Snart far vi, och då ses vi om ungefär en vecka igen.

Om ungefär två timmar är jag äntligen på väg till Midlanda. Och vi lyfter kvart i nio om allt går som det skall. Och då är vi framme runt tio i två i natt. (Jag är så sjukt flygrädd) och det är första gången jag är det. Så jag ska ta lugnande så jag ramlar in i en skön sömn istället... Nu är allt packat och klart och jag längtar så himla mycket. Fast det känns så konstigt att bara dra och om några timmar är jag plötsligt i Turkiet och inte här. Jag kommer må bäst i världen när jag ligger och tar emot all värme, tar ett dopp och dricker lite gott!

Om jag inte överlever (SKOJA, jag skall överleva) men så vill jag säga att ni är de bästa läsarna i världen (jag tror seriöst att jag kommer att dö). I alla fall, det finns ett internetcafé på hotellet men jag kommer inte vilja använda internet när jag är utomlands. Då vill jag helst bara ta vara på den lilla tiden jag egentligen har. Och det förstår ni säkert och jag vill inte heller tidsinställa inlägg tror jag. Kanske något. Men det är så konstigt. Hehe. Kameran håller jag i handen så jag hoppas på massor av fina bilder när jag anländer i Sverige igen!


Min reseoutfit. Plus min jacka från Återkommande Mode.



Hoppas ni får en bra skolvecka och en bra start på September. JAG SKALL SOLA OCH BADA ÅT ER!

Svar!

Svar till Emelie och Sara, det var ögonbrynen! Hehe. Håret hade jag ändrat pytte, pyttelite bara. Och Emelie, jag ska ha det superbra i Turkiet! (Fast jag är hur jävla rädd som helst för att flyga). Kommer sakna dig också, krama skolan från mig.

Never felt so free.

Äntligen kan jag blogga igen! Det suger att jag har legat nere. Men det är för att vårat internet har varit helt dött de dagarna det har stått tomt här. Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka tills jag sätter mig i bilen på väg till MIDLANDA. Nu tänkte jag bara uppdatera för mig själv och er vad som har hänt.


I fredags hade vi surströmmingspremiär och jag var superduperglad!

(Det är mycket, mycket godare än vad det ser ut och luktar!)

Simon köpte den här boken som han ska ha med sig till Turkiet. (Åh, James är så himla fin).

En riktigt surströmmingstallrik. Och det ser riktigt äckligt ut. Haha. Typ inälvor. Så med den här bilden har jag säkert skrämt er ännu mer, i alla fall er som ville prova och nu vågar ni inte. Men jag lovar, att är ni saltälskare som jag så kommer era smaklökar att älska den här rätten. JAG LOVAR. Prova, godare finns inte.

Hur som haver, igår var det lördag och Simon, Shanti, Celie och jag gick på Apornas planet (R)evolution på bio. Och den var så himla bra, kanske för att James var med också. Men i helhet så var i alla fall filmen gryyyym.

Och såhär såg jag ut. En liten förändring, undra om ni kan gissa rätt.



Och det här var jag klädd i. (Som ni ser). Nu ska jag packa det sista så jag inte glömmer någonting precis innan vi ska åka. Jag är så glad. :D:D



Hej du underbara fina.

Det kanske låter töntigt och så. Men James är så jobbigt jävla fin. Vacker och snygg.
Allting på samma gång. Nästan så att jag blir kär. Så synd att han är en kändis.

Det bara rinner ur mig.

Egentligen trivs jag fruktansvärt bra överallt och med mig själv. Men på något sätt så kommer jag aldrig någonsin att kunna bli hel igen. För varje sekund så försöker jag att tänka bort allt men det är så förbannat svårt. Och jag undrar varför det ska vara så himla lätt att släppa in nya individer men så himla mycket svårare att låta de rinna ut i sanden. Även om det kanske inte märks så har någon tagit en del av mitt liv och jag kommer aldrig riktigt få tillbaka det som jag hade förut. Aldrig kunna må på samma vis. Och jag vet inte vad jag försöker förmedla för jag förstår knappt mig själv. Men det är någonting. Och jag vill bara att en människa ska förstå på hela jorden. Men om jag varken förstår det ut eller in så kan jag inte låta allt rinna ut till någon annan. Och jag mår så dåligt för alla mina känslor som trycks inåt. För den här sorgen faller aldrig bort. Inte om jag inte får dela den med någon. Och jag trodde på riktigt att jag var ute ur den här perioden. Men när skolan har börjat så får det mig att tänka på alla tider när allting var gott och ingenting ont. Jag önskar jag bara kunde få några små ord. Som kan ge mig lite glädje. För jag är trasig såhär. Och jag behöver någon annan än ett tomt jävla intet.

Egentligen inte läsbart.

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker och det känns så himla bra! Egentligen så vill jag börja småpacka men jag ska försöka hålla mig tills imorgon för då är det en dag kvar. I alla fall så känns det typ överbra att vi ska åka. Jag har resfeber och jag dampar ungefär på allt och alla. Jag har ad(hoe)d. Och apropå något helt annat så gick jag till skolan i morse. Och en sak jag verkligen hatar med hösten är ett det är superkallt på morgonen och man klär på sig lager med kläder och sen som i morse så gick jag till stan i mjukisar, plus en tröja under och en jacka. Och när jag var framme rann det svett från min rygg. (Tur man inte luktar, hehe). AA.... Och det är jättejobbigt. Det var nog allt. Och sen ska jag förhoppningsvis äta surströmming.


Chillar i rymden. Den här bilden är inte ens tagen idag.

Tar lite prata-i-telefon-bilder.


Hej, jag kan göra två saker samtidigt. Ringde och väckte Simon eftersom att jag har slutat nu. Min linje äger. Jag började halv nio och slutar nu. För jag har fototid. Och det innebär att jag får fota hur mycket jag vill och det är som att vara ledig för att det är så jävla roligt.

h


En lista.

Fem saker jag inte kan vara utan.
1. Datorn, hehe.
2. Mobilen.
3. Sängen.
4. Kläder.
5. MAT.

Fem filmer jag tycker är bra.
1. I rymden finns inga känslor.
2. The tourist.
3. Avatar.
4. Inception.
5. Ondskan.
(6. The haunting in the connecticut).

Fem maträtter jag älskar. (Jag kan inte välja sex stycken, har alldeles för många!)
1. Surströmming.
2. Oxfilé med potatisgratäng eller potatisklyftor med kantarellsås eller rödvinssås.
3. Grillat kött med potatisklyftor. 
4. Laxpasta.
5. Lammkött med potatisgratäng.
(6. Laxpaj).

Fem saker jag vill göra.
1. Plugga till advokat.
2. Ta studenten.
3. Lära mig danska.
4. Åka till Los Angeles.
5. Tatuera mig.

Fem saker jag inte gillar.
1. Människor som ljuger.
2. Pyttipanna.
3. Utelämnande.
4. Arroganthet. 
5. När jag inte har pengar.

Min väg inom tandvärlden!

Eftersom att jag har ''lovat'' att jag ska lägga ut före och ''efter''-bilder före jag hade tandställning och efter (har den fortfarande) men eftersom att tänderna redan blivit raka så tänkte jag visa, dels för att en läsare frågat efter det också! Hade jag fortfarande haft såhär snea tänder så hade jag aldrig visat det. Och det är kanske inte så attraherande att titta in i min mun och på alla mina tänder. Men ska det visas så ska det!!!!

Det här är en ganska dålig bild, men man ser ungefär hur det såg ut innan. Här hade jag fått mina separeringsband så att de skulle kunna sätta in fästena som håller i tandställningen. De tänderna nere som sticker ut bakåt sådär, jag hade fyra av dem som stod på det viset. 

Här tror jag att jag hade dragit en utav mina fyra tänder. Varför de gjorde det var för att de skulle få plats när tänderna skulle flytta sig.

Och idag ser det ut såhär. Jag har en liten, liten glugg kvar. Men om man tänker på tänderna uppe så är de jämna och en rak linje. (NEJ JAG HAR INTE BORSTAT TÄNDERNA! Typ precis ätit middag).

Det här fotot togs för ungefär tre år sedan tror jag. Och så här såg det ut när jag skrattade bland annat.

Och idag ser det ut såhär. Min hörntand där uppe har kommit ner så himla mycket. Och även om det här är ett fakeleende så ser mina tänder ändå ut såhär idag.

Den här bilden är tagen för fem år sedan. Och där sticker hörntanden ut ur min mun när jag log, för att den satt så himla högt uppe och varje gång jag log med stängd mun såg det ut som om jag snusade. (Skojar inte heller). Och när jag ler med stängd mun ser det inte ut så längre, ja det har ni ju sett på bilder som jag fotar idag.

Den här bilden är tagen för två år sedan.

Den här är också tagen för två år sedan och här åt jag CHEESE BALLS. Därför det ser ut som det gör, haha. Men även där så ser man hörntanden så sjukt tydligt. Plus att mina andra tänder uppe är helt snea.

