Julkänslorna sprödar

Nu är jag klar med alla mina sysslor. Skönt.

Jag började med lite ''decemberstädning'' i mitt rum men sedan så hängde jag med mamma och pappa i över två timmar och handlade. Mysigt. Fick med oss massa goda saker hem.

Nu är jag klar i rummet, var bara några få saker kvar jag skulle plocka undan. Jag bäddade sängen också. Innan jag ska sova. Det måste vara fint för att jag ska kunna sova, har även bytt ut en stjärna i mitt fönster till en ängel. Den är så fin. Jag har sådan julkänsla. Ni kan inte förstå hur stor den är. Mamma och jag köpte även nya doftljus på IKEA. Passion mm och vanilj.

Har hällt upp lite ljust i en skål för att det ska lukta gott samt tänt två ljus och placerat min chokladkalender i fönstret, imorgon är det 1:a december och jag ska kliva upp kl 07.00 för att se årets julkalender! Längtar till att få slå på TV:N och bara ligga kvar en stund.

Nu har jag tagit på mig pyjamas, smörjt in mina torra läppar med purol (holländsk fet salva, DEN ÄR BÄST!!) och målat mina naglar med rött nagellack! Nu ska jag äta lite kvällsfika och sedan ringa mitt hjärta och sedan sova.

Hur stor är eran julkänsla?!:) Vi hörs imorgon, kram på er.

Fina ni

Celina om Jag blev kär på första dejten
kände att min facebook-besatta hjärna letade efter en gilla-knapp till det här inlägget. men.. gilla! I know the loveatfirstsight-feeling ;)

Svar: Hahaha:D Men det finns en ju en facebookgilla-knapp:O Fast det är ju om man gillar hela bloggen! Ja, det är verkligen underbart!
'
Laila om Jag blev kär på första dejten
Så gulligt!<3

Svar: Hihi, tack!:)

Förresten så är det jätteroligt när ni kommenterar, FORTSÄTT SÅ:D

Jag blev kär på första dejten

Nina om Jag är besviken på er
Hej.
Jag har en liten fråga som ploppa upp i huvudet nyss när ja läste om eran 14 månadersdag, grattis till de btw :).
Men jag tänkte fråga, när visste du att du var kär i Simon?
Hoppas inte de är en för konstig eller privat fråga.


Svar: Hej du! Jag gillar egentligen inte att svara på sådanahär frågor när jag inte vet vem personen är som frågar. Men eftersom att det inte är för privat fråga så kan jag svara:) Tips till nästa gång bara, skriv gärna ut ditt efternamn eller mejla mig på [email protected].

Tack så mycket! (för grattiset alltså)

Till saken... Simon och jag träffades första gången på bio 18 september 2009 och när jag var på väg dit var jag väldigt nervös men hade en bra magkänsla. När jag såg honom sitta där och vänta så kändes allting så himla bra, utan ens ha sagt något, bara en kram. När vi träffades så pratade vi på och allting kändes så nytt samtidigt som att vi hade känt varandra i flera år. Mitt hjärta slog 3000000 då. Jag får lite handsvett och fjärilar i magen när jag pratar om det, hihi. Jag blev som förälskad direkt! Jag var jätteintresserad utav honom och när han gav mig första kyssen på bion så blev jag så upprymd, jag blev ännu mer förälskad! Och när bion var slut så gick vi till navet (Sundsvalls busstation) och sa hejdå, kramades och pussades. Sedan när jag åkte bussen hem så kände jag verkligen att jag var KÄR, jag satt och väntade på ett sms från honom och han från mig... också skickade vi ett till varandra samtidigt.

Nu blev det en hel berättelse, men jag blev kär på första dejten. Vi hade pratat en hel månad innan vi träffades och allt kändes så himla bra och jag kunde redan då inte tänka mig någon annan än honom.

Och idag är jag världens lyckligaste! Hoppas du fick svar på din fråga, hehe:D

Jag är besviken på er

Ni. Är. Taskiga. Som. Verkligen. Aldrig. Svarar. På. Mina. Frågor.

Ni kommenterar aldrig heller. Vilket SUUUUUUGER! Vad gör jag för er och vad får jag tillbaka?

Ingenting...

Ledsen. Jätteledsen är jag.

Jag kanske ska hota er med att aldrig lägga upp bilder? Låter det bra?

Mitt seriösa ansikte, mitt lillhuvud i min stora gosiga pälsbonad


Glöggafton

Här är några bilder sen i söndagskväll:)

Jag är jätteTRÖTT på att bilderna förstörs pga blogg.se's upplösning. Dem blir oskarpa och väldigt förstörda! Och när man laddar upp bilder så går det ibland inte att få ner musen om man vill skriva under en bild.

Är det någon som vet hur man fixar så att bilderna blir skarpa?! Blir så arg... det förstör så mycket.

Hejdå proppfulla bussar

Proppfulla bussar. Det luktar alltid sunkigt och ofräscht. Skräckbaciller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dag 13 - den här veckan har knappt börjat

Den här veckan...

Det har inte ens gått 1 och en halv dag på den här veckan. HMMM.

Igår var jag i skolan hela dagen och ruttnade och idag började jag 10.10 och slutade 11.00. Nu sitter jag på skolan och mår illa, törstig och hungrig.

Det var väl början på den här veckan.

Dag 12 - i min handväska

Oftast skolböcker, mobil, plånbock, menstabletter, vax (till tandställningen), purol (kräm för läpparna), nycklar och kameran.

Meeeeeen. Det beror ju från dag till dag såklart.

Nu tänkte jag gå ner och göra mysrys i mammas lillnacke, hon har haft en jobbig dag. Så tio minuters slit från mig förtjänar hon, hihi♥ Sedan ska jag sova sova sova! Sovmorgon imorgon. Lite i alla fall.

Vill ha 1:a december nu. Köpt en chokladkalender idag. Längtar efter julkalendern, mysiga morgnar.

Godnatt till er alla.

Världens största..........

http://jesper.nu/video/34563

Videon är från jesper.nu så det gick inte att bädda in, men kolla på världens största spindel.

Alla som har araknofobi bör inte kolla. Eller kanske. Jag gjorde det och jag har det. KOLLA!!

Fortsätta videoblogga?????????

Här är en som är inspelad för cirkus en 15 minuter sedan.


14 månader med världens bästa pojkvän

Idag firar Simon och jag 14 månader tillsammans. Dom här 14 månaderna har varit dom bästa i mitt liv, faktiskt. Jag har lärt mig så mycket och börjat tänka om. Vi har haft så mycket motgångar men samtidigt helt underbara medvindar, nu på senaste tid har vi haft mycket motgångar men all vilja och kämpaglöde vi har gör att vi tar oss igenom allt. Och det är jag otroligt glad för. Kärleken övervinner verkligen allt. Vi har ett förhållande som är uppbyggt på ett sätt som inte många förstår, vi umgås oftast så ofta vi kan och det gör vi för att vi vill. Det känns viktigt för mig och det är viktigt för mig. Det är inte många par som kan vara med varandra varje dag utan att tröttna efter ett tag, visst kan det tänkas sjukt. Men jag behöver det och vi försöker göra det bästa utav det för att ha tid med andra också. Han är pusselbiten jag behöver i mitt liv för att det ska vara komplett, utan Simon vet jag inte vad jag skulle göra. Han gör mig glad, ledsen, arg, besviken, lycklig, kär, älskad och en hel bunt mer! Det kändes som om det var alldeles nyss vi blev tillsammans, alldeles nyss vi träffades för första gången. Tiden går så himla fort. Jag älskar att ha en människa vid mitt liv som betyder allt för mig, han är min själsfrände. Han har blivit en sådan stor del av mitt liv så det är faktiskt helt obeskrivligt. Den enda människan jag kan vara mig själv för, på riktigt. Jag har inte varit den bästa flickvännen alla gånger, som möjligtvis hör till. Jag är så glad att vi har hållit ihop utan att lämna varandra en enda gång. Jag är lyckligt lottad, kan inte säga något annat! Min framtid är med dig, du är ljuset i mitt liv och jag älskar dig så fruktansvärt oändligt himla mycket! 

Fjorton underbara månader och en hel livstid ska det bli♥

290909


Mina stygn

Min pälsmössa. Jag älskar den! Mjuk, go och fin. Förresten jag har glömt att berätta att två stygn har lossnat, mitt kött läker fint:) (som tur är).

Moa frågar

Moa om Töjning - 6 mm
Men hon på bilden har ju den åt fel håll! och ska du bara töja till 6?

Svar: Moiiiiis! MEN... det var ju bara en bild så alla kunde se vad en töjning är. Hahahahhahaha. Noobigt. Hon har den åt fel håll:( Ja det ska jag, vill gärna ha tillbaka mitt hål nån gång i framtiden;)

En ny ''lär känna mig''

En ny blogglista. Den här listan börjar jag med 18 december. ViSSSTTTTT är det roliigt?!

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag

Den här listan är bara 10 dagar. Dom jag har strukit över är för att dom är med på listan som pågår nu;)

Töjning - 6 mm

Börjar töja mitt vänstra lillöra ikväll!:D


(bilden är lånad från google, hoppas det är lugnt)


Ett bra avslut på helgen

Snart BECK med mamma, pappa och hjärtat:)

Vi har tänt första adventsljuset och på bordet står det hallonsoda, ädelost, pepparkakor, dipp, chips, rökt skinka och pinnar. Mums mums! Så mysig söndag♥

Dag 11 - Shanti och Shalony

Mina syskon är bäääääääst! Ibland är dom jätteelaka och ibland jättesnälla.

Jag är glad att jag har syskon och inte ensambarn! Det skulle vara supertråkigt... tänk att vara ensambarn. Nej nej nej.

Ibland är det tråkigt med äldre syskon och ibland roligt, men mesta dels roligt. Det är alltid skönt att ha några att vända sig till (förutom föräldrarna).

Ik hou van jullie!

Jag är en liten björn

Mitt lillhuvud i denna stora mössa är verkligen perfekt:D Hahaha. Känner mig som en liten bebis i den.

Underbara julkänsla

Köpte en mössa idag. En utsökt. En vanlig mössa. En varm. Väldigt varm. Nu är min vinteroutfit komplett... eller... jag saknar mina mockavantar så mycket:( Det var dom enda som värmde min stackars små fingrar hela tiden.
Tänker tvinga företaget där jag köpte dom att dom ska köpa in nya.
Mamma kom hem med en ovanligt STOR gott och blandat påse och några hjärtan, fint♥ Tack!

