Guess who?

Jag är hos Mr.Hemlig. Hehe.........

Det kanske finns en tid då jag börjar igen.

Nu ska jag åka och träna. Ännu en gång med en veckas mellanrum (inte så bra.) Jag ska försöka få det till minst tre dagar i veckan igen. Och på söndag går mitt kort ut. :(

Och eftersom att jag saknar fotbollstiden så mycket också...

...Så tänker jag träna i mina gamla matchkläder. Dock så är shortsen inte de riktiga, de har jag nog lämnat tillbaka. Och de var blåa. 

Åh..........



SOLAR.


Hej hjulbent.


Jumpsuits.

De här var de två superbra fynden jag lyckades med.


Oskärpt bild. Men man ser typ, helheten med benen oså.

Skärpt bild men kapta ben.

Också i mörkblå, som ni såg på förgående bilderna från Sidsjön. NU ska jag lägga mig ute i solen och somna. För jag har nog aldrig haft så ont i mina ögon som jag har nu. De bara svider, svider och svider.

Lite smått från Sidsjön.














Ronja ville också ha samma bakgrund som mig (HEHE)



Hey you.

Vad dålig jag var igår som inte gjorde det jag skulle. Men jag tog cykeln och mötte upp Emil och Anton istället. Och idag ringde väckarklockan klockan 9. För jag har... gjort någonting hemligt! Men här nedanför får ni se bilder utav mitt nystädade rum.








Det ser tråkigt nog ut ganska stökigt på bilderna. Men det är det långa vägar ifrån.





Walk in closet.

Jag nyser varannan minut i mitt rum, ungefär så känns det. Jag håller på att storstäda garderoben den här gången, vilket jag verkligen gör rätt i. Slänger undan lite gammalt och tar in lite nytt. Jag gjorde förresten världens fynd idag. Visar sen.

Kram!

Sol och bad, nästan varenda dag.

Eftersom att jag inte tar mig någonstans utan vänner så tar jag mig nu till Birsta och sedan Sidsjön, med Ronja. För nu har nästan de flesta slutat jobbet. Och jag som är utan, får bara vänta. Men det gör inget. För nu tänkte jag känna på lite sommarvärme. Wii.


Om ni någonsin funderar på att ge mig en present, då önskar jag mig en fjärrkontroll till NIKON D3000.


Idag firar vi 21 månader.


Under 21 månader har jag upplevt saker med dig som jag aldrig har upplevt med någon annan. Under 21 månader har jag bara kunnat varit Sharlee och ingen annan. Under 21 månader har jag skrattat mig tills att tårarna sprutat. Under 21 månader har jag lärt mig saker. Under 21 månader har jag lärt mig utav mina misstag men även gjort de om och om igen. Under 21 månader har jag gråtit mig tills sömns. Under 21 månader har jag flugit upp ur taket. Under 21 månader har jag dygnat. Under 21 månader har jag tagit tusentals kvällsdopp. Under 21 månader har jag firat in två nya år. Under 21 månader har jag aldrig känt mig så älskad som jag gör av dig. Under 21 månader har jag aldrig känt mig så sviken. Under 21 månader har jag varit hel och det är bara du som gör mig det. Under 21 månader har jag betett mig som jag aldrig betett mig annars. Under 21 månader har jag lärt mig att inte ta förgivet. Under 21 månader har jag lärt mig att uppskatta det man har. Under 21 månader har jag saknat sönder tills jag spruckit. Under 21 månader har jag längtat. Under 21 månader har jag vaknat upp och somnat med dig som jag älskar. Under 21 månader har jag känt lycka. Under 21 månader så har jag insett vad mycket kärlek innebär. Men under 21 månader, så har jag framförallt märkt hur mycket man kan älska en annan människa.

Jag börjar tro att vi kan gå genom eld.

Grillning i kvällsolen.

Plötsligt fick jag värmeslag och nu känns det som om jag har insjuknat i någon konstig sjukdom. Svettas övermycket, har ont i huvudet (vilket jag aldrig brukar ha) mår illa och har lite yrsel. Så nu längtar jag efter köttbiten, pommes friten, salladen och en klick bearnaise på tallriken. Kanske det bästa botemedlet mot sådant här mående. 

En dag ute på ön.


Vi åkte ut på Alnö, till spikarna.

Gillar att man kan spegla sig i bilen om man inte har en riktig spegel till hands.

Sedan när vi hade speglat oss gick vi på loppis.

Som var fyllt utav gamla saker.





Cheryll fotade mig och tvärtom.



Converse. Slitna höga jeansshorts och en skjorta som är 15 år gammal.

Fotade mig själv på ett hörn.

Sedan gick vi till vattnet och jag hittade en rolig skylt. Kan verkligen se den där bilden framför mig.

Gruppfoto!

En andra gruppbild... som jag tog plats i.

Jag bjuder i alla fall lite.

Sedan åkte vi till en fin kyrka.

På gården låg denna sötnos och vaktade.

Och inuti kyrkan såg det bland annat ut såhär.

Och vi lämnade ett spår efter oss.

Och hunden tittade sorgset på oss. HIHI. Så fin.

Och innan vi åkte hem så åt vi våfflor.


Fin dag.

Idag skiner solen massor och värmen har vi fått på köpet. Så vi ska ut till Alnö och mysa. Och jag är inte singel på Facebook längre. (Wow!) Och ni som har följt min blogg vet att jag inte har varit singel överhuvudtaget heller.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Jag behöver nog inte ens försöka så hungrig som jag är. Puss!

Hon lägger sig utan honom.

Jag går och lägger mig istället. Världen känns död och likaså gör jag. Saknar Simon så himla himla mycket och är lite ledsen för att han jobbar kväll. Ikväll känns det meningslöst jävla ensamt.

Det ligger en dimma över mina ögon.

Precis avslutat ett 53 minuters långt samtal med min älskade Julia. Som innehöll massa tankar och känslor. Och struntprat. Världens bästa. Som jag dessutom kan berätta allt för.♥

Jag funderar på att gå ut på en liten kvällspromenad. Rensa allt som snurrar i huvudet. Men jag vågar inte riktigt gå själv i skogar och sånt. Någon som vill hooka? Jag är fan astrött.

Sånt som man bara kan drömma om.

Jag försökte egentligen hinna med ett inlägg i morse men jag var upp i stress. Jag har varit på stan med min faster Else och Cheryll. Yrade runt bland rean. Fyndade lite (men inget på rean :(.)

Eftersom att jag har varit ute efter ett par mörka, höga shorts (som jag inte får päronstjärt i) så blev de här bra. Jag är nog nöjd.


OBS, bilderna ger inte plagget rättvisa.




Och nu har jag ännu en långklänning i min församling. Jag bara älskar dem. Och denna fick jag utav min gulliga faster.




En kick att vara kändiskär.


Året var 2007 och jag var kär i Tokio Hotel. Det var framförallt Bill och Tom som var mina drömkillar. Jag kände mig löjligt desperat och någonstans i baktankarna fanns ändå möjligheten att en dag skulle någon utav dessa karlar bli min. Det spelade ingen roll vem utav dem. Bara det var en Kaulitz.

För några sekunder sedan så kändes det som om jag spolades tillbaka till det året. Jag fick upp öronen för Newkids sorgliga låt ''Jag gråter bara i regnet'' och försökte förstå vad han menade med texten. Jag lyssnade på den en gång. Två gånger. Och i kväll blev det en tredje gång. Tittade på honom på videon. Skickade en vänförfrågan och säkerhetsfrågan kom upp där det stod att Alex Newkid redan hade fått för många vänförfrågningar.

