Älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns


Vad vet du om månljuset
Förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen
Förrän du mött varje morgon
Med sömnlösa ögon
Vad vet du om solen
Förrän nån släckt alla ljusen
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Ni kommer få se er ungdom ruttna framför er
Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva
Hon kommer aldrig tillbaka
Hon kommer aldrig tillbaka
Det är mitt eget fel
Vad som än hände med mitt hjärta
[Hjärta]
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
Stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan
Sprid ut bensinen över solnedgången
Riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken
Hon kommer aldrig hit igen
Vad vet du om månljuset, förrän du blivit sönderslagen under det
Och vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon
Vad vet du om solen, förrän någon släckt alla ljusen

Och vad vet du om att inte vilja vakna längre
Du kommer få se din framtid ruttna framför dig
Och vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Jag kommer aldrig tillbaka

Det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan
Sprid ut bensinen över solnedgången, riv ner staden
Häll ut havet ända bort till horisonten
Tysta ner musiken, jag kommer aldrig hit igen

Ni vet inte ens vad som händer, ni ser bara allt på ytan. Nej, ni vet så mycket som inte ett jävla skit.

Det är så jävla okej att vara förbannad ibland. Och ibland är det så skönt så jag skulle kunna slå mina händer in i väggen tusen gånger om tills mina knogar blir platta. I alla fall så gjorde jag lite mer än att vara på stan idag. Följde med Simon till sjukhuset på förmiddagen, och sedan åkte vi till stan. Och jag shoppade lite. Efter en stund gick vi på Kulturmagasinet. (Hände lite busiga saker....). Sen åkte Simon hem och jag mötte upp Jonas för middag. Vi åt kebab, så gott. Och nu har jag legat i sängen mest hela kvällen och bara varit (boos en ik heb zo pijn gehad in m'n heele lichaam). Ja, och anledningen till att jag skriver på holländska är för att det är så jävla skönt att ni inte förstår. Och använd er av google översätt om ni vill för jag kollar alltid sånt innan så ni inte förstår ändå.


Vaknade upp i morse och mitt ben såg ut såhär......

Fetperspektiv i väntan på Simon på sjukhuseeeeeet.
Nej, inget allvarligt. Han var hos käkkirurgen bara. För er nyfikna tänkte jag.

♥♥





Typ världens mjukaste tröja.

Den här är mycket finare på i verkligheten.

Sen hamnade Simon och jag på Kulturmagasinets toa. Det var typ blått lyse där inne. Coolt!!!!!
(Hände massa bus där också). Lol.

Bästa vän.

JAMEN LÄGG AV DÅ.

ÅH ÅH ÅH. DET ÄR UNGEFÄR ALLT JAG VILL SÄGA. OCH ALLT JAG ORKAR. MEN ÄVEN OM DET INTE RÄCKER. ÄVEN OM INGENTING RÄCKER. SÅ MÅSTE JAG FORTSÄTTA ATT SKRIVA. OCH SKRIVA UT ALLT NI INFEKTERAR MIG MED. IBLAND TROR MAN SÅ BRA OM MÄNNISKOR MAN TYCKTS VARA SINA VÄNNER. ELLER BARA BEKANTA. JAG BLIR SÅ HIMLA ARG PÅ ATT DET FINNS MÄNNISKOR SOM ALDRIG HAR FATTAT TYCKE FÖR RESPEKT. JAG HATAR MÄNNISKOR SOM LJUGER. DET ÄR MIN STÖRSTA FARHÅGA HOS ALLA NYA MÄNNISKOR JAG TRÄFFAR ATT DE INOM EN TID KOMMER BÖRJA LJUGA. OCH DET ÄR PRECIS VAD JAG HAR STÖTT PÅ. JAG HAR STÖTT PÅ EN OCH FLERA MÄNNISKOR SOM HAR LJUGIT FÖR MIG. DET HÄR SOM GÖR SÅ HIMLA ONT. OCH ATT NI. VISSA. MÄNNISKOR. TROR ATT JAG GÅR RUNT OVETANDES. MEN JAG VET PRECIS ALLT SOM HÄNDER I MITT LIV. HEMMA. MED VÄNNER. OCH MED SIMON. DET FINNS INGEN SOM VET NÅGONTING BÄTTRE ÄN JAG. OCH JAG BLIR SÅ HIMLA ARG SÅ VÄRLDEN FÅR MIG ATT HATA MÄNNISKOR SOM GER MIG RYSNINGAR OCH FÅR MIG ATT MÅ ILLA. JAG BLIR ARG ATT JAG SITTER OCH ÄR FÖRBANNAT TRASIG OCH MÄNNISKOR SER DET. BEKANTA SER DET. MEN DET ENDA DE GÖR, ÄR ATT BRY SIG OM SIG SJÄLVA. DE SER INGENTING ANNAT ÄN LITE FRIHET. SOM INTE ENS ÄR FRIHET. LÅT MIG VARA. LÅT OSS VARA. LÅT MITT LIV VARA. JAG BRYR MIG ALDRIG OM SMÅPRAT RUNTOM I VÄRLDEN FÖR SÅ SOM NI PRATAR OM MIG KOMMER JAG KASTA TILLBAKA PÅ ER SEN. JAG VET PRECIS VAD SOM HÄNDER I VÄRLDEN. OCH JAG VET VAD ALLA INDIVIDER GÖR MED MIG. OCH VAD DE GÖR BAKOM MIN RYGG OCH INTE. JAG BLIR SÅ HIMLA ARG PÅ MÄNNISKOR SOM TAR TILLFÄLLET I AKT NÄR DE SER ATT NÅGONTING ÄR KNACKIGT. OCH PRECIS NI SOM GÖR SÅ. NI ÄR LÖSA. HAR DÅLIGT SJÄLVFÖRTROENDE. DÅLIG SJÄLVKÄNSLA OCH LÄGGER ER PLATT SOM EN MADRASS FÖR PRECIS VEMSOMHELST. DET ÄR FAN INTE OKEJ ATT GÖRA SÅHÄR. NI HAR INGENTING MED MIG ATT GÖRA. ELLER NÅGOT AV VAD SOM INGÅR I MITT LIV. NÄR JAG SER ER. NÄR JAG SER VAD NI GÖR BAKOM MIN RYGG. NÄR JAG SER VAD NI GÖR. OCH NÄR JAG SER ATT NI TROR ATT JAG INTE MÄRKER ERA FÖRBANNADE SMYGSCENER. SÅ BLIR JAG SÅ HIMLA ARG. OCH DÅ KÄNNS DET PRECIS SOM ATT NI PETAR PÅ DEN VÄRSTA CELLEN DÄR JAG INTE HAR NÅGON SPÄRR I MINA HJÄRNCELLER. DÅ DET KÄNNS SOM ATT JAG SKULLE KUNNA DÖDA HELA VÄRLDEN. OCH GRÅTA UT TILLS MINA ÖGON RAMLAR UT. LÄR ER EN SAK. RESPEKTERA ANDRA. RESPEKTERA VÄRLDEN. OCH SLUTA FÖRSTÖR. OCH TRO ATT NI KAN TA STÖRRE PLATS. DET FUNKAR INTE. SLUTA RIV UPP SÅR. SLUTA FÖRSTÖR SAKER SOM JAG KLÄTTRAR UPP FÖR. JAG MÅR SÅ JÄVLA DÅLIGT. OCH NI FÖRSTÖR. GENOM ATT GÖRA SÅHÄR.

''Give it up..'' - I can't give it up.


Ska sova nu, på riktigt den här gången.

Nu ska vi verkligen sova. Lyssnar på Maria Mena hela natten. Och här får ni en bild som Julia tog på mig nyss. Med en fin iPhone-blixt och oskärpa. Godnatt. Och kram på er!


JULLAN OCH JAG<3

Vi myser. Och sover skavfötters.


<3

Världens vackraste bakgrund har jag i alla fall.


Bara så ni vet

Jaaaaaa..a..aa..a. Världens bästa Julia kommer och sover med mig i natt, glad jag blev nu. Så slipper jag vara superensam.♥

Can't sleep, can't rest I can't eat

Bild från jobbet. En på en ny godiskräm som smakade hallontandkräm typ. Och en på Persbrandt på teven:)))

Nu ska jag sova. Så himla skönt. Saknar dock sällskap mer än något annat. (Ja, ik mis je verschrikkelijk erg dat het gewoon pijn in m'n buik doet. En ik wil dat jij verandert. Dat wij lief voor elkaar kunnen zijn. En godverdomme eerlijk zijn. Die leugens van jou doen me gek!)

Hursomhelst. Ska träffa bästa Jonas imorgon för en tidig runda på stan, och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Säcka ihop eller något dylikt... Men nu var det sova, så godnatt. Kram.

 


Saknar dig, men jag blir vansinnig av tankarna som spökar hos mig

Äntligen hemma efter ännu en dag....... Ska se på Beck alldeles strax. Och sen ska jag sova massor. För nu är jag ledig två dagar i rad. Så skönt. Bloggar mer sen. Ville mest bara att ni skulle veta att jag lever..................

Jag är ett barn

Cecilia om En liten förmiddag med pappa
Åh vart hitta du sammetslegginsarna? :) har letat sånna superlänge, alla är ju så stora!

På H&M's barnavdelning! Tillochmed 170/14+ var förstora för mig. Och 164 fanns inte. Så jag hade turen och fick på mig 152/11-12 år. Och de sitter faktiskt hur bra som helst. Även om jag kanske är lika liten som en 11-åring. Hehe. Närå, men det är jag inte. AJA. Det fanns ett par 152:or kvar i birsta och ett par i stan. Så skynda, skynda. (Beroende på hur lång du är). Annars så fanns det bara ett par 170 kvar i birsta.

En liten förmiddag med pappa♥

Det är så himla skönt att vara vaken tidigt när man sover själv. Vaknade halv tio i morse, fast inte självmant. Jag hade aldrig tagit mig upp om det inte var omöjligt att somna om för att mina föräldrar är så duktiga på att härja på morgonen. (Dammsuga, städa osv). Så jag klev upp, åt frukost, klädde på mig. Och sen satte jag mig i bilen med pappa till birsta. Har dock precis kommit hem från stan (vi åkte dit istället). Men jag hittade i alla fall en höstjacka, som jag tycker om supermycket. Och som man också kan använda till vintern om man har på sig något tjockare plagg under. Också fick jag ett par sammetsleggings (behövs verkligen pga av att mina från Gina Tricot är så sjukt förstora).

Lol på mitt ansikte.


Måste kanske städa igen:))))
Hej hopp gummisnopp. Dagens fetto-facelock!

I alla fall så borde man ha fler dagar med sina pappor och inte bara med sina mammor.♥



Min jävla fobi för spindlar

OKEJ!!!! Jag höll på att gå in i en fararspindel förut. (PANIK!!!!) Och nu kommer jag inte heller kunna sova för då kommer jag drömma om de. Jag är så jävla rädd för spindlar så det kan ni aldrig tro. Googlade på en farfarspindel och slängde telefon in i väggen, utan att överdriva. Kan nån hjälpa mig med den här fobin(???) Förr älskade jag spindlar men efter en dusch med oväntade spindlar har jag fått trauma. Eller inte en dusch, utan efter duschen så skulle jag torka mig och då hängde det en död fet spindel på min vad. Då gick jag i typ sexan. Seriöst. Sen dess har jag varit livrädd. Hjälp mig, allvarligt. Vad är ni rädda för när det gäller insekter/djur?


