Mobilblogg.

Vet inte om ordet bäst räcker för Sara, hon kom oväntat med det här. Tack tusen gånger om, min sk tredje syster.<3


Bra dag.

Godkväll kära läsare. Ni var inte så duktiga på att länka era Spotify-listor eller tipsa om musik, men det är som vanligt. Är i alla fall väldigt glad över att ni har blivit så många fler, glad glad glad. Har gått i skolan idag bara, och haft en eftermiddag vs kväll ihop med finaste Sara.♥


Det blir såhär när man inte kan sova.

Promenerade till skolan i morse igen.

Hade roligt på naturkunskapen.













Tränade gjorde vi! Och skönt var det.

Haha.



Efter träningen så åkte vi och åt Sushi. För mig var det första gången någonsin.

Och det var så himlans gott.

Därefter så åkte vi vidare till McDonald's, men först åkte vi till Max eftersom att varken Sara eller jag har ätit hamburgarna där så vi ville prova. Men nej, det blev inte så. Vi gick in och lusten försvann helt. Otrevligaste djävla personalen någonsin, det var hur vidrigt och ofräscht som helst. Utan att överdriva så var pommes frites-stället så sinnessjukt äckligt. Det var ca 6 cm högt lager på lager av gammalt salt, köket var äckligt (man ser in) och dessutom att en kille som jobbade där tuggade tuggummi med öppen mun, smaskade så man hörde och dessutom så sa han ''Vad vill ni ha?!'' ''Öh....... Inget tack''. Ungefär så kändes det, det jag har ätit där har inte varit i min smak och därför så ville jag prova igen. Men nej tack, det där räckte gott och väl. Stämningen var vidrig så vi köpte en chokladmousse och drog. Det kanske är Sveriges godaste hamburgare, men jag vill säga Sverige skabbigaste, i alla fall Sveriges skabbigaste restaurang. 

Hursomhelst, nu har jag landat hemma och såg Biggest Loser-finalen för ca två timmar sedan. Och grattis Ralph! Värdig vinnare. Nu ska jag sova eftersom att jag olyckligtvis har fått väldigt ont i halsen... Hoppas det går över : (.


Happiness.

Dödar lite tid tills jag blir trött, sov ut till halv elva idag så är alldeles för pigg för att kunna sova nu. Big Brother är hyfsat tråkigt med 50-talsveckan så har det igång i bakgrunden bara, tänkte fika lite och som sagt träna lite milt innan sovdags. Imorgon börjar jag kvart över tolv men åker och tränar klockan nio. Jag mår så himla bra på alla sätt och vis när jag har tränat, så jag tycker alla borde träna, eftersom att jag tror alla mår bra utav det.

Imorgon är det torsdag, och därefter fredag! Simon åker till Borlänge imorgon fram och tillbaka så honom träffar jag inte förrän fredag. Kommer pussa ihjäl honom då. Hursomhelst, på tal om någonting annat som har med skolan att göra. Lämnade in min religionsuppgift idag, så kan bocka av det. Är dock arg på mig själv för att jag är så förbannat dum som glömde min naturkunskapsbok på skolan så jag har alltså bara pluggat på fredagens prov en gång. Och för mig går det inte. Så får (fan) skjuta på det tills nästa fredag. Utöver det så har jag bara svenska, matte och foto att göra. Det känns som att jag är på väg.

Förresten, jag skulle vilja ha massor av ny musik. Länka hemskt gärna era Spotify-listor eller nämn en bra låt bara, blir dunderglad då.



Onsdagkväll.


Fikade minimackor igårkväll.

Och det här med att man alltid lämnar kanten och väntar tills någon annan tar den.

Hade som sagt rejäl sovmorgon imorse så kunde dra mig bland massa mysiga filtar och mitt sköna täcke.

Hann lyxa till det lite med en väldans god äggmacka imorse.

Jag idag!

Promenerade även till skolan, trots regn och rusk. Och på köpet fick jag skavsår.

Plåstrade på skavsårsplåster på det lilla skavsåret som gör väldigt ont. Det ser dock ut som en finne med massa var, hehe.

Slutade kring fyra och gick därefter på utställningen för barnkonventionen. (Ser ni min bild?).

Och ikväll har jag bara känt såhär gentemot några. 


Nike air max och Jeffrey Campbell.

Den här dagen har gått så himla fort, och jag har återigen försökt att blogga från appen men det har blivit utan resultat. Hursomhelst, jag tänkte ju beställa Jeffrey Campbell Lita suede black på fredag, men så är storlek 38 slut. Så jag är ganska irriterad över det, men de kommer väl in igen, antar jag. Såg nu att 37orna också var slut, och jag vill ha dem nu nu nu. Om de inte kommer in igen så får jag ta skinn eftersom att ingen verkar beställa lika mycket av dem. JAJA. Också ska jag beställa hem Nike Air Max också! För man kan aldrig få för mycket av skor.

I alla fall, sitter mest framför tvn och har gjort det sedan jag kom hem eftersom att jag bara är arg och irriterad nuförtiden. Så snälla kära underbara ni, ha överseende med det. (Finns tusen anledningar till varför det är så). Annars så är jag bara dampig mot mina närstående och jag saknar mamma jättemycket. Tänker proppa i mig lite chips och dricka saft för att sedan träna lite på hemmaplan! 





Mobilblogg.

Godmorgon peepz.

Jag har legat vaken sedan halv elva ungefär, börjar inte förrän 14.50 idag så tänkte göra en dunderfrukost samt promenera ner tidigare till skolan, och även gå hem. Måste, måste, måste fortsätta ta igen skolan som jag gör nu! (Även om det känns som att det aldrig tar slut).

Hursomhelst på lördag ska jag beställa mina framtida Jeffrey Campbell!!! Så är superglad. Men nu ska jag fylla magen, kram! P.s. Här nedanför ser ni min nya meningsfulla mapp, men det har tillkommit lite fler träningsappar.


De senaste dagarna.

Ja, eftersom att blogg.se-appen är så dum så får allt komma på en och samma gång. Det går inte att ladda upp fler bilder än typ två. Och det gör mig så arg, blir arg bara jag skriver om den där djävla appen.

image description
Powerwalkade hem från träningen i fredags.
image description
image description
Duschade och tog på mig mina grymma byxor.
image description

image description
Och i lördags var det fest. Hah.
image description

image description

image description

image description

image description

image description
Den officiella fyllepussen.
image description
Råkade somna lite.
image descriptionimage description
Dagen efter måddes det såhär. Haha.
image description
Och ja, söndagar är bara världens matdagar.
image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Och igår opererades Simon.

Och på kvällen åt jag lite till.

Och lite till.

Idag var jag sminkad såhär. Enda skillnaden är väl kanske eyelinern.

