8 months

8 månader med världens bästa pojke!
JAG ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT ♥

Uppdatering

Heeej! Hur har ni det? Jag har det faktiskt bra, men har hemlængtan och saknar alla dær hemma och min ælskade Simon enormt mycket:(. Just nu så uppdaterar jag från Polen nu iaf.
Kom hit i onsdags, fick se lite av Warszawa. Grymt stor stad, sen for vi till Byalistok dit min syrra bor o sen gick vi ut o åt på en superfin restaurang med god mat:) Idag har vi vandrat ute o i affærer oså. Stora køpcenter hær! På lørdag ska vi shoppa loss! Det ær billigt hæer. Imorgon fyller papa år iaf, så vi ska fira honom!:) Vi skulle æven till Auschwitz men det blir inge før det ær øversvæmningar i Krakow dær det ligger så dom har tagit bort allting i Auschwitz før att det inte ska bli skador. Så vi får besøka det næsta gång vi ær hær ist:)
IMORGON SKA JAG PÅ 50 MIN MASSAGE! ♥ Det behøvs verkligen efter allt fotbollsspelande idag... hehe. Men nu ska jag plugga, jag ær hemma på måndagmorgon så uppdaterar på tisdag:)



KRAMKRAM, ha det bra!:)

Fly, fly far away

Hej! Haft en bra dag?:)

Det har jag, fast varit trött och ja... fick iaf reda på att jag hade alla rätt på min procentkomplettering:) gjorde även kartprovet idag!! Undra hur det gick... Och ekvationsprovet, kändes sådär faktiskt... :( aja, jag har egentligen inte tid med kompletteringar men blir det så så blir det så och jag kan beta av det för jag ska ha G i matte så som jag har kämpat! Nu är det bara några få dagar kvar:).

I vilket fall som helst så ska jag packa nu för jag ska fara till Stockholm inatt och imorgonbitti åker jag vidare till Polen... superboring (Y) Hemma på måndag iaf, och inte blir det någon avslappning alls där heller, för jag har tre saker att göra tills v.22. Mitt liv bara skriker efter sommarlov!! Går man i 9A så får man aldrig lugn och ro... MEN inte ska man klaga. I love school ♥. Jag ligger inte efter i nånting så det är skönt, stackars människor som gör det:) eller så synd om dom är det faktiskt inte, dom har ju valt det själva?

Nu ska jag packa innan min pojke kommer som jag kommer sakna sönder!!!!!!


Advokat nu eller...

Klar efter ca 7 timmar, känns supeeeeeer:)

Busy day

Hemma!=) Nu pluggar jag geografi, övar på seterra. Ett gratisprogram som är superbra, sök på google så kan du ladda ner gratis ifall du behöver:)

Geografi repetition [x]
Matte repetition [ ]
Idrottsuppgift [ ]
Författarporträtt Stieg Larsson [ ]
Författarporträtt Stieg Larsson på tyska [ ]

Innan dagen är slut ska detta vara KLART! Hjälp...

Lunch

Sprang (inte bokstavligt talat... -.-) hem på lunchen och sitter och äter biffnudlar! skolans mat dög inte åt mig idag för jag var superhungrig och det är ingen näring i skolmaten. Men jag slutar tre:) ha en bra daaaaaag!


God natt

Nu ska jag sova, drömma mig in i matematikens värld
har procentkompletteringar imorgonbitti och på tisdag har jag ekvationsprov och geografiprov... Jag har inte pluggat nånting på geografin... :'( Så det ska jag sätta igång med förfullt imorgon. Nu lockar sängen iallafall. Sov gott och god natt, hörs imorgon!:)




DÅLIGT VÄDER!!

Det sägs att det ska bli dåligt väder i Sverige igen... Kallt, blåsigt, regn som resulterar översvämningar. HJÄLP. Det är big NONO! det får icke ske. I norra Sverige skulle det bli översvämningar och i södra Sverige skulle de ske en hel del bränder eftersom det kommer att bli oväder där med blixtar och åskväder. Ja, hellre vill jag ha översvämningar än att mitt hus brinner ner, men samtidigt får man vattenskador utav vatten?!:@ Jag vill ha sommarvärme och hoppas faktiskt att vädergudarna ljuger för oss. För det är inte alltid det stämmer vad dom säger i media... :S VAD TROR NI????


