ALLT SKA BA KOSTA HELA TIDEN!!!!!!

Åh. Jag har ångest av alla möjliga slag. Jag har precis fått studiebidraget. Och jag har fört över en summa pengar till ett annat konto (jag var skyldig) och jag har fyllt på busskortet. Och det jag har kvar nu får jag typ inte röra, och det ger mig ångest!!!!! Jag har typ shoppingabstinens. Jag är i ett stort behov av ett par nya jeans. Som sitter bra för alltid. Jag har hittat ett par på Gina Tricot, som alla har. För man är aldrig ensam om något där. I alla fall, de kostar femhundra kronor. Så jävla apdyrt för min lilla plånbok. Så nu måste jag vänta i typ 25 dagar tills lönen och studiebidraget kommer. Och då ska jag shoppa som en dåre. Hehe. Och sen är det en hemlig sak som ska hända, som också kostar pengar. JAG HATAR ATT INTE HA PENGAR SÅ DET RÄCKER. LALalaLA. Jag ska börja gå till och från skolan för alltid.

Svar till Klara och Maja

Först och främst, tack så mycket!:)

Koftan kommer från H&M (sportavdelningen) för 299 kronor!

2 år<3

Hej finisar. Om man kan börja så. Jag kollar i alla fall på idol och myser med älsklingen min. Idag är det två år sedan vi blev tillsammans...<3 Och sen är det första gången jag bloggar från iPhonen idag. Och jag är så nöjd med den:'). Hihi.

Nu ska jag fortsätta med massa mys. Och sen någon annan dag så ska jag svara på era frågor. Kram!


Nytt, o hej!

Jag frös sönder på friluftsdagen idag. Vi plockade tre kontroller och sedan värmde vi rumpan inne på sjukhuset resten av tiden. Hehe. Efter det så gick jag en stanrunda med världens bästa mamma. Och jag har köpt en supermysig kofta. Jag älskar den.


Den hänger lite snett, som ni ser. Hoho.

Sen gick vi på Telia.

Och jag har nu äntligen köpt en iPhone! Yeeey..y.y.y.y. :D

Kan du snälla visa något tecken på att du finns där, jag älskar dig

MORN' MORN'... jag laddar typ ner lite musik. Och sedan ska jag upp på Norra för friluftsdag, och sen ska mamma och jag på banken. Och sen ska jag kanske köpa något kul. Hej då.

Varför det är så mysigt att fylla år i min familj.


För vi pyntar nog som inga andra gör i Sverige. Och jag blir alltid lika glad.

Vi åt en utav mina favoriträtter.

Ja, såhär mysigt. Fast i verkligheten är det ännu mysigare.

Pappa gjorde tårtan, haha. Så söt. Och den var supergod!

Hjärtliga gratulationer.

De här små lamporna är världens sötaste och mysigaste. De kommer hela vägen från Thailand. Jag ska hänga upp de vid min säng.

Jag saknar dig

Nu är jag ganska stolt över mig själv. Jag var så fruktansvärt trött och hade degat ner mig i sängen för att förmodligen stanna där resten av kvällen. Men jag tog mig upp och följde med för ett träningspass på Friskis. Därav invigde jag mina nya skor också, hehe. Och så ofräsch som jag är så har jag inga planer på att duscha, för jag har orientering i ungefär två timmar imorgon. Så jag tar duschen då!


Här är i alla fall dagens. Jag vet inte om ni ser så mycket. För hela halsduken är typ för. Hade i alla fall sammetsleggingsen, för de är så varma. (Nästan för varmt idag).

What the water gave me

Det är nästan tråkigt att jag inte bloggar som förut. Men jag har inte alls tid och känsla för att prioritera det här. Jag skriver i min privata blogg varje dag (som för övrigt är det bästa jag har kunnat göra). För det är så skönt att avreagera någonstans där ingen kan läsa vad jag skriver. Och därför tänker jag inte nämna vad bloggen heter heller, med risk för att det finns människor som kan knäcka sig in. Hacka, eller vad fan som helst vad alla data-freaks gör.

Annars så vill jag bara säga att jag hade en fin födelsedag trots att jag ändå var så sjukt ledsen. Och bättre blev det inte nu när jag har fått bekräftat att jag har urinvägsinfektion. Tack och lov så äter jag bara antibiotika i två dagar till, av tre. Magkatarr plus urinvägsinfektion är kanske den sämsta blandningen. Tack i alla fall till de som kom och firade mig, och tack för presenterna.♥ Julia sov hos mig i natt och det behövdes verkligen. Och klantmaja som hon är, så glömde hon presenten. Hahaha. Så jag har en present kvar. Och sen ska jag köpa mig själv en iPhone och en Septum. Känner att om jag ångrar mig, så är det bättre att jag har kastat bort min egen femhundralapp, än någon annans. Så jävla tråkigt att jag knappt fotar längre och att jag försvinner för er i vardagen, alltså, inte som att jag är en Gud. Men ni följer ändå min blogg. Och det är så mycket som har försvunnit i den, med mig. För att jag mår såhär. Men idag, så ska jag blogga lite. Tänkte lägga upp en dagens, hehe. Och allt sådant. Och senare ikväll så ska jag förhoppningsvis träna. Om hela jag klarar av det. Nu ska jag ta mitt pick och pack och gå mot Hedbergska för lite idrott. Och sedan har jag extramatte. Så jag slutar sent idag. Halv fem ungefär. (Ville bara säga att jag lever). Kram.

Grattis!!!!!!!

IDAG FYLLER JAG SJUTTON ÅÅÅR!

Haha, jag har födelsedagsfjärilar i magen


EN KVART KVAAAR. 

Karu Kari


Typ, världens finaste. Och bästa låt. Blir så jävla nostalgisk så jag spricker.

Snart är jag sjutton år i staden

Ibland är det sjukt skönt att komma hem. Hade ställt in mig på ledighet idag, men jag blev uppringd och frågad om jag ville jobba. Så jag tog på mig ett pass från 16.00 till 20.30. Är glad att jag tackade ja, för såhär i efterhand känns det himla bra att få dubbelt. Jag lyckades bränna mig idag också, så mina fingrar gör förbannat ont. Så nu ligger jag mest i mammas säng och får inte gå ner. För det ska pyntas överallt. FÖR IMORGON ÄR JAG SJUTTON ÅR. Jag längtar så himla mycket efter det jag har önskat mig, om jag får allt, och den glada stämningen. Men jag önskar allt kunde vara som vanligt. För ingenting är det nu. (Det enda jag önskar mig är att du kommer hit)

Jag föddes 07.06. Kul va? Då ploppade jag ut i världen.


PosarN.

Liten nattlista

Mår: upp och ner precis hela tiden. nu mår jag lite uppåt.
Vill: en ny start. på ett ungefär ett nytt liv. och lyckliga människor runtomkring mig.
Ska: nog sova alldeles strax.
Är: ledsen och orolig.
Drömmer om: må bra och bli lycklig snart.
Längtar till: bättre tider. massor av nya höst och vinterkläder. löning.
Fasar inför: de kommande veckorna.
Idag: så har jag jobbat. sovit och latat sönder mig.
Imorgon: ska jag sova hela dagen lång. och städa. (FYLLER ÅR PÅ MÅNDAG, LÄNGTAR!♥)
Igår: jobbade jag. var ledsen.
Nu: ska jag svara på det här. och sen sova.
Glad över: att jag trivs på jobbet.
Arg på: någon som inte ens är värd att nämnas.
Rädd för: spindlar. mörker. kidnappare och sorg.
Nyfiken på: framtiden.
Lycka: att jag har världens bästa människor runtomkring mig.
Sorg: är det värsta som finns.
Älskar: mat. vatten. min fina familj, mina vänner och Simon.
Hatar: någon som inte alls är värd att nämnas.
Äter: nästan allt. förutom pyttipanna typ.
Sover: oftast jätteskönt. fast inte på senaste tiden.
Dricker: mycket vatten. och dricka.
Dansar: två gånger i veckan. haha.
Lever: idag och lite framåt i tiden.

De dagar jag har missat

Dag elva – någonting jag oroar mig för. Framtiden. Ganska mycket. Jag är rädd för saker men samtidigt känner jag mig stolt och det känns som att allt kommer att flyta på. Men när jag tänker på att min ambition är att bli advokat så skrämmer det mig lite.

Dag tolv – en bild på ett ställe jag varit på.

Amsterdam.

Dag tretton – en bild på mig själv för ett år sen.


Dag fjorton – någonting jag ångrar. Allting som händer nu. Hur jag har betett mig. Jag ångrar all tid jag har slösat bort i skolan. Och jag ångrar att jag inte är den människan jag vill vara.

Bloppis?

Vad tror ni om en bloppis?

Jag har massor av övergivna kläder. För små, aldrig använda och inte alls i min smak längre. Men någon av er kanske tycker om de. Man kan ju alltid prova, hehe.

Så, vad säger ni?

Jag bloggar ändå

Hej fina ni! Jag känner att jag vill blogga. Så då gör jag det. Jag kom hem för en stund sedan efter mitt andra pass på McDonald's. Jag trivs så bra så ni kan aldrig förstå! Jag vet inte om det känns så för alla nybörjare. Men så känns det i alla fall för mig. Alla är supersnälla och tar väl hand om en.

Jag har stått i kassan själv, tagit emot kunder. Stod för första gången vid pommes friten idag (höll på att svettas ihjäl) men det var roligt. För nu har jag lärt mig lite hur man friterar, saltar också vidare. Och det kan ha varit bland det högsta tempot jag har varit med om, men så sjukt roligt! Imorgon är min sista provdag. Och sedan vet jag inte när jag får tider igen, men snarast hoppas jag!

Nu ska jag springa över till grannen som fyller år. OCH ÄTA TÅRTA!!



Min första dag på McDonald's.

Även fast jag inte ska blogga. Eller jag kanske ska säga, för att jag inte vill. Så vill jag bara säga att mitt första pass på McDonald's idag gick så himla bra och jag är glad för det. Jag kände att jag trivdes enormt bra direkt och jag hoppas att det förblir så. Fick lära mig massor av olika saker och imorgon går jag på mitt andra pass. Jag hade världens snällaste handledare som verkligen var så fruktansvärt bra och jag kan inte ha varit mer nöjd. 


Också jag har fått kläder och skor! Så jag känner mig jättefin. Haha.

Förresten så vill jag tacka er som bryr er om mig. Jag är så glad att jag har er. (Mina vänner). Och er läsare som kommenterar fina saker och sådant. Jag ska göra en privatblogg så jag kan få låta allt rinna av mig, så ingen jävla människa som är som ett monster kan läsa det.

Tar en paus, kanske nästan för alltid...

Från och med idag så säger jag hejdå till bloggen. Och allt internetliv. Jag måste lappa ihop mig själv på riktigt. För jag är så trasig nu så ingen männska kan någonsin ana hur ont jag har det. Och det är inte bara jag som är trasig. Så jag måste tänka på mig själv och prioritera mitt liv nu. Och någon annans. Före allt det här. Jag kommer tillbaka när jag mår riktigt bra, och jag tror det kan ta veckor eller flera månader till och med. Jag hoppas ni har överseende. För jag är nära att dö av smärta... Kram på er.♥

Bästa känslan är renlighet

Ibland är det så magiskt skönt att duscha. Ta på sig nya, rena kläder. Och bara må bra. Känner mig så lugn och harmonisk efteråt. Så nu ligger jag bara i sängen och försöker komma på någonting att göra, jag tror jag ska gå ner och fika om en timme. Och dricka liter med juice. Så sjukt törstig på det.


