Gott nytt år!

Såhär ser jag ut ikvällllllll.............


En polo-aktig klänning.








Mitt nya hår!<3

Jag orkar inte blogga idag. Jag orkar ingenting. Jävla nyår och jävla allt. Jag är i alla fall enormt glad att det är ett nytt år (inte för att det kommer kännas någon skillnad) men ändå. Just nu är jag mest besviken på de jag aldrig trodde skulle svika mig. MEN SÅNT ÄR VÄL LIVET OCKSÅ. Även om jag inte tänker ta det så ska jag tvinga mig själv att svälja det.

Det här nyåret är inte likt något förgående nyår och därför är jag sjukt ledsen. Det är av olika anledningar så därför tänker jag inte nämna dem, men jag kan i alla fall säga att mitt hjärta är i tusen i bitar och jag vill bara krypa ner under täcket och ärligt talat gråta floder. Men nu ska jag försöka hålla ut och jag får kyssa min prins på tolvslaget (som förövrigt kommer snart) så det är det bästa den här nyårsaftonen. Jag lovade bild på håret, även om ni kanske inte är intresserade så visar jag er ändå.


Såhär ser topparna ut! Vi färgade som sagt först hela håret med mörkröd färg och det tog mest i hårbotten där det syns mycket i ljuset men inte i vanligt ljus liksom. Bara att det skimrar rött. Så jag blev lite missnöjd för jag ville att det skulle synas mycket, mycket! Men det förstod jag sen innan att det inte skulle gå eftersom att jag hade så pass mörkt hår. Men så blekte vi topparna och det blev genast en mycket större förändring! Så nästa gång vi färgar så ska vi bara färga hårbotten och slänga i en rödbomb, kommer bli apabra dåååå. Är förövrigt jättenöjd med ljusare toppar:D.

Ja, det är ju en skillnad från förut när man ser håret såhär! 

Och såhär ser topparna ut! De är rödbruna men som sagt så ska allt bli rött snart. Trivs väldigt bra i färgen jag har nu men vill att det ska spraka mer! Vad tycker ni hittills?????

Bråttom.

Jag vaknade klockan tre idag så jag har lite bråttom med nyårsstäda, laga mat, fixa mig osv. Ni får en nyårsoutfitta när jag vet vad jag ska på mig på. Haha. 

GRÅTT NYTT HÅR.

Mobilblogg / Allt kommer imorgon

Sista natten 2011 somnar jag själv. Imorgon (idag) ska jag blogga och visa bild på håret. Är så himla nöjd, ska dock bleka upp det mer och slänga i en färgbomb. Just nu har jag rödbrunt med ljusare toppar som är röda. Eftersom att mitt hår var så mörkt sen innan så skimrar det bara rött i vissa ljus nu så det syns knappt på bild, bara topparna. Så därför ska jag antingen slänga i en färgbomb eller färga bara hårbotten igen, för jag är väldigt nöjd med själva färgen. Men det kommer bli asbra när jag har färgat klart helt! Dvs när jag får lön... 25e januari. Lång väntan men sen så, hihi!

Nu ska jag sova, och till dig som undrade om du fick låna bilden på pojkvännen din. Go ahead ba!! Ta den:)

Ville bara få det här sagt. Sov nu gott sista natten 2011.

P.s. Det här året har tillochmed varit värre än 2008. Så jag stänger dörrarna till 2011 med enorm glädje. Tell me about erat år!!!!! Nu ska jag sova på er kommentarsvåg som kommer i natt...

Eller vad trodde jag???? Natti.


Jag bör använda min Nikon oftare.

Jag försökte mobilblogga igår men appen fungerar inte som den ska när det gäller att kunna publicera bilder. Så så så enerverande. 

Men nu så. Igår så åkte Simon och jag på Birsta en snabbis och sedan for vi hem till honom för att se på hockey. Eller snarare Simon och hans lillebror Jonas. Jag är inte så insatt i hockey, hehe. Vi åt familjepizza och sedan gick vi hem till Simon i snövädret som förövrigt har smält bort nu. Vi vaknade utvilade som bara den och det är jag enormt tacksam för eftersom att jag har sovit som en kratta de senaste nätterna. Urinvägsinfektionen har lagt sig enormt mycket i jämförelse hur hemskt det var i tisdagsnatt och onsdagmorgon. Tack kära antibiotika för det.

Nu väntar jag mest bara på att Gabbi ska ringa (som fixar mitt hår) så jag kan få komma och färga det. Aaaaah. Är faktiskt himla nervös. Innan dess får ni lite bilder från igår. 


Simon på Atlantic igår.

Timrå vs Djurgården.

Capricciosa.

Min nya underbara kofta.

Nybadad osv.

Efter att vi hade badat så gjorde Simon blåbärssmothie åt oss. (Han är smoothie-proffset).



SÖTKNODDEN I MORSE MED SÖTFINNEN I PANNAN. ♥


Mobilblogg

Är jag den enda som inte kan ladda upp bilder med blogg-appen? Det står "Kan ej ladda upp bild. Time requested out".
:(

Någon annan med samma problem?


Mobilblogg / I Timrå

Är hemma hos Simon och ska snart ner på Timrå och kolla på hockey med honom och lillebror Jonas! Jag får Wordfeuda så länge. Så möt mig, heter Sharlee tror jag. Höhö.

Jag har köpt världens mysigaste kofta idag också:')


Ont och frukansvärt obehagligt

Äckliga smärtsamma jävla urinvägsinfektion :'(


Mobilblogg / Känner mig konstig

Simon och jag har krupit till sängs och i natt hoppas jag att vi kan sova oavbrutet. (Vaknade i natt och svettades på ett jobbigt sätt som inte gik bort). Har haft så några nätter och kvällar i rad nu vilket är extremt jobbigt. Jag svettas men fryser på samma gång och det är inte feber (har dock inte tagit tempen) men jag har inga andra symptom på feber... Kliar och sticks gör det också på kroppen. Torr?? Mmhmhhmhm.

Och hoppas att Dagmar låter oss sova också.... Daggmask.

Simon just nu med en hårig armhåla som har målet att hitta en bra film på tankafetast åt oss......


Tröttsamt

Jag vill göra om hela min design på bloggen...

Resultat från mellandagsrean.

Undrar ni ifall jag har shoppat loss på mellandagsrean???

Yeeeeeeeah. Jag har shoppat. Men inte loss. Kuuuuul. Här kommer lite nytt.