Och idag hann jag med tandregleringen också.

Åt idag igen, hehe. Den här gången blev det Subway, åh så gott.

Sedan så gick Emmy och jag en promenad på stan. Bland annat Stadium där vi hittade världens fulaste OnePiece som var kortärmad.

I klädväg såg jag ut såhär.

Och efter skolan så tränade jag, trots att det fanns en större latmask än träningsmask inom mig idag så trotsade jag den och gick till Friskis ändå.



Och när jag kom hem så var sängen den enda flyktvägen (efter duschen då). Blev så himla trött.


Också låg jag bara såhär, tills att jag klev upp. Bäddade sängen, mejlade mina lärare osv.

Nu ska jag läsa igenom naturkunskapen igen, planera in lite saker, vänta tills klockan slår nio så jag kan se på Top Model på internet och därefter ringa mitt hjärta som jag verkligen saknar sönder.

Mobilblogg / Första gympasset den här veckan!

Kom precis hem från träningen, ska äta lite nudlar och dricka viktökningsshake. Skriver lite bättre senare, kram!


Mobilblogg / Fittförbannad.

Den här förbannade djävla förbannade blogg.se-appen gör mig så sjukt förbannad att jag förbannar hela djävla hemsidan. Det går inte att ladda upp många bilder också vidare för att det står bara att the time fakking requested out vilket gör mig så himla förbannad. Så här får ni en bild, eftersom att det går, från när jag skulle träna i fredags. Eller ja, innan träningen. Och några efter då jag ännu en gång gick hem!

Annars, vi hörs via datorn imorgon. Kramar och så.


Dance dance dance.

Ikväll byter jag om från mysmupp till partyprupp. Åker till stan klockan fyra för att möta upp Emmy också ska jag sälja ett par leggings, därefter åker vi hem till mig, gör oss i ordning, sedan kommer Carrobarro och hämtar oss. Förkrökar i ett litet hörn och sedan åker vi vidare till Vigors cocktailparty på Stadshuset. Trevligt trevligt. Kommer vara klädd i bland annat 14 cm höga klackar, med andra ord, kommer få svindel och dö. 

Ses.

Om att köpa.

Raya om Bloppis.
Hej, jag är intresserad o köpa den lilla sammetsleggingsen! Jag bor i sundsvall så vi skulle ses och kan få pengarna ? =)

Ja absolut! Hur lång är du? Jag tänkte ifall du kanske ville prova dem först. Kram!


Torsdagkväll.

Verkar inte som om ni är så hungriga på mina kläder, de ligger kvar om ni ångrar er. Hursomhelst, ska göra mig färdig för sängen nu, är alltid så himla trött efter middagen och in mot kvällen men när jag väl har lagt mig så blir jag alldeles för pigg. Men bara jag somnar innan tolv så är jag nöjd, det är kanske det skönaste jag vet. Helst innan elva även om jag inte lyckas alla gånger. Tänkte åka och träna klockan sju imorgonbitti, men de öppnar inte förrän nio så mina planer sprack lite, får skjuta upp det tills efter skolan istället, därefter ska pappa och jag handla och sedan åker jag till min pojkvän och är barnvakt! Saknar honom så himla mycket.


Blev väldigt glad och arg över det här. Glad över att Sipan har tvångslämnat huset och arg för att Marcelo, Hanna r och Marcel får stanna kvar. Men främst arg för att Marcel och Hanna R inte behöver lämna, de har i alla fall fått sina autonomineringar.

Här har ni supergoda chips.

Fakkkkk till er som avföljer mig lite här och där :-) Haters gonna hate!!!




Bloppis.

Tänkte ha en liten minibloppis. Om ni är intresserade utav någonting så mejla på facebook eller till [email protected], ni kan även kommentera här. Ni får självklart prova sakerna innan och om ni vill se det på innan så är det bara att säga till så tar jag en bild när jag har på mig det. P.s. detta är iphone-bilder och ger därför inte klädernas färger osv rättvisa, så tänk på det!


Sammetsleggnings storlek S.
Använda flera gånger men dock inte utnötta eller dylikt.
Stor i storleken därför säljer jag dem, men hur sköna som helst.
Säljer för 100 :-



Det här är byxornas rätta färg.
Dr.Denim-jeans. Använda två gånger så därför säljer jag dem för nästan nypris. 
Storlek xs men är väldigt stretchiga så nästan alla kan ha dem. 
Säljs för 300.

Cheap Monday storlek xs/s.
Säljes för 250 kr. Använda ett fåtal gånger.


Lila sammetsleggings storlek 152/158.
Säljes för 50 kr, använda en gång.

Skor storlek 37.
Använda många gånger men inte slitna. 
Nypris 399 kr, säljer för 200 kr.





Tisdag, onsdag och torsdag.

Hoppas ni är sugna på en enorm bildbomb från dagarna som varit. Nu finns ingen återvändo.


En tisdagmorgon då jag hade svårt för att kliva upp.

Åt kycklingsallad med bästa Emmy på Coffe House.

Låg sedan femton timmar senare i sängen igen efter en full dag med skola och jobb.

Kollade på lite Big Brother och printscreenade Camillas bröst. Och de är de mest oattraktiva sillikonbrösten jag har sett i hela mitt liv, de äger inte ens några bröstvårtor???

Igårmorse mådde jag ungefär såhär. Mådde jätteilla på morgonen och allmänt dåligt. Men for som sagt på jobbmässan med älsklingen ändå och därefter tränade jag!

Hittade även tillbaka MINA storlek 37 converse. När jag var och tränade i måndags så fick någon för sig att ta mina 37or och lämna sina 38or. Kanske för att 38orna var förstora från början också tänkte hon väl ''Åh, de här satt ju mycket bättre'' eller någonting dylikt. Så jag gick hem med dessa 38or i ryggsäcken och märkte inte förrän i tisdags när jag åkte på jobbet att mina fötter gled omkring i dem trots att jag knöt åt dem. Märkte snabbt efter jobbet att det verkligen inte var mina skor, så jag åkte tillbaka igår, och tränade och tänkte hänga upp lappar. Men så såg jag några converse på skohyllan och jag fastnade med blicken på ett par ''det där är mina!!!!!!!!!!'' och kollade storleken, fläckar, snörena osv. Stoppade dem i påsen och ställde tillbaka 38orna och blev så djävla glad. Tur i oturen, blev lycklig bara. Och irriterad på personen som hade tagit mina. Men nu är de tillbaka, och jag tänker skriva namn i dem och stoppa i sulor osv.

Gjorde färdigt det jag skulle i skolan och promenerade sedan hem med pappa.

Och tycker att ni som vill följa mig kan sluta avfölja. Min Instagram är privat så det är bara speciella som får följa mig, och de som avföljer är udda. Skämtåsido. Men ogillar när statistiken höjs - sänks - höjs - sänks osv.