Och gör jag så idag så ser det inte ut så. Dock har jag säkert ett och ett halvt år kvar så de är inte hundra procent flyttade än. Jag har alltså dragit fyra tänder och opererat bort en. Allt för att få RAKA TÄNDER. Hur svårt ska det vara att födas med raka liksom. Men jag är i alla fall hur glad som helst för att jag har den här rälsen! Och jag kan säga att det inte är alla som har den turen. Jag fick vänta sedan jag gick i fyran och fick den inte förrän jag började ettan på gymnasiet. Sådeså. 

Förresten så hade jag inte så många bilder på min underkäke som jag hade velat ha, för där hade jag verkligen supersnett. Huller om buller alltihopa.

Får jag veta vad du tänker på.


Eftersom att jag inte vill glömma att visa vad jag har på mig 24/7 så tänker jag fortsätta precis som jag gjorde i somras. Idag hade jag alltså på mig det här och det man inte ser är mina Dr.Denim byxor, plus min 20 kronors-väska från Röda Korset och min 5 kronors-jacka från samma ställe. Ja, det var nog allt. Och sen kollar jag inte ens in i kameran heller. Fint.

Kom tätt intill, det är okej, så I can shake youuu...


Såhär såg jag ut i tisdags, jag hade kluddat på mig lite smink och var rätt nyfiken. Så jag såg fortfarande nyvaken och svullen ut...

Och såhär såg jag ut igår när jag skulle på filminspelning av den nya filmen Bitchkram! Samma regissör som har regisserat I rymden finns inga känslor. (Det var en läsare som undrade).

Också lånade jag Shalonys studentmössa som var alldeles för stor. Hehe. Egentligen ville jag inte ha på mig en studentmössa förrän det var min egen tur, men det gick ju inte så bra!!


Snabb uppdatering likzom.

Heeeeeeej! Förlåt för världens kanske sämsta uppdatering. Men det händer så mycket i mitt liv just nu. Not. Närå, men jag har börjat skolan och igår var jag upptagen ungefär hela dagen. Gick i skolan, strosade runt på stan, kom hem, stressade och åt. Sedan for jag ner på Oscars bar och matsal för filminspelning. OCH jag vill säga, att det är banne mig det roligaste jag har gjort i hela mitt 16-åriga liv!!!! Jag ska i alla fall blir en moviestar och nu när jag får mitt hollywood-smile inom två år så är det ju klippat och klart. Det var i alla fall skitkul och superhäftigt. Nu är jag hungrig som en björn och ska äta något. Sedan funderar jag på att faktiskt städa mitt rum som är så jävla, jävla stökigt och äckligt och allt sådant. Och en annan sak, om tre dagar åker jag. Wi--i-i-ii-.

I alla fall och så.


God morgon, god morgon! Jag tror Denise och jag har saknat Photo Booth massor. Jag har i alla fall slutat för dagen, började halv nio och slutar tio. Fast jag har fototid och vi har fått våran första uppgift i tvåan. Och jag längtar så sjukt mycket till Turkiet så det är nästan inte kloookt... 
Här försökte jag peta min lärare Svanthe i rumpan men det blev fel!!!!! Lol. Nu är jag ASTRÖTT i alla fall.

Första skoldagen 2011!

Jag tror den här korta skoldagen tog slut på precis alla mina krafter. Jag är typ tröttare än någonsin och egentligen borde jag dammsuga och städa mitt rum. Men inte ens det är jag sugen på. Och jag ska snart åka ut till Birsta med pappa, Shanti och Celie. Varför vet jag egentligen inte, hehe.

Aja!!! Jag trivdes bättre och det kändes bättre att vara tillbaka efter att jag hade skrivit mitt deppinlägg. SÅ DET ÄR JU BRA. Jag både gick till skolan i morse och gick hem. Och jag var hos tandregleringen och har förbannat ont i tänderna (igen). Kan inte äta normalt.

Det känns sådär.

Såhär roligt känns det att vara tillbaka på skolan..... Och jag är typ allvarlig. JAG ÄR DEPRIMERAD. Men vilken tur att jag ska åka om mindre än en vecka. Jag längtar förbannat mycket tills dess. (Förlåt om jag är negativ, men det är inte onormalt).



När jag har fått någonting fint.


Det här är tröjan jag pratade om. (Förstår inte varför jag sa linnet). Men den är mycket finare till byxor för den viker sig liksom vid kanten typ. I alla fall så gillar jag den supermycket. Bedankt Shanti.♥



Och det här är bikinin. (Fan vad den här bilden kändes naken, men aja).

Titta vad fin himlen var för bara en kvart sedan, nu är det redan bäcksvart ute.

Också regnar det så mysigt!

Sista sommarlovskvällen.

Just nu känner jag mig nästan blockerad från allt jag vill skriva. För det är så himla mycket! Bland annat om allt jag känner inför skolan. Även om det är mitt andra år. Och hur jag känner inför att träffa min klass igen och inte känna mig minst. Allt är så himla rörigt och jag kommer att sakna sommarlovet fruktansvärt mycket. Men på något sätt så känns det lättare att börja tvåan än ettan. Och allra lättast var det att börja nian får då träffade jag de jag verkligen trivdes med. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Som om jag borde ha något fint. Men jag vill helst av allt vara bekväm, för bekvämt går före allt. 

Idag så har jag mest bara strosat runt på stan med min syster Shanti, Sara och Celie. Vi fikade på stenstans konditori (så himla bra!) också har jag fått två saker utav Shanti, en bikini och typ ett linne eller tunika. Och allt blev så bra. Och jag kommer att ta med mig bikinin till Turkiet för då sitter den nog ännu bättre när jag har fått massor av färg på kroppen. WIIIIIE. Jag vill åka dit och aldrig åka hem igen!

I alla fall, på tal om imorgon så börjar jag klockan ett. Och jag ska promenera till stan för först måste jag förbi tandläkaren, och jag har verkligen bestämt mig för att gå så mycket som jag kan nu när snön inte har tagit plats än. Så jag tänkte ladda ner massa nya låtar. Men jag är ledsen över att mina fina, bra-iga, favoritlurar är typ trasiga. Och för övrigt borta någonstans i huset. Buhu. iPodens hörlurar man fick med, de suger.


Raka tänder!

Anonym om Mysiga födelsedagar.
Kan du inte visa en för och efter bild på hur dina tänder såg ut innan du skaffade tandställning? :) Ha en bra dag.

Jo, absolut! Jag hade tänkt och göra det. Jag har några bilder innan jag fick tandställningen och precis när jag hade fått den. Men jag skall nog ha min tandställning i över ett år till. Så vill du ha en bild nu när jag fortfarande har tandställningen? (för mina tänder har blivit helt raka redan nu!). Eller vill du vänta tills jag är helt utan? Hehe.

Mysiga födelsedagar.

Nu har vi ätit tårta och allting sådant som hör till födelsedagar, och den här dagen har varit übermysig! Jag vill inte vara ensambarn hemma längre. Jag har i alla fall pillat klart på alla bilder och nu väntar jag på Julia. Det känns som att jag nästan aldrig vill gå och lägga mig eftersom att det är sista sovmorgonen imorgon. SOMMARLOVET ÄR SLUT?!?! Jag får typ återkomma till hur fort det har gått. Men om exakt en vecka så sitter jag på ett plan på väg till Turkiet! Det är ungefär det enda som gör mig riktigt glad.

Jöllan och jag ska promenera lite kanske. Och sen se film. Så jag tror jag visar er allt imorgon. Kram kram kram.

Bloppis!


Jag har fått i uppgift att lägga ut dessa skor som min syster Shalony vill sälja. De är precis som nya, alltså aldrig använda. Anledningen till att de säljs är för att det är fel storlek. Storleken är 39/40. Så om du med lite större fötter är intresserad. Kommentera här eller så mailar ni [email protected]. Priset är 170 kronor!



Typ första gången med eyeliner.


Ungefär såhär såg jag ut igår! Det blev väldigt fartfyllt och roligt mot midnatt, så jag bytte om för svetten rann precis hela tiden.

Och idag fyller Shanti 25 (gefeliciteerd beste zus ter wereld!) och jag har tatuerat mig. Den är asball.

Fråga.

Sofie om Musiken rullar.
vart har du köpt jackan? :) Gillar din blogg! :)

På Återkommande mode i Sundsvall! Tack så mycket, vad kul:)

Musiken rullar.


Förresten så är/var det här jag hade på mig idag.

Och jackan är ny!

Men den är finare i verkligheten. Och jag håller på att göra mig i ordning nu men jag är inte alls peppad. Och det är så tråkigtttt! Men jag tänkte välja ut kläder och sånt. Fast vet inte om jag kommer så långt, hehe.

Nytt.


Nu när jag har pillat runt lite i designen så passade jag på att få tillbaka min minibeskrivning om mig till alla som har hittat hit, som är nya läsare. Eftersom jag inte är riktigt nöjd med hela designen i sig så ska jag försöka få till den tills jag känner att den verkligen är jag. Vad tycker ni om den förresten?

Nu ska jag i alla fall börja göra mig i ordning för kvällens bravader. KRAM!

Om 8 dagar...

