen.
Orkar inte.


Självporträtt


Heart skipped a beat


Please don't say we're done, when I'm not finished
I could give you so much. Make you feel, like never before.
Welcome, they said welcome to the floor.

It's been a while and you've found someone better
But I've been waiting too long to give this up
The more I see, I understand
But sometimes, I still need you.

Sometimes, I still need you.

I was struggling to get in
Left waiting outside your door
I was sure, you'd give me more.

No need to come to me
When I can make it all the way to you
You made it clear, you weren't near
Near enough for me.

My heart skipped a beat
And when I caught you, you were out of reach
But I'm sure, I'm sure
You've heard it before.

Hanna och Anonym

Hanna: Haha, ja:D Men jag kollade igenom dem och det blev runt 40 bilder kvar!

Anonym: Jag har gjort det, men jag kan inte med det och jag har hellre ett bra program än ett ''halvbra'' liksom... plus att min seeeeega dator inte klarar av något annat än internet. Haha...

Ny header

NY HEADER!
Dock kapas den lite där vid bröstet. Vet inte varför. Men det här är en känsla jag har fotat idag. Och det stämmer verkligen med bilden.

KLAAAAR

Nu har jag i princip fotat klart!

Jag älskar att fota självporträtt. Att få fram uttryck i bilder överhuvudtaget. Men självporträtt är så spännande. Men det jag hatar med självporträtt är att försöka få en bra skärpa, rätta vinklar också vidare.

Det konstiga är att jag verkligen inte vill bli modell, inte en ''sådan'' modemodell i alla fall. Men jag står ändå gärna framför kameran med egen inspiration och lite halvt slarvigt. OKEJ! Jag ska sluta mumsa på nu, men mina tankar flyter uuuut.

Jag har fotat 141 bilder. På mig själv. Och just nu håller jag på att föra över dem på datorn, vilket tar h-u-n-d-r-a år. Jag har bara gratis skit-picnik. Inge photoshop. Vilket är dämpande! Blö. Det är jättetråkigt. Jag ska redigera dem lite bättre på skolan imorgon. För där har man ju en normal dator......

Fotografering

Jag har så sjukt tråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Vet inte vad jag ska ta mig till. Jag kan tänka mig att min blogg inte är den roligaste att läsa, men jag bloggar som sagt för min egen skull och vill ni inte läsa så behöver ni inte!

Känns som om alla har gått under förutom jag. Att det bara är jag som står kvar på jorden utav alla människor i hela världen. Jag vill skriva av mig, men jag vill inte skriva för mycket så människor runt omkring mig ska börja tro att jag tycker synd om mig på något vis. Men det känns som en bra idé att skriva av mig så människor ändå vet hur det står till. På något vis.

Jag ska fota av mig allt. Har världens största inspiration. Fota en känsla. Fota hur jag mår. Fan vad fotografering är bra. Håller ni inte med? Jag har verkligen valt rätt linje. Jag har världens bästa klass. Världens finaste tjejer.

MEN SOM SAGT. Nu ska jag fota innan pappa kommer hem och stör. Hehe. Förresten, har ni några förslag på vad man kan äta till middag idag?!

Lämna inte kommentarsfältet tomt, tack och bock!;)

Min vardag

ÄTA MAT.♥ (Hehe, inte bara tacos!)
Sover i världens mest fantastiskt underbaraste säng. Det här är min räddning när jag vill vara för mig själv. Tänka, skratta, gråta ut... bara vara jag.

Också sitter jag vid datorn, går i skolan och är med Simon! Och vet ni vad? HEMSKT ATT JAG INTE TRÄNAR! Det ska jag verkligen ändra på. :):)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

This isn't fair

Things have gotten closer to the sun and I've done things in small doses. So don't think that I'm pushing you away. When you're the one that I've kept closest. Where are we? What the hell is going on? The dust has only just begun to fall. Crop circles in the carpet, sinking, feeling. Spin me round again and rub my eyes. This can't be happening...:(

Vad ska den här rubriken heta?

Vet inte vad jag ska skriva eller dylikt i sådana här dagar. Det är så mycket i mitt huvud och mina känslor. Men jag måste säga att jag är glad över att jag går på skolan, som får mitt huvud på andra tankar. Så jag slipper det där tänkandet hela tiden. :)

För några år sedan så var jag ingenting utan musik och konstigt nog lyssnar jag alltid på musik när jag mår dåligt. Vilket jag gör nu. Det är så skönt! (Inte att må dåligt alltså) Men att kunna lyssna på musik och känna att jag är i min egen värld.

Jag älskar mina vänner så djävulskt mycket så jag vet inte vad jag vore utan dem! Och jag är så sjukt glad att det finns folk som bryr sig.

Tack, ändå.♥

Jag tror jag aldrig har känt mig så ensam och trasig inombords som jag har gjort dem senaste dagarna. Jag har insett att vänner är så sinnessjukt viktigt att ha. Att det bara finns få utav dem bra, att det bara finns få utav dem man kan lita på. Jag har kommit på vilka jag verkligen kan berätta allt för. Jag har varit så försiktig dem senaste dagarna på vad jag kan säga och inte. Jag har insett hur ledsen man kan vara och hur mycket man kan ta. Hur mycket jag kan ta.

Det finns fina människor som har frågat mig om hur jag mår, tack tack tack. Men jag kan inte öppna mig för alla. Men jag är ändå sjukt tacksam över att ni bryr er. Jag vill och kan inte berätta vad det är. Och tänker inte göra det. Men jag behöver bara skriva av mig. Jag kan bara säga att jag mår jävligt dåligt och jag blir glad för allt stöd jag får trots att jag inte kommer att berätta. Utan vänner hade jag dött för längesen.

Min allra bästa vän, som jag är så otroligt tacksam över att jag har är Julia Nordlander. Hon är värd guld. Hon har hjälpt mig så mycket som ingen annan människa skulle kunna hjälpa mig. Det du har gjort för mig, kommer jag alltid göra tillbaka. Jag älskar dig!♥


If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do.

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me 'cause I can count on you

Fan.

Hur dåligt kan man må egentligen? Hur mycket orkar man? DET GÖR ONT.



1a bilden: Någon du umgås mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Första gången jag skriver med små bokstäver i min blogg.

jag är arg. less. besviken. samtidigt som jag är fylld av känslor och deprimerad.

från att vara helt euforisk till att vara... allt och ingenting. är inte det för dåligt för att vara sant?

fan.