Varför skickade du det Sharlee? Ja, det var just därför jag kände mig som 14 igen. Trodde någonstans där inne att jag kanske kunde lära känna honom. För det skulle ju vara coolt att känna en kändis. Ingen kan säga nej till den fantasikänslan. Men tillbaka till min nostalgikänsla. Jo, jag började googla på Newkid och tyckte (tycker) att han är väldigt fin. En sån kille jag skulle ha raggat på om jag inte hade haft Simon. (Kära läsare, missuppfatta mig rätt.) Mulatt, fina kläder, vackra ögon och fina läppar. Så någonstans därinne blev jag nästan lite småkär. Precis sådär desperat som jag har varit efter Tokio Hotel i alla år.  Varför känner vi så? Jo, jag skulle faktiskt tro att det är så för att man bygger upp en slags abstrakt relation till en känd person. Ibland uppstår en känsla när jag lyssnar på Håkan. Typ att, ja, det är mig han sjunger för. Bara mig. Och jag har upptäckt att det kan göra ont i en när en stjärna dör. För två dagar sedan (det har varit den 27:e i två timmar) så var det två år sedan världens mest omtalande dog. Michael Jackson. Och jag var en utav de tusentals som blev blöt om kinderna. Jag kände mig i alla fall fånigt kär i Newkid. Och då kom jag och tänka på mig, när jag var 14 år.

Ingen rubrik så länge.

Okej. Bloggen har inte varit så textrik idag. Typ bara bilder. Mamma, Shanti och Celie har lämnat Sundsvall och nu är vi resterande bara kvar här. Vi tog en nostalgiresa bakåt i tiden och kollade på en massa inspelningar från när vi var små. Och jag har inte skrattat mig till tårar på så himla länge, förrän idag. Och sen har jag bara kollat igenom Facebook tusen gånger, även fast ingenting uppdateras.

Nu skall jag äga Simon på Fifa. (Fast först ska jag spela badminton.) Och jag har förresten pengar på mobilen, gratis surf och sms och sånt nu också. Så jag är tillgänglig för de som vill. 


Jag hade roligt.

Bailando, si señor


SATAN VAD HEMSK JAG SER UT..... LoL.

Vi dansar sönder det vi står på. #3


DJ got us fallin' in love again.

Albon och jag.

Ett...

...Två...

...TRE!






*

Vi dansar sönder det vi står på. #2


Shanti och Albon.



Admir, Albon och jag.

Lulzim var trött och på gång.

Jag var galnast på dansgolvet.

Shanti, Albon och Celie.

En titt underifrån.

''Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it'' S&M.

Shanti och Celie.

Tittut.


Vi dansar sönder det vi står på.

Igår dunkade hela huset. Och vi dansade oss genomblöta. Här är del ett.


Shanti och Albon.

High five.

Shalony och Cheryll.

Dans dans dans.

Shanti och jag.

Shanti och Celie.

Bröderna Admir och Albon.

Shanti och jag.

Jag var full av energi.

Årets kommentar.

Anonym om Hon har bakåtslickat hår.
Sök vård för din anorexia. Du ser hemsk ut.

Hej! Ska jag skratta eller gråta? Din kommentar handlade endast om FET avund. Nej, jag ser inte hemsk ut. Jag väger typ 48.5 kilo. Normalt för min längd och ålder. Jag har inte anorexia, ditt dumma as. ''Sök vård för din anorexia.'' Jag behöver inte söka vård. Och okej, jag är smal. NORMALT smal. Men du om någon var ju en sådan person som tog i alldeles för mycket. Och att du är under anonym är kanske för att du är lite överviktig och måste trampa på andra. Typ, och säga att de har anorexia. Bara för att du själv egentligen vill se ut som oss lite smalare. (Haha.) Nästa gång du kommenterar, skriv då ditt namn och länka vem du är istället. Du skulle vara mer ball då. Och jag skulle tycka du var rätt cool som vågade visa din avundsjuka öppet. Men nu är du bara en jävla fjolla. Och jag vill bara tipsa dig om en sak också, det var tur att du skrev något sånt elakt till mig. För som tur är så rör inte din kommentar mig i ryggen. Och den är som luft för mig. Men tänk på vad du skriver till andra när du ska trakassera på det där viset, och speciellt över internet. (För det finns faktiskt de som tar åt sig.) Börja jobba med ditt eget självförtroende i stället för att försöka trycka ner andras. För mitt höjdes bara lite extra tack vare din kommentar.

Och du, läs det HÄR inlägget.





Och förresten, det är skillnad på att vara SMAL och ha en sjukdom.

Även om jag var i ett gräsligt tillstånd när detta fotot togs. Så kan du ta åt dig utav ''Fakk ya.''

Hon har bakåtslickat hår.

Jag har fått en ny frisyr...

...Och den ser ut såhär.



...Och klär mitt ansikte såhär.

...Vad tycks?

Ikväll shotar vi.


Ikväll grillade vi entrecôte.



Vi shotade holländska shotar.









Och de var supergoda.





Jag fick se ut som en tjuv, mina ögon var typ intryckta.

Flyg du lilla fjäril.


Strosar omkring i det här idag. Vilken muppställning jag fick till. Och färgen gör sig inte så rättvis på bilden, inte formen typ heller. Men, allt är ju nästan bättre i verkligheten. I kväll kommer det i alla fall lite folk hit, och det blir nog lika trevligt som igår. 

Midsommarafton


Uteplatsen, massor med mat.

Sedan bestämde tjejerna att detta var deras plats.

Sedan dukades det upp.

''Tältet'' som pappa och typ, några fler byggde upp. Som funkade bäst.







Dags att hugga in.

Sivert och Ger.

Min kusin Cheryll och Shanti.

Min sjukt goda mat.



Sedan blev det lite konsert.

Efter en stund hamnade det massa snacks och sånt på bordet.

Vi satt i våra lag och spelade musikquiz.



Jag drack Gin&tonic. (Asgod.)

Musikquiz.

Och Sivert var pigg och glad!

Midsommardag

''Idag mår man som man förtjänar.'' Nej. Jag ska inte börja så. Eller jag mår ju som jag förtjänar. För jag mår faktiskt bra, jag var nog med om den roligaste midsommaraftonen på länge. Simon är den enda som fortfarande ligger i koma. 

Det fotades sjukt mycket. Och vi åt massor av god mat, drack gott, spelade spel. Också dansade vi hela natten. (Bilder kommer.)

HEJ SOMMAR!

Det gick inte så bra att fota mig själv idag. Men ungefär såhär ser jag ut (se nedan.) Hela vårat hus doftar mat och snart rullar väl gästerna in. Det är mycket, mycket folk som kommer. Och solen har tittat fram och hoppas den stannar, för vi sitter ute. Men vi är så bra, så vi har gjort ett eget typ, partytält. Visar sedan.

Simon och jag är bjudna på midsommarfest hos Andreas Pettersson också. Men så långt vet vi inte om natten tar oss. I alla fall, what's up to you tonight? Dansa, leka, festa? I guess.


Hej fish head.



Fett oskärpa.

Soligt inomhus........

Det här är då jag idag. (Jag ser så snäll ut.) Och såklart har jag någonting som pryder mina ben också. Mina svarta jeans från Dr.Denim.

Glad Midsommar!

God morgon! Idag är det Midsommarafton. Och det kommer hit en massa folk! Så nu ska jag hjälpas åt och städa och sådant som behövs vid högtider.


En utav mina sex tandborstar. Fast den här är sötast. Och det är en barntandborste.

Frozen - they said douche bag all the time.

Var nog inte så bra att dricka en powerking precis innan läggdags. Men jag får speeda av lite på S. Imorgon är det midsommar och vi får besök från Holland!

Nu stänger jag ner, för min dator låter som ett flygplan som ska lyfta. Dags att köpa ny? Ja. Det blev en bra torsdag ändå. KRAM!


LoL.


Inte så utsökta svar.