Så sitter vi på ett plan på väg till Turkiet!!! Det ska bli så himla, himla skönt. Även om jag har varit där två eller tre gånger innan så tycker jag verkligen om landet. Och värmen är ungefär den bästa som finns. När vi åkte till Kreta förra året så var det så himla bra det också. Men det var typiskt att vi åkte i Juli, och precis då det var den varmaste veckan i Sverige (även fast tropisk värme är hundra gånger bättre) så var det ändå störande. Så nu åker vi alltså nästa söndag, den 28:e. Då har skolan börjat och jag hinner gå tre dagar sedan åker jag! Och det känns så sjukt bra att komma bort. Och ännu bättre är det när värmen har lagt sig här. I alla fall, JAG LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET! Andra utlandsresan med Simon blir det också. Wiieieiei.♥

Hotellet heter Kleopatra Ada Hotel. Och vi bor 150 meter från den här stranden!

Laugh out loud

Mitt batteri till kameran är äntligen på laddning så nu kan jag fota så fort den har laddats. Ikväll blir det fest i hela huset! (Haha). Shanti fyller 25 år imorgon så det är alltså därför. Och det kommer nog bli asbra och smälla bra. LOL. 

Jag har förresten en nyhet att berätta. Men jag gör det i nästa inlägg.

När kvällar blir som denna.


Jag har ångest över dig. (Kopiera gärna inte den här bilden, jag som fotograferat).

Jag är bäst.............


Utom all aggression jag har inom mig så har jag i alla fall fått bort min grönska på mina favoritbyxor. Och det är kanske det enda som gör mig glad.

Jävla idioti.

Så svårt som det har varit idag har det nog aldrig varit på riktigt länge. Idag har jag varit med om kanske den värsta dagen i mitt liv. Jag har i alla fall rätt när jag säger att jag har smakat på att bli krossad på riktigt. Och jag har blivit helt galen. Så snart vänder jag in i mig själv. Allt är så himla jobbigt. Och jag är ledsen. Ingenting är nästan bra. Saker som inte har med mina vänner eller Simon att göra, utan på lite annat håll. Jag är nästan rädd för att leva bara för idag. Typ på grund av massa konstiga saker som händer. Och jag känner inte igen människor som jag har levt med i hela mitt liv. Jag hatar nästan skolan. Jag hatar att jag ska börja där igen. Jag hatar nästan alla Sundsvallsbor idag. För minsta lilla skulle jag egentligen kunna gråta floder. Mina ögon svider som om jag inte har sovit på flera dygn. 

Jag blir så jävla arg på människor som aldrig kan stå för vad de tycker. Och jag säger inte att det beror på att de flesta av dem är svenskar. Men jag blir arg. Och om jag säger att det är för att de är svenskar utan att låta eller vilja vara rasistisk så är det för att de flesta är så jävla rädda för vad de egentligen tycker. Och jag hatar det. Jag ska aldrig mer bry mig. Eller någonsin säga någonting om något som blir till världens kalabalik. För jag blir så himla arg över att det ramlar ut ord ur munnen på vissa personer. Men när det är öga mot öga, tand för tand. Så blir de nästan som förstenade. Och det gör mig så jävla förbannad. För i den här jävla staden verkar det som om man inte får tycka vad man vill. Och tycker man inte som det där förbannade statusgänget så är man ungefär hatad. Och jag hatar statushoror. Det är så jävla orättvist. För en stund sedan satt Simon och jag och fikade. Då läste jag Sundsvalls Tidning, och det stod om mobbning. ''Antingen är det början på en dröm, eller en fortsatt mardröm''. Och förstår ni att vissa människor blir så himla mobbade. Och vissa blir osynligt mobbade. Och det gör förbannat ont för de som är utsatta. Att en lärare hade sagt ''Det är offrets fel att de blir mobbade''. Då undrar jag mest ''Vad fan''. Och det är precis det som jag menar när jag säger att människor är rädda för att konfrontera när det är på riktigt. Visst är vi djävligt bra på att säga ''Ja, jag tycker också det. Fan vad hon är störande. Hon tror att hon är något'' och alltid finns det en som är starkast utav dessa struntpratare. Och när den här ''störiga tjejen'' ställer alla mot väggen så är det bara den starkaste som vågar stå upp för sitt struntprat. Och då får hon aldrig något medhåll. För resten av dem står som fågelholkar som om de vore oskyldiga. Bara när den ''störiga tjejen'' inte kan höra. Så får den starkaste massor av medhåll. Och ni som gör så, ni är så himla svaga. Varför tror man att man kan vända någon ryggen och sedan tramsa runt som om allting är helt problemfritt. Och framförallt forsätta med struntprat utan ansvar. Fan ta er. Och förresten, jag funderar så jävla mycket på att lösenordsskydda min blogg. Och jag tänker inte be om ursäkt för att jag är arg. För jag är arg, så himla arg.

I rymden finns inga känslor


Klockan är så himla mycket och än är vi vakna. Jag har gråtit en skvätt också, så mina ögon är ännu tröttare än vanligt. Nu ligger vi bara och myser i sängen med lite Harry Potter-tittande på tv:n. Usch usch usch. Jag har sådan ångest för vissa saker jag gjort nuförtiden. Vill stupa ner i graven ungefär. Nej, inte på fullkomligt allvar men ibland känner jag så för att jag är så ångerfull. Annars så älskar jag livet. Men nu ska jag krypa ner i Simons famn och somna lite kanske. Förhoppningsvis utan illamående. För så mår jag nu. Godnatt!

P.s. Ni som redan har svarat, har gjort mig superglad. Men ni som inte har svarat, kan också få göra mig glad HÄR!!!!

Om Håkan.

Ida om Varför ska det vara så jävla svårt?!?!
vadå håkans sista? :O kommer han inte göra några fler..?

Inte allra sista för livet! Utan hans sista den här sommaren. Hade det varit hans sista förevigt hade jag nog inte klarat det så bra.


Hej dååå!

Puuuh! Nu är jag äntligen klar. Jag har typ varit jätteupptagen idag. Och jag är trött som bara den efter all städning, tvättande, matlagning och strykandet. Kolla bara på mig här nedanför.


Jag har bland annat strukit och tvättat den här som jag hittade på våran Second Hand-tur igår! Jag ääälskar den. Den är så mysig. Min första Disney-tröja. Hoho. I alla fall, nu åker jag till min pojkvän och tar hand om honom! KRAM PÅ ER.

Kvinnogöra?

Jag hatar den här dagen. Den är så sjukt tråkigt. Från att jag vaknade tills nu. Shalonys underbara vänner har åkt hem, och efter att ha skrattat i ungefär 4 dagar på raken så blev allting aptråkigt! Jag sitter fortfarande i pyjamas. Försöker få tag på Simon som bara sover, sover och sover. (Han är supersjuk). Också tvättar, städar och stryker jag. Jag älskar att tvätta, bara för att kläderna blir rena och fina. Och ännu skönare att ha på sig när man har strukit dem. Wieee. Jag är alltså ren för skolstarten, haha.



Uuuurk.

Idag har jag den absolut sämsta dagen i utseende. Jag har rivit upp ungefär hela garderoben för att jag inte hittar någonting som passar (så jävla mycket hösttecken när det blir så). Mitt hår är kaos. Och jag passar inte med smink. Så idag har jag bara concealer och rouge. Det blir bra. Och ikväll när vi är hemma från våran Second Hand-runda vi ska göra idag så ska jag duscha i evigheter.

Aja. Såhär ser jag ut idag!

Hehe. Jag ser ut som en lax.


Höst, godnatt och kärlek.

Allt är plötsligt bara så fruktansvärt fint. Jag mår så himla bra. Jag har avrundat en otroligt mysig kväll med underbara människor, och vi orkade bara se två filmer utav tre. Blue valentine och The reef. Egentligen är ingen utav dem att rekommendera. Så, se de inte. Även om det ligger en jäkla massa spänning i The reef hela tiden, bara för att det är en hajfilm.

Hur som haver så har det precis börjat regna igen och jag kan verkligen känna hur höstkänslorna kryper upp i mig. Och speciellt såhär vid midnatt. Den här tiden är så himla speciell. Det är alltid då jag har blivit kär och allting har gått så bra. Som för ungefär snart två år sedan så var det runt den här tiden jag träffade Simon. Och jag var så djupt förälskad och låst i honom. Precis som alla andra årstider så har hösten sin fina, fina charm. Och jag älskar den. För det är på den här årstiden jag fyller år också. Och allting verkar så himla perfekt i min lilla framtidsvärld. Jag känner att mysheten som vi samlar ihop på skolan får mig att längta lite, även om jag faktiskt inser att för två veckor sedan var det sommarlov. Och om två veckor är vi tillbaka i våra rutiner och skolan. Men jag saknar det ibland ändå. Förlåt om jag gör hela världen ledsen, eller att människor tror att jag är en självupptagen bitch. Men så måste jag säga att jag faktiskt inte saknar min klass så enormt mycket. Jag saknar mest att vara ensam och prata med Tina om ungefär allt och ingenting. Denise saknar jag också (som jag inte har träffat på hela sommarlovet). Visst kan jag känna att det känns otryggt att börja skolan igen och att det känns som för ett år sedan. För ett år sedan var första gången jag skulle gå på gymnasiet. Jag skulle börja ettan. Nu börjar jag tvåan. Och om min blogg fortfarande lever, så ska jag börja trean om ett år. 