Har så jävla ont i magen. Vill försvinna.


De konstigaste och drygaste kunderna jag någonsin träffat

Det är så himla skönt att komma hem efter en sånhär dag. Tog emot kunder med de största beställningarna och kunder som gav mig massa komplimanger. Dock jobbiga. Konstiga. Och allmäna tjejtjusare som trodde att de ägde hela världen. Tre killar som sa bland annat ''Gud vad fin du är. Åh du är så snygg. Är du singel? Har du nåt nummer man kan nå dig på?'' OSV. Varav en utav de var värst. Jobbigast. Konstigast och bla bla. Han som började med att säga ''Heter du Sharlee??? Vart kommer du ifrån? Sjukt fin du är.'' Och jag typ..... ''EEEEHHHHHHH... Säg vad du ska ha och stick härifrån!!!!'' Nä, men om jag fick säga så så hade jag gjort det. Jag svarade. ''Nej, jag är inte singel. Vad ska ni ha?''. Och två utav de fortsatte ''Näää, klart hon inte är singel så fin som hon är''. Och sen beställde de alla varsitt 20-pack med nuggets. Och det sista paketet gick jag ut med. Kollade inte ens på de för jag kände ett enormt obehag så jag gav de och gick. Och då fortsatte de ''Ooooh, så snygg. Fett nice''. Jag ba ''JAHAPP. Vem håller på så när man ska beställa mat(!!!!)'' Älskar wannabe gangsters, cp-bajs-huvuden.

HURSOMHELST. Nu är jag i alla fall nyduschad och har krupit till kojs och ser 17 again. Hehe. Och sen ska jag försöka sova, för imorgon ska jag upp och jobba igen. (Ååååh, jag har panik över massa saker :().




Det är vår dag idag, hoppas vi ses snart igen. Puss.


Åh vad fin. Tror jag har fått lite donkenfett på kinderna. !Omg! Nä. Nu ska jag snart åka, längtar tills jag kommer hem ikväll. Då har nästan ännu en dag gått. Och då ska jag se på film, och tänka på oss två.
(Vill träffa dig nu nu nu...)

Ingenting

Gråt inte älskling, det gör så ont att se dig såhär 
det jag sa betyder ingenting, jag ska alltid stanna kvar här

Gråt inte älskling, vad vore jag om du inte fanns 
det där betyder ingenting, jag ska berätta allt när jag får en chans

Du är större än du tror

Gråt inte älskling, du vet att du och jag har varit här förut 
vi kommer hit igen, det som hände, hände för länge sen

Gråt inte älskling, låt inte någon se dig svag 
de kommer ta ifrån dig allt du har

Gråt inte älskling, det du ser betyder ingenting 
om du vaknar, somna om, allt du får är de du drömmer om 



It hurts but I'm not to give you up

Jag kan inte lita på någonting. Vet inte alls om jag blir lurad nuförtiden och att allting du utsätter för mig täcker med ett poker face. Jag har ingen aning. Jag har betett mig så dåligt och jag vet inte om det har gjort dig stark och fått dig att känna att du kan kasta in mig i vadsomhelst. Utan att få ett enda samvete. Jag är så förvirrad i all den här draman.

''Jag är svag för dig, för du gör mig stark. Du är bra för mig, ändå förstör jag allt. Du har sönder mig, fast du gör mig hel. Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel. Jag är slav för dig, jag gör vad som helst. Allt för att vara med dig, kan aldrig dra en gräns. Jag har tappat greppet, vet inte in och ut. Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt. Jag vill älska dig, och jag vill slå ihjäl dig. Vill ha dig ur mitt liv, men nånting står i vägen. Och jag gör allt för att behålla förståndet. Men jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången. 

Det är ett krig där vi varje dag skjuter ner varandra. Öga för öga tills ingen av oss ser den andra. Och jag kan lämna dig nu men inget kommer nära nog av att kännas som Du.''


Åh, saknar dig sådär jättemycket

Ligger här i sängen med sminkrester från igår och myser för mig själv. Men vill ha Dig här... (S). Jag ska ligga här tills jag ska åka och jobba, skulle egentligen kunna ligga här hela dagen och bara spela Temple Run.

 


Het zou eigenlijk vijfentwintig maanden zijn. Maar dat is het nog steeds in m'n hart. Maar als je echt moet tellen, wat jij zegt. Dan is het vandaag 18 maanden.

290909. Jag älskar dig mest på hela jorden.


Power trip ballad

Jag kan inte minnas senast jag klev upp före elva självmant på en helg. Men skönt är det, och det gjorde jag idag! Tänkte att jag ville ha några timmar innan jag ska till jobbet. Men nu ska jag äta frukost. Så ni vet!!!!

Och en annan sak, jag börjar 15.30. Inte 15.45. Det är imorgon, hehe.

En månad.

Vill bara börja med att säga. GLÖM INTE ATT RÖSTA HÄR NU. BEHÖVER HJÄLP JU.

Kanske ska säga grattis till mig och min bäbis. Vi firar ju en månad idag(!!!!). Skulle aldrig klara mig utan dig:))) Du är så mysig och jag kan alltid sysselsätta mig med dig om jag är uttråkad.


Och det firar vi med en divig och kaxig bild på mig själv som du har tagit.
#Kool!

Hemma!

Som jag säger varje gång efter ett pass på jobbet, så var det faktiskt skönt att jobba! Märkte snabbt att jobbet får huvudet att tänka på annat. Imorgon kliver jag på ett pass från 15.45-19.30. (Pengar rullar in som de ska) hehehe. Någonting speciellt gjorde mig glad när jag hade slutat också. (Tack till dig, du vet vem du är ♥).

Hursomhelst. Jag duschade igår. Och tänkte att jag ville slippa duschen idag för att mitt hår blir för fett om jag tvättar det varje dag. Men jobbar man på McDonald's så kommer man inte undan lukten. Och speciellt inte idag när jag placerades vid pommes friten i två timmar. Det är värre än ett pass på gymmet. Lovar. Svetten rann och jag kände mig så fräsch. I alla fall så ska jag jobba imorgon igen, så jag duschar efter morgondagens pass. (Intressant fakta baaaaaaaaaaa....) Lol.


S + S

Längtar varje dag tills vi ses igen. Saknar dig så det gör ont nu.


Falskt och fel

Jag låg på sängen, du var bredvid mig 
Vissa saker är lätta att ta för givet 
Speciellt det man har eller människor man älskar 
och det som är bra i livet 
Det är lätt att man glömmer varandra, det är lätt att man drömmer om annat 
Såna stunder man tvivlar och allting känns skit 
är det lätt att man glömmer och stanna och tänka efter 
Frågor och svar, finns det någonting kvar, alla dåliga dar 
Känns det rätt vi två det vi har är 
blir det någonsin bra, brinner lågan för svagt 
Vi har nått en punkt där man antingen satsar allt eller bryter helt 
Men jag ger inte upp det vi har, du och jag 
det vi byggt ihop det betyder mer 
Det vi har tillsammans det är allt jag vet 
Alla gånger vi lovat oss aldrig mer 
Alla packade väskor, löften, förlåt, alla bråk, alla kalla spel 
Alla dörrar vi slängt igen, allting bra som för stunden känns längesen 
Alla gånger vi lovat varandra att vi drar 
aldrig någonsin mer kommer hem igen

Men väntar du på mig 
Så väntar jag på dig

Dom kör på gatan där regnet faller ner 
Du vart tänker du gå nånstans, stanna fem sekunder 
för det här blir alltid fel 
Snälla lyssna på mig, förlåt för allt 
Kan vi spola tillbaka en timme, för jag vill inte att du ska gå din väg 
Och nu står vi här som så många gånger förut 
medan allting går isär framför ögonen på oss 
Försök och förstå vad jag menar och inte vad jag sa 
Jag vill bara ha dig i hela världen varför kan inte allting vara bra 
Varför måste det sluta i tårar, skrik, bråk och panik 
Bara explodera ur all kontroll 
Båda mår skit, jag förstår inte 
vi kan väl resonera som vanliga människor med alla andra 
förutom varandra, hur svårt kan det va 
Men jag går vid din sida genom eld om det krävs för att vi ska få det bra 
Inget runt omkring mig känns alls lika stort som vi 
Ändå frågar jag mig hur vi tog oss hit 
svett blod och skit och allting känns så orättvist

Men väntar du på mig 
Så väntar jag på dig

Allt dom sagt om du och jag, allt som vi är och allt vi har 
allt som dom sagt om du och jag, vi förtjänar att bli lyckliga
allt som vi är och allt som var



Håkan för alltid.

Åh. Just nu i den här sekunden är jag så himla glad! För snart kommer mitt bankkort vara så fint. Eftersom att det är självaste Håkan som kommer att vara på det! Men det enda som är svårt är vilken bild jag ska välja utav alla. Så hjälp mig, tack snälla ni!!!!


1.

2.

3.

4.

5.

Jag vet att man måste kämpa

Allting känns så overkligt och jag vet inte alls vad jag ska känna. Jag brukar vara stark och kunna gå till skolan men jag klarade inte av det idag. Är rädd hela tiden och jag vet att du har känt såhär länge. Och därför är jag så chockad, för på något sätt så trodde jag att det kunde bli bra. Jag vill bara ha mina syskon här. Så slipper jag vara ensam i det här huset när det är såhär.

Jag längtar så himla mycket tills lyckliga dagar. Tills alla är hela och alla pusselbitar är på plats.

Det känns hyfsat jobbigt att åka och jobba. Och stå och se glad ut. Men när jag väl är där så älskar jag det för att huvudet kommer på andra tankar. Jag har mått neutralt de senaste dagarna men allt som hände i natt har dragit ner hela mig. Hursomhelst, jobb 16-20.00. Sen när jag kommer hem så ska jag kolla på idol och därefter lär jag falla till sömns ganska snabbt. Kram!


<3

Ägnar en tanke åt dig, dina bröder och den bortgågne idag. Hoppas allt blir bra. Ik hou van je, voor altijd.

(Hua vilken fin bild! Hehe). Men det spelar ingen roll, du är finast.


Hur allt kan vända sådär

Jag orkar inte mer. Jag behöver mina vänners stöd, och önskar jag kan få ditt så mycket nu (S) snart också. Trodde aldrig det här. Trodde att det skulle bli bättre men jag fattar det inte själv. Nu vill jag ha mina syskon hemma mer än nåt annat. Att vara ensambarn i en sånhär situation är det svåraste som finns. Jag känner mig så jävla ensam och övergiven utav er. Det gör ont i hela kroppen. :'(


Ibland får man vara självgod!!!

Japp. Tre egopicz på rad. Närå, men tänkte bara bjuda på en dagens facelook med smink. En lite längre ifrån med dagens jacka på. Och en med dagens-knäppt-alldeles-nyss utan smink och halvt sover i sängen. Imorgon har jag en lektion och sen redovisning ungefär hela eftermiddagen. Okej, två lektioner. Sen jobbar jag från 16-20.00. Så kom och ät mat i mängder. Ses i min kö med andra ord. Godnatt...