Hungrig som ett djur var jag och lastade på med god mat.



Tog sedan tag i pluggandet en stund. (Måste fortfarande hitta motiveringen mer).

Blev trött och gjorde mig färdig för sängen.

Men målade naglarna först, hehe. Äntligen kan jag göra det igen!

Och idag hade jag ponnytail.

Tomläste på svenskan. Gick-inte-att-få-in.

Torsdagar i vanlig ordning i väntan på naturkunskap.



Promenerade hem efter skolan. Var så varmt att jag tillochmed fick ta av mig halsduken och jackan. Åhåhåh underbara vår.



Möttes av det här fina kortet när jag kom hem.

Innan jag... pluggade... väldigt.. lite. Så åt jag lite mellanmål.

Jag tror mitt hjärta blöder.

Finisar, jag fick ett mail av min psykologilärare att jag fick VG på en uppsats och G+ på de två andra. Ärligt, jag är hur nöjd som helst för att ha gjort allt på en och samma kväll. Så nu kan jag ramla in i den behövliga sömnen som väntar mig. För övrigt så fick Emelie hem sina Jeffrey Campbell's idag och jag längtar så himla mycket tills jag kan beställa mina, den trettionde. Veckorna går fort och snart så är mina också hemma. Åh, livet känns så bra. Har världens finaste vänner och pojkvän. Mitt hjärta och jag hade verkligen världens bästa samtal idag.

Hursomhelst. Här har ni något att glo på.


Ser ut som white trash. Men och.

Ph by me. Och sist men inte minst, så vill jag säga grattis till mina vänner som har tagit sig till andra intervjun på McDonald's. Julia, Hanna, Michaela och Frida! (Förlåt om jag har glömt någon).

Barnkonventionen.


Last minute. Ph by me.

Onsdag.

Mitt framtida liv består utav träning. Punkt. Nej, men om jag ska vara seriös så mår jag så mycket bättre nu. Idag. Och i måndags, eftersom att jag tränade. Har satt upp ett schema för mig själv att jag varannan dag ska träna, och det här känns riktigt bra eftersom att jag får ut resultat av det. Hursomhelst, nog för att jag tränade så promenerade pappa och jag hem tillsammans från stan. Så jag har alltså inte åkt buss en enda gång idag, vilket inte har hänt på länge (om jag inte bara har suttit inne dvs). 

Nu ska jag i alla fall ägna ungefär två och en halvtimme åt att plugga både religion och matte, kanske kan jag klämma in svenskan på ett litet hörn. Och plåta måste jag också göra. HERREGUD. För mycket saker på en och samma gång. Men, det ska nog gå hem. Avrundar med en glädjande kommentar. 

Anonym om Dom är uppe på taken, alla är högt över staden.
Sjuukt snygg tatuering!

Åh, tack snälla! Kram.

P.s. ni blir bara fler och fler igen, och antalet stiger och det innebär att ni är tillbaka. Välkommen tillbaka in i värmen!


Jag mår så bra.

Börjar egentligen 14.50 idag men tog mig upp klockan nio trots att jag mådde så sjukt illa och bara dåligt. Men jag tog mig upp och vid tio kom Simon och hämtade upp mig för att sedan rulla vidare mot jobbmässan. Vi hade lite för höga förväntningar så vi var bara där i ca 20 minuter. DÄREFTER åkte jag till Friskis och gymmade i ungefär en timme, och gick sedan till skolan.

Ja, idag mår jag fysiskt bra.


Jag kan bara le när jag ser oss.

Jag älskar dig så enormt mycket även om jag inte alla gånger visar att det är så.
Du är synnerligen världsbäst.♥


Dom är uppe på taken, alla är högt över staden.


Ja, det gör så sinnessjukt ont.

Ett evigt avslut.


Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig

även om det är försent att älska dig


Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng, lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen

Och att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen


den tar slut från kyss till kyss


Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig

Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt

Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta för jag har gråtit och du ringde aldrig

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss

Vad jag bryr mig om är att höra dig andas veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Säg nånting


I natt finns ingen väg tillbaks, ingen alls.

Känner mig så fakking awesome just nu. Har pluggat psykologi i tre timmar, så jag är alltså klar med alla uppgifter som ska vara färdiga nu, är bara väldigt glad! Förutom att mitt rum är fullt av kläder i alla hörn så är mår jag så bra idag att jag tror att det hela hänger på träningen, haha. Är fortfarande stolt över mig själv, är inte likt mig att vara såhär mallig...........

Hursomhelst, här har ni lite bilder från de senaste dagarna. 


I lördags innan jag skulle jobba så tog jag mig an och städade hela huset. 

Skelögd med flit.



På söndag eftermiddagen så blev Simon och jag små skogsmullar med hans lillebror Jonas.





Liten utsikt från Örnen.

Ser ni? Jag har början till en glugg. Fick lite panik eftersom att jag över min döda kropp
vill ha en glugg. Men det visade sig vara vanligt att få små gluggar osv när man har tandställning.
(MÅSTE ÄNDÅ TA UPP DETTA MED MIN TANDLÄKARE).

På söndagskvällen åkte jag hem och var bara cp-arg på alla.

I morse innan träningen.

Och efter träningen powerwalkade jag som sagt hem.

På vägen hem, osminkad, trött osv.

Väl hemma tog jag mig en viktökning -och återhämtningsshake! (Mitt mål är ca 52-54 kg).

Efter träningen tog jag mig en lång dusch och hoppade i OnePiecen, det bästa plagget man kan ha i sådana
tillfällen.

Nu ska jag njuta resten utav kvällen, ta det lugnt och äta massor av frukt, lägga upp ett schema och därefter kanske städa... Men det orkar jag nog inte ändå. Kram!

Mår så sjukt bra idag.

Idag är jag tillbaka på benen halvt som halvt! Det känns bra idag. Jag for till Friskis i morse och tränade i en och en halvtimme, powerwalkade och joggade därifrån hem till haga (Friskis ligger i nacksta) som tog mig 40 minuter. Och att jag har gjort det gör mig enormt stolt, varje ledig dag framöver kommer jag försöka träna så gott som det går och även andra gånger då jag kan! Fick en liten spark i röven utav mig själv som säger att jag är pepp på livet.

Att jag ligger efter för mycket i skolan pga av allt som har hänt så mår jag helt okej. Jag tänkte rensa First Class-meddelanden och skriva upp i kalendern när det är dags för prov, även fotografera mina missade uppgifter och allt annat teoretiskt. Men inte allt på en gång för då kommer panikångest på besök. Hursomhelst, nu blir det att beta av lite som ligger på efterkälken! Ha det gott.

Mockashoe.

Om ca en vecka står de på skohyllan. Kommer vara dunderlycklig.