En smart kommentar

Ip-nummer om Min syn på alkohol och nikotin. Sluta ljug i era kommentarer.
Jag har tråkigt har jag hört och måste lägga mig i den hettande diskussionen (som kanske börjat svalna?)
Att hoppa på någon om grammatiska fel i en så kallad debatt visar på svaghet och brist på argument liksom viljan att trycka ner någon. För det mest förklenande man kan råka ut för är att bli kritiserad över sin grammatik eller stavning. Nej, förhoppningsvis inte. Jag råkar dessutom tycka att Sharlee inte alls har dåliga meningsuppbyggnader eller felaktiga verbform och dyl. men då befinner jag mig också utanför ämnet för vad som faktiskt diskuterades. Att denna diskussion verkar kretsa så mycket kring ett visst ord är i sig beklagligt. Normalt är synonymt till genomsnittligt, vanligt och typiskt vilket i detta sammanhang kan ge upphov till misstolkning men att hetsa upp sig för detta när det är fullt begripligt vad Sharlee faktiskt menar är tokigt och leder ingenstans. Ta inte allt så bokstavligt är ett motto som brukar råda. Att inte kunna läsa mellan raderna är en brist i alla slags sammanhang.

Jag är rätt fascinerad över denna Matildas försök till argumentation. ”Samhället idag är uppbyggt på ett sätt som sätter otrolig press på ungdomar och barn att verka äldre”. Detta var något okänt för mig. Det kan spekuleras i det men jag skulle vilja påstå att anledningen till ungdomars konsumtion av både alkohol och nikotin grundar sig i deras osäkerhet, att de inte vågar sticka ut och att de är dåliga på att stå emot grupptryck. Möjligtvis specifikt i bruket av nikotin då det inte bromsar funktioner så effektiv som alkohol, det finns liksom inget annat motiv för det. Att på grund av samhällets uppbyggnad vilja dricka alkohol för att verka vuxen känns som något som i provokationens stund bara blivit skrivet.

Jag är även lite undrande i vad denna Matilda vill komma fram till genom frågeställningen ”om två år är ”kort tid”, vad är då lång tid?” Kanske att hon vill ha något filosofiskt svar på frågan. Vad är tid egentligen? Och vem är man att säga att någonting är kort eller långt, det måste naturligtvis sättas i jämförelse, eller? Vad har man för olika uppfattningar om tider i både samma och olika sammanhang? Det är intressant om än lite smått onormalt att söka sig så långt ifrån the topic, faktiskt.

Sharlee, det är fruktansvärt tufft att stå fast vid sina åsikter. Jag gillar egentligen inte att stå vid någons sida i olika kontroverser men jag är för less på absolut onödiga försök till nedtryckningar på andra. Att inget vettigt såsom konkret kritik förekommer gör det inte lättare att inte stå på din sida.

Svar: Den här kommentaren gillade jag verkligen! Någon som förstår till 100%. Någon som förstår vad jag vill komma fram till, skönt skönt skönt. Vilken tur att du hade tråkigt och ville kommentera detta inlägg;) Och den här ''diskussionen'' är inte speciellt nedlagd. Får positiva/negativa kommentarer när jag skriver om det, men alla publicerar jag så dom ska finnas någonstans i bloggen. Du har i alla fall rätt! Skitroligt:D

Skyltsöndag

Idag ska pappa, Simon och jag ner på skyltsöndag.

HUR MYSIGT SOM HELST! Har en halvtimme på mig att göra mig i ordning........... hörs när jag är hemma. Kanske.

För alltid du & jag

Efter en underbart bra lördag på riktigt riktigt länge så kryper jag ner i säng med mitt fina fina hjärta♥

Det var längesen det var såhär bra, och jag är så lycklig! Vi vandrade ner på stan idag och kollade på Simons pappas nya lägenhet (mitt emot min skola) sedan åt vi ute och åkte hem med pappa och ikväll har vi bara spelat sällskapsspel, druckit julmust, ätit oliver och brieost mm med kex.

Jag är lycklig, kär och mår bra!

Jag älskar dig min fina älskling, över allt annat!

Frida Skoog

Frida Skoog om Läs innan ni kommenterar, bitte
men seriöst! fel att bara släppa det? låt sharlee skriva vad hon vill, det är HENNES blogg! hon får alltså skriva precis vad hon vill, vad hon tycker och vad hon tänker.. alla har olika åsikter eller hur? låt de va så då utan att hålla på att tjaffsa?! vi alla är olika och jävligt tur är väl det, alla tycker olika.. 

saknar dig för övrigt, sharlee!
du är grym, stå på dig! :)

Svar: Hahaha, härliga du! Tack tack tack:) Saknar dig med!

Dag 10 (och fina kommentarer från läsarna)

Rosa rutiga pyjamasbyxor och en sovtröja.......

En bild är inte heller speciellt nödvändigt.


Jossan om Före, under och efter
Jättemysig blogg ! :D
Skulle gärna snott ditt rum ifall jag kunde (a)
Vad använder du för kamera? Nikon?
:)
'
Laila om Det som inte bara får hända
Du har en sån trevligt blogg =) Blir så glad när jag läser den =)

Sådana här kommentarer blir man typ SÅHÄÄÄÄÄÄÄR uppmuntrad utav, tack tack tack!:)



LÄS INNAN NI KOMMENTERAR, bitte

Anonym (NI ÄR INTE ANONYMA) om Min syn på alkohol och nikotin. Sluta ljug i era kommentarer.
haha alltså dendär mathilda har ju inte ens sagt att DU bestämmer vilka som ska dricka, och inte att hon tycker att det är ett tecken på mogenhet?

Svar: NÄ... okej. Vänta, här ska du få se.

''För det andra... vem är du som bestämmer vad som är normalt eller inte? Det är såklart jättebra att du inte känner någon som helst press från omgivningen på att dricka alkohol, eller att göra andra saker som inte bara är skadliga för dig, men också direkt olagliga då du inte är myndig... men bara för att du inte gör det betyder det inte att du är NORMAL. Samhället idag är uppbyggt på ett sätt som sätter otrolig press på ungdomar och barn att verka äldre. Ett teckenmogenhet för många, både under och över arton, är att dricka alkohol. Man gör det i många fall för att passa in, för att inte vara utanför, för att det är vad som förväntas av en. Det är inte onormalt. Det är tragiskt, ja, och jag håller med dig, jag blir också rädd när jag tittar på omvärlden och ser fulla trettonåringar. Men du kan inte säga att det är onormalt. Att nånting är normalt betyder att det är normen, dvs att majoriteten av samhället gör det. Det är ingenting DU kan bestämma.''

Svarar kloka människor

Evelina Bäckström om Min syn på alkohol. Sluta ljug i era kommentarer
alltså denna kommentar var ju bara pinsam. att alla har åsikter är en sak men vem var du då som kom och skulle rätta till Sharlee? hon är 16 år, likaså jag. och att du klagar på hennes ålder för att hon lägger ut sina tankar och åsikter på SIN blogg så säger jag bara g-r-o-w-u-p! jag har läst igenom de flesta kommentarer som folk har skrivit om detta och jag tycker bara att de flesta säger emot sig själv. eftersom att majoriteten är ute och super varje helg! sen att folk känner att dom inte passar in för att dom inte dricker är bara tragiskt, visst samhället ser ut så i dagens läge men vad jag tycker så borde dom isåfall gå med i någon sorts '' stöd grupp '' för att lära sig att stå på sig. självfallet så är jag ute och dricker ibland, dock inte varje helg. men jag gör det för att det är roande, socialt och för att jag tycker att det är gott att dricka vin eller cider eller vafan det nu kan vara. men vad jag tror så försöker Sharlee få fram ett budskap om att det inte är normalt för en 16 åring att vara ute och dricka varje helg, på tal om hur mycket man förstör sig själv. herregud, tänk flera steg längre innan ni slänger in en spydig kommentar om vad HON tycker. lika så att DU tycker att det är '' onormalt '' eller vad det nu är att hon lägger in SINA åsikter om alkohol.

Svar: Jag vet! SKÖNT att några människor förstår.

Patricia om Min syn på alkohol. Sluta ljug i era kommentarer
Att folk orkar, folk måste ha nå fel.

Svar: Jo... synd att jag måste ha behövt förklara 1000 gånger för mina elaka läsare att det som säger inte stämmer. Deras problem:D



Min syn på alkohol och nikotin. Sluta ljug i era kommentarer.

Matilda [email protected] om Alkohol och Nikotin
...va? Jag vill inte förolämpa dig på något sätt, för det skulle ju inte hjälpa någon, men det här inlägget får mig att reagera. Och inte på ett bra sätt. För det första, snälla vännen, läs igenom vad du skrivit innan du publicerar. Mina ögon blöder. Din grammatik är inte okej.

För det andra... vem är du som bestämmer vad som är normalt eller inte? Det är såklart jättebra att du inte känner någon som helst press från omgivningen på att dricka alkohol, eller att göra andra saker som inte bara är skadliga för dig, men också direkt olagliga då du inte är myndig... men bara för att du inte gör det betyder det inte att du är NORMAL. Samhället idag är uppbyggt på ett sätt som sätter otrolig press på ungdomar och barn att verka äldre. Ett tecken på mogenhet för många, både under och över arton, är att dricka alkohol. Man gör det i många fall för att passa in, för att inte vara utanför, för att det är vad som förväntas av en. Det är inte onormalt. Det är tragiskt, ja, och jag håller med dig, jag blir också rädd när jag tittar på omvärlden och ser fulla trettonåringar. Men du kan inte säga att det är onormalt. Att nånting är normalt betyder att det är normen, dvs att majoriteten av samhället gör det. Det är ingenting DU kan bestämma. 

Sen såg jag att du svarat på en kommentar och skrivit nånting om att det inte var långt tills du fick komma in på krogen... Du är, som sagt var, 16. (Alla vet ju det.) Bara 16. Du har två år kvar tills du lagligt får komma in på krogen, vilket iofs inte betyder att det är 2 år tills nästa gång du går på krogen, men ändå. Två år. Det är en lång tid, oavsett vad du säger. Tror du att de åren kommer gå snabbt? Om två år är "kort tid", vad är då långt?


Och självporträtt stavas bara med två T i slutet. Bra att kunna om du ska fortsätta gå Hantverk Foto. Bara ett tips.

Mitt svar: Hjäääääääääääälp! Hej Matilda. Vilken kommentar. Jag hade inte sett denna och FAKTISKT som vanligt så är det så jäkla konstigt att ingenting utav det du skriver stämmer.

1. Min grammatik? Vad pratar du om? För det första skriver jag ingen uppsats och för det andra så förstår jag inte vad du vill komma fram till att du klagar på min grammatik. Synd att det måste börja blöda i dina ögon, vet inte varför eftersom att det stämmer. Min grammatik är mer än okej!