Jag sitter typ naken. Men det ser man inte!!!!!! Koko.

I'm not calling you a liar.


Jag har försökt att ladda upp en video. Men det går ju fasiken inte. Tar över hundra år. Så ni får bara en bild. Kul va?!!!! Om tjugo minuter ska jag i alla fall se Bonde söker fru! Och skratta lite. Sen duscha. Och sen har jag ingen aning. Datorn resten av natten, antar jag. Och fila på min önskelista.♥

Dag tio – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.


JAPP! Detta var vad jag drog på mig idag. Och jag har varit så mjuk, gosig och mysig hela dagen.

En riktig jävla hunk-Bill.

Här nedanför är det i alla fall någon som har lyckats med en riktig make over. Jag är helt överrumplad! SÅ HIMLA FIN. Jag kommer ihåg för lite mer än ett år sedan, så var han inte ens i närheten utav den här looken. Det enda han hade ändrat var att raka håret på sidorna och lite längre uppe på huvudet. OCH NU SER HAN UT SÅHÄR.

Helt, helt galet! (Kanske inte för er) men för mig. Det är så ballt. Tokio Hotel kommer alltid ha en speciellt plats i mitt stora hjärta. Jag undrar om Bill kommer satsa på solokarriär eller fortsätta att trivas som modell.

Så himla hemtrevligt

Igår när jag skulle sova, så kändes det inte alls bra. Jag var allt utom glad. Och jag grät mig ännu en jävla natt till sömns. Men trots det så mår jag hyfsat bra idag, jag försöker att inte tänka så mycket på allting och ta till mig allt som är bra. Och mina vänner som faktiskt, verkligen finns för mig när jag behöver det. TACK. Kunde inte ha begärt mer.

I morse började jag halv nio. Så en halvtimme tidigare än vad jag skulle ha börjat. För nu när jag läser om matte a så blir det så, men det gör inte mig så mycket. För jag ska klara det här för min egen skull och jag ska verkligen fixa det. Tack och lov är jag i alla fall inte ensam. Nu väntar jag mest bara på världens segaste Emelie, som har kameran. För jag måste redigera lite bilder som jag har plåtat under lunchen (vi fick nämligen en fotouppgift av en gammal elev här) vi har workshop med henne. SÅ NU VÄNTAR JAG BARA.

Förresten, efter mattelektionen (som bara vissa av oss i klassen har) så gick vi bort mot Norra järnvägsgatan där resten av klassen satt. Och snällaste Svanthe, min fotolärare. Hade ordnat frukost till oss. Så såhär kan det se ut en morgon när man kommer till skolan om man går hantverk foto♥♥ Var som att gå på dagis igen!!!!!

Nikon.

Anonym om Min åsikt avgör. Era åsikter påverkar!!!!!
Vad fotar du med för kamera? vilken sorts nikon? :)

Jag fotar med en NIKON D3000 Nikkor 18-55 mm (det objektivet som satt på kameran när jag fick den). Men jag är jättesugen på att köpa en ny kamera, även om det kostar flera tusenmiljarder.

Alla borde träna

Att ha tränat var ungefär det skönaste jag har gjort på riktigt, riktigt länge. Även om jag inte gjorde så jättemånga övningar (hade glömt det mesta) så är jag stolt och nöjd över mig själv. För nu ska jag verkligen börja igen, precis som jag tränade förut. Jag körde på styrka och senare lite intervall. Apskönt! Och nu är jag ännu mer motiverad för att de har byggt om hela styrketräningshallen till något så sjukt mycket bättre och tusen gånger större. Så jag uppmanar alla till att börja träna på Friskis & Svettis! BILLIGT OCH NU ÄR DET FÖRBANNAT BRA. Plus att de ska göra nya omklädningsrum. Weeeey. 


Efter träningen så drog vi förbi McDonald's och köpte lite kolhydrater. Kan behövas för mig. Jag har insett att när jag tränade så mådde jag också mycket bättre. Både psykiskt och fysiskt. Så jag ser verkligen framemot det här - igen. För det gynnar mig så fruktansvärt mycket. Innan vi åkte så var jag så himla trött så ni har aldrig kunnat ana. Jag höll på att somna sittandes. Och nu är jag bara så himla nöjd över att jag for och gjorde det.
För vem ångrar en träning efteråt? Ingen.

Dags för träning!

Nu åker jag och tränar igen! Det är dags för mig att börja regelbundet igen. Känner mig supermotiverad.

Dag nio – bild på mig och min bästa vän.


Över ett år gammal bild. Fina tider. Julia och jag är inte så fotiga av oss tillsammans.
Men det kommer, det kommer! (HAHA, fotiga).

My daily.


Idag har jag på mig det här. Så fruktansvärt bekvämt. Eftersom att jag städade garderoben igår så fann jag mina bortglömda sammetsleggings. Så jag tyckte att de kunde användas idag, för det är fruktansvärt sköna och lite för förstora. Så jag använder de mer som typ byxor. Ah. Också invigde jag mina kängor idag, som jag ser ut att ha jättestora fötter i.

HEJ HEJ fjortishand upp i håret.♥

Bajs i magen

Jag har så ont i magen... Eller i nedre delen. Ni vet när man är jätteskitnödig. Hehe. Jag har ätit bra frukost, lunch... OCH JAG HAR TYP KRAMP. Måste bajsa. HAaH AHAHha. Jag hatar det. Så när jag kommer hem så ska jag lägga flera kablar på raken. Men nu väntar jag på min första lektion i matte. Matte-fakking-A igen. Koko.

Äntligen känns det bättre.


Sextiofem minuters gammal bild. Kul va? Jag kom ur duschen för så många minuter sedan. Och under den tiden har jag hunnit städa hela garderoben! Jag är så effektiv!!!! Nu ska jag smöra ungefär tio skorpor med ost och kalkon på. (Jo, jag äter skinka också). Och sedan ska jag krypa till sängs och se pååå *trumljud* Maria Montazaaaaami! Fan vad jag har längtat. Hon är så bäst. Så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Älskar i alla fall henne i Ving-reklamerna. Aaaaahah. MEN, nu känns livet i alla fall någorlunda bra. Även om jag är orolig för min öronsnibb och alla känslor som far och flyger inom mig. Det känns fan aptomt utan min töjning. MEN JAG VÄNJER MIG VÄL MED DET OCKSÅ. Imorgon väntas i alla fall en lång och riktig skoldag. Med svenska och sådant som alla andra linjer också har. Och dessutom börjar matten imorgon också. I'm so excited, I just can't hide it!!!! Nästan så känns det. För jag har gjort i ordning mappar och sådant. Så jag ska vara bra i skolan imorgon. Bra bra.
Ses... vid midnatt.

Jo, det blev så i alla fall!

Pisa om MEN ÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alltså om du gick från en femma till en åtta är det fan omöjligt att den "glider ut". För seriöst om du ens lyckades att få in den så skulle det vara skittajt och den skulle inte ens gå att rubba.

JA. Jag vet inte! Det kanske är en sexa också. Men djävligt konstigt att det var så svårt att få in den då eftersom att det bara är en millimeters skillnad mellan fem och sex. Och jag har tryckt in den lite mer för varje dag, och sen gled den in. Då höll jag det så. Och då började det svälla. Men jag la ingen större uppmärksamhet på det. SKET LIKSOM I DET. Förbannat dumt. Så nu är det såhär. Så jag tycker det är sjukt konstigt om det är en sexa som har gjort såhär. För det rann massor av var, började blöda, helt jävla uppsvällt och nu är det torkat blod och fortfarande uppsvällt. Likamed inte bra alls. Så jag vet inte vad som gick fel. Den gled i alla fall ut. Klart är det ju att öronsnibben måste vila och läka ihop också.

MEN ÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FAN VAD ARG JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV. Jag var så jävla envis. Och jag är så dum i huvudet. Att jag gick från fem millimeter till åtta. Jag tröck lite åt gången, men sedan så tröck jag lite till. Och visst, det sved till lite men jag drabbades inte så mycket mer av det. Sedan har det typ suttit fast i några dagar, har inte kunnat röra på det. Och NU när jag skulle tejpa för töjningen bara för att se om det skulle gå. Så när jag drog bort tejpen så följde hela töjningen med, den bara gled ur. Och då såg jag att det kom massor av var ur hålet. Mer, mer och mer. Och nu har jag gjort rent både hålet och töjningarna. Men nu blöder det och det är uppsvällt utav helvete. Och ont gör det och svider. Så jag antar att det här kommer att växa ihop nu, för jag får inte in något. Det gör FÖR ont. DJÄVLIGT SMART SHARLEE. Skitbra! Jag vägrar fan börja om från början! Varför är jag så dum i huvudet? Blir så arg på mig själv nu så jag vill typ dö. Enbart för att jag skulle ha en plugg så blev det såhär. Ångrar mig djupt! För något måste ha gått sönder. Fans jävla skit också.

Någon som har erfarenheter av det här?

Septum septum septum.


Jag är i alla fall enormt sugen på att prova! Och passar det inte, så gör det inte det. Då är det bara att ta ut den och jag får inget fult ärr. Men först som gäller är hur jag känner, såklart!:D



Hehe... fake fake fake. Men det är i alla fall inte photoshopat. Och så störande att det är en liten diamant på ringen. MEN NÅNTING I DEN HÄR STILEN LÄR DET VÄL LIKNA!

Dag sju och dag åtta – vad jag skulle göra om jag fick en miljon och en dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Oj. Jag glömde visst en dag. Tror jag.

• Om jag fick en miljon. Så skulle jag gå lös i alla Second Hand-butiker, alla köpcenter och köpa precis vad jag vill ha. En ny kamera skulle jag köpa också. Och sen skulle jag åka utomlands så mycket som möjligt.

• En dålig vana är att jag sitter alldeles för MYCKET vid datorn. Precis hela tiden.

Vill fortfarande ha era åsikter!

GUUUD vad skönt det var att trilla innanför dörren! Ni har inte en aning (om ni inte varit ute själva utan paraply förstås!) men det regnar så sinnessjukt mycket så jag misstänker ännu en översvämning. Men vi får väl la se. Jag tycker i alla fall det är mysigt. Dock inte när jag sprang till bussen, huttrade som en idiot, åkte i en blöt buss som luktade blöt hund med en otrevlig busschaufför. MEN... när jag väl klev innanför dörren. Gjorde mitt på toaletten. Näckade lite och drog på mig OnePiecen. Då ba ''Aaaahhhh..... orgasm''.


Japp! Samma outfit som igår. Fast den var skönare igår? Eeeh...





SÅÅÅÅÅ SKÖNT. Jag som tänkte gå ut på en powerwalk också. Men det kan fetglömmas nu. För jag har det så skönt här. Hoho.