Söndag

Hej, hoppas ni mår bra!:)

Simon åkte hem för en stund sen men imorgon kommer han och sover med mig för jag åker till Polen på tisdag... gruvar mig verkligen... so boring. Jag är jätterädd för att flyga och det är översvämningar i det där landet också, jag är verkligen rädd för att dö. Åh... Fan. Men är tiden inne så är den det... :'( Det kommer gå bra!
God bless me ♥

Här är några bilder iaf från Simons och min mysiga kväll i fredags hemma hos mig ♥











Simon mumsar marsmellows;)





Snyggsimon! jag älskar dig


Simon och jag


Bebis


Puss 1


Puss 2


Puss 3


Och jaaaaaaaag



Så! det var alla:) det var så j*kla mysigt!!
Jag älskar dig, du och jag genom eld och vatten ♥

Cosy night

Efter att ha suttit ute vid brasan i 4 timmar med filtar, marsmellows, vitlöksbröd och massa dryck så kryper älskling o jag ner i säng:) riktigt mysigt har vi haft, bilder kommer imorgon ♥ hoppas ni haft en bra kväll! god natt på er:)


jag älskar dig ♥


HOME ALONE

Älskling och jag är ensam hemma hos mig så nu ska vi sätta oss och tända en brasa o äta vitlöksbröd och grilla marsmellows:D vad ska ni göra ikväll?:) hejdåååå!


God natt från mig

Nu ska jag gå och städa lite och sen lägga mig i min ljuvliga säng, hoppas ni haft en bra dag och gillar (våran/min) blogg...

KRAM FRÅN OSS


Mitt halsband står för Simon och inte för mitt eget namn:)

Väldigt vackra är vi också, god natt ♥

Frisyr

Nu har Simon åkt hem och jag ska lägga upp bilder sen ska jag städa undan det som ligger på golvet för att sova gott inatt ♥

Det här är för- och efterbilder på mitt hår, det är inga bra bilder men jag har klippt av en bra bit!

FÖRE


EFTER
 (denna bild bakifrån är inge bra eftersom jag inte sitter helt rakt)

ÄLSKLiNG

Heeej! Nu är jag med Simon, eller det har jag varit sen fyra;) meeeeen vi tar massa cambilder som jag ska lägga upp sen. WEY! och ni ska få kort på mitt hår också... :)

Godkänd!!

Hemma nu:) haft en bra dag?
Jag hade kockduellen på elevensval idag och det var superroligt, mitt lag vann. Ofcourse;) men mina biffar var smaklösa, hade glömt att krydda dom :'( annars är jag verkligen en kock ♥.

Här i Sundsvall är det stekhett, men det har sommarregnat en hel del, och då öööööösregnade det verkligen. Hur jag mår? det är faktiskt bättre men mår fortfarande lite illa, men det är bättre jämfört med igår... nu ska jag inte sluka dessa piller mer. Pigg och kry ska jag vara! Och vet ni? jag blev godkänd på MÄNNISKOR OCH MILJÖ PROVET!!!!=))))) (inte för att jag är förvånad, men aaa;) men nu ska jag plugga mer geografi på seterra och snart kommer Simon!

skitsnygg bild förresten


Kockduellen

Nu bär det av till skolan för att laga mat, täääävling ;)

Y28

Nu har mitt hår gått från långt till kort, skönt
bilder får dyka upp imorgon... Jag ska sova nu för jag är sjuk pga p-piller. Nu är det slutätit, kroppen har sagt ifrån. När jag stod upp när jag blev klippt började jag skaka, kallsvettades och mådde illa. Så... Det har visat resultat att dom inte är bra för mig. Yasmin 28. Någon som också har problem med dom? Detta inlägg blev ganska personligt... men sånt händer. Less på detta illamående, nu vill jag bli av med det. Mina symtom är: Yrsel, huvudvärk, illamående, lågt blodtryck och kallsvettas fram o tbx:(

Sov gott ladies and gentlemen, krya på mig!