Ny kofta på rea och en äkta skinnjacka (som inte var på rean men den är köpt på Myrorna!!! så billigare än rea tillochmed).

Cpsnyyggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg. Om jag får tycka't själv! Vad tycker ni?

Ännu snyggare vit skjorta som är lite transparent.

Och en svart. Dock inte likadan.

Och en bra och snygg väska som man kan ha till nästan allt. Får plats massor och den är bara braaaaaaa.

Just det!!! Jag har köpt hårfärg också. För jag ska färga håret. För. första. gången. i. mitt. liv. Nu ska jag beställa hem Florence + The Machine - Ceremonials. Skivan alltså.

Bilder osv.



Älskar dig kära iPhone=))))))

Simon och jag var på Birsta igår efter att jag hade jobbat klart där jag köpte halsduken jag har på mig på bilden och koftan (på rean). Här låg jag och tittade på mamma som sålde sängar. Looooooool.

Efter Birsta så åkte vi hem och Simon överraskade mig med en hallonsmoothie. Underbarasteeee!!!!

Sen duschade vi osv.

Nyyyyyduschad och mjuuuuuuuk.

Simon köpte en Buddha och rökelser som står i mitt fönster för att dofta till det lite.



My best!!♥



Om min blogg-app hade funkat så hade jag bloggat mer.

Förlåt eller något för att jag inte uppdaterar som förut. Men det är jullov nu och mina syskon har varit hemma på besök så datorn har varit den sista prioriteringen för mig. Plus att jag har varit med Simon osv. Som förövrigt är här nu också..... HEHE :).

Här är i alla fall lite bilder från Julafton.


Några dagar innan Julafton så var jag på Birsta med Shalony, Niclas (pojkvän) och hans mamma. Då köpte jag sista julklappen till Simpoooo! Och vi fikade även på Waynes.

Sedan åkte vi till Daniel och umgicks lite.

På julaftonsmorgonen så åt vi frukost tillsammans.

Sedan såg vi Kalle Anka och hans vänner. Årets nykomling var Lejonkungen.

Självaste jag på julafton.

Julbord ♥



En utav julklapparna som jag fick så låg det världens finaste transparenta tunika i. Som jag har önskat mig länge, länge!

Och jag fick mitt efterlängtade iPhone-skydd av min syster Shalony som har gjort detta TYG själv. Jajajaja. Ni fattar ändå inte hur duktig hon är, men hon är den mest kreativa och bästaste systern i allt. Men när det kommer till textil så är det gaaaaaalet.

Sedan spöade jag syster Shanti på Wordfeud lite. HIhihihIIH.

Pysslade ihop en utav Simons julklappar!♥


Mobilblogg / Julafton!

God Jul från mig till er!


Världens längsta svar men det är svårt att förklara en kaxig fjortis i små meningar.

Anonym om Bildbomb...... Lämna ett spår!
Vad är din åsikt om kaxiga små fjortisar?!(:

Fjortis är ett ord jag aldrig fått grepp om egentligen, untan jag tror att alla bildar sina egna fjortisideal och vad som klassas som fjortis eller inte. För mig kan en fjortis vara väldigt fjortisklassad på utsidan men fin på insidan vilket förändrar hela utseendet. Jag har egentligen inte alls någon åsikt om fjortisar för de är människor och jag låter de vara hur de än ser ut. Det är mest insidan för mig som kan avgöras som en ''kaxig fjortis'' och då kan jag bli enormt irriterad och ledsen på något vänster. Men jag har många olika fack för fjortisar så jag skall försöka förklara.

• Blond eller brunett med löshår vars kant syns igenom. Tunt, slitet och egentligen kort hår. Smink i lager, tubtopp, tunna strumpbyxor och ballerina-skor på vintern. Och helst en tunn skinnjacka till.

''Den här'' typen av fjortisen tycker jag bara är enormt intressant för jag blir förundrad över hur de ser ut. T.ex om de inte fryser ihjäl pga av deras klädsel osv. 

• En annan fjortis kan vara en tjej som tror att hon inte utmärker sig som en fjortis även om omgivningen klassar henne som det. Brunett, mittbena, ur-ringat, smala, ifyllda ögonbryn med helst en tjock början, skinnjacka och converse och gärna en massa smycken. En sån här fjortis kan jag direkt se att hon aldrig skulle kunna visa sig utan smink eller sticka ut med sin klädstil. Hon smälter gärna in även om hon tror att hon sticker ut. Den här typen visar sig vara väldigt lillgammal och är ofta konflikträdd där hon måste skriva så som ''gumman, sötnos'' och göra smileysar vid bråk. Just detta knyts samman med OSÄKERHET.

Jag har kommit fram till att de här två fjortisarna oftast är nästan likadana när det gäller personligheterna = osäkra. Men den ''blonda-barbie'' fjortisen är lite mer utstickande för den kör på sin egen väg. Det som skiljer dem åt är att den blonda-barbie fjortisen inte försöker vara så lillgammal som den andra fjortisen är. 

Jag har som säkerligen många andra hamnat i tjafs med dessa två typer och den andra typen tycker jag är värst. Jag hamnade i en ''diskussion'' med den andra typen en gång, som dessutom är yngre än mig. Och jag blev så himla förbannad. För det gör mig arg hur de här typerna kan tro att de på något sätt är bättre än mig och vet mer. Jag tänker inte gå in på detaljer vad diskussionen hamnade om men hon trodde på något sätt att hon visste mer om mig och sa åt mig ''har inte den personen en egen mun?''. På det sättet och det hela handlade om massa grejer bakom som hon inte hade en jäla aning om. Jag har även kommit fram till att ALLA fjortisar är omogna och är helt hopplösa att kommunicera med när det gäller kontringar eller konflikter. Som denna tjej och även andra som jag har lagt i detta fack är sådana som publicerar bilder på sig själv med t.ex en mjukisdress där hon drar upp tröjan lite så man ska se halva magen och piercingen som oftast är en stor glittrig diamant och får en massa gillningar. Likaså så använder dessa tjejer sig av brösten (de oftast inte har) och likaså med rumpan (de inte alls har). För de vill vika ut sig pågrundav deras osäkerhet. Och därför stör jag mig ''mer'' på den andra typen än den första. 

