Kategorier och Leif

...Är bloggar som har kategorier! Det är verkligen jättebra med en blogg som har det. Istället för en där det bara är ''allmänt''. Det finns många bloggar som bara har den, oftast är det bloggar som bara skriver vardagligt. Bara skriver om vardagen. Men har man mycket bilder inblandat, musik, videobloggar också vidare, så är det en höjdare med olika kategorier! Det är så mycket lättare att hitta och vill man se någonting speciellt så är det kalasbra om den kategorin finns!
Leif Mannerström i Sveriges mästerkock. Jag tycker är löjlig som spelar arrogant. Han är inte sig själv.
Han är säkert bra på att laga mat, men att han försöker att vara som Gordon Ramsay. Han försöker vara ''häftig'' genom att låtsas vara sur hela tiden och säga vad som helst. Precis som Gordon. Nej, jag gillar inte Leif för att han försöker vara cool inför svenska folket bara för att det är ett matlagningsprogram och för att det är Sveriges mästerkock och att han inte är sig själv. Löjligt!
.
Här till exempel, här är han glad och ler! Det har han inte gjort en enda gång i Sveriges MK bara för att han ska vara som Gordon, lika ''kylig'' och sur. Men Gordon är sån, det är inte Leif.

(JA FÖRHOPPNINGSVIS SÅ FÖRSTÅR NI HUR JAG TÄNKER NU! Haha...)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0