Greyson Chance

http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is

Det gick inte att ladda upp videon så man endast behövde klicka på play... Sorry. Men snälla klicka på länken och lyssna på honom. När det gäller att klicka upp en länk så är jag själv typ... ''MEN ÅH, kunde hon/han inte fixat fram videon direkt bara'' . MEN detta är faktiskt ett måste... för er egen skull om ni inte har hört honom. Vilken stjärna!!!


290909

 

Förhållandelistan 2010

Vad heter ni? Sharlee och Simon
Hur blev ni tillsammans? okej, i denna fråga så är frågan inte hur vi träffades men vi träffades faktiskt på bilddagboken.se, jag kommenterade Simons bdb och sen svarade han och frågade efter msn. Sen pratade vi i en månad och sen bestämde vi en träff 18 september 2009 på bio, efter det så fortsatte vi dejta och sen kom vi på att vi faktiskt var kära... så vi fortsatte att dejta och sen när vi var med varandra den 29:e september så frågade jag ''är vi tillsammans nu?:$'' och då fick jag ett ja:)
Hur länge har ni varit tillsammans? 7 månader och 20 dagar
Vad är erat bästa minne tillsammans? det är många ♥ men Stockholm var underbart.
Har ni duschat tillsammans? många gånger 
Har ni haft sex med varandra? hmm... ;)
Om ja, vart då? hemligt
När hade ni sex senast? hemligt
Vart hade ni sex då? hemligt
Älskar ni varandra? ja!
Vad är det bästa med honom/henne? hela simon är bäst! omtänksam, snäll, ställer upp osv:)
Har han/hon någonsin fått dig att gråta? mm
Har ni bråkat någon gång? ja
Har ni sovit hos varandra? ja
Är han/hon äldre eller yngre än dig? två år äldre
Vart träffades ni första gången? på bio
Vart var ni när ni pussades första gången? på bio
När ska ni vara med varandra nästa gång? imorgon
När träffades ni sist? en snabbis igår
Vart älskar du att bli pussad av honom/henne? munnen och pannan
Vill du gifta dig med honom/henne? jag vet inte ens ifall jag vill gifta mig :o
Beskriv honom/henne med ett ord: världens bästa vän o kärlek! sorry...fyra ord.
Är ni lyckliga tillsammans? ja, det är vi!


3 timmar

Nu är jag äntligen klar!!
Jag har gjort klart fysikuppgiften, matematikuppsatsen om kända matematiker, idrottsuppgifterna (träningsdagboken) och vg/mvg utvärderingen. ALLT är klart. Jag har gjort detta under 3 timmar, så imorgon är det bara att lämna in! T.O.M i förtid gör jag det.

Just nu tycker jag inte om min mobil... Har knäppt kort på det jag gjort. Men den vill inte samarbeta efter att jag tog ut den ur datorn!! Jag h*t*r den. Den stängs av och sätts på av sig själv och sen säger den att den laddar när den inte ens gör det. Aldrig nånsin har den krånglat, men nu kunde den göra det :@

Ner i papperskorgen med dig!



Hemma

Hej! haft en bra dag?

Wohooo, jag har gjort undan bråk & procent provet nu. Jag hade svenska muntliga idag också och biologi NPlabben. Jag håller tummarna för att det gick bra på alla proven =). Nu ska jag börja på en matematikuppsats om kända matematiker och sen ska jag göra en fysikuppgift. Det sista jag har tid med är att låta skolan ligga... Imorgon ska jag börja med sista avsnittet algebra och på tisdag har jag prov, så jag har alltså 4 dagar på mig att förbereda mig inför matteprovet...... lebbigt. Och samma dag så har jag prov på världskartan :| SISTA RYCKET NU!

God natt

Nu kallar sängen, huvudvärk o fruktansvärt trött... längtar så otroligt mycket efter min säng. ringa älskling en liten snabbis o sen hamnar jag i drömlandet, god natt ♥


Profilbild?

Guuud vad sur jag blir. Varför får jag inte upp någon bild på profilbild?
Jag gör ju som man ska göra.

Så roligt!!