Godmorgon.

Idag tar min ledighet slut, i alla fall för fyra timmar. Börjar jobba kl 16.00 till 20.00 och därefter åker jag hem till pojkvännen. Men innan det bör jag städa huset litegrann...

Hursomhelst, igår hade jag det i slutändan hur trevligt som helst. Simon kunde inte komma så Julia och Carro dök upp i stugan istället, fina fina vänner. Men ikväll får jag träffa mitt hjärta! Och sen så vill jag uppmärksamma min bästaste Emmy idag, eftersom att hon fyller 18, så GRATTIS emzor!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_194272712.jpg" class="image">


Illuminati.

Katja om Fredagen under dagen. Väldigt ofakkinginspirerad.
hej. tänkte bara höra varför du gör ett illuminati tecken på din header? tycker du det är snyggt eller tror du på det? vet du vad illuminati verkligen innebär? kram tack för en bra blogg

Hello! Haha, ja. Det var faktiskt såhär det gick till, ville framhäva min tatuering först och främst eftersom att jag står såklart väldigt mycket för den och älskar den. Så jag ville vara lite kreativ och därmed visa upp den. Sen gjorde jag lite olika poser osv, och sedan blev det sådär. Och medan jag höll på att plåta så märkte jag att jag gjorde Illuminati. Men nu till de andra frågorna, jag tycker Illuminati är ganska intressant och fascinerande, men om jag tror på det tvivlar jag på. När det kommer till att tro på olika saker, vem som har skapat världen och vem som styr jorden kan man prata och gräva länge i.. Så jag tror nog ingenting. Jag tycker nog att det är snyggare mer än vad jag tror på det, och ja, jag har en uppfattning om vad Illuminati är. Skulle säga att det är som en sekt som dyrkar Djävulen, de tror på den som kristna tror på Gud ungefär. Och de tror att Illuminati styr allting i världen och har kontroll över allt, osv osv osv. Det finns en stor bakgrund och historik till hur Illuminati skapades m.m. Kram tillbaka, och tack så mycket! Ha en fortsatt fin kväll.

Fredagen under dagen. Väldigt ofakkinginsipirerad.


Jag tror ingen missade det fina vädret som låg över Sundsvall idag, solen sken och det var hyfsat
vindstilla. För första gången så hörde jag fåglarna sjunga i år också, och vårkänslorna svepte över mig.♥

Emmy fick för sig att sitta såhär.

Efter lunchen så var det dags för naturkunskap.

Emmy var inte så beredd på kameran.

Men det var min hänghaka.

Classmates.

Emmy blev lite dåsig.

Men sen bestämde hon sig för att döda mig.





Turnade sedan into rumpfotograf.

Hade sedan som sagt sista lektion naturkunskap.

Efter det strosade Emmy och jag runt lite på stan, därefter landade vi tillslut på Barista.

Drack en melondröm.



Gick sedan på Hemköp, handlade lite mat, alltså det här. Åkte hem och åt upp det, var så himla hungrig
men efter det här väldigt mätt och belåten.

Sedan blev jag lite arg pga av McDonald's regler osv, men sånt är livet.

Men blev lite gladare när jag kom på att jag hade köpt en ny, väldigt söt blus på stan
idag. Så sitter med den på just nu och väntar på Simon som jag verkligen hoppas kommer hit.

Natthumor som fan

:-)


Smile with the rising sun.

Klistrat ihop en ny header, blev lite trött på mitt namn visandes hela tiden. Julia kommer om ungefär tio år, hon skulle laga mat åt hennes familj, plugga och sedan skulle hon gå hela långa vägen från västra långgatan. Så när det plingar på förmodar jag att det är hon. För övrigt, vad tyckte ni om min fina videoblogg? Väldigt smickrande kanske. Nej, jag hade helt enkelt så himla tråkigt och märkte att jag sa jävla ungefär var tioende sekund. Och förresten, är det bara jag som tycker att det känns som fredag idag...?




Here I go.


Har väldigt tråkigt. Är sällskapssjuk just nu.

Idag.

Hej fina ni.

Märkte ni av snön igår? I alla fall, trots att det snöade så är det hur fint väder som helst idag, så jag mår görbra! Sitter på min sista lektion som är naturkunskap som jag inte alls är intresserad av, hehe. Hursomhelst, när jag har slutat så ska jag ta en fika med min fina vän Carro.

Lämnar några spår senare. Kraaaam i mängder!


Mitten på veckan.

Sitter på religionslektion och vill helst bara hem. Slutar kvart över fyra och känner mig lite stressad över dagen, tänkte bland annat träna med Sara och därefter sova hos Simon eftersom att jag inte vill sova själv.

Utöver det, ser ut lite såhär idag. Kram!


En lång vårlista.

Vad är den äckligaste mat du vet?
Jag är inte speciellt kräsen på mat, men jag kan inte äta mat som är smaklöst och det enda jag egentligen inte tycker om är pyttipanna och blodpudding (av all mat jag har ätit). Och jag avstår helst från fabrikatmat eller halvfabrikat. Mat är extra fint och gott när allt är gjort från grunden.


Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort (hela livet)?
Jag är stolt över att jag kom in på Hantverk foto som var mitt enda mål i högstadiet eftersom att det bara gick bakåt för mig hela sjuan och åttan, det var inte förrän den sista månaden i nian som jag knackade mig själv på axeln och förstod att jag inte kunde nå mina ambitioner med ig:n, jag är stolt över att jag faktiskt är den jag är idag trots att jag inte halkat på ett bananskal fram tills åldern jag är på väg att nå nu, jag är starkare än vad jag själv någonsin trott att jag varit och det gör mig glad.



Vad ångrar du i livet? (om något).
Det känns sjukt tråkigt att det är såhär eftersom att det är sant, men att vi oftast har lättare för att hitta saker vi ångrar eller är missnöjda med, så är det faktiskt så nu också. Jag önskar att jag hade agerat annorlunda vid vissa situationer mellan mig och andra människor, dvs förhållanden till andra osv. Jag ångrar att jag har fallit så himla lätt för vissa personer som egentligen inte var värda det närmsta man kunde komma mig och sen ångrar jag även enormt mycket att jag inte skötte skolan från grund och botten, och att jag har behandlat vissa personer på ett idiotiskt beteende med vilje bara för att jag ville vara häftig. Och det kan ha gjort att de har skapat en elak bild av mig idag, eller någonting sånt.


Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?
Det skulle väl vara att jag har legat med hela Sundsvall kanske, fast jag har aldrig riktigt hört ett sånt rykte utan mest inbillat det själv. Men jag antar att människor har sagt så, för det är väl kanske varenda individ med om. Men sen så bryr jag mig inte alls, eftersom att ens skapa rykten om att ha legat med ’’hela Sundsvall’’ är ändå bara omöjligt. Utöver det här vanliga ryktet så tror jag inte att jag har hört så många rykten om mig själv, kanske för att jag är så duktig på att inte lyssna på andra än mig själv? Hoho.