Den första typen känns för mig som att den någon gång kommer att vakna upp och inse att man inte kan komma och se ut så på en arbetsintervju. Men det känns som att den andra typen alltid kommer att vara osäker och tro att hela världen kretsar kring henne. I alla fall, jag har ingenting emot människor så länge de inte kan stå för att de har gjort fel, inte kan ta till sig och göra rätt nästa gång, inte käfta för ingenting osv. Jag tycker inte alls om sådana människor och jag måste säga att oftast så är det ju faktiskt fjortisar som klassas som allt detta inklusive att vara kaxig och lillgammal. Och om man konfronterar dem så tar det åt sig så in i bomben och blir totalt svarta. De är som att prata med en berusad person som inte alls lyssnar på vad man säger eller egentligen menar. 

OKEJ, detta blev världens längsta svar men jag hoppas du har fått någon bild av vad jag tycker om kaxiga människor. Sådana ska man bara skaka av sig för DU vet alltid vad som stämmer och ingen annan vet det. Det gäller alla jäla människor. Om du undrar någonting mer så är det bara att fråga mig mer. För jag sitter typ instängd för jag vet inte hur jag ska förklara på riktigt när jag inte kan använda mitt kroppspråk. Haha.

Svar till Josefin O

Lämna gärna en mailadress eller så, så jag vet vem du är!:) Kul att du gillar min blogg också! Jag kan bara säga dig att du har fått det bakom foten. Men hjälper dig gärna med tips också vidare!

P.s. Anledningen till att jag inte lämnar ut frågan här på bloggen är för att det är en lång historia. Men du har fått ett svar och det stämmer i alla fall inte.

Och förresten, två frågor till dig. Bor du i Sundsvall och varför trodde du det?;o

Julklappspyssel.

Jag pysslar på som bara den och låter min kreativitet flöööda. Klipper och klistrar till mitt hjärtas julklapp. Och imorgon ska jag köpa resten av alla julklappar. Det är fint att vara ute i sista sekund!

Bildbomb....... Lämna ett spår.

F'låt att jag nästan aldrig bloggar längre, speciellt förlåt till de som har saknat mig. Men jag sitter nästan aldrig vid datorn längre för jag är en upptagen kvinna. Okej, näää. Men jag prioriterar andra saker och det känns viktigt för mig att göra det. Och sen är jag faktiskt inte så bloggsugen även om jag ibland kan själv gå in på bloggen och se att det är två dagar mellan varje inlägg nuförtiden. TRÅKIGT MEN SANT. Och sen har jag det här omtalade modeprojektet, ni vet det? Jaaaaa precis det!

Idag satt jag på skolan från 8.30 till 17.40 ungefär. Jag kom hem prick 18.00 i alla fall. Och jag satt alltså och klistrade ihop det allra sista.... Så jag satt på skolan länge länge. Och sju veckor senare så är allt klart och imorgon är det redo-fakking-visning. Gött elle? Ja. 

SURR SURR. Här har ni dagens outfitta och middag. Och mitt nymöblerade och enormt städade garderob. (Har en hel säck med kläder som ska bort nu). Okej, allt i ett. Ni får en sumering av helgen osv i bilder.


Underbara julafton som är här om fyra dagar. Har kärat ner mig i julen mer än någonsin.

Städad garderob.









Simon och jag spelade ett vuxenspel i fredags...

Tände brasan♥

Och vi bakade lussebullar med mamma.

Min förväntasfulla apa satt såhär GULLIGT och väntade.♥

Jag gjorde en lussesnigel.

Snön kom på fjärde advent och vi byggde Bent så fint...





Jaha:)) Men Gud vad snällt:)))

Älskling sov här igår och det krävs några larm...........

Och idag har jag haft på mig detta.

Med svarta jeans och kängor.

Också hade jag läppstift men som försvann under dagen.

Och det här blev min middag idag. OVER N OUT.




Så nu har vi passerat 2011... Nästan i alla fall!!!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Japp! Trodde att jag aldrig skulle börja jobba på McDonald's pga av min kassaskräck. Men kom över skräcken och trivs numera superbra!!!! Sedan så har jag gjort andra saker som förblir dolt för det är ångestfyllt. Just det, jag började träna på gym det här året.

Har du några nyårslöften?
- Att bli en bättre människa! På alla sätt och vis. Snällare, rättvisare, omtänksammare. Jag vill liksom börja uppskatta det jag har ännu mer än vad jag redan gör och jag tänker därmed visa hur mycket de som står mig närmast betyder för mig också. Jag ska även sluta överreagera och jag ska lära mig att spara mina pengar.

Blev någon eller några av dina vänner föräldrar i år?
- Nix!

Vilka länder besökte du?
- Holland och Turkiet.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
- 21a och 29e september.

Vad var din största framgång 2011?
- Ingen alls. Ha ha. Jooooorå, att jag hamnade på donken är faktiskt stort för mig. (Bra i framtiden på CV't osv).


Största misstaget?
- Förblir dolt. Men det har gett mig enorm sorg.


Bästa köpet?
- Min iPhone.

Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat och kläder... hehe.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- En motgång har på något vis blivit en medgång och jag har fått se människan jag älskar mer än någonting annat på jorden blivit stark och funnit en vis glädje och lycka igen trots massa annat. Det gör mig lycklig. För mig gör det så himla ont att se denne vara ledsen. Och allt jag varje gång då vill är att laga ihop den här människan om den är förstörd.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
- Someone like you, nästan alla med Håkan, alla med F+TM, Resten av ditt liv. OSV!!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Ledsnare.

Vad önskar du att du gjort mer?
- Pluggat mer. Varit ärligare. Visat mer känslor och varit rättvisare.

Favoritprogram på TV?
- Bonde söker fru, Idol, Så mycket bättre.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
- Var ledsen.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
- Annorlunda jämfört med 2010 kanskeeeeeee..... Titt i arkivet ba! (Tror jag vågar sticka ut mer nu).

Den bästa nya personen du träffade?
- Emelie Högberg.


Snart så

Jag har faktiskt försökt att mobilblogga men bilderna ville inte laddas upp. Så jag försöker här om ett tag igen, när jag har ätit mandariner, lyssnat på La Fondell och sett några avsnitt av Andra Avenyn. 

Ibland saknar jag faktiskt att blogga när det är två dagars-mellanrum mellan inläggen men jag känner mig som en upptagen kvinna numera. Ha ha.

Mobilblogg / Om-möblerat

Ja men just ja, jag har ju möblerat om rummet. Så mysigt! Vad tycker ni????