FÖRRESTEN, GLÖM SNÄLLA INTE ATT SVARA PÅ SEPTUM-FRÅGAN. JAG BEHÖVER ERA ÅSIKTER. NI BEHÖVER BARA SVARA JA ELLER NEJ. SVÅRARE ÄN SÅ ÄR DET INTE. JAG ÄR GANSKA DESPERAT NU. SÅ SVARA HÄR HÄR HÄR. TACK SNÄLLA NI PÅ FÖRHAND!

Min åsikt avgör. Era åsikter påverkar!!!!!

Hej! Nu är allt blodigt allvar. Nääärå. Men eftersom att jag fyller år om en vecka, så ska jag förhoppningsvis få en Septum-piercing i presentkort. JAG HOPPAS. Och jag vet att jag har frågat en gång tidigare, men då såg man inte smycket så tydligt. Nu har jag klistrat in ett smycke i Photoshop (dock dålig kvalité och så) och skulle vara jättetacksam över att få ERA åsikter! (För jag fick inte så många svar sist). Även om ni tycker att jag är finare utan, så svara bara om det skulle passa.
JA ELLER NEJ. :) Tack så mycket på förhand!

P.S. SKULLE VARA GLAD OM KILLAR KUNDE SVARA OCKSÅ. NI FÅR VARA ANONYMA. Spelar ingen roll!


Det kommer inte vara ett svart läksmycke och det kommer vara större. Sedan ser det ju alltid bättre eller sämre ut i verkligheten.

Det här är min syster och hon har en Septum också. Tycker det passar henne apbra!

Godmorgon, godmorgooon!

God morgon! Tänka sig att jag är på skolan två timmar innan vi börjar. Men det är så värt det för jag måste blir klar med redovisningen. (Om jag bara kunde få kortläsaren någon gång?!!!) I alla fall så snoozade jag i en timme i morse, och det var så himla skönt. Trots att jag bara sov fyra timmar så hann jag klarna upp innan jag skulle kliva upp. Och det var det bästa jag hade kunnat göra den här dagen!!!
För att hinna innan åtta så äter jag min frukost här. Snygg ät-pose.

Jag håller dig förevigt kär.



Jag fortsätter att leva.


Moment of honesty
Someone's gotta take the lead tonight
Whose it gonna be?
I'm gonna sit right here
And tell you all that comes to me
If you have something to say
You should say it right now

You give me a feeling that I never felt before
And I deserve it, I think I deserve it 
It's becoming something that's impossible to ignore
And I can't take it

I was wondering maybe
Could I make you my baby
If we do the unthinkable would it make us look crazy
If you ask me I'm ready

I know you once said to me
"This is exactly how it should feel when it's meant to be"
Time is only wasting so why wait for eventually?
If we going do something about it
We should do it right now

Why give up before we try
Feel the lows before the highs
Clip our wings before we fly away
I can't say I came prepared
I'm suspended in the air
Won't you come be in the sky with me

And even though I never felt like this before
I would not tell you about it


Jag vet att jag är så djupt borta i mig själv och även om allt det här underlättar för mig
att öppna mig halvt och fortsätta med tumblr som så fint förklarar allt jag känner så hoppas jag
att ni ur er eget perspektiv kanske förstår att jag är privat och att det här som händer är
kanske det mest privata och känslofyllda jag har varit med om













Mysiga söndag.


Och idag har det varit världens slappdag. Och det kunde jag verkligen behöva.

Så jag har haft världens skönaste mysoutfit. (Man kan faktiskt ha mjuka, sköna outfitar utan att behöva dra på sig mjukisbyxor).

Så nu vet jag vad jag ska ha på mig imorgon. BRA BRA. 

Hej hej. Idag ville jag i alla fall vara egoist. Osminkad är jag också.

Och det har varit fruktansvärt skönt!!!!!



Nu i kväll har jag också hunnit fixa ihop mappar och skrivhäften. Och jag är stolt över mig själv, för nu har jag lite motivation till att verkligen försöka göra mitt bästa i skolan utan att halka efter. (Organiserat = ♥).

Och sen har jag visserligen glömt bort att visa puffen jag köpte i Turkiet. Den är av äkta skinn (sorry alla vegetarianer/veganer) och kostade ENDAST 140 svenska kronor. Sjukt?? JA.

Och sen är den mycket finare i verkligheten. Dock inte så skön... ÄN. För nu är den bara fylld med tidningar så den blir ojämn och hård.

Fredag och lördag.

Åh så skönt. Nu har jag äntligen laddat ner massor av ny musik. Och har äntligen fått in några bilder på datorn. Jag har känt mig ganska upptagen idag, i alla fall att tiden har runnit iväg hur fort som helst. Men nu har jag tid för att blogga!


Simon och jag ute på en liten promenad i fredags.

Kameran hade apdamp. Så det gick inte att fota. Men det här gick????

Himlen var så sjukt fin. Och hur ser det ut på bild? Svart med en liten boll i mitten. Inte fint.

Också åt vi kräftor igår. Som var magiskt gott.



Hungrig finis.

Muuuuums.

Tror Simon var mätt, belåten och glad.



Jag fick andas.

I stället för att stryka och se på filmen så for vi ut till Birsta. Pappa, Simon och jag. Och det var skönt för det behövdes, för jag hade nytta av att komma ut och bort från den här hemmamiljön. Men nu är vi hemma igen och vi ska se på filmen och sedan ska vi bara ta det lugnt, precis så som vi gör på söndagar.


''Sneak peak'' på dageeeeens chillipill.

In this twilight.

MORN' MORN'... även om det är förmiddag nu. Så har Simon och jag precis ätit frukost. Och jag lyckas alltid få damp då. Men jag överlever ändå. Nu ska jag plocka undan lite i rummet så det inte blir som det blev igår. 

• Kläder på golvet.
• Halva madrassen hängde utanför sängen.
• Tomma glas och tallrikar på golvet.
• Snorpapper överallt.

Så allt det här är likamed smutsigt, skabbigt och ofräscht. Så nu ska jag göra det mysigt innan vi ser på Final Destination 5 (de filmerna är så spännande!!) I alla fall. Och efter jag har gjort allt det här så ska jag stryka undan en hel hög med kläder. Kan behövas nu. SEE YA!

Jag antar att jag måste vänta tills någonting blir lite bättre.

Av sådana här dagar blir jag så sjukt deprimerad. Det liksom, gör ont i magen av all sorg jag egentligen bär på. Och stämningen på hemmaplan höjer inte upp någonting. Och jag är bara ledsen, arg och besviken. Och lider för stunden av enorm pms. Och hunger. Så jag ska fylla magen. Med goda saker, för vi ska ha en liten mini-kräftskiva (bättre sent än aldrig) och till det äter vi Simons och mitt goda vitlöksbröd. Och sedan vill jag nog bara sova och inte behöva tänka alls. För jag mår illa av spänningen som flyger omkring vart jag än är.

Jag hatar sjuttonde september tvåtusenelva.

SKJUT MIG I HUVET. SERIÖST.











Dag sex – typ av killar jag faller för.

Okej. Svåraste jag har att förklara, men jag ska försöka.

Innan jag träffade Simon så har jag, faktiskt, alltid fallit för killar som oftast varit brunhåriga. Men och andra sidan så har jag aldrig riktigt bestämt att ''han där, är verkligen min typ och det är sådana killar jag faller för''. Så egentligen finns det ingen speciellt typ för mig. Simon är ju raka motsatsen till de jag har varit kär i förut. Om jag skall utgå från kändisar så är de flesta där också brunhåriga... och lite äldre. Typ som här nedan. Heheh:D:D


47 år.

34 år.

37 år.

Cosmic love.

Nu har jag fått mina första jobbtider! Woho. Jag är ganska spänd och nervös. Hehe. Kommer typ dö när jag väl står där för första gången, men det kommer nog gå bra. Även om jag kommer dö. Jag jobbar i alla fall första gången nästa torsdag, skulle börja 16.20 men eftersom att jag slutar 16.15 så ska jag komma direkt då jag slutat i stället. (Känns lite tajt med fem minuter)

NUUUUUUU dååå? Ingenting. Simon och jag degar i sängen efter frukosten. Har inte alls någon aning om vad som skall hända idag. Vill ut och göra någonting nu på dagen. Och i kväll blir det årets första kräftskiva, lite sent kanske. Hehe. Men vem bryr sig. De måste ju bli uppätna liksom!!!

Tschüs.

Sminket borttaget, bäddad säng, dammsugit rummet och allt är bara fräscht. Nu kryper vi till sängs. Och somnar till en film.


Man vet jö inte liksom hur man ska posera. GODNATT DÅ.

Dag fem - en låt som får mig att gråta.

Jag har svårt för att välja en låt. Så jag ger er några stycken. Och det är klart att, när jag mår bra så gråter jag inte oavsett om jag lyssnar på de här låtarna. Men jag kan känna någon slags oro och sorg. Och när jag är lite deprimerad, så kan jag inte hålla mig.

Time fliesI know placesUnrequited loveVid protesfabrikens stängselFor EmmaRe:stacks, Flum
Lump Sum, My immortal, River flows in you, Someone like you.


Nu skall Simon och jag ut och gå lite.

Aw, så söt.


Heeeeey! Jag har hittat världens mysigaste kofta. Och idag har jag bara haft min systers kläder på mig, nästan i alla fall. För hon är i Thailand. HEHE. Men hon lånar alltid mitt, så kvitt är kvitt liksom. Tänker sno den av henne. Förresten så har jag typ ''glömt'' bort att berätta att jag har ''uppgraderat'' min töjning till åtta millimeter. Men jag har inte fått in hela förbannade skiten!!! Det är nog för att jag gick från fem till åtta. Jag ska gå ner till sex igen. Men jag måste töja den större bara för att jag ska få in min ring som är sex i mitten och sju ut på sidorna. Eller vad man ska säga. AJA, vem bryr sig??? Ville ba säga det. Nu väntar jag på att pappa och jag ska åka och handla fredagsmys-goda-saker. Och sen kommer väl Simone någon gång också. Ahapp, ska ni göra då? Typ same as me? Jag är i alla fall aptrött. Sov tre timmar i natt. Inte bra.

Samma hållning och nästan samma ansiktsuttryck som förgående bilden. Tummen upp för ett roligt evenemang som ska ske inom snar framtid. Hoppas jag. Herå.

THIS WALL USED TO HAVE ART ON IT BUT IT TURNED INTO DICKS.

Igår dog mitt internet på en sekund och det gick inte att återuppliva. Så jag antar att det var stormens fel, men idag funkar det. Än så länge i alla fall. Jag fick redan helg halv tio idag också, för vi hade bara en lektion. Och sen hade vi fototid, som vi har haft hela veckan men som har blivit till hål för jag har inte gjort någonting. Så idag tog jag tag i det jag skulle och Denise och jag gick ut och fotade i några timmar. Så nu är jag STOLT för att jag gjorde det jag skulle.


Men först var vi hemma hos Denise en stund och åt mat som Emmy bjöd oss på. Hoho.

Denises polaroidvägg. Sååå fin.





Sedan blev Denise och jag ensamma, för Emmy lämnade oss för Stockholm. Hon ska se The Ark's sista spelning någonsin.