Hej fispruppar... Det slutar ändå med att jag sitter inne, vid datorn tills jag ska sova. Jag har nog aldrig haft såhär tråkigt på länge, men man måste ha tråkigt för att kunna ha roligt... Skulle först vara med Julia men hon skulle plugga så hon fimpa mig o Molly skulle se desperata husfruar. Så NEPP jag blir innesittandes:(... Vad gör ni då? ni som aldrig kommenterar ett enda inlägg... det är så taskigt. Snart börjar jag nog kommentera mina egna inlägg. Hahahaha just kidding.

Jag ska tråka ännu mer nu, saknar min pojke som jag har sagt för sjuhundrasjutteelftegången också.

JAG BEHÖVER LITE FEEDBACK PÅ DENNA BLOGG OCKSÅ. Typ:
tja din blogg äger! älskar dig redan
eller
fan du är sämst, skittråkig blogg, gillar dig inte!


don't be afraid of me!!


bored.....

ÅH... I'm so bored!!!!!!!!!!!!! Längesen nu. Tänk om jag hade haft mopedkörkort, då hade jag allt kunnat tagit mig en sväng runt min vackra stad Sundsvall. Hälsat på Simon på jobbet o bara glidit runt på två hjul... men nu har jag en moped men inget körkort men är inte helt ute o cyklar, för jag kan köra... men eftersom att det är olagligt utan körkort så har jag ingen nytta av det ens... MEN SAKNAR SIMON BECH-HANSEN, sluta jobba kväll jag blir bajsnödig utav det. Kan nån gullig kyckling bara ringa mig o fråga, tja lust o hänga lite på sundsvallsgator:):):)? Eller kanske jag som ska göra det.


JAG LÄNGTAR TILLS FREDAG iallafall, för då får Simon o jag en alldeles speciell mysstund för oss själva på fredag (`v´)


PUSSIGT VÄRRE

SHF

Nu ska jag se svenska hollywoodfruar:)

Avslutningsfoto

catwoman, catwoman, lady gaga, charlies angels, jokern!
jokern och ja... jag kom inte ihåg:)
lady gaga, spiderman, catwoman, sam (totally spies)
catwoman med den snygga posen..., jokern, catwoman, ja o den hemliga mannen...
catwoman
9A!
bakre raden: lady gaga, skurken i charlies angels, clover (totally spies), karol (ej utklädd), oskar (ej utklädd), hemliga mannen.
mitten raden: beyoncé, nån skurk, alex (totally spies), sam (totally spies), doktor mugg, charlies angels gänget
främre raden: batman, axel (ej utklädd), jokern, spiderman, beyoncé..., robin (ej utklädd)

SITTANDES: CATWOMAN ONE AND CATWOMAN TWO;)

temat var skurkar och superhjältar!

Rauwr...

Heeeeeej! 

Idag var jag snygg, för jag var catwoman...
Julia och jag drog till oss mest uppmärksamhet, ja för bäst utklädnad och snyggaste brudarna;)


Jag kom hem för en stund sen, och jag gjorde SOprovet idag och engelska muntliga, det gick strålande... tror jag iallafall. Men det är undanröjt nu och imorgon har jag mitt procentprov i matte, svenska muntliga och biologi... go girl! Men pluggandet är långt ifrån över *crying*




jag mular i mig billys pIZZAAaa just precis nu, älskling har  åkt iväg o jobba:(... så vaf*n händer idag? Sitta ute i solen och pilla navelludd tror jag 


Sängen

Denna måndag har bestått utav pluggpluggplugg... Nu längtar jag tills jag får göra dom här proven.

MEN... nu blir det faktiskt sängen o repetera liiiiite so innan sovdags. Behöver min sömn nu, ska drömma mig bort i geografinsvärld:)... heh. Skulle vara väldigt trevligt o avslappnande ifall Simon låg i min säng nu... :( Miss him so. Jag älskar dig baby!

Ne nu blir det sängen, sov gott ladies and gentlemen!


/sharlee

Skolan har tagit över

KLAR!

Pluggat matte i 3 timmar och nu är det dags för SOrepetition inför provet imöra.


/sharlee

Djino ♥

Om 50 minuter kommer en person hit som är absolut heeeemlig!;) Efter att den personen har åkt hem så ska jag nöta in mer SO och sen ta det lugnt! jag har BTW fått tre myggbett, årets första, det kliar så mysigt...