Haaallo, vem är den absolut bästa sexpartnern du haft? ( svara inte Simon bara för ni är tsms ).
Och hur är det mellan er två nuförtiden? lika kära? :) kraaaam.


Får jag inte svara Simon? Men jag måste faktiskt göra det. Och jag lovar och svär på hedersord att det inte är för att vi är tillsammans. Utav många andra anledningar så svarar jag honom.
Fråga två. Det är bra mellan oss. Alla förhållanden har det nog lite knakigt ibland och så har vi det också. Vi är lika kära. Fast inte sådär nykära. Men den känslan svävar fortfarande uppe i luften och brukar dyka upp ibland. Men det är ju inte samma känsla som när vi träffades första gången att man går upp i taket. Nu känner jag mer att jag verkligen älskar honom och att kärleken är grunden till vårat förhållande.

Varför är du så förbaskat fin?
Hur mår du nu, både psykiskt och fysiskt?
Hur lång är du?
Vilken klädstorlek & vart köper du oftast kläder?
Ha det bra! =)


Oj, vilken svår fråga att svara på. Men tack så mycket i alla fall! Jag är bara lik pappa. Det är receptet!

Psykiskt mår jag sådär. Det är relativt... bra. Jag har nog ganska lätt för att falla neråt även om jag försöker klättra uppåt hela tiden. Så på den fronten jobbar jag med mitt mående hela tiden. Det handlar mycket om perioder när jag kan bli deprimerad. Men det är mycket som kan få mig att må bra igen också!


Fysiskt mår jag faktiskt djävligt bra. Bättre än på länge. Speciellt när jag har satt igång mig själv i träning.
(Tipsar alla att ni borde börja träna.) 

Sist jag mätte mig så var jag 1.63.

Oftast så passar XS/S mig bäst. Men brukar hamna på M ibland också.
(Beror på vad det är för tyger och plagg.)

H&M och Monki vinner mina pengar bäst.


Kram!

Rea rea rea.

Oj. Klockan är redan nio och det passar inte alls in i min känsla. Trillade nyss innanför dörren efter att ha känt mig som en shoppaholic i typ 4 timmar. Som tur var så fanns det inte så mycket som tilltalade min smak så det enda som följde med mig hem var...


En mysig cardigan. Perfekt längd oså.

Och ett par pilotbrillor i stället för ett par rayban (äger tre sådana.)

Långtråkigt.

Och Sverige som var täckt utav värme igår har nu blivit översvämmad utav regn och en massa imma. Men det passar jättebra till dagens birstarunda. Inte så långt kvar tills Simon kommer hem från jobbet (äntligen!) och sen far vi.

Vet inte om det är blogg.se som krånglar eller den här datorn, men jag kan inte publicera bilder. Håll utkik. Kram.

Om ni inte undrar något mer, så avslutar jag nu.

Jag antar att ni inte har mer frågor. Så jag svarar på era frågor typ, i morgon. Jag tror och hoppas att Simon och jag ska ta ett kvällsdopp i tjärn. Även om det kanske är förbannat kallt.



Vi ses!

Om någon timme så sätter jag mig på bussen ut till ödet. Övernattar hos Simon och kommer hem i morgon. Förresten, frågestunden pågår fortfarande. Och den hittar ni HÄR.


Har på mig exakt samma utstyrsel idag som igår.

Fast idag har jag en hästsvans. (Fjunhuvud.)

Och ibland kan man hitta roliga saker under ett toalettbesök. Precis som detta avskalade toapappret. Ser ut som Monkis lapp på deras kläder.

Ryan Dunn

Det här fick jag ont i magen utav...


Öppen för frågor!

Hej. Jag har

frågestund

nu läsare. Så om ni undrar något, varsågod. Göre nu när ni har chansen!!!!!! Kanske svarar på knullfrågor och sånt också.




Det är så mörkt inuti.

Så mycket blandade känslor som sitter fast i mig nu så borde orden rinna ut ur mig, hur lätt som helst. Trots det så är det helt blockerat. Det är ju nu jag kan blogga bäst. Men jag kan inte, så jag låter bli att få det bra.

Jag har verkligen fastnat för någonting som inte riktigt går att förklara. Det är så himla abstrakt. Och jag önskar jag var tillräckligt stark för att inse att det som finns nu aldrig kommer att utvecklas. Trodde aldrig att det skulle vara ett helvete att klargöra, men jag förstod nästan att det var det nu. Och fan fan fan. Jag vill bara försvinna. Och jag borde vara lycklig men jag kan inte. Allt är så himla utspritt. Och att vara tyst gör mest ont. Varför måste man vara tyst? Jag vill inte vara tyst om saker även fast jag borde. Precis som nu. Jag behöver någon som svarar exakt på det viset som jag vill. Och det är bara, bara Julia. (Får ont i magen för att du är borta från mig.)

Jag slutar nu, för jag kan inte fortsätta skriva när det bara blir en jävla massa trams. (Ibland känner jag mig så himla bra. Nu känner jag mig knackig.) För jag gillar inte när jag får en lurad uppmärksamhet. Och sen rinner det bara ut i sanden.



Ibland tar fantasin slut för den här rutan.

I stället för att bara sitta vid datorn hela sommarlovet, så tänker jag kocka nu. Och sedan kommer Simon, då ska vi äntligen träna. För fan vad jag ligger efter med det nu. Jag ska inte börja tänka på att jag inte har tränat på tre veckor, för då får jag ångest. Tre fakking veckor?! Eller det kanske är två. Saksamma.

18.10 anländer min syster Shalony till tågstationen i alla fall. Kul kul kul. Undra hur det kommer kännas att inte vara det enda barnet i hemmet längre.


Annars så går jag runt i detta idag. Och jag klarar inte av självutlösare när jag inte har en fjärrkontroll. (Skärpan hamnar liksom inte ens på bilden.)

Jag var liten.


Blir förundrad över att jag inte minns att detta fotot har tagits. Vilken liten korv jag har varit. Och jag var fortfarande noll år.


Här var jag... tre! Och bodde fortfarande i Holland.

Städkickar ger en ruset

Nej, jag gick aldrig på en promenad. Det skulle bli så omständigt utav massa anledningar. Sen så blev jag halvt tokig av att vårat hus var upp och nervänt. Så jag tog mig an städrollen och agerade som städerska. Både på neder- och övervåningen, samt mitt rum. Det behövdes.

Jag kommer nog stormtrivas om jag kryper till sängs med chips, cola och dipp. (Jag göre då!!!)

Älskar kärlek ibland.

Ida om 290909
Ni är så förbaskat fina, ni är gjorda för varandra!
Man blir så glad när man ser den kärlek ni sänder ut =)


Min första reaktion när jag såg att någon hade kommenterat 290909 så suckade jag tungt. (Antog att det skulle vara något till påhitt om Simon.) Men ack, så fel jag hade! Tack så hemskt mycket Ida. Superroligt att höra. :) Kram!

Ses!

Solen har kommit fram lite. Så jag går och möter upp min lilla Lina så går vi en powerwalk tillsammans. (Undra om jag orkar hålla hennes takt.) Heheh... återstår att se.

Freaky


Finast i världen.

Hooka up?

Funderar lite på hur jag ska döda tiden tills det blir läggdags. Oj, vad tråkigt jag har det.

Städa kanske. - städar jag får jag snabbt tråkigt igen när det är färdigt.
Gå på en promenad. - kommer börja frysa och inse att jag inte vågar gå längre bort än Haga.
Leka med kompisar. - har inga kompisar. LoL. alla är upptagna. min bästa kompis är långt borta ifrån mig och jobbar. alla jobbar förutom jag.
Åka till Simon. - orkar inte åka dit. för då måste jag sova där och han jobbar imorgon.
Glo på tv. - jag har bara de svenska kanalerna... se och hör. 1, 2, 4, 6:an och barnkanalen. de har inte så mycket utbud.