2. DU kanske ska LÄSA innan du KOMMENTERAR. Vilket du inte alls verkar ha gjort och om du har gjort så har du verkligen uppfattat inlägget helt fel. Synd. För jag skriver aldrig att jag BESTÄMMER att ungdomar inte får dricka. Hjälp hjälp hjälp. Utan jag tycker att det är ONORMALT (FÖR TUSENDE GÅNGEN) att samhället är så idag. Jag säger inte heller att jag är mer normal än andra men MITT beteende är nog mer normalt att kunna ha roligt utan alkohol än att behöva dras till det som vissa andra. Och NEJ jag säger inte att jag BESTÄMMER. Utan jag gjorde min röst hörd i MIN blogg och där skriver jag för övrigt precis vad jag vill.

3. Hur kan du tycka att det är ett tecken på mogenhet att supa sig full varenda helg? Det tycker inte jag. Men som sagt, smaken är som baken (som tur är) och jag vet att det är många fler som tycker som jag och det är NORMALT att tycka så. Mogenhet kan jag inte kalla att dricka sig drängfull.

4. Att jag stavade självporträtt fel enligt dig. Hmm... jag kollade direkt efter att du hade skrivit det och jag hade skrivit ''SJÄLVPORTTRÄTT''. Så jo, jag hade två T:n i slutet men RÅKADE ha fyra i hela ordet för att jag snubblade över tangentbordet när jag gjorde kategorin. Jag hade ju stavat porträtt rätt! Ha...ha... Bara det att jag la till ''Själv'' framför porträtt. Så SJÄLVPORTRÄTT. Fattar du? Annars synd. Men jag kan stava det. Så du behöver inte påpeka det som om du vore min svenskalärare och definitivt inte då jag vet att jag kan stava.

5. Vad har stavning över lag med min linje att göra? Jag går ingen SKRIVLINJE utan en FOTOLINJE. Där fotograferar man och man skriver inte. Ett tips till dig att kunna skilja på det i framtiden. Sedan så borde du inte glömma att jag jobbar som journalist på Unga ST så jag skriver väldigt bra annars skulle dom inte anställa mig och det där med skrivandet... ''Om du ska kunna fortsätta att gå på Hantverk Foto i framtiden. Bara ett tips'' Jag förstår fortfarande inte vitsen. Alltså................... om man nu inte kan stava (vilket jag faktiskt kan!) så kan man ju fortfarande fotografera. *Skrattar*

6. JA, två år går väldigt FORT. Kändes som att jag gick i åttan alldeles nyss. Lång tid för mig är 10 år. Typ.

7. Och sen OM jag hade något stavfel, vilket jag aldrig har. Så gör det faktiskt inte så mycket, jag är inte ens svensk och stavar nog bättre än dig ändå.


Gud....................... Jag har aldrig skrivit att jag bestämmer............... Snälla, läs vad jag skriver innan ni hittar på saker som ni tror att jag skriver. Är ni klara nu eller? Alltså med att hitta på.

Följ mig på bloglovin

Ni (unika besökarna) har väl inte glömt att ni kan följa min blogg på bloglovin?

Det är mycket lättare för då ser ni när jag har uppdaterat och hur många inlägg. Mycket bättre!:D

Men man måste vara medlem, lätt som en plätt!

Lars Eriksson 2008

Kommer ni ihåg Lars?♥

Dag 9 - I believe in something...

Nej. Jag tror faktiskt inte på någonting. Alltså, jag menar. Jag har ingen tro. Jag tror på Gud men mer än så är det inte:)

Men för att jag tror på Gud så är jag inte kristen, (skulle inte kunna vara det heller).

Imorgon är det... fredag!

Nu avslutar jag denna dag med att pilla min mamma i nacken lite och mysa med henne i soffan ♥. Senare ringer jag Simon, försöker få mig att må bättre. Allting har sin mening.

Kommer aldrig att överge Simon. Han, min familj och mina vänner är det viktigaste jag har i mitt liv. Utan er är jag ingenting. Ingenting.

God natt mina fina läsare:D (till dom som är snälla)

Canada snow and elephant

Jo! det är alltså dessa dojor jag har surrat om i ca 2-3 veckor. Jag gick in på scorett i birsta med Simon och såg deras kollektion utav Canada Snow! Jag provade just den här modellen för att jag alltid ha velat haft UGGS men inte vanliga uggs, för att dom faller inte mig riktigt i smaken. Så jag provade dessa och blev... KÄR. Direkt! Dom är smalare runt benen och dom är inte så ''bulliga'' på själva foten. Som andra UGGS är. Dessa är mer platta!:) Även fast dom ser sneda och bulliga ut på bilderna så är det för att dom hade proppat in en massa pappersbollar så snart formar dom sig efter mig. Det är det SKÖNASTE jag haft på fötterna någonsin. Jag är lyckliiiig!

Också har jag köpt en ring också:D Ni kan få se en bättre bild på den någon annan dag.

Dag 8 - Tokio Hotel

Ett ögonblick i mitt liv var den 4e mars 2010 när jag stod nästan längst fram på Tokio Hotel konserten i globen.

Det var en obeskrivligt overklig känsla och blick. Ta mig tillbaka

Porträttbilder utav Simon Bech-Hansen


Nytt i skohyllan

Vill bara säga en sak.

JAG HAR KÖPT MINA SKOR NUUUU!!!!:D:D:D:D

Tack mamma, pappa och mig själv:D

Visar bild när jag kommer hem!

Kanske blir en eventuell bloggpaus

Jag kommer att fortsätta uppdatera ''Dag 8,9,10'' osv. Men sedan kan jag inte lova något mer. Mitt hjärta och själ står åt alla håll och kanter och det är så mycket att tänka på.

Behöver vila upp mig. Sedan kanske jag mår bättre.

Längtar tills vi ses igen, sköt om er:)

Dag 7 - fina väninnor

Jag har många bästa vänner. Nej, jag är inte en sådan som har flera tusen bästa vänner utan mina bästa vänner får den ''titeln'' för att det är precis vad dom är.

Jag vill inte numrera mina bästisar från 1-4. Det är inte det det går ut på, utan att jag ska hylla mina bästa vänner som alla har olika bästa egenskaper!

Molly Jansson - min allra bästa vän sedan flera år tillbaka. Vi har gått igenom kanske ett helt liv. Hon finns ALLTID där för mig när jag behöver henne, hon är mig och jag är henne. Det roligaste med oss är att vi inte behöver säga någonting om vi reagerar på något, för vi är så identiska så att det räcker med att vi kan läsa av varandra. Molly är den snällaste finaste vännen, hon är snäll, underlig humor (som jag) och massa mycket mer. Hon lämnar mig inte för att jag har pojkvän, hon saknar mig och jag saknar henne massor! SÅKLART. Men vi vet ALLTID ändå vart vi har varandra. Älskar dig min fina vän.

Julia Nordlander - vi har haft väldigt många perioder tillsammans och nu är vi tajtare än någonsin, utan henne vid min sida skulle jag må dåligt. Hon är rolig, snäll, förstående och gör mig glad! Hon är den bästa julian som finns. Hon förstår mig alltid till tusen och jag älskar dig!


Lina Norin - finaste Linuusen♥ som min lillasyster för att hon är kortare än mig men som en storasyster för att hon alltid finns för mig. Hon är snäll, härlig, förstående och en himla massa bra. Hon är underbar som person och en liten goknodd. När vi har haft våra svackor så har jag känt mig en aning tom. Aldrig utan denna fina människa, älskar dig!

Denise Woxström - bästa Deniiiiiiise!!!!!! Min lilla glädjespridare. Vi träffades när skolan började och vi har blivit så himla tajta vilket jag är evigt tacksam för! När jag tänker på henne så blir jag redan glad, utan henne skulle inte mitt liv vara lika bra. Utan henne i skolan, tråkigt. Denise har en massa bra egenskaper, hon är rolig, underbar och snäll! Finns ingen bättre glädjespridare och det finns ingen som har sån underbar energi. Jag älskar dig!

Mina bästa väninnor, utan dessa är jag inte hel.

Dag 6

Första gången jag någonsin kommer att skriva om min dag i bloggen. Min vardag. Aldrig någonsin hänt förut och förmodligen sista gången jag kommer göra det också. Tråkigt att skriva, tråkigt att läsa!

Vaknade imorse... och var oväntat trött. Obotligt trött. Klev upp mot min vilja, gick till badrummet och kissade ut allt nattkiss gick sedan tillbaka till rummet och såg min bekväma säng... var tvungen att motstå och klä på mig osköna tajta kläder. Yuack.

Åkte till skolan, missade bussen, orkade inte springa, kom en till buss direkt efter och jag blev glad och satte mig på den:D

Sedan kom jag till skolan 8.30 och satt och gjorde klart mitt snöprojekt och hantverksboken, det har jag gjort HELA dagen på skolan!

Åkte hem från skolan ca halv fem..... satte mig på bussen och när jag hade klivit av bussen var jag jättehungrig och bajsnödig också kom jag på att jag var utelåst!!!!!!!!!!!!!!!! Så gick hem, gick till grannarna (ingen var hemma), satte mig i garaget (tråkigt), åkte ner på stan för att möta Simon. Så vi gick på stan en sväng för att vänta på skjuts av mamma och pappa, åkte hem och jag åt sex portioner med mat. GOTTTTTTTTTTTT! Sedan så gick Simon och jag och la oss i sängen och... slocknade :')

Å nu sitter jag här och skriver detta tråkiga till er!!!!!!!!

Snöfotografier

Jag har suttit på skolan och sitter här än. Jag har suttit framför datorn sedan 8.30 imorse och gjort klart våran första snöuppgift där man skulle göra ett bildspel (har gjort klart hela idag!) det enda som är kvar är ljudet. Och nu sitter jag och gör klart hantverksboken som jag har legat efter med som en fis i rymden och nu är jag på sista sidan, det enda jag har kvar och göra med den är att skanna in mina negativ!:)

Känner mig faktiskt SÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR stolt!

Det här är några utav mina snöbilder som kommer att vara med i bildspelet!


















Inte högsta kvalitén på blogg.se. Men. Vad tycker ni?

Fin


Min nuvarande profilbild på facebook. Luk maj påses önder my ajs.

Carlings

Anna om Snurrande i huvudet:
vart har du köpt jeansen och vad kostade dom?:)

Dom är köpta på Carlings för 399:- :) supersköna!


Flummigaste roundtouren jag någonsin gjort

Jag filmade med våran kamera istället, tyckte det blev bättre.
Ljud och bild!

Flummigt blev det.