Denise vek svalar till fotouppgiften.

Sedan gick vi bort mot Åkersviks lilla gräsplätt, och alla ankorna sprang upp mot oss.



Och när vi gick ner mot vattnet följde de efter oss. Hahaha. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge.

OCH DET HANDLAR VERKLIGEN OM TILLFÄLLET. BRA BRA. Att jag hade kameran igång här. Så jävla rolig bild och ful anka. Ha ha ha. ♥





Sedan orkade vi inte mer och började gå mot stan.

Genom tunneln.



Hello Kitty-plan.





Ibland är graffiti ballt.

VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED?!

JAG ORKAR INTE MED DEN HÄR FÖRBANNADE MÄNSKLIGHETEN. ALLA BARA LJUGER PRECIS HELA TIDEN. VARFÖR ÄR DET SÅ JÄVLA SVÅRT ATT VARA ÄRLIG NÅGON GÅNG. VARFÖR SKA JAG TYCKA SYND OM DIG, OCH ANPASSA MIG EFTER DIG? JAG HAR TAGIT MIG SÅ JÄVLA MYCKET TID FÖR ATT LITA PÅ DIG. OCH JAG HAR FÖRSÖKT. OCH JAG GÖR DET. NU. PRECIS HELA TIDEN. OCH SEDAN HÄNDER NÅGONTING SOM DRAR NER PÅ ALL MIN FÖRBANNADE OVÄRDIGA TILLIT IGEN. OCH DET ÄR SÅ JÄVLA GENOMTÄNKT AV DIG ATT GÖRA SÅ. DU LJUGER. LJUGER OCH LJUGER. OCH JAG SKITER FAN I HUR JAG BETER MIG NU. JAG VILL INTE HJÄLPA DIG LÄNGRE. FÖR VARJE GÅNG SOM SÅREN LÄKER IHOP SÅ KOMMER DU TILLBAKA I SISTA SEKUNDEN OCH RIVER UPP DEM. PRECIS HELA JÄVLA TIDEN. JAG VILL HJÄLPA DIG. VARENDA JÄVLA DAG. MEN JAG TÄNKER INTE GÖRA DET LÄNGRE. JAG FÖRSÖKER FIXA IHOP DIG. MEN INTE ETT FNATT FÅR MAN TILLBAKA. FÖR DET ENDA DU TÄNKER PÅ ÄR ATT DU SKA MÅ BRA. OCH ATT DU SKA HA DET BRA. OCH VARA NÖJD. MEN JAG KOMMER ALDRIG KOMMA TILLBAKA TILL DET. FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD. HUR KAN DU VARA SÅ JÄVLA NONCHALANT? HUR KAN DU VARA SÅ JÄVLA NAIV? HUR KAN DU TITTA PÅ MIG MED HUNDÖGON OCH TRO ATT JAG SKA RAMLA IN I DINA LÖGNER? HUR KAN DU TRO ATT JAG TÄNKER GÖRA SÅHÄR MOT MIG SJÄLV? HUR KAN DU PRATA MED DEN MEST FJÄSKANDE RÖSTEN DU KAN HITTA FRAM BLAND DINA OLIKA RÖSTER? 

JAG BYGGER UPP VÄGGAR HELA TIDEN, FÖR DIN JÄVLA SKULL. JAG FÖRSÖKER VÄXA. INOM ALLT DET HÄR. OCH INGENTING BLIR BRA. ALDRIG NÅGONSIN. DU ÄR EN JÄVLA PAJKASTARE. OCH JAG ÄR SÅ INFEKTERAD AV ALLT DU GÖR MOT MIG. OCH FÖR VARJE GÅNG JAG FÖRSÖKER. JAG FÖRSÖKER VISA PRECIS HELA TIDEN ATT JAG INTE ÄR GJORD AV STÅL. JAG ÄR GJORD AV BEN. KÖTT. OCH CELLER. OCH MASSOR AV ANNAT. MEN DÄRIBLAND SÅ FINNS ALLA MINA KÄNSLOR. OCH DET ÄR FAN INTE ACCEPTABELT ATT DU GÖR SÅHÄR. JAG HAR SAGT DET SÅ MÅNGA GÅNGER. ATT JAG SKA LITA PÅ DIG, OM OCH OM IGEN. MEN JAG BÖR SÄTTA MIN GRÄNS. INNAN DU TAR LIVET AV MIG PSYKISKT. JAG ÄR UPPRIKTIGT SAGT HELT FÖRLAMAD. OCH DU SKA INTE FÅ STÄNGA IN MIG I MIG SJÄLV. JAG KAN SKRATTA MED DIG. OCH JAG KAN VARA GLAD. MEN ATT HA DET SÅHÄR. DÅ ÄR DET INTE ENS BRA. JAG TÄNKER INTE VARA RÄDD FÖR NÅGONTING. JAG SKA SKÄRPA MIG NU. OCKSÅ SKA DU FÅ FÖRSTÅ VILKEN ROLL DU VERKLIGEN HAR I DET HÄR NÄR DU INTE ÄR INOM MIG MER. JAG TÄNKER INTE FINNAS TILL. OCH ALDRIG HJÄLPA DIG IGEN. DU FÅR FANIMIG SKYLLA DIG SJÄLV.

OCH DU SKA LÄSA IGENOM VARENDA RAD. OCH DÄRIBLAND SKA DU LÄSA MELLAN RADERNA. DU SKA LÄSA. OCH TA IN VARENDA ORD JAG SÄGER TILL DIG. OM DU SÅ ALDRIG HAR LYSSNAT. SÅ GÖR DET NU. FÖR DET ÄR FAN FÖR SENT.

Besserwisser kanske.......

Anonym om Dag tre - mina mål/drömmar/önskningar.
alltså du vet att bara för att du har fott jobb på mcdonalds är det inte säkert att du får jobba kvar :) de sparkar (eller väljer att inte förlänga din utbildning) oftare än vad man tror. men hoppas du får jobba kvar, för det är ett roligt jobb! :)

Egentligen ingenting som du behöver berätta för mig då jag har fått all information jag behövde på introduktionsmötet som var tre timmar långt. Man har två veckors provanställning och de sparkar en ALDRIG, det är bara om man inte sköter sig. (Och där ingår inte om man gör något kassafel eller dylikt). Och efter ett halv år är man fast anställd. Inom de två veckorna så är man alltså provanställd och kan antingen säga upp sig själv om man inte tyckar att man passar in, eller så kan de säga upp en om de inte tycker att man passar in med jobbet. ''Oftare än vad du tror''. Jag tror ingenting. Jag är provanställd två veckor och jag tror säkerligen att jag kommer att få jobba kvar då de behöver personal hela tiden. Som sagt. Enda anledningen till att man kan bli kickad är om man inte sköter sig. Inte för att man gör fel eller så. Jag känner ungefär alla som jobbar där jag skall jobba, så jag vet mycket som de har sagt till mig också. Men tack för omtanken, hehe.

Dag fyra – mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål är att fixa skolan så gott jag kan. Alltså på den nivån jag ligger på och att jag går ut med de betygen jag själv har satsat på att få. Sedan när jag har gått ut skolan så vill jag ha ett bra jobb (om jag inte jobbar kvar på McDonald's som jag säkert kommer göra). I alla fall. Jag vill spara ihop massa pengar så jag har en buffert att leva på. Och sen vill jag flytta till mitt eget. Och börja på en högskola med inriktning juridik. För jag har som mål att innan jag dör så ska jag ha utbildat mig till advokat. Och sen vill jag utveckla mig inom foto mycket, mycket mer. Och inom skrivandet också. Så jag vill leva upp till det jag kan.

Jag drömmer mest om ett lyckligt och bra liv. Med en bra familj (min egen i framtiden). Jag vill att mina föräldrar ska leva länge. Och friskt. Likaså alla andra jag håller nära.

Mina önskningar idag är att jag ska klara mig igenom det jag dras med nu. Jag vill att allting ska bli bra som inte alls är bra nu. För det är högt över ribban. Mycket mer än vad jag orkar. Jag vill pussla ihop mig själv.

I want you so bad, it's my only wish.

Jag vet inte hur jag ska göra när jag ska fota mig själv längre. Inte ens det vet jag. Min blogg är typ tom, utan bilder. Jag själv saknar mina outfit-bilder. HEHE. Bara för att. Men jag har inte gått i skolan någon dag förutom idag, och idag har jag fett hår och är klädd i smutsiga kläder. Eller, så känns det ju alltid när man har fett hår. Och imorgon har jag en lektion. För jag börjar 8.30 och slutar 9.30. Min linje är så jävla slapp. Och jag saknar faktiskt skolan lite. Lektionerna och sådant. Att ha någonting att gå till. Jag kommer aldrig vilja ta ett sabbatsår efter studenten. Aldrig. Jag hatar att vara ledig. I alla fall nu.


Ahapp. Hej hej!



På sküüülan.

Jag är äntligen tillbaka på skolan! Typ äntligen innebär både och. Jag är ganska glad för det för hemma har jag bara så jävla tråkigt och mår bara dåligt. Jag har svenska b i In Design med världens jobbigaste lärare också.... Och efter det här har jag dans. Och jag vill inte alls dansa. Kommer typ spy ner hela golvet tror jag. Jag längtar i alla fall tre saker med att komma hem. Duscha och kolla på Robinson. Och äta något gott. (Jag tänker på Subway hela tiden, hehe).

Take me there...

Jag antar. Och jag vet, att det är precis såhär jag ska må. Men jag ska fan må bättre sen. Jag ska. Jag ska göra mitt bästa för att kunna somna. Utan att vara ledsen, eller någonting. Jag vill må bra nu. Och jag tänker må bra.
Kan du det, så kan jag det... Godnatt.


Frågestunden, typ avslutad. Här är svaren.

Vad är din favorit outfit just nu?
Vilka bloggar läser du och har du någon favorit?
Vem är den kompis du haft mest roligt med sammanlagt under hela ditt liv?:)
Sara Vad tycker du om ditt nya jobb hittills?:)
Amanda Berglöf Vad tycker du om mig? =)
Penny Visst hade du börjat med p-ring? Kan du inte berätta lite det? :) Om det funkar bra, osv osv :)
Tea hur många onepieces har du? (:
Anonyyyym as you like it ;) hoho
heeeej sharleee :)
Brabra blogg. Har en fråga om dig och simon. Hur är det mellan er helt ärligt? Är det han du är ledsen över eller har jag fått allt om bakfoten? :)
Kram
Anonym as fuck
har du legat med cricka? x'''D :P
Ronja Sjölander:
Vad är din favorit outfit just nu?
Vilka bloggar läser du och har du någon favorit?
Vem är den kompis du haft mest roligt med sammanlagt under hela ditt liv?:)

• Den här kanske. Hehe.
• Jag läser de som jag följer på bloglovin' (väldigt många!) och det är de här bloggarna:
Akerstroms.devote.se, hanapee.blogg.se, kenzas.se, antoniasplace.blogg.se, aronssonfrida.blogg.se, eeamh.webblogg.se, emeliieblom.blogg.se, fifffis.blogg.se, huvudsak.blogg.se, woxstrom.blogg.se, jrrf.blogg.se, jullebullan.blogg.se, klubbland.blogspot.com, mollywood.devote.se, nikelina.blogg.se, pme.blogg.se, sannaottilia.myshowroom.se, sofiabackstroem.blogg.se, sannanordin.devote.se, hallstenssson.blogg.se, ssaraengblom.devote.se, barbietina.devote.se, tovaandersson.blogg.se, notitlefound.blogg.se, zebrabajz.blogg.se, dinaosynligahander.blogg.se, epicronja.blogg.se (din!!), honargravid.blogg.se, ellamarie.blogg.se, awahlsten.blogg.se, juliasvedin.devote.se, mammasjoel.blogg.se, brglf.blogg.se, linanorin.blogg.se, lindahenriksson.blogg.se, slovisa.blogg.se, matildaenglund.blogg.se, srjp.blogg.se, utoyahelvette.blogg.no. Jag har markerat mina favoriter!
• Jag har skrattat haft så himla roligt och skrattat med gamla och nya vänner. Men om jag tänker till riktigt noga så är det Julia Nordlander, Amanda Martins Iggström, du och Molly Jansson.