Gud, vilka roliga alternativ! Pappa drog ner mitt humör vi middagen också med att slänga ur sig ''Har du bara suttit inne idag?'' Jag: ''Eeeh... ja. Skulle jag ha varit ute tycker du? Det har varit kallt och regnat.'' Pappa ''Om du ska spendera hela sommarlovet på det viset kommer du få ett väldigt tråkigt sådant.''

Tack för den! Jag kanske gillar att ruttna.. (Fast nu dör jag av tråkighet.) Okej, okej! Men jag har inget annat för mig. Jag erkänner.

Tror jag har rätt.



Känns som om det är en aning tomt och tråkigt här.



290909


Min Simon.♥

Myser med pappa och Simon.

Vädergudarna är lite borta idag. Men trots det så är det nästan perfekt grillväder. Simon, pappa och jag ska grilla och till det blir det potatisklyftor, bearnaisesås och grekisk sallad. Nice söndag? Ja.

Det känns lite som om det är skola imorgon. Så därför ska bädda ner mig i sängen i kväll och se på film, äta en jävla massa chips. Och dipp. Och njuta av att det faktiskt inte är skola även om det känns som så!;);););)

Fan. Det går inte att blogga har jag märkt. Inte nu. Kan inte. Kram tills vidare.


Äh, fan.

Vi började se lite av ''In the company'' men vi insåg att sängen var mer lockande än att härda ut en film (våra ögon dör ju) så nu ska vi krypa ner i säng. Och imorgon, då ska jag sova ut på riktigt.

Ungefär såhär fin är jag nu. As-snygg pose när jag borstar tänderna. Och hur bra kvalité som helst på camen.
Godnatt då.

Orka vara 16 eller 17 år.

Även om jag är ensam hemma så saknar jag mina föräldrar nu. Fy satan vad jag kan ha roligt med de ibland. För övrigt så tänker jag nog hålla mig till att inte vara en sådan partyprisse under 18 så länge man inte vet var man ska. För i slutändan blir man en soffpotatis och ingenting händer. Tur för mig att jag inte hade planerat att röja i kväll. Men tycker synd om de som skulle göra det och inte hittade någonting. Jag har i alla fall insett att, det blir verkligen vad man gör det till.

Ledsen hund som försöker se hyfsat glad ut ändå.

En bildserie på mig. Precis hur jag känner mig efter den här kvällen. Nu väntar Simon och jag på mamma, pappa och våran gäst. Så hoppas vi på en ganska trevlig natt ändå. Bra!!!

Tagen utav Sanna Näsström

Min bästa vän är Julia Nordlander.



När jag borstar tänderna
så är jag ofta kissnödig, stressad och går runt.

När jag lagar mat så är jag nyfiken på hur det kommer att smaka.

Jag är rädd för
... dörädd, för spindlar.


Den värsta känslan är
att gå runt och ha ångest. dåligt samvete. ensam och avskild från alla andra. och att känna sig otillräcklig.


Den bästa känslan är
när jag känner mig fri och jag känner mig obrydd om allt som gjort mig ledsen tidigare.


Jag är bäst på
att lyssna på andra. finnas till hands. äta. lyssna på musik. sova.


Jag är sämst på
att vrida om knappen. jag är långsint.


Jag lyssnar på
djävligt bra musik. så som håkan. shakira. tokio hotel. the xx.


Jag pratar
mumligt och vänder ofta bort blicken till den jag pratar med.


Jag tycker om
att vara glad när det känns som om ingenting kan göra en motsatsen. och jag gillar när pengarna kan rinna ut ur mina händer utan att behöva känna ångest. älskar mina vänner. pojkvän. familj också. och mat.

Kärlek är
det bästa som finns och det mest behövliga i våra liv. men samtidigt det jobbigaste.


I somras var jag
brun, kär och problemfri.


Sist jag grät var
i tisdags...


När jag bakar
är jag alltid lite nervös. jag brukar bara ''baka'' kladdkaka.


Just
nu tänker jag på
hur kvällen ska bli.


Idag har jag
varit hemma hos Simon.


Ikväll ska jag
åka till Simon.


Imorgon kommer jag
mysa med Simon.


Min
mobiltelefon är alltid nära till hands.


När jag vaknar på morgonen
så kollar jag mig alltid runtomkring. och jag älskar sådana lyxmornar som när jag kliver upp och hör hur tyst det är.


Igen, igen och igen.

Anonym om Oj. Du blev knäckt.
För andra gången, var inte meningen att du skulle ta illa upp eftersom min första kommentar var den när jag skrev att han har flörtat med mig så jag har inte kommenterat något innan det och det ursäktar jag för jag visste inte att någon hade hackat sig in på hans facebook.

Men nu vet du.

Oj. Du blev knäckt.

Anonym om Är du färdig?
Okej förlåt mig, jag orkade inte läsa igenom allting, och du behöver inte döma ut mig på en gång, för du har jätte mycket koll på vad jag har innanför pannbenet. var inte meningen att du skulle ta illa upp..

Är det någon ursäkt jag är ganska less på när man bråkar, diskuterar eller tjafsar med någon så är det utan tvekan ''Jag orkar inte läsa igenom allting.'' Du läste. Men du hade inte så mycket svar på tal nu och blev bara tyst. För svaret innan det där var så mycket längre. Och det orkade du läsa?:) 

Och nej. Jag dömer inte ut dig på en gång. Då hade jag gjort det i första svaret. Men nu när dina kommentarer har rullat in så har de dumförklarat dig ganska rejält. Nästan så jag inte har behövt göra det själv. Jag dömer dig utifrån det du skriver till mig. Det var liksom, det första intrycket jag fick av dig. Ett dåligt sådant. Och det har du dig själv att skylla. Jag har inte heller tagit illa upp av någonting du har skrivit. Dina påståeenden har fått mig att skratta och bara undrat vad du egentligen vill komma fram till. Och sen undrar jag, varför hetsar du inte om att jag har varit otrogen när jag har kysst tjejer? Eller är inte det lika viktigt? - Nä jag förstår.

Men, är du färdig nu? P.s. du är ganska bortgjord... och inte så anonym längre. Och din ursäkt godtages ej. Kram. :)

Wiii.

Danja om Är du färdig?
Jag förstår mig verkligen inte på folk som vill och försöker förstöra för andra! Idioti.
Såna människor skrattar jag i ansiktet på. Du och Simon är jättefina tillsammans :)


Inte jag heller riktigt... Men vad såna människor än säger så rör det inte mig i ryggen! Fy satan vad skönt att någon förstår en. NU kanske den där människan inser att den ska sluta.
Tack så mycket Danja!:)

Hjälp.


Vad snäll jag ser ut. Då framstås jag som att jag är jättesnäll. Fast det är jag ju. Den senaste veckan har jag känt mig stressad hela tiden, så snart kommer jag få en magkatarrvåg över mig. Jag är poppis. ELLEEER?!

Nej. Men kanske det blir lite party party in my house. Sedan vill och ska jag åka till Simon. I morgon måste jag åka hem. Säga hej då till mamma. Åka tillbaka till Simon och sen... Okej. Det räcker. Jag är fan stressad.

Är du färdig?

Anonym om Satans idioti.
Han har dock flörtat med mig en gång på facebook, men du var ju så säker på att han inte flörtar, just sayin.