Alla vill till himmelen

Okej, nu när Simon övergav mig i fem minuter för att spela Fifa så kan jag faktiskt blogga lite. Hehe. Mest för att jag också vill. Här nedan hittar ni vad jag har gjort idag.

För att uppdatera lite om mitt UNDERBARA liv så har jag gått i skolan den senaste veckan. Och igår kom Simon till mig och vi var supertrötta men somnade ändå inte tidigt, i morse klev vi upp ganska tidigt för att vandra ner på stan för att jag skulle plåta Simon vid hamnen i regnet till mitt modeprojekt (och jag blev nöjd) för jag har världens finaste pojkvän. Sedan åkte vi buss hem och slog oss ned i sängen och sov. Klev upp och gick och åt pizza med underbara mamma. Gick hem, frös nästan ihjäl och plumsade ned i soffan. Vilade en stund. Sedan duschade Simon och jag, städade undan och tände brasan och massa ljus. Och sen dess har mamma, Simon och jag glott på bästaste Så mycket bättre och nu var det tänkt att vi skulle se Contagion. Men jag somnar typ nu, åh. Redan söndag imorgon, jäla skit. Men den här veckan tar vi lovet med storm!!!!!!!

JUST DET, jag har möblerat om mitt rum!!

Amen jag ska.

Ronja Sjölander om Euforiiiiiii!!!!!
Uppdatera! :)

Jag har helg. Har ingen lust. Bla bla bla... Uppdaterar när jag känner för't. Men det är superduperkul att det är någon som längtar efter uppdatering! (♥)

Euforiiiii!!!!!!!!!!

Jag spricker av glädje! Jag har så mycket att berätta så jag spricker ännu mer.!!...!!!...!!!!!!!!!.!!!!.

• Det är fredag IDAG, igen!!!!!!!! HAahha.hah.a. Närå. Men det är fredag och om några timmar kommer mitt hjärta hit!!♥
• Jag har möblerat om mitt rum så det känns någolunda nytt ut.
• Jag har plåtat 50-talsmode idag och nöjdare än såhär har jag aldrig varit. (TACK ERIKA OCH DENISE!! Och Sanne för det härliga sällskapet!)

Det jag är mindre glad över är att om jag hade tid på mig att göra om hela modeprojektet så hade jag gjort det med en gång, alltså inte plåtat någonting i studion alls. BUH. Det är det enda jag ångrar, men visst lär jag mig efter att ha gjort det en gång! Nästa projekt (med människor) så ska jag bara plåta utanför skolan. För har insett att det ger mycket finare resultat och jag vågar faktiskt möta helt främmande människor!!!!!

Blir ledsen

Jag har kommit fram till att jag vill byta rum. Men om det numera går vet jag inte... Mamma och jag ska i alla fall möblera lite!!!!

Är en känslig prick

Åh!!! Naaaaaaaaaawwwwwwwwwwwww!!! Har precis sett på mitt älskade favoritprogram Bonde söker fru som för övrigt var sista avsnittet idag. I alla fall (ni som har följt den här säsongen) så vet ni ju vem hästbonden Pär-Ola är, och han och hans tjej har ju gift sig. Och man fick följa lite av bröllopet på det sista avsnittet, så sööötttttt:D:D:D Hade seriöst gråten i halsen. Haaahahah. Jag har blivit superkänslig för sådana saker, bölar för nästan ingenting när det gäller sånt. Fina saker och så alltså. Och sorgsna saker (som när Amanda Persson fick lämna idol) så GRÄT(?) jag.......... 

Hursomhelst så vill jag också gifta mig. Därför började jag nästan gråta. Såg mig själv ståendes där med Simon, ack så fint:')


Jag älskar dig!!!



Mobilblogg / Äntligen hemma

Tjobbalobba


Nutid


En bild från plåtningen idag!

Bajsregn (Snööö!)

NU GRÅTER JAG!!!!!!!!!!111 Jag gråter för att jag vill ha SNÖ. Jag längtar efter SNÖÖÖÖÖÖÖ!!! Ge mig SNÖÖÖ!!!!! Vad händer???? Att det ens är plusgrader i Sundsvall vid den här tiden är onormalt och det får mig att tro att vi kommer gå under tvåtusentolv. Det är brunt, grått och TRÅKIGT vid den här årstiden om inte ett vitt täcke finns!!!!! Och det faktum att det faktiskt finns i några dagar och sedan REGNAR bort!!!! Får mig att vilja göra ännu fler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det har liksom varit storm och spöregn sedan jag kom hem, och det regnar fortfarande och det kommer göra det tills imorgonbitti då jag vaknar och kan se gräsmattorna igen!!!! Det är elva dagar kvar till JULAFTON och minusgraderna har fortfarande inte hållt i sig så som plusgraderna har gjort. Hallå, SMHI OCH YR.NO..........!! Om det är såhär nästa år så tänker jag flytta till Vemdalen, ÄVEN OM DET ÄR KONSTSNÖ. Det är snö i alla fall. 

Jag är damplisa och jag har insett hur mycket jag älskar snö...... Bara det att Simon och jag ännu inte kan ha byggt en grotta på gården sörjer jag åt...... Bara för det så får ni en låt med Laleh där hon nästan sjunger om snö. 

Snö heter den i alla fall.......

NuE SkaE JaG sOVa fÖr iMorGon sKa JaG PLÅTAS på Euro Kakel även om jag är ledig imorgon, ska upp typ HALV SJU.

Jag har nya skor

Min kära vän Denise och jag gick runt på stan och letade kläder till vårat modeprojekt. Imorgon ska jag plåtas i ett badkar på Eurokakel i höga klackar osv. Och på fredag väntas en spännande 50-talsplåtning med en fin tös! Förutom lånekläder så fann jag mig ett par fina skor.


Dock är dessa inte från Din Sko som alla andras Dr.Martens-kopior är. Dessa är inte heller Dr.Martens-kopior, bara lite klumpiga som jag älskar! Har inte haft höga kängor sen mina gick sönder förra året. Så jag är mycket glaaaaad! (Man kan aldrig ha för mycket skor).

De ser supersmå ut men jag får tillochmed plats med en tjocksocka! Woho.

Dumma regn


Det har snöat sen lördagsnatt, men nu har regnet kommit ikapp litegrann. Så tröttsamt...

Smurfarna intar världen

ÅHhhhhh vad jag är trött. Har jobbat idag och klivit upp klockan åtta, så nu ska det bli så skönt att snarka hela natten med favorithjärtat bredvid. Men först ska vi kolla på SMURF THE MOViE. Nattiiiiii...