''Go out for a while and take a smoke''


10e ''bilden''

Hej! Jag la aldrig upp bild 10 igår. Jag har mycket i huvud just nu.

I alla fall. Någon jag tycker är väldigt snäll är Marielle Hägglund, har ingen bild på henne. Men hon bor i Umeå och jag saknar henne stört mycket...

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Iphone.

Jag undrar en sak. Alla som äger en iPhone 4. Rabbla upp för-och nackdelar med den och om den är värd pengarna. Skulle behöva lite hjälp! Jag har planer på att kanske investera en. (När jag har pengar det vill säga). Eller iPhone 5. Men. Som sagt. Svara gärna så ska jag sova på saken! (P.S jag mobilbloggar)

9:e bilden

Gustav van Stralendorff. Han är ingift numera. :)
(Skämt åsido! Men jag är skapligt less nu när jag inte hittar jobb, känns det som och hittar därför ingen bild.)

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Sommarjobb

Det här är så jobbigt! Jag är ute efter sommarjobb. Har varit på ett ställe. Men måste ha plan b, c också vidare. Det är jobbigt. Jag MÅSTE ha pengar ju, det går inte annars. BLÖ.

Var ska ni jobba?! Och hur gjorde ni i såfall? Jag behöver hjälp... tipsa mig gärna! :D

Synundersökning

Jag håller på att leta efter den billigaste optikern för synundersökning! (har ni någon ni kan tipsa om?) Och sedan ska jag kolla på film med mamma. :)

Vill ha nytt... NU!

Hej. Jag har bytt textsnitt nu. Igen. Men jag blev trött på den andra!

Dessutom tror jag att jag ska rensa min stilmall totalt. Göra om allt. Men behöver STOR hjälp. Jag behöver någon som kan allt. Göra det stilrent. Inte slarvigt och inte dålig kvalité. Vill ha lika bra kvalité som Unga mamman Michaela. Förstår ni?:)

SÅ OM DET ÄR DU, KONTAKTA MIG!

Bill Skarsgård

Har kanske världens finaste som bakgrundsbild på min dator på skolan.

-

Spotify

Hahaha.

Igår vid lunchtid så lyssnade jag på spotify på min användare. Och det har funkat hur bra som helst hur länge som helst och det har aldrig krånglat. Men igår så började datorn sega och det blev fel när jag skulle logga ut och allt vad det kunde vara.

Sedan när jag skulle sitta på eftermiddagen så funkade det plötsligt inte. Jag fick damp. Jag måste lyssna på musik när jag jobbar och det är jättejobbigt att lyssna på youtube då det inte kommer nya låtar av sig själv och jag har inte min spellista så bra i huvudet så... JA!

Jag försökte två-tre gånger och gav sedan upp och bölade sönder. Sen när jag kom hit idag, för en halvtimme sedan ungefär. Så skulle jag starta spotify. MEN DÅ KOM DEN DÄR SKYLTEN UPP ''Unable to initialize the storage of temporary files''. Damp damp damp.

Jag tog bort alla mina nedladdningar utav spotify genom tiderna och försökte ladda ned på nytt. Gjorde det 2 gånger kanske. Och nu när jag skulle göra ett inlägg och fråga er om ni har haft samma problem. Då skulle jag försöka starta det en sista gång och då..... DÅ FUNKADE DET!!:D Så nu är jag glad. Spotify i mitt hjärta. Musik i mitt hjärta.

Inge hej alls

Godmorgoooooon. Har inget att skriva. Hejdå.

Det räcker.

Jag är jätte-jätte-jätte-JÄTTEtrött.

Det känns som om jag har en lång dag framför mig imorgon. Men det ska väl vara lugnt. Som alla andra dagar! Något som jag blir deprimerad av är när jag kollar ut. Ni har inte en aning om hur MYCKET det snöar här i Sundsvall (övriga Norrland säkert också) i alla fall så är det väldigt frustrerande. Vi är snart inne på mars och det känns som att det är början av december.

Det är sjukt. SÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR stora snöflingor. Sådär mjuk snö är det också, som i början när det snöar. Och det försvinner inte, utan det kommer bara mer. Det var snöstorm igår eller dylikt och idag på radion så hörde jag att det kunde bli uppemot -35 grader. Kul. FATTAR NI?! MINUS TRETTIOFEM!!!!!!!!! Det har varierat dem senaste dagarna. Mellan -10 och -25. Och för ''någon'' vecka sedan så var det plusgrader...

Det är jobbigt. Man blir blöt, kall, sur, ledsen och allt det dåliga. Vill verkligen ha vårsol NU.

Jag hatar picnik

Har tråkigt och redigerar. Vill ha PS på min dator.

Alla mina tankar åt dig idag, älskling♥

För exakt ett år sedan så var det här den värsta dagen i mitt liv. Det hade gått två och en halvtimme utan min bästa vän. Utan min älskling. Utan min Djino.

Jag var tom. Det har redan gått ett år och jag kan inte förstå hur snabbt det egentligen går.

Jag kommer ihåg det som om det vore igår. I'll be missing you forever and ever. Alltid du i mitt hjärta!
160210 - 160211.

Jag bär alltid med mig dig var jag än går. Ik hou van jou Djino Benz♥


Julia Nordlander


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

ETT SKÄMT!

Hej du, ''Sanna''.
Vad är det du inte förstår i det att det var ett SKÄMT?! ... Ett SKÄMT. Haha. ''Så ni blonda också förstår'' (som blondaa brukar säga). Nej, inte riktigt! Men jag sökte på google ''vecka 9'' och då så kom några bilder upp som var ungefär lika stor som min fejkade mage.

''Väx upp'' - ÄT EN PRUPP!:)

P.s. Skulle vara asballt om du vågade stå för vem du egentligen är.

Hahahahahaha

....Skämt åsido!!!! Men det ser nästan ut som så när jag PUTAR ut min mage! Hahahaha.
...Eller hur?! Hahahahahahahahaha.

Få inte hjärtattack...

Det är något jag inte har berättat för er... men jag ska göra det enkelt. Jag är gravid. På riktigt. Har kollat mig två gånger och det har blivit plustecken båda gångerna. Simon och jag har överlagt det här tillsammans och tagit beslutet att behålla. Det var det jag längtade till när jag skrev om åtta saker. Jag är i vecka 9... Det låter helt sjukt, men det är sant. Jag har velat berättat länge men har inte kommit till skott. Men så är det...