P.s. Åt Mcfeast för första gången i mitt liv idag och det var himla gott.


Det går inte en sekund utan att simmar runt i mina tankar

Ibland är O'boy så gott.


Hela jag skakade när du kom förbi. Hjärtat bultade tusen gånger om och du var så fin i din nya blåa jacka och din orange huvudbonad. Jag ville gå bort från kassan och kyssa dig och aldrig sluta.

Nu är jag äntligen hemma från jobbet och ska ta och ställa mig i duschen. Hoppas det är spindelfritt. Förresten, vårat internet har lagt av helt och hållet så jag kan bara blogga från mobilen...

Men nu - duschen. (Och på somrarna visar vi oss i bikini och på vintrarna i underkläder).


Bloggar från ajphon

Gud vad skönt det var med sovmorgon, fast nästan lite jobbigare också för jag ville verkligen inte ta mig upp ur sängen. Men nu är jag uppe! Och jag sitter och äter frukost och jag gruvar mig enormt mycket för att gå ut. Det blåser, är fuktigt och förbannat kallt. Plus att jag har på mig åtslimmade jeans. Tror jag tar på mig långkalsonger under<3<3.

Idag kommer bli världens längsta dag också. Slutar kvart över fyra och ska åka och jobba direkt efteråt till halv nio.......... Jag vill inte ens röra på mig. Utan helst ligga i sängen med den jag älskar (Simon!) och känna kroppsvärme tills det blir sommar igen.

AJA. Eftersom att jag mobilbloggar så kan jag inte skriva bildtexter, har i alla fall världens mysigaste mormortröja på mig idag.


Mat är passion

Jag har ätit bland det godaste som finns ikväll. Eftersom det är lill-lördag så lagade mamma och jag lammstek med potatisgratäng. Och ikväll har jag laddat ner massor av musik till mobilen och nu ska jag mest spela Temple run och tänka på de jag älskar mest av allt. (Ik hoop dat je dit leest, ik hou van jou S.)

Mamma och jag har i alla fall haft en riktigt dotter och mamma-dag. Sådana dagar behövs fler gånger!<3


BEHÖVER SVAR FRÅN ER NU

Jag behöver hjälp från alla iPhone-ägare!

Jag köpte min iPhone 28:e september och har snart haft den i en månad men inte uppdaterat den en enda gång, nu så installerade jag iTunes och allt säkerhetskopierades. D.v.s alla program, kontakter osv. Men nu så ville jag uppdatera till version 5.0. Men då när jag tröck på ''Uppdatera'' så stod det:

Om du uppdaterar till iOS 5.0 säkerhetskopieras och återställs program, medier, kontakter, kalenderar, anteckningar, SMS och inställningar på iPhone.

iTunes kommer att bekräfta programuppdateringen med Apple. Avbryt inte uppdateringen. Den kan ta en timme eller mer att slutföra.


Innebär det här då att alla mina kontakter och program kommer att försvinna?

Vad är det politikerna aldrig nämner?


Är chockad över att ha missuppfattat en hel bilduppgift.

Jaha. Allt sket sig.........

Myyyyyeesonsdag

Var cool och gick in på skoltoan och fotade dagens outfit.....


BLÅ KOFTA DÅ. Harembyxor från H&M, übertunt tyg. Och en svart långtröja, ni vet den från Indiska(???) under koftan. Och en grå huvudbonad. Plus skorna jag köpte igår och väskan från Röda Korset för 20 spänn!!
Det var det.

Och sen, vad gör jag med armen????

 


Stilleben

Ser ut såhär idag! Visar mer senare nån gång.


Massa bilder

Innan jag ska sova, för att kliva upp tidigt imorgon igen. Så tänkte jag visa lite bilder från idag. Bara för att.


På väg till bussen i morse, och det var frost överallt.
Och jag älskar kalla höstmornar då man är påklädd för att klara av kylan.

Det här hade jag på mig idag. Enkelt men fruktansvärt oskönt. Min Heineken-tröja. Nya jeansen.
Fake skinnjacka. Och en jobbigt tung väska.

Och Molly sov på idrotten.

Dennis och jag.

Och varje tisdag eftermiddag så har jag Matte A!!!!! För jag är så bra.

Efter skolan så var mamma och jag på M trafikskolan på körkortsutbildning. Ja, ni vet vad jag menar.
Så nu kan jag börja övningsköra!!! Känner mig vuxen.

Och efter tre timmars sittande åt vi middag på Kermit!



Och till Outsiders så åt jag godaste mandarinerna. Nu ska jag sova, min facebook är fortfarande inaktiv.
Nå mig här, eller på mobilen.

Därför har jag en privatblogg också

Ida om Nytt och sånt
Jag känner mig så jävla patetisk när jag frågar detta, men jag har länge funderat på vad det är som tagit sönder dig och fått dig att må så dåligt som det faktiskt verkar?
Jag har tänkt att fråga Simon, då jag inte har din msn och facebook är inaktiverat.. Jag vill inte vara nyfiken men, det känns som ifall jag skulle kunna göra något för att åtminstone lätta på din vardag lite så skulle jag hemskt gärna vilja det (:


Du behöver inte känna dig patetisk. Men i vissa områden så väljer jag att ha mitt privata även om jag skriver om hur dåligt jag mår här så är det en sak mina läsare få ta ändå trots att nyfikenheten eller att ni bryr er om mig växer. Jag är väldigt tacksam för de som bryr sig om mig. Men jag har mått dåligt under en väldigt lång period. Jag har ångest. Och jag försöker fixa det. Men som sagt, det är mycket på privata plan som gör att jag har blivit väldigt destruktiv. Och imorgon ska jag till en psykolog. Vilket känns så himla bra. Och jag hoppas det hjälper mig. Tack för din omtanke Ida! Kram.

Nytt och sånt

Äntligen hemma (för en timme sedan) men det har varit typ världens längsta dag. Så nu är jag så himla trött. Det enda jag orkar göra resten av den här kvällen är att blogga lite, kolla på Outsiders och sedan krypa till sängs bredvid mamma. Jag kan ju inte sova själv nuuuuu...

Och sen har jag inte glömt det jag lovade att jag skulle visa er. Och med den här gången fotad med systemkameran.


Ett par nya jeans från Gina Tricot, som nästan alla har. Men jag förstår precis varför. Det är riktiga jeans och de sitter efter kroppen och är faktiskt en riktigt fin modell. Jag drog på mig ett par 24:or (haha, Kissie-storlek?:() men kvinnan(!!) i affären sa att de går ut en hel storlek. Så de blir som 25:or sen. Och det är min vanliga storlek. Jag körde på mörkblåa och nästa lön ska jag köpa de ljusaste. JA, för jag behöver jeans. Har hittills inga som jag trivs i hundra procent.........
Min högra(?) skinka är mindre än den vänstra. Lol.

Och siiiiiist men inte minst. Ett par svarta, fodrade skor.

Mår lite bättre idag

En tresiffrig fattigare. Nu har jag lagt mina pengar på det jag har behövt i flera månader. Ett par riktiga jeans och ett par svarta skor som passar till allt. (Eftersom att jag bara har kängor nu så kan jag inte använda de till allt). Nästa lön så ska jag bara slösa. (Närå, ska inte slösa). På mat. Och allt. GOTTTTTTT. Lol!!!!

Visar er när jag kommer hem, för det är så mycket att se :))) Hörs. Kram på er.

Tisdagmorgon

Åh vad roligt. Har ingen penna och kan inte skriva något. Sitter en jävla idiot bakom mig och smaskar. Och ser vuxen ut. I all tystnad också. Vill typ ta hennes morot och köra upp den i röven på henne. Och Julia skulle ha varit här. SÅ JULIA VART ÄR DU? Försovit dig som vanligt?


Mycket action på lektionen.


Förbannade stalker-skit

Fick reda på att min facebook blev aktiverad för sju timmar sen. Och jag har inte gjort det och enda sättet man kan göra det på är att logga in och det finns bara jag och en till som kan mitt lösenord. SÅ JA, undra vem det kan vara eftersom att det inte är jag!!!!! Jag blir så himla arg. Ibland verkar det inte finnas respekt. Men även om det är aktiverat nu så är jag inte inne där så det är ingen ide (vet inte hur man får fram ett e med apostrof) att maila mig eller så för jag ser inte och därmed svarar jag inte. Under natten ska jag i alla fall byta mail till inloggningen OCH lösenord. På hela mitt jävla internetliv. Och sen ska jag inaktivera det igen så jag får vara ifred. Jag har en telefon och det går att nå mig där. Seriöst.


Ik mis je zo erg, laat iets van je horen. Het doet me pijn.

Har mått hyfsat bra idag. Har försökt att stänga av hjärncellerna helt. Men det går sådär hela tiden, jag är så jävla trasig och vill lägga mig under täcket och sova tills tiden är inne för lyckliga dagar igen. Men jag vet att det inte funkar så. Varenda dag är till för att kämpa just nu. Saknar Julia. Och Simon. Men nu ska jag krypa till sängs bredvid mamma. (Går inte att sova ensam nu). Och imorgon vankas det en lång dag. Upp vid sju, och jag kommer hem runt halv åtta imorgonkväll. Ska till körskolan och få körtillstånd så jag äntligen kan börja övningsköra. Skriver mer imorgon... Kram.

Ett litet tips som kan ge så mycket

Det bästa rådet jag kan ge till alla. Är seriöst att skriva av sig. Skriv skriv skriv. Jag älskar att skriva. Och har precis skrivit klart ett helt dokument fyllt av känslor och trubbel. Det är så skönt där ingen annan kan se vad som står. Skriv tills era fingrar blöder. 

Nu ska jag krypa ner under en filt i soffan bredvid mamma och se på ''Den som dräper''.


Mobilblogg

Mamma lagar mat och jag kollar på.


Kontakt @ mig.....

JUST DET. Ville bara påminna alla att mitt konto fortfarande är inaktivt på Facebook. För det har jag valt själv. Och det är så himla skönt att inte finnas tillgänglig där på något sätt. Det är för mycket. Så om ni vill ha kontakt med mig så, ja. Vi lever ju inte på stenåldern så jag har en hemtelefon och en mobil. Och sen kan man ju brevväxla om man vill det också.....

Luften bor i mina steg

...Fast jag bloggar naturligtvis här också. Och ska försöka blogga om mina vardagliga upplever och sånt. Jag hade en lektion idag och sen vandrade jag mest runt på stan med Tina och Emelie. Och imorgon är det löning, och jag har gått och längtat som en idiot. (Såklart). Också är jag så dum dum dum! För jag får ju septemberlönen imorgon. Och oktoberlönen i november, också vidare. Så summan jag ska få i november trodde jag att jag skulle få imorgon. HAAAAAHaaaaa. Kul!!!!! Men lönen imorgon räcker i alla fall till ett par skor och jeans! Så får jag shoppa sönder nästa lön istället. AJA.


Sötaste inne på Dinsko.

Och idag är jag väldigt trött så jag har krupit in i höstmys.

Typ såhär. Plus skinnjacka och skor.