JAAAAAA...!! Visst kan man vara glad ibland. Just nu är jag såhär glad, och lycklig och kär.

Så spännande med listor =))))))

1. VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var sju år och hade precis börjat ettan!!! Gick på Hagaskolan i en avlång barack som numera är riven. Kommer ihåg att jag hatade korridorerna där för på vintrarna var det alltid blött och man halkade omkring. Dessutom slet alla ner varandras jackor och det var alltid MÖRKT!! Jag var kär i Philip Skoglund, som resten av klassen var och sen blev ungefär sju tjejer tillsammans med honom samtidigt, då var vi lyckliga :)))))).

2. VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Var lat, trött, slö och det var kaos i mitt rum. Simon och jag spelade Pictonairy junior och dagen efter (den tolfte) så fick Simon magsjuka. Det var... kul och smittsamt!

3. FEM SNACKS DU GILLAR?

Bio-popcorn.
BLÅA flaskor med socker på.
Bacon-chips.
Vikningschips och dipp. (Gurka och morötter också).
Ostbricka!!!!

4. FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
Håkan Hellström - Augusti i helvete
Håkan Hellström - Försent för Edelweiss
Håkan Hellström - 13
Florence + The Machine - Dog days are over
Tokio Hotel - World behind my wall

5. FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJARDÄR?
Bo i en vindslägenhet i NEW YORK!!
Kväva mamma och pappas plånka med några miljoner.
Shoppa loss.
Först resa med Simpo typ några månader, sen Jullan och sen Emelie!! (Ej rangordning detta).
Äta mat, dricka och gå på spa minst en gång i månaden.
P.s. en sjätte sak, betala för att få bo hos Håkan i en vecka, eller månad.


6. FEM DÅLIGA VANOR?
Nojar över allt. 

Stör mig på småsaker för mycket.
Humörsvängddddddddd.
Glider inte på en räkmacka i skolan. Det går alltså inte bra om jag skiter i skolan vilket jag gör alldeles för ofta. xD
Är shopaholic.

7. FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?
Ha sex med Simon.
Promenera. (Dvs röka hasch).
Äta mandariner.
Glo på Andra Avenyn.
Inte ha något liv.

8. FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Ed Hardy.
Leggings, vit jacka, svart linne, skärp i midjan och lårstövlar. (Allt detta tillsammans).
Bad hair day-mössa.
En beige skinnjacka.
Klackskor utan platå.


Mobilblogg / Mamma<3

Sitter på akuten en fredagnatt... :(


GRATTIS!!

GRATTIS AMANDA FONDELL!!!!♥ Så himla förtjänat och jag hade gråten i halsen! Haha! Men hon är ju lika gammal som jag, helt sinnessjukt!!! ÅRETS SISTA IDOLFINAL VAR ALLTSÅ IKVÄLL. Sorgligt!! Det som har funnits i åtta år kommer aldrig mer tillbaka......... MEN MEN. Återigen GRATTIS Amanda! (Inte för att jag tror att du läser detta, men OCH).

Nu skall vi sova för imorgon skall jag jobba! Adjö.

Jaha!

Jag är tydligen psykiskt sjuk och Simon är mytoman. Haha, kul.

Äntligen är den efterlängtade helgen här igen!!!!

Hemkommen från Sibylla är jag med en 150g hamburgare och strips i magen! Ack så gott det var och fy vad jag är mätt nu. Skall krypa till sängs med mitt hjärta som sitter bredvid mig och äter pizza, klockan är ju bara fem även om det känns som att den är åtta. Behöver få krypa ner under täcket en stund och svälja en ipren. 

Just det, idag köpte mamma ut receptskrivna mediciner till mig för åttahundra... Onödig information och onödiga pengar. Men måste ju bli frisk... :c

Så löd min facebook-uppdatering...

''Idag ska jag äta Sibylla, baka lussebullar, trycka in neijlikor i apelsiner och se Idol-finalen. Med mamma och mitt favorithjärta. Jag anser att denna mysfredag kommer att sluta mycket bättre än en utekväll, för att sedan gå hem i detta väder i natt och komma hem blöt, kall och full...''

Och ja, det ska bli så himla underbart. Tända massvis av ljus, tända julbelysningen, tända brasan och äta massor av gott. Jag ska jobba hela helgen så jag får ingen sovmorgon men jag får i alla fall tre nätter och dagar med min älskling. Det är i alla fall det bästa.



Jag har gjort om ''designen'' på de här hundra frågorna. Så det blir enklare att läsa. SÅ FRÅGA FAN OM DET ÄR OKEJ ATT KOPIERA. Tog mig en och en halvtimme.

Namn?
- Sharlee van Stralendorff


Har du något smeknamn?

- ''Stadendorff'' på jobbet, av Dennis. Haha.


Vad har du för ögonfärg?
- Brungrön.


Hur lång är du?

- 163, tror jag.


Vad har du för hårfärg?

- Mörkbrunt


Har du några syskon?

- Två äldre systrar.


Tycker du om att sjunga i duschen?

- Nä, jag mimar mest. Har ingen dold talang inom sång.


Tycker du om att sjunga på toaletten?

- Sjunger aldrig!!!


När fyller du år?

- 26e september, samtidigt som fyra andra jag känner (varav två ingår i familjen).


Ditt stjärntecken?

- Vågen.


Var bor du?

- I Sundsvall.


Vad är du för kön?

- Kvinna.


Höger eller vänsterhänt?

- Högerhänt. Fast jag försökte bli vänsterhänt ett tag, ha ha.


Vad söker du i ett förhållande?

- Respekt, ödmjukhet, kärlek och ärlighet. Fast jag har redan ett förhållande med dessa ingredienser.


Vad har för civilstånd?

- I ett förhållande med den bästa killen.


Har du en bil?

- Nix.


Vilken bil har du haft eller önskar du dig?

- En BMW x1, x5 eller x6 skulle vara fint.

Har du någon favorit?...

...Film?
- Apornas planet och Tristan & Isolde (James Franco är med också, mm).


Favoritlåt?

- Försent för Edelweiss.


Band eller Sångare?

- Håkan Hellström, Florence + the Machine, Foster the people.


TV?

- Bonde söker fru.


Skådespelare?

- Mikael Persbrandt och James Franco.


Skådespelerska?