HAHA! Säger fel några gånger, flummar på och påbörjar en mening utan att avsluta det sedan går jag vidare och pratar om andra saker och på slutet säger jag ''nu ska jag lägga in den här BILDEN'' också älskar jag min pyjamas och att jag suckar och stönar så pass mycket. Haaaaaaahaaaaaa! fun FUN.
.......

En vecka sedan

Innan operationen. Var så NERVÖS!!
Letade fram patientbrickan.
Cirkus 4 minuter kvar...
Var jättenervös! Mössan på (fast håret korvades in när det var dags)
...........






















.....Och efter! Gud vad jag ville hem:') var alldeles svullen, yr i bollen, tung i huvudet/kroppen, borta och fruktansvärt trött!
Nykläckt bebis:')

Snurrande i huvudet

När jag inte kan göra mina läxor. Dagis. Det är dagisaktigt att säga läxor för då var det inte lika svårt.
Jag kan inte göra mina skoluppgifter när jag inte är på läxhumör. Det är hell. Nu försökte jag och jag lyckades! Några få. Ssh.

Tråkigt att jag inte heller hittar kabeln till våran mini-kamera så jag kan inte ladda upp en eftertraktad videblogg. Har inget ps. Kan inte visa er mina fotografier. Allt är bara tråkigt. Om cirkus en timme börjar Biggest Loser. Har längtat.
För övrigt nya Dr Denim jeans som jag glömt att visa.

Världens bästa Blondaa!

Kolla här.
Jag älskar att hylla Blondaa för att han visar uppskattning tillbaka, är han bra eller bäst?
Bäst.


Ärligt. Jag verkar rätt lugn nu. 
Men blev såhär när jag såg det :D:D:D:D:D:D:D:D:D 


Uppdatering

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Vilken dag längtar ni mest efter?

Dag 5 - What is love?

Kärlek är allt.

Det är människor, djur, mat och allt efter sin egen bedömning utav kärlek.

När man hör ordet kärlek så tänker man oftast på en partner. För mig så är kärlek allt! Det är det finaste en människa kan åstadkomma. Kärlek är det man får från sina föräldrar varenda dag, sina vänner och sin pojkvän:) Har man ingen pojk-/flickvän så tar och ger man kärlek varenda dag!

Att få lite, okej. Inte lite, utan en massa kärlek från sin pojk-/flickvän gör kärleken som allra bäst! Då är alla pusselbitar på plats. Det finns många som säger ''fan... livet är över, kommer aldrig hitta kärleken!'' Men tänk inte så, tänk på det ni får utav era nära och kära varenda dag och en dag kommer Han/Hon också.

KÄRLEK ÄR BÄST:')♥


Spårning

Jag fick lite silence efter mitt senaste svar till den ''anonymJÄVEL''. Det här vill jag hälsa till er alla som tros verka vara anonym bara för att man sitter bakom en skärm över internet.

Såhär ligger det egentligen till. Du som ''anonym'' är inte speciellt anonym egentligen.

Som dom flesta glömmer så finns det alltid en ip-adress som jag kan spåra, inte bara efter stad utan efter adress som gör att jag därefter kan spåra personen. Väldigt lätt!

Så fortsätt kommentera anonymt men det blir lättare om ni skriver erat namn direkt för annars blir ni ändå BUSTED efteråt. Jag har sagt det tidigare.

''Glöm inte att jag kan se vad ni har för ip-adresser;)''

Dag 4

Idag åt jag min egen korvstroganoff med ris och brysselkol!

Vissa förstår, andra inte

Sanna om Yttrande Frihet
håller med om de du skriver till "anonymJÄVEL" de är inte normalt att dricka två dagar i veckan. och inte varje helg hur länge som helst. det beror väl på att de inte kan ha kul utan att ha alkohol i kroppen. hua stackars de som inte kan ... Ha-HA ;)

Tack! Det verkar som sagt vissa som förstår och denna ''anonymJÄVEL'' verkar vara en utav dom det är nog därför hon/han blir så illa berörd;)

AAS om Alkohol och Nikotin
sharlee! håller med dej till fullo att man inte beröver alkohol för att ha roligt. absolut. men jag tkr man kan gå ut endå, utan att dricka för att umgås, dansa och ha kul i nykter tillstånd! du skriver grymt! fortsätt så! / AAS

Ja precis, men att det är så många som behöver det hela tiden är inte klokt... tack för att det finns människor som är på samma nivå som en själv:) Tack tack tack Astriiiiiid, blir jätteglad!


Svarar

Nina om Alkohol och nikotin
Tack.
Alltså äntligen en vettig människa, jag snurra in på din blogg och läste de här inlägget och ja ba kände oj en ungdom som inte har de där behovet av att dricka hela tiden.
Jag är nyss arton fyllda och har blivit kallad onormal hela tiden för att ja hellre väljer att sitta hemma någon helg och inte vara ute o supa. Jag fattar inte vad de är med människor som har de behovet, jag väljer hellre att sitta hemma o umgås med vänner eller familjen istället för att supa.
Så jag blev imponerad över att du tycker som du gör och ja de va allt jag ville säga.


Hej påre! Skönt att det är någon människa som förstår en och uppfattar saker och ting rätt!



Gud... jag svarar på någon som inte förstår alls

anonymJÄVEL om Yttrande frihet:
men nu skriver du ju igen att det är onormalt! tror du inte att de är någon annan som tänker som mig? bara det att ingen annan orkar försvara sitt liv. så du tror inte det finns folk som tycker det är onormalt att umgås med sin pojkvän varenda dag? eller att det är onormalt att sitta och käfta om nått som du inte ens vet något om, fine om du hade levt det här livet innan och insett att det gick åt helvete. då förstår jag att du kan se som du gör på alkohol. men egentligen, eftersom du inte ens kan gå på fester nykter, vilken inblick har du då i vad som händer på festerna? Du har inte en jävla aning om vad som dricks, hur mycket, utan bara det lilla att folk festar och är bakis. men bakis, hur NORMALT som helst efter en kväll med alkohol. Och nä, det är fortfarande lång tid innan du har åldern inne.

Ja! Jag skriver att det är ONORMALT att UNGA dricker som är UNDER 18 ÅR! Jo, jag tror att det är flera stycken som tänker som dig och blir upprörda för att dom just festar och inte gör något annat. Jag struntar faktiskt ifall folk tycker att det är onormalt att man umgås med sin pojkvän varenda dag för att det är liten naturligare än att välja alkoholen så fort man får ledigt:) Om man umgås med vänner varenda dag så verkar det inte alls vara ett stort problem och sen om du syftar på mig så umgås jag inte med min pojkvän varenda dag utan så fort jag får tid. Vad surrar du om egentligen? Du är jätteaggressiv.

Jag käftar inte, utan jag yttrar mig om något jag VISST VET. Och vadå ''levt det här livet innan''. Tror du jag var en i mängden som söp söp söp och sedan gick det snett och att jag slutade? Nej nej nej. Jag har aldrig varit beroende utav alkohol och jag har själv VALT att det finns andra saker att göra som intresserar mig lite mer:)

Har jag någonstans skrivit att jag INTE kan gå på fester nykter? Du hittar på så allting bara spricker om det. Jag har varit på fester i mitt liv och jo, jag vet vad och hur mycket som dricks eftersom att allt är väldigt offentligt och JA det är normalt att man blir bakis men du förstår ju inte VAD jag vill komma fram till. Jo nu...

ATT DET ÄR ONORMALT ATT UNGDOMAR UNDER 18 STRÄVAR OCH HAR ETT BEHOV EFTER ALKOHOL HELA TIDEN, ATT DOM INTE KAN HA ROLIGT ELLER TA DET LUGNT UTAN ALKOHOL. DET ÄR ONORMALT!

Men sedan verkar du vara en i mängden så jag förstår att du inte håller med mig:)

Yttrande frihet

Anonym om Alkohol och nikotin
hur kan du påstå att nått som hur många ungdomar/vuxna som helst gör under helgerna och veckorna är onormalt? skulle va kul om du svarade vad du anser är normalt isåfall. Och eftersom du inte har åldern inne på länge att komma in på krogen så tycker inte jag att du borde yttra dig och kalla ungdomslivet för onormalt.


Hej... ANONYM.

Först och främst tror jag inte ens att du har läst inlägget och om du har gjort det verkar du ha gjort allt annat än förstått vad som stod, du verkar ta väldigt illa upp så jag antar att du är en utav dom som behöver dricka hela tiden. För det andra så PÅSTÅR jag inte, utan jag är väl medveten om vad jag skriver och vad jag vet.

Jag skrev aldrig att jag tycker att det är onormalt att VUXNA går ut och festar samt dricker på helgerna UTAN att UNGDOMAR, alltså åldersgruppen 12-16. Det är fullkomligt normalt att vuxna dricker, det är så det ska vara. Men att ungdomar dricker så pass mycket som dom gör i dagsläget är inte normalt, att unga inte kan stanna hemma någon gång utan att känna ett SUG efter alkohol när dom är hemma. Det finns unga som blir desperata efter att dricka annars kan dom inte ha roligt. Det är väl allt utom normalt när man är under 18?! När man är 18 så är man åtminstone myndig och bestämmer över sig själv. Men under 18 ska man EGENTLIGEN inte ens dricka. Så jag tycker inte du borde hitta på saker och säga att jag tycker att det är onormalt att vuxna dricker för det har jag inte ens sagt ett ord om men människor under 18, jo jag tycker det är onormalt varenda helg.

Normalt/ungdomsliv tycker jag är när man kan sitta hemma, umgås med vänner/pojkvän UTAN att dricka och ändå känna att man kan ha roligt utan alkohol och inte känna ett sånt stort behov när man inte ens har åldern inne för att dricka egentligen!

Det andra du säger att jag inte har åldern inne på ''länge'' att komma in på krogen vet jag inte vad du vill få ut av att säga det. För det vet nog alla om, jag är 16. Så alltså 2 år kvar. Så länge är det inte. Men jag var på krogen senast augusti och det är väldigt lätt att komma in så egentligen spelar det ingen roll. Och varför ska jag inte yttra mig bara för att jag inte har åldern inne än för att gå in på krogen? Haha... Herregud.

''Kalla ungdomslivet för onormalt'' du tar åt sig värre än någon annan. Det ÄR onormalt att ungdomar dricker varenda helg och kan inte hitta på något annat för utan alkohol är det inte roligt. Det är inget förbannat ungdomsliv, det jag lever är ett ungdomsliv. För har man redan hunnit göra allt när man är under 18, vad blir det för ''upplevelse'' för dom när dom är 18 och redan har supit sig redlösa flera gånger?

Du och jag är uppenbarligen på två olika nivåer och jag är högre än dig, det är därför du inte förstår vad jag menar. Tack för att du läser min blogg!:D

Alkohol och nikotin

Jag blev plötsligt på blogghumör. Så det blev ingen helgpaus.