Sjunde bilden - hatar att jag inte har PS på min dator.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

8

Åtta favoritprogram (TV) - solsidan, la ink, familjen annorlunda, sveriges mästerkock, teen mom, 16 and pregnant, robinson

Åtta saker som jag gjorde igår - var i skolan, gjorde prov, åkte buss, pussades med Simon, promenerade, såg hockey, åt mat, var på toa.

Åtta saker som jag ser fram emot - sommaren, Holland, utlandsresa, skolavslutningen och en sak jag inte kan nämna.

Åtta favoritrestauranger - finns omöjligt åtta. men, koh panghan i Stockholm (bästa restaurangen jag någonsin ätit på), vapiano (i sthlm) och en på utkanten någonstans i Amsterdam!

Åtta saker på min önskelista - högre siffror på kontot, nya kläder, skor, utlandsresa, träningskläder och sen kommer jag inte på något mer.

Åtta saker som gör mig irriterad - när folk förstör. människor som tror stenhårt på något som man själv vet är fel (påståenden alltså). lögner. feghet. utpressning. förnedring. tjat. otrevliga människor och människor som kollar snett.

Åtta saker som gör mig glad - MAT! Simon, mina föräldrar, vänner, sömn, datorn, musik ooccch... Djino! (även fast han inte finns längre så blir jag glad när jag tänker på honom)


En åsikt om orättvisa

Jag har skrivit av mig om något jag tycker är orättvist. Något jag har drabbats av själv. Jag har skrivit det här för att förhoppningsvis få människor att förstå och att de ska få en tankeställare. Jag har bara låtit allt flöda när jag har skrivit. Det är mycket mer jag skulle vilja skriva, men det kanske kommer någon dag i Unga ST. Ni får gärna lämna en kommentar, men inget elakt. Tack!

 


 

Alla människor är olika, det är aldrig någon nyhet men ändå så sätts våra kroppar och våra utseenden på press hela tiden. Ibland alldeles för mycket och ibland ingenting alls. Det är som om vi måste vara försiktiga med hur vi ser ut i olika perspektiv och klär oss. Vi slutar aldrig att mäta oss med hur andra människor ser ut och på så sätt blir vi alltid mer fåfäng.

 

Jag blir så arg på människor som är så fördomsfulla fast de i själva verket aldrig har pratat med en. Jag har ett förflutet där det är många som utgår efter mig hur jag var då. Jag börjar förundras över ifall människor aldrig förstår att man växer ifrån vissa beteenden. Det gör mig arg. Det är självupptaget. Jag förstår inte hur man kan utgå ifrån en kommentar på till exempel en nätverkssida. ’’Hon skrev det, värsta bitchen!’’ Från några ord kan man döma en människa utan någon som helst motivering till varför. Det enda man har är ’’den där kommentaren’’.

 

Jag är en tjej på 16 år och ska snart fylla 17 och jag funderar ofta på ifall människor tänker efter hur de uttrycker sig när de lägger en kommentar på någon annan. För drygt ett år sedan när jag pratade med en kille så frågade han mig ’’äter du inte mer än en nöt om dagen eller?’’. Jag vet inte hur jag skulle uppfatta den kommentaren. Det är så elakt. Elakt med avsikt. Som om jag inte fick mat hemma eller som om jag valde själv att inte äta. Det är så fel. Det blir som att människor tror att jag har glömt att jag är smal, att de måste påminna mig och alltid på ett sådant vidrigt sätt. När jag har varit ovän med någon så låter det ofta ’’haha, jävla anorektiker, äter du inget eller?’’. Jag förstår inte. Varför skulle jag inte äta något? Då skulle jag dö. Och jag vill inte dö. Jag är ett matmonster. Mat är en passion. Skulle jag lista upp alla kommentarer jag har fått om hur smal jag är så skulle det inte få plats. Det värsta jag vet är ’’ÄT MER!!’’ - kommentaren. Ni som uttrycker er så, ni borde skämmas.

 

För någon vecka sedan var jag hos skolsystern och vägde mig, jag väger mindre än vad man ska göra för min längd och ålder. Hon drog en kommentar som löd ’’skulle du inte vilja väga mer?’’ då blev jag som paff. Hur kan man säga så? Jag började direkt fundera på ifall hon skulle våga säga till en överviktig person ''Skulle du inte vilja väga mindre?!:)'' Jag är underviktig men så länge jag inte är undernärd, och det är jag inte för jag äter bra och den stora anledningen till varför jag väger mindre är för mina anlag. Jag kan samtidigt konstatera att det är många som vill vara smala.

 

Jag tycker att det är jättefrustrerande när människor överdriver och tar i så mycket i det de säger. Anorexia, det är en sjukdom. Bara för att man är smal behöver man inte lida utav anorexia. Det absolut dummaste jag hört. Varför tror människor att det är så himla okej att trycka ner smala människor och säga vad och hur som helst. ’’Vad smal du har blivit, ditt ansikte är så insjunket, vad smala armar du har, smala ben, har du varit sjuk? ät mer för gudsskull!’’

 

Ni som kommenterar såhär, varför gör ni det?

 

Har ni någonsin funderat över om ni hade kunnat säga det här till en överviktig människa fast tvärtom? ’’Men du som är så överviktig, borde inte du äta mindre?’’ ’’Ska du inte med och träna? Du är så tjock!’’ Skulle ni någonsin säga så till en överviktig människa? Nej, jag kan inte tänka mig det. För det låter elakt. Men varför? För att det är svårare att gå ner i vikt än upp?! Så är det i alla fall inte.

 

Har ni någonsin varit med om att någon har mått dåligt över att man inte kan gå upp i vikt? Det har jag, ibland kan jag känna att jag så gärna skulle vilja gå upp tio kilo för min egen skull, men det är svårt. Svårare än ni kan tro. Men för överviktiga människor är det lätt. Det är lättare för dem att gå ner i vikt än för oss att gå upp i vikt om vi har det i våra anlag att det är svårt att gå upp.

 

Om överviktiga har lätt för att gå upp i vikt så kan de alltid tänka efter ifall det verkligen ska äta det ena och det andra. Det är nästan som att det är tabubelagt att kommentera en överviktig människa men det är fritt fram att göra det till en smal människa. Jag vet att det finns många program om överviktiga människor, men där har fortfarande den överviktige själv valt att ställa upp. Så de blir inte förolämpade på något sätt. Ibland när jag går på stan eller dylikt så kan folk kolla på mig för att jag är smal men när en överviktig går förbi så är det så att man inte kollar längre för det börjar bli så vanligt.