Helt allvarligt. Jag måste få börja min kontring med ett stort ''HAHA''. Varsågod. Rakt upp i ditt ansikte. Jag skrev ju att hans Facebook har blivit H-A-C-K-A-D. Jag har sett alla konversationer med tjejerna. Så det finns ingenting som jag inte vet. Återigen. Om Simon skulle vilja flirta med någon annan, så är han fortfarande inte så dum som gör det på en hemsida där jag har hans lösenord. Seriöst. Det gör ingen. DEN personen som har skrivit till dig från Simons användare är inte han. Så... pay no mind. Det är inte Simon. Och jag förstår inte vitsen med att du försöker övertala mig någonting som inte är sant. (Bara för att du är kåt på Simon?)

Men vi gör såhär, så som du tror. (Dum som du faktiskt är.) Jag tror verkligen mer på en anonym läsare som inte har så mycket innanför pannbenet, än på mig själv, det jag har sett och på Simon. Absolut. Det låter jätterealistiskt. Så jag går och gör slut med Simon nu. För jag tror ju som sagt på dig mer. :))))))))) Sopa.

Pung

Scream 4 och Jackass typ. Det blir filmnatt med chips och Coca Cola. Antar att det blir bra.


Godnatt. Mitt face är konstigt idag. Men det skiter man väl i!!!!!


Lura mig, nej nej, vad folk än säger.

Packar väskan och sätter mig på bussen mot Timrå. För nu ska Simon och jag ha gruppsex. Med andra alltså. För det är ju så vårat förhållande fungerar, enligt en ganska feg och blyg anonym läsare. 

Jag är provokatör ibland. Och fan vad det kan vara skönt. Förresten så måste jag ha varit otrogen ett x-antal gånger också, varför har du inte lagt märke till det? Jag har kysst tjejer. Och eftersom att jag är bisexuell så räknas det också. (Men jag antar att det inte gör något för det har du inte sagt något om.)

PUSS, SMEK OCH KRAM. ;) Hörs kanske i Timrå.


Jag önskar jag kunde förstå hur du tänker.

Anonym om Satans idioti.
Även om han inte har börjat flörta än så kommer han börja! för jag vet hur du beter dig mot honom, på studenten tillexempel.. du ringer honom hela tiden och skäller. såklart man ska ut och festa när man tar studenten en gång i sitt liv! börja tänk... för det är bara en tidsfråga innan han lämnar dig!

Även om jag inte borde bli irriterad, så blir jag det en himla massa. Och enda anledningen för det är för att du, din tomma människa, inte vet vad du pratar om. Och även fast du tror det, så gör du sorgligt nog inte det. Egentligen borde jag inte bry mig. Men nu vill jag faktiskt kontra en jävligt dum läsare, som du.

Vem du än är, så kommer jag absolut ta reda på det nu. Du vet ingenting. Och verkligen inte hur jag beter mig mot Simon eller hur vårat förhållande är. INGENTING. Jag hoppas du läste rätt. När Simon tog sin student så ringde jag tyvärr inte en enda gång, utan jag befann mig där. Och vi var långt ifrån ovänner. Dock på mösspåtagningen så var vi motsatsen. Vi var ovänner. Som du säger så ringde jag honom, och även fast det var studentveckorna så spelar det ingen jävla roll vilken dag man bråkar på. Bråkar man så bråkar man. Jag tänker inte heller försvara mig när du säger att jag skällde ut honom, för det gjorde jag inte. VI hade anledning att bråka. Och den anledningen har du aldrig fått höra och kommer aldrig få göra det. 

HELT KLART att man ska festa och ha roligt på studenten. Har jag sagt någonting annat? - Nej. Jag tänker mycket. Mer än dig. En tidsfråga är det mycket väl innan han lämnar mig. Jag hoppas du vet vad det betyder. Det betyder alltså att man har ingen aning om när han lämnar mig. (Ditt dumma as. Använd begrepp i rätt sammanhang.) Du har absolut ingenting med vårat förhållande att göra. Och att du ens kan TRO att du vet mer än oss är ju bara så osammanhängande. Så jag nästan vill skratta. Men jag ska inte dumförklara dig för det gör du himla bra själv genom dina dumma kommentarer och påståeenden.

Jag antar att du är någon som skulle kunna stå på dina bara knän för att få Simon. Och därför är du så dum som tror att det yttre kan påverka vårat förhållande. NEJ. Det funkar inte riktigt så. Jag vet inte om du har hört att kärlek övervinner allt. Och våran kärlek övervinner definitivt din dumma fantasivärld.

GOT YA! Kram på dig. :)


Ditt jävla as.

Promenerade med Emil och Christian i typ, två timmar. Hungrig var jag hela tiden. Och när jag äntligen är hemma så äter jag inte. Jag är stressad, fast jag egentligen inte behöver vara det. Men jag ska ju hinna äta, packa och komma till Simon i tid.

Sol

Jag skulle egentligen gå och handla. Men smart som pappa var så glömde han att lämna kontokortet hemma. Så det blir ingen mat.

Går ut och träffar Emil en stund i stället. Det är förresten en rätt så fin sommardag idag.

Mysig natt.

Precis kommit hem. Var med Emil, Christian och Cecilia. Nu ska jag sova.

Och till dig anonymt som kommenterade igen. Lägg ner. Och gör det ännu mer om du inte kan stå för vem du är. Jag vet mer än du vet, så ssch. :)

I kväll är jag ensam

Så känner jag mig sådär sjukligt instängd. Jag vill komma ut. Men alla verkar borta. Kanske träffar jag Cecilia en stund, om det inte blir för kyligt att vara utomhus. Jag vill känna att det är sommar, och det gör jag inte nu. Vill promenera långt, det räcker att komma bort härifrån. Min iPod är helt död och jag orkar inte sätta den på laddning. Jag orkar inte gå ner och vara social, trots att jag borde. Det är kallt ute. Och alla människor verkar vara så kalla.

Kanske vill någon bloggläsare leka med mig? (Säg ja.)


Yo


Världens bästa Jonas och jag!!!!! Första doppet som vi tog i Sidsjön. Julia var också med, för det var hon som ''fotade''. LoL.

Varför är jag så dum ibland?

Fan också. Nu är jag ju pank på riktigt. Det enda som egentligen bara fick följa med mig hem var... lösnaglar. (Lösnaglar!?!?!? Haha........). Ja! Men mina naglar spricker så lätt. Så tänkte att lösnaglar kan jag ju fixa så är problemet solved. De ska icke vara Kissie-långa. Tänkte fila ner de osv. I alla fall så ogillar jag rea. Mina pengar hinner alltid ta slut innan rean. Och den här gången ska jag lyssna på mamma att ''De kommer på rean!''. (Nej, mamma handlar kläder på icke-rea också.) Även fast jag alltid tror att jag har rätt så har jag alltid fel.


Annars så är det monster-rea på H&M och överallt annars också. Så den här saken köpte jag ändå.



Kattig. Jätte...... Oslipade.

Och ett par trosor. Utan sånadär kanter på baksidan av stjärten. Detta är dock framsidan av trosan.
Och baksidan........... Ser jättemycket, verkligen.

Satans idioti.

Anonym om Kram på er. Jag ska försöka.
hur kan du vara tsm med simon? han flörtar runt hur mkt som helst!! som när du var i holland och sen i helsingborg eller vars du nu var. öppna ögerna!! herreguuuud. kolla hans fb chat & msn om du inte tror.

Hej söta lilla rara anonym. Han använder för det första inte ens msn. Och för det andra har jag hans Facebook-lösenord. Så om han skulle flörta på någon sån sida, så tror jag knappast han är så dum som gör det när han vet att jag kan lösenordet. Och sen säger du att jag ska kolla hans chatt på Facebook och hans msn. Enda sättet du skulle veta att han flirtar (vilket han inte ens gör) på dessa sidor, måste vara om du själv har lösenordet. Och för det allra sista, Simons Facebook har blivit hackad ett x-antal gånger. Jag har själv SETT vad den hackaren har skrivit till andra tjejer från Simons användare, så jag är mycket väl medveten om det du försöker upplysa mig om som inte ens är sanning. Och du, nu var det inte så svårt att lista ut vem som var hackaren. (Du alltså.) Hur kan du vara så dum att kommentera anonymt när jag kan spåra dig vem du egentligen är?!;););) Kram.

