Therese Johansson Rojo

Kommer ni ihåg 15-åriga flickan Therese som blev mördad i Stockholm? Sturebymordet.

Jag följde det som hände från början till slut och det var så chockerande. Att de var så unga och för en liten puss. Ni som har följt vet vad som hände, men det är så himla sjukt. FÖR EN LITEN PUSS, att hon skulle dö för det. Det är fortfarande så många frågor men ingen kan svara på varför. Jag som inte ens kände henne men blir verkligen så himla berörd.

Så himla hemskt att Therese inte hade en aning om att det skulle hända, för en liten puss som hon mådde dåligt över och att hon skulle behöva dö för det. Jag var verkligen insatt i det som hände och det var nog många andra också eftersom att det berör en så mycket att något sånt hemskt kan hända. Ren svartsjuka och någon form av psyskisk sjuka i huvudet på dem båda två. En relationsskada som gått över styr... så sjukt. Och sedan att mördaren TIM fick 1,3 års fängelse. Förstår inte. Vad är det? ETT ÅR OCH TRE MÅNADER?! Han är redan ute. Det är helt ofattbart.

Vilken chock. En närstående går bort. Så ung, så hemskt och så plötsligt. Vilka skuldkänslor man ska ha. Fast det inte ens är sitt eget fel. Åh...

Här är en dokumentär om vad som egentligen hände. Jätteintressant och hemskt:(, lyssna!

Tänker på alla hennes nära och kära:(



Postat av: Hanna

alltså fy fan. visste inte om det men lyssnade. alltså shiit. fy fan vad hemskt. fy fan.

2011-01-19 @ 15:53:54



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0