Tänkte bara uppdatera er om att jag ser ut som jag alltid har sett ut..........

På återseende.

Bloggar numera mest på min privata blogg. Kram.

Jag kommer alltid stå kvar vid det. Och det kommer alltid finnas inristat i mig och snart så sitter det målat på mig.

DET GÖR ONT ATT VETA MEN LIKA ONT ATT UNDRA.

 


Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?

Jag bloggar från mobilen nu. Har städat rummet (igen) och gjort det mysigt. Har hängt upp en drömfångare ovanför huvudet mitt också. Saknar dock S sjukt mycket. Men så är det alltid! Nu ska jag mest mysa med mig själv och vara en soffpotatis, fast i sängen.... Och sen tror jag att jag går och håller Ronja sällskap som är barnvakt ikväll!


Förresten...

...Följ mig på Twitter och Instagram, Sharliis.

Jij bent alles

Nu voel ik me zo zwak. En ik ben zo verdrietig. Ik kan niet met jou praten, ik heb geen idee wat je nu doet en dat doet me zo veel pijn. Ik wil dat je hier bent dat ik je kan zien en dan weet ik ook wat je doet. Ik mis je zo verschrikkelijk erg. En ik ben zo ongerust dat je weer naar dat kutwijf gaat schrijven. Het doet zo pijn in m'n hart. En ik heb nu m'n heele kamer opgeruimt. En het is zo gezellig. Maar zonder jou is het niet hetzelfde. Ik wil dat je me verrasst en naar me vanavond komt. Maar ik weet dat je dat nooit zou doen want je hebt geen buskaart en geen geld. Ik vind dit zo erg. Ik wil wel terug naar een jaar geleden, alles was zo goed. En ik kon niks anders wensen in m'n leven. Wij twee tegen de rest in de wereld. Ik wil het zo weer hebben. Ik voel me zo alleen. M'n vriendinnen willen niet komen. Ze zijn allemaal bezig met zichzelf. En ik voel me zo erg alleen. Maar de enige die ik hier wil hebben is jou. Kom hier, alsjeblieft. Ik kan hier niet tegen. Het doet te pijn in m'n hart. Als ik zou voel, dan voel ik niet eens dat ik in het leven meer wil zijn. Ik voel me zo erg teleurgesteld. En ik wil dat ik de enige voor jou blijft zijn. EN NIEMAND ANDERS. Ik ben er zo boos over. Alsjebliet, doe me niks meer aan. Ik hou zo veel van je!

Nu kommer vi bara komma längre

Tack! Det var så jävla skönt att skriva av sig. Och såhär i efterhand så hoppas jag att ni förstår vad jag menar. Jag har skrivit ut allt jag har velat. Utan att ni någonsin kommer att förstå vad jag, eller vi går igenom. Igår var min dag rätt bra. Jag skrev det. Att jag var glad. Och sen blev jag arg och ledsen. Sen kom Simon, och han var här hela kvällen. Julia var förbi en sväng också (jag älskar dig Julia). Och vi gourmettade med mamma och pappa. Simon och jag alltså. Sedan såg vi idol och jag blev arg för att Amanda Persson hängde löst. Och sedan myste vi mest hela kvällen. Och det slutade med att jag inte behövde sova ensam, för Simon blev kvar. (Jag känner mig hyfsat glad och stabil idag så länge jag inte tänker för mycket)




Igår var det fredag och jag hade en lektion.

Var astrött!!!!!

Som sagt, igår gourmettade vi. Så himla gott.....

Världens bästa pappa.

Och idag så vaknade vi sent. Och låg i sängen mest hela eftermiddagen.



Ik hou van je, en dat zal ik altijd blijven doen. Wat mensen ook al zeggen. Zijn wij de enigste, en de sterkste. Niemand kan dit verpesten. En wij met z'n tweeën kunnen dit goed maken. Het kan nu alleenmaar beter worden, en ik wil nergens zonder jou staan. Het wordt nu moeilijk om voor dit te vechten en zonder iets van jou te horen. Maar ik zal m'n best doen, en ik moet positief blijven denken. Ik moet proberen om op jou te vertrouwen en dat ik de enigste ben voor jou. Ik wil nooit jou met iemand anders deelen. En ik weet dat jij dat ook niet wil. Wees alleen eerlijk met mij, en dan komt alles weer goed. Want ik ga vanaf vandaag altijd eerlijk blijven. En dat is het belangrijkste vandaag. Ik vind het jammer als het moet einde op en manier wij niet willen. En voor iemand anders vooral. Wij twee tegen de wereld. Alsjeblieft. En laat je niet door iemand gemanipuleerd worden. Want ik ben de echte die echt jou iets goed wil.

Det här är mellan oss. Och världen ska inte tro att den kan komma och ta över.

Hej på er. Jag börjar så.

Jag är ganska arg nuförtiden på människor. (Utvalda människor). Och jag har enormt stora anledningar. Jag vet att det inte är så i Sundsvall bara. Jag älskar Sundsvall och det är en fin stad. Att människor med för låg självrespekt bor här kan inte staden rå för. Så jag tänker inte alls säga ''Sundsvall, jävla skitstad. Där människor är falska''. Det är så jävla dåligt. För jag antar att det finns en falsk och idiotisk folkgrupp i varenda världsdel och stad. Det jag nu försöker komma fram till utan att öppna mig för mycket är att jag vill inte att ni, människor. Ska lägga er i i andras relationer. Simon och jag har varit tillsammans i över två år. Och jag vet PRECIS. Bokstavligen vad vi går igenom. På ytan kan förhållanden verka så himla bra. Och fint. Helt problemfritt. Och jag vet att det sämsta att göra är att sitta och skriva om det i bloggen. Men för att vara så enkel som möjligt men ändå svår, så kommer jag att framföra ett budskap i det här inlägget för att ni ska fatta. (Ni som har uppblåsbara hjärnceller). Det krävs två stycken för att dansa tango, och det krävs två stycken för ett bråk ska kunna uppstå, likaså krävs det två personer för att ett förhållande ska kunna bli ett. Det känns som om hela världen tror att ett förhållande inte bråkar eller ens är oense om någonting, nån gång. Men jag kan säga. Att det är i fantasivärlden det kanske fungerar så. Men aldrig om man står med båda fötterna på jorden. Jag har inte alltid behandlat Simon rätt. Och så är det i allas förhållanden någon gång. Jag har behandlat Simon enormt fel. Och det har slagit tillbaka på mig. Jag vet, vad Simon har gjort mot mig också. Hur han har behandlat mig de senaste dagarna. Och jag vet precis allt han har gjort mot mig. Även det jag inte kommer att skriva ut här. Så jag vet jag vad han har gjort. Och även om han har gjort det. Även om han har gjort fel. Så finns det ingen som kommer komma emellan det här. Och oss. Oavsett vad. Så kommer det vara vi. Vi mot världen. Och vi mot alla människor som lägger sig i. Simon har sagt saker till människor varav han inte har menat ett enda ord. Och jag vet det. Och han vet det. Och nu vet ni också det. Jag har behandlat Simon på ett sätt jag aldrig har menat. Och att det NU bara kan bli bättre är så jävla klart för oss alla.
Jag tycker att med respekt av människor. Det här säger jag inte bara ut till er, utan till alla. Som är singel. Att man ska låta andras förhållande vara. Och vet man om, att personen man pratar med är upptagen på ett eller annat vis. Så, med respekt. Så tilltalar man inte tillbaka på det viset om man märker att den personen går över gränsen. Med respekt så rotar man aldrig i andras liv och försöker få fram intressanta saker. För tänk på att, det ni tycker är intressant. Och det ni är nyfikna av. Det mår kanske den personen ni ''bryr er om'' sämst på jorden av. Och precis så är det. För jag vet det. Det finns människor som har låtsas brytt sig om mig. Låtsas brytt sig om Simon. Låtsas brytt sig om oss. Och frågat ''är det slut? åh, vad har hänt''. Ja, Gud vet vad. Vad är det som har hänt. Det är precis den frågan som endast rör de personerna det verkligen handlar om. Jag ber er alla en tjänst, sluta förhasta er om allting. Och sluta tro att varenda ord som kommer ur mig är så bokstavligt menat. Sluta låt er bli lurade. Och sluta försök komma emellan oss nu. Det är bara så idiotiskt. Simon och jag är INTE ett avslutat kapitel. Och med all respekt från er, låt det vara så. Den dagen, om den kommer. Så skulle jag visa hela världen om jag stod som singel. Det skulle märkas på riktigt. Och inte genom Facebook. För det är precis såhär människor tänker. STÅR DET INTE PÅ FACEBOOK SÅ ÄR DET INTE SANT. Ett förhållande eller vadsomhelst avgörs inte om det är sant eller inte på Facebook. Och därför har jag inaktiverat mitt konto. För jag behöver inte vara där just nu. För det är omvärlden, bland annat Facebook. Som rör till det så mycket för alla. Facebook ska egentligen vara trevligt. Och man ska kunna umgås där socialt och över internet. Men det har mer blivit till att man accepterar snygga vänförfrågningar. Man hittar otrohet. Falska vänner. Några utav mina vänner har seriöst över tvåtusen vänner. JAHA. Och då tänker jag mig, hur många känner ni utav de på riktigt? Hejar på i verkligheten. Det är fan inte coolt. Det är så jävla dumt att vara statusfixerad. Också vidare. Och det är så jävla fel. Det är VI, människor som har gjort så. Och jag anser att jag är för mycket på Facebook nuförtiden. Och det får mig att må dåligt. För det är som om det kontrollerar mitt liv. Ja, står det inte på Facebook så har det inte hänt...

Facebook är så jävla obetydligt. Och vad man säger där till människor man inte känner kan likagärna vara osagt. Jag lovar. Jag vet precis vad Simon och jag går igenom, och det finns INGEN annan som vet det. Vad Simon och jag än har sagt till utomstående så finns det INGEN som vet någonting om oss. Och Simon och jag har gått igenom betydligt mer än vad något annat par har gjort, för vi väljer inte att fly. Utan det bästa man kan göra är att fokusera på framtiden. Idag är vi trots allt som har hänt, starkare än någonsin. Och fråga mig aldrig om hur det är mellan oss. Tro aldrig att ni vet mer än vad vi vet. Uppdatera mig ingenting om hur människor behandlar mig eller vad de gör bakom min rygg. För tro mig, jag kommer alltid att få veta. För i slutspurten så slår sanningen oss alltid. Och det är så jävla bra. Så jävla skönt. För jag vet allt nu. Och jag känner mig stadigare än någonsin. För jag kommer klara det här. Och jag kommer alltid lära mig någonting nytt. 

Dra aldrig egna slutsatser om någonting. Och tro aldrig för mycket. Världen är en skvallertidning och vi lever alltid i ryktesomgivningar. Så kommer det alltid vara. Dra med handen lite lätt över axeln och låt det inte fastna på dig. För du vet alltid bäst själv. Och litar du inte på någon annan. Så lita på dig själv. För du vet allt om dig själv. Och det finns ingen annan som kommer att veta mer.