P.s. vissa halvhjärtade människor vill förstöra. Sådana har vi stött på nu. Tänk på det.

Fina läsare

Ullis om Kram på er. Jag ska försöka.
Även fast jag inte vet vad som hänt, så hoppas jag du mår bättre snart och att allt löser sig. Ta hand om dig. Kram<3

Tack för omtanken Ulrica!♥
Även fast jag inte vet vad som hänt, så hoppas jag du mår bättre snart och att allt löser sig. Ta hand om dig, Kram< Kram<g,

Kram på er. Jag ska försöka.

Jag orkar nu. Så jag ska göra det som jag lovat. Jag befinner mig i Timrå och försöker koppla av för det mesta. Även om jag har så himla ont i magen på grund av alla funderingar och känslor så måste jag fokusera på någonting som är bra i allt som är dåligt.

Tänker rå om Simon lite, han blev opererad idag. Och tagit massa smärtstillande som resulterar till att han är alldeles likblek. Jag är lite orolig. Precis som man är. Men det är nog ingen fara, jag ska i alla fall bädda ner honom så är han i trygghet. 

Just nu mår jag helt jävla okej. Men det kommer nog vända. Även om man inte ska tänka negativt så är det så jävla naturligt att man gör det. (Varför???) Men det är som om allting sätts på ''repeat'' också blir det så igen. Men nu ska jag försöka. Försöka att tänka annorlunda. Och tack till er som bryr er om mig. Säger fina ord och sånt. Någonstans bland all denna röra så får det mig att lysa upp lite.♥

I'm just breaking up... can't handle it... :'(

Jag känner mig så himla dum. Det har liksom gått 2 dagar sedan bloggandet var igång och sedan pang bom död... skulle man kunna säga. Och utan anledning. Eller ni vet inte vad för anledning.

Men jag behöver ta en bloggpaus. Det är väldigt mycket som händer och jag orkar knappt med mig själv. Inte tänka. Inte vara vaken. Ingenting. Såhär himla, satans, jävla dåligt har jag inte mått på flera år. Inte vad jag kan minnas. Och precis just idag känns det helt omöjligt att komma ur. Jag är helt blind och vet ingenting. Om jag kunde, så hade jag varit borta för länge, längesen

Även fast jag tar mig an en bloggpaus så kommer jag tillbaka så fort jag orkar. Om jag så bara orkar skriva lite. Men jag säger till när jag börjar på riktigt igen. Ta hand om er så länge, så ska jag försöka göra detsamma. :( Kram.♥

Det går liksom inte att föreställa sig hur tandborstning kan vara så viktigt.

Nu när jag har borstat tänderna så har jag massa mintsmak i munnen. För en icke-tandställningsmänniska tar det kanske 2-3 minuter, och för mig tar det 20 minuter om jag borstar precis så som tandläkaren har visat mig. Och jag har ett löfte nu. Som jag måste hålla. Att jag ska borsta och vara noga så som man ska vara. (Det är ju ett jäkla jobb.) Jag har sex olika tandborstar. Fatta...... det är liksom. Som jag säger. Mycket jobb. Och därför är det så satans lätt att vara slarvig. För man orkar ju aldrig. Men eftersom att jag inte vill bli av med det som faktiskt gör mina tänder till ett Hollywood-smile så ska jag sköta det ordentligt. (För nu har jag ju inge stressiga mornar.)

Så nu när jag har gjort det. Så ska jag nog sova. Jag har aldrig längtat så mycket efter sömn. Aldrig längtat så mycket efter att slippa vara vaken. Jag tänker sova ut och strunta i alla. För jag ska bara leva. Och må bra.

Adjö.


Flummigt. Är detta mina lår eller min rumpa...? (Sov på saken!)

Det är ingen fin fredag.

Åh. Jag är så himla känslig och allting. Hur kan det vara möjligt att tårar kan rinna nerför sin egen kind, typ, hela tiden. Och det enda man vet är att man är ledsen över en massa dynga. Jag vill gå ut. Ut och gå. Men jag gör det inte, för jag har som fastnat i min egen stol. Det är ljust ute. Och man kan säkert känna håret på kroppen resa sig lite. Jag vill bara inte träffa någon i min väg. Så jag stannar inne.

Och sommarlov. Ja. Det är ju det. Och det känns så satans långt borta ändå. Fulla ungdomar ute på gatorna. Men sån är inte jag ikväll. Samtidigt som jag lyssnar lite på Dom dimmiga dagarna utan att bli blöt om kinderna så undrar jag vad alla gör som är som jag idag. Och samtidigt som jag känner mig så jävla ensam psykiskt så vill jag vara ensam fysiskt. Ett undantag skulle vara en, och det skulle i så fall vara du. (Förlåt, jag kan ju inte skriva namn.) Jag ska nog krypa ner under täcket. För jag behöver inte ens tänka längre. Det bara... kommer.

Lyckliga dagar.


Simons klass på väg ut.

Glada studenter!

Grattis min fina.



Även om det inte alltid blir som man förväntar sig. Så kommer jag aldrig någonsin sluta älska dig.

För du är så vacker. Både som ung och nästan vuxen.

Skål.

Simon och Rebecca.

Simon och pappa.

Simon nerdränkt i ballonger och i sina asballa glasögon som han fick av mig.

Studentpuss.

Pappa och son.



Fina Rebecca.

Rebeccas klass.



Världens gladaste.

Fina Andreas och Simon.

Simon, Albin och Andreas.

Älskling, Albin och Andreas.

Å fy satan vad dessa skor kändes. Jag har till och med träningsvärk i fötterna.

Fun fun fun


Hahaha! Bästa animationen genom tiderna. Så underbart.

Resten utav Helsingborg 2011


Frukosten på söndagen.

På väg till stranden. Massa skum.



På vägen hittade vi annorlunda stolar.

Och en Tromp'oile-gubbe (STAAAAAAAVNING!!)

Och en massa maneter. Jag höll mig på marken.

Det var så himla varmt och fint.



Mycket glad.

Måste beröma min syster Shalony för en otroligt bra bild. Bra fokus osv.

Såg... snygga pojkar.

Och ett flygplan flyga ovanför oss.

På vägen hem fann vi denna söta bil.

Det var till den här trädgården vi var bjudna till på söndagen.

Och där uppe satt vi och åt.

Kassler.

Riktigt svensk sommarmat.





Hahaha. Världens bästa bild!

I love you.

Solnedgång.



Sedan hittade vi dessa små stackars igelkottarna. :(



Begravning. :(

Hoppbilder är tråkigt. Men på vuxna är det roligt.

Och uttjatat. (Kenzas fel.) Men det var precis därför jag var tvungen.

Så söta.


Kan jag få krypa ner hos dig, bara för att slippa känna mig såhär?

Även om den här dagen har välkomnat sommaren enormt så är jag mer ledsen än någonsin. Hej Sommarlov 2011. Jag är trött och alldeles färdig. Det har varit en varm dag, bästa dagen man kunde få sommarlov på. Jag blev glad. Träffade Julia, Ulrica och Jonas. Åkte på Hagas vårshow, fast blev inte där länge. Så vi åkte vidare till Sidsjön där jag tog årets första dopp. Och samtidigt som jag låg och var glad så blev det inte alls samma sak när jag påmindes om år som har varit. 