Saknar min älskling Djino Benz som har vilat i frid i 3 månader och 1 dag... :(
Ik hoop dat jij het daar boven het goed heb. Ik mis jou heel erg. Rust zacht 

the sweetest little thing in the whole world

Pluggpaus

Nötat in mitt huvud med en hel del fakta nu, så jag förtjänade en liten ''pluggpaus'' dessutom så skrek magen efter mat o min mun var torr som en tropisk sommardag... så nu äter jag billys pizza o ska fortsätta om en kvart, yippi!:)
Alltså efter detta område (geografi) är jag klar med SO på hagaskolan, jag behöver aldrig mer plugga till ett prov som jag ska göra där! WIHOOOo. Äntligen väntar det en ny solärare på mig!!!!!!! 

Imorgon är det iallafall avslutningsfoto och gulliga 9A ska vara superhjältar... moaha.
och jag ska vara denna oerhört sexiga superhjälten... RAUWR 

Avklarad dag!

Åh. Äntligen hemma. NM i matte är över och det gick super för mig!=) 
Jag slutade klockan ett men jobbade matte så jag stannade kvar på den underbara skola som jag går på.... 

Nu ska mina ögon få åka igenom den här SOboken... öhm... den blåa!

Det är människor och miljöprov imorgon så nu blir det mycket repetition och ikväll blir det matterepetition inför provet på onsdag. Jag kan snart starta en friskola i mitt eget hem...



// sharlee


Måndag

GOD MORGON! Nu har väckarklockan avbrutit min skönhetssömn vilket jag avskyr varenda morgon, men jag biter i det sura äpplet då jag vaknar istället... Idag är det måndag, och jag har matte muntliga som jag sa igårkväll... det känns nervöst, men det bör inte göra det för jag behöver inte ens vara där ifall jag inte vill. MEN SURE, I CAN DO IT! Imorgon har jag eng muntliga och soprov om människor o miljö, det känns faktiskt såååååå mycket bättre. Och på onsdag har jag %prov... så fast vi har elevens val på hagaskolan (elevens val är olika aktiviteter som eleverna väljer och man har inga lektioner) så är vi fullbombade med prov, men det är skönt att man börjar 9 och slutar 13:00. MEn då fortsätter plugget hemma... ÄH, vafan några dagar kvar ba:)
Men jag känner mig såhär.....
Nej nu ska jag äta frukost, ha en bra dag!:))))

Good night sleep tight...

...Nationella muntliga tomorrow feels bajs.

Nej, men nu blir det tandborstning och sängen för att drömma mig bort in i matematikens värld!
Jag är faktiskt trött idag. Arbetat hårt. 
Mamma har åkt ''hem'' idag också... till Helsingborg, ja det hon gör där är faktiskt hemligt, men jag saknar henne jättemyckeeeeeeeet! Men nu blir det för mycket babblilebabbel, jag sa ju faktiskt att jag skulle gå o sova... så nu tänker jag göra det.


// Sharlee

söndagskväll

Hej alla läsare, Simon heter jag. En av ägarna till den här bloggen, som kommer bli den största och bästa!
jag tänker inte skriva så mycket just nu för jag är bajsnödig, hungrig och måste duscha. Jag och min bäääs är inga typiska Brat-bloggare utan vi är helt underbart normala människor som är dom vi är och inget annat. Ni kommer älska att läsa den här bloggen, det lovar jag. min flickvän lär ju stå för alla roliga inlägg och fina bilder, och jag skriver väl kanske något kul ibland. jaja det var allt för ikväll. jag HATAR söndagar!


VÄLKOMMEN SHARLEE O SIMON

Hej! Jag heter Sharlee van Stralendorff och är 15 fyllda höstrar och ska fylla 16 iår,
min underbara pojkvän Simon Bech-Hansen är 18 fyllda vårar och ska fylla 19... ja nästa år får det bli.
Såhär snygga är vi, asså bilden här under min text... ja det är vi!=)
NI KOMMER ATT ÄLSKA VÅRAN BLOGG
Tack och hej mina små kycklingar! //Sharlee

RSS 2.0