 

Jag har aldrig varit med om att någon har sagt till en anorektiker ’’herregud vad smal du är’’. För då är man så medveten om att den personen har anorexia, och då minsann. Då säger man ingenting, men om man bara är smal, då kan man visst häva ur sig vad som helst. Vilket är minst lika elakt. Det är bara det att de som är smala har inte tagit sig till det stadiet att man har fått ätstörningar. Anorexia sitter i psyket att man inte äter. Jag vill bara ställa alla mot väggen som tror att det är okej att häva ur sig vilka kommentarer som helst till en smal människa som är fullkomligt frisk, si och så. Men som vågar inte säga något till en överviktig människa som är i fara. Men säger man åt en överviktig person, då hjälper man till. Det gör man inte om man säger till en smal människa att den ständigt är smal. Det blir bara som en repetition om och om igen.

 

Men vi vet. Vi vet hur vi ser ut. Och det är aldrig roligt att få en kommentar som lyder ''vad smal du är, man ser ryggraden!'' - med ett hånskratt.


För jag har så roligt!

Du heter? Sharlee van Stralendorff

 

Smeknamn? Sharlee

 

Hur är du som person? alltså. massor.

 

Beroende av? närhet.

 

Vad får du oftast komplimanger för? att jag är smal. men vet inte om det är en komplimang.

 

Vad är speciellt med dig? att jag är jag.

 

Hur imponerar man på dig? om du är generös!

 

Brukar du skratta för dig själv? ja.

Var bor du? i Sundsvall.

 

Har du haft sex idag? nej...

 

Hur känner du dig nu? trött och sjukt irriterad.

 

Vad tycker du om fötter? älskar dem såklart.

 

Är det något du saknar från 2010 som du vill ha 2011? nej.

 

När brukar du oftast gå och lägga dig? mellan 22:00-00:00

 

Är du blyg? ja, det är väl alla litegrann.

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja.

 

Om du fick byta liv med en person för en dag, vem skulle det då vara? Kat von D.

 

Är du nöjd med ditt liv? kan alltid bli bättre!

 

Din största rädsla? att någon utav mina nära och kära går bort.

 

Är du bortskämd? nej.

 

Vad är det värsta du vet? spindlar, svek, lögner.

 

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja.

Vad är det finaste du fått? världens bästa föräldrar.

 

Vem ringer du då du är ledsen? Simon. men jag är helst för mig själv.

Hur ofta gråter du? inte gråtit på länge nu.

Vill du gifta dig? ja, det vill jag nog.

Vill du ha barn? ja.

Bor dina föräldrar tillsammans? ja.

Biter du på naglarna? nej, vidrigare finns inte.

 


Suck och stön

Ibland går ingenting som man tänkt sig. Jag är less, irriterad, arg och allt man kan vara. Jag är sjuk och är hemma idag också.

Åååhhhhhhh! Vill gå och gräva ner mig själv. Vill bo ensam. Hejdå.

Kul.....

Sharlee van Stralendorff
Skapa en profillänk

TACK MAMMA♥

VET NI?!?!?! Mamma gav mig, pappa och henne en resa till Holland i april!!!!!!!!!!! Åååååååh. Älskar Holland! Tack tack tack! Kommer bli så otroligt roligt:D.

Fjärde, femte och sjätte.


4e bilden - en konstig bild på ditt liv.
5e bilden - en (två) gammal bild på dig.
6e bilden - en bild på dig och vän du inte varit med på länge.
Cecilia Wadsten♥

HAPPY VALENTINE'S DAY

Jag är hemma hos Simon!

Gôuter kan aldrig bli lika bra som Subway

Moa, Linda och jag gick ner på Gôuter och åt lunch. Som numera inte längre är Subway. Fuck. Sundsvall är de enda som har bytt ut det. FAN! Men det gick ner i magen, blev mätt.

Träffade även Victor och Jonas, åååh! De är saknadeeee. Saknar min gamla klass hur mycket som helst och det motsatta könet allra mest. MEN MEN. Man kan ju inte få allt här i livet................

HEMMA I SUNDSVALL

Heeeeeeeej gulligpluttaaaaaaar!

Jag är så mycket som hemma nu och har varit det i ungefär en timme. Så jag tänkte blogga och ALLT DET DÄR imorgon. Lägga upp bild 3, 4 och 5. Det blir ju superbra!

Hemfärd

Godmorgonnnnnn!

Idag ska vi åka hem. Så ja, vi hörs.

Night life

Goder aftoooooon!

Vi kom hit för några timmar sedan.
Och nu drar alla männen ut i Stockholms stad och mamma och jag stannar här hos Deniz:) Vi orkar inte dra ut. Så det här är mycket mer mys!

Framme i Stockholm (mobilbloggar)

Äntligen framme i Stockholm! Jag har fått några kommentarer också:) Tack så mycket för dem! Jag svarar så fort jag har en dator för jag mobilbloggar nu och då blir det bara jobbigt! Vi hörs kanske senare, bye!

Nelly dot com

Ja. Vi har inte åkt än. Alltid såhär med familjen van Stralendorff! Så just nu sitter jag och kikar runt på Nelly.com. Har FAKTISKT redan hittat min sommarklänning, till avslutningen osv! Ska beställa hem den nästa månad och ett par skor tror jag också, mums!:D

Och svar till en anonym ''Sara''.

Svar: Du är bara så avundsjuuuuk!♥

Facebook-uppdatering!

Just det. Den här bildlistan kommer jag uppdatera när jag är hemma igen. Är på dag 3 nu, men den kommer uppdateras på söndag eller måndag! Så nu vet ni.

Seee you theeeen! HA EN BRA HELG.

http://st.nu/unga/kronikor/1.2740083-en-livskamrat-jag-kommer-att-sakna-for-alltid

Här är dagens krönika i unga ST-sidan. Det vore jättesnällt om ni klickade er in för att läsa och sedan kommentera vad ni tyckte. Då blir jag varm.

Att sakna, älska och hata.

Jag saknar en massa äventyr.
- Tokio Hotel 4:e mars 2010.
- balavslutningen med 9a.
- natten då vi tältade tillsammans. Vi var hela klassen, på typ 24 om jag minns rätt och sex på morgonen var vi kanske fem personer kvar.
- Kreta.
- vm.
- mina vänner.
- ett förflutet.