Det var tyst och ensamt när jag klev innanför dörren. Pappa låg och sov och jag smög det bästa jag kunde. Slog på datorn och gjorde inte så mycket mer. Och då, då kom världens känsloexplosion över mig. Pappa gnäller som aldrig förr, är så jävla, jävla förbannat sur. Och jag mår inte bra. Jag har problem med andra människor. Jag känner mig likt förbannat jävla ensam. Jag ska städa mitt rum. Och i kväll ska jag inte göra någonting. Det enda jag ska göra är att ligga under täcket och gråta. För det är precis vad jag behöver. Och jag vill vara ensam. Avskild från alla andra idag. Jag hatar att vara i den här staden idag, för aldrig någonsin har jag känt mig så osynlig. Vandrar jag i en annan stad känner jag mig som mig själv. Men inga vänner finns. Jag finns knappt. Och allting går sönder. Jag försöker hela tiden. Men jag försöker aldrig bli som dem. För trots att jag är jag, så vill jag ändå alltid vara Sharlee. Men jag vill bli hel igen, som jag alltid var förr. En full-laddad iPod. Solglasögon där jag kan täcka mina sorgsna ögon och mina ben som kan ta mig precis dit jag vill. En tusenmilspromenad. Kanske den bästa lösningen på en känsla trång som denna.

Simon Bech-Hansen.♥

Studentfirandet av en lycklig, underbar och älskad pojkvän gick superfint.♥ Mina skor var svårare att gå i utomhus än inomhus (fick panik!!) men det gick bra trots att mina fötter bad om att få gå barfota i stället.

Snart kommer min Jullis hit så ska vi på en cykeltur och mysa till kvällssolen. Hon övernattar här. Idag är det i princip sommarlov... men jag tänker inte säga det förrän jag slutat gått till skolan på riktigt.

Efter 12 år i skolan är du äntligen klar... (visst är det väl 12 år? HEHE)



Nu åker jag till Timrå för att se Simon gå ut för trappan och sedan blir det studentmottagning. MYYYYS!!!!!! KUL!! FEST!!! As-seriös bild också. Hej dååååå!

Marinblått

En byxdress och en långklänning till får ta plats i min garderob. Byxdressen ser himla konstig ut på bilden. Speciellt bakifrån där det ser ut som om jag trodde att byxan var toaletten. Som om jag har bajsat på mig alltså. Men som alltid, så sitter det mycket finare i verkligheten. Jag älskar klänningen.


Satan vad blandat.

Jag har äntligen kommit hem. Och jag har kommit hem från lite shopping och mitt livs vidrigaste tandläkarbesök. Jag hade fel. Jag fick inga komplimanger. De klagade på att jag måste borsta tänderna (ännu) bättre. Och bla bla bla. Men konstigt nog när jag var hos tandläkaren för lite kontroll för inte så längesen så sa hon att jag borstade jättebra. Hum...

Men! Jag ska väl lyssna. Och ta åt mig. Det som var bra var att allting gick fort och min... mittlinje både i över- och underkäken såg fint ut. Nu svettas jag ihjäl och ska försöka fota det som jag köpte idag. Och sen måste jag verkligen städa mitt rum. Men innan det så måste jag berätta att jag samlade mod förut och slog ihjäl en spindel. Hoppas det inte regnar för det. Han fick skylla sig själv.

Studenten......

Måste dricka upp min morgondricka (Fanta?!), föra över en låt till iPoden sedan springer jag till bussen och åker ner till guldtrofén. Och jag mår illa just nu. Hoppas det försvinner typ nu. Förresten så inviger jag mina shorts idag, i Sundsvall. I södra Sverige är de redan invigda. 

Hoppas ni får en bra dag barn!! Efter tandläkarbesöket åker jag till Timrå på studentmottagning hos min älskling. Heråååååååå!

La la la

Efter att ha snålat med inlägg för er så blir det tre på raken när det här har publicerats. Ville bara säga att jag ska bädda ner mig i mitt stökiga rum och sova. Det första jag måste göra i morgon är att ställa mig under duschen. Blä. Jag är himla ofräsch just nu. Så jag passar in perfekt i mitt rum. Good match. 

Nu ska jag bara lyssna klart på nostalgiska låtar. Bra och fin nostalgi. (Ibland önskar jag att det fanns tidsmaskiner.)


Guldtrofén. Snart våran tur.

Fy satan vad frustrerande. Jag hade kommit ganska långt i mitt inlägg. Så skulle jag minimera en ruta och råkade klicka ner allt. Och satans Google Chrome kontrollfrågade inte om jag var säker på mitt val. Men skitsamma. Det hjälper inte att klaga på någonting som har hänt.

I kväll har pappa och jag varit på studentmottagning hos en holländsk familj. Vi blev bjudna på god mat och champagne. I morgon bitti är det dags för guldtrofén och jag skall nog vara hejaklack för Hantverk Foto 08. Då blir de säkert glada. Och jag hoppas att det inte blir övervarmt i morgon, eftersom att man inte får ha något flytande med sig. Inte ens vatten. (Löjligt egentligen.) Lärarna tar av allting drickbart. Men vilken etta eller tvåa skulle dricka alkohol på morgonen när det inte ens handlar om dem...?

Sedan skall jag gå till tandregleringen. Fixa och dona i min mun. Spänna och ge mig fina komplimanger om hur bra det går med rälsen. Plus sätta dit ploppen som lossnade vid frukosten hos Lina i morse. Efter tandläkarbesöket har jag faktiskt ingenting att göra. Jag kanske ska ta första doppet själv. Och försöka flyta. Nä, det skulle aldrig gå. Vad skall ni göra?

Det är så mörkt nu

Ber faktiskt om ursäkt för att jag inte alls har hållt bloggnivån på den höjden den brukar vara. Men inom mig så känns det som om jag är med om alldeles för mycket. Jag var i Helsingborg under långhelgen. Försökte hinna ladda upp bilderna där, men hann aldrig. Så jag försökte hemma, tills min dator sa att ''low disk space'' och datorn reagerade inte när jag kopplade i kameran. Försökt tänka om massor i mitt huvud och hjärta men det funkar inte alls. Känns som att ingenting funkar. Det är bara tråkigare än vanligt och hopplöst. Skolan känns som en evighetsfaktor trots att den slutar... i övermorgon. Men konstigt nog har jag aldrig haft såhär lite sommarlovskänslor. Aldrig någonsin har jag behövt uppleva den här känslan att inte känna något, jag känner bara massa annat trams som äter upp mig inifrån. 

Skolan drar synnerligen ner mig och jag har aldrig känt mig så rebellisk som jag gör idag. Allt bra känns liksom plötsligt, så långt borta. Aha. Sharlee, vad ska du göra i sommar då? Nä, jag vet inte alls. Gatufesten står på planeringen och kanske Umeå. Om det inte blir som planerat då? Då kommer jag sitta hemma hela jävla sommaren. Utan vänner. Utan allt. För mina käraste jobbar. Och är borta en hel del. Jag har nog aldrig känt mig så ensam. Det känns varken inspirerande eller givande att trampa ner på mina känslor såhär, precis innan sommaren ska börja. För alla andra verkar skutta och är glada. Och det verkar inte gå för sig för mig. Jag kan ha varit ledsen. Arg. Dampat. Varit rasande och hysterisk. Men då har alltid du funnits där, så på något sätt så har min avskildhet växlat över till trygghet. För det fanns plats för mig hos dig. Jag undrar vad som hände, det var som om sommaren tog med dig, bort från mig. Du har slängt bort någon slags ro inom mig.


Fina kommentarer

Lovisa Ahlberg om Till allt möjligt
Skitsnyggt!:)

Ulrica om Till allt möjligt
Sjukt fin klänning, och skor!:)

Svarar: Tack så mycket gullisar!!

Avslutningsmiddag


Insåg att tiden var ganska tajt. Fast den inte var den, men jag drog fram något ur garderoben som var restaurangvänligt. För jag ska på avslutningsmiddag med Sundsvalls Tidning. Det blir nog trevligt, och efter det så åker jag och sover över hos min lilla Lina!♥ Så, vi hörs imorgon. Kram.