Vad kommer du ha för klädsel i vår och sommar?
Ungefär precis det där klassiska. Efter ett halvår av massa lager på lager så tar jag bara av mig och känner mig fri, haha, nej då. Jag ska klä mig i det jag trivs i, ska försöka att inte vara så mörk i min favoritfärg som är svart. Ska försöka vara lite mer färgglad (men inte sådär 1980-talet). Kommer i alla fall satsa ännu mer på min stil, eller vad man ska kalla det.


Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Satsar aldrig på dyra kläder utan köper mest second hand eller på rean, det fiffiga är att jag oftast alltid har tur när jag ska köpa nya kläder, för är jag på jakt efter någonting speciellt så finns det alltid billigt. Men ibland inte. Det dyraste skulle väl vara, mina skor från Canada Snow eller Vagabond, eller min skinnjacka lite över tusenlappen.

Har du någon oanad talang?
Haha, nej. Eller att jag kanske kan härma The Grudge.

Vad gjorde du i helgen?
Hela veckan var en lång helg, så jag har varit med Simon, ätit donken med Emmy, tatuerat mig och Julia var stöd, varit dundersjuk, jobbat, sen så har jag varit med Emmy igen och därefter Simon också.


Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
Plugga, äta och dricka riktigt, träna galet mycket, ha lite egen tid, bearbeta saker!


Vad har du på dig just nu?
Pyjamas.

Senaste låt du lyssnade på?
Lykke Li – Love out of lust.


Bästa skönhetsknep?
Jag är helt bakom flötet vad det gäller alla skönhetstips osv eftersom att jag själv aldrig följer dem, glömmer alltid att tvätta bort sminket och om jag inte glömmer så är jag för trött. Men ett litet skönhetstips för håret är definitivt att inte tvätta det varje dag, kamma när du har tvättat det, sova med utsläppt hår, föna håret nedåt, inte platta eller använda hårspray varje dag. Följer du det här, så kommer du få aslent hår.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Chill. Typ byxor, lite oversize skjorta, nice kofta som hänger och en kondom-mössa.



Och fulast?
Kondombyxor, superutsvängda byxor och en tröja från Kapphal med ett biltryck ungefär.

Vem saknar du?
Åh. Saknar alltför många, men framförallt min släkt, därav farfar och några utav mina vänner.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Att jag var färdigutbildad skådespelare eller advokat efter gymnasiet. 



Vilka tre personer inspirerar dig mest?
Musik gör så mycket med mig, så Florence + the machine bland annat och Håkan, en massa, även Lykke Li också. Omedvetet så inspirerar min omgivning mig också tror jag. Och snälla och omtänksamma människor likaså.



Bästa filmen någonsin?
Jag vet inte om det är den bästa filmen någonsin, men I rymden finns inga känslor bara för att Bill Skarsgård är med. Annars skulle det vara Titanic.


Bästa boken någonsin?
Utan ett ord.


Vilka tidningar läser du?
Alla dagstidningar, Sundsvalls tidning, Aftonbladet och Expressen.

Vad önskar du att du var bättre på?
Att jag var effektivare i skolan, positivare, snällare i vissa situationer och jag önskar också att jag kunde hantera situationer som när någon inte förstår vad jag säger bättre.


Är du religiös?
Nej, jag tror dock på Gud. Men inget mer än så.



Vad är din största rädsla?
Att förlora mina närmsta, att misslyckas och att bli övergiven, bli enormt sjuk och dö ensam. Det gör man i och för sig ändå… Också är jag jobbigt rädd för spindlar.


Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Under hela mitt liv så har jag svårt att minnas, men något som satte spår rejält var när en vuxen person gjorde personangrepp på mig, likaså några tjejer. Sen så blir jag lätt sårad när människor säger att jag är så himla smal, ibland tycker jag om min kropp, men när jag har tajta kläder ser jag mig själv som en pinne. Därav vill jag träna sönder mig själv så jag får en muskelmassa. Men jag försöker att inte ta åt mig.


Om du får barn vad ska du döpa dem till?
Haha, Alfons. Tycker det är så himla gulligt att jag dör lite.


Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
Bmw x5a eller x1!


De tre finaste sms du fått i år?
Eftersom att jag alltid raderar konversationerna så har jag inget jag kan titta tillbaka till, men det jag har i minnet är några sms från fina fina vänner. Bland annat det här från Ronja:

image description


Vad heter du?
Sharlee.


Ålder?
17, om ungefär ett halvår äntligen myndig.


Vad gör du? 
Lyssnar på Håkan Hellström – Känn ingen sorg för mig Göteborg och tänker att han har så mycket bättre låtar än just den, också tänker jag bara massor.


Vad längtar du till?
Studenten, framtiden, mina barn, en utlandsresa och att vara lycklig på riktigt.


Vad händer i helgen?
Umgås med pojkvän, kanske vänner (blir lämnad själv i helgen) och jobba!


Favoritöl?
Öl är kanske inte den största favoriten när det kommer till akoholhaltiga drycker, men om det ska vara ett favoritmärke, så absolut Heineken, bara för att den är god.

Vad blir du glad av?
Människor som visar närhet och att de verkligen bryr sig om mig, blir glad av god mat och musik.


Vad blir du ledsen av?
Människor som tror att jag är gjord utav stål och när de tror att de kan säga precis vadsomhelst till mig.


Vilken låt lyssnar du på nu?
Lykke Li – Possibility (Piano).

Vad dansar du till?
Håkans låtar och annan musik som jag tycker om. Sån musik som man kan svänga med till och bara sjunga ut i danshavet.


Något någon inte vet om dig?
Att jag inte bara faller för ett kön.


Hur svarar du i telefonen?
Är det någon jag känner som ringer så säger jag bara hallå, annars så presenterar jag mig.


Gör du när du är kär i fel person?
Kommer på det i efterhand och får panik eftersom att det redan är försent för då är jag redan kär.


Mycket pengar har du i plånboken just nu?
Enbart euro faktiskt.


Var köper du dina matvaror ifrån?
Jag har inte flyttat hemifrån än, så när vi handlar blir det oftast City Gross eller Willys.


Vilken var den senaste filmen du såg? 
En gammal skräckfilm, the Flatliners? Jättedålig… Förlåt pappa.


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Jag listade upp på Twitter för någon dag sedan allt som jag ville ha, så om jag skulle vinna en stor summa skulle jag ge mina älskade föräldrar en summa, sen skulle jag resa, köpa väskor, jackor, skor och kläder överlag, en macbook, en ny systemkamera, tatuera mig mer och pierca septum.