- Vet faktiskt inte.


Mat?

- Hemlagat. Och inte halvfabrikatmat.


Favoritnummer?

- Tjugotre. Hade det numret när jag spelade fotboll.


Tecknat?

- Totally Spies. Om vi pratar om tecknade serier!!!


Disneyfigur?

- Jag ska nog inte säga någon nu för då kommer jag på en favorit sen. Men Kalle Anka poppade upp i huvudet!


Färg?

- Mörka färger också försöker jag dutta in en liten färgklick:D


Planerar du att skaffa barn?

- Jaharuuuu!! Om jag inte kan få barn (jag är hypokondriker och tror att jag är steril av någon anledning) så kommer jag dö lite. Men jag ska göra barn med Simon när jag har utbildat mig till advokat. Sådeså.


Vill du gifta dig?

- Bara om det är med Simon.



Vid vilken ålder vill du skaffa barn?

- Som sagt, när jag har utbildat mig. Så 30? OKEJ. Det känns väldigt sent. Men egentligen är det inte det, det är bara för att ungdomar pressar ut grodynglar såhär ungt. (Inget fel med det).


Hur gammal vill du vara när du gifter dig?

- Innan jag har fått barn i alla fall.


Kommer du att ha barn när du gifter dig?

- Nej, man måste ju få vara ifred på smekmånaden och bröllopsnatten. Ha ha!!! Där var jag rolig.


Har du en pojk- eller flickvän?

- Japp, världens bästa också!


Är du kär?

- Forever and alwaaaays!♥


Vad tycker du bäst om?


Musik eller TV?
- Musik, om det får vara i min smak.


Pojkar eller flickor?

- Killar när det är Simon och Emil, annars Julia. Haha.


Rosa eller orange?

- Orange, om det är sådär mjukt och varmt.


Festar eller sitta hemma?

- Eftersom att jag mest är hemma då jag är så himla hemmakär så väljer jag nog att ''sitta'' hemma. Men fest är ju som bäst när det verkligen är partyyyyyyy:D Kan bli en riktig festlirare!!!


Sommar eller vinter?

- Det eviga dilemmat!!! Jag säger nog vinter, för att Sverige bjuder alltid på en riktig vinter med mycket snö och vit julafton (okej, förutom det här året som har varit så himla konstigt men nu snöar det på utanför fönstret). Jag väljer vinter för att på de svenska somrarna så får vi totalt typ två riktigt varma veckor och resten är regn eller halvvarmt. Det är fortfarande ett dilemma men just nu säger jag vinter. (Dock älskar jag sommaren när man ligger på stranden men det kan man göra utomlands också).


Dag eller natt?

- Natt, såklart.


Hänger eller tar det lugnt?

- Hum, det är väl samma sak?xD Typ ''hänger på stenstans café'' eller ''tar det lugnt på stenstans café''. Ser inte skillnaden riktigt!


Tråkigt eller roligt?

- Tråkigt, för då uppskattar man när det blir roligt mer. *ZeriöZ*. Skoja ju, roligt såklart:D:D:D


Hur är du som person?

Tycker du att det finns konstiga ord?
- Haha, jaa!!!!!! Om man sitter och upprepar ett ord så kan det bli jättefult. Säg dessa ord högt flera gånger:
Vårtor, vårtor, vårtor, ALLTSÅ VÅRTOR!!! Prutt, prupp, fisa, fes, bajskorv. Jaaaaaa! Kul! Hårfön är också fult.


Vilken skola går du på?

- Hedbergska, Sundsvalls Gymnasium. Saksamma.


Har du tagit droger?

- Ja, alkohol är faktiskt en drog. Bara för att det inte är inräknat idag så är det ändå sååååå. Men ni tänkte väl på hasch eller så.


Vad tänder du på?

- På Simon såklart! Och James Franco och Mikael i smyg lite.


Hur långt är du beredd att gå på första dejten?

- Ahahah. Min dejt var för cirka två år sedan och det slutade med bio och en kyss. Eller, flera kyssar.


Hur skum är du?

- Säkert jättekonstig enligt andra. SKITER MAN VÄL I :D


Vilka fem personer gillar du mest och litar till 100% på?

- Ja, det vanliga är ju att rabbla upp sina närmsta. Jag älskar min familj mest som består utav fem personer och sedan där på sidan om så älskar jag Simon och Julia väldigt mycket. Och dessa litar jag också på.


Vad tycker du om självfränder?

- Eftersom att jag inte har någon aning om vad det betyder så googlade jag och det står ''menade du själsfränder?'' så antar att det var en felstavning eller något. Om det nu ska vara själsfränder så tycker jag att det är fint.


Är det rätt att flirta när man har pojk- eller flickvän?

- Så länge man inte har ÖPPET förhållande så NEJ.


När grät du sist?

- Igår typ.


Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar eller tjejer?

- Alla människor är inte så men förstår inte riktigt när människor tror sig veta allt om allting. Typ en grej jag har varit med om när det var trassligt i en relation så attackerade tjejer direkt (lösa tjejer dvs) och sen när man sa åt dem att de inte visste varför de blev lurade så sa de åt mig att jag inte visste någonting om oss (oss två som det handlade om). Man baaaaaaaah, are you out of your mind?!!! Nä, men sånt när människor tror att de vet mer än mig LALALALA.


Är du glad?

- Yeeeey. Snart kommer min älskling.


Varför?

- För snart kommer Simpa! Och jag ska äta Sibylla idag.


Vilka saker kan du inte leva utan?

- Familj, mat, Simon, Julia, kläder, musik och pengar.


Kärlek eller lust?

- Kärlek just nu då jag inte vet vad lusten är till för i detta sammanhang.


Silver eller guld?

- Silver.


Diamanter eller pärlor?

- Diamanter.


Soluppgång eller solnedgång?

- Solnedgång.


Har du någonsin badat naken?

- Jaaaaaru. I skollhett vatten.


Sover du med gosedjur?

- Japp! Alfons, en vit hund jag fick av mormor, en grön hund som jag fick när jag blev opererad, Emil, cirkusapa, Algot... Det var nog alla.


Har du några piercings?

- NEJ. Vill ha septum ju.


Vilken färg har dina underkläder just nu?

- Vitaaaaah.


Vilken låt lyssnar du på just nu?
Evanescence - My immortal


Vilka är de fyra sista siffrorna i ditt telefonnummer?

- *** ***2 735


Vart vill du åka på din smekmånad?