Behandla människor med kärlek och RESPEKT. Och kom ihåg, att tillit är så himla viktigt. Slösa aldrig bort det. Och kasta inte iväg det till människor du inte känner eller ens vet om vilka de är. Öppna dig aldrig för någon som bara ställer frågor. Var rädd om er. För jag är rädd om mig själv. Och alla mina närstående. Och ett tips till alla andra. Skulle jag vetat om ett par, som varit tillsammans länge. Och man kanske hade hört från ett hörn att det var knakigt. Och om ena människan skulle skriva till mig. Söka tröst och bekräftelse. Pratat med mig i två dagar. Jag vet inte vem den personen är. Utan den personen addade mig på Facebook för två dagar sedan. Den personen skulle skriva saker till mig. Att den var kär i mig. Älskade mig. Också vidare. Som person bakom dataskärmen skulle jag aldrig svara tillbaka. Då är man blåst. Så jävla efterbliven och helt bakom sinnet. (Man kan inte älska eller vara kär i en person efter två dagar, man vet inte vart personen bor, man vet inte ens vad den heter, man vet inte vem den är överhuvudtaget).

- Hej, ååh vad jag älskar dig. Vill ha dig mer än nåt annat. (Pratat en dag).
- Åh, jag dig också. Du är mitt allt!

En utomstående frågar.
- Vart bor den personen egentligen?
- Öhm. Jag vet inte. Sökte bara bekräftelse.

GÖR ALDRIG SÅ MOT ER SJÄLVA. DET ÄR BARA DUMT. OCH MAN FÖRLORAR ALL SJÄLVRESPEKT. OCH DET ÄR DUMT, DUMT, DUMT. OCH DEN PERSONEN SOM GÅR PÅ SÅNT. ÄR ÄNNU DUMMARE. DUMMARE ÄN DUMMAST. SÅ HIMLA BLÅST. Pinsamt och allt sånt. 


Jag hatar dig

Jag skulle aldrig ha sagt att jag var glad. För allt kan tydligen förändras på en sekund.

Lite gladare, flummigare och stördare.


Känner mig fräschast på jorden just nu och innan kände jag mig äckligast på jorden. Det var apjobbigt att dra sig ur sängen i morse, men vad gjorde jag inte för en lektion. Jag tog helg halv tio. SÅ BRA, SÅ BRA. Nu är jag på hemmaplan. Nyduschad och allt sånt. Så jag måste verkligen laga någonting gott som jag kan äta. Är så sjukt sugen på allt som har med fett att göra. McDonald's, Subway (kanske inte är så fett ändå), Pizza, Kebab och Kebabrulle. Aaaah. Allt det där på en tallrik. Skulle äta upp allt! Lingonveckan är på väg och jag äter seriöst hela tiden. Och äter allt möjligt. Ty p sånahär perioder jag är tacksam över att jag inte kan gå upp i vikt. Eller har djävligt svårt för det. AJA. Simon kommer någon gång idag, ingen aning om när. Men han kommer. Och jag känner på mig att den här fredagen kommer att bli bra. Känns som att jag nästan är lite glad. Min glädje idag tar över, även om jag är ledsen i bakgrunden så tänker jag inte fokusera på det. SÅ TILL ALLA. Var glada idag! Nu ska jag äta något och sen ska jag städa, piffa till lite överallt. Och typ städa hela köket också. Blöö. 
KRAM.

You are the girl in my dreams

Okej. Jag ska upp om typ sex timmar. Bör sova nu, hoppas morgondagen blir bättre. Godnatt..


Jag vill slå dig i ansiktet.

Om ni aldrig har blivit lurade. Så kom till mig så ska jag visa er vägen till någon som kan grundlura er. Jag trodde aldrig det här. Och jag trodde aldrig att jag kunde vara så dum i huvudet att verkligen inte se det. Och jag visste inte att du var sån. För jag visste att människor såg upp till dig för en enda sak. Och på sidan om så såg jag inte dig som den personen, jag såg dig som allt annat än så. Och jag vet att det aldrig varade för en lång tid. Och jag vet att det kanske var meningen att det skulle bli såhär. Men under den lilla tiden så har jag haft det bra. Jag har varit glad och känt mig speciell. Även fast jag aldrig ha borde känt mig så. För jag var en liten spelpjäs som du egentligen inte behövde. Och som du egentligen tog, i andrahand. Och jag såg inte sånt. För jag trodde inte sånt fanns nuförtiden. Jag visste vart jag hade dig. Men lika snabbt som jag visste det var du borta. Och det var så jävla konstigt. Jag är inte van sånt. Och jag är absolut inte van att jaga människor. Jag hatar det. Det känns overkligt att jaga vänskap, kärlek. Eller människor överhuvudtaget. Och jag kommer aldrig tillbaka hit igen. Jag vet inte vem du är. Även om jag trodde att jag hade rätt om dig så hade jag allt annat än det. Och jag brukar inte vilja döma människor så himla snabbt. Säga saker. Som kanske inte alls stämmer. Men jag är så jävla arg. På dig. Och ditt spel. Jag visste att du alltid hade blivit sviken, och jag ville vara den första personen som skulle se till att inte svika dig. För jag är inte sån. Och sen kastar du det här tillbaka. Jag har försökt prata. Få ur dig saker. Ord och sånt. Men du har alltid varit så jävla tyst. Och jag har inte fattat någonting även om jag har försökt att förstå. Jag har försökt att lappa ihop oss även fast jag visste att det skulle vara svårt att bara vara. Men jag har försökt. Och du har kanske också det. Även fast jag har inte märkt av ett skit från din sida. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men jag hoppas att du inser själv att du har svikit. Och kom aldrig och säg att du hatar att bli sviken, när du själv har gjort det värsta utav det. Visst. Jag kan inte säga att vi har varit soulmates hela livet. Men du gjorde mig alltid så jävla glad. För vad du än sa. Och för mig betyder det ingenting att vi inte har känt varandra hela livet. För för mig kändes du som den enda på jorden (som verkligen förstod mig) och som jag kunde öppna mig för. Och det var som att vi hade något speciellt ingen annan hade. Och du fick mig att känna mig utvald och unik. Och det var kanske inte riktigt meningen från din sida. Men allt du vräkte ur dig fick mig att bli snurrig och lite halvt bland molnen. Men nu i efterhand förstod jag att allt var regisserat. Och att det aldrig var meningen att jag skulle känna såhär. Någonsin. Jag har inte gjort någonting fel. Och jag sa åt dig att inte förhasta dig, och att inte flyga in i någonting du inte var riktigt säker på. I alla fall var det så du klargjorde det för mig. Men eftersom att allt var falskt och fel från din sida. Så kanske jag inte ska förlita mig på det du sa. I vilket fall som helst, så gjorde du mig glad. Och även om det kanske bara handlade om en månad. Så har du på riktigt satt spår i mig. Och i mitt liv. Och jag kanske inte vet allt om dig. Men jag vet mycket om oss. Och hur mycket vi passade tillsammans. Fast nu vill jag bara slå dig för att du inte lät mig höra sanningen. Och det vet du. 

Kommer alltid att påminnas om dig när jag hör den här låten, för det var bara du som tipsade mig om den. Och jag vet inte, kanske borde jag inte skriva en sånhär text om dig. Men du vet att jag försökte. Vara vänner. Eller något i den stilen. Och sen blev det såhär. Och jag säger inte det här bara för att du har gjort såhär nu. Men jag säger såhär, för att jag på riktigt känner mig sviken. Och bortvald. (SOM VÄN OCH MÄNNISKA).

Sötepöte!!

Svängde förbi Subway där mitt älsklingshjärta hade sin första provdag idag. :')))

 


Sluta sök tröst hos människor

Du är den falskaste personen i hela världen. I alla fall som jag har mött. Du är så jävla elak, och falsk.

Mot skolan

Såhär ser jag typ ut idag! Snart får jag skjuts till skolan av pappa. Hemma vid fem idag tror jag. Kram!


Tänkte sova nu men i mina drömmar är jag alltid vaken

Jag hatar vanan med att ligga och fundera över saker som får mig att må dåligt igen. Över saker som inte ens har hänt men som jag tror kommer hända. Jag är så jävla rädd. Precis hela tiden. MEN, idag har jag haft en ganska fin dag och det är jag gladast på jorden över. Det bästa med livet just nu är då jag får sova, för då tänker jag inte alls.

Och den här veckan har varit så himla slapp. Och imorgon tar det inte heller slut. Börjar halv ett. Har en lektion och sen går jag och hänger med Ronja lite. Godnatt! Massa kramar. :)


Det kan bara bli bättre


Jag längtar efter att få dra in den doften av dig som jag drog in när allt var bra. 
För jag lovar att hur det än är idag, så kommer jag aldrig att vara såhär svag som jag är nu.
Älskar, älskar, älskar dig. Över allt annat.

 


Snälla människor finns

Anonym om Jag tror inte jag är rädd för att visa mig, i alla fall inte för dig.
Om du bara visste hur sjukt vacker du är Sharlee.

Åh, tack så mycket! Du gjorde mig ännu gladare. Kram!

Vill ta vara på den här lilla tiden nu

Eftersom att jag mår lite bättre idag så ska jag verkligen försöka att koppla av. Simon var här en liten stund förut och det höjde upp mitt mående rejält. Jag har planerat att jag ska försöka plugga ikapp allt som jag verkligen har missat, för jag har inte tid att missa mer. Och jag vill fixa skolan nu och känna att jag verkligen går i skolan! Blir tokig på mig själv för det! 

Så jag måste minska på antalet datortimmar och jag måste typ stänga av telefonen. (Seriöst beroende utav båda delarna) och det är inte alls bra. Känslan av att ha pluggat och lagt undan all elektronik åt sidan den stunden kan vara bland det härligaste som finns. Jag älskar när man får saker gjorda. Så nu ska jag skriva upp en lista på allt som jag måste ha gjort, och sen ska jag tända lite ljus. Försöka bocka av så mycket som möjligt och sen ikväll klockan åtta så ska jag se på Bonde söker fru. Hur mysigt som helst. Och eftersom att jag bara hade en lektion idag så har jag nästan varit hemma hela dagen. Men för första gången inte gått runt i pyjamas. Så jag har tatt på mig kläder. Och det jag ska ha på mig imorgon. (DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT ATT MÅ SOM JAG MÅR NU!!!!) helt galet. Jag ler, och jag mår bra. Precis just nu!



Septum-dröm.

I morse hade jag den konstigaste drömmen någonsin. Den var alltså så verklig så jag måste dela med mig av den. (Ni vet en såndär dröm man drömmer precis innan man vaknar).

I alla fall, så drömde jag att jag skulle pierca mig (septum!!) så Emelie Högberg och jag gick till Shanti. Var där, lallade runt lite, jag var supernervös. Och fick typ nästan hjärtattack. Gick in till det lilla vita rummet. Och allt tog jättelång tid. Först kände jag mig asball och sen var jag tvungen att hålla Emelies hand. Sen innan han skulle pierca mig så ringde jag mamma och sa att ''Nu håller jag på att bli piercad''. Och sen var jag plötsligt ute ur rummet och var vid en sjö(???!!!) hahaha. För att jag var så rädd så hade jag kutat ut därifrån. Och jag gick längs sjön och tänkte ''Om en timme är jag färdigpiercad'' fastän jag gick vid sjön(?) WEIRDO. Och sen ser jag en liten båt på väg in. Där i satt Emelie, Simon, mamma, Shalony och piercaren. Också säger de ''nu har du en septum!''. Också ba kollade jag i spegeln så hade jag en septum. HAhAAH. Alltså, lol. Så jävla ful dröm. Men det som kändes verkligt var att jag trodde att jag hade piercat mig. Så blev typ apless när jag kollade mig i spegeln i morse och insåg att jag inte hade en piercing.