Vilken är världens bästa artist eller grupp just nu?
Håkan Hellström, Florence + The machine och Lykke Li, alltid ju.


När var senast någon stötte på dig?
Vet inte om de som puffar på Facebook stöter av något slag, annars i oktober kanske.


Vad åt du till middag senast?
Soppa, med bröd.

Använder du huvtröjor? 
Ja, men använder sällan huvan. Bara när jag vill gömma mig lite.


Vilken är din favorit åkattraktion på ett nöjesfält?
Har bara favoriter på nöjesfält i Holland eftersom att jag bara varit på Liseberg i Sverige och det var lame.


Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Alla kan inte älska alla, så ja, det tror jag absolut. Men om jag bryr mig? Nej, så länge det inte är några jag tycker om.



Hur många syskon har du?
Två äldre storasystrar, varav den äldsta bor i Polen och den andra i Borås.


Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej, eller alltså. Det beror ju på om man har fattat intresse för personen på ett annat sätt än vänskap, men det kan lika gärna vara med en tjej. Men i allmänhet, nej. (Senast jag var blyg för en kille var 2009, för Simon).


Vilken film kan du alla replikerna till?
Taken och Orphan…


När flög du senast?
Till Holland i mitten på februari.


Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Fyra, haha.


Pratar du några andra språk?
Holländska, engelska och tyska.


Diskar du din egen disk?
Nej, diskmaskinen gör det.


Har du gråtit offentligt?
Ja.


Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Gjorde min första tatuering i onsdags, så nästa får vänta i några år. Annars så vill jag pierca septum, men det får också vänta tills jag inte jobbar på McDonald’s längre.


Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Nej, varför skulle det vara så? Tycker det är lika fint om tjejen gör det.


Vad har du med dig in på bion?
Någon form av vätska och något ätbart.

Vem är din favoritlärare och varför?
Har tyvärr ingen favoritlärare på min nuvarande skola, eller jo min mentor. Men ingen annan.

Gillar du att flyga?
Om jag tänker på en rädsla för att störta så föredrar jag tåg, men man kommer ju fram fortare med flyg.

När sov du senast på golvet? 
I december med Simon, vi hade filmkväll.

Gillar du hur du bor?
Ja, har bott här sen jag var fyra år.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Fungerar väl vilket som, men mitt humör är väl inte riktigt på topp om jag inte får ca åtta timmar.


Vilken är din favoritfrukt?
Passionsfrukt, ananas, kiwi, vattenmelon och lichys.


Hur gammal blir du nästa födelsedag?
18!

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Alltså, jag är kanske en liten stavpolis. Men försöker att inte anmärka människor när de stavar fel. Det är mest grammatiska fel när de pratar med mig, t.ex så klarar jag inte av när människor säger ’’bärde, skärde’’ när det ska vara bar och skar. Likaså när man skriver ’’knytit, flygit, strykit’’ när det stavas knutit, flugit och strukit. Jag var värre förr, men så länge jag inte gör det själv så är det lugnt. Hehe. Men när det kommer till svåra ord så bryr jag mig egentligen inte eftersom att vissa har svårt för det, men när det kommer till så enkla ord så blir jag bara irriterad. Som ’’lungt, åtminstonde’’ etc, sådana fel har jag svårt för.

Tror du på liv på andra planeter?
Nej.

Tror du att Gud är man eller kvinna? 
Tror först och främst att det varken är en man eller kvinna, tror att det är någon slags kraft som finns däruppe.

Vad var det senaste du åt?
McFeast med extra ost och hallon –och vaniljpaj.

Hur valde dina föräldrar ditt namn? 
Mina föräldrar hittade på det själva.

Gillar du senap?
Smakförstärkelse, så ja!


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Har inte haft något annat än svårt ett tag nu, så jag försöker att säga till mig själv att allt blir bättre och att om tio år så mår jag inte såhär längre. (Tänker alltid långsiktigt). Sen så gråter jag när jag behöver det och skriver av mig allra helst.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Vet faktiskt inte om jag vågar.


Tycker du om att krama folk? 
Ja, allra helst när jag är ledsen och kär.

Skulle du säga att du är trendig?
Ingen aning, har på mig det jag känner för.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Förlåt alla veganer och vegetarianer, nej inte för fem öre. Det är så jäkla gott. (Men när jag tänker efter att de dödar djuren så får jag det...).

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Har ingen aning.

Vem är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? 
Från Ronja ’’Hahahah!:) Ja, när slutar du?:)’’

Pussade dig senast?
Min fina pojkvän.



Gråtit en hel natt?
21a september. Och massa andra nätter.


Druckit så du spytt?
Nopp.

Önskat att du var det andra könet?
Nooo, aldrig.

Pryl du inte kan vara utan?
Min iPhone..

Tidningar du prenumererar på?
Ingen.

Du gör med 100 upphittade kronor?
Behåller, såklart.

När grät du senast?
Igår.

Natt eller dag?
Natt.

Kaffe eller te?
Te, allra helst. Tyckte om kaffe tills jag fick ont i magen.

Yngre eller äldre? 
Äldre.

Finns det någon du ogillar starkt?
Ja, kanske.


Är du svartsjuk? 
Ibland, men försöker att inte vara.

Har du blivit sövd någon gång?
Ja.


Lever din mormor? 
Nej.. </3


Har du varit med på TV? 
Ja, haha.


Kan du dricka mjölk som “gått ut” för 3 dagar sen? 
Om man öppnade den en dag före bäst före datumet i så fall. Men inte om den har stått öppen några dagar.


10 konstiga saker jag gillar:
- Surströmming är min favoriträtt. (Haha, så roligt att det var en utav rätterna i Big Brother i Jackass-uppdraget).
- Människor som försöker vara diskreta men är så jävla odiskreta.
- xD-gubbar och andra lol-smileysar och uttryck.
- Människor som är helt dumma i huvudet.
- Pölsa. 
- Stå framför spegeln och låtsas att jag kan sjunga.
- Äga någon totalt. (Knäcka dvs).
- När människor skrattar åt sina egna skämt.
- Äldre män. Hehe.
- Mina fienders bloggar.

10 konstiga saker jag ogillar:
- När folk sitter i min säng med kläder på. (Klarar-inte-av).
- När madrassen glider av halva sängen.
- Gult hår.
- Tjockt bröd.
- Fett och statiskt hår.
- När Simon är jobbig på ett sätt jag inte kan hantera.
- När jag måste gå till skolan fast jag verkligen inte kan pga av ångest.
- När det ligger matrester i diskhon.
- När jag måste torka bordet med en blöt trasa och he smulorna osv i handen.
- Modet, att man ska följa allt som är inne.
- När det går bra för människor som inte förtjänar det.


Jobbade lite idag.