Sara

Vad tycker du om ditt nya jobb hittills?:)

• Jag har inte hunnit jobba än! Jag skickade iväg mitt prov på posten idag, hehe. Så när det kommer fram så hoppas jag på några tider så fort som möjligt. Men när jag var på introduktionsmötet så kände jag mig mer än välkommen. Och jag kände att det var en varm stämning och jag tror jag kommer trivas superbra. (När jag har lärt mig allt så jag inte dör av panik).

Amanda Berglöf

Vad tycker du om mig? =)

• Eftersom att jag inte känner dig riktigt längre så vet jag inte precis. Men jag antar att du har samma personlighet som för flera år sedan. Alltså väldigt givmild, ödmjuk och snäll. Men du har även en himla bitchig sida. Och den har jag hatat många gånger, haha! Men jag antar att vi alla är så. Och det är bra, ibland. ;)

Penny
Visst hade du börjat med p-ring? Kan du inte berätta lite det? :) Om det funkar bra, osv osv :)

(Här får du ett långt svar). Jag började med det i april det här året. Innan hade jag ätit två olika sorters p-piller. Först fick jag väldigt starka p-piller utskrivna som hette Yasmin 28, men jag hade fruktansvärda besvär av dem. Blev väldigt humörsvängd, och när jag redan är det så var inte det alls ett bra hjälpmedel. Plus att jag fick... svamp och det kliade hela tiden. Kunde inte ha sex för att det gjorde så ont. Och så gick jag runt ungefär ett halvår. Sedan bytte jag till Neovletta som de flesta tjejerna har, med mindre hormoner. Och från en början gick det bra. Men fick samma besvär där med svampen och smärtan. Sedan valde jag att gå över till p-ringen då jag hade blivit tipsad av min syster och grannen. Första ringen gjorde mig djävligt frustrerad då jag blev sprängd av finnar (och speciellt då jag aldrig har haft problem med hyn) och sen hade jag mens i tre veckor. Men efter andra ringen gick det bra. Och nu funkar det helt okej faktiskt. Mycket, mycket bättre än p-piller! Man behöver bara stoppa in p-ringen var tredje vecka och med p-piller måste man tänka på det varje dag. Den metoden SUGER. P-ring är väldigt bekvämt och som sagt, det funkar bra för mig nu. Får inte svamp och det gör inte ont när jag har sex, hehe. Vet inte om det är lika mycket hormoner som med p-piller. Men den är i alla fall magisk och mycket bättre. Så om du ska börja med preventivmedel, kör på p-ring! P.S. jag går inte till ungdomsmottagningen. Utan har en privat läkare.

Tea
Hur många onepieces har du? (:

• Jag har en! Även om den inte är äkta. Men jag bor typ i den. Fast jag skulle vilja ha en som satt lite mer åtsittande också.

Anonyyyym as you like it ;) hoho
heeeej sharleee :)
Brabra blogg. Har en fråga om dig och simon. Hur är det mellan er helt ärligt? Är det han du är ledsen över eller har jag fått allt om bakfoten? :)
Kram

• Hej Anonym! Tack så mycket. Det är, helt ärligt, bra mellan oss. Om jag ska jämföra med hur vi hade det för några månader sedan. Så har vi det superbra nu. För då bråkade vi varje dag, om ingenting. Och det är inte helt omöjligt med tjafs ibland, men vi har inte bråkat på riktigt, på länge. Sedan har vi privata problem som inte stör så mycket. Men det är mest personliga sidor och sådant. Och nej, det är inte Simon jag är ledsen över. Det är helt andra saker. Kram!

Anonym as fuck
har du legat med cricka? x'''D :P

• Kanske det. Kanske inte. Fast, vem har inte???! Hallå...


TACK FÖR FRÅGORNA KÄRA LÄSARE. HOPPAS NI ÄR NÖJDA MED SVAREN. OM INTE - FRÅGA IGEN.

Ett år - fira! fira!

Jag kom på en sak när jag var ute med Emil. Att idag har jag banne mig haft tandställningen i ett helt år! (Dock inte hela) men trots det så går ett år så himla fort utan att man ens känner av det. Nu är klockan över tolv men för åtta minuter sedan så var det ett år sedan, hehe.

Och det var det här inlägget då.



Andra dagen i skolan det här året, kanske.


Nämen huuua vilken slickfrisyr.

Denise och jag gillar att kramas.

...Länge!



Och jag var glad.

Sen gick vi på Ica esplanaden.

Och sen tillbaka till Denise där vi åt nudlar och drack Oboy.

Nu går jag ut en sväng med Emil, hej då!

Okej. Jag måste blogga. Ni får ställa frågor ändå. Eftersom att jag har varit hemma idag också, så har jag haft aptråkigt. Tills att bästa Jullan kom och gjorde mig sällskap i typ två timmar och vi skrattade så mycket så vi höll på kissa oss i brallorna. NU... ska jag i alla fall gå ut och hänga med min trevliga vän Emil i någon lekpark och gunga lite. Herååååå.
P.S. glöm inte frågestunden, ha ha.


Dag tre – innehållet i min väska.

När jag väl har en väska alltså. Så har jag typ alltid det här i. Och sen finns det dagar då jag har mappar i och kameran till exempel. Men det fattar ni jööööö.



• Plånbok (men råna mig inte för jag är fattig).
• Tabletter (knarkar typ jämt).
• Glasögonen (så jag kan se något).
• Vattenflaska (oftast vatten i).
• iPod.
• Läppsyl (Världens bästa!)
• Tändare (bara för att jag är cool) närå, men kan vara bra och ha likzom.
• Nycklar.
• Tamponger.
• Bindor.
• Penna.
• Näsdukar.
• Tuggummi och mobil (syns dock inte på bild!)

Och det här var allt. Tills ni ställer mer frågor HÄR, hehe.hh.e.

KÖR!


(Jag bloggar inte förrän det är rätt proppat i kommentarsfältet). Mest för skojs skull!! Förutom ''Dag ett, två'' också vidare kommer publiceras. KÖÖÖÖR PÅ BA och sysselsätt mig.

Why can't love be that easy It looks like. I think things would be easier. And I would never be possessed by you. Even though It's like that now.

Jag skulle gissa på att jag kommer att säga efter den här gången. Aldrig mer.
Aldrig igen. Aldrig någonting liknande. För jag orkar inte mer. Och så fint så
har jag hittat allting som beskriver mig idag. Precis så trasigt.























(Sjukt fin kille. En bild från en scen i filmen Chatroom. Se den.)

Det går inte.

Att sova.







Godnatt trettonde september.

Nu ska jag sova. (Försöka i alla fall). Ville bara säga det. Också ville jag påpeka mig själv att jag har bloggat ganska mycket idag. Och jag känner att jag är tillbaka till viss del. Wiie.


Oj. Vad mycket man såg. Skjut mig i huvet.

LoL


Och nu börjar jag flagna på kroppen också... jätteroligt att sitta och pilla och dra bort.

Aldrig mer!!!


HAHA. Att dra en kabel på kommando när man vet att man måste göra det var inte det lättaste i alla fall.
(Jag har ingen tampong i näsan, det var korken på avföringsprovet!!!!). HaHhaha.

Nu känns det fruktansvärt bra när jag är beredd på att vänta och längta.

Jag har precis lämnat ett spår på Håkans hemsida. I hans gästbok, för att göra honom
glad. Även om han säkerligen inte läser allas meddelanden, så kan man alltid önska.
För nu har han sagt adjö till oss och ''Jag vet inte när vi ses igen''. Det gör faktiskt ont,
om jag ska vara ärlig. För han är det bästa jag vet. Om jag ska nämna artister och
kärlek. Just för att han är så superduktig live. Inte så konstigt med tanke på att han
vann Rockbjörnen för bästa manliga artist live. Ja, för han äger! Därför ska alla se
honom live. Innan ni säger att han inte kan sjunga. Är ful. Eller dylikt. För han är så
fin som man kan bli. Och sen förstår jag, såklart. Smaken är som baken. Och så
kommer det alltid att vara. Och glad är jag för det. För jag är också mänsklig.
Och jag förväntar mig inte att alla på jorden ska älska en och samma sak.


Snälla, underbara Samarin, Proviva och Actimel. Gör mig bra i magen.


Jag sitter, eller ligger mest bara i sängen hela tiden. Och som jag sa, det är jätteuttråkande. Jag har precis ätit spaghetti med köttfärssås och jag mår inte alls mycket bättre efteråt. Och jag har redan hunnit blivit deprimerad då det känns som att jag aldrig kommer att bli frisk. Vad händer då? Då vill jag hellre dö. Men jag ska inte gå ner mig. För allt började igårkväll och har fortsatt idag. Så jag hoppas det är borta imorgon. (Snälla snälla). Pappa har i alla fall köpt Proviva och Actimel. Ska leva på det resten av tiden nu.



When I'm supposed to leave. I'm just waiting for you.




Dag två - en person jag vill träffa just nu.


Nu tog jag den här bilden på (din!!) Facebook Lina. Som du inte har tagit själv.
Hoppas det är lugnt, hehehe. Ja, i alla fall. Så vill jag träffa Lina. För det tar alltid
minst en månad mellan de gångerna vi umgås på riktigt. Och det suger fett.

Ibland är Rihanna okej.

Det känns som att jag sovit en kvart men det är några timmar. Ska försöka äta någonting nu och sedan ska jag dricka en samarin också längtar jag efter Actimel som pappa ska köpa som får magen att må bra. Jag är så himla less på att vara sängliggandes och att vara hemma. Och det är vad jag kommer att vara hela dagen imorgon också då jag har fototid hela dagen. Men jag ska försöka fota, och inte stressa upp mig. För att höja glädjen lite så vill jag bjuda på en superbra låt. Och om ni redan har hört den, så lyssna på den igen. 


FUCK MY LIFE. Och ja, så är det verkligen nu. Fan vad jag hatar det här.