- Ingen aning faktiskt! Karibien kanske.


Vad är det mest romantiska du vet?

- Att vara kär och ärlig.


Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?

- Da face! Det första man ser ju.


Har du någon favoritsport?

- Gymnastik.


Vad gör dig glad?

- När jag är med Simon eller Julia.


Vilken är den nästa CD-Skiva du kommer att köpa?
- Florence + the Machine tror jag.


Bär du kontaktlinser eller glasögon?
- Glasögon.


Vilket är det bästa råd du någonsin fått?

- Haha, har levt i sjutton år. Vet inte riktigt, kanske att jag ska sköta skolan. Men det rådet är enkelt att ge, inte lika enkelt att fullfölja. Fast jag har börjat göra det! Har perioder. Dock borde en sån period vara hela tiden.


Har du vunnit något speciellt pris?

- Japp. Stipendium på Hagaskolan för att jag var så duktig i skolan. (Det är sant, utan att låta mallig).


Vilka är dina framtidsplaner?
- Leva livet! Bli advokat, softa jorden runt, göra barn, festa, shoppa och spara pengar så jag kan ta ett sabbatsår!!!!! Jag tror livet egentligen skulle ha sett ut så.


Vilken är den värsta sjukdom du har haft?
- Salmonella antar jag var värst fast den minns jag inte ens för den hade jag när jag var ett år. Men som jag minns är det värsta jag har haft så tar svininfluensan hem priset för det.


Vad gillar du mest?

- Mat, glädje och Simon.


Över telefon eller personer emellan?

- Beror ju på, men med mina favoriter så personer emellan.


Kramar eller pussar?

- Bådarååå.


Säger du något speciellt när du är arg på någon?

- Nej, försöker mest behålla lugnet men ibland flippar jag ut totalt. Så passa er xD!!!!!!


Om du dog imorgon?

- Så skulle säkert många sakna mig.


Har du några fiender?

- Jag har ''fiender'' i alla fall.


Vad är du mest rädd för?
- Att bli svikeeen.


Skulle du hellre vara rik eller berömd?

- Rik!!!


Vad är klockan i Albanien just nu?
- OK. Typ 21.55? Har faktiskt ingen aning.


Om du hade 24 timmar kvar att leva, vem skulle du tillbringa mest tid med?
- Familjen, Julia och Simon.


Har du mött Jultomten?
- Såklart jag har!


Om E.T kom och knackade på din dörr. Vad skulle du göra?

- Öppna dörren och gapskratta, hahahaha.


Senaste E.T.


När var det senast du skrev med personen du tycker mest om?

- Förut.


När känner du dig som vackrast?

- När jag har bekväma kläder på mig.


Har du några husdjur?

- Nej, hade... världens finaste dobermann.


Vad har du för E-Mail adress?

- Har massa olika då min facebook har blivit hackad tusen gånger.


När var det sist du var ledsen?
- Igår, litegrann.


Är du en alkoholist?
- Haha, långt ifrån.


Väldigt onödig information?
- Jag lyssnar på La Fondell - Hey ya


Har du haft tråkigt när du gjorde detta testet?

- Yeeeeeeah!!!!!


Mobilblogg / Just det, har duschat också...

...Och det var väldigt skönt. Ska besöka gynekologen imorgon... För g...test. Närå, jag bara SKOJA!! Natti för er som blev lurade, blåsta av stolen, skräckslagna och lyckliga.


Mobilblogg / It's cold around me

Fredag om tjugo minuter.


Kisspanik

Hemkommen från älskling för en stund sedan och gosse vad kall jag är! Det roliga var att när jag kom innanför dörren så höll jag på att pinka på mig och tänkte ''kissa inte på dig så får du en miljon''. Ni vet den där OMÖJLIGA situationen när man är så jävla kissnödig så man nästan dör. Och jag slängde av mig jackan, halsduken och öppnade skärpet och gylfen på byxorna. Också var det knappen som var kvar, och jag var fast i min egen kissblåsa. Jag fick inte upp knappen pga av att mina fingrar hade domnat bort!!!! Ha ha ha! Kul. Men tillslut gick det och jag pissade fridfullt.

Nu gör jag varma vackor och tänkte nöta in naturkunskapen ännu mer så gott som det går tills mamma kommer hem ikväll och ska... förhöra mig. Yippi!

Hörrni, imorgon är det... fredag fredag fredag!♥

Mobilblogg / Mot torsdag

Nu ska jag sussa kudden... Saknar min prins men snart är det fredag. Japp, jag är jättekär och lycklig. Synd för er om jag är besvärande, hehe. Ikväll åt jag mackor i ugnen till kvällsfika också, det var supergott:))) Också åt jag risgrynsgröt till middag, såhär i förväg nu när julen närmar sig med storm

Och det verkar som att snön har hittat tillbaka!<3




Skoj med iPhone!


Jag har världens finaste pojkvän

Kom igen då!

Jag började med matten för den är mest krävande när det gäller mina kunskaper. Men när jag fastnade så gav jag upp (pga av att jag är ensam hemma så kan ändå inte få någon hjälp) och jag fortsatte med kreativt skrivande och har mejlat min lärare över vilka uppgifter jag har kvar att skicka in. (Däremellan kändes det hopplöst med allt plugg. Men sen fortsatte jag med att börja läsa svenskan och tog en överblick över frågorna som ska besvaras. Och nu nöter jag in naturkunskapen ännu mer! 

OKEJ. Det jag ville komma fram till är att jag känner mig ganska duktig för jag känner att jag kan göra klart svenskan antingen idag eller imorgon. Och naturkunskapen fastnar i huvudet mer och mer. Och ikväll ska mamma förhöra mig, och imorgon kan jag nöta in det allra sista så det sitter som en ZmäCk. Annars så har jag mest panik över det andra som jag ligger efter i och att inga lärare vill svara på vad jag har kvar att lämna in. Men, det löser sig. Som det alltid gör.

Imorgon är det torsdag och jag går en rätt lång dag men efter det så är det fredag. Och en hel helg med favorithjärtat väntas. Det är det enda som gör mig glad just nu. Och jo, att mina syskon kommer hem om typ elva dagar (då jullovet tar fart) och då kan jag äntligen få hjälp med matten. Kul, underbart, happiness!!!!!♥


Mobilblogg / Plugg hela dagen

Somnade tidigt igår men vaknade några gånger pga av övervärme, hehe. Simon for iväg på jobb klockan sju och jag saknar honom redan... Men snart är det helg så:') Nu har jag i alla fall tagit mig en rejäl sovmorgon och är nästan redo för en heldagsplugg. Behöver mer motivation till att plugga men när jag tänker mig känslan när man är klar överväger till att det nästan ska bli roligt!!!