Det här är i och för sig inte utanför mitt rum. Men det är här jag sitter som mest och skriver till er. Och jag kände bara att de här små blöta dropparna fick mig att sakna Simon enormt mycket. Och jag känner för varje regndroppe att jag trillar in i hösten mer och mer. Och att det var den här tiden då det bästa egentligen började.

Suck-k-k.

Åh. Den här dagen har varit den längsta på länge. Jag har hunnit med att gå på min intervju. Varit i Timrå. Varit på stan hela dagen, fikat massor och sådant. Jag fick med mig en ljuslykta, som är hur fin som helst. Har dock lite ångest för att jag inte köpte med mig två när de bara kostade 15 kronor. Buhu. (Seriöst, jag borde ju typ starta en shopaholic-blogg). Orkar inte?!?!?!?!!!!!!


Jag köpte den här också. Så sjukt underbart tyg! Det är knappar bak på ryggen också går den lite över rumpan. Fina toarullar förresten!!!:P



Fattar ni hur mysigt det här ljuset kommer att vara nu till hösten och alla höstrar framöver?!?! Nej, ni förstår nog inte. Apmysigt i alla fall.

Och eftersom att jag nästan inte kunde hålla mig från att blogga denna tråkiga måndagskväll så gjorde jag det ändå. Även fast jag tycker att det är cp-tråkigt att ni inte gjorde min superlilla tjänst. Ungefär mer än hälften skippade det. Men om ni vill kan ni fortfarande svara HÄR!!! Nu ska jag krypa till soffläge och se tre filmer på ungefär fyra timmar med Shalony och hennes underbara väninnor. Precis vad som behövs den här jäla måndagen!

Snälla, gör mig en tjänst.

Nu ville jag egentligen bara fråga er ungefär fyra töntiga frågor!!! Bara för att jag nästan jämt är så nyfiken på er. 

• Är du kille eller tjej?
• Har vi träffats?
• Av vilken anledning läser du min blogg?
• Och hur hittade du min blogg?

OCH P.S. Ni kan svara under Anonym. Och utan att vara rädda för att jag ska veta vilka ni är. För det kommer jag aldrig lista ut om ni inte skriver era namn. Tack på förhand, adjö!



I'm stupid.

På ungefär 40 minuter blev det svart ute. Och det är rätt mysigt, jag längtar kanske lite efter skolan också även fast jag kommer dö när den precis har börjat. Jag är lite deprimerad över att helgen gick alldeles för fort, även fast jag inte alls är speciellt förvånad. Men saknar Simon gör jag ändå. Fast jag är nog rätt glad ändå. Imorgon ska jag på intervju klockan tio. Och just det, jag har glömt att berätta att mamma har lämnat oss igen. För Helsingborg alltså. KuL! Men det är rätt lugnt, för hon kommer hem på fredag igen. Och då då då, då kommer Shanti hem också. Så jag är himla glad i förskott.

Nu luktar det bränt i hela huset och jag lyssnar nog på den sämsta spotify-listan någonsin. Det känns som att den är gjord typ 2008. Det känns så i alla fall. Påtal om absolut något helt annat så hoppas jag att Jullan kommer över hit sedan. Så vi kan mysa litt, och prata massor av jävla strunt. Om Dig typ, du som läser detta. LoL.


Visst kan man kalla mig flummig ikväll.

Skumt!!!!

Det är sommar idag också, och jag är så himla glaaad! Vi ska grilla. Och jag hade helst velat bada på förmiddagen. Men man kan ju inte alltid få som man vill. HeHe.


Här får ni den konstigaste outfit-bilden genom tiderna. Haha, vad fan är felet på mina ben?! Ena är likblekt och andra är normalfärgat. Så jag säger det, den konstigaste genom tiderna. Plus att det har åkt upp lite där på det likbleka benet. (Haha). Det blev fel på kameran i ljuset!!!!! I alla fall, invigde mina höga shorts. Kände att det var dags när jag inte har använt de en enda gång den här sommaren. Dock har jag lite ångest för jag köpte nog en storlek för liten... sitter åt som en korsettjävel.

Allvarligt?

Nu ska jag antagligen ner och städa lite. Och sen sova. För nu är det söndag, och om två dagar så är det en jävla vecka kvar tills skolan börjar. Fattar ni? EN FAKKING JÄVLA VECKA. Jag är inte alls så jävla cp-lycklig som jag vill vara. Jag vill vara det nu. Och jag är fan inte det. SuG MiN KuK.


Tjabba. Det här var förra året och jag stod och fotade mig själv i garderoben. Och jag antar att jag var lycklig. Natti natt.

Buhu.

Mitt humör åker upp och ner precis hela tiden. Och jag har nog inte haft ett sådan röjabstinens på länge. (HEHE). I alla fall, det här var stormiddagen vi åt tidigare ikväll och vi har fått gäster som är Shalonys väninnor från Lund och Göteborg!


Det är precis lika gott som det ser ut, fast massa godare. Haha.



Indonesiska grillspett, marinerade i sådan sjukt god marinad.

Senare ikväll så gick Simon och jag till konsum och köpte massor av godis och munkar.

Jag har nästan ingenting att skriva om.

Hur är en perfekt kille för dig?
han ska vara sig själv till hundra procent. han ska ha känsla för humor. vara givmild och alldeles jättesnäll! (precis som Simon, även fast han är en skithög ibland, hehe).

Vad faller du för?
ögonen. håret kanske. och händerna.

Berätta hur du är som person.
jag är nog inte så bra på självbiografi. men jag ska försöka. jag är rätt snäll, i alla fall mot de som är snälla mot mig. jag behandlar människor rättvist. och jag är bra på att stå upp för mig själv. jag är väldigt givmild och omtänksam. någonting jag inte alls gillar i min personlighet är att jag har fruktansvärt lågt temperament och kan gå upp i taket för nästan ingenting. ibland är jag väldigt stark som person, och andra gånger känner jag mig alldeles osynlig. jag är pålitlig och ärlig. (det värsta jag vet är människor som ljuger)

Vem är din bästa vän?
Julia Nordlander.

Vart är du uppväxt?
både i Holland och Sverige.

Vilken tid saknar du mest?
tiden då jag gick på hagaskolan saknar jag enormt mycket. och när jag nästan aldrig hade några bekymmer. och det var ungefär tiden 2006-2009. (förutom 2008, för det är bland det värsta året jag varit med om).

Hur gammal vill du vara?
21.

Är du glad?
oftast. jag försöker i alla fall göra saker som gör mig glad.

Vem får dig att bli ledsen?
stämningen runtomkring mig, ifall den är dålig.

Har du en speciell låt som påminner dig om en person eller en speciell tid?
Jaaa, massor av låtar. Men den här påminner allra mest om en speciell tid.

Vilka bloggar följer du dagligen och vilken är mest intressant att läsa?
kenzas.se aronssonfrida.blogg.se eeamh.webblogg.se emeliieblom.blogg.se fifffis.blogg.se huvudsak.blogg.se woxstrom.blogg.se juliazz.devote.se mollywood.devote.se pme.blogg.se sannaottilia.myshowroom.se sannanordin.devote.se tovaandersson.blogg.se ssaraengblom.devote.se mammasjoel.blogg.se juliasvedin.devote.se linanorin.blogg.se honargravid.blogg.se lindahenriksson.blogg.se lolas.devote.se srjp.blogg.se utoyahelvette.blogg.no sofiabackstroem.blogg.se 

- egentligen ingen utpekad sådär. det är mest att jag läser för att de flesta bor i Sundsvall. jag läser nästan inga ''främlingars'' bloggar för att jag har aldrig hittat en sådan som tilltalar mig riktigt. det är i så fall kenzas, honargravid.blogg.se och utoyahelvette.blogg.no. och då är det nog utoyahelvette, för att den är himla fascinerande och gripande.

Vad gör du helst på en helg?
är med Simon. vänner. eller så myser jag ner mig i soffan.

Vem saknar du?
det är ganska många. Marielle saknar jag bland annat hur mycket som helst.

Den sista sommardoften.

Egentligen skulle Simon och jag traska ner på Drakbåtsfestivalen (för första gången i mitt 16-åriga liv) men halvvägs så orkade ingen utav oss. Så vi strosade runt lite i Haga och jag köpte oss varsin Twister i stället. Så nu ska vi grilla och känna sista sommarvindarna. Jag hoppas det blir fint den sista veckan, för nu är det så sjukt nära tills vi bara är instängda typ hela tiden. (Hjälp).


Hej hej surpuppa.

Sööööötnos.

Oberedd så fotade Simon mig när jag reagerade såhär för att han inte kunde fota. Heheh.

Sen blev jag typ glad igen.


Röda Korset.

Bloggläsare om Tillbaka!
Gud vilken snygg vart hittade du den?:)

Tack så mycket! Jag fyndade på Röda Korset igen, hehe. För 20 kronor!

Tillbaka!

Nu är vårat internet äntligen tillbaka för att stanna hoppas jag. Så det var den största anledningen till att det stod tomt här igår. Men nuså! Har lite smått ångest inför att det verkar som om det är sista sommardagen Sverige bjuder på idag. Och igår var det till och med så kallt runt elvasnåret att det kom imma för varje andetag. I alla fall så promenerade Simon och jag ner till stan under dagen, och då var det så himla varmt. Hade bestämt mig för att inte köpa något (HEHE) men jag kunde inte hålla mig från den här fina, fina väskan!