Hade. Så. Roligt. På. Jobbet. Var. Inga. Som. Var. Hungriga. Idag.

Och sista tio minuterna innan man får stämpla ut är ingenting att hänga i granen.

Men belönade mig med lite mat efteråt!

Svarar en läsare.

Anonym om Åh, besserwisser!
Som arton år tjänar man 81.10 kronor i timmen, du kan kolla upp det med din restaurangchef om du vill :) jag menar att man får cso-bonus väldigt sällan, eftersom det bara finns två tillfällen per månad en gupbuster kommer och om du bara jobbar deltid är det sällan man jobbar då. självklart kan du ha tur och alltid jobba de två gångerna de kommer, men jag har jobbat där i 1 år nu och jag har bara fått bonus typ två gånger :)

Jag är själv inte 18, så kan inte säga fullt ut om det stämmer till hundra procent. Men om du är 18 och säger att du tjänar så mycket så är det väl så! För jag har bara hört med de jag jobbar med vad de tjänar i timmen. Nog om det, jag bryr mig inte ändå så mycket! Jaha, det blev ett litet missförstånd. Då är jag med, och det stämmer ja!: ) Jag har alltid lyckas jobba då det är CSO så jag har alltid fått bonus och jag har jobbat där i ett halvår, hehe. Vilket McDonald's jobbar du på?


Åh, besserwisser.

Anonym om Timlönsfråga.
ojoj, mycket fel där. för det första tjänar du 81 kronor när du är arton. och för det andra kommer verkligen inte gupbuster (cso) varje dag, utan de kommer två gånger i månaden, en i kassan och en i driven. men som sagt, om ni får en cso när du jobbar får du 200 kronor extra, men det sker väldigt sällan, speciellt eftersom du är en deltidare :)


Oj oj, nej inte alls. Cso hade jag för mig varje dag, men de kommer som sagt två gånger i månaden, som du säger i driven och inne i restaurangen mellan 12-14 och 17-19.00. Som 18 år tjänar man knappast bara fyra kronor mer än en 17-åring. Jag har pratat med de som jag jobbar med, så där har du fel. OCH NEJ, absolut inte. ALLA som jobbar när det är CSO får 200 kronor extra oavsett om man jobbar heltid eller deltid. Så nej, det sker verkligen inte väldigt sällan. Man får alltid bonus. Och jobbar man två gånger under CSO så får man 400 kronor i bonus. Så kring det har du verkligen fel. (Det enda du kunde rätta mig med var CSO-besöken, inget annat). P.s. Om du jobbar på McDonald's så kanske det är din restaurang ni väldigt sällan får CSO-bonus, för vi får det ALLTID.



Timlönsfråga.

Anonym om Hon viskar mig, allt det jag säger dig.
Hej! jag undrar hur mycket man tjänar på Mcdonalds alltså i timmen!! Fiin blogg

Egentligen så är det kanske lite tabu och prata om andras ekonomi och att fråga sånt. Men just nu är det här ett extrajobb för mig så det är ingen fara. Jag är 17 år och tjänar 77 kronor i timmen, är man 18 tjänar man 98 kronor ungefär. Jag jobbar ofta helger så då får jag ob, plus CSO som är kontrollanter som kommer varje dag mellan 12-14 och 17-19.00! Och då får man 200 kronor bonus. Jag brukar jobba fem, sex pass i månaden och då skrapar jag ihop ungefär 3000-3500. Som minst har jag tjänat 1000 och då jobbade jag två pass tror jag. Man brukar jobba fyra timmar, 4½ eller ibland åtta timmar och då har man en timmes rast också! 

Tack så mycket, hoppas du fick svar på din fråga! Kram.


Vårkär.


Här är mina nya fina dojor. Tycker om dem sjukt mycket, har en känsla av att de passar till allt och jag har inga sommarskor förutom mina vita converse så nu är jag glad!



Och sen så var det på tiden att jag köpte ett par nya träningsleggings eftersom att de förra var så slappa och alldeles för långa. Fick lov att beställa från H&Ms barnkollektion pga av att jag är så liten, hehe. Nu så ska jag packa ner mina jobbarkläder och sedan fara till jobbet! Några utav mina vänner ska även på arbetsintervju idag för McDonald's och jag håller tummarna för er!!!!!!

Vårdagen tar oss med storm.

Godmorgon mina troll!

Har hunnit med så mycket som att duscha, bada, ätit frukost, klätt på mig och sminkat mig med bara mascara. Har nu ca 50 minuter kvar tills jag börjar, sedan ska jag på stan och köpa ett par skor, la undan två par igår men tror jag lägger klackskorna åt sidan den här gången! (Ni får se senare).

Istället för att köpa ett par osköna så satsar jag på Jeffrey Campbell när lönen är inne. Har hört att man tillochmed kan dansa i dem utan att få ont i trampdynorna..

Hursomhelst, ska bege mig alldeles strax och sedan åka hem för att svara på lite frågor, ikväll jobbar jag från 16-20.00.

(Nyvaken i morse) Ha en fin dag!


Från iPhone / Måndagen efter sportlovet.

Hej fina läsare, nu är jag så trött att jag nästan slocknar med en gång. Har varit i matfors ungefär hela kvällen och haft trevligt, och kom precis hem. Har även haft en känslofull kväll som gör att jag inser min egen verklighet mer. Vill även tacka för de kommentarer som jag får, blir glad i storhjärtat!

Ni kanske vill ha frågestund eller så? (Även om det inte har blivit en hit alla föregående stunder... Mhmmmhmmmh). Sov på saken, natti natt kärlekstroll.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682309.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682312.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682313.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682330.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682340.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682342.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682387.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682387.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682387.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682387.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682387.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682387.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682387.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682387.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682391.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682391.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682391.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682391.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682391.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682391.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682391.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682391.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682392.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682392.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682392.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682392.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682392.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682392.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682392.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682392.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682396.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682396.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682396.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682396.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682396.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682396.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682396.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682396.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682424.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682424.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682429.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682429.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682438.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682438.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682440.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682440.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682450.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193682450.jpg" class="image">


Destiny.

Tack.


Lämnade spår rätt in i mig.

Okej, jag kanske kommer tala emot mig själv nu. Men jag bryr mig inte riktigt. Bloggar ändå bara för att och för att jag skiter i allt annat, har bara så mycket inom mig som måste ut i den här jävla världen innan jag bryter ihop pga av mig själv. Försöker skapa kontakt med människor som jag saknar eller faktiskt bryr mig om, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Massor bara. Har ont i magen och vill att lovet ska ta slut mest för att jag ska sluta känna mig instängd. En dag kommer jag berätta vad som egentligen händer.