Du.

Jag har aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv. Jag har aldrig haft sånhär panik. Jag har aldrig haft sånhär ångest. Jag har ont i magen. Snart snart snart. Åh.

Jahapp, min dag typ. Mm.

JAHA. Känslan som uppstår när man har skrivit klart ett helt inlägg och jag råkar ramla runt med fingrarna på tangentbordet och allt försvinner. (Grrrrr!!!!!!!).

Budskapet var i alla fall att jag tror jag var med om världens jobbigaste dag idag. Lyckades skrapa ihop ungefär två timmars sömn i natt, och för att jag inte skulle försova mig på något sätt så ställde jag klockan på sex. Och på något konstigt sätt så snoozade jag över, och vaknade 07.29 pågrundav att något kändes fel. (Ni vet när man känner på sig att man försover sig). Och jag tror det aldrig har varit så jobbigt att kliva upp. Det kändes som att jag var fastlimmad i sängen och det gjorde seriöst ont att slita mig upp. Jag hade knappt tiden till att gnugga mig i ögonen. Trots att det kändes så himla ovärt så tvingade jag mig seriöst upp, för jag kan inte ta mig an mer frånvaro, så jag hade typ inget val. Vaknade upp med halvfett hår och kände mig hyfsat äcklig men hade inte tid till att duscha. Rotade fram det mjukaste jag kunde hitta i garderoben vilket slutade i sammetsleggings, grå tjocktröja, stickad kofta, och typ en grön jacka och halsduk. Sprang ner, gjorde klart frukost. Packade ihop och gick i all hast till bussen. Som jag hann med.

Åkte på lektion. Hade tråkigt. Ville hem. Kände mig ännu mera äcklig. Mitt hår blev fetare, och jag vet inte om det bara är jag. Men jag känner mig alltid ofräschare på skolan än hemma (även om jag har fett hår eller inte). Och allt jag hade på mig blev plötsligt bara oskönt. Var tvungen att gå från Hedbergska till Norra järnvägsgatan genom fuktig dimma. Och regnet hade lagt sig på marken och det luktade höst och regn för varje andetag jag drog in. Kom till Norra, där jag somnade typ jättesnabbt. Var så himla trött. Ville nästan avlida. Och bla bla bla. Sen hade jag idrott. Fast var inte med, gick en promenad i ösregnet. Blev blöt och allt kändes ännu oskönare. Sen gick alla hem när jag skulle ha extramatte som jag inte klarade i ettan. Emelie, Josefine och jag. Och jag orkade inte. Min kropp var fysiskt sönder. Och mitt huvud också. Fast jag gick dit. Pluggade några tal. Höll på att dö på slutet. Somnade och det kändes som att min handled skulle gå av när mitt huvud trillade in i en liten sömn. Slutade i alla fall halv fem, och fick som tur var skjuts hem. Åt god mat. Sov en liten stund. Och sen duschade jag i flera minuter. Och nu ligger jag här, efter att ha kollat på massa bilder på mamma och pappa från Paris. Åh.♥

Nu ska jag typ inte göra någonting. Lyssna på Håkan och drömma om bättre tider. Saknar Simon så sjukt mycket så det känns som om någon skär ut små bitar av mitt hjärta. Men förhoppningsvis träffas vi imorgon. Wiiiho.


Älskar att räkna matte.

Jag behöver lära mig saker

Jag skulle aldrig kunna lämna allting bakom mig på några sekunder, för ett helt liv är inte värt att slösa bort på tonårstrubbel. Men ibland känns det som att det är det enda som är värt det. Det här bryter ner mig. Och det som gör mest ont är att allting går i vågor, precis hela tiden. Igår kändes allt hopplöst och ''det ordnar sig'' kändes flera mil bort. Och när jag var i skolan så kändes det plötsligt mycket bättre. Och nu känns det minst lika hopplöst som igår. jag mår så jävla dåligt över allt som händer med dig. Och med mig själv. Och vad andra gör mot mig får mig att må illa och vilja rulla runt och komma ur det oändliga täcket som kväver mig. Som jag skrev igår ville jag inte alls gråta, men jag var så jävla svag igår så jag kunde inte låta bli. Och det är precis som att någon slår mig när jag blir sådär svag. För varenda fortsatt mening jag skriver så blir det kladdigt överallt och mina tårar gör min syn allt suddigare. Och sen finns det stunder då mina ögon är torra. Då är det sådana stunder som jag är mycket starkare. Och det är så jobbigt för mitt psyke och det driver mig på riktigt till vansinne. Men tillochmed det här förhelvetes problemet ska jag klara mig ur. Jag ska, jag vill och jag ska det. Mina ögon är som två varbulder, och ögonlocken blir allt större för varenda natt som går. Och under de hänger små uppsvällda påsar. För att det ska försvinna kräver det sig flera timmars sömn. Men jag är så jävla trasig så jag tänker knappt på att sova. Jag tänker mest att, jag somnar när jag somnar och vaknar när jag vaknar. Och snart börjar jag få mörka höstringar runt ögonen, det är bara mest det som fattas. Men jag ska få bort den här kvävande depressionen som ligger över mig innan ringarna kommer. Bara för min egen skull. Så människor runtomkring mig inte börjar tro att jag har gått in i väggen och tappat mitt eget psyke på riktigt. Allt gör så ont och det känns som att allt det onda växer inom mig. Det är precis som att det är meningen att allt ska smälla tillbaka på en och samma gång och slita mig itu långsamt. Jag har nog aldrig känt mig så sviken av min omgivning och jag har aldrig varit med om det så jag vet inte hur man gör för att hantera sånt. Och jag ska aldrig mer förvänta mig något av människor jag inte riktigt känner, för allt blir falskt och fel. Det är så lätt att missta. Och jag förväntar mig allt gott, men det är bara spottloskor av ont som kommer mot mig.


Det här är min tid.

jag har insett att: människor inte alltid är som man förväntar sig.
jag har lärt mig: att saker kan förändras på en sekund.

jag lyssnar på: Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig.

jag pratar: nästan bara om mig och min depression nuförtiden.

jag tycker om: mat.
jag avskyr när folk: sviker mig. vräker ur sig saker som att ''jag kommer alltid ställa upp för dig'' och sen blir det inte alls så.
min bästa vän är: Julia Nordlander.

min första bästa vän heter: Sosja Neijs och Amanda Martins Iggström.

kärlek är: så jävla förvirrande. bland det finaste man kan ha i livet, men även det svåraste.
bästa tiden i mitt liv var: när jag träffade Simon.

när jag borstar tänderna: går jag runt.

när jag lagar mat: så uppskattas det.

jag är rädd för: att bli övergiven. sviken. utstirrad. och idiotisk.
den värsta känslan är: ångest. svek. rädsla. panik.
den bästa känslan är: att få vara med Simon.
jag är bäst på: att skratta åt mina egna skämt.

jag är sämst på: släppa saker.
om jag var ett djur skulle jag vara: en fågel.

jag kommer alltid att vara: rädd.
det finaste som finns är: Simon.
i sommar: hoppas jag att jag är lyckligare än idag.
sist jag verkligen grät var: i natt.
jag kan: klara det här.

jag kan inte: förstå att allting händer på samma gång.
när jag vill tänka: ligger jag oftast i sängen och stirrar.
min mobiltelefon är: en iPhone 4.
när jag vaknar på morgonen: vill jag somna om. sova resten av livet typ.
innan jag går och lägger mig: så sitter jag vid datorn och lyssnar mängder på musik.
just nu tänker jag på: Simon.

bebisar är: väl typ, söta.

idag har jag: varit i skolan.

ikväll ska jag: sova hoppas jag.

imorgon kommer jag: äntligen träffa Simon.

jag vill verkligen: att människor ska förändras och att ni ska höra av er.


It hurts but I'm not to give you up

Ligger och stirrar upp i loftsängen och lyssnar på Håkan. Beräknad sömn om jag somnar nu - fem timmar.


Vi som älskar mat

Kom fram till vad jag har ätit och druckit idag:
Tre tunnbrödrullar med leverpastej, ett ägg, en cheeseburgare, fem äppelpåsar, en apelsinjuice, 6-pack nuggets, pommes frites, cheddardipp, en fanta, en äppeljuice, nudlar, en tunnbrödrulle med hamburgerkött. Och nu äter jag popcorn och dricker ännu mera äppeljuice.

Förresten, jag fick ett litet grönt Eiffeltorn ikväll också. En nyckelknippa. Som det står Paris på.♥

Mamma och pappa är de bästa som finns


Mina föräldrar kom hem från Paris igår, och jag fick en liten ängel vars gloria hade gått sönder (som pappa ska limma fast igen) också fick jag lite franskt godis. Chokladhjärtan och en hjärtklubba. SÖTT. Älskar mina föräldrar.

Helena beat

Har varit ledig idag, och sovit så himla länge. Det enda jag vill göra är typ att sova. Men jag jobbade från fyra till halv nio, så är hemma och ska försöka att inte dö. Jag försöker att inte blogga så mycket, för oftast är min blogg mest deprimerad nuförtiden. Så därför är min privata blogg till stor hjälp. (Så jag inte för över min depression på er). KRAM..

Jag tror inte att jag är rädd för att visa mig, i alla fall inte för dig.




Ingenting jag säger spelar längre någon roll, ställ mig i hallen tills jag fattar vad som har hänt, får jag ens ha kvar dig som min vän.


Låt mig få vara kvar.

Wihooo.

Åh. Vilken sekund som helst så kommer mamma och pappa hem! Äntligen! De har bara varit borta några dagar, men gud vad jag saknar de.

.

Idag är en sån himla dålig dag. Jag mår inte alls bra, sämre än någonsin faktiskt. Och jag gråter typ konstant. Orkar inte det här. Och ja, jag är en depphäst. Och nej, jag söker inte uppmärksamhet. Jag är bara så jävla itu.

Har jätteroligt.