ÅÅÅÅÅH. Jag orkar inte! Det är ganska tydligt att jag inte mår som jag ska. Det är så jävla jobbigt överallt. Jag hatar att vara sjuk. Jag vill inte vara sjuk på ett bra tag nu. Först blir jag dunderförkyld och illamående första dagen i Turkiet. KUL. Nog för att jag inte blir frisk där. Utan jag blir ännu sjukare när jag kommer hem. Hostar som en kråka hela tiden och snorar mängder. Nu är mesta del av snoret borta men nu har jag rethosta så jag hostar så mycket tills jag köjs (för er som inte vet vad det betyder, eller så är det jag som har stavat fel. Läs ''håller på att spy!!!''). Och nej, jag mår egentligen inte bra. Det är så himla mycket runtomkring mig och precis överallt. Var jag än kommer så mår jag inte riktigt bra.


Och jag har märkt att jag är alldeles för stressad i skolan och mitt ''hemmamående'' gör det inte alls mycket bättre. Jag är liksom inte lugn någonstans. Jag sover dåligt och jag har börjat äta dålig. VARFÖR? Jo, för jag är inte jag. Inte nu. Och inte idag. Jag tror jag aldrig har mått såhär. Och den senaste tiden har jag varit sjuk rätt ofta. Eller inte så ofta. Men jag har varit sjuk väldigt, väldigt länge då jag väl har varit det. Och hypokondriker som jag är, tror att jag har livshotande sjukdomar runtomkring mig hela tiden. Eller det har jag ju. Men som finns inom mig. Och det är en sån jävla jobbig stressfaktor det också. OCH NU. Har jag troligtvis drabbats av magkatarr eller magsår. Något utav det är det i alla fall. Jag tvingade mig själv att gå på skolan i morse, för idag har vi typ den riktiga skoldagen med massa ämnen och sådant. Trots att jag höll på att kräkas i morse så gick jag. För det skulle visst gå över om jag var lugn. Men så var det inte alls. Jag gick på min första lektion, kreativt skrivande. Allt gick relativt bra tills att jag skulle börja skriva på vår uppgift. Jag började kallsvettas. Fick yrsel och mådde apilla. Så jag kunde inte hålla mig och sprang till toaletten och gjorde min grej (men det kom upp ur munnen i stället för den vanliga metoden). Och nu är jag hemma. JÄTTEKUL. Jag orkar inte mer. Jag vill inte mer. Jag vill inte få frånvaro. Och jag kommer få det tills att pappa kommer hem och sjukanmäler mig.

This is gotta be the good life, this could really be the good life.



Hollywoodfruar.

Åh... jag har legat i sängen typ hela dagen. Och det påverkar min rygg mer än vad jag vill. Så jag är ganska trött på sängläget nu. (Det är nästan samma känsla som att vara sjuk). Jag har hunnit med att lämna in mitt papper på McDonald's också, som var ett anställningsbevis. Jag är den enda under arton av de nyanställda så jag var tvungen att ta med det hem och få underskrift av mina föräldrar, heheh. Och imorgon måste jag bajsa. För vi måste göra ett salmonellaprov. Och skicka det på posten. Hoppas mitt bajs hamnar i någons brevlåda. Och vi fick inte posta provet efter onsdag för då kommer det hamna på postens kontor hela helgen och då kommer det inte vara färskt och bra längre. HaaaaHaHah. När vi var på introduktionsmötet så informerade de oss om det här provet, och alla började typ skratta. Jättemycket. Och det var apkul. För bajs är roligt. 

Nu väntar jag på Svenska Hollywoodfruarna. Det bästa som finns med måndagar. Maria, Maria, Maria Montazami. Äger.




Medan jag väntar så bloggar jag för er... och mig själv.

Dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.



• Jag är väldigt snäll.
• Jag har lågt temperament.
• Jag HATAR arroganta människor.
• Jag hatar människor som bestämmer sig för att hata någon de inte alls känner.
(Även om det är många människor som är så)
.
• Jag hatar att känna mig osäker.
• Jag älskar spontanitet.
• Jag älskar musik.
• Jag älskar att må bra.
• Jag äter all slags mat.
• Jag hatar otacksamma, otrevliga, nedlåtande människor som inte kan vara glad för andra.




En liten sak. Och jag börjar ikväll.

Eftersom att det är lite torrt här nu. Och jag vill blogga. Men mitt skrivande inte vill sättas igång, så vill jag bjuda på en lista. Som många andra håller på med nu också. Men då är det i alla fall inte så tomt här.

dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.
dag två – en person jag vill träffa just nu.
dag tre – innehållet i min väska.
dag fyra – mina mål/drömmar/önskningar.
dag fem - en låt som får mig gråta
dag sex – typ av killar jag faller för.
dag sju – vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
dag åtta – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
dag nio – bild på mig & min bästa vän.
dag tio – en bild på mig idag & vad jag hade på mig.
dag elva – någonting jag oroar mig för.
dag tolv – en bild på ett ställe jag vart på.
dag tretton – en bild på mig själv för ett år sen.
dag fjorton – någonting jag ångrar.
dag femton – min favorit årstid och varför.
dag sexton – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
dag sjutton – vad jag åt idag.
dag arton – en bild på det jag köpte senast.
dag nitton – min favorit film.
dag tjugo – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
dag tjugoett – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
dag tjugotvå - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
dag sjugotre – mitt favoritprogram och varför.
dag tjugofyra – min favorithögtid.
Dag ett – en bild på mig + tio fakta om mig.
Dag två – en person jag vill träffa just nu.
Dag tre – innehållet i min väska.
Dag fyra – mina mål/drömmar/önskningar.
Dag fem - en låt som får mig gråta
Dag sex – typ av killar jag faller för.
Dag sju – vad jag skulle göra om jag fick en miljon.
Dag åtta – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag nio – bild på mig & min bästa vän.
Dag tio – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag elva – någonting jag oroar mig för.
Dag tolv – en bild på ett ställe jag vart på.
Dag tretton – en bild på mig själv för ett år sen.
Dag fjorton – någonting jag ångrar.
Dag femton – min favorit årstid och varför.
Dag sexton – en person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag sjutton – vad jag åt idag.
Dag arton – en bild på det jag köpte senast.
Dag nitton – min favorit film.
Dag tjugo – en bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
Dag tjugoett – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag tjugotvå - någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag sjugotre – mitt favoritprogram och varför.
Dag tjugofyra – min favorithögtid.

Jag är på väg!

Åååh! Kära blogg vad jag har saknat att uppdatera dig med text och bilder. Nu ska jag i alla fall försöka hålla i gång. Men det har varit ganska svårt när jag mår upp och ner hela tiden och jag har på länge inte känt mig så här trasig. Även om jag inte grinar varje dag så är jag deprimerad. Och det känns som om hela världen har dött. Men jag antar att jag ska acceptera att det är så här jag mår nu. För känslor kommer. Och de väller över mig. Och jag måste slå bort dem för att jag ska kunna förstå vad som händer och vad som har hänt.

NU. Jag har i alla fall saknat att blogga. Och allt. Och ni kanske har saknat mig, hoppas kan man ju alltid göra????


Iförrgår fotade jag lite till min uppgift när Simon och jag promenerade till City Gross.



Haha, sötaste.

JA! Det är det här jag pratar om. Självaste fläckmonstret. Fast det ser inte lika hemskt ut nu när jag har krafsat bort en massa. Som resulterar till att jag är... blek. Igen.

Fast lite fläckig är jag i pannan fortfarande. Det här är jag idag!!!

Som har ont.

Ser ni???!!!!! Min vageljävel. Den kliade som fa-a-an förut idag. Och det var mycket jobbigt. Nu är den ganska lugn.

För du är finast i hela världen.


Fml.

Idag suger livet hååååååååååårt!!!!!!!! Jag ska åka hela vägen till Åkersvik för en lektion. För att dansa lite. Som känns så onödigt för att jag har missat hela discon. OCH för att vageljäveln har växt och gör så jävla mycket ondare, jag har rethosta, fläckar i ansiktet, och en sträckning i nacken. Men vad gör man inte för att slippa skolk. Och jag kan inte ens dansa.

Svar.

Sara om Del två från Turkiet. (Måndag och tisdag).
Hur mycket fick du betala för one piecen ? :)

Inte mycket, och hela svaret finns HÄR. :)


Jag ska komma tillbaka.

Okej. Jag ska faktiskt blogga. Men jag tycker det är aptråkigt nuförtiden och det suger ännu mer när jag tappar er. Fast jag gör det mest för min egen skull. Jag mår i alla fall INTE BRA. Jag har aldrig någonsin haft ett sådant dåligt immunförsvar som jag har nu. När jag blir förkyld så blir jag det i hundra år. Jag blev sjuk första dagen i Turkiet och är fortfarande sjuk (eftersom att jag fortfarande hostar och snorar). Och inte nog med det, utan jag har fått min första vagel på ögonlocket i mitt 16-åriga liv. Så jag känner mig apsexig! Plus alla fläckar i ansiktet på grund av flagningen. Och sen suger det för att jag har tappat träningen på vägen helt. Så jag ska fan rycka upp mig och prestera som jag gjorde förut. För nu har jag ett årskort som ska användas flitigt och inte bara ligga och damma. SÅ NU BANNE MIG SKA DET BLI ÄNDRING. Och jag ska må bra. Bättre än alla er. Och bättre än någonsin.

Finner ingen, typ motivation. Lust. Eller inspiration. Jag är mest bara borta i mig själv.

Jag orkar inte blogga längre. Så hej då för ett tag. :(

Orkarå.


Ser ut som om jag har Eye liner och inga ögonfransar.

Hatar typ Emelie för att hon ska lämna mig i sticket här också.







Tack för att jag blir gul!!!!!!

Och jag känner mig såhär för att jag fortfarande sitter på skolan och fick helg halv elva! Väntar på Julia.

Känner mig typ ledsen.

Del fem från Turkiet. (Lite av fredagen).

Del fem är från stranden på fredagen och resten har jag hemma så jag fortsätter lägga upp det imorgon när jag är hemma. WIII. Fan vad jag saknar allt det här. Vill dö lite. :(


På fredagen tog jag med mig kameran för jag kände att jag ville ta den risken och få några fina bilder.

Finaste älskling.





Frilade den här också. Och det blev ju typ hur bra som helst!

Iskall coca-cola på en supervarm strand-dag.

Del fyra från Turkiet. (Torsdag).




Det här var när jag var nyduschad. På torsdagen.

Jag tror det var den här kvällen jag mådde som sämst också. Och pappa kom upp och gjorde oss glada. Haha.

Vi åkte in till stan i alla fall.

Och innan vi åkte så kollade vi på lite underhållning på hotellet.



På väg mot busshållsplatsen.

Pappa satte inte skärpan på mig, haha.



Inne på Dolmus-bussen var det proppfullt.



Sedan skulle mamma ta ut pengar men det krånglade massor.

Inne på stan hittade vi en liten marknad och den här otroligt snälla gubben som hade så fina saker allt i skinn. Och jag köpte två armband där. Han ser kanske lite läskig ut. Men han var så himla, himla godhjärtad.

Sen gick vi runt lite och vi såg den här roliga stavningen.

Sen gick vi och åt Döner kebab.

Som var supergott.







Och det här var armbanden jag köpte.