Jag älskar:
- Djino.
- mina föräldrar & syskon.
- min Simon.
- mina vänner.
- musik.
- badkar.
- hantverk foto.
- kärlek.
- resa.
- datorer.
- mat.
- min gamla klass.
- glädje.
- onyktert. ibland. ibland och ibland.
- sängen.
- smycken.
- dobermann.
- trocadero.
- Jake Gyllenhaal.
- James Franco.
- Tokio Hotel.
- mammas mat.
- pappas indonesiska mat.
- sova.
- vara själv.
- kliva på en tom buss.
- Panic! at the disco.
- Håkan Hellström.
- 30 Seconds to Mars.
- facebook.
- min blogg.
- värme.
- sena sommarkvällar.
- känslan efter att man har tränat.
- Linnea Henriksson.
- Kat von D.
- tatueringar.
- The xx.
- lugn och ro.
- Holland.

Jag hatar:
- sverigedemokraterna.
- rasister.
- kyla.
- lögner.
- svek.
- vintern.
- Jay Smith.
- otrevliga människor.
- arroganta människor.
- för fåfängda personer.
- spindlar (arachnofobia).
- hål. fyfan. (trybofobia).
- trånga utrymmen. (klaustrofobi).
- bussar.
- ku klux klan.
- otacksamma människor.
- okoncentration.
- när folk glor.
- halka.
- twilight.
- stavfel och särskrivningar.
- dr Pepper.
- whisky.
- kaffe.
- mens mens mens. mensvärk. hatar.
- falskhet.
- sneögda människor (alltså de som kollar snett, inte skelögda människor).
- finnar.
- skorpor.
- fett hår.
- hårlossning.
- löshår.
- våldtäksmän.
- pedofiler.
- egoistiska/snåla människor.
- hajar.
- hårdrock.




Ge mig musiktips.

Jag kan inte sova... tänker på för mycket. Jag är sugen på att fota sönder. Fota tills kameran går sönder.

Så jag ligger i sängen och tar bort och lägger till lite nytt på min spotifylista! Kan behövas. Så därför vill jag GÄRNA ha musiktips.

Jag lyssnar på rnb, soul, pop, rock och kanske lite country. Lugnt. Skönt. The xx är beroendeframkallande. Ni bör lyssna.

Vilken tur jag har, som är ledig imorgon.


Stockholm

Imorgon är jag. Available. Fattar ni? Bra! Jag åker förmodligen till Stockholm också, om vädret tillåter. Så kanske blir lite uppdatering. Godnatt.


Jag har roligt

Kläder just nu? - trosor, tröja och morgonrock!

Sommarplaner? - SOVA, festa, gatufesten, vänner:D.

Hur många kuddar sover du med? - tre.

Spelar du något instrument? - no.

Morgon eller nattmänniska? - nattmänniska.

Röker eller Snusar? - nej!

Vad är viktigast för dig? - mina nära och kära.

Är du kittlig? - ja.

Snarkar du? - vet inte, om jag är riktigt trött.

Stjärntecken? - vågen.

Äckligaste insekten? - spindlar.

Längtar du mest efter just nu? - sommar.

Nämn något som gjorde dig glad igår? - ingenting speciellt.

Vad gjorde du kl 08 imorse? - sov.

Vad gjorde du för 15 min sedan? - satt här där jag sitter nu.

Det sista du sa högt? - ''sitter vid datorn och läser bloggarrr''.

Det senaste någon sa till dig? - ''haha okej''.

Vad har du druckit idag? - vatten, juice och cola typ.

Vad var det senaste du åt? korvstroganoff och ris!

Vad var det senaste du köpte? - godis.

Vad är det för färg på din ytterdörr? - röd.

Vad är det för väder hos dig nu? - SNÖFUCKINGSTORM.

Godaste glassmaken? - någon form av jordgubb typ.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja.

Sover du tungt? - nej. ytterst sällan.

Drömmer du mardrömmar? - ibland.

Trivs du med ditt jobb? - ja.

Favoritklädsel? - mjukisbyxor, men bekväma och snygga kläder också. vilket jag inte kommer på något nu.

Favoritlåt just nu? - oj, skinny love - bon iver, shakira feat lil wayne - give it up to me, the xx - shelter, the xx - stars. OCKSÅ VIDARE.

Vad ser du om du tittar till höger? - en vägg med blommor på.

Vad gör dig glad just nu? - jag är redan glad :).

Vad ska du göra härnäst? - sovaaaaa.

Höger eller vänsterhänt? - höger.

Humör just nu? - helt okej, snäll och trevlig. trött.

Favoritgodis? - salta lakritsflaskor ♥.


Showeeeer

Nyduschad.

Bildlista

Mamma och pappa!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

A hej.

Hej hej hej hej.

Jag är hungrig och har precis städat mitt rum (MYCKET!) för denna gång. Det var stökigt. Låg skit på golvet, hår och massa damm. Hatar hår. Precis lika mycket som jag hatar Norrland. Hatar vädret. Det är väääääärldens SNÖSTORM här. Det är inte klokt! Hur mycket snö som helst, IGEN.

Nu väntar jag typ typ typ på att pappa ska komma hem och göra mat! Koka ris. Orkar inte.

Och jag var hos sjukgymnasten idag också... jag ska träna body pump på Friskis & Svettis. Någon dag. Så kanske ryggen blir lite bättre. Hehhhh.


Kan inte tänka mig att någon har missat honom.


Kill the pages

Haha.....................

...............''Kill pages''. Haha.

Sveriges mästerkock

Åh vad jag är duktig! Jag har markerat lite i texten....... PUSS PÅ MIG.

Nu ska jag se Sveriges mästerkock. Per Moberg e eklig. Han svettas. Hej så länge!


Tre slumpmässiga uppdateringar

Nej. Jag måste plugga...... litteratur nu. Kul. Längtar!

Tänkte bara säga att jag hittade tre statusuppdateringar som var lika varandra, roliga och typ av ren slump. KUL! Aa ni fattar.

Hahahaha:D

Det är ju en bild på mig, i alla fall.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

PS


Puss

Åh vad mysigt det är att pussas med sig själv!:)

At school...

Sitter på skolan och bara röttnar. Som man kan kalla det, fast det stavas ruttnar. Hehhh.

Jag har jättetråkigt och vill helst av allt bara åka hem, men det går ju inte alltid som man vill. Ska på ST-möte kvart över fyra. Och sedan måste jag plugga svenska, båri-i-i-ng...

Har TYP hemlängtan! Vi hörs.