Namn: Nike
Alias: Adidas
Ålder: 17-nånting
Bostad: White house. The.
Avskyr: Att ha ont i munnen, P to the AIN
Tycker om: kladdkakan från ica för 26:90.
Ditt bästa minne: Alla gånger jag legat ihopvikt av skratt med alldeles för roliga människor.
Ditt sämsta minne: Det har jag förträngt.
Pinsammaste du gjort: Puttat omkull mopeden på min uppkörning. Det var jobbigt.
Din bästa sida: att jag kör så otroligt säkert med min moped.
Din sämsta sida: mitt tålamod... brukar ta slut.... DET HÄNDER
Beskrivning om dig själv: Glad, ivrig och rätt så dryg.
Kärlekslivet: OOps
Vad finns i fickorna: Har shorts utan fickor!!!!!!!
Bästa personen du vet: Gud.       HAH! NEJ?? Typ, hemligt.
Sämsta personen du vet: Skulle kunna säga hitler, men jag säger typ. Jimmie åkesson.
Drömyrke: ååh, vill vara ambulansförare men inte behöva ta hand om farliga grejer. Jag vill sätta på plåster och så.
Dröm: Det vet jag inte än så länge.
Det första du tittar hos killar: Ansiktet/ögonen,
Det roligaste du gjort: åh, umgåtts.
Piercingar: nej
Tatueringar: nej
Samlar på: foton kanskä
Intressen: fotboll, musik, fotografi.
Höger- eller vänsterhänt: höeegeer
Humör just nu: Ganska bra men lite irriterad på att jag är sjuk.
Favoritgodis: Choklad och såna här röda med vitt inuti ni fattar precis va ja menah. Not.
Är det nåt du absolut inte äter: ...typ, nej.
Kläder just nu: tshirt och shorts.
Vad sa du senast: Mmm.
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Hehe.
Sommarplaner: tänkte skratta mycket. (SVÅRT! HAHA. NEJ???)
Är du bra på matte: Ibland!
Fisk eller badkruka: Badkruka.
Längd och vikt: 163,5. 50.
Hur många kuddar sover du med: 2!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: En kompis, musik och en subwaymacka.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Slösare
Vem är viktigast för dig: pass
Bästa film: hatar frågan....... NEJ SA JAG. Jag vet inte.
Kommer du ihåg din första kärlek: japp
Älskar du henne/honom fortfarande: Nej
Har du några homosexuella vänner: klart jag har!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: japp
Ser du dig själv som tolerant mot andra: ja .   :)
Ser du på kärleken som ett misstag: nej.....................
Hur många barn vill du ha när du blir stor: kanske....  1. eller 2.
Bio eller promenad: jag är rädd för bio. men det är lite mysigt. så bio.
Rädd för insekter: jajamen
Äckligaste insekten: myra. brrrrr
Största svaghet: blygheten.
Det här är jag bra på: jonka med en boll.
Chips, morötter eller godis: godis. och chips.
Pizza eller hamburgare? pizza.... för då kan man ha så mycket olika på varje gång.
Skriver du dagbok? ingen riktigt, liksom, 3D-dagbok. nej.
Har du nån flickvän/pojkvän? yes i totally do.
Stökigt eller välstädat? stökigt.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? ja, men sen skulle jag få panik.
Vilken hand håller du gaffeln i? höger.
Hur är din drömtjej/kille? mörkt hår, längre än mig, snäll och bäst. OJ, hade visst en sån.
Hur många syskon har du? 2
Vad är du mest rädd för? ångest.
Saltar du på maten? nej
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? hantverk fotografi, för att jag älskar känslan jag får av det. min terapi. ungefär.
Anser du att du är stark? Fysiskt, nej. Psykiskt, när det gäller så.
Brukar du sola? på sommaren ja.
Vad gör du om du får hicka? hickar klart.
Röker du? nej
Snusar du? nej
Använder du knark? på onsdagar efter tre brukar jag tända en spliff.               Nej justja.
Kaffe, te eller inget? Te!
Har du en besatthet? Datorn/musiken på den.
Namn: sharlee.
Alias: sharly.
Ålder: sjutton.
Bostad: ett hus.
Avskyr: att vara hungrig. uppblåst och trött.
Tycker om: närhet. värme. när alla mår bra typ.
Ditt bästa minne: utlandsresorna med Simon. till Kreta och Turkiet.
Ditt sämsta minne: 2008 och 2011.
Pinsammaste du gjort: mycket tror jag. men när jag åkte buss och jag satte mig på en stol som man drar ner själv och sitter ingen på den så åker den upp. jag gjorde precis så, ställde mig upp för att trycka på stoppknappen. och glömde att det var en annan funktion på den stolen. så satte mig igen, fast hamnade på golvet. i en proppfull buss. DET VAR ROLIGT.
Din bästa sida: att jag lyssnar på andra. och ställer upp på andra typ.
Din sämsta sida: att jag är envis. blir typ sur om jag inte får som jag vill. och jag hetsar ofta upp mig på småsaker. (blir mycket irriterad, lågt temperament).
Beskrivning om dig själv: oftast glad (inte nuförtiden) men annars. ärlig. omtänksam.
Kärlekslivet: många bollar i luften. för mycket känslor och allt sånt.
Vad finns i fickorna: inget.
Bästa personen du vet: mamma. och pappa.
Sämsta personen du vet: HATAR DIG. Hemligt.
Drömyrke: advokat! advokat! advokat!
Dröm: att leva friskt. och att mina närmsta och ska göra det. och ha mycket pengar.
Det första du tittar hos killar: ansiktet. leendet och kläderna. ögonen också.
Det roligaste du gjort: bland det roligaste var i alla fall att tälta efter skolbalen.
Piercingar: öronen. (men snart så, en septum. och vill ha i tungan också. koko).
Tatueringar: KOMMER. seriöst. måste ha min drömtatuering nu.
Samlar på: kläder. heh. om man nu kan samla på det. närå, men annars samlar jag på musik.
Intressen: musik. kläder. (second hand). träning. foto.
Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: typ, sjukt trött.
Favoritgodis: åhhhhh. allt lösgodiiiiiiis.
Är det nåt du absolut inte äter: grisfötter kanske. fast har aldrig provat. annars pyttipanna.
Kläder just nu: linne. trosa. bh.
Vad sa du senast: ''ses på måndag''. HAHA. fan vad sjukt. jag har inte tänkt på att när man är själv så pratar man inte?!!!!!?!?!? okej. det där kom upp för mig nu. fan vad läskigt. seriöst. tänk efter. eller så är det kanske jag som är sjuk som resonerar så?
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hum. inte antiken i alla fall.
Sommarplaner: ska bara genomlida vintern först. vet inte.
Är du bra på matte: aldrig.
Fisk eller badkruka: badkruka.
Längd och vikt: 163 typ. vägde 48. vet inte om jag har gått ner.
Hur många kuddar sover du med: tre.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: en kompis. spotify och surströmming.
Morgon- eller nattmänniska: natt.
Sparare eller slösare: slösare. men försöker spara.
Vem är viktigast för dig: mom o dad typ. sen jullebullan osv.
Bästa film: för många. konstigt nog så kommer jag inte på en enda just när den här frågan ställs.
Kommer du ihåg din första kärlek: japp.
Älskar du henne/honom fortfarande: nej.
Har du några homosexuella vänner: yey.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: japp.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: aaaarå.
Ser du på kärleken som ett misstag: nej.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två.
Bio eller promenad: både och. fast, bio mest tror jag.
Rädd för insekter: uhhh. ja.
Äckligaste insekten: spindel.
Största svaghet:  tror nog aldrig på mig själv. blir arg lätt.
Det här är jag bra på: sova. äta. laga mat.
Chips, morötter eller godis: chips. godis... och morötter.
Pizza eller hamburgare? pizza.
Skriver du dagbok? nopp.
Stökigt eller välstädat? välstädat.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? nej.
Vilken hand håller du gaffeln i? höger.
Hur är din drömtjej/kille? passar inte in i dagens läge att svara på den här.
Hur många syskon har du? två.
Vad är du mest rädd för? ångest. våldtäksmän. höjder. döden.
Saltar du på maten? ja. för mycket.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? hantverk foto på hedbergska. för att i foto kan man uttrycka en hel bok i känslor, i bara en bild. osv. det är avslappnande och bra. typ. ''en bild säger mer än tusen ord''. precis så.
Anser du att du är stark? fysiskt, nej. psykiskt, ibland. försöker klara av så mycket som möjligt.
Brukar du sola? på sommaren. utomlands, och ibland solarium.
Vad gör du om du får hicka? hickar.
Röker du? nä. skulle aldrig göra något så dumt. :)
Snusar du? nej.
Använder du knark? brukar dra en lina på fredagar. JAHAPP. idag då.
Kaffe, te eller inget? inget.
Har du en besatthet? datorn. spotify och mobilen. hehe.

Cubös

Sofie om Världens flaggor
den där tröjan du har ser fett skön ut, vart har du köpt den?

Den är från Cubus, 149 kronor baaaaa. (Den är mycket skön).

Mys

Hoppas appen funkar som den ska nu. Här är i alla fall lite bilder. Typ hur jag såg ut igår. På skolan. När Hanna lekte med min kamera. Och när jag smygfotade den andra Hanna hemma hos henne igår. Enjooooyyyy!!!! Lol.


Hanna Wiklander

Hanna Ekpek

Johanna, Albin(ert) och Dennis.


Shu


Lämnade Hannas hem för att gå ut i kylan i morse. Brrrrr. Det var kallt. Och frost överallt.


Alltid trött

Alltså, att vara ensam hemma är inte bra för min sömn. Fast det spelar nog ingen roll för jag somnar alltid sent. Och jag är på riktigt helt slut överallt. Så när jag kommer hem, ska jag sova. Seriöst hela dagen och allting. Typ tills imorgon. Jag är sjukt trött.

Sov hos Hanna i natt, och vi somnade typ sent. Och jag klev upp sju. Hatar mornar då sängen känns helt omöjlig att lämna. Men underbar att längta efter. Som nu.... Aaaaaahhh.

NOVELL TVÅTUSENELVA

hej jag heter fjärtbert gillar att fjärta i julias ansikte mest för att hon verkligen suger i sig lukten. jag gillar att fiska och träna mycket. äter man fisk får man mycket proteiner. och det gillar vi ju ! =)

har typ alltid bajs i tarmarna och det är så jobbigt för man måste spänna anuset hela tiden! seriöst. hoppas ni aldrig behöver vara med om det =) ibland så äter jag mycket gröt till frukost och ibland äter jag ingenting. bananer och äppelmos kan vara gott till! speciellt äppelmos och mjölk.

nu är jag helt säker på att roger tror att jag skriver min novell. men jag tycker synd om honom för han verkar så himla ensam!:(

aja, slutar typ om tio minuter och då måste jag ruuusa till navet för att hinna med bussen. MEN !! först måste jag fylla på busskortet såklart :) annars kommer jag ingenstans. nu tog det stopp i huvudet på mig för roger började närmade sig, men nu minsann tog han ett steg tillbaka =) lättlurad kallekoskit långnäsa. JULIA fattade inte det där?! Ovanligt ;o hon fattar aldrig något, det är så tråkigt för när man drar ett skämt eller försöker förklara någonting för henne som inte alls är komplicerat så säger hon alltid ''VA??? men alltså jag fattar inte'' och ser ut som en förvånad get i ansiktet. men hon är så komplicerad i sitt huvud :(

här kommer en fin video på julia.


Hehe

Anonym om Hanna Ek
Är Hanna naken under klänningen hon har på sig?

Hum. Är du lite blind? Du ser väl att hon har både tröja och trosor på sig. Och det är ingen klänning, utan en tröja. :) Så nej, hon är inte naken!

No more alone

Julia är här nu, äntligen. Så slipper jag vara ensam. Vi är typ som sambos. Hon sitter i köket och pluggar och jag kollar på Bonde söker fru. Emil kanske kommer sen också. (Älskar min vänner, de gör mig glad).


Var nyduschad för några timmar sen. Så ni vet.