Också såg vi turkiska bananer!

Del tre från Turkiet. (Onsdag).


Det här var på onsdagen då en snäll tjej på hotellet tog med oss upp till en borg som ligger vid Kleopatra-stranden. Och det var jättefint. Men DÖHÖGT. Och jag visste inte att jag var höjdrädd. Men det märkte jag verkligen då. I alla fall när jag inte sitter fast.





Ett fint träd.


Längre fram än såhär vågade jag inte gå. Och här har jag till och med zoomat in.

Ja, här ser man ner på Kleopatra-stranden.

Och där mellan hållen var det stup ner!!!! Stört.



Här uppe var det supervarmt så jag höll mig i skuggan.



Sedan skjutsade hon (Melek) oss till en annan plats som också var fin. Och jättehögt. Och här låg den katten.



En tant som det var ett måste att få en bild på.

Del två från Turkiet. (Måndag och tisdag).


Haha... jag ser ut som en redig karl i ansiktet på den här bilden. Men det här var i alla fall första bad och sol-dagen. Här sprang vi upp på hotellet för lunch.



Från vår balkong.

Min första outfit i Turkiet.

Gratis dricka i baren, woho. (Fast jag drack ingenting där, bara en gin & tonic som smakade bajs jämfört med i Sverige).

Älskar den här bilden så sjukt mycket.

Vår balkong underifrån, hehe.

Korridoren.

Trött Simon.♥

Jag har inte stor koll på vad som var vilka dagar. Men det här var i alla fall andra dagen.

Min andra outfit. Och den här kvällen började jag bli sjuk.

Men Simon och jag tog en liten eftermiddagspromenad. (Fy fan vad jag saknar detta).

En kamel som gick omkring runt dagarna. Dock inte fritt...

Stranden senare mot dagen då det fortfarande var så fruktansvärt varmt. Mysigt och så himla härligt ute.





Sjukt fin solnedgång.

Sedan gick vi tillbaka mot hotellet där det serverades middag.


Men jag satt mest och var lite smått ledsen och härdade för att jag hade en ''halsont-svälja-illamående-sjukdom''.
Men Simon och pappa var glada.

Den här kvällen köpte vi våra OnePieces.

Inte mina cigaretter. Men jag tycker att Sverige också borde ha bilder på paketen. Vi är typ de enda som inte har det.

I hissen på väg upp.

Sedan hyrde Simon en turkisk segway som var aprolig att köra.

Världens finaste föräldrar.

Tror jag aldrig sett mamma skratta så mycket heller. :')

Sedan åt vi färska majskolvar.

Pappa var glad. :)

Här mådde jag lite bättre i alla fall. Då vi var ute och körde runt.

Här är OnePiecen som ni redan har sett.

Och Simons.

Från att jag blev sjuk var på tisdagen.

Del ett från Turkiet. (Måndag).

Nu ska jag äntligen börja med bilderna. Och allt kommer förmodligen komma upp i delar så långt som jag hinner, resten gör jag imorgon. Jag antar att de flesta på min Facebook redan sett bilderna. Men jag tänkte för er som inte är vän med mig.


Längtansfulla på Midlanda.





Sötpappa på planet.





Flygmaten som faktiskt var ganska god.





Det här var alltså mitt och Simons rum, och jag var faktiskt riktigt nöjd. Det var hyfsat fräscht. Och i mitt fall så är badrummet det viktigaste.

Sovrummet. (Det var en etta... hehe).

Första hotellfrukosten.♥

Bakom vårat hotell.

För en vecka sedan var jag i värmen.

Åh vad bra! Jag är inte så himla trött just nu och jag är rätt ''taggad'' för en lektion. Fast vad ska jag göra sen? Sitta på skolan och lägga upp bilder och sånt. Jag har i alla fall hunnit klä på mig, sminkat mig och bytt töjning till åtta millimeter (på tjugo miniuter!). Fast bara tills vidare (jag ska inte stanna på åtta, ska ner till sex igen). Så ni vet liksom!!! Nu ska jag ner och äta samma goda frukost jag åt igår, för den höll så länge i magen. Bra bra. Ha en fin dag.

Emil gör mig glad.


Natthumor. Daghumor också. Lol.

Min ''första'' dag på McDonalds. Och massor av annat.

Den här dagen har varit så himla svår fast jag var väldigt glad när jag vaknade. Men nu är jag ungefär totalt nedbruten och jag önskar att jag inte var så och jag önskar att jag någon jävla gång kan bli hel på riktigt igen. Jag var på min andra lektion på kreativt skrivande och det inspirerade mig på riktigt, faktiskt. Det var inte som en tråkig svenskalektion. I alla fall inte hittills. Så jag försöker då jag älskar när allt rinner av mig på rätt sätt. Nu har jag mest bara legat i sängen i ungefär en timme, för det var då jag kom hem från mitt första möte på McDonald's och det var så himla spännande och lärorikt. Och jag ser framemot att jobba sjukt mycket. Bara för att få börja någon gång och känna att det är mina egna pengar jag tjänar på riktigt och att jag kan ta eget ansvar. Så det ska bli aproligt! 

Annars så vill jag bara dö i min egen säng för ett tag. För jag är så förbannat ledsen och det känns inte alls mycket bättre att det är fredag imorgon. Fast det kanske gör det. Men jag vill helst bara gråta med någon som känner som jag, fast det kommer aldrig bli så. Och det fattar jag väl. Men ändå. Nu när allt känns så jävla hopplöst så tänker jag tänka så. Och alltid tro att det skall finnas en sådan. För jag har aldrig trott att jag har mått dåligt hela tiden men likt förbannat så är det det enda jag mår. Och jag skulle aldrig tillåta någon annan att såra mig så här länge. Men jag tillåter det och det gör så jävla ont. OCH ÄNDÅ SLUTAR JAG INTE. För jag har förstått idag, nu, den här sekunden att jag är så svag i den här punkten. Och jag vill bara ha tillbaka precis allt som har varit när jag var ett pussel på tusen bitar som var helt. Jag vill aldrig någonsin låta dig se mig svag eller att jag eftertraktar dig. (Fast i smyg låter jag dig göra allt det). Mitt i all denna röra så vill jag bara säga att jag älskar Julia. Hej då.

Aj aj aj.

Nä fy! Jag ska aldrig mer vara fin och lida pin. Jag led i princip hela vägen på väg till skolan. Jag har skavsår så det räcker och blir över nu och jag ångrar att jag gick i stället för att åka buss. Och nu är jag alldeles knottrig över hela bröstkorgen och nerpå magen. Och det är typ trypofobia-varning. Men jag skall smörja in mig så fort jag kommer hem!!! Ska smörja in mig hela tiden nu. AJA. Jag har plåstrat om fötterna i alla fall så nu hoppas jag att jag kan ta på mig skorna sen, men kommer dö. Lite.

Dagens fakking.

Jag har bestämt mig för att gå till skolan så jag ska gå om en halvtimme, här nedan är i alla fall det jag har på mig idag. Lite för små skor men vill man vara fin får man lida pin??? Lol. Trött är jag också trots att jag har sovit ett flertal timmar i natt. Seeeeee you... på skolan kanske. 




Typ fem sekunders slutartid.

Jag har börjat flagna i ansiktet också. Och det suger. :(

Jag saknar Turkiet...

Hej, eller god morgon. Jag börjar inte förrän halv ett så jag tar mig tid och gör lite morgonsaker. Som att blogga liksom????? Förbereder min frukost som består av hallonkräm med mjölk, två rostade ostmackor och till det dricker jag en actimel. Så gott! Hoppas jag inte hinner bli hungrig till slutet av dagen, hehe. Jag slutar typ halv fem tror jag eller något. Och jag ska vara i birsta klockan sex. Så när skall jag hinna äta? Aldrig tror jag. Aja, ville mest bara säga hej och god morgon. Ni får äntligen en outfit-bild sen, innan jag GÅR eller åker till skolan. Förresten så saknar jag Turkiet mer än någonsin nu när jag hör Man down. :(


Imorgon så!

Nu är jag ganska lättad, förutom att jag vill döda mitt internet ännu mer än vad det egentligen är dött. Men jag har redigerat klart bilderna nu så de kommer upp här imorgon! Och jag är glad för att jag har sovmorgon till halv ett imorgon men tänker kliva upp lite tidigare och göra klart första fotouppgiften så jag har det färdigt på fredag. Men det känns som om att jag bara har det i tankarna och att det inte kommer att hända, men jag skall försöka. Åh, jag har så mycket att säga och visa men jag känner mig alldeles för blockerad. Men det kommer i sin tur också. Tror jag.

Mysonsdag.

Nu när jag egentligen skall ha fotat idag så har jag samlat på mig lite idéer istället. Det har regnat ungefär hela förmiddagen och jag ligger efter i en uppgift så jag skall ta igen den så fort som möjligt i alla fall. Och efter det börja med den som är nu. Eftersom att jag har legat i sängen fram tills för en timme sedan då jag röjde upp i köket och nu har jag duschat så tänker jag bli en soffpotatis och kolla på film. Jag känner egentligen att jag inte behöver blogga för nu när jag är helt bildfri så känns det inte så inspirerande. Fast jag vet inte vad ni tycker. Men snart så kommer jag tillbaka på riktigt. Måste bara få över Turkiet-bilderna. (HEHE)


SÅ skönt med glasögonen så jag ser någonting och (OnePiecen)... såklart. :PpPp.

En lista...........

jag har insett att min senaste kyss: Var en väldigt snabb kyss, man kan kalla den bebispuss. Sa hejdå till Olle innan skolan!
jag har insett att: Det kommer gå så jävla snabbt innan jag har läst klart matte b-kursen. NICE.
jag har lärt mig: Att leva i nuet! Att sluta oroa mig för minsta lilla. Typ som att skita löst betyder inte matförgiftning eller magsjuka. Huvudvärk betyder inte hjärntumör. Såna saker.
jag lyssnar på: Min mamma. Och pappa.
jag pratar: E svergeee!
jag tycker om: Min kropp. Så snygg. Molly Jansson liksom? Hallå. Älskar det namnet. Så lätt att komma ihåg!! Hihi. Molly Jansson.
jag avskyr när folk: Hejtar.
min bästa vän är: Clara Bäcklund.
min första bästa vän heter: Clara Bäcklund!
kärlek är: En känsla som är svår att beskriva för någon som aldrig upplevt det.
bästa tiden i mitt liv var: Living it now.
om jag fick en sak i hela världen: Skulle det vara några extra nollor på banken och en ren jord.
när jag borstar tänderna: Brukar det kännas skönt.
när jag lagar mat: Diskar Olle.
jag tänder på: En fin mun, fina tänder och ett unikt smile! (OLLE!!!!)
jag är rädd för: Mörker och skräckfilmer. Likt förbannat går jag både i mörkret och ser på skräckisar.
den värsta känslan är: Osäkerhet.
den bästa känslan är: ATT VINNA!!! ALLT!!!
om jag var ett djur skulle jag vara: En ödla som kan skifta färg till att smälta in i naturen. Då skulle jag smyga på folk.
jag kommer alltid att vara: JAG <3 br="">det finaste som finns är: Vänskap, kärlek, familj, ärlighet och uppskattning!
i sommar: Jobbade jag.
sist jag verkligen grät var: Jaru.......... Kommer fan inte ihåg........
jag kan: Runka?
jag kan inte: Runka mig själv?
när jag vill tänka går jag: I cirklar på torget. Bästa.
min mobiltelefon är: Hittad! Glömde den på bussen men fann den av min fina vän Olivia :) TACK!!
när jag vaknar på morgonen: Kramar jag Olle och tror att väckarklockan är ett krig som ska döda oss.
innan jag går och lägger mej: Kissar jag.
just nu tänker jag på: Judo.
bebisar är: Lena som min mamma Lena.
imorgon kommer jag: Vara ledig!
jag vill verkligen: Inte göra nåt alls just nu.