Tusen olika frågor och svar.

SEX/KÄRLEK
Är du singel nu? - nej, skulle inte vilja vara heller.
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa.
Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - jag har världens bästa!
När hade du sex senast? - haha, måste jag svara? vi har sex jämt. överallt.
Har du kört oskyddat nån gång? - har jag väl.
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - jag har bara blivit dumpad. (i förhållanden alltså). ragg har jag övergivit och inte ångrat mig.
Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja. och jag hatar det.
Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - icke.
Haft sex på fyllan? - aop.
Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? - nej!
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - ja, massor av gånger. (förresten så känns det som att jag har svarat på den här listan några gånger förut) hehe.
Sparat något från ett gammalt förhållande? - massvis.
Somnat gråtande pågrundav kärleken? - ja.
Varit på en blind date? - nej.
Varit otrogen? - nope.
Ångrade du dig? - icke varit.
Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - två år och en månad.
Har du någonsin varit kär? - jag ääär.
Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - ja, och jag hatar det lika mycket varje gång.

KOMPISAR
Har du någon bästa vän? - ja, världens bästa.
Är du ofta med dina vänner? - ja, fast mest med Simon.
Vad brukar ni hitta på? - allt som faller oss in.
Bästa minnet med någon vän? - jag har massvis med gamla minnen.
Säg namnet på en riktigt bra vän? - JULIA NORDLANDER.

Kan du vara dig själv med dina vänner? - ja, som tur är.
Har du hatat din bästa vän? - nej, men jag gillar en före detta vän mycket, mycket lite nuförtiden.
Litar du på din bästa vän? - ja. annars så skulle hon aldrig vara det.
Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - ja. och jag är fortfarande i chock.
Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - ja.
Var bor din bästa vän? - mellan haga och stan. i lägenheterna ovanför busbacken.
Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? - bara de som det behövs pratas om.
Har du ljugit för någon kompis någon gång? - ja. kanske. förlåt i så fall.
Har någon kompis ljugit för dig någon gång? - säkert.
Ljuger du för dina vänner ofta? - nej, fasiken heller.
Vilken kompis var du senast med? - Julia.
Har du många kompisar i din klass? - ja.
Vilka eller vem är du mest med i din klass på skolan? - Tina eller Emelie. annars så vårat lilla gäng.
Två stycken vänner som du känt sen du var liten? - Amanda Martins Iggström och Julia Nordlander.

SISTA SOM
Du fick en puss av? - Simon.
Sov med dig i samma säng? - Simon.
Du delade ett riktigt skratt med? - Julia.
Du gick på bio med? - mamma.♥
Du höll i handen? - mamma.
Du gick på stan med? - Simon.
Delade en pizza med dig? - Simon.
Du ringde? - Simon.
Skickade ett sms till dig? - Simon.
Du kramade? - pappa.♥
Gjorde dig lite besviken? - inte direkt besviken. mer chockad över hur de egentligen var som personer. haha.
Gjorde dig mycket besviken? - har ni inte med och göra. (älskar att ni blir nyfikna) moaha.
Du skrev med på msn? - oj, det var längesen. jag vet inte.
Du snackade skit om? - ett anus.
Du åkte bil med? - pappa och mamma.
Gav dig en komplimang? - en läsare.
Du kollade på film med? - Simon.
Du åt med på resturang? - Simon.
Betalade något åt dig? - Min älskling. (Simon alltså!)
Grät inför dig? - mamma.

BOENDE
Bor dina föräldrar tillsammans? - ja.♥

Om inte vem bor du mest hos? - hemma.
Har du eget rum? - yepp.
Egen dator? - ja.
Egen tv? - ja.
DVD? - ja.
Boxer? - ja.
Internet? - ja.
Vilka färger går i ditt rum? - vitt, vitt, vitt. finast så. också har jag en svartvit tapet.
Har du stor golvyta? - hyfsat.
Får man plats att sova fler än en i din säng? - ja. annars så har jag två sängar, så man ryms nog.
Är köket stort? - hyfsat.
Ismaskin? - ifall vi har? nej.
Micro? - ja.
Glass i frysen just nu? - ja.
Fler än ett badrum? - ja.
Badkar eller dusch? - två duschar!
Tvättstuga? - japp! bredvid köket.
Balkong? - balkong och altan.
Bra grannar? - jaaaa.

DIVERSE
Favoritfärg? - svart, vitt, mörka färger. fast ljusa kan också vara fint. åh, vad svårt. beror helt på vad man matchar med.
Mobiltelefon? - samsung.
Skola och program? - hedbergska. hantverk foto.
Oskuld? - nope.
Senaste filmen du såg? - american kingdom.
Senaste låten du lyssnade på? atombomb.
Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen? - ''Jag älskar dig så otroligt mycket.''
Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? - himla många! fast jag raderar eftersom för att mitt minne inte klarar av någonting.
Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? - många.
Vad åt du till middag igår? - spaghetti och köttfärssås.
Har du duschat idag? - igår kväll.
Vad var det senaste du sa till din mamma? - ''Aarå.''
Vad var det senaste din mamma sa till dig? - ''Det finns spaghetti och köttfärssås att äta om du är hungrig:).''
Har du skolkat någon gång? - ja.
Är du en svartsjuk person? - ibland, mest när det behövs.
Går vänner före en partner? - ibland, ja. och det väljer man själv också. är min bästa vän i tårar och behöver stöd så finns jag där på något vis ändå, var jag än befinner mig och även om jag är med Simon.
Kommer du bra överens med din familj? - nio av tio gångerna, ja.
Vad ska du äta till middag ikväll? - jag vet inte. äter hos Lina. hihi.
Har du några syskon? - ja, världens bästa. två äldre systrar.


Ni måste vara SJUK(A). SJUK(A). SJUK(A), SJUK(A).

Jag har drömt så sjukt konstiga saker de senaste nätterna. Nästan så jag inte kan skilja på drömmarna och verkligheten. Haha, och det är nog första gången det händer mig långvarigt också.

Om en stund ska jag i alla fall åka till Lina (som för övrigt var evigheter sedan jag träffade). Vi skall nog bara göra allt mysigt som man kan göra. Äta mumsigt, basta, prata och se på film. Och det ska bli så himla skönt. I går var det en sådan sjuk kväll som jag inte har varit med om på länge och jag har verkligen kommit fram till att vissa människor är helt slut i huvudet. Men det är så synd om dem. Och inte alls för mig. (Douchebags!!!). Hur som haver, eftersom att jag åker snart så bloggar jag nog inte mer för idag. Och det ska faktiskt bli skönt. En heldag för mig själv och Lina och ingen annan. Även om jag saknar Simon så sjukt, sjukt mycket nu! Imorgon är det tre dagar sedan vi träffades, hehe. Inte så länge. Fast jo. Så jag längtar massor tills imorgon också.

Äntligen!!!! Jag är så glad.

Ni kommer aldrig kunna gissa vad jag ska göra om ungefär en timme!!! Jag ska träna. Jag ska träna för första gången på väldigt länge. Det är långt över en månad sedan och jag känner mig supertaggad. För nu vill jag verkligen få tillbaka allt som jag hade tränat upp innan jag blev slapp. ''Som tur'' är så är sommaren slut snart, för då kommer jag komma igång på riktigt igen och det gör mig glaáá.


Det här känns alltså hur bra som helst nu. Och jag älskar att min kropp ser icke-feminim ut. Hehe.

Varför ska det vara så jävla svårt?!?!

Eftersom att vårat hus har varit upp och ner-vänt den senaste tiden. Så kunde jag inte låta bli, så jag har storstädat hela huset. Ungefär i vartenda hörn. Så nu hoppas jag mamma och pappa blir glada. Ibland är jag en snäll dotter! Och må det vara så också, när mina föräldrar alltid är snälla. 

Men nu hade jag helst velat krypa ner i sängen med en bärbar dator i stället för den här pensionerade datorn som är så himla seg. Så jag tänker skriva en önskelista. (Till mig själv, så allt detta ska jag köpa själv). Och en lista med det jag vill hinna med i höst. Fast allt det här har jag bara råd med om jag får jobb. Så jag tänker i den banan nu.

• En bärbar dator.
• En fjällräven till vintern. Nej. Ingen ful, tjock, michelinjacka. Hehe.
• En iPhone-fakking-4. Kommer att kunna köpa i slutet av september, på riktigt. Hehehe.
• En skinnjacka från Jofama by Kenza. Vinterkollektionen typ. Eller något.
• Pierca en septum.
• Åka till Stockholm.
• Se Håkans sista spelning i Stockholm 9:e september.

Okej. Det var ungefär allt hittills. Nu har jag bara panik över pengar (en tusenlapp). Arg. Och är ledsen. För jag, hm... jag kan inte avslöja. Men jag får damp i alla fall. :( :( :( :(



Kärlek, lycka och höstkänslor.