Jag kan rekommendera er att aldrig göra något som ni egentligen planerat, det blir bara fel då. Jag lovar er.

Ikväll ska 350 ungdomar på High Class Party på våningen. Jag är inte en utav dom 350 ungdomarna. Jag kanske aldrig har berättat för er att jag inte är en sådan partyprisse, ibland förekommer det och då är det riktigt baota skoj alltså. Inte varenda helg, varannan helg. Utan lagomt, det ska vara lagomt för annars är det inte lika roligt.

Sist jag var ut det var på krogen i augusti. Tycks det vara tragiskt eller normalt? Enligt mina åsikter normalt. Och då menar jag att sist jag festade var i augusti. Är det konstigt att alkohol inte lockar alla ungdomar eller är man onormal som sitter hemma och kan avstå? Vill bara veta. Vill ni veta något ''skrämmande''... det är helt normalt!

Just nu är faktiskt humöret lite svajigt. Mellan party eller hemmakväll. Men det blir hemmakväll eftersom att jag överväger det mest och överväger inte att gå ut och frysa... komma hem sent. Någon annan gång, när mina syskon är hemma. Dom är trots allt roligast att partaja med, äldre människor som kan hantera.

Visst är det rätt knäppt att VISSA ungdomar inte kan vara utan alkohol? Det är inte lite knäppt. Det ÄR onormalt. Faktiskt.

Kan inte hålla räkningen hur många gånger jag har läst på min facebook att dom har skrivit ''Fan... hemmakväll ikväll. Aldrig mer, tråkigt att vara nykter!''

Blir rädd. OCH ett annat beroende som förekommer hos framför allt unga och äldre. Så rekommenderar jag ALLA rökare att läsa boken som heter ''Äntligen Icke-rökare''. Och då rekommenderar jag alla, alla som har försökt att sluta, inte vill, inte ''kan'' och alla andra sorts anledningar. Är du rökare, läs boken. Den är fruktansvärt bra och lärorik och skrivet på ett RIKTIGT bra sätt och dessutom från en föredetta rökare som varit beroende i 33 år av sitt liv. Behöver jag säga mer? Nej.

Världens vackraste föräldrar

Dag 3.

Mina föräldrar går inte att beskriva i ord egentligen, men jag ska försöka.

Maria och James van Stralendorff. Världens finaste föräldrar, dom är mina föräldrar och jag älskar dom över allt annat, eftersom att dom är mina föräldrar så är dom världens bästa och finaste. Ställer alltid upp för alla sina tre barn och försöker lösa allting på bästa sätt jämt.

Pappa fixar allt, han har allt i ett. Han är bäst på allt verkligen, allt som har med hushållet att göra. Snickra, pyssla och laga plus massa till.

Mamma är en underbar kock, hon har förmåga att laga underbart god mat och älskar att stå i köket och trollar alltid fram överraskande smaker i maten.

Dom uppskattar livet och är hurtiga och är verkligen VÄRLDENS BÄSTA!

Sådana föräldrar, sådana barn. Eller hur?

Dom är rädda om oss alla tre och skyddar oss upp till 1000%. Dom är det bästa i mitt liv. Det allra bästa med föräldrar är att dom alltid finns där, är det några jag kan lita på så är det mina föräldrar. Att alltid ha det stödet känns tryggt och underbart och att mina föräldrar är som dom är är jag evigt tacksam för och att dom har uppfostrat mig på ett rätt sätt och lärt mig vett och etikett! Jag skulle aldrig klara mig utan dom, aldrig i hela mitt liv skulle jag det. Fyfarao.

Jag älskar er över ALLT annat, ni är bäst i hela världen


a break

Helgpaus. Tror jag.

En läskig händelse idag... sjukhus... 112 osv.

Vill ni veta vad som hände idag?

Jag satt och åt lunch här på norra järnvägsgatan med mina kära klasskamrater och jag åt wok med ris. Satt och åt som helt vanligt och sedan tuggade jag av en mjuk köttbit med mina framtänder och allt var fortfarande som vanligt (trodde jag).

Så satt jag och åt så sa HELA mitt matgäng

Dom - DET ÄR BLOD, BLOD!! BLOOOD!!!!
Jag - Neeej, vad pratar ni om?:o
Dom - Jooo, det är blod! Seriöst!! Kolla! Öppna munnen
Jag - Nej sluta! Det är mat...
Dom - Nej allvarligt KOLLAA!! Gå på toa, åk på sjukhuset

Jag blev helt förvirrad samtidigt hysterisk. Det hjälpte INTE att alla satt och skrek. Hjälp, fick panik. Gick på toaletten, kollade mig själv i spegeln öppnade munnen och det var som att jag hade blivit misshandlad i flera timmar så som jag blödde i munnen. Det var inte klokt. Det var alltså en hel fors i munnen, öppnade den och det var slemtrådar av blod.

Jag fick panik, blev rädd och mådde illa. Började direkt tänka på att gommen hade släppt eller att stygnen hade slitits sönder. Jag fick panik!!!!

Så jag ringde pappa som sa att jag bara skulle skölja munnen och stoppa in en kompressor och om det inte slutade blöda skulle jag ringa sjukhuset. Men det fanns ingen kompressor så jag sköljde med hexident och det hade sluta blött. Det var bara en himla massa blod i munnen. Mamma ringde upp och frågade vad som hade hänt och jag berättade, ringde sjukhuset, olika avdelningar och käkkirurgen men kom bara fram till växeln sedan ringde jag 112 och bad dom koppla mig till akut tandvård. Kom bara till information sedan var det inge mer. Sedan ringde en snubbe upp från sjukhuset och jag pratade med honom om min situation och han sa att det kunde ha varit att någon slemhinna i gommen kan ha spruckit eller liknande så att det började blöda därför men om stygnen höll på släppa så skulle man ändå inte sätta dit dom för dom släpper när dom släpper helt enkelt.

Mammas kollegas mamma ÄR käkkirurg och sa åt mig att jag skulle skölja och trycka upp en kompressor. Hon sa att det kunde ha börjat blöda för att det håller på att läka. Det är ju fyra dagar sedan jag blev opererad. Så jag vet inte. Men så fruktansvärt skumt och just nu svider det lite och jag är öm men blöder absolut ingenting. Det var just bara då då jag åt. Det sjuka är att jag sprang runt i det här huset jag går i efter en ''första hjälpen låda'' men det fanns några men ALLA var tomma. Det är sjukt och det är olagligt! Allvarligt. Man kan ringa miljöinstitutet så dom kan bedöma och då kan skolan bli anmäld. Sjuksköterskorna är dom som ska fylla på det vilket dom struntar i och det är inte klokt.

Jag är fortfarande orolig... men om det inte blöder mera så är det förhoppningsvis lugnt. Ska åka till Simon sedan, skölja och bita på en kompressor.

I'm scared.



Sammanslagning<3

Det var den här låten och en fotografering med en analog kamera som förde mig och Denise samman. Visst är det vackert? lillgumman blev så tårögd när hon hörde låten♥ Tänk om vi aldrig hade hamnat i samma grupp, undra om vi hade varit på samma plats då. Jag tror inte det, tack Mike Posner och våra föräldrar att våra efternamn gör så att vi ligger längst ner på listan i klasslistan, för det var på så sätt vi hamnade i samma grupp!

Jag älskar dig min fina fina fina vän!


My first ''love''

Godmorgon. Dag 02 – Min första kärlek.

Hamlet Svedin var den första jag var riktigt kär i - på dagis! Och sen var det Philip Skoglund på lågstadiet. Sedan var det Karl från mellanstadiet och tog slut 2 år senare. Alltså början på 7an-8an kanske.

Om mig

Okej. Vart ska jag börja? Vad ska jag skriva? Vad vill jag skriva?

Jag heter Sharlee Esperanza (som för övrigt betyder hopp på spanska) van Stralendorff är 16 år gammal bor i norrland i en liten stad Sundsvall som uttalas SÖNDSVALL utav oss norrlänningar. Jag föddes i Nederländerna/Holland och flyttade hit när jag var 4 år med mina päron och mina syskon pga att min mormor och morfar bodde här, först hälsade vi på sedan blev vi... totalt röjda i våra huvuden till att bo här. Så vi flyttade alltså hit.

Vilket ledde till att jag fick en bra uppväxt (hade jag fått i Holland också)... har ju fortfarande samma föräldrar. Ha-Ha. Gick på dagis, mådde bra, cool i lyxförpackning och var snäll.

Jag kan ses som väldigt sur och otrevlig men inuti är jag snäll och trevlig. Jag har flera bra egenskaper vilket leder till att jag är... unik!!!! Jag har världens roligaste humor som ingen annan förstår och en massa annat i garderoben. Jag är väldigt öppen av mig och är en långsint person vilket inte är så bra i alla lägen. Hehe. Men några dåliga saker har vi alla, vi är ju bara människor. Sedan så litar jag bara på några få personer här i världen, jag har fina vänner och en fantastiskt underbart oslagbar pojkvän som jag älskar över allt annat. Träffade honom 30:e augusti 2009 över internet och 18:e september samma år på bio. Tack! Tack för att jag flyttade hit!:D

Jag har alltså bott i Sverige sedan 4-årsåldern och trivs... ehm... helt okej. Alltså jag menar Sundsvall. Men rekommenderar er inte att flytta hit. Jag går hantverksprogrammet foto på Sundsvalls gymnasium som är tummen upp ibland och tummen ner ibland. Lär mig mycket och har kämpat mer än ni kan åstadkomma för att ha kunnit komma in på den här linjen.

Jag pratar flytande holländska och svenska och är faktiskt 99% bättre än alla svenskar på att stava och uttrycka mig. Coolt. Jag pratar holländska med mina två äldre syskon och pappa, med mamma pratar jag svenska och det har jag gjort sedan barnsben, fråga mig inte varför jag inte kan prata holländska med mamma eller svenska med pappa. Det känns konstigt men ni förstår inte.

Jag är inte elak, som sagt. Jag är väldigt snäll och är evigt tacksam till att ni läser min blogg och hoppas jag kan smitta er med min humor!


P.s jag är en blandras också! Har finskt, tyskt och indonesiskt blod.


Totalt oredigerad.

Inställning (ingen blixt och en massa annat trix)
Fantasi


Låter er lära känna mig

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Trenden inom bloggarna just nu. Typ. Kanske. Följer strömmen. Men jag kommer ju blogga som VANLIGT också. Bara det att första inlägget blir en utav dessa kategorier. Kul.

Happiness

Jag är lyckliiiiiiiiiiig!

Okej då... här får ni kvalstermolly

En rolig film på kvalsterMolly som kvalstrar sig fast på Emmy på skolan.