Vill ha lycka, sommar, tatueringar, septum och kläder. Här kommer lite bilder och sånt.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193343571.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193343574.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193343575.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193343576.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193343587.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1950778/images/2012/pic_193343588.jpg" class="image">


.

Idag slutar jag blogga.

Sjuk som jag aldrig ville bli.

Det var skönt att vara lite småhängig och snuvig tills att jag legat fast i sängen sedan nio i morse pga av min förbannade förkylning. Har någon form av feber och snorar så det räcker och blir över, mår dessutom illa och får ont i huvudet utav allt nysande. Planen var egentligen att åka till min fina pojkvän (som har smittat mig) men min kropp orkar varken fysiskt eller psykiskt med att förflytta sig, så jag blir förmodligen hemma i sängen resten av kvällen. Så himla tråkigt, också tänker jag bara att sist jag var förkyld så var jag det i tre veckor och jag kommer avlida lite om jag är det lika länge nu. Mitt immunförsvar verkar ha en tendens att inte vara sjuk så ofta men när jag väl är det så är det extremt.

Och vad har jag gjort? Jag har legat och kollat på Big Brother live pga av brist på något att göra. Och jag kollar på det fortfarande. Om jag personligen fick gå in i huset för att sedan gå ut så skulle jag ta med mig Sipan och Hanna R, och kasta ut dem med huvudet före. 

Hursomhelst, tack så mycket för kommentarerna angående tatueringen! Är fortfarande jättenöjd (höhö inte ens gått ett dygn) och ångrar mig inte alls. Såg ungefär ut lite såhär innan det var dags:


Lisbeth gjorde i ordning. (Om ni ska tatuera er hos så gör det hos henne, hon är så sjukt duktig!)

Förberedde mig lite mentalt med ett äpple, hehe.

Igårkväll var jag nöjd och skulle sova.

Nu har den värsta svullnaden och rödnaden lagt sig lite. I alla fall, nu ska jag krya på mig och sedan ska jag försöka visa min.. hehe.. tusende jacka som jag köpte igår. 



Äntligen sitter den.

Jag är så himla nöjd att jag spricker! Efter flera år av väntan så sitter den där den ska. Citat ur en utav mina favoritlåtar med Håkan Hellström, försent för Edelweiss. Tack till Inger-Lisbeth Vikström!


Håkan Hellström.

Idag smäller det, äntligen. Efter flera år av väntan så händer det idag! JA, jag är så himla glad.



Hon viskar till mig, allt det jag säger dig.

Kan inte sova riktigt än eftersom att hungern smyger sig på och även om jag vet att det blir värre ifall jag fortsätter och är vaken så går det inte att sova. Jag har lyckats blivit förkyld också, eftersom att Simon har snuvat och hostat i några dagar nu. Fast ärligt talat tycker jag att det är lite skönt att vara hängig, sådär lagom mycket. 

Hursomhelst så har jag haft en fin dag (klockan är nu dock 01:21) så det var min gårdag. Sov över hos min pojkvän, vaknade hyfsat tidigt och tog bussen in till stan för att träffa mamma, vi gick till Specsavers och bokade in en ny synundersökning för linser den tredje april. Så är jättejättejätteglad eftersom att jag kommer få månadslinser om ca en månad, och att jag kommer kunna se på heltid och slippa kisa och ibland helt och hållet inte ens kunna heja på människor som jag stöter på för att jag inte har kunnat se normalt. (Är närsynt, kan alltså inte se på långt håll). Efter det så promenerade mamma och jag hem till Haga, åt lunch osv och sedan promenerade vi tillbaka till stan där vi hade lite tid för oss två innan jag for och jobbade från 17-21.00. Så himla skönt, även om fyra timmar känns länge så går det fort med rätt kollegor och rätt arbetspass, och det glädjer mig!


I morse på Timrås bibliotek med mitt hjärta och hans lillebror.



Observera att jag står väldigt kobent även om jag inte är det egentligen.

Vacker barnet.

Lunch med fina mamma på Sibylla.

(Den här bilden hjälpte inte nu när jag är så förbannat hungrig).

Lindade in mig i en slags burka på väg ner till stan eftersom att det blåste väldigt kallt,
trots att vårsolen sken så himla skönt.





Fina mamma utanför finska butiken i Haga, bara med massa finska saker. (Mamma är 100% finne i blodet).

Så jag har ju också finskt blod så att säga.

Söt hund som satt så tyst där inne.

Och ja, sedan var det dags för jobb.

Det var allt för i natt. Måste faktiskt sova nu, känns som att jag har världsmycket att göra imorgon. Ska bland annat träffa min fina vän Emmy på stan på förmiddagen för kanske en fika, hursomhelst så ska hon följa med mig för jag ska tatuera mig för första gången i mitt liv, så behöver ett litet stöd. Haha. (ÄR APNERVÖS). Och sen ska jag äntligen, efter tusen år, umgås med min bästa vän Julia. Hon ska sova här osv. Kram på er, och önska mig lycka till!!!


Framtid.


En liten framtidsbild från modeplåtningen. 
Fotad, redigerad, stylad och plåtad utav mig.

Mobilblogg / Förlossningssmärta, något för män?

Under min psykologilektion på tisdagen förra veckan så fick vi i uppgift att läsa en eller flera texter ur olika tidningar för att sedan skriva ner vad vi tyckte att vi hade lärt oss. Jag hittade några få som jag fastnade för, bland annat nykter alkoholist. Men även om smärta. Jag hittade en liten text som jag bara log av när jag läste det. Eftersom att männen oftast tror att de kan uthärda smärta bättre än oss.


Mobilblogg / Färdig.

Är lite glad idag eftersom att jag har jobbat färdigt för helgen (ob plus cso) alltså dubbelt betalt båda dagarna, woho. Så nu får jag en dags ledighet och sedan blir det jobb igen!

Hursomhelst så är jag extra glad för att jag ska fixa linser på tisdag, så jag äntligen kan se på heltid!!! Är hur glad som helst. Och jag ska tatuera mig förhoppningsvis på onsdag om det finns ledig tid då. I alla fall så ska jag packa bagaget, kladda på lite smink och placera mig i något behagligt för jag sover hos min pojkvän i natt. Kram!


Bag.

Lisa om Ville bara visa lite nytt.
vart har du köpt väskan? asfin

Tack så mycket! Den är från Monki och har hängt där i några veckor. Men jag tror att det var den sista eftersom att det bara hängde en kvar (och den köpte jag). Men du kan ju alltid kika in! Såg i alla fall att det fanns andra tygväskor om den jag har inte finns kvar. 

Ville bara visa lite nytt.

Tänkte bara vika in och visa min nya vår- och sommarjacka som jag fick av älskade pappa idag. Plus en tygväska jag köpte själv.


Jackan är blå och jag älskar den. Den är liksom figursydd.



Bra väska bara.

RSS 2.0