Jag vill bara säga att jag har landat i mitt varma hem och att Julia och jag hade den nödvändigaste pratstunden på väldigt länge, och för varje gång så är det så himla skönt att lätta på hjärtat. Och nu i skrivande stund så kommer jag verkligen på hur mycket jag saknar Simon om kvällarna när han inte är här med mig. Jag har egentligen skrivit om det så många gånger men även om det är tusentals gånger så vet jag aldrig riktigt hur jag skall skriva ner det på bästa möjliga sätt. Bara för att ni skall förstå. Att just ikväll är jag så sjukt lycklig. Men ändå olycklig (för det finns saker som ger mig ångest) men så tänker jag lägga det på hyllan bara för en stund för att jag överväger allt det som gör mig glad. Åh. Det är så sinnessjukt svårt att göra tydligt. Egentligen kanske det bara behövs några få små ord eller ett helt block full av kärleksexplosioner. Jag älskar att skriva men någonstans känns det som att jag har tappat just det där. Bara för att precis just nu så blir det så svårt när jag verkligen vill få ur mig det här som bubblar inom mig. Men eftersom att jag vill. Så går det på något skumt sätt ändå. Även om det finns vissa stunder som jag verkligen avskyr Simons beteende mer än allt annat, så kan jag inte se mig själv utan honom. Fastän jag är en egen individ. Så är han halva jag. Och jag vill leva med honom. Tills den dagen jag dör och är borta för all evig tid. Och det finns saker jag är skyldig till som jag kommer att ångra tills jag rycks ur livet. Men jag kommer alltid försöka att gottgöra det. Och jag kommer alltid att göra mitt bästa. Jag är så himla kär och upprymd. Så jag kan typ börja gråta. Bland annat för att den här sommaren verkligen har visat hur mycket jag behöver Simon. Och faktiskt hur lite jag kan ta för att stupa ner i en pöl och bara vilja dö. Hur ledsen jag kan bli. Den här sommaren har varit så annorlunda jämfört med för ett år sedan. Den var så fin. Och allt var bekymmerfritt. Idag så jobbar Simon varenda dag, och jag är glad. Bara för att det ger oss så mycket. Även om jag saknar honom i mängder. Vi kämpar lite smått för att kunna resa utomlands i slutet på augusti. Och viljan är så jävla stark, för nu är det sensommar och för några dagar sedan kastades vi ut i hösten. Åtminstone gåshuden som höstkvällarna brukar ge oss. Också tänker jag på var den här sommaren tog vägen, allting gick så kvickt utan att jag knappt hunnit tänka igenom vad jag har tillbringat alla de här dagarna. Om precis två veckor börjar vi skolan och jag känner mig alldeles trasslig inombords av en mängd blandade känslor. Men om jag skall prata om min skolångest, så låter jag det vara tills det närmar sig på riktigt och jag skall börja andra året på gymnasiet. Nu skall jag suga i mig de sista veckorna. Alla dagar. Kvällar och nätter. Och jag skall hinna göra allt jag vill innan det är slut på riktigt. Jag skall ha hunnit vara med om en kräftskiva, campa och äta surströmming.  



Nu cyklar jag iväg.

Nu sätter jag mig på cykeln och trampar bort mot Julia. Jag tror vi sätter oss på en kall bänk och pratar om allt som vi vill. Det är typ så vi gör det.


Haha. Min hållning gör så att jag ser, jättepeppad ut. Eller hur? Mja. Nej, men jag är faktiskt glad. Fast nu har jag tagit på mig en till tjocktröja, för så mycket fryser jag. Det kanske beror på att jag mensar. Hehe-hehe. Närå. Men jag måste åka nu. See you. P.s. jag har på mig Shantis byxor och Simons tröja (den extratröjan jag tog på mig nu efter bilden). Jag har inga egna kläder.

Läs då.

Och det är alltså nu man ska välja antingen eller. Bra tidsfördriv.

bada - duscha
plugga - jobba
vanilj - choklad

snygg & olycklig - ful & lycklig
lyx - budget
sola - bada
pool - havet
skidsemester - solsemester
singel - förhållande
planering - spontanitet
stökigt - organiserat
passion - trygghet

bio - teater
charter - svensk sommar
julafton - midsommarafton
10 barn- inga barn
skånska - göteborgska
silikonbröst - fettsugning

landet - storstan
känd för skönhet - känd för intelligens
Sex and the city - Desperate housewives (inte sett något utav det)
dubbelhaka - hängröv

romantisk - dirty
kaffe - te
porrfilm - naturprogram
pizza resten av livet - hamburgare resten av livet
banta - träna
farlig kille - snäll kille
spy - ha diarré

spara - slösa
shoppa i butik - shoppa på nätet
bli fotad - fota
förfest - efterfest

ramlösa - loka
kurvig - slank

ge - få
string - hotpants
förrätt - efterrätt
anorexi - fetma (då äter man sig själv fet med flit, och man kan banta)
kyckling - fisk

blind - stum
kramas - pussas
rakhyvel - vax

platt rumpa - platta bröst
mjölk - vatten
utgång - hemmafest (om det är en bra hemmafest, så båda)
framgångsrik - älskad
skräckfilm - romantisk komedi
Max - Mc'Donalds (ofcourse!)
popcorn - chips
öppet sinne - monogam (vet inte)

öl - sliskiga drinkar
grabbkväll - tjejkväll

kärlek utan sex - sex utan kärlek

hund - katt

brun utan sol - solarium

shorts - kjol

mössa - keps

vitt vin - rött vin

glass - godis

snacka skit - snacka politik

familj - vänner

Enkel eller dubbelsäng

Sony Ericsson eller Motorola

Ringa - sms:a (Beror på med vem)

Badskum - badkulor

Brunögd - blåögd

Party is in the house tonight.

Om ni inte har hört Coming home - Diddy, Dirty money. Så tänkte jag att ni först kunde lyssna på den. Och sen om ni vill röja precis lika mycket som jag vill nu, så ska ni lyssna på den här. Den är faktiskt asbra. Skön och allt sånt. Fast det är ju bara vad jag tycker.





Kul Sharlee.


Fick en ny facelook förut. Aja!!! Slapp och trött åker jag till Timrå. Och plötsligt blev jag på ett sådant jävla festhumör så jag vill typ dö i fylla. Närå, jag skoja. FÖRLÅT. Så ska man inte säga. (Orkar inte flumm-mig). Och ni orkar säkert inte med det heller. See you later aligator in Timråinhalator.

Nästan glad.

Ibland är det nästan så att jag mår dåligt över att vara jag, haha. Jag har kan man säga suttit vid datorn sedan klockan tre. Det är nog inte så normalt. Jag är störd och en riktig jävla no-lifer. Eller just det. Någonstans däremellan kollade jag på tv och sov emellanåt. Också har jag sprungit till Konsum för att hämta upp en större töjning. Förresten, jag köpte en plugg idag. Så nu är jag nöjd.

Nu fördriver jag den mesta tiden med att göra fiskbensfläta efter fiskbensfläta (FÖR NU HAR JAG ÄNTLIGEN LÄRT MIG!) tills jag ska åka till Simon. Jag kunde inte hålla mig så mycket som jag saknar honom nu. 


I alla fall. Ni kan inte motstå att säga hur duktig jag är. Andra försöket på den tjockare flätan.

Nu måste jag fråga er.

Jag är så himla sugen på att pierca mig. (Hatar det ordet). I alla fall. En tragus och en septum. Det är inte så synligt. Men ändå fint. Min syster Shalony har det och hon passar så himla bra i det. Och min äldsta syster Shanti har en tragus!


Men då vill jag inte ha ett tjursmycke. Utan ett smycke med en öppning. Ja, ni fattar. 

Nu till min slutpunkt så tänkte jag ju fråga er om ni har någon åsikt. VAD TYCKER NI?!?!! Eller... VAD TROR NI?! Det vore fin om ni ville svara!

Shopaholic. (P.s. Jag älskar dig, Simon).

Åh fy vad det här var jobbigt. Det jobbiga var att Simon åkte härifrån kvart i tre och 50 minuter senare var han fortfarande inte hemma, och hans mobil var död. Och oron som växte inom mig fick mig att vilja kräkas. Men nu vet jag i alla fall att han har landat hemma, tack gode Gud vad mitt hjärta lättades. 

Över till någonting helt annat. Eftersom att jag ofta kanske verkar lycklig och så, så vill jag bara säga att jag är inte det så ofta. Igår natt så var jag så himla ledsen. Nästan så jag ville dö. Jag vill försöka få ihop saker så som de var förut. För jag känner egentligen inte igen någonting av det som är nu. Och det gör mig så himla ledsen. Även om det oftast är bra med mig och så. Med Simon också. Så är det alltid så hjärtskärande när det inte funkar. Mina bekymmer vill egentligen bara svämma över här, men jag vill inte få det och låta som om allt är dåligt. Jag vill bara få det och låta som en liten kris som jag bara måste ta mig ur. För jag klarar nästan inge mer. Och därför vill jag bort därifrån. Och eftersom att nästan hela natten igår blev så hektisk och fruktansvärt jobbig. Så vände Simon och jag de få timmarna vi hade idag till någonting bra, så vi åkte på stan och shoppade lite. (Jag måste fan sluta)


Så här har vi dagens outfit.