Världens flaggor

Idag hade vi roligt på skolan. Vi målades för en uppgift till nya gymnasiekatalogen.
Det tog BARA tre timmar. Bara bara bara. Denise var Tyskland.

Jag var Storbritannien/England.

Denise och Moa var sjukt duktiga.



Haha. Hanna var Kina.
how to make gif
Det var kul att gå igenom Navet. Sitta på bussen och så. FICK BLICKAR TYP.
How to make gif

Massa bilder

Känner mig som världens datanörd. Sitter seriöst, utan att ljuga, vid två datorer samtidigt. Men det är bara för att min mobil inte kopplar upp sig på en utav datorerna. Så jag måste. Hehe. Men eftersom att jag faktiskt har i åtanken att ''den här bilden ska jag lägga upp på bloggen''. SÅ NU SKA JAG GÖRA DET.


I söndags så gjorde Simon och jag en hemmagjord Capricciosa. (Som blev supergod).

Till efterätt gjorde vi hallonsmoothie.

Det här var i måndags, jag skulle gå ner på forex och växla pengar åt mamma och pappa.

Sen kom vi hem. Tog det mest bara lugnt. Simon spelade fifa.

Tog hundra egobilder medan. (Seriöst, skaffa aldrig en iPhone. Man blir ett ego).

Simon sträckte typ på sig.

JAHA.

Målade vinröda naglar igår.

Nu ska jag berätta något fint. Anledningen till varför jag gick ner på Forex i måndags och växlade pengar till euro var för mamma och pappas bröllopsresa. Vi (mina syskon och jag). Hade länge planerat att överraska de, och nu när allt inte är riktigt som det ska hemma så blev det här den bästa tänkbara överraskningen. Det fanns fem olika kuvär. Och det var olika steg, och slutligen det sista kuväret stod det vart det skulle och flygbiljetterna låg där i. Eftersom att mina föräldrar har varit gifta i 25 år imorgon så ville vi överraska de med en fin och oförglömlig resa. För mina föräldrar är verkligen de som är värda något sånt mest på hela jorden. I alla fall så gav jag de det första kuväret igår, där det bland annat stod att de skulle packa väskorna. Ta med passen, lägga sig i tid och att taxin stod utanför här 07.15 (i morse). Efter det första kuväret smsade Shalony när de fick öppna ett nytt. I andra kuväret låg tågbiljetterna till Arlanda, och slutligen fick de öppna resten. Och de hade ingen som helst aning om vart den här resan skulle ta dem. Men nu vet de, och de är redan framme. Vi hade alltså anordnat en resa till Paris till de två, i fem dagar. Och tagit ledigt från jobbet åt dem osv. Seriöst, man borde verkligen göra något sånt här någon gång i livet till någon eller några man älskar typ mer än allt annat på hela jorden.

Såklart att jag är tyst om det, tills den verkligen sitter

Jag längtar så mycket tills jag ska tatuera mig. Och pierca mig. Jag vet seriöst vad jag vill ha. Och jag kan inget annat än att superlängta. Vill ha det på min innerarm, typ nu.

Hanna Ek

Har haft redovisning hela morgonen så jag är ganska utmattad nu. Nu lägger jag i alla fall upp de bilderna jag redovisade här. Jag är nöjd. Och om ni någonsin ska ha en modell, ring Hanna. Så fruktansvärt fin och fotogenisk.











Min favoritbild.






Vad tycker ni?

Ensam

Mina föräldrar har precis åkt. Eller, snarare en timme sen. Iiih. Är så hlad för deras skull, de har ingen aning om vart världen tar dem.

Annars så äter jag frukost bara. Ska gå till bussen snart, igenom hemsk kyla.


These girls falls like dominoes

Jag tror att jag aldrig har haft så här många spridda känslor i luften någonsin. Imorgon kommer jag att vara ensam i fyra dagar framöver. Och det känns fint, men så ensamt ändå. (Mamma och pappa, få inte dåligt samvete) för jag älskar ensamhet när det kommer över mig på rätt sätt. Men inte ensamhet innanför bröstet som gör ont långt in i själen. Tack för att jag förhoppningsvis inte kommer att vara själv. Sova ensam och så. Nu ska jag i alla fall kolla på Hollywoodfruar. Hörde att det var sista avsnittet idag. Så sjukt dåligt. Men jag kom på att det började 22:a augusti. Det var typ, någon månad sen.

Orkar ej.


Sitter och väntar på fotbollen. Och bättre tid3r. Holland möter Sverige. Fett spännande..... Närå. Men lite spännande typ. Förresten så har jag målat naglarna. Det var hela grejen med den här snygga bilden.
HEJ.

En använd bild, varför inte en gång till

Jag har bytt header. Till den här tänkte jag nu.


Maybe


Jag älskar den här låten. För övrigt den här gruppen också.
Så det borde ni också göra. Kram.

Girl with one eye.

Åh, jag blir så arg ibland. För jag hade skrivit ett inlägg från mobilen i fredags bara för att jag ville visa att jag levde. Och det gick inte att ladda upp. Och som säkert många andra har nämnt så är blogg-appen allt utom fungerande. I alla fall, så fotade jag finaste Hanna i fredags och jag är typ supernöjd med bilderna. Som ska redovisas imorgon, och därefter visar jag de för er. KUL VA?

JAPP. Nu ska jag ha kultur -och stilhistoria. Inte lika roligt. Men det funkar ju. Eller nåt.


Asjobbigt med nyfikenhet. Jag vet. Mo aha ha.

Blogg.se har damp!!!!!

Hej jag gillar mig själv på förra inlägget. Blogg-appen gillar att dampa när man trycker bifoga bild en gång!!!


Jag orkar inte ens ta på mig mer.

Jag orkar typ inte visa mig någonstans. Jag har suttit vid datorn men har inte orkat skriva någonting alls. Känns som att jag sitter vid mobilen tjugofyra sju. Och det gör jag nog för jag har inte så mycket mer liv än så. Jag saknar människor och mitt "förra" liv typ mer än något annat. Jag är så förvirrad och har alldeles för många bollar i luften än vad jag egentligen klarar av. Jag ska bli full i helgen och dricka bort alla mina känslor. Jag ska precis dränka allt som alla andra gör hela tiden.


Strålkastarljusen bländar mig


''Det gör inget om jag dör. Men nu vet jag vad mina läppar är till för.''

Hej.

Dagens humör: nedstämd.
Dagens mående: så jävla ledsen.
Dagens borde: städat rummet. pluggat.
Dagens frisyr: halvlockigt. sidecut på sidan typ. fast bara med hårspänne. a, ni fattar.
Dagens smink: mascara. concealer. puder.
Dagens klädsel: svarta jeans. linne. stickad tröja. jeansjacka. kängor.
Dagens planer: sova bort livet.
Dagens materiella vill ha: pengar.
Dagens fundering: hur framtiden kommer se ut.
Dagens beroende: eld. musik.
Dagens tråkigaste: allt som händer.
Dagens längtan: simon. fan vad jag längtar.
Dagens superlängtan: att få må bra. 
Dagens tidning: sundsvalls tidning.

Svarar då.

- om Seså.
Hej.
Vilket program anväder du i din iphone för att få ramarna? instagram?


Helt rätt! Jag använder Instagram, hur fiffigt som helst.

Dö då. För fan.

Fy fan vilka äckliga, värdelösa och misslyckade människor ni är.


Seså.

Det är så tråkigt att jag bara rinner iväg och så. Men jag fixar inte att blogga varje dag längre, för mitt liv är allt utom bra. Jag har liksom ingenting att skriva om för jag har så mycket annat att tänka på hela tiden. Men jag vill säga att jag är superglad för att ni fortfarande är kvar, med tanke på de få inläggen jag gör.♥

Eftersom att jag egentligen inte fick slösa pengar så struntade jag i det idag. Jag var tvungen att ta en liten second hand-runda på stan. Och jag har räknat ut nu exakt hur mycket jag har att leva på fram tills den 25:e. Hehe. Och en annan sak som jag är typ ledsen och SUR över är att jag kanske inte kan pierca mig för att jag jobbar på McDonald's. Men jag ska göra allt ändå. Om jag så kan tejpa så får jag göra det.

I alla fall. Så köpte jag mig två tröjor. Så sjukt nödvändigt såhär inpå hösten. Älska älska älska.


JAPP. Min första Heineken-tröja. Och jag köpte den faktiskt endast för att det stod Heineken på, för det kommer ju från Holland. Loool. Närå, men den är superskön och jag har alltid velat haft ett Heineken-linne (men det är mission impossible att få tag på) så nu unnade jag mig denna i stället!!!

Också har jag äääntligen köpt en stickad tröja som jag tycker om, på riktigt! I alla fall hittills. Den sticks ungefär ingenting. Och den är fin. Mysig. Och bra. Jag är nöjd. 120 spänn för allt.

Bara så jävla trasig.

Vad spelar det för roll om jag står med fötterna på jorden eller svävar bland molnen?
Ingen jävla roll alls.




Bloggar från datorn!

Nu är jag nästan lite stolt över mig själv. Jag har skrivit de tre läsloggarna jag hade struntat i. Sen kom mensen, så nu är jag i lingonvecka som är allt annat än skönt. Har förbannad mensvärk på det. (För jag har typ hoppat över den några gånger) så allt kommer med en gång. SÅ NI VET. Så nu tänker jag hämta min kexchoklad (och bli lite rund, go och glad) och sen ska jag börja med naturkunskapsfrågorna. Det känns faktiskt superbra att kunna plugga. Och att ha något att plugga. 

Så jävla less på att inte ha någonting att göra. AJA. Skriver sen. Nu ska jag sova. Efter att jag har ätit chokladen.


Orkar inteeeeeeee!!!!!!



Det är bara så enkelt

Det är så sjukt smidigt med blogg.se-appen. Så därför är jag så lat och bloggar bara härifrån nuförtiden. Men jag ska bli bättre igen! (Förlåååt).

Nu ska jag i alla fall plugga och ta igen allt som jag inte har orkat göra.

Här får ni lite posebilder. HEHE.


Kvällsfika

Juice är typ det godaste som finns.


Men du fattas.

Nu har jag äntligen hängt upp mina mysiga ljusbollar från Thailand. Också har jag storstädtat. Så nu är det söndagsmys som gäller, fast utan min finaste. :(


Jag har ingen aning längre.

Och nu är det redan lördag igen. Och jag är placerad i soffan, som känns ganska bra. För till mitt mående så orkar jag inte leva ett socialt liv.

HURSOMHELST så sitter jag nästan aldrig vid datorn längre för jag är typ beroende utav min nya lilla sak. Hehe. Tror det lätt blir så. Min käraste elektroniska sak. Av alla elektroniska saker. Heheh. Så jag tycker alla borde köpa en iPhone. Sådesååå!!!! Idag har jag förövrigt bara jobbat (som jag inte visste att jag skulle göra) så jag var typ en timme sen. Men nu har jag i alla fall fått ett schema och imorgon är det jobb igen från 14-18.00. Nu sitter jag mest i soffan och kollar på Fångarna på fortet och saknar mitt hjärta så sjukt mycket. (Hatar ensamhet).

Jag älskar dig Simon<3


RSS 2.0