 

jag har insett att min senaste kyss: var en mysig hejdå-höstkyss.
jag har insett att: jag inte kan dryga ut på tiden utan att jag måste ta vara på det lilla jag har.
jag har lärt mig: att försöka att inte hetsa upp mig för minsta lilla då jag lider av väldigt lågt temperament.
jag lyssnar på: människor.
jag pratar: holländska. svenska. lite tyska och engelska.
jag tycker om: mat. lugn och ro. kärlek. sängen. datorn.
jag avskyr när folk: ljuger. inte kan vara glada för andras skull. provocerar.
min bästa vän är: Julia Nordlander.
min första bästa vän heter: i Holland så var det Sosja Neijs och i Sverige så var det Amanda Martins Iggström.
kärlek är: en väldigt fin känsla som har väldigt jobbiga sidor också. men bra som bara den.
bästa tiden i mitt liv var: när jag gick i nian på hagaskolan. och när jag var statist. men framförallt så lever jag i den nu också.
om jag fick en sak i hela världen: höga kontosiffror.
när jag borstar tänderna: känner jag mig ren.
när jag lagar mat: diskar och plockar jag undan själv.
jag tänder på: fina ögon. läppar. händer och ett fint leende. så allt stämmer så gott in på Simon. och James Franco, hihi.
jag är rädd för: spindlar.
den värsta känslan är: osäkerhet. frustration. ånger och nervositet.
den bästa känslan är: att ha gjort någonting bra och vara stolt.
om jag var ett djur skulle jag vara: en fågel eller en apa. även om jag är relativt rädd för höjder.
jag kommer alltid att vara: mig själv.
i sommar: latade jag mig och levde livet.
sist jag verkligen grät var: idag.
jag kan: äta mycket.
jag kan inte: vara som dig. looooool.
när jag vill tänka går jag: runt och tänker på promenader.
min mobiltelefon är: tråkig. vill ha en iPhone nu nu nu.
när jag vaknar på morgonen: sträcker jag på mig. kollar klockan och gnuggar i ögonen.
innan jag går och lägger mig: kissar jag. stänger dörren. kollar klockan och somnar.
just nu tänker jag på: att jag måste stänga av torktumlaren och städa köket.
bebisar är: söta. men hundvalpar är det sötaste.
imorgon kommer jag: ha det stressigt och jobbigt.
jag vill verkligen: inte städa köket. jag vill göra någonting roligt typ!

Jag deppar, så låt mig!

Jag är så himla arg på precis allt idag. Sedan skolan började så har jag varit snäsig mot vissa personer och framförallt mot pappa. Och jag är arg på mig själv för det. För jag är så otrevlig ibland och dum utan anledning. Och idag är jag så förbannad på Simon. Han irriterar mig för minsta lilla sak, eller jag blir irriterad på honom. Och jag blöder som en stucken gris. Och jag tänker fan inte skylla på det, men jag tror att jag lider av enorm pms. Jag till och med hatar att vara ensam hemma idag. Jag som brukar älska att vara själv hatar det idag. Det regnar mängder utanför mitt fönster, jag har inte ens ätit frukost utan sitter hellre här och sen inser jag att när jag börjar bli för hungrig så kommer jag inte orka tillaga någonting. Och det gör mig arg. Men ändå trotsar jag det och ligger kvar. Jag blir arg för att tiden rinner iväg och det blir så ont om tid för allt. Jag har lite fotouppgifter som jag måste bli klar med nu, annars hinner jag ingenting. Jag vill blir klar med Turkietbilderna bara för att visa er och ha det som ett minne för mig själv. Jag är arg för att ingenting går som jag egentligen vill och för att jag saknar en person i mitt liv så in i helvetes förbannat mycket och jag går bara sönder av det. Egentligen är jag aldrig lycklig, det verkar bara som så och jag vet inte riktigt vart jag står bland all denna röra.

OnePiece-pris.

Sandra om Trötter
vad kostade en onepiece i turkiet? :)

Där vi köpte våra så var han väldigt snäll och gav bra service. Först ville han ha 90 lira, alltså 360 svenska kronor. En lira är värd ungefär fyra kronor så då gångrar man liran med fyra. Men eftersom att han var så snäll och verkligen ville sälja de till oss så fick vi ett bra pris, alltså 150 lira för två. Så 600 kronor för två och det blir ju 300 för en. Och sedan ville vi inte pruta mer för vi tyckte att det priset var så värt det. Den var till och med billigare än den fejkade på Gina som dessutom är supertunn. Och den här är som en riktig bara att kvalitén inte är likadan. Men det är nog det bästa jag har fått! Bor i den ungefär hela tiden när jag inte är på skolan. :)

Kul.

Nu skall jag ut på en liten promenad med Emil i det förbannade höstmörkret... jag är rätt så rädd. Men med OnePiecen på och lingonvecka så skall jag nog klara mig. Hehe.

Funderar litt.

Eftersom att jag knappt drunknar i skrivandet nu så försöker jag tänka ut någonting som kan höja bloggandet för tillfället. Förhoppningsvis så är de flesta Turkietbild uppe här innan helgen! Också funderar jag på att starta en bloppis så fort jag har kläder jag inte vill ha. Men det får bli då, för nu skall jag krypa till sängs framför Halv åtta hos mig och Idol. Jag är så förbannat trött...

Trötter.

Idag var i alla fall den längsta dagen hittills den här terminen. Vi hade skolfoto ungefär sista tiden och som vanligt så fastnar man aldrig på det fotot. Såg mest ut som en alien med en råttsvans till hår. Men vem bryr sig?!?!?! Lol. Jag har hunnit byta från matte b till kreativt skrivande också vilket känns lite bättre, och jag älskar att skriva så jag hoppas det ändå är någonting för mig även fast det var pisstråkigt idag. Hehe.

Tänkte också säga att jag ligger så skönt i sängen min med OnePiecen på och ska se på Hollywoodfruarna nu. 

...Och med världens godaste lakrits.

Time to sleep!

Idag var alltså min första skoldag på riktigt och knappt den kändes riktig då vi slutade efter en lektion, fast jag satt kvar på skolan ändå. Så jag är så himla trött nu, för jag började kvart över tio och hade ställt klockan på kvart över åtta. (Vet egentligen inte vad som tar så lång tid). Men så gick min klocka 25 minuter före så jag klev visst upp tio i åtta. Inte sån stor tidsskillnad men det svider i mina ögon ändå. Också har jag skolfoto imorgon, passar ganska bra nu när jag inte är så höstblek!;)

Imorgon ska jag i alla fall försöka med så många bilder jag kan, även om jag inte vet ifall ni vill se dem. Men det gör jag mest för min egen skull. Nu har jag planer på att ta av min heldress för att jag håller på att svettas ihjäl, den är nog endast till för iskalla vinterkvällar. Och inte nu när jag tänkte se Svenska Hollywoodfruar... (Maria Montazami♥). Känner mig lite smått glad och inte alls som jag brukar vara när jag bloggar, men det skiter man väl i. Nu säger jag godnatt i alla fall, SÅ GODNATT DÅ.

Klar för Mc'Donalds!!!!!

Jag älskar verkligen att fota, men det blir dessvärre när man ska redigera ungefär tuuuuusen bilder. Okej, inte riktigt så. Men många. Och publicera överallt... Så jag hann inte klart på skolan idag. Så jag la upp de bilder jag var klar med på Facebook och när jag är klar där börjar jag på bloggen eftersom! (Så ni vet och har någonting att längta efter, hehe)

MEN NU TILL EN ANNAN SAK. Jag som berättade en liten hemlis för er om att jag skulle lämna in cv och att jag hoppades på åtminstone en intervju. Det hela handlade om ett jobb (såklart) och under tiden har jag inte sagt så mycket till er och det kanske inte verkar vara en stor grej för er. Men för mig är det det, eftersom att jag aldrig har haft ett jobb så vill jag verkligen komma ut i arbetslivet nu och att jag nu har fått jobb på Mc'Donalds(!!!!) gör mig apglad och lite stolt! För det är en sådan bra erfarenhet man får och en bra merit att ha. Även fast jag är så sjukt nervös så är allting värt det. Nu är det i alla fall dags och det här känns som en superbra start. Nästan så att jag måste säga grattis till mig själv:D.

Redigerar för fullt!

Jag håller på att redigera massvis med bilder och alla kommer självklart inte komma upp idag eftersom att jag bara har tillgång till dem på skolan! Så det kommer i omgångar och jag hoppas att jag inte glömmer. För övrigt så har jag slutat för längesen för idag. KRAM.


Hej hej, om blickar kunde döda.

Hemma... :(

Nu har jag landat i Sundsvall igen... Fast inte riktigt landat i temperatur, psyket och allt sådant. Saknar Turkiet som bara den redan nu, men jag antar att det är precis så det skall kännas för det var såhär det kändes förra året när vi hade kommit hem från Kreta också. Jag inser att det kommer dröja ungefär ett år innan vi far igen. Och det gör mig sjukt deprimerad! Men jag skall vara glad nu och vill säga att jag har haft det UNDERBART. Vi hade över fyrtio grader varje dag och jag har fotat massor som jag tänkte pilla på lite imorgon på skolan. Det kommer kännas sjuhelvetes konstigt att sova själv i natt också... Och jag har ''glömt'' att berätta att Simon och jag firade våra 23 månader i Turkiet i måndags.♥

(När jag började det här inlägget hade jag inte duschat, men nu har jag). I alla fall så har vi haft det hur bra som helst men jag är inte så jättenöjd med min bränna... känns som om jag är ''blek'' nu jämfört med när jag kom hem från Kreta förra året. MEN AJA. Färg har jag fått åtminstone så det är huvudsaken, hehe! Nu har jag duschat och har krupit ner i min OnePiece. Även om den såklart inte är äkta så är den precis lika bra, åh så himla skön. Nu blir det min efterlängtade säng med lite Svenska Hollywoodfruar! KRAM.


Innan duschen!!!!

Fran Turkiet.

HEEEEEEJ. Jag ville bara saga hej och att jag har det hur bra som helst har nere. Aven om jag har blivit sjuk (pagrundav luftkonditioneringen) sa mar jag toppenbra! Vi har ungefar 40 grader varje dag, det var lite molnigt i mandags men det overlevde vi. Nu ska jag ner pa stranden och senare ikvall blir det en marknad och darefter Robin Hood! Hoppas ni har det bra hemma. KRAM.

RSS 2.0