När vi hamnade på Röda Korset så ville jag så gärna att Simon skulle hitta någonting, och jag blev så glad när han fick upp ögonen för den här fina skjortan som inte alls är rättvis gentemot hur den ser ut i verkligheten. Men för att inte låta som en, någonting. Så vill jag bara säga att jag bär på en känsla som gör så fantastiskt ont i mig. För det är den känslan som jag känner av när jag tittar på Simon och känner hur mycket jag älskar honom. Och det är så sjukt mycket. Och varför den gör så ont är just för att jag aldrig skulle vilja vara utan honom. Han är så himla fin. Och världens snällaste och omtänksammaste person.

Simon fick i alla fall skjortan utav mig, och jag är så himla glad för det. 

Och jag köpte den här.

Och den här. Som också är så mycket finare i verkligheten. Men nu känns det som att jag måste sluta shoppa. För jag blir ju helt störd. Alltså typ, när jag inte handlar något nytt. Jag är ju liksom överallt hela tiden. Men jag antar att det är bättre än alkolist.

Hur som haver. När vi kom hem så sved våra ögon ganska mycket, och magen kurrade. Så vi slängde ihop lite lunch som såg ut såhär. Och sedan kröp vi till sängs framför tv:n innan han åkte hem för att senare åka och jobba. (Han är på jobbet nu).

Photo shoot.


Hej hej. Vi svettas ihjäl. Chokladen smälter och vi med den. Simon ollar mig hela tiden. ORKA? Hej då.

Mys och bara mys.

Nu har Simon och jag förberett oss för en söndagsmyskväll. Och det är så perfekt med vädret då regnet bara forsar ner och jag hör det på mitt plåttak. 


Nu ska vi i alla fall krypa ner i min nybäddade loftsäng med massor av goda snacks. Ja, ni ser ju själva på sätt och vis. Först ska vi se på den här stora händelsen som har kommit ut till en dokumentär och sedan någon konstig film som Simon har hyrt som heter ''Animal Kingdom''. Hoppas ni har det lika mysigt som oss. SEE YOU.

Just det. Bara för att, här sitter jag oftast och skriver ut till er. Klyschigt.


Men åh.

Idag kan vi prata om att jag bara har storstädat nästan överallt. (Och då pratar vi verkligen storstädning) sådär så att jag är beredd på att öppna en städfirma.


Jag har alltså bäddat rent både uppe och nere. Dammtorkat precis överallt, dammsugit, städat garderoben och till och med skurat. Vilket jag inte har gjort på år och dagar.

Första gången jag tänder ljus på hela sommaren också.

Viktiga notiser till mig själv.

Över till badrummet så har jag städat hela det också. Så nu är det så himla fräscht och fint.

Så, det var allt. Jag har såklart inte fotat alla hörn och kanter, för då skulle de nog bli tusentals bilder och ja. Det skulle bli alldeles för jobbigt. Nu ser ni ungefär hur fräscht och fint det är.

Nå?

Jag tror jag ska stänga min blogg. Fast det beror ju på vad ni tycker....

Sommarmys med kärleken.


Det här var alltså den goda middagen jag pratade om!

Fina Shalony.



Efter middagen brummade Simon och jag ner till stan och tog en kvällsfika på Baristas uteservering.

Vad fint Simon tittar på mig.

Jag älskar dig.



Jag drack en ganska god smoothie.

Och Simon drack en blåbärsmoothie.



Och det var allt för ikväll. Sedan när vi bestämde oss för att gå och var på väg till parkeringen, så kom jag på att jag hade glömt min plånbok i bollen. Och jag fick så himla panik och hade tur att jag kom på mig. Så jag kutade tillbaka och hämtade den. Tuuuuur.....


Hey.

Nu är jag äntligen hemma. Och har tid att blogga. Jag jobbade inpå natten igår, så när Simon och jag kom hem så slocknade jag direkt. Och på den lilla tiden igår, så lärde jag mig så sjukt mycket. Och det märktes för jag vaknade inte förrän två idag och då var jag så himla trött och ofräsch. Så jag tog tillfället i akt och städade och möblerade om Simons rum, sedan åkte vi hem hit och nu har jag alltså duschat och gjort mig fräsch inför middagen.


Hehe. Världens konstigaste outfitbild. Och titta på min stortå! Haha, så sjukt STOR.

Idag så har jag i alla fall inbakad fläta som Shalony gjorde på mig.

Nu ska jag vänta på maten som ska bli så god. Det blir alltså oxfilé, riktig kantarellsås, färska kantareller, pommes frites och sånt. Mina smaklökar kommer på ett ungefär dö.

Jag provar på.

Jag blir typ deprimerad så fort jag kollar ut ur fönstret, men Simon och jag ska åka ut till Timrå nu. Eftersom att det är Timråland, så ska vi jobba kväll/natt. Weho. Vi ses!!!!!!!

Jag får aldrig nog av sommaren.

Nu ska jag hålla det jag har lovat. Jag har kommit hem från stan (för en stund sedan faktiskt). Och jag är så himla glad idag! Jag fick ett sjukt glädjande samtal om jobbet. Så nu gäller det bara att hålla tummarna ytterligare en gång. Jag tänkte i alla fall visa vad jag inte kunde låta bli på stan. Hehe.


Hej mupp. Min femte fina långklänning. (Tror den blir hur fin som helst till Turkiet).



Nya runda solisar.

Och jag som har varit ute efter Herkulesskor är hur nöjd som helst med dessa fina Vagabond som är köpta på Nilsons. (De är lite smutsiga för att jag gick med de i regnet igår).

Äkta skinn är de också. Förlåt alla vegetarianer och veganer.


Ber om ursäkt.

(Hej världens konstigaste min). Förlåt för att jag faktiskt suger på att skriva nuförtiden och att jag borde bli bättre. Men det känns som om det händer för mycket i mitt liv fast samtidigt ingenting så jag inte kan blogga längre. Det är ganska svårt då och det tynger bara ner mig. Igår skulle jag visa mina fina nya skor. Men det blev inge bra med ljuset och sånt. Så jag ska ta nya bilder idag. Mamma och jag var i alla fall som sagt på bio igår, och vi såg KYSS MIG. Och den var helt okej. Ingen film jag skulle rekommendera ett måste att se på bio. Men den var fin. Till idag så någon gång ska mamma, Simon och jag trampa ner till stan för att spana in den sista rean lite till.

Regn igen.

Fjärde augusti och solen har lagt sig tryggt bakom molnen igen. Jag börjar bli typ ledsen och ångerfull. För nu är skolan snart här, och då vill jag bara ha fint väder. Men Simons familj, han och jag drog in oss några soltimmar i morse och la oss på stranden. Sedan blev vädergudarna ledsna och gjorde oss blöta. Men nu när vi äntligen är i Haga så ska jag duscha av mig all smuts och göra mig lite fin. Jag har köpt nya skor. Och är jättenöjd. (Visar senare).

Mamma och jag ska i alla fall på bio senare ikväll. Mys mys mys.

Hoppas, hoppas, hoppas.

Jag är i mitt andra hem i Timrå. Och jag har varit på Tranviken hela dagen, och det var så himla skönt. Sedan var jag på anställningsintervju, och det var så himla nervöst och härligt. Så jag ville bara säga det. Nu ska jag göra en god toast. Och äta massor. Och se på film. (Simon är för övrigt ledig nu så jag är superglad).

Fan också.

Jag kan inte blogga. Jag har ångest. Panik. Är nervös. Och jag kommer tillbaka när jag får besked. Jag vet inte hur det gick. Men jag hoppas det GICK!!!! Gah. Ses om en vecka, eller när allt har lagt sig. (Åh, ångest) Hej då.

Glad igen!

Egentligen finner jag inte skrivsuget i mig någonstans. Men eftersom att min kväll blev så mycket bättre till skillnad från vad hela för- och eftermiddagen var. Så måste jag låta all glädje rinna av mig här också. I själva verket brukar jag aldrig vilja prata om mitt närmare privatliv. Ja, som sex, mens, hur mycket jag blöder etc. Men jag tror faktiskt jag hade en extrem pms-dag. Jag grät, grät, grät ungefär non-stop. Och jag var så sjukt ledsen så jag nästan ville gå under jorden. Jag sa massa fula saker till de som står mig nära. Och gjorde mig själv ledsen utav det. Och under hela tiden så ville jag bara ha Simon hos mig, och underbar som han är så stod han utanför min dörr tidigare ikväll och plötsligt vändes jag upp och ner. Och blev så himla mycket gladare. Nu längtar jag bara massor tills imorgon då hans sista jobbdag är, och vi kan umgås mer än bara helgen. Wii!

Hur som haver. Haha, ikväll var första gången jag gjorde någonting så stört roligt som gav mig världens adrenalinkick. Och likaså Simon. Vi skrattade ihjäl oss, åtminstone jag. Men eftersom att precis vem som helst kan läsa min blogg så får det förbli en hemlighet. 


Och ja, se vilket buzansikte jag fick. Bara för att jag visste att det var det som stod på spel. Och det hände så mycket mer. Skrattar även åt att jag har händerna sådär som man brukar ha i jeansfickor. Bara för att ha de någonstans. Haha.

Apropå någonting som inom ett par timmar är väldigt aktuellt. Så är jag så jävla nervös inför imorgon! Det pirrar inom mig precis hela tiden. Jag tänker och bara tänker. Alla som säger att det kommer att gå bra, gör mig så sjukt nervös. Men jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Och att jag ''tar hem'' det här. För det är så jävla sjukt, men nu är det här ungefär mitt stora drömjobb. För jag vill ha ett jobb. Och jag kommer lära mig så mycket. Så banne mig vad jag ska visa fram fötterna.

