Menskänsliga. Läs inte.

Nu får det vara nog. Och alla människor, framförallt killar. Som inte tål ordet mens och blodet som strömmar ut ur våra fina vaginor. Jag har fått nog. Jag har haft det i två veckor. När ska det sluta? Hur mycket blod rymmer i mig egentligen?

Jag gillar inte min p-ring just nu. Och jag känner mig så dum. Och så patetisk och allmänt wannabe-vuxen som pratar om mitt kanske alldeles för privata liv. Men jag skiter i det nu. Jag liksom... måste avreagera någonstans. HEHEHHHHH. Så nu har jag tagit en tablett som förhoppningsvis stoppar blodflödet. AJA AJA AJA. Det är ringens fel. Så jag undrar ändå om det kommer funka. Hoppas hoppas hoppas. Om jag ens har någon tur.

Vanliga biverkningar:
Kräkningar, illamående, buksmärtor, yrsel, diarré. (Bl.a.) YIPPI! Jag dör nästan av inbillning. Jag mår redan illa. Jag blir faktiskt glad om de funkar också hoppas jag att de minskar blodöverföringen i mina trosor. Jag har fått nog. Jag måste bli av med det. När alla mina finnar är borta och mina lingonperioder förhoppningsvis blir på två-tre dagar så är jag lycklig igen, så lycklig.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0