GODNATT :D:D:D:D


Torrblogg

Imorgon är jag nog på blogghumör igen. Är jag inte världens tråkigaste person idag? Joodå...

Imorgon är det EN DAG NÄRMARE HELG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så bra. Videoblogg hinner/orkar jag inte ladda upp... överföra till datorn alltså.

Förresten, första gången på riktigt länge pappa sa åt mig ''kl 23.00'' stänger du av. Alltså............. why........... Jag har inte ens suttit en timme. Irritationen kokar över... typ... nästan.... nej jag är inte databeroende vill bara göra mina behov. Men att prata med Simon om kvällarna är mycket bättre!

''Tack'' pappa.

Hörs och synes imorgon!


Totalt oredigerad.

Självutlösare
Inställning macro

OK

Är hemma. See you later aligator.

Kanske videoblogga sedan? Var någon week ago.

Back on track, almost

Tillbaka... hit... på... skolan...

Är inte alls på skolhumör och vill bara ligga hemma under täcket och myyyyysaaaaaa! Fast som vanligt brukar alltid dom här dagarna gå jättefort så någonting litet har jag att se fram emot.

Snart är det helg och snart är det lov. Ska gottgöra allt dåligt som hände förra helgen och det ska bli världens mysigaste helg med hjärtat mitt. På fredag är det i alla fall kalas:D Myyyysiiiigt!:D

Känsliga tittare varnas

Såhär ser det ut i min mun uppe nu. Dom öppnade alltså gommen precis bakom tänderna, där dom har sytt har dom sytt igen för det är där dom har öppnat. Förstår ni vad jag menar?

Ser ni stygnena? Dom har verkligen sytt som med en tröja. In där och ut på andra sidan.............. så stygnena syns på utsidan utav mina framtänder.

Spypåse?

Gubben i lådan... ehm... näeh. Vårtan i lådan.

Gubben i lådan tycker jag är dålig. Däremot tycker jag min egen version är jättebra:)

''Fick en vårta i munnen, låg kvävd flera sekunder. Varit vårtig i flera år, på vårtan växte hår.
Jag tog en vårta av dig och fick två vårtor tillbaks''

Visst är den... BRA?!

Simon och jag skrattade ihjäl oss!!!!!!

Det var den här lillen som gömde sig

Såhär ser mitt lilla sjukhusbord ut just nu. Mysigt och ordning!

Har plockat undan i rummet och duschat så nu känner jag mig lite piggare, ska blir skönt att komma tillbaka till skolan på onsdag... ELLER INTE. Hoppas bara att allting läker fint nu:)

Nu ska jag mysa ner mig under täcker och se på paradise hoteeeeeeeeeeeeel. Ingen biggest loser ikväll... sämst... ja... jag vet... blä...

I'm sick

Har legat i sängen sedan jag kom hem, dagen har gått fort och så konstigt. Den har flugit förbi och det kändes som om det var alldeles nyss jag låg i operationssalen. Konstigt med tid ibland, så nu för att bryta det här sängliggandes så ska jag röra på röven.

Försöka äta lite middag, DUSCHA♥ och plocka undan lite i rummet:)

Den bästa som finns

Jag har absolut världens pojkvän, du och jag för alltid ♥

Jag lever!

Operationen gick jättebra. Har numera ingen bild på hur jag ser ut i munnen men det ska ni få - såklart!!!!!!!!

Har stygn mellan tänderna och ligger i sängen och tänker på Simon, mitt fina hjärta som blir opererad precis just nu.

Alltså, det var helt avslappnande att opereras. Det där lugnandet gjorde mig... eh... lugn! Haha! Nu är min lilla pyttelilla tand ute ur gommen i alla fall och 14:e december får jag tandställning på alla tänderna uppe. SKÖNT!:D

Imorgon...........

Imorgon... då gäller det.

Imorgon kommer jag få lugnande!! Hahaha. Undra om pappa vill filma mig.

Nej, såhär är det. Jag är faktiskt jättenervös och rädd inför min operation imorgon, ska vara där 08.00 så det kommer nog börja 08.30. Får inte äta fyra timmar innan och inte fyra timmar efter.

Så kommer jag vara JÄTTEHUNGRIG?! Ja... hur ska jag klara mig. Måste äta en rejäl kvällsfika... om jag orkar. Inte sugen.

Svar på... nån kommentar

''josefin'' om Det som inte bara får hända:
asså din blogg är så jävla sämst sharlee. sluta länka den hela tiden, haha!

Snuffarna har jag lagt dit själv eftersom att jag länkar bara min blogg på bilddagboken och facebook. Så då måste jag vara vän med någon Josefin vilket jag inte är så underligt att den personen vet att jag länkar min blogg:D

För det andra tycker jag inte att den är sämst, har en hel del läsare och skriver om det som intresserar mig och om det inte intresserar dig, läs inte min blogg! Men den verkar intressera dig eftersom att du klickar dig in på den så fort jag länkar den plus att du läser den eftersom att du tycker att den är så ''sämst'' och du vet vad den innehåller. Första gången jag fått en sådan kommentar och dessutom från en anonym. För ditt namn är under Josefin men det är inte vem du är. För jag vet vem du är, du får inte glömma att jag kan se ditt ip nummer när du kommenterar;) hehe... En fråga till dig bara, skulle det där vara ett slag under bältet? HMM... du kanske får mig att lägga ner min blogg. Eller så får du inte det :P:P:p:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Det som inte bara får hända

Igår fyllde mamma år och vi hade köpt tårta och jag fick äran att bära ut den från köket till vardagsrummet.

Jag la tårtan på en såndär ''tårthållare'' som en tallrik med ett ben. Förstår ni?

Så la jag tårtan på den och gick ut från köket... tog tårtan samtidigt som jag pratade med Simon och när jag vände mig om...

Så GLED den nästan av hållaren så jag fångade den i luften samtidigt som jag gick in i väggen och då gled den åt andra hållet och tillbaka sen fångade jag den och fick PANIK!!

Så gick jag in i vardagsrummet då den höll på att glida av igen, min puls var upp i varv och HAHAHAHAHAHAH jag hade sån panik. Måste ha sett så dumt ut!!!!!!!!!!!!

Oj oj oj. Så roligt!!!!!! Hahhahahaha! Tänk om jag hade tappat den! Hahahahhahahahaa!

Gårdagens idol, svenska folkets röster, en besvikelse

Jag blev paff igår. Hur hade svenska folket röstat?

Andreas - tråkig som alltid gick vidare

Minnah - var bra när hon gjorde comeback, men har fallit igen

Jay - sure, han har bra rockröst. men väldigt tråkig och deprimerande att kolla på + att han BARA kan rock (därför han fick mest röster igår).

Elin - underbar. hon är ung och bra, hennes engelskauttal suger vilket påverkar mycket men hon är bra. hon strålar ut glädje.

Linnea - BÄST! sjukt bra röst och energi.

Olle - han får tjejer att smälta men har dock inte världens bästa röst, men inte hans tur att lämna tävlingen.


Okej. Jay fick mest röster (inte så konstigt) eftersom att det var rocktema. Men Minnah och Weise?! Hur i hela friden kunde dom gå vidare och hur kunde tre favoriterna Olle, Elin och Linnea blir kvar till slutet och sen att Linnea hängde löst?!?!?!

HUR GICK DET TILL?! Bara så konstigt... fel låtval utav Elin och Linnea vilket gör stora problem som vi såg igår. Synd att Elin åkte, hon var underbar. Men bra att Linnea är kvar, hoppas hon kickar ut alla nästa gång!:)

Vad tycker ni?



Älskar dig Simon

Det är halvt slaskigt här i Sundsvall.

Känner mig stressad över allt just nu, måste göra mig i ordning, åka på jobbet en sväng och sedan ut till timrå. Ikväll kommer det bli världens mysigaste kväll, ska bara mysa med Simon och ta ett bad♥

Fredagsmys + födelsedagsfirande

Just nu sitter jag i köket och hjälper mamma med maten. Det vankas entrecote med hemmagjord potatismos, rödvinssås och god dricka♥

I hemmet just nu!
Har nämligen världens finaste tröja numera♥
Ljus ♥
Världens finaste föräldrar♥
Och här sitter jag bland annat. Osocialigt värre.

Blondaa hyllning part 2

Hahahahahhaa! Blondaa. Går inte att motstå. Min humor! Han är roligast i hela världen.
:D

Fortsättningen (originalet, eller vad man ska säga)

Jag runt 11 imorse - tidsinställt

Här är jag i ett morgoninlägg (spelades in imorse), nu får jag skjuts till skolan av pappa... den här dagen är ju veckans hödjpunkt!:D

Nu har jag matteprov. Börjar precis just nu. Önska mig all lycka. Tackar och bockar, hörs sedan. Hej så länge!



Grattis världens bästa mamma

Idag fyller världens finaste mamma år. Min mamma. Hon är bäst i hela världen och hon blir hela 48 år och jag önskar henne all lycka i framtiden och en massa friska år framöver♥ Grattis grattis grattis! Idag kommer det bli en härlig dag:)


Desperat

Jag hatar att vara pank.

Jag hatar att inte ha pengar.

Jag hatar att vilja ha någonting jag inte kan få - NU.

Jag hatar att vänta i slutet på månaden.

Jag hatar att ha ångest.

Jag hatar att få panik över att någonting man vill ha ska ta slut.

Jag måste ha dessa skor... annars går jag under jorden!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(


Önskar jag var Kenza ibland.

Hemlis

Jag blev kär idag... i världens finaste skor.

Och jag delar INTE med mig utav det. Min hemlighet tills dom står hemma i min hall, bara MÅSTE ha dom! Jag måste måste måste... ni förstår inte hur mycket jag måste. Har pratat om dom hela dagen.

Jag älskar dom.

SUG denna morgon

God morgon! Här sitter jag och har jättetråkigt. Är för övrigt på skolan egentligen helt i onödan, världens sämsta dag...

Har haft tyska nu på morgonkvisten och har bara en lektion resten av dagen - engelska. Som slutar 11.30 sedan så måste jag vänta till 14.30 för att ha specialmatte... känns fruktansvärt onödigt.

Jävligt onödigt och störande rent ut sagt. Om jag hade slutat 11.30 så hade jag kunnat åka hem och pluggat, göra annat i stället för att sitta och vänta på skolan. ÅH!

Sånt man får ta............... sugigt...... tur att det är helg imorgon. Det enda som glädjer mig just nu, fast fan... har ju prov imorgon.

Känner mig såhär just nu. En gammal bild ur arkivet.

Ett inlägg för hela dagen

Hej hej och hej.