Det som ska göras är:
• Tre gestaltningar inom kreativt skrivande.
• Läsa ut en svenskabok på 94 sidor, svara på några frågor och skriva ett referat.
• Plugga ikapp matten som bara den
• Plugga naturkunskap

Okej. Lite panik har jag. Men nu kör jag...


Mobilblogg / Trött pröpp

En trött älskling osar andedräkt på mig:'))) Müsigt!!! Sover ni också med öppna munnar? Fast det kanske ni inte vet!


Mobilblogg / Med mitt favorithjärta

Älskling och jag har krupit till sängs för några Andra Avenyn-avsnitt och sen ska vi sova! Femte natten i rad, älskar dig<3


Mobilblogg / yr.no

Hoppas det här stämmer. Vill ha snö nuuu!!!


Mobilblogg / Flera kopior

Angående förra inlägget. Blogg-appen har spam-problem när det gäller publicering av en bild.


Mobilblogg / Jag är världens lyckligaste

Jag har en slags bloggpaus under helgerna för att jag är som lyckligast då. Och spenderar varenda sekund i världens bästa närhet. Alla helger som man spenderar med den man älskar mest på jorden går så fort ju. Men snart är det helg igen! Och nu ligger jag mest i sängen och väntar på mitt hjärta som kommer snart.

Ville bara säga att jag älskar dig mer än någonting annat, min Simon!


Mobilblogg / Soffmys

Idolmys med hjärtat, mamma och pappa<3 Om jag fick bestämma så skulle Robin få lämna ikväll.


Mobilblogg / Naturkunskap

Har veckans tråkigaste lektion, naturkunskap alltså... Tur man har bästa vännen Denise (som lagade min jävla väska med dålig kvalité som jag köpte i TISDAGS!!) men tack i alla fall. Denise är den som kan allt... Utan att överdriva xD Och ja, tur man har mandariner (clementiner) och vatten.

Efter det här ska jag plåta Jennie till 70- och 80-tal. Sedan far jag hem och myser med min efterlängtade pojkvän<3


Nytt och så. Fast det får räcka för min del för nu är det julklappshandla som gäller!


Denise och jag på skolan idag, för övrigt så hängde Denise med mig på Birsta. Och det var mycket mysigt.
Tack för eftermiddagen!♥

Idag var det Monki-rea på alla stickade tröjor! Woho. Så nu har jag de mjukaste tröjorna i hela världen. En i vinröd/orange och en i svart. Supernöjd=)))) Och just det, ett nytt iPhone-skal också. Mycket glansigt.

Och de här är det jag har shoppat... Allt var faktiskt på rea förutom väskan och ett par jeans som inte syns på bilden. Sådana Kristen-jeans från Gina Tricot som jag har i mörkblåa också, fast nu har jag de ljusaste också!

Okej, de här var inte heller på rean. Men de kostade bara 99 kronor!! Mjuka mockaleggings från H&M.

Och Simons julklapp! Som ska packas om med kärlek. Håller för för att det står vart det kommer ifrån, hehe. *ZmaRt TjEj*.

Jag kan aldrig säga tack för mycket, och jag kommer aldrig sluta visa hur mycket jag älskar er och speciellt Dig.

Idag är jag lycklig om jag tänker bort allt annat som gör mig ledsen och alla bekymmer jag egentligen lever med varje dag.

• En utav hjärtats julklapp är klar.
• Mammas julklapp är nästan klar.
• Jag har bara köpt bra saker utav min lön, alltså inga obehövliga.
• Jag är så fruktansvärt tacksam över allt jag har idag trots att jag inte förtjänar någonting. 
• Det är fredag imorgon och äntligen får jag pussa på Simon.
• Julen närmar sig.
• Jag ska köpa fina julklappar till mina underbara kära.

Andra saker som jag är ledsen över.

• För allt som har hänt.
• Pengarna börjar ta slut (dock av en underbar anledning för att jag ska få ge bort julklappar).
• För jag är rädd och orolig.
• Framtiden.
• Snön är borta.

MEN JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG. JAG ÄR SÅ TACKSAM ÖVER ALLT JAG HAR. Det finns ingen som någonsin kan förstå det. Även om jag är rädd och orolig varje dag så kämpar jag för att gottgöra allting som har hänt och det jag har i mitt liv idag vill jag aldrig någonsin förlora. Jag är evigt tacksam för att jag har världens absolut vackraste pojkvän och som jag vill ge hela världen till. Som är värd det bästa på hela jorden och det finns ingen människa som kan väga upp den platsen Simon har. Jag är så glad över de föräldrarna jag har även om det inte alltid är lätt, och den fina familjen jag överlag har. Och vänner som har betytt så mycket under resans gång. Tack för att ni finns. Tack är inte det rätta ordet för mig, för det känns som att man säger det varje dag. ''Tack för maten, tack gode Gud att jag inte missade bussen''. Allt ni har gjort för mig är obeskrivligt. Och Simon, att du finns i mitt liv betyder mer än någonting annat. Jag är så fruktansvärt glad över att jag har träffat dig. Jag älskar dig, så sjukt mycket, så det gör ont i mig (som de gånger jag saknar dig och längtar efter dig, vilket jag gör hela, hela tiden). Ik hou van jou zo veel en ik ben euwig dankbaar voor alles. Ik wil dat je me ooit is een keer vergeef, want ik wil je alles in de hele wereld geven. Du är världens bästa pojkvän och jag vill aldrig någonsin vara utan dig. Jag vill aldrig någonsin vara utan er.

Mobilblogg

Jag ser inte ut såhär idag xD

Jag slutar i alla fall kvart över fyra och då blir det raka vägen till Birsta!!!!


Mobilblogg / Hoppas på att snön kommer snart igen

Vill ha snön tillbaka... :( För imorgon är det första december och äntligen börjar julkalendern!! Men till det måste det vara snö utanför fönstret. Håller tummarna om att den dyker upp nästa vecka då det tydligen skulle vända från plusgrader till enorma minusgrader. Vill ha kyla, varma kläder, snö och jul! Så himla mysigt!!!:)


RSS 2.0