LÄS INNAN NI KOMMENTERAR, bitte

Anonym (NI ÄR INTE ANONYMA) om Min syn på alkohol och nikotin. Sluta ljug i era kommentarer.
haha alltså dendär mathilda har ju inte ens sagt att DU bestämmer vilka som ska dricka, och inte att hon tycker att det är ett tecken på mogenhet?

Svar: NÄ... okej. Vänta, här ska du få se.

''För det andra... vem är du som bestämmer vad som är normalt eller inte? Det är såklart jättebra att du inte känner någon som helst press från omgivningen på att dricka alkohol, eller att göra andra saker som inte bara är skadliga för dig, men också direkt olagliga då du inte är myndig... men bara för att du inte gör det betyder det inte att du är NORMAL. Samhället idag är uppbyggt på ett sätt som sätter otrolig press på ungdomar och barn att verka äldre. Ett teckenmogenhet för många, både under och över arton, är att dricka alkohol. Man gör det i många fall för att passa in, för att inte vara utanför, för att det är vad som förväntas av en. Det är inte onormalt. Det är tragiskt, ja, och jag håller med dig, jag blir också rädd när jag tittar på omvärlden och ser fulla trettonåringar. Men du kan inte säga att det är onormalt. Att nånting är normalt betyder att det är normen, dvs att majoriteten av samhället gör det. Det är ingenting DU kan bestämma.''

Postat av: frida skoog

men seriöst! fel att bara släppa det? låt sharlee skriva vad hon vill, det är HENNES blogg! hon får alltså skriva precis vad hon vill, vad hon tycker och vad hon tänker.. alla har olika åsikter eller hur? låt de va så då utan att hålla på att tjaffsa?! vi alla är olika och jävligt tur är väl det, alla tycker olika..



saknar dig för övrigt, sharlee!

du är grym, stå på dig! :)

2010-11-27 @ 20:25:10



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0