Jag har ingenting roligt att säga idag. Helt enkelt idétorka.

Min dag har varit kort, fast lång. Ni fattar! Såklart, gör ni ju jämt. Den har gått fort, onsdagar går alltid fortast fast jag har tråkigaste lektionerna. Gick på STmöte direkt efter och det var extra roligt den här gången, fick smörgåstårta också!:)

Det som har varit riktigt bra idag, är att jag har pluggat matte... har prov på fredag så ska försöka förbereda mig på allra bästa sätt också har jag nötat in tyskaglosor och dom verkar sitta nu.

Mitt hjärta och jag har inte setts sen i måndags, så jag saknar honom en väldigt massa mycket nu!!!! Snart är det fredag och då ses vi igen♥ Första gången på riktigt länge vi har varit ifrån varandra mer än noll dagar. Känns konstigt. Men kommer bli superdupermegabaotakanonmysigt på till helgen, underbart. Då ska jag fotografera också.

Hörrni, första gången på länge jag har mycket i skolan. Kan knappt pusta ut! Har inte kommit igång än, har inte hittat tillbaka studietekniken än. Hittills har allt gått sämst. Går nog bättre efter det här inlägget. Nu ska jag lägga mig i sängen och krypa ner under täcket och tänka på att det är mysigt med snö utanför och jag ligger inne där det är varmt.

(Det blev ett rätt långt inlägg utan idétorka) Hörs imorgon ladies and gentlemen, sov gott och godnatt!

P.s statistiken blev betydligt lägre idag utan videoblogg. Ni verkade gilla VB.

Jag vet att efter man har skrivit ''P.S'' så ska man inte skriva något mer, men bilden la jag bara dit för att lätta upp textmassan lite. Den passar egentligen inte in, för jag har inte skrivit någonting om att duscha, vilket jag tänkte göra efter jag hade knäppt den där bilden.

Blondaa


Här är världens bästa videobloggare! Vilken stor inspirationskälla.

Dagens lunch


Vi imiterar bloggare

Kenza Zouiten
Kissie
Paow
Paow

Snön har nått Sundsvall

God morgon! Snabbinlägg... snön har tagit sig hit nu. Massor med snö. Och det bara fortsätter. Oredigerade bilder, har bråttom. SEEEEEEE YOU!

Utanför mitt rum precis just nu... och det bara fortsätter!
TUR JAG HAR KÄNGOR!!!!!!!

HUMOR!!!!!!

Bara en sak, om ni inte kan sova... kolla då på Denise(räkna med nackspärr)

Positiva kicken

Igår fick jag tre presenter utav mamma när hon kom hem från en föreläsning och dom är hur bra som helst!:)

Positiva kicken! Perfekt ju. Någonting jag behöver nu, extra mycket. Men ska krypa ner under täcket och sova nu... inte på humör för att vara vaken. Godnatt!

(dåliga blixtbilder)

Mitt... första... video... inlägg... läskigt...

Säg hej till videon. HEJ HEJ!!!!!

Jag fick ett jättebra avslut... jag fick nämligen inget avslut!
Hejdå.

Min första!

Jag måste få göra min första Hiss & Diss. HAHA. Passar det på min blogg? Kanske.

Hm. Men då får ni veta vad jag tycker, kul TYP.

Fast en sak är annorlunda, min heter... ''Jag hissar och Jag... gör slut''


City Café! Som äger världens godaste räkmackor, fylliga, underbara och så jääääkla goda. För ynka 60 kr, STORA är dom... tänk på det. Spring iväg nu! mittemot NTI gymnasiet.
Med citaten på headersarna... HAHA. Fint. Ja... alltså, meningslösa citat. Tråkiga, onödiga och förstör.

Videoblogg, ja eller nej?

JAAAAAAAA... såklart! Eller... hur?! För kolla vad jag har gjort...

Men utan eran respons gör jag det kanske inte...

Hallå?!

Alltså, var är ni?! Ni skapar oro inom mig.

Jag känner för att myyyyyyyyyysaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Kliar

Vill ni veta något alldeles jäkla sjukt? Att när man har spänt tandställningen så gör det ont (såklart) och det blir ömt. Värst av allt är det när man ska borsta tänderna eller äta.

Det är obehagligt att äta, för att det KLIAR i tänderna och tandköttet. Nå, visst är det konstigt?

Mystiskt

Idag har jag nästan haft lägre statistik än någonsin.

God morgon päron, jag var hos tandläkaren 08:00. Och imorse var det jobbigare än någonsin att kliva upp, jag var så trött i ögonen. Fick gnugga ett antal gånger innan jag klev upp. Men det gick. Ja.

Och nu ligger jag här, hemma. Under täcket med datorn på knät för att jag ska skriva en bokrecension, undra om det kommer att gå bra. Tvivlar men... nä!

Nuuuuuuuuuuuu, kommer anledningen till varför jag är hemma. JO! För att jag spände tandställningen idag och satt dit en till plopp på en tand, jag är faktiskt jäkligt lycklig över att jag har tandställning, för jag kommer vara sååååååååå himla nöjd efteråt. För värre än såhär kan det inte bli:D nej det kan det inte. Så skönt när man kommer dit och dom ser att det händer något efter varje gång.

Jo, jag har huvudvärk till tusen och kan inte äta. Därför är jag hemma.

Bajs röv aa... idag är det ingenting bra på TV. Ni är världens osocialaste bloggläsare, inte kul............................... Hejdå. Eller just ja, det enda jag vill rekommendera er om ni har tråkigt på lektionerna. Klicka på bilden så kommer ni fram.
Hej så länge.

M

Kul att ni är fruktansvärt osociala. Kanske ska var det jag också då.

Puss

Älskar dig nådigt mycket ♥ Finns inget bättre!

Låt mig sova

Okej.

Jag ska snart krypa ner i sängens underbara värme och vänta på...

Jag har datakunskap

SENASTE:
Dryck: juice
Telefonsamtalet: pappa
SMS: simon
Sång du lyssnade på: bruno mars - just the way you are
Gången du grät: igår

HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: ja
Förlorat någon speciell person: ja
Varit deprimerad: japp
Varit så trött så att du somnat sittandes: ja

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1: svart
Färg 2: mörkblå
Färg 3: vit

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrattat så du börjat gråta: japp
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja
Insett vilka som är dina äkta vänner: japp
Fått reda på att någon har pratat om dig: nej
Kysst en kompis: nej

Blandat:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: typ många
Hur många barn vill du ha: två
Har du några husdjur: nej, inte längre:(
Vill du ändra ditt namn: icke
Vad gjorde du under din förra födelsedag: var hemma och firade hela dagen!
Vilken tid vaknade du idag: 07.25
Vad gjorde du igår runt midnatt: pratade i telefon
Någonting som du längtar till: simon och pengar
Senaste gången du träffade din pappa: imorse
En sak du skulle vilja ändra om i ditt liv: siffrorna på mitt konto
Vad lyssnar du på nu: bruno mars
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: hm, tror inte det
Vad gör dig irriterad just nu: att jag är SKITHUNGRIG
Vad är ditt namn: sharlee esperanza van stralendorff
Singel/upptagen: upptagen
Stjärntecken: vågen
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: haga
Gymnasie: hedbergska
Högskola: ingen än så länge
Hårfärg: mörkbrunt
Lång eller kort: lång
Längd: 163 sist jag mätte mig
Vad gillar du gällande dig själv: min humor
Piercings: öronen
Tatueringar: nej
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: 1... nästa operation är om exakt en vecka
Piercing: öronen
Bästa vän: sosja
Sporten du spelade: friidrott
Husdjur: Djino
Vaccination du minns: när jag fick två sprutor på varsin sida och min syrra hängde med mig och det slutade med att hon låg och grina...
Konsert: carola kanske
Förälskelse: hamlet
Alkohol du drack: cider
 
JUST NU:
Äter du: inget
Dricker du: inget
Är du på väg att: sitta kvar
Lyssnar du på: röster
Väntar du på: MAAAAAAAAAAAAT

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja
Vill du gifta dig: ja
Karriär åtanke: advokat

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET:
Läppar eller ögon: läppar
Kramar eller pussar: båda
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: båda
Snygg mage eller snygga armar: mage
Tatueringar eller piercingar: tatueringar
Känslig eller inte: båda
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: inget av dom

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: jo
Tappat glasögon eller linser: ja, en gång så åkte min lins bakom ökat, hooho!
Krossat någons hjärta: mm
Har du blivit arresterad: nej
Gillat din killkompis (mer än som en vän): ja

TROR DU PÅ:
Dig själv: ibland
Mirakel: ja
Kärlek vid första ögonkastet: jappjapp!!
Himlen: ibland
Tomten: aldrig
Att kyssas på första dejten: ja!
Änglar: ja

SVARA ÄRLIGT:
Har du haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du det är möjligt att vara trogen hela livet ut: japp
Vad kan du verkligen inte leva utan: familjen, simon, mat, vänner, pengar
Vad vet inte så många om dig: att jag inte är sur


Jag blev rädd, fascinerad och dog. En robot identiskt lik en människa, SKRÄMMANDE!!!!!!!!!

Det går inte att publicera själva videon på min blogg men den finns på Krilles blogg och på MSNsidan

Se själva, det är faktiskt jävligt läskigt. Just nu är det typ TUSEN frågor i mitt huvud hur någonting sådant kan göras, hur får man det och funka?!?!?!?! Ser ut som en människa men jag skulle bli jätterädd och bajsa på mig om jag träffade en sån ''människa''. Hjälp... tänk en sån plinga på hos en mitt i natten................


Underbara Sharlee

Jag ÄLSKAR min underbara älskling så otroligt mycket! Hon får det att pirra och hoppa i min mage varje dag. Hon är så himla fin och bra på alla sätt, jag känner att hon är min andra halva och därför hoppas jag och vet att vi alltid kommer vara vid varandras sida. Vi kommer få 2 underbara och söta barn tillsammans och ha ett riktigt flott hus i Göteborg och bah leva livets lyckliga dagar tillsammans. Sharlee gör även vääärldens godaste potatisgratäng ;) och jag älskar att ligga och kolla på henne när hon sover i min famn. Jag kommer aldrig lämna dig sharlee, aldrig aldrig någonsin! jag älskar dig // ditt hjärta
jag och baby när vi nyss hade landat på kreta, saaaaaaaaaaaknar!

Ett bra avslut på lovet

Jag kommer sova som en Gud inatt. Det är nämligen så att Simon och jag hängde med mamma och pappa på ett pass på Friskis & Svettis och oj oj oj vad skönt det var.

Måste börja med lite rutiner, man känner sig som en hjälte efteråt!