Tur jag har Denise

Goooooood mårgån

ÅKER TILL SKOLAN.

Hej.

Ny listjävel. Börjar idag.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Jag är arg...........

Okej..... jag mår så dåligt. Jag hatar vintern. Har insett förrän nu hur blek jag är.

Tror jag hade varit hemma från Kreta i typ 1-2 veckor här. SUG!

Ska gå i ide hädanefter.

ARG!

HURFAN KAN HÅR BLI FETT PÅ EN ENDA DAG?! Åhh......

Jobbigt. Arg. Hatar schampoo, balsam och vatten. Har lust att raka av mig allt hår och inte vistas ute. Så hinner det nog växa ut till sommaren. Ljuva sommar♥.

Har precis kommit hem och det tog 40+ minuter. Sjukt va? Avståndet mellan H*G* och stan är ju inte så långt. Ni vet inte var jag bor!

Jag är sämst... det vet ni visst. Jag älskar Bruno Mars också. Och vet ni något som gör mig ännu fucking argare?! ATT 30 SECONDS TO FUCKING MARS KOMMER TILL PEACE AND LOVE!!!!!!!!!!!! OCH JAG HAR INGA PENGAR. Arg. Riktigt arg. Not peace and not love. Bye.

Där hade Simon gett mig mitt första sugmärke. Också hade jag långt hår. Snygg?!

Kan väl tycka att jag är sämst...

JA! Jag skulle ju fota Frida och hennes väninna imorse. Innan jag gick och la mig igår så tänkte att jag inte fick glömma att sätta batteriet på laddning. Nej, så jag gjorde det, och imorse så tog jag med mig kameran.....

......Men glömde att stoppa i batteriet. BRA!

Så det blev inge studiofotografering. Får bli inom de närmaste dagarna. Förlåt Frida!:(
Modell: Jag
Fotograf: Denise Woxström
Redigering: Jag

Trött... klockan tio

Måste gå och sova nu... jag är trött. Fattar inte vad jag gör vaken.

Imorgon ska jag fota Frida och hennes kompis Caroline!:) HOPPAS JAG KOMMER IHÅG HUR STUDION FUNKAR! HEHE......

Bloggtorka

Hej... jag har haft bloggtorka. Jag kan förstå att ni inte är vana det, mina läsare. För jag uppdaterar ju jämt.

Just nu sitter jag och RUTTNAR här. Som vanligt! Ska gå och se Familjen annorlunda nu. Förresten, varför heter det ''familjen annorlunda'' ? Förnedrande. Bara för att de har fler barn. OCH?! Man är inte annorlunda för det....

Jag...

...LAGAR MAT!

Söööööööndag

Hej!

Värst vad jag har varit osocial! Men det är ju helg:) Snart kommer hjärtat mitt♥

En tusen millimeterslång text, kärlek är det bästa som finns ♥

Kände att jag måste få skriva av mig! Och jag skrev det här för min egen skull, men om ni vill läsa. Så gör det gärna och lämna ett spår.

Vill bara säga att man ska aldrig ta någon för givet, det är bland det värsta man kan göra, speciellt med sin partner. Jag ångrar så MYCKET jag har gjort mot mina nära och kära, men framför allt mot min fina pojkvän. Det finns så många stunder vi har grälat och på senaste tid har det, kan man säga, varit oavbrutet. Jag önskar att jag kunde få vissa saker ogjort, men andra saker inte. Jag tänker absolut inte gå in på något visst område, vad jag skulle vilja ha ogjort och inte (för det har ni såklart inte med att göra). Har man svårt att lita på en människa i sitt liv, så blir allting så himla mycket jobbigare. Men man måste alltid försöka. Behandla aldrig någon orättvist, det har jag gjort så många gånger. Jag har varit med om så många tårar som har runnit nerför hans kind. Det har gjort så ont i mig, jag har känt att jag har blivit förkrossad och bara velat gå därifrån flera gånger, men har inte gjort det. Har gjort andra val, som jag har sårat mig själv för. Kan ha bråkat i flera timmar utan några vidare reslutat. Det är så fruktansvärt tröttsamt och jobbigt.

Simon är den människan som gör mig så innerligt lycklig. Det är inte sant hur lycklig jag är med honom, jag tänker inte ens på hur länge vi har varit tillsammans, ingenting. Utan jag tänker bara på hur lycklig han gör mig och hur glad jag är över att ha den bästa människan i mitt liv. Ibland kan han göra mig så vansinnigt förbannad, sårad och besviken. Men jag försöker att alltid kämpa igenom och lyfta fram vissa känslor till ytan för att sedan prata ut om det. Ibland kan allt kännas falskt. Jag kan känna mig så sviken. Sviken utav den bästa människan i mitt liv. Men jag vet att ingenting är ont. Vi alla är bara människor. Och alla är olika. Jag har inte mått på topp de senaste månaderna. Det har varit en neråtvinkel. Men det kommer alltid en uppåtvinkel efteråt. I ett förhållande ska det aldrig göra ont, ont på det där långvarande sättet att man bara ska sukta efter dem ljusare tiderna och bara längta efter dem och vänta. Men finns det känslor och älskhet kvar, så ska man alltid kämpa. Det är mitt motto, att alltid kämpa vidare om man vill. Finns viljan där så finns hoppet där.

Simon och jag har varit osams till en sån hög grad så jag har trott att jag ska explodera ibland. De stunderna har hjälpt mig, men samtidigt brutit ner mig. Vissa stunder i vårat förhållande har gjort oss svagare och vissa stunder har gjort vårat förhållande så starkt. Jag är en impulsiv människa (i många fall, INTE ALLA!) då jag är väldigt bra på att häva ur mig saker som jag absolut inte menar. Och det är dumt. Det är bland det taskigaste man kan göra. Det bästa botemedlet är att räkna till 3.

Som jag skrev, man ska aldrig må dåligt och bara se efter de ljusare tiderna. För det går inte. Det inte så det ska vara. Man ska inte gå och vänta på att bli lycklig i ett förhållande. Det bryter ner dig. Tidigare har jag också sagt att jag aldrig skulle kunna lämna Simon för att vi bråkar ''för mycket''. Aldrig att jag skulle kunna göra det! I ett förhållande måste det finnas glädje, respekt, tillit och framför allt kärlek. Och självklart finns det alltid ''krisperioder'' också. Det kanske stärker respektive sänker ett förhållande. För våran del kanske det går i perioder. Nu är jag bara otroligt trött på att kriga. Så därför tänker jag vara smart, göra bättre val och behandla min älskade pojkvän rättvist. Och inte dra till mitt heta temprament, utan försöka lugna ner mig... ett... två... tre. Men det ska komma rättvisa från båda hållen naturligtvis.