Okej.


Hellooooo... nu har jag solat klart. Tänkte skölja av mig all intorkad svett. Och sen vet jag inte. Laga mat kanske. Hej då.

F1 varmt.


Jag har tagit en paus. För det är så sjukt varmt. Och jag ligger och simmar i mitt eget svett. Tack vare musiken bredvid mig så orkar jag i alla fall hålla ut och ha lite bättre tålamod än vanligt. Och jag har redan fått en rand (skryt hejhej). Så jävla skönt att man inte har svenneblod eller något annat. Nej, jag är inte rasist mot Sverige. Jag säger bara att jag har bättre pigment än er. LoooL!!!

Det går ju bara nedför.


Okej. Jag undrar hur länge ni kommer orka med mig och mitt jävla tjat. Men jag vaknade upp som världens olyckligaste idag. Jag har gråtit floder och jag inser att jag behöver fan lappa ihop det här innan det går sönder ännu mer. Jag ska lägga mig ute på balkongen och sola tills jag blir en stekt baconbit. Och jag ska lyssna på musik så hela kvarteret kan lyssna med mig. Också skiter jag så mycket som i resten. Jag hatar världen.

Jag tror vi flyger rakt in i solen.

Nu när jag börjar så är klockan på slaget 01:29. Den här dagen (eller igår) första augusti, har gett mig så enormt mycket. Jag har insett saker. Som jag såklart har insett förr, men som jag värderar lite extra nu. Min och Shalonys dag var enormt, oslagbart bra. Och jag (vi) saknade Shanti hela tiden. Så det här ska göras om tusen gånger. Nu är vi bara ensamma hemma. Och det märks, för nu när mamma och pappa är i Vemdalen så är det ganska tyst och tomt. Men trots det så är vi otroligt bra på att höja mysstämningen. Idag förstod jag hur mycket jag gillar sommaren också, då dagar blir som idag. Jag tänkte på Simon mesta delen av tiden. Jag tänkte i och för sig på alla som jag älskar. Och hur mycket jag vill att vi ska vara samlade helst hela tiden. 

Idag var nog allra första gången som jag verkligen hittade någonting i textil på en Second Hand-butik. Och jag blev döglad. Och jag är fortfarande helt extas tills jag kommer till att använda mina nya kläder. Och jag längtar redan tills jag ska strosa runt på Röda Korset i Timrå. Bara för att det är så sjukt mysigt, och bara för att jag är så ensam om varenda plagg jag köper. Nu pratar jag idag. Så alltså det dygnet som var för en och en halvtimme sedan. (01:36) är den nu. Även om jag har sagt det så oberäkneligt många gånger, så förstår jag för varje minut som går att jag aldrig skulle kunna stå på jorden utan Simon. Utan min helt underbara familj, och mina fina vänner. Jag vet att jag är en sån som har enkelt för att sväva mellan lätt och svårt. Och jag är så sjukt, evigt himla tacksam att jag alltid kan hjälpa mig själv upp. Eller att det alltid finns en människa där som kan trycka upp mig när jag är någonstans nerkörd i botten. Och det är inte så ofta det händer att vi tänker så mycket på det. I alla fall inte så djupt. Och då när vi väl tänker efter, så blir vi alltid så känslosamma och vill gråta hav. Eller jag. Jag kanske inte ska prata om er. Men så pratar jag om nu, och jag känner att jag har hur lätt som helst för att börja gråta nu. Bara för att jag är så stört lycklig idag. 

Jag har inte berättat det här än. Men jag är samt så himla, satans, roligt jävla nervös inför onsdag. Då ska jag på anställningsintervju. Och jag vet att man kanske inte ska berätta sådant för er än. Eftersom att jag inte har fått jobbet (än?!?! Hihi). Nä, men det är bara vad jag hoppas så in i bomben. Men jag är så himla glad. Och ja, jag kanske inte ska ta ut saker i förskott. Men jag har så svårt för att låta bli när det gläjder mig att jag får komma på en intervju. Och får jag detta jobb. Så blir jag så fruktansvärt glad och så sjukt engagerad. Även fast jag redan är det nu. Och det som gör mig ännu lyckligare är att jag blev tillfrågad om jag ville jobba som statist. I en ny film som ska komma. Och det är samma regissör som har regisserat den underbara filmen ''I rymden finns inga känslor''. Det känns så jävla mäktigt. Utan att låta mallig. Eller ens att försöka vara det. Lilla jag. Jag är så sjukt glad. Att det faktiskt känns så himla overkligt. Men jag tänker berätta om allting när det är på plats. Färdigt. Och allt. Men eftersom att jag var så nedstämd igår så är jag så himla glad att jag har blivit lite mer euforisk över allt som ska hända. Och jag ser positivt på saker. Även om skolan är nära. Och jag saknar vissa saker mer än något annat och vill ha det för mig själv. Så försöker jag göra mig själv hel igen. Bara hel ifrån allt som egentligen tar sönder mig. Jag börjar också få världens finaste tänder. Finare tänder än ni någonsin kan ana. Och jag är så jävla glad över det. Jag kommer verkligen att visa en för- och efterbild. Nu ska jag gå till sömns, tänker bara lyssna klart på Spotify där Håkan står högst upp i sökfältet. Så allting går på repeat. Godnatt nu fina.





Jag känner kalla höstvindar. Men ändå är jag så varm.

Ikväll var det en sådan underbart mysig sommarkväll med världens finaste, bästaste och mest efterlängtade vän. Även om jag snabbt fick gåshud så fort jag inte rörde mig på grund av den kommande höstkylan så var jag så varm inom mig. Vi pratade om ungefär allt som har hänt sedan vi sågs sist. Promenerade ner till stan. Satt på en parkbänk. Gick runt i stan. Och på vägen hem fotade vi massor, och till sist trillade vi in i mitt varma hem. 


Världens bästa.

Eftersom att Julia har förbjudit mig att lägga upp ungefär alla bilderna, så får ni bara några stycken.



Åh hej. Vi är bästa kompisar. Syns det? Okej bra.

''Nu låter du mig krama dig Julia. Annars!'' Haha.





Den här bilden gav mig plötsligt en himla massa festival-drägg-känslor.

Skratt och fina dagar. Det är bara då som jag trivs som allra bäst.

Ni får absolut inte tro att Julia var oseriös här. För hon är jätteseriös. Haha. (Eller kanske inte).

En fin liten historia ligger bakom denna sommarbild. Precis då jag sa att vi skulle göra en ''Kenza uttjatad hoppbild'' och satte på självutlösaren och ställde mig framför kameran, så sa jag till Julia ''Det är någonting i buskarna'' och hon missade hela hoppet medan jag hoppade och lyssnade samtidigt. Titt på sötjäntan!

På vägen hem.





Pratade med pappsen.


En jävla massa nytt.


Wii. Mitt face ser blää ut. Men STRUNT I DET. Jag köpte det här fina linnet.

Och den här söta.

Hahaha.

En härlig farfarskjorta.

Och världens finaste jacka. Bilden är inte rättvis gentemot hur den ser ut och sitter i verkligheten.

Haha, glad!!!!! Jeansjackan är också ny.





Haha. Shalony och jag skrattade ihjäl oss under hela tiden hon fotade mig. Jag köpte ett nytt skärp också. LoL på den här bilden.





Jag är AS-JÄVLA-NÖJD! Nu ska jag leka med Julia. Adjö. Och tack till Shalony som var en superbra fotograf. Wiie.

Kul!


Det är bara camens fel att jag ser blöt och svettig ut. Hehe.



Med det här inlägget hade jag inte så mycket att säga. Mer än att jag ska fylla magen med mat och sedan ska jag äntligen träffa Julia och jag tror att vi ska ta ett is-jävla-kallt kvällsdopp någonstans. Over and out.

Världens mysigaste och bästaste sommardag.

Idag har jag haft en utav de mysigaste dagarna på hela sommaren. Shalony och jag njöt verkligen utav solen och allt annat som fanns runtomkring oss. Och jag mår så bra idag! Och jag vill bara dra nytta utav de sista veckorna och leva på riktigt.


Efter att ha längtat tills Röda Korset skulle öppna efter deras sommarstängning så hamnade vi där först.

Och vi provade en hel del. Jag köpte den där fina gröna jackan. FÖR FEM KRONOR. Sjukt.



Sedan gick vi mot Indiska där det var halva, halva utav rean. Så jag fick en sådan här fin burk utav Shalony för 35 kronor.

Shalony provade lite annat.

När det kurrade i magen på oss så gick vi till Stenstans konditori (så underbart gott och mysigt).



Tvättade händerna lite.

Sedan cyklade vi mot hamnen.





Trötta''göta''. Hihi.









Våran goda lunch. Mums mums mums.

Världens bästa syster. (Wij missen jou Shanti!)

Nam nam nam!

Sedan ringde jag Simon och gjorde honom avundsjuk.



En liten efterrätt.







Eftersom att jag fyndade rejält idag så tänker jag visa er sen.

Hej då!

Nu cyklar Shalony och jag ner på stan!

RSS 2.0