Nu har vi precis proppat i oss potatisgratäng och lammstek, det var SUUUUUUUUUUUPERGOOOOOOTTTTTTTTTTTT!!

Nu väntar vi på att klockan ska bli 21.00 då Beck börjar på tv4, spännande... mindre satans roligt att hjärtat ska hem efter filmen, fan fan fan:( Har inte sovit själv på evigheter.

Hörs senare, eller nåååååt. Hörs Haaaej.
Känner mig rätt utvilad.

Kenza & Tyra show plus god mat

Nu ska jag se lite Kenza & Tyra show och efter det ska jag hjälpa mamma med maten... och ikväll vankas det...

Potatisgratäng med lamm. Så jädrans gott så jag tror jag aa... vet inte vad. Mums:D

Kamera och utseénden är spännande

Vad ska man ha kameran till om man inte kan fotografera sig själv?

''pussa mig bilden'' så är jag konstigt nog SKEL. Hehe. Jag säger ju det, uppleva nya saker bakom kameran. Jag mår bara bra idag men mår illa, annars så är jag en människa.

Randigt och tunt



God morgon

Haaaaahaaaaaaa! Gomöra!

Vill ni veta en rolig morgon?

(nu skriker ni ''JAA!!'')

Imorse tvångsklev jag upp 09:45 för att göra frukost åt alla tillsammans och speciellt till pappa eftersom att det är fars dag. Så mamma, Simon och jag gjorde en mysig frukost, skrev ett litet kort till pappa och skämde bort honom så här på morgonkvisten.

Efter frukosten så gick Simon och jag upp för att ta oss en liten lur (ögonen svider än) också skickade mamma ett sms ''Det är inte fars dag förrän nästa söndag:$''

''HAHAHAHAHAHAHAHA... Mamma du är sämst.''

Guuuuuuuuuuuuuuud, vad roligt!! Favorit i repris. Fast då får vi fira pappa nästa söndag också, hualigen. Roligt va??!?!?! Tycker jag i alla fall. Måste också tillägga att det mysigaste är att kliva upp tidigt, nu har jag en hel söndag framför mig... i morgon är det skola:(
Lillhjärtat imorse, HIHI.

Mysigt

Ger mig och älskling en fin massagestund♥

Min fantastiskt duktiga far!

Ärligt. Ingen i världen förstår hur duktig min pappa är, förutom mina familjemedlemmar och Simon. Han är sjukt duktig på allt, han kan allt.

När min syster fyllde år så önskade hon sig ett ljusbord och trodde inte att hon skulle få ett eftersom att dom kostar ju skjortan. Så...

Pappa fixade ett, han gjorde ett själv till min syster och det funkar galant! Om inte bättre. Han är verkligen så BÄST!!
Han är värd all beröm i världen och en guldstjärna! Ik hou van jou ♥♥

Hello and goodbye

Hej gullungar.

I går var en underbar upplevelse fylld med inspirerande tal, föreläsningar, spa och mat! Tack för den fredagen, var hel grym. Fick dessutom en egen namnbricka jag kan skryta med, jag jobbar på ST! Förstår ni vilken livserfarenhet? Hur grymt som helst och jag är evigt tacksam!! Sjukt roligt:)

I kväll så har jag storstädat mitt rum, duschat, tänt ljus och varit förbi mormor och morfars grav♥ För övrigt så är det 8 år sedan min morfar gick bort idag, tänker en massa på dig.

Nu tänker jag bara skämma bort mig själv lite, måste väl vara bland det bästa? Bara ta hand om mig själv i kväll... och lite Simon. Sen så vill jag bara tillägga att det här lovet har varit sämst, jag ogillar att vara osams. Det är lika dåligt som att vara hungrig. För det suger också. Förresten, läste ni min krönika?!?! In på Unga ST och läs den!

Nu ska jag tända lite mer ljus och äta knäckglass, eftersom att det var TYP hundra år sedan sist jag bloggade så fick ni ett ganska kortfattat och mer dramatiskt inlägg än humoristiskt. Roligt och bra det ibland också, tycker jag. Hahaha! Ohoho. Okej, enough.... i morgon är det söndag. Hoppas ni får en bra lördag, för jag ska försöka få en bra lördag kväll trots att jag har PMS och mens i mängder.

Just ja!! I går fick jag reda på att ''torsdag kväll fredag kväll'' också vidare... inte stavas ihop. Det var så på översättningen på TV:N i alla fall. Skumt, eller hur? Passar inte. Näeäh.


Hej så länge.




Min födelsedag 26:e september 2010. Älskar pyntandet, utan det fyller man inte år.

Underbart, tack för att jag fick inbjudan ST!

Ååh. Jag är hemma! Och SPAT var UNDERBART!!

Hela kvällen var underbar. Älskar mitt jobb, jättetrevligt var det!:)

Nu ska jag mysa med mitt hjärta framför Idol!

Berättar mer i morgon... kanske, hihihihihi. hejdåååååååå.

Södra berget med jobbet

God natt människor...

Själv känner jag mig inte som en människa, känner mig rätt tom och tom. Imorgon ska jag upp tidigt, ska nämligen upp på Södra berget med jobbet för första gången, känns spännande och nervigt.

Klockan 16:00 ligger jag på spa. Avundsjuka? Ja... skulle jag ha varit.


Spa

God natt...

Ej blogghumör

Jag har märkt att om jag sitter fastklistrad vid datorn vilket jag gjorde igår i många timmar... då får jag massor av unika besökare.

Men det är ju rätt jobbigt och osocialt att göra det, såååååååååååååå. Njuuuuuuuuuuuuuuut dom gånger det blir så.

Sitter i Simons vardagsrum och har precis lirat lite Wii. Vill bara att han ska komma hem nu, saknar honom!:(

Vad gör nidåådå?!!!!!!!!

When you smile the whole world stops and stares for a while

Nothing compares to you♥

Tack och adjö!

Tack Denise för profilbildshjälpen!

Du är bäst.

Jag måste få tipsa er om hur underbart fantastiskt duktig den här killen är.
Bruno Mars – Somewhere In Brooklyn
Bruno Mars – Talking To The Moon
Bruno Mars – Just The Way You Are

Var är ni?!

Hej på er... har fortfarande inte hittat mina vantar:(

Ska leta när jag kommer hem till Simon. Är det så att dom är där så blir jag jordens lyckligaste idag, finns dom inte där får jag köpa nya... men inga är som dom:( Åh.

Kom hem till mamma... jag hoppas ni gillar självporträttsbomben

Jag mår seriöst jättedåligt, fan. Mina vantar. Jag hittar dom ingenstans och kan inte tänka mig att jag har tappat bort dom heller, men då kommer en såndär minneslucka då jag inte vet när jag hade dom senast. I alla fall så har jag haft dom på lovet, jag HOPPAS dom befinner sig i Simons hem.

Annars börjar jag verkligen gråta.

För övrigt har jag bara fotograferat lite självporträtt, alltid en upplevelse av olika sidor. Här får ni ett stort smakprov.

Vad tycker Ni kära läsare?

Lite halvt drog. Jag gillar det.

P.s ser ni någon skillnad på mitt hår? KRULLIGT.

Mockavantar

Jag kan verkligen inte sova så länge jag inte vet var mina älskade käraste mockavantar är. Mitt enda hopp är mitt stökiga rum eller Simon.

Jag MÅSTE hitta dom. Jag vet att dom finns någonstans, dom försvinner alltid men hittar alltid tillbaka dom.

Please. Jag älskar er för att ni värmer mina händer bättre än något annat!!!!!!

Konstigt

Trött..........

Sitter vid datorn.........

Ska snart åka till stan för tandundersökning........

Känns okej..........

Klev upp åtta imorse och frös..........

Så därför ska jag hem och sova efteråt........

Och efter det ska jag till timrå och krypa ner under täcket med lillhjärtat mitt.........

Det är dagens höjdpunkt........

CYA!



Tänk och vara där just nu istället. Bara där och inte här. Värme

Nytt i garderoben

Jag brukar inte fota ''nytt i garderoben'' så ofta... men här får ni lite oredigerat crap som sitter som en smäck på:D





Allt detta har jag köpt inom loppet av några dagar och lite till, HEHE. Också en till sak, allting sitter mycket bättre på. Färgerna stämmer inte på linnet heller, suger juuuuuuuuuu. Men jag orkade inte redigera, heheheheh hejdå.

Oups

Jag har en kris. Hjälp. Hehe.h.eh.e.he. Hejdå.

Någonting jag saknar

Våran första utomlandsresa tillsammans på Kreta 2010, jag älskar dig

I need you

HEEEEJ!! goder afton.

Jaaaaaa, vi åkte på birsta en sväng. Och jag tömde kontokortet lite till, det enda jag verkligen vill ha och behöver nu är ett par svarta brallor! Jag har hittat ett par, väntar bara på att dom ska få in rätt storlek om dom någonsin kommer få in dessa igen...

Därför tänker jag inte säga förrän jag har dom.....................

Måste ha dom. Älskar dom.

Nu ska familjen, älskling och jag se Beck - levande begravd. Klaustrofobi.


Vilken bra måndag det är, ska sova med Simon♥

Skönt

Jag känner mig som världens nyaste människa!

Har duschat, torkat håret, borstat tänderna, sköljt munnen med 20 liter listerine, sprutat på lite parfym och nu ska jag sminka mig.

WEEY!! Simon och jag har för övrigt varit riktigt duktiga idag, vi har städat en hel del och nu ska vi laga mat tillsammans:)

När blir det birsta egentligen...? hehe. Hejdå!

Om du vill bli rädd, se den här

Halloweenhelgen är i stort sett slut, men vill ni ändå se en riktigt läskig skräckfilm så rekommenderar jag den här filmen. Den är baserad på en verklig händelse och heter ''The haunting in Connecticut''. Det är den läskigaste filmen jag någonsin sett.

''En familj är tvungna att flytta närmare den klinik där deras son behandlas mot cancer. I deras nya hem börjar familjen uppleva våldsamma, övernaturliga händelser som föräldrarna först skyller på deras stress för sonens sjukdom. Senare upptäcker de dock att deras nya hem är ett före detta bårhus med ett mörkt förlutet.''

Kärlek

Jag mår bra idag, det känns skönt. Varken si eller så, det bara är. Att allt inte är som det ska, det vet jag, men jag tänker må bra.

Jag älskar Simon, jag älskar mina vänner och min familj. Kan inte önska mig något bättre.

Tillbaka... lite

Har återhämtat mig lite.

Idag så ska jag städa, dammsuga nere i källaren och plocka ur diskmaskinen samt laga mat:) Efter det åker Simon och jag en sväng på stan/birsta, första lovdagen... känns skönt♥


Vad gör ni?

RSS 2.0