Simon är den jag vill bilda familj med, på riktigt. Hur många gånger jag än varit hatisk och väldigt upprörd så är det han jag vill leva med. Leva mitt liv med! Jag älskar honom så otroligt mycket hur lite jag än kan visa det, hur elak jag än kan vara. Har aldrig känt en sådan vilja att vilja leva med någon som jag känner med honom. Köpa en egen lägenhet, en etta eller tvåa. Och bara vara vi. Snart har vi varit tillsammans i 17 månader! Det känns så mäktigt fastän det bara är tid. Tid spelar ingen roll. Men det känns ändå helt otroligt.♥

Hur kan det vara möjligt att efter sådan lång, men ändå kort tid fortfarande vara så kär?! Älska någon så mycket?! Att ha min älskade SIMON! Om jag får säga det själv, så tror jag att det var ödet som förde oss samman. Och jag är evigt tacksam över det. Trots alla omständigheter, motvindar och medgångar så är jag så glad där jag står idag och det kan bara bli bättre trots att det har varit neråt en period nu så kan det bara bli bättre varenda dag. Kämpaglöden! Jag är så glad över att vi inte är ett ''av och på'' förhållande. Det finns många som inte har orkat, lagt av och sedan tänt glöden igen. Men sådana är inte vi. Jag är tacksam över det. Allt detta har varit jobbigt för omgivningen och för oss. Så det är dags att vrida om knappen i stället och lägga allt det ONÖDIGA åt sidan. Vad får man ut utav onödiga situationer? Ingenting skulle jag vilja säga. Men såklart, för att något ska funka. Måste det komma engagemang från båda sidor. Kom ihåg det, man måste vara två för att kunna dansa tango. Jag visste det från första början, första ordet vi växlade med varandra i verkligheten att det skulle vara du och jag för alltid. Det finns bara du i min värld, åh du är så bäst! Jag är så glad att du är MIN! Kan inte förstå det. ♥

Ja, under så kort tid. Så har vi gått igenom en hel drös med år. Alltså, allt som har hänt. Så mycket under kort tid. Det är dig jag kan vara mig själv med, ända in i det sista. Och det är alltså bara dig jag kan vara det med.

Jag älskar dig, världens bästa pojkvän. Du är allt för mig, allt jag någonsin önskat mig. Den bästa andra halvan jag någonsin kunnat önskat mig, det absolut finaste i mitt liv! Jag älskar älskar ÄLSKAR dig. Jag är så glad att jag har dig vid min sida, bara du och jag. För alltid. Du är det bästa! Du gör mig så lycklig och kär. Att få kyssa dig på pannan, hålla om din varma mjuka kropp på morgonen. Det förgyller hela min dag. Det gör mig varm i mitt hjärta, att få ha dig vid min sida. Åh gud vad du betyder för mig, oändligt. När Djino togs ifrån oss, när jag sprang ut ur rummet när veterinären gav beskedet att det var dags. Utan Simon, om han inte hade funnits där och varit min vägg. Jag hade aldrig orkat. Den natten, han var det bästa stödet jag kunde få. Alla kvällar och gånger jag bråkat med någon familjemedlem, haft det jobbigt i skolan. Så har jag alltid haft den axeln att luta mig mot, så j*vla guldvärd. Om man får svära. Min älskade Simon Bech-Hansen, aldrig någonsin utan dig

Längtar tills vi åker till Stockholm på fredag


Jag kan säga att jag på långa vägar inte fått ut allt jag har inom mig, det skulle ta en evighet.
I alla fall, tack för att ni tog er tid att läsa om ni gjorde det!:)

Älskade Simon♥

Jag är lite levande igen. Så jag är tillbaka. Har legat i sängen sedan halv tre och haft det alldeles för jobbigt... som tur är finns medicin, värmekuddar, toaletten och världens bästa pojkvän som tagit hand om mig♥.

Nu har han åkt hem. Saknar honom redan:( han ska upp och jobba klockan sex. Kul! Och ikväll ska familjen och jag på middag sedan måste jag nog sova hemma eftersom att Shanti åker till Holland imorgon, men vill helst av allt sova med älskling. Men isåfall får jag vänta tills imorgon!:(:)♥

Gud vad skönt det har varit med en lång helg, och vet ni vad?! Helgen är inte över! DET ÄR BARA LÖRDAG! HAH. Jag får sova ut imorgon - igen.


Vad har ni för er en lördagkväll?

Orkar inte...

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Jag har så jävla ont. Orkar inte :'( :( Jag hatar mens. Jag hatar människor som säger att de har ont, men det jag har är inte ens ont. Det är helt olidligt. JA! Jag har det värre än de flesta. Vill bara lägga mig ner och spy. Tycker synd om mig själv. Ska knarka medicin.

Don't ask me

Det ska bli så otroligt skönt att slippa allt. Komma bort från alla i helgen. Bara dra.

Godmorgon!

Skönt att jag är ledig idag!:)

Nu ska Älskling och jag äta en god frukost, bland annat cibattabröd. MUMS!

Ni får gärna kika in på Unga's hemsida där jag har gjort ett reportage här.

Ny header, black and white

Ny header. Som vanligt, kan ni inte se den! TRYCK F5.

Försovningsmorgon

Gissa vad jag gjorde imorse?! Det som aldrig händer.

JAG FÖRSOV MIG! Jag hade ställt klockan på 06.10 för att snooza vidare till klockan 07.00. Jag hade bestämt mig kvällen innan att jag skulle kliva upp i tid så jag hade tid på mig.

Jag stängde av första alarmet och sov vidare, sedan vet jag inte hur jag stängde av det andra. Men jag hade väldans tur att Linda smsade mig 07.46 så jag vaknade. Hahaha. Jag stirrade på klockan och flög upp ur sängen med panik, jag sminkade mig och klädde på mig på fem minuter. Sedan åt jag frukost på vägen. Jag gick hemifrån 08.03 TYP. Och var vid bussen 08.11, så jag hade hunnit med den men väntade på Linda i stället.

Jag kom i rätt tid till tyskaprovet, som gick... hoppas jag... bra!

Sedan fick jag reda på att Linda hade försovit sig lite och att hennes mamma hade försovit sig och nu skickade Molly ett sms att hon också försovit sig. Hahahahahaha. Åh. Roligt. Tajming!