Till allt möjligt

Klänningen och skorna kom innan jag for till Helsingborg, så jag hann aldrig prova det. Men nu har jag provat, och det blev bra. Det är svårt att fota när man inte har en fjärrutlösare, då blir det svårt att sätta fokus. Men vad tycker niiiiii?!!!!




(Satan vad skorna är höga, att gå i alltså.)

Jag åker tåg på nationaldagen

När jag gick på Hagaskolan så hade vi lektion med vår so-lärare, och då sa hon att ''på nationaldagen så har min man och jag varit gifta i (så många år bla bla bla.)'' Så undra hur många år de har varit gifta idag.

I alla fall så är allting packat och klart och jag är nästan redo för hemgång. När jag kom hit i torsdags så fick jag massa hemlängtan som snabbt gick över till att jag ville vara kvar här för alltid. Och nu ska jag sitta på tåget hela nationaldagen. 

Beräknad att vara hemma runt tio. Och jag är inte alls sugen på att sitta på tåget hela dagen. I tio timmar. Men om man ska komma hem, så måste man. Kram!

La Cardinal

Äntligen har jag tagit mig i kragen och orkat ladda upp bilderna från i lördags då vi var ut och åt på den fina, fina restaurangen La Cardinal.




Mys i parken innan vi skulle äta.









Världens finaste mamma!

Utsikt över Helsingborg.



Rekommenderad restaurang!

Här fick man kryssa i vad man ville äta och hur man ville ha köttet också vidare.



Deras mysiga meny.







Kockarna.





Min förrätt bestod utav världens godaste vitlöksbröd.

Pappas bestod utav grodlår. (Jag smakade!! Och det var gott.)

Shalonys bestod utav sparris.

Och mammas utav skagentoast.

Sedan kom varmrätten, jag hade beställt bakad potatis med vitlökssmör.



Och oxfilé med rödvinssås och champinjoner.

Såhär såg tallriken ut under tiden.

På väg hem.









Världens bästa föräldrar.

Parkhäng innan vi gick hem igen.






27 grader i skuggan

Vad fiiiiiiin! Äntligen hemma efter en heldag på stranden. Och svetten rinner och snart ska vi på middag (vi blir bjudna.) Lite brun eeeeee man ju. Högra bilden har jag jättefin frisyr. Robert Wells!!!! Nu måste jag fräscha till mig litt. Stinker sol, solkräm och gräs. (Saknar alla där hemma men snart flyttar jag hit!)


Sommarplagg och sånt.






Den här väskan härmade jag Nike Borgström med. Men kunde inte låta bli för den var så grym. HEHE...

Välkommen till Helsingborg


Såhär bor mamma i sin lilla etta. (Vi som har stökat till det.)

Hallen.

Frukosten bestod av det här goda.

Och kvällsfikat av detta.

Shalony kom igår också.

Och idag åkte vi till Malmö.

Till Malmö åkte vi med evighetståget.

Verkligen ett evighetståg...

Sedan var vi nästan framme.

Mysig text.

Min lugg hade lagt sig väldigt fint efter vinden. (Not.)

Vi hittade en fin slags kärra...(?)

Musikgalen pappa ville kolla skivor och sånt.

Men först fikade vi utanför Weekday.

Dessa jättegoda räkmackorna från Hollandia.

Mamma och jag väntade utanför musikbutiken.

Och fördrev tiden med hoppbilder.

Och andra fina poser.



Poserade lite till.

Det handlar om att fånga det rätta tillfället. Och jag gjorde det, på en stor limousine.

En kille stod på bron och dansade som Michael Jackson. Försökte i alla fall, vi gav honom en slant.

Och innan vi åkte hem hamnade vi på ett sista café i Malmö.

Redo!


Nu ska vi på restaurang. :) På mig har jag en vit blus från Indiska, Dr.Denim-jeans och rosa låga Converse!
Puss och kram, ha en fin kväll!

Jag kan inte

Jag är inte så bra på att blogga här nere. Inspirationen är typ noll. Men här är några fina bilder från Ven där vi var igår. Idag har vi strosat runt i Malmö hela dagen och lite senare ska vi ut och äta.



















''Hårmodell.''

Nu ska jag fortsätta vara hårmodell för min syster. Hon utforskar lite...

Mitt ansikte ser..... stort ut! Men det är lugnt!

Plutt

Saknar världens bästa älsklingar.♥

Väldigt kort

Gud vilken varm dag det har varit. Vi har besökt en liten ö som heter Ven. Vi cyklade runt och tittade på massa fint. Kanske kommer upp bilder senare.

Mobil-skit-blogg. (Del två.)

...Minsta lilla sak. Människor som dunkar sina fötter i stolen så min stol guppar och det känns som om jag har en högtalare i ryggen. Människor som släpper sina naturliga avgaser så alla andra kan njuta med. Människor som lyssnar på för hög musik, men man hör bara rytmen och ingen sång. Samtidigt som den hopplösa situationen man är i tittar de nonchalant på oss som är musikfria och hoppas att vi inte störs. Människor som bråkar i tåget. Det hände för ett tag sen, väldigt givande underhållning. Mina öron blev röda och hade det livet varit tecknat så hade det lyst *nyfiken nyfiken nyfiken* om mig. Nu ska jag fortsätta åka i det tomma intet tills jag kommer fram till mamma. Puss!

Mobil-skit-blogg. (Del ett.)

Jag kom på att jag har ju visst tillgång till internet i mobilen, trots att det är ett väldigt segt sådant. Men jag ska utnyttja erbjudandet ändå. 6 timmar senare så är jag fortfarande placerad i samma tåg, de gjorde om massa med tider och spår på grund av SJ's förseningar. I alla fall så har jag ingen som helst aning om var jag befinner mig, brukar aldrig åka så mycket mer söderut än Stockholm. Och den vägen kan man nästan utantill. Om allting blir rätt under den här resan så är vi beräknade att vara framme i våran slutdestination 23.32. Annars så sitter jag bara och tittar ut i det vilda och lyssnar på Someone like you och Vid protesfabrikens stängsel tusen gånger om. Tårarna sitter alldeles i ögonvrån och jag måste bita mig i läppen för att min omgivning inte ska börja titta och viska om att jag ser ut att vara ledsen. Jag har nog trots allt ogillande mot Sundsvall lite hemlängtan. Och sen har jag kommit in i en slags period där det kliar i magen på mig så jag blir så där hatisk mot allt och stör mig på..

Off to Helsingborg

Hej kära läsare! Jag har rätt bråttom. Måste springa på Preem och hämta ut mina paket och sedan åker jag till tågstationen och sätter mig på tåget mot Helsingborg för att hälsa på mamma.♥

Jag uppdaterar kanske när jag är framme och om jag har tid. KRAM!

Wiii

Åh vad jag är glad! Nästan jätteglad. Jag har fotat klart till våran sista uppgift. Ämnet är någonting från våran vardag, som vi gör varje dag. Och jag tror att det här kan bli något jättebra. Vi ska lägga ihop det så det blir till en film (animation.). Så nu har jag äntligen en mindre stressfaktor borta.

Uhn tiss uhn tiss uhn tiss

God morgon på er. Jag vaknade nu, förutom att jag var vaken en stund i morse. Men somnade om så skönt så nu har träningsvärken tagit plats. Vädret ute är himla fint, men jag sitter bara inne ändå. Men jag ska nog gå ut och känna på det lite sen.

Ulrica och sin älskade kladdkaka

Ulrica om Amsterdam och kladdis
Gillar kladdkakan!;)

Blir jag förvånad? NEJ, hahaha. :D

RSS 2.0