Lista...

Tagen av Nike :)

Jag hatar: att stressa, när det inte finns tillit, oro, besvikelse, att vara hungrig, sverigedemokraterna.
Typiskt mig: att vara orolig, stressa, vara tidoptimist, snäsa, störa mig på människor som inte kan stava.
Bra med mig: att jag bryr mig.
Dåligt med mig: att jag ibland bryr mig för mycket (om saker jag egentligen bara borde skita i för att andra gör fel).
Något bra som hände mig nyligen: fick studiebidrag, är ledig på fredag.
Då jag var liten: bodde jag i Holland!
Jag längtar efter: våren och SOMMAREN!!
Jag vill ha: lov, värme, sommar och ärlighet.

Mitt sista inlägg för ikväll, godnatt!:)

Morgonrock och mentos

Vet ni vad?!

De hade INGENTING (som jag blev kär i) på monki, H&M, indiska också vidare också vidare... så himla bra. Jag kom på idag (har kommit på det förut också) att jag måste bli kär i ett plagg innan jag köper det. Det har hänt några gånger att jag köpt något för att jag halvt tyckte om det... det är så hemskt. Så går man ut ur affären och känner ångesten svälla över. ''Vad ska jag ha det här till? Varför köpte jag det?!'' också vågar man inte lämna tillbaka det för att det är pinsamt. OOOOH NOOOOOO! Men i alla fall, ingen affär åt upp mina pengar. Eller jo... Ö&B och Kappahl. Men det var endast nödvändiga saker.

Jag har varit ute efter en skön morgonrock länge så jag slog till direkt när jag såg den hänga där för ynka 100 kronor:) Så i stället för kläder så köpte jag godis. På Ö&B köpte jag 9 mentosrullar med lakritssmak och en tuggummipåse för 46 kronor. Värt! Nu ska jag gnaga på det i skolan. Så mumsigt. För från och med nu så blir det INGA fler hemmakvällssvängar. För det är så jag bränner mina pengar lätt. Farligt för kontokortet.

...Men det är ju rätt svårt att låta bli när det ligger runt hörnet. Men med rätt inställning (blir det rätt bågar, skoja!!) så blir det inga onödiga köp!

Ja! Jag säkrade mig att INTE vara naken. Skämt åsido. Men den är jääätttteeeeeskön. Sammet utanpå och inuti♥
~
~
~
Bästa godiset EVVAH.

Förresten, var är ni som kommenterar?:(

Plugg och birsta

Just nu sitter jag och äter min oerhört delikata skinksmörgås. Mums!

Jag mår illa också... spyilla. Åksjuka-illa. Jag vet inte varför, det kom plötsligt och jag ska åka buss snart och hoppas inte att jag blir åksjuk. I vilket fall som helst så ska jag inte smsa för det var efter det jag blev illamående, hehe...

Nu ska jag plugga tyska i någon timme till, åka till birsta och shoppa lite (förhoppningsvis inte, monki äter upp mina pengar) och sedan ska jag hem igen, ÄTA TACOS!♥ och plugga.

Förresten, det är Sveriges mästerkock ikväll. Woho;)


Ge mä idéer

Jag har ingenting att blogga om. Hehh...


Har ni några tips?

Good evening

Hej hej hej! Jag hittar varken min bankkabel eller min kamerakabel:(.

Nu ska Shanti och jag slå på en film (inte bokstavligt talat) men vi ska se en film. Så jag säger GOD(MID)NATT!

Hörs imorgon, om inte inatt så att säga. Brukar alltid blogga mitt i natten. Eller, det har ju aldrig hänt.

Hej så länge.

Dagens dittan och dattan

Dagens mående: ont i kroppen och hängig
Dagens plus: att Simon kom för någon timme sedan!♥
Dagens minus: att jag är trött
Dagens låt: bon iver - skinny love
Dagens frisyr: uppsatt fett hår, numera naturligt rent hår
Dagens smink: lite mascara
Dagens klädsel: mjukisbyxor och tröja
Dagens planer: att mysa med Simon och senare plugga lite till
Dagens önskan: ärlighet...
Dagens vill ha: SOMMAR och en bebis;)

Häst i en människokropp?

Kolla vilka talanger som är med i Talang! Haha, denna snubbe är utklädd till en tjej och låter och ser ut som en HÄST på RIKTIGT när han sjunger. Det är läskigt likt... vem vet, han kanske är en häst.

Han ser verkligen ut som en häst när han ska göra hästljudet, sjukt coolt på något vis men läskigt.

Take a look HÄR!

P.s det går inte att bädda in koden från youtube, har ingen aning om varför:s.

Om jag sa att gårdagen var jobbig, då vet jag inte vad jag ska kalla den här dagen för något

Alltså oj oj oj... Det är knappt så att min kropp lever.

Allting började imorse, jag hade ingen lust att kliva upp, det var inte det att jag inte orkade utan jag hade bara ingen lust. Men, jag gjorde det ändå eftersom att jag inte är någon skolkare! Så jag packade väskan (idrottskläder), jag trodde att vi skulle åka skridskor så jag tog med mig tjocka kläder vilket blir tungt i väskan plus att jag hade kameran med mig.

Så jag släpade på väskan ner till stan, gick med den till skolan. Var trött som fa-aan och jag hade fett hår och kände mig allmänt äcklig (vilket jag fortfarande gör fast värre).

Jag hade en lektion, fototid. Sedan hade jag idrott så jag var tvungen att gå från Norra järnvägsgatan till Hedbergska vilket tar ca 7 minuter.

Hade idrott, svettades måttligt, gick runt i stan och gick till navet där jag skulle ta bussen till Willy:'s. GICK från busshållsplatsen där jag klev av ner till Willy:'s och gjorde lite ärenden, stod i kön och svettades, sedan GICK jag tillbaka till busshållsplatsen och tog bussen till stan för att göra ett jobb åt ST som tog ungefär en timme.

Tänk er, att medan så gick jag runt och släpade på denna TUNGA väska. Jag har sned ryggrad och detta på min axel gjorde allt mycket värre, nu har jag ont från axlarna upp i hela nacken och ryggen.

Jag gjorde allt detta utan mat eller vätska i kroppen. Jag är utmattad.

Nu sitter jag och äter mat och sedan ska jag d-u-s-c-h-a... åh. Min säng. Jag längtar efter den - och efter att få plugga i lugn och